Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Relationsradion i P3

Relationsradion i P3

Allt om relationer! Få tips och råd av Juan Havana och Isabelle Hambe. Ansvarig utgivare: Jens Ericsson

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/relationsradionip3

Avsnitt

Är hon intresserad?

Vi hjälper en lyssnare tolka en sms-konversation och besvarar den eviga frågan: är min dejt intresserad? Vi får också besök av tränigsgurusarna Anja och Alexandra som vi snackar hälsa, jämförelse och träningshets med!

2019-07-23
Länk till avsnitt

Min granne stönar för högt!

Hur säger man till grannen att den måste dämpa sig med hemsläpet? Dessutom ägnar vi en hel timme åt att störa oss på par!

2019-07-22
Länk till avsnitt

Vi sänder från Åhus Beachhandboll!

Isabelle och Christopher löser relationsproblem som vanligt - fast på stranden i Åhus! Är det creepy att ragga på stranden? Och kan man dejta för mycket?

2019-07-18
Länk till avsnitt

Min flickvän har kort stubin!

Idag snackar vi om lyssnarnas problem och får besök av underbara veckans singel Adam från Ystad! Dessutom: hur dejtar man utan alkohol i bilden?

2019-07-17
Länk till avsnitt

Raggar min kompis på mig?

Idag tolkar vi sms och hjälper lyssnaren Jessica som är rädd för att hennes kompis har börjat ragga på henne. Vi får också besök av vår P3-kompis Cisalli som vi pratar samboskap och sociala medier med!

2019-07-16
Länk till avsnitt

Hur får jag tillbaka mitt ex?

Vilken taktik är bäst när man ska vinna tillbaka exet? Dessutom avgör vi vilken tecknad karaktär som är bäst att vara ihop med - en drömsk Sailormoon, en klumpig Pumba eller en douchig Scar?

2019-07-15
Länk till avsnitt

Min killes bästis är kär i mig!

Idag blir det triangeldrama och sömnsvårigheter på menyn! Dessutom kommer panelen och löser fyra smaskiga problem med oss...

2019-07-11
Länk till avsnitt

Jag är rädd för mina grannar!

Måste man prata med sina grannar i hissen? Vi snackar grannfobi, gender reveals och löser lyssnarnas problem. Dessutom får vi besök av underbara Sheela som är veckans singel!

2019-07-10
Länk till avsnitt

Jag spydde ner hennes hall...

Idag pratar vi om alla pinsamma misstag vi gjort med våra ligg och ragg! Dessutom löser vi alla era sexproblem tillsammans med Filippa från Ligga med P3.

2019-07-09
Länk till avsnitt

Min kille skriver med andra tjejer!

Var går gränsen för otrohet? Får man skriva med andra på sociala medier? Vi löser detta dilemma med mera tillsammans med Isabelle och vår nya sommarkompis Christopher Garplind.

2019-07-08
Länk till avsnitt

Relationsradion i P3 2019-07-04 kl. 10.02

Hur ska jul firas? Väljer bästisen en kväll med dig eller med flickvännen? De frågorna blir svåra när en lyssnares bästa kompis har blivit tillsammans med hans MAMMA!

2019-07-04
Länk till avsnitt

Relationsradion i P3 2019-07-03 kl. 10.02

Forskning har visat hur ofta folk ligger, i genomsnitt! En är oskuld, en annans partner kallar henne sexoman och något gjorde att Richards sexliv förändrades drastiskt. Så låter det när lyssnarna delar med sig av sina sexvanor! Dessutom: VECKANS SINGEL!

2019-07-03
Länk till avsnitt

Kommer min bästis vara en robot i framtiden?

Vi får besök vänskapsforskaren Mats Hilte som bland annat berättar hur framtidens vänskaper kommer att se ut! Dessutom pratar vi semesterolyckor och hjälper lyssnaren Ida med hennes vän "energitjuven".

2019-07-02
Länk till avsnitt

HJÄLP! Min kollega raggar och klänger!

En lyssnare har problem med en kollega på jobbet som klänger och säger sexistiska kommentarer... Vi pratar också med Angelica och Rebecka som blev vänner via en app!

2019-07-01
Länk till avsnitt

Duger jag bara i dimman?

Panelen hjälper en lyssnare som undrar om hon bara duger i dimman, för killen som har fångat hennes hjärta! Det handlar även om brevskrivaren, som känner att familjen inte intresserar sig av hans liv.

2019-06-27
Länk till avsnitt

Undviker min mans älskarinna!

En lyssnare berättar att hon undviker sin mans älskarinna när vi snackar om människor man helst inte vill titta i ögonen. Rimligt ändå? Dessutom: VECKANS SINGEL ALEXANDER ÄR READY TO MINGEL!

2019-06-26
Länk till avsnitt

Stöter chefen på mig?

Ett sms som råkades hamna fel...? När smset från chefen handlar om bubbelbad vill Simon ha hjälp att TOLKA SMSET!

2019-06-25
Länk till avsnitt

Strulade på möhippan!

Ska Maja berätta att den blivande bruden strulade på möhippan? Hon är ju kompis med både bruden och brudgummen. HJÄLP!

2019-06-24
Länk till avsnitt

Vad är en psykopat?

Är det sant att chefer ofta är psykopater och slänger vi oss för lätt med ordet? Karolina och Katarina forskar om psykopati och sticker hål på en hel del myter!

2019-06-20
Länk till avsnitt

När är jag klar med singellivet?

Hur vet man när det är dags att vinka BYE BYE till singellivet - om man faktiskt trivs med det? En lyssnare behöver HJÄLP!

2019-06-19
Länk till avsnitt

Tolka smset: varför så otrevliga?

Singeltjejen möts av rätt otrevliga dudes på Tinder och andra dejtingsajter. Hur dissar man tillbaks? Om man ens ska bemöda sig att svara...? DESSUTOM: lyssnarna utmanas i Relationsradions SANNING ELLER KONKA!

2019-06-18
Länk till avsnitt

Mamma dejtar en kille i min ålder!

Hur hade du reagerat om din mamma hade börjat dejta en person i din egen ålder? En brevskrivare behöver tips och råd. Dessutom: möhippor - kalas eller katastrof?

2019-06-17
Länk till avsnitt

Klassåterträffen - kul eller ångest?

Vem har gift sig? Vem har häftigast jobb? Och är de taskiga personerna från högstadiet fortfarande elaka? När det är dags för klassreunion kan vad som helst hända. Vill man gå eller inte?

2019-06-13
Länk till avsnitt

Jag har inte fått ligga på ETT ÅR!

Lyssnarna får bestämma vad vi ska prata om och det blir allt från hur man får ligga till hur man dumpar! Dessutom kommer veckans singel Andreas - mjölkbonden från Aneby - och hänger med oss!

2019-06-12
Länk till avsnitt

Försöker mina kompisar "fasa" ut mig?

En lyssnare misstänker att hans polare försöker fasa ut honom när han inte blev inbjuden på festen... Dessutom pratar vi om hur man egentligen såg ut på i skolkatalogen!

2019-06-11
Länk till avsnitt

Jag får alltid ta hand om min fulla kompis!

Hur handskas man med kompisar som ALLTID blir för fulla och pajar festen? Vi har också bästis-tema! Vad är det som skiljer en bästis från en vanlig kompis?

2019-06-10
Länk till avsnitt

Mina kompisar utnyttjar mig!

En lyssnare känner sig utnyttjad av polarna som alltid behöver hjälp med någon tjänst. Är det inte hyllan som ska borras upp så är det någon som behöver skjuts! Dessutom reder vi ut frågan: får man bjuda med vänner till festen i sista sekund?

2019-05-28
Länk till avsnitt

Otrohetsromans på jobbet?

En brevskrivare efterlyser råd! Ska hen hoppa i säng med jobbkollegan som det finns SEXUAL TENSION med? Trots att hen har världens bästa pojkvän...

2019-05-16
Länk till avsnitt

PMS-SMS: HATAR DU MIG???

ÄLSKA MIG, SLUTA HÅNA MIG, FRÅGA MIG INGENTING! När PMS:en härjar kan den mest vettiga personen bli galen! EN hjärte-emoji betyder i princip att pojkvännen hatar dig och du vill skälla ut damen på bussen för att hon är gullig. Lyssnarna berättar sina mest crazy PMS-HISTORIER!

2019-05-15
Länk till avsnitt

Utnyttjar min kompis mig?

Kompisen vill låna grejer, men inte hänga! En stavmixer - FINE! Men när hon ville låna en nyinköpt oanvänd klänning rann bägaren över. Lyssnarna hjälper till att tolka smset!

2019-05-14
Länk till avsnitt

Får Junior Brielle många dickpicks?

Hur är det att turnera med sin brorsa? Vad är deras bästa raggningstips? Och vem får sista kakan, om det kommer till det svåra valet? Lär känna bröderna som uppträtt på Grammisgalan och tagit hem GAFFA-priset för årets genombrott!

2019-05-13
Länk till avsnitt

Hunden slickade min röv!

Under ett hett ligg med ett one night stand dök en ovälkommen tunga upp från ingenstans. Lyssnarna berättar om djur som tagit sig för mycket friheter.

2019-05-09
Länk till avsnitt

Hon catfishades!

Personen på andra sidan dejtingprofilen såg helt annorlunda ut i verkligheten! Vi snackar om catfishing. OCH! Veckans singel Hanna är från GOTLAND!

2019-05-08
Länk till avsnitt

Mamma smsar mitt ex!

Går mammsen för långt när hon ej-så-finkänsligt försöker få sin dotter att bli ihop med exet igen? Vi tolkar smset! Landets yngsta begravningsentreprenör Linus berättar även om allt från att jobba med döden till crazy begravningar!

2019-05-07
Länk till avsnitt

Hånglade med pojkvännens brorsa

Brevskrivaren råkades hångla med pojkvännens brorsa - oops! Dessutom: vi bryter ner vad man ska göra av exets prylar. Spara dem till valborgsbrasan eller snällt packa ner dem i en låda?

2019-05-06
Länk till avsnitt

Talk dirty to me

Panelen sätter tänderna i ett lyssnarbrev: pojkvännen vill höra dirty talk i sängen! Dessutom: en lyssnare har tröttnat på energitjuvarna i sin närhet. Hur skyddar man sig bäst?

2019-05-02
Länk till avsnitt

Jag kysste min bror!

Pojkvänner som bits i sömnen och en syster som råkades kyssa sin bror - lyssnarna berättar vad de råkats göra medan de sov. Dessutom: VECKANS SINGEL NICLAS är på jakt efter drömtjejen!

2019-05-01
Länk till avsnitt

Hon tänkte ta sitt liv

Sissela ville försvinna från livet. Hennes pappa hade tidigare gått bort i självmord och hon mådde SKIT. Känslan av att hon bara var ett problem för alla växte tills hon en dag satt och planerade sitt självmord.

Behöver du någon att prata med? Det finns stödlinjer att ringa, helt anonymt, för att prata om att man mår dåligt! Ring Mind Självmordslinjen, numret är 901 01. Det går också bra att chatta eller mejla SPES, numret är 08-34 58 73. För dig som har suicidtankar eller har förlorat någon anhörig i suicid Jourhavande Medmänniska, numret är 08-702 16 80
2019-04-30
Länk till avsnitt

Berätta att han är otrogen?

The side chick har ett dilemma. Det har visat sig att KK-killen hon träffar har en sambo. Som han myser med i soffan samtidigt som han skickar dickpic´s till henne. Ska The side chick berätta för flickvännen?

2019-04-29
Länk till avsnitt

Pojkvänstjuven: ska jag sno honom?

Wannabe pojkvänstjuven har skickat brev. Det slår gnistor mellan henne och en kille - SOM HAR FLICKVÄN! Ska hon go for it? Eller lägga band på känslorna? Lyssnarna tycker till!

2019-04-25
Länk till avsnitt

Tinder take over!

Vilka krav ställer du på dejten? Är snygga jeans viktigare än humor? Isabelle måste bestämma sig snabbt när Juan tar över hennes dejtingapp. Dessutom: Martin jobbar vid Tullverket och berättar hur drogtillslag går till.

2019-04-24
Länk till avsnitt

Drogerna fuckade upp hennes liv

Glammiga fester slutade i drogmissbruk för Anna. Vilka vänner har man kvar och hur lämnar man kokainet bakom sig? Och vem är man sen?

2019-04-23
Länk till avsnitt

De tänder på sjöjungfruar!

Merverts är perverts som tänder på sjöjungfruar. Linda sysslar med MERMAIDING och hon berättar om allt från merverts till hur det är brinna för ett annorlunda intresse!

2019-04-22
Länk till avsnitt

Dejten och stringtrosorna

Killen jag dejtar pikar om att jag borde bära stringtrosor! Kan trosor vara så viktigt att jag kan förlora honom för jag har fel trosor? Är det värt att ändra klädstil och köpa nya kläder för en kille? När en brevskrivare behöver hjälp rycker PANELEN in!

2019-04-18
Länk till avsnitt

Pinsamt på jobbet!

Han råkades visa en dickpick för kollegan! Det är en av många pinsamheter som hänt lyssnarna, på jobbet! Dessutom: VECKANS SINGEL JESSIKA söker en kille som kan servera kaffe för två!

2019-04-17
Länk till avsnitt

Vem räddar du?

Krisforskaren Misse förklarar hur människor reagerar vid kriser; både påhittade zombieapokalypser och riktiga katastrofer. Vi tolkar dessutom smset - varför lägger pojkvännen inte upp bilder på tjejen på sociala medier?

2019-04-16
Länk till avsnitt

Softboyconfession: jag lyssnar på Enya

Softboysen och softgirlsen biktar sig i Relationsradion! Vi får reda på taktiker som "jag brukar hämta tjejen och köra ut till en fin plats, helst vid vatten" och att "jag letar ofta efter fuckboys på krogen men dejtar gärna en softboy."

2019-04-15
Länk till avsnitt

Hon hittade nakenbilder på mitt ex!

En lyssnare är i knipa. Hans flickvän hittade nakenbilder av hans ex på datorn. Oooops!

2019-04-11
Länk till avsnitt

Kom ut i garderoben!

När Relationsradion överraskningsringer till födelsedagsbarn ramlade vi över Ebbe - som berättade att han kom ut som gay när han satt och chattade i garderoben. Bokstavligen.

2019-04-10
Länk till avsnitt

Varför är naturister nakna?

Malin är naturist! Varför? När är man naken? På första dejten? När man klipper gräsmattan? När man spelar Yatzy? I Relationsradion i P3 får du svaren!

2019-04-09
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.