Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Relationsradion i P3

Relationsradion i P3

Allt om relationer! Få tips och råd av Juan Havana och Isabelle Hambe. Ansvarig utgivare: Anna Benker

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/relationsradionip3

Avsnitt

Otrohetsromans på jobbet?

En brevskrivare efterlyser råd! Ska hen hoppa i säng med jobbkollegan som det finns SEXUAL TENSION med? Trots att hen har världens bästa pojkvän...

2019-05-16
Länk till avsnitt

PMS-SMS: HATAR DU MIG???

ÄLSKA MIG, SLUTA HÅNA MIG, FRÅGA MIG INGENTING! När PMS:en härjar kan den mest vettiga personen bli galen! EN hjärte-emoji betyder i princip att pojkvännen hatar dig och du vill skälla ut damen på bussen för att hon är gullig. Lyssnarna berättar sina mest crazy PMS-HISTORIER!

2019-05-15
Länk till avsnitt

Utnyttjar min kompis mig?

Kompisen vill låna grejer, men inte hänga! En stavmixer - FINE! Men när hon ville låna en nyinköpt oanvänd klänning rann bägaren över. Lyssnarna hjälper till att tolka smset!

2019-05-14
Länk till avsnitt

Får Junior Brielle många dickpicks?

Hur är det att turnera med sin brorsa? Vad är deras bästa raggningstips? Och vem får sista kakan, om det kommer till det svåra valet? Lär känna bröderna som uppträtt på Grammisgalan och tagit hem GAFFA-priset för årets genombrott!

2019-05-13
Länk till avsnitt

Hunden slickade min röv!

Under ett hett ligg med ett one night stand dök en ovälkommen tunga upp från ingenstans. Lyssnarna berättar om djur som tagit sig för mycket friheter.

2019-05-09
Länk till avsnitt

Hon catfishades!

Personen på andra sidan dejtingprofilen såg helt annorlunda ut i verkligheten! Vi snackar om catfishing. OCH! Veckans singel Hanna är från GOTLAND!

2019-05-08
Länk till avsnitt

Mamma smsar mitt ex!

Går mammsen för långt när hon ej-så-finkänsligt försöker få sin dotter att bli ihop med exet igen? Vi tolkar smset! Landets yngsta begravningsentreprenör Linus berättar även om allt från att jobba med döden till crazy begravningar!

2019-05-07
Länk till avsnitt

Hånglade med pojkvännens brorsa

Brevskrivaren råkades hångla med pojkvännens brorsa - oops! Dessutom: vi bryter ner vad man ska göra av exets prylar. Spara dem till valborgsbrasan eller snällt packa ner dem i en låda?

2019-05-06
Länk till avsnitt

Talk dirty to me

Panelen sätter tänderna i ett lyssnarbrev: pojkvännen vill höra dirty talk i sängen! Dessutom: en lyssnare har tröttnat på energitjuvarna i sin närhet. Hur skyddar man sig bäst?

2019-05-02
Länk till avsnitt

Jag kysste min bror!

Pojkvänner som bits i sömnen och en syster som råkades kyssa sin bror - lyssnarna berättar vad de råkats göra medan de sov. Dessutom: VECKANS SINGEL NICLAS är på jakt efter drömtjejen!

2019-05-01
Länk till avsnitt

Hon tänkte ta sitt liv

Sissela ville försvinna från livet. Hennes pappa hade tidigare gått bort i självmord och hon mådde SKIT. Känslan av att hon bara var ett problem för alla växte tills hon en dag satt och planerade sitt självmord.

Behöver du någon att prata med? Det finns stödlinjer att ringa, helt anonymt, för att prata om att man mår dåligt! Ring Mind Självmordslinjen, numret är 901 01. Det går också bra att chatta eller mejla SPES, numret är 08-34 58 73. För dig som har suicidtankar eller har förlorat någon anhörig i suicid Jourhavande Medmänniska, numret är 08-702 16 80
2019-04-30
Länk till avsnitt

Berätta att han är otrogen?

The side chick har ett dilemma. Det har visat sig att KK-killen hon träffar har en sambo. Som han myser med i soffan samtidigt som han skickar dickpic´s till henne. Ska The side chick berätta för flickvännen?

2019-04-29
Länk till avsnitt

Pojkvänstjuven: ska jag sno honom?

Wannabe pojkvänstjuven har skickat brev. Det slår gnistor mellan henne och en kille - SOM HAR FLICKVÄN! Ska hon go for it? Eller lägga band på känslorna? Lyssnarna tycker till!

2019-04-25
Länk till avsnitt

Tinder take over!

Vilka krav ställer du på dejten? Är snygga jeans viktigare än humor? Isabelle måste bestämma sig snabbt när Juan tar över hennes dejtingapp. Dessutom: Martin jobbar vid Tullverket och berättar hur drogtillslag går till.

2019-04-24
Länk till avsnitt

Drogerna fuckade upp hennes liv

Glammiga fester slutade i drogmissbruk för Anna. Vilka vänner har man kvar och hur lämnar man kokainet bakom sig? Och vem är man sen?

2019-04-23
Länk till avsnitt

De tänder på sjöjungfruar!

Merverts är perverts som tänder på sjöjungfruar. Linda sysslar med MERMAIDING och hon berättar om allt från merverts till hur det är brinna för ett annorlunda intresse!

2019-04-22
Länk till avsnitt

Dejten och stringtrosorna

Killen jag dejtar pikar om att jag borde bära stringtrosor! Kan trosor vara så viktigt att jag kan förlora honom för jag har fel trosor? Är det värt att ändra klädstil och köpa nya kläder för en kille? När en brevskrivare behöver hjälp rycker PANELEN in!

2019-04-18
Länk till avsnitt

Pinsamt på jobbet!

Han råkades visa en dickpick för kollegan! Det är en av många pinsamheter som hänt lyssnarna, på jobbet! Dessutom: VECKANS SINGEL JESSIKA söker en kille som kan servera kaffe för två!

2019-04-17
Länk till avsnitt

Vem räddar du?

Krisforskaren Misse förklarar hur människor reagerar vid kriser; både påhittade zombieapokalypser och riktiga katastrofer. Vi tolkar dessutom smset - varför lägger pojkvännen inte upp bilder på tjejen på sociala medier?

2019-04-16
Länk till avsnitt

Softboyconfession: jag lyssnar på Enya

Softboysen och softgirlsen biktar sig i Relationsradion! Vi får reda på taktiker som "jag brukar hämta tjejen och köra ut till en fin plats, helst vid vatten" och att "jag letar ofta efter fuckboys på krogen men dejtar gärna en softboy."

2019-04-15
Länk till avsnitt

Hon hittade nakenbilder på mitt ex!

En lyssnare är i knipa. Hans flickvän hittade nakenbilder av hans ex på datorn. Oooops!

2019-04-11
Länk till avsnitt

Kom ut i garderoben!

När Relationsradion överraskningsringer till födelsedagsbarn ramlade vi över Ebbe - som berättade att han kom ut som gay när han satt och chattade i garderoben. Bokstavligen.

2019-04-10
Länk till avsnitt

Varför är naturister nakna?

Malin är naturist! Varför? När är man naken? På första dejten? När man klipper gräsmattan? När man spelar Yatzy? I Relationsradion i P3 får du svaren!

2019-04-09
Länk till avsnitt

Flickvännen som dog

När flickvännen dog i en tragisk olycka skaffade pojkvännen en ny tjej. För snabbt, enligt kompisen som skrivit in till Relationsradion. Dessutom: Isabelle rasar över ordet wifey och det blir en hel timmes snusksnack när Filippa från Ligga med P3 hjälper till med lyssnarbrev!

2019-04-08
Länk till avsnitt

En sexig present

Vad räknas som en sexig present? Panelen föreslår mycket nakenhet och chokladsås (??). Det blir även lunch med artisten Linn Koch-Emmery som svarar på frågor om allt från kyssar till efterrättsfavoriter!

2019-04-04
Länk till avsnitt

Min partner lata partner!

Han dricker aldrig upp sista mjölken ur mjölkpaketet, för att slippa slänga det. Han är så jävla lat! Så skriver en lyssnare när lata partners diskuteras.

2019-04-03
Länk till avsnitt

Jag var scientolog!

Han grävde efter rymdskepp i Vinslöv då det slog honom att han kanske ville lämna scientologin. Stefan var scientolog och berättar om hur det är att vara med i en rörelse som han jämför med en sekt!

2019-04-02
Länk till avsnitt

Busringningen som gick åt helvete

Kan du säga SQKRRRT? Relationsradion busringer på första april! Spänningen är OLIDLIG!

2019-04-01
Länk till avsnitt

Ska jag ha trekant?

Kändispanelen, bestående av Klara Hammarström och Pascal Mazza Ramsby, löser problem om allt från bakfylleångest till dokusåparelaterad kompisoro! En brevskrivare vill genomföra sin dröm, en trekant, men är rädd att såra sin KK. Och en lyssnare rantar loss om, citat: "de där jävla kötthatarna!"

2019-03-28
Länk till avsnitt

Han har kysst andra!

Otrogna kyssar, trust issues och ekonomi handlar det om när lyssnarna bestämmer samtalsämnet! Du träffar också VECKANS SINGEL JIM som letar efter romans!

2019-03-27
Länk till avsnitt

Gör som du vill-smset...

När din partner svarar "gör som du vill..." i ett sms - vad betyder det egentligen? Vi tolkar smset! Dessutom utsätts Robin och Kornelia för Relationsradions COUPLE CHALLENGE! Överlever förhållandet testet?

2019-03-26
Länk till avsnitt

Låtar vi tolkat fel hela vårt liv!

Every breath you take är inte alls en mysig kärlekssång! Det är en creepy låt om en obra och ohälsosam relation. Vi snackar låtar vi tolkat fel! Dessutom handlar det om does and dont´s när man söker drömjobbet och om dresscodes det är dags att skippa!

2019-03-25
Länk till avsnitt

Fuck you Stockholm och catcallers!

Stockholm har ett vidrigt kallt socialt skriver en arg brevskrivare! Det är slutna crowds och man måste boka fikadejt tre månader i förväg. Stämmer detta? Isabelle säger också FUCK YOU till cat callers!

2019-03-21
Länk till avsnitt

Singeln som fick oss att gråta!

Finns det par-normer, att snygga brudar bara dejtar snygga biffiga killar? Det är samtalsämnet när lyssnarna bestämmer vad vi ska snacka om. Veckans sassy singel Adriana söker L-O-V-E! Och! Hon lyckas få Relationsradion att både skratta och gråta.

2019-03-20
Länk till avsnitt

Jag väntade på att dö!

Ali drabbades av cancer när han gick på gymnasiet. Han svimmade i skolkorridorerna, försökte dölja att han mådde dåligt och festade som att varje dag var den sista. För läkarna trodde inte att han skulle leva länge. Dessutom tolkar vi ett nyss sms! Varför vill inte Linda hänga med sin kompis på festen?

2019-03-19
Länk till avsnitt

Dejtade en rysk cirkusprinsessa i smyg!

Dagens gäst Trolle är cirkusdirektör och har ett allt annat än vanligt kärleksliv. Romanser med ryska cirkusprinsessor och sex i cirkustältet diskuteras! Brevskrivaren "Singeln" behöver även hjälp! Hon har byggt upp ångest inför att stöta på exet första gången efter deras break up. Hon vill inte springa in i honom i affären, på klubben eller på stan... What to do?

2019-03-18
Länk till avsnitt

HJÄLP: tolka smset!

Vad menar ragget? En tjej vill ha hjälp att tolka sms-koversationen med killen hon dejtar, som undviker frågan om att ses. Lyssnarna hjälper till! Panelen är också på plats och tar sig an ämnen som könshår och matlådebråket!

2019-03-14
Länk till avsnitt

Svärföräldrarna ser ner på mig!

Vad gör man om svärföräldrarna inte tycker om en, undrar en brevskrivare. Dessutom snackas det om riktigt klantiga olyckor med spikar och knivar i ben och fingrar. Och VECKANS SINGEL PONTUS letar efter kärleken.

2019-03-13
Länk till avsnitt

Får man sno någons tvättid?

Man får inte ha kaniner i tvättstugan och man får inte heller ha fest i den! Det lär vi oss av Johanna från Hyresgästföreningen när vi snackar grannbråk. Brevskrivaren Anna får även hjälp - hennes pappa blir rosenrasande när de övningskör. INTE OKEJ!

2019-03-12
Länk till avsnitt

SELFIESJUKAN existerar!

Tar du okontrollerat många selfies? Forskning visar att man kan lida av selfitis (eller selfiesjukan som Relationsradion kallar det). Det handlar även om pojkvännen som anklagas för att bli sur efter SEXET!

2019-03-11
Länk till avsnitt

Är det alltid fel med svartsjuka?

Det HETTAR till när svartsjuka diskuteras! PANELEN slår näven i bordet och tycker till om bitchiga kompisar och en inneboende som luktar... fisk? Och det rantas vilt om folk som knackar på toadörren!

2019-03-07
Länk till avsnitt

NEJ TACK till trekantsragg i dejtingapp

En lyssnare ryter ifrån - homosexuella girls är less på att bli tillfrågade om att spicea upp heteropars sexliv! Det handlar också om tråkiga ex och att flytta ifrån en kompis, när lyssnarna bestämmer ämnet. Du träffar även VECKANS SINGEL Isabelle (inte Hambe)!

2019-03-06
Länk till avsnitt

Kärlekens kemi - kemiska reaktioner alltså

KEMILEKTION i Relationsradion! Vad händer i hjärnan när vi blir förälskade? Ulf är professor i kemi och berättar vilka ämnen en riktig jävla förälskelse består av! Dessutom: R.I.P Luke Perry och crazy stuff folk gjort för att komma nära sina kändiscrushar!

2019-03-05
Länk till avsnitt

Min kompis bor i en svinstia!

En brevskrivare är orolig över sin kompis - hennes lägenhet ser ut som en soptipp! Jonna som lever med depression berättar vilken KAMP det kan vara med vardagliga små saker som att städa. Dessutom: när är det dags att göra fisdebut framför sin partner?

2019-03-04
Länk till avsnitt

Jag blir dökåt av min lärare!

En lyssnare kan inte längre hantera sina heta känslor för läraren. Ska hon hoppa av plugget, byta klass eller satsa på romans? Panelen hjälper även till med allt från grupparbetesproblem till krogbekymmer! Och Juan blir ÖVERRASKAD!

2019-02-28
Länk till avsnitt

Vad berättar du på dejtingprofilen?

Skriver du att du bara ute efter ligg på dejtingprofilen? Är det ärligt och bra eller smaklöst? Lyssnarna avgör! Träffa även veckans singel: Anna från Umeå söker en kille att mysa, fjällvandra och åka skoter med!

2019-02-27
Länk till avsnitt

Jag blir shamead för att jag kör bil!

Ångest för klimatet, läskiga tankar om vad som kommer hända med jorden om 150 år och tvekan över att flyga eller inte flyga! Klimatpsykologen Frida svarar på lyssnarbrev om allt från sambobråk om sopsorteringen till bilkörnings-shaming!

2019-02-26
Länk till avsnitt

Gynekologbesöken från helvetet!

Jack Werner från Creepypodden hjälper oss att bli skräckälskare och dessutom så delar Isabelle med sig av sina värsta gynekologbesök. Och när vet men egentligen om man borde göra slut?

2019-02-25
Länk till avsnitt

Komma ut som bög på jobbet!

Hårda jargong i hantverkarbranschen gör det svårt för en lyssnare att komma ut på jobbet. Relationsradion hjälper till! Panelen tar tag i problem som hur man glömmer en crush och pojkvänner som vet bäst. Det blir också FIGHT - om MOBILEN!

2019-02-21
Länk till avsnitt

Vart tog porrgömmorna vägen?

Porrgömmor, barntjat och otrohet - det handlar det om när lyssnarna bestämmer samtalsämnet! Det blir också SINGELBESÖK! Veckans singel är 26-årige Annie som älskar snea tänder, brinner för sticklingar och har dåligt lokalsinne!

2019-02-20
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.