Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Sporthuset

Sporthuset

Sporthuset är podcasten där prisbelönte tv- och radiojournalisten Tommy Åström, tillsammans med en panel av sportprofiler, bjuder på unika infallsvinklar. Med personliga åsikter, fakta och humor diskuteras aktuella och tidlösa idrottshändelser. Alltid på torsdagar.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sporthusetpodcast.se

Avsnitt

Sporthuset #201 - "Diskusens Usain Bolt"

Så blev Daniel Ståhl bäst i världen! Sporthuset på plats i Varberg på en historisk friidrottstävling. Ståhls isländske tränare om en idrottare född till diskuskastare. 

Varbergs BoIS från botten till bäst i Superettan! Lagets veteran om förvandlingen.

Kuppen från Radiosportens Bengt Skött!

Landslagslöparen Andreas Almgren utmanar duon Åström/Zalar som friidrottskommentator.

Och kärlek till ett galet Dart-VM!

2019-07-18
Länk till avsnitt

Sporthuset #200 - "Mitt i prick"

Sporthuset firar 200 avsnitt med kärlek till alla passionerade lyssnare - vad skulle vi vara utan er?  Lasse Granqvist efter Sveriges VM-Brons i fotboll: "Nilla Fischers pannben borde bli staty?.  Hyllningar också till svenska basketlandslaget efter tidernas största framgång på damsidan.  Jubileum inom tungviktsboxningen - 60 år sedan Ingemar ?Ingo? Johansson blev världsmästare på Yankee Stadium.  Ingemars son och sonson gästar Sporthuset med okända berättelser om tidernas störste svenska boxare. 
2019-07-11
Länk till avsnitt

Sporthuset #199 - "MVG Sverige"

Nattlig inspelning direkt efter svenska fotbollsdamernas semifinalförlust i VM. Vi ringer upp Lasse Granqvist på arenan i Lyon.  Jens Fjellström har full koll på VM-betygen, men har tappat bort fler saker än någonsin. Tilde Johansson - en ny friidrottsstjärna är född! Olyckan kommer i marschtakt 1-2, 1-2, 1-2. 
2019-07-04
Länk till avsnitt

Sporthuset #198 - "Målgesten"

Svenska VM-drömmar inför kvartsfinalen mot Tyskland. Lasse Granqvist med lösningen på VAR-kaoset. Djurgårdsspelaren och tv-experten Irma Helin om hur svensk damfotboll måste utvecklas! Inget OS till Sverige 2026 - var detta sista chansen? Kärlek till målgesterna vi minns! Och är det verkligen vågbruset vi hör från ?Mallis?? 
2019-06-27
Länk till avsnitt

Sporthuset #197 - "Hinken & Chips-Lasse"

Hur vårdar vi språket egentligen, vi som sportpratar? Och vad hände med alla smeknamn? Lasse Granqvist om varför han gillar att bevaka damernas VM-fotboll. Om att välja rätt klubb. Alexander Isak till La Liga och Benjamin Nygren till Belgien. En het svensk friidrottssommar. Och ?Hinken? på besök i Sporthuset med kärlek till omklädningsrummens konung, materialförvaltaren!

2019-06-20
Länk till avsnitt

Sporthuset #196 - "VM-genombrottet"

VM 2019 - ett stort genombrott för världsfotbollen på damsidan. Men hur tänkte pamparna när herrlandskamper spelades samtidigt? Jens Fjellström: Damerna ligger steget före i att vara goda ambassadörer! Fegade Janne Anderssons landslag för mycket i EM-kvalet mot Spanien? Sporthusets korre på plats i USA, rapporterar både om NBA- och Stanley Cup-finaler! Och frågan är om veckans kärleksbombning var fågel eller fisk? 
2019-06-13
Länk till avsnitt

Sporthuset #195 - "Nä men lugn"

Damernas VM och herrarnas EM-kval. Lasse Granqvist om att tv-kommentera båda svenska fotbollslandslagen här i juni. Jens Fjellström häpen över den höga nivån efter att ha specialstuderat VM-stjärnorna! ?Jackpotthästen? - ska Hasse Backe äntligen få rätt?  Hur gick engelska fotbollslag från noll till hundra i Champions League? Basketskottet som får Lasse att löpa amok! Vi minns också Sveriges störste fotbollsledare, Lennart Johansson, som nu lämnat oss. 
2019-06-06
Länk till avsnitt

Sporthuset #194 - "Gyllene generationen II"

Christian Olsson och Sanna Kallur gästar Sporthuset. Två av de främsta namnen från den gyllene generationen i svensk friidrott. Håller ett nytt friidrottsunder på att växa fram, med duon Ståhl och Duplantis i spetsen? Svensk löpning på frammarsch och vi träffar 1500m-löparen Kalle Berglund inför Diamond League i Stockholm.  Tre Kronors VM-insats. Fiasko eller inte? Och kärlek till crossfit - ?guds gåva till motionären?.
2019-05-30
Länk till avsnitt

Sporthuset #193 - "Pumpen hos Vacchi"

En av Sveriges mest populära kommentatorer, Roberto Vacchi, gör debut i Sporthuset. Om sin cykelpassion och om sportens störste fuskare - Lance Armstrong. GW Persson kallas in som livlina i den ökade polariseringen mellan polis och fotbollsfans. Dessutom svaret på frågan ?vem i Tre Kronor är mest värd ett VM-Guld 2019??

2019-05-23
Länk till avsnitt

Sporthuset #192 - "Lösa boliner och fotbollspoliser"

Supportrarnas ilska efter polisens flaggförbud i Allsvenskan. Ishockey-VM och ett avgörande beslut på lösa boliner. Lasse Granqvist gör ett test som golfkommentator! Och hög tid att kärleksbomba cricket - sporten som följs av en tredjedel av världens befolkning!

2019-05-16
Länk till avsnitt

Sporthuset #191 - "Huset fullt av kärlek"

Hellre en kärleksbombning för mycket är Sporthusets devis. Från bangolf till beachvolley till ja vad blir det härnäst? Det aktuella surret om Liverpools bragd, Stanley Cup, Ståhl och Duplantis. Forskaren svarar - hur tidigt bör man specialisera sig för att nå landslaget? Nya spelformer i ungdomsfotbollen, bra eller dåligt? Och oändligt med kärlek till hockeyspelaren Tobias Forsberg som nu berättat om sitt tragiska öde. 

2019-05-09
Länk till avsnitt

Sporthuset #190 - "Skruv lös"

Hur blev Mattias Falck en VM-finalist i bordtennis? Berättelsen om en idrottare som blivit utdömd hela karriären. Lasse Granqvist älskar plötsligt bangolf, men lackar på den svenska fotbollens inkonsekventa disciplinnämnd. När ska en klubb sparka tränaren? Thomas Johanssons Leksand gjorde det och succén blev total. 

2019-05-02
Länk till avsnitt

Sporthuset #189 - "Slutspelspsyke"

SM-finaler i ishockey - kan någon analysera de psykologiska svängningarna? Lasse Granqvist ska bevaka sommarens Fotbolls-VM och ser en ny epok för damerna. Världsmästarmålvakten Patrik Åman, numera tv-expert, om innebandyns högtidshelg i Globen. Från Olyckspåsen hämtas namnet Andrés Escobar, ett historiskt fotbollsdokument med tragiskt slut. 

2019-04-25
Länk till avsnitt

Sporthuset #188 - "Tv-kontinenten"

Nordamerika i fokus. Tiger Woods äger golfsporten igen! Bengt Skött och Lasse Granqvist ger sina största radiominnen från ett Sommar-OS i USA. Jens Fjellström ser mer tv-sport än någonsin tidigare, när han blickar ut över den allsvenska fotbollen från ett Stanley Cup-febrigt Kanada. Och Camilla Enström med svaret på varför det görs fler mål i NHL än SHL. 
2019-04-18
Länk till avsnitt

Sporthuset #187 - "Ordekvilibristen"

Radiosportens ordkonstnär Bengt Skött återförenas med mångåriga kollegorna Lasse Granqvist och Tommy Åström. Vi lär oss om språkliga uttal och Bengts vänskap med en av tidernas största friidrottare. OS till Sverige. Ja eller Nej? Hockeysurret just nu med Leksand och Oskarshamn till SHL. Och målgårdens förlorade trovärdighet! Kärleksbombningen är ett makalöst livsöde, värt ett filmmanus. 
2019-04-11
Länk till avsnitt

Sporthuset #186 - "Tidszon Allsvenskan"

Jens Fjellström har rest till Kanada för att revolutionera fotbollen! Så slutar Allsvenskan 2019! Hur mycket säger data och siffror egentligen om vad som händer på planen? Är Oskarshamns hockeyarena verkligen godkänd för SHL-spel? Så pratar domare under matchen! Och massor av kärlek till Ryder Cup - en unik golftävling! 

2019-04-04
Länk till avsnitt

Sporthuset #185 - "Vänd inte publiken ryggen"

Lasse Granqvist precis hemkommen från Oslo och en galen kvalmatch. Hur stor stjärna blir egentligen Alexander Isak? Tänker fotbollsstjärnorna på att de vänder sin publik ryggen när de nobbar reportrar? Och varför är det en helt annan intervjukultur i ishockeyn? Vilket lag blir svenska mästare i ishockey 2019? Tv-experten och fd elitmålvakten Petter Rönnqvist gästar Sporthuset och larmar om hjärnskakningar på målvakter som ett stort växande problem. Amerikakorren Lars Lindberg ger kärlek till NBA-basketen och en svensk som kan bli historisk under våren, Jonas Jerebko. 

2019-03-28
Länk till avsnitt

Sporthuset #184 - "Spionen"

Jens Fjellström avslöjar att han blir spion åt Danmarks fotbollslandslag. Det nya uppdraget börjar i Tbilisi med tillhörande logistikutmaningar. Sverige möter Norge i EM-kvalet med duellen Janne Andersson vs Lasse Lagerbäck. Vi rankar vinterns skidmästerskap. Borde hockeyslutspelet vara kortare? Och en av Sveriges största friidrottsprofiler, Mattias Sunneborn, berättar om sin största idrottsupplevelse en förtrollad kväll i Tokyo. 
2019-03-21
Länk till avsnitt

Sporthuset #183 - "Domarsveriges skräck"

Hockeykval och trash talk mellan två av Sporthusets medlemmar. Snacket på planen - hur ska egentligen domarna kommunicera med spelare, ledare och varandra? Lyssnarnas rivalmatcher fortsätter att strömma in och vi bjuder in till en unik derbysändning! Friidrottsexpert Miro Zalar om hur Sverige står sig inför Tokyo-OS nästa år. Och kärlek till Carl Lewis, 1900-talets främste olympier. 
2019-03-14
Länk till avsnitt

Sporthuset #182 - "Rivaler och raksträckederbyn"

Lyssnarnas lokala derby- och rivalmöten i olika sporter kommer här!  GAIS tilldömdes segern i det avbrutna cupderbyt mot IFK Göteborg. Lasse Granqvist om hur framtiden ser ut när matcher stoppas av supporterincidenter. Jas-plan eskorterar svenska medaljörer i den lilla längdskidåkningen, samtidigt som svenska toppnamn i världssporten bordtennis spelar i skymundan. Vilka mekanismer ligger bakom det?  Och så kärleksbombas en Sveriges största tennisspelare genom tiderna, Mats Wilander! 
2019-03-07
Länk till avsnitt

Sporthuset #181 - "Katastrofuselt"

Vi öppnar med viss bävan Olyckspåsen och minns Tre Kronors historiska OS-fiasko mot Vitryssland. Lasse Granqvist om anmälningarna och kritiken mot sitt radioreferat. Skid-VM pågår och Sporthuset i centrum för en het dopningsdebatt efter Therese Johaugs återkomst. Henrik Lundqvists tårar. Camilla Enström har levt NHL-livet och berättar om osäkerheten ?over there?. 

2019-02-28
Länk till avsnitt

Sporthuset #180 - "Sluta på topp"

Jens Fjellström slutar på topp som Malmötränare, denna kväll på Stamford Bridge mot Chelsea. Vad krävs för att fler svenska fotbollslag ska lyckas i Europa? Världsstjärnans kritik mot Sveriges OS-kandidatur 2026! Skidpresidentens pinsamma uttalande! Och Lasse Granqvist med kärlek till den tragiskt bortgångne brottaren Mikael Ljungberg. 

2019-02-21
Länk till avsnitt

Sporthuset #179 - "Korv eller kosttillskott"

Vet idrottare och motionärer verkligen vad de sätter i sig? Behövs kosttillskott? ?Det är skit!?. Fys- och friidrottsexperten Miro Zalar kritisk mot det varma välkomnandet av Therese Johaug efter dopningsavstängningen. Malmö FF möter storlaget Chelsea denna kväll i Europa League och Jens Fjellström kan nu allt om giganten från London. Och dags att kärleksbomba Tomas Brolin!

2019-02-14
Länk till avsnitt

Sporthuset #178 - "G.O.A.T."

Vem är tidernas främsta idrottare? Vilken sport är störst i världen? Diskussion efter Tom Bradys historiska sjätte triumf i Super Bowl. Kärleksbombning av Henrik Zetterberg! Så slutar Svenska Hockeyligan! Domarkritiken mot Hockeyallsvenskan! Och så görs ett sockerkontrakt! 

2019-02-07
Länk till avsnitt

Sporthuset #177 - "Vi är världen"

Jennifer Wegerup och Lasse Granqvist svarar på frågorna: Borde svensk idrott få mer pengar? Hur ofta är journalister falska? Hur nära Milano var det egentligen för Zlatan? Dessutom Sporthusets USA-korre inför helgens Super Bowl. Kärleksbomben går till Gothia Cup, turneringen som svetsar samman världen!

2019-01-31
Länk till avsnitt

Sporthuset #176 - "Sanningen om Uwe"

Jens Fjellström slutar i Malmö FF. Efter mediala spekulationer kommer här sanningen. Hur är egentligen Jens relation till MFF-tränaren Uwe Rösler? Och har han sagt nej till tv-kanaler? Hanna Öberg vann Jerringpriset men den stora röstningssuccén på Idrottsgalan stod orienteringen för. Vad säger det om svensk idrott? Lasse Granqvist vittjar Olyckspåsen och berättar den fruktansvärda historien om ?Svarta september? med terrordöd i OS-byn. 

2019-01-24
Länk till avsnitt

Sporthuset #175 - "Nätområdet"

Hur kan klubbarna stoppa näthatet? Hur förändras unga idrottare av sociala medier? Debatten dundrar vidare i idrottssverige efter Sporthusets ögonöppnare. Här gästas vi av handbollsspelaren och tv-experten Jennie Linnéll som är välutbildad i idrottspsykologi. Hon ger också beskedet ?så bra kan det gå för Sverige i Handbolls-VM?. Leksands sportchef berättar om tiden efter Tobias Forsbergs otäcka skada. Dessutom kärleksbombas världens mest ödmjuka fotbollsstjärna!

2019-01-17
Länk till avsnitt

Sporthuset #174 - "Fjellström Senior"

Uppropet mot näthatet! Sporthusets Miro Zalar väckte idrottssverige. Nu kommer stöd och tips från pappa Åke Fjellström, pionjär inom idrottspsykologin, som via slumpens sidodörr hittar in i huset. Drevet fick fel. Meraf Bahta friades! Ingen regelrätt kärleksbombning men massor av kärlek till modige Loui Sand och till Camilla Enströms nya familjemedlem.

2019-01-10
Länk till avsnitt

Sporthuset #173 - "Fuskare"

Förlust mot en dopad legendar. Alexander ?The Mauler? Gustafsson föll i UFC-titelmatchen mot dopningsdömde Jon Jones men amerikanen älskas av fansen. Folkets dom var hårdare mot Johann Mühlegg efter skidhistoriens värsta OS-skandal. Lasse Granqvist var på plats där det hände. Mobbningen på sociala medier som knäcker idrottare. Vad kan klubbarna göra? Och Tommy utmanar Lasse i musikalernas London. 

2019-01-03
Länk till avsnitt

Sporthuset #172 - "2019 - OS till folkhemmet"

Sporthuset om 2019. Lasse Granqvist förutspår att Sverige tilldelas Vinter-OS och har invigningstalet klart! Zlatan fortsätter sin karriär och dyker upp i Malmö FF! Vi minns en magisk VM-sommar och ifrågasätter Jerringprisets topp-8 utan fotbollslandslaget. Junior-VM i ishockey och annandagsbandyn, två mellandagstraditioner att njuta av. 

2018-12-27
Länk till avsnitt

Sporthuset #171 - "Ljus här i vårt hus"

Originaltrion Lasse Granqvist, Jens Fjellström och Tommy Åström poddar inför det årliga julbordet. Om grodor i etern. Med lyssnarnas klubbkärlek. Med Thomas Johanssons försvarstal i Leksand. Med Malmö FF från Istanbul till London och Chelsea! Dessutom kärleksbombas landhockey, liten i Sverige men stor i världen!

2018-12-20
Länk till avsnitt

Sporthuset #170 - "Klubbkärlek"

Varför älskar vi våra klubbar livet ut, trots att spelare kommer och går? Lyssnarna välkomnas in i Sporthusets diskussion om klubbkärlek. Hur mår Leksand? Thomas Johansson inledde nya chefsjobbet med sju raka förluster. Vad har Jens tappat bort den här veckan? Inte kärleksbombningen av Lotta Schelin i alla fall, för den kommer här! 

2018-12-13
Länk till avsnitt

Sporthuset #169 - "Lasse lackar lite"

Lasse Granqvist twitterlackade men lugnar sig i Sporthuset och utbrister glatt ?så hade Mondo Duplantis kunnat få Bragdguldet 2018?. Var skidskytten Hanna Öberg rätt val av juryn? Diskussion om svårigheten att avsluta en idrottskarriär man älskat. Tidernas bäste innebandyspelare Mika Kohonen i känslosam intervju. Därför är allsvenska fotbollsspelare för dåligt tränade! Och simningens främste genom tiderna, Michael Phelps, kärleksbombas. 

2018-12-06
Länk till avsnitt

Sporthuset #168 - "Björn"

Björn kärleksbombar Björn! Därför blev Borg störst enligt Björn Hellberg, tennisoraklet som under 52 år inte missat en tävlingsdag i Wimbledon. Thomas Johansson klar för Leksand och berättar i Sporthuset hur han vill lyfta klubben. Camilla Enström träffade Charlotte Kalla och fick positiva besked om en förlängd skidkarriär. 

2018-11-29
Länk till avsnitt

Sporthuset #167 - "Till de 96"

Sporthusets originaltrio Jens Fjellström, Lasse Granqvist och Tommy Åström är samlad igen. Ett makalöst svenskt landslagsår är över. De är framtidens storspelare fotbollslandslaget! Varför hade Allsvenskan 2018 så svag domarkvalitet? Vi dokumenterar den tragiska Hillsboroughkatastrofen där offrens familjer till slut äntligen fått upprättelse.

2018-11-22
Länk till avsnitt

Sporthuset #166 - "Jag är inte bitter"

"Mitt namn är Tony Rickardsson och jag är inte bitter?. Sporthuset kärleksbombar en av tidernas största motorsportprofiler. Ris och ros från Fotbollsgalan. Allsvenskan är slut - Lasse Granqvist analyserar sluttabellen och sitt eget tips. Tacklingar mot huvudet, en ödesfråga för ishockeyn. Slutar det med att tacklingar helt förbjuds? Och Lasse lackar på att Sverige lackar på vädret. 

2018-11-15
Länk till avsnitt

Sporthuset #165 - "Tid att gå vidare!"

Allsvensk slutspurt och fina farväl till legendarerna Hysén & Kennedy. Jens Fjellström avslöjar vem som blir framtidens stjärntränare i Sverige. Diskussion - hur vältränade är egentligen svenska elitfotbollsspelare? Och kärlek till Kajsa Bergqvist när radioradarparet Tommy Åström och Miro Zalar minns tillbaka på hennes osannolika 387 dagar från avsliten hälsena till VM-Guld. 

2018-11-08
Länk till avsnitt

Sporthuset #164 - "Piteå Sunrise"

Ny panelmedlem i Sporthuset. Camilla Enström (fd Nordlund) ansluter till sina tidigare tv-kollegor, berättar om livet i NHL och Hockeyallsvenskan. Hyllningar till Piteå efter det dramatiska damallsvenska guldet. Lasse Granqvist om att känslotumultet gick för långt i herrallsvenska toppmötet AIK-Malmö. Sluta! Idrotten måste stå upp bättre mot mobbning och nedvärderande språkbruk. Och olyckspåsen levererar en ny osannolik fuskhistoria.  
2018-11-01
Länk till avsnitt

Sporthuset #163 - "Den opampige pampen"

I en tid när idrottens pampar kritiseras, kärleksbombar vi Lennart Johansson. Den varma, opampige pampen och den störste ledaren i den svenska idrottshistorien. Meraf Bahta - ett nytt bevis på ett drev som gick överstyr med medierna som domare? Miro Zalars Karlskrona Hockey - ett bevis på att arenakraven kan förstöra en klubb? Jens Fjellström har nyss varit med om en av sina största upplevelser i Malmö FF! Och vem kan mest om handbollsstaden Kristianstad? 

2018-10-25
Länk till avsnitt

Sporthuset #162 - "Kungliga"

Lasse Granqvist och Tommy Åström på plats i Kungliga Tennishallen för 50-årsjubileet av Stockholm Open. Vi gästas av Eurosports mångåriga kommentator Maria Strandlund Tomsvik. Det handlar om tennispersonligheter som Roger Federer, Serena Williams, Bengt Grive, bröderna Ymer samt Leo & Björn Borg. 

Vi kärleksbombar kraftprovet Iron Man, men Lasse lackar på hotellservicen i Kalmar när tävlingen hölls där. Lasse också kritisk mot Svenska Fotbollförbundets mediehantering den här hösten.

2018-10-18
Länk till avsnitt

Sporthuset #161 - "Jonas Björkman gör skillnad"

Sporthuset gästas av tennislegendaren Jonas Björkman, numera tv-expert och padelpionjär. Men framför allt driver han ZB Foundation, ihop med artisten Måns Zelmerlöw, en passionerad insamling för att skapa en bättre framtid för utsatta barn och ungdomar i Afrika. 

Stockholm Open firar 50 år nästa vecka och Jonas Björkman minns sina första och största ögonblick. 

Brynäs sparkar sin sportchef. Hockeyexperten, fd sportchefen, Thomas Johansson tror att det är bra för klubben med en ny riktning. 

Vi öppnar också Olyckspåsen och minns ett av tidernas värsta fusklag, Spaniens basketlag i Paralympics. 

2018-10-11
Länk till avsnitt

Sporthuset #160 - "Lasses lösning"

Lasse Granqvist har lösningen som ska få supportrarna att sluta skrika ?SHL - hockeymördare?. Var går gränsen för vad en hockeyspelare får säga på isen? Hammarbys fotbollslegendar Kennedy med en ny unik bedrift. Ingen bör pröva att kopiera den! Tiger Woods kärleksbombas av tv-experten som nyligen gick sida vid sida med tidernas största golfstjärna. Och Olyckspåsen 2.0 används för första gången efter mängder av olyckstips från Sporthusets lyssnare. 

2018-10-04
Länk till avsnitt

Sporthuset #159 - "Istanbul, en resa!"

Jens Fjellström på derby i Istanbul, för att scanna av Malmös blivande europamotståndare. Ytterligare ett minnesvärt Fjellström-äventyr. Ramsan ?SHL, hockeymördare? rullar över landet, men vad är egentligen SHL och vilka är det fansen de facto ropar till? Simone Biles...kände vi inte till namnet före detta avsnitt så gör vi det garanterat efter! Hon kan bli största stjärnan av alla i nästa olympiska spel.

2018-09-27
Länk till avsnitt

Sporthuset #158 - "Derby i fristaden"

Varför får man bete sig hur man vill på arenorna runt om i landet? Hur mycket betyder matchen mellan AIK och Hammarby i Allsvenskan? Var är den svenska juniorhockeyn på väg? Och så kärleksbombas en av världens bästa fotbollsspelare.

2018-09-20
Länk till avsnitt

Sporthuset #157 - "Superswedes"

Supersvenskarna som lämnade oss i september. Frank Andersson avled alldeles nyligen och Ronnie Peterson för 40 år sedan. Sporthuset dokumenterar och minns två av de största i svensk idrott. Lasse Granqvist och Tommy Åström redo att ta över sifferrapporteringen från nästa riksdagsval. Jens Fjellström bryter ihop av skratt efter att ha tappat bort det mesta. Och så kärleksbombas ?de talanglösa? genom ett oväntat samtal till Serbien!

2018-09-13
Länk till avsnitt

Sporthuset #156 - "Ingen domare, ingen match"

Tommy rankar sina favoritexperter och tar in en av dessa, Sanny Lindström, efter upptaktsträffen för Svenska Hockeyligan. Debatt om domarbråket som skakar ligan, värvningslistan och varför Djurgården inte tar guld! Svenska fotbollslandslaget i Nations League, vad innebär det? Vi gör ett omöjligt försök att reda ut begreppen.  Sporthusets ?amerikakorre? kärleksbombar giganten Tom Brady, den största spelaren i amerikansk fotboll genom tiderna! 
2018-09-06
Länk till avsnitt

Sporthuset #155 - "Alla vägar bär till Rom"

Jennifer Wegerup tar oss till ?Det ljuva fotbollslivet? via ny bok med en exklusiv guide för fotbollsturister som ska till italienska städer som Rom, Milano, Neapel och Turin. Var finns egentligen den bästa arenaupplevelsen? Jens Fjellström om att serier på Netflix och Amazon verkar bli framtiden för fotbollsstjärnorna. Vi ringer upp proffsuppringaren tv-legendaren Leif ?Loket? Olsson, fd olympisk handbollsdomare, för att kärleksbomba just domarna!
2018-08-30
Länk till avsnitt

Sporthuset #154 - "Kapten Goitom"

En av Allsvenskans hetaste spelare dyker upp i Sporthuset. Henok Goitom, kapten i AIK och tv-expert. Goitom om sin största match, sitt rekord i Serie A och kampen mot mobbningen inom idrotten. Hur kan Östersunds framgångar fortsätta trots turbulensen i klubben? Frågan från förvånad Lasse Granqvist, som dessutom visar verbala prov på sin passion för travsporten. Och så kärleksbombas den äldsta olympiaarenan som fortfarande är i fullt bruk, Stockholms Stadion!

2018-08-23
Länk till avsnitt

Sporthuset #153 - "Mondieu"

Hur stor var egentligen ?Mondo? Duplantis prestation att ta EM-guld på 6.05? Stavhoppsexperten Miro Zalar med unik inblick, berättar vad som krävs för att det ska bli världsrekord framtiden! Tommy listar tidernas största svenska friidrottsresultat. Kenny Bräck kärleksbombas av SVT Sportens motorsportprofil Johan Ejeborg. Och avslutningsorden från Lasse Granqvist kan ge ett toppjobb ute i världen!

2018-08-16
Länk till avsnitt

Sporthuset #152 - "Jackpott"

Storvinst på V75 för en medlem i Sporthuset. Är det rätt eller fel att skicka en stor trupp till friidrotts-EM i Berlin? Borde Bahta vara med eller avstå från att tävla, när hon riskerar att bli avstängd? Vad är den stora skillnaden för de svenska lagen mellan att spela i Allsvenskan kontra Europa? Och så kärleksbombas tvillingarna Sedin.

2018-08-09
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.