Sveriges 100 mest populära podcasts

Dilan och Moa

Dilan och Moa

En podcast av och med frisurarna Dilan Apak och Moa Lundqvist. Det handlar om astrologi, ångest och allt däremellan. Det kan låta snävt MEN DET ÄR DET INTE!!! www.facebook.com/dilanochmoa

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/dilan_och_moa

Avsnitt

DET RÄCKER INTE FÖR JLO

Dilan och Moa pratar i detta avsnitt om hur mycket får låter (5 min), Moas tv-ranking-skala, Dilans skvallerartiklar från klickbait-sidor på hennes facebook, sedan jättelänge om JLO. De har sett en urusel dokumentär om henne och lämnats med frågan: Varför räcker det inte för JLO?
2022-06-23
Länk till avsnitt

DI GAMLE

Dilan och Moa pratar om äldre människor och ålderdomen efter att Dilan blivit utsatt för hyss av ett gäng alkade kvinnor i 70-årsåldern på tågresa. Moa inför sitt nya system för TV-kritik som är extremt strikt, så strikt att de flesta serier inte ens kvalar in i systemet. >Även: business plan åt netflix och SVIDANDE KRITIK Mot: att alla älskar miljonärer så mycket.
2022-06-09
Länk till avsnitt

LIVEPOD FRÅN GÖTEBORG 8/5

Dilan och Moa har rest till Göteborg! Där har de hjälpt ett gäng göteborgare med livscoachning i retrospekt. Här får även de som inte var på plats ta del av i alla fall en liten nedklippt version av livepodden och alltså även få svar på frågor som: vad gör man när ens barn inte är PK? Hur hanterar man sin kille som äter för mycket hos andra? Vad ska man göra när man blir nedknuffad i vattnet? Och: mycket mycket mer!!!!!!
2022-05-19
Länk till avsnitt

VARKEN DÖD ELLER LEVANDE I SAMTIDEN

Dilan och Moa pratar PK!!!!! Hör om hur det både är PKs förtjänst och oförtjänst att Dilan och Moa fick göra sodom! Mer: ebba busch thors likheter med en urkuk hai! Samt: mer. kjamaj
2022-04-29
Länk till avsnitt

SVERIGES ORAKEL I DELFI

Ett mycket klassiskt och lätt hysteriskt avsnitt av podcasten Dilan och Moa. Vi avhandlar djur (hunden har en kris och hönsen kommer), tid (kommer den aldrig tillbaka eller är den cirkulär??), bonde- vs. jägar/samlarsamhället, GIFT VID FÖRSTA ÖGONKASTET!!! och hur mycket medelklasshumor tål Sverige (svar ingen!!!!1 Det måste ta slut nu!!!!!).
2022-04-16
Länk till avsnitt

SÄNKA SURFBRÄDAN

Dilan och Moa pratar! Med varandra! Om Moas fobi för att duscha samt bryta sin dygnsrytm och om Dilans inspirerande festnatt. BLAND ANNAT FATTAR NI VÄL
2022-04-01
Länk till avsnitt

HSP (HIGHLY SENSITIVE PSYCHO)

Dilan och Moa samtalar om sömn, att Dilan är HSP då hon reagerar på koffein samt om Moas skräckresa med att inte få sova 10 h i sträck varje natt. Samt lite dissociativ stämning kring "den tid vi lever i". KRAM KOM PÅ IMPRO 29/4 I MALMÄ
2022-03-11
Länk till avsnitt

BURGUNDY ROSES

Dilan och Moa samlas återigen för att diskutera livet och döden och allt däremellan! I dagens avsnitt hanteras åldrande, Dilans dröm som gått i uppfyllelse (egen aktiv flashbacktråd), Moas akupunktur och klärvojans (eller sinnessjukdom?) samt lite annat.
2022-02-21
Länk till avsnitt

TOKTROSOR

Personlighetskluvet avsnitt som inte riktigt handlar om något alls. Lyssna om du uppskattar att höra två kärringar babbla i en timme. I bland är det det vackraste vi har.
2022-02-03
Länk till avsnitt

FAB 1

Dilan och Moa hyllar klorin och Dilan får en total makeover. OBS endast verbal sådan.
2022-01-20
Länk till avsnitt

SEXIGA SVINDLARE

Årets första avsnitt av Dilan och Moa! I det avhandlas svindlare, högtider och vaccin. Och så lite om vad Dilan och Moa planerar för 2022 (klärvojans och att härmas).
2022-01-09
Länk till avsnitt

Fettig filosofi

Dilan och Moa SÄGER SÄNNINGEN (trademark) om svensk film! Och kommer in på magkänsla, intuition och vad det är. Sen: om fett igen, vikt, filosofi, kroppen? Varför blir man fixerad, bortom dom vanliga förklaringarna typ att man vill va snygg för exempelvis boysens skull eller pga status? HÄNG MED på vårt julavsnitt FETTIG FILOSOFI! PUSSSSSS
2021-12-23
Länk till avsnitt

MODET ATT STANNA (i Sverige på vintern)

Detta avsnitt är en exklusiv inblick i historien där Sverige ännu hade sin första kvinnliga statsminister. Det berörs i ca 30 sekunder men var tyvärr för tråkigt att stanna vid längre än så. Istället diskuterar flickorna hur en ska överleva i Sverige på vintern. Det känslocoachas kring att hata julen och att vilja känna sig vacker. Men ingen känslocoach kan lugna varken Dilan eller Moa över det faktum att det hållits en känslogala där de inte ens var inbjudna. Skandal!!!!!!!!!
2021-11-25
Länk till avsnitt

KREATIV MEDITATION

BRUDARNA pratar om kreativitet, impro, gruppdynamik, jobb. Låter seriöst??? Det är det...inte XD
2021-11-12
Länk till avsnitt

OTROLIGT DÅLIG OCH MISSLYCKAD

Ett riktigt pangbrudsavsnitt där vi snackar om sånt som Tjejer Älskar; skönhet, astrologi och förlossning (källa: en hemsk syn på män och andra kön). Moa får beröm för att hon duschar så mycket, Dilan får tillåtelse av sig själv att prata astro, alla känner sig fula och varken Björn eller Benny har köpt upp podden. SKANDAL. Men är det lika stor skandal som att esoteriska förlossningar inte är standard? Diskutera i bikupor.
2021-10-29
Länk till avsnitt

SJÄLENS HORMONER

Dilan och Moa pratar i detta avsnitt om lite allt möjligt, t.ex. hur det är att vara med i På spåret IGEN!! Samt om hormoner och själens kris. Och dess samband. Samt lite vanliga kränkningar?? KJAMAJ
2021-10-22
Länk till avsnitt

RESPEKTLÖS DECKARE

Dilan och Moa samtalar om när Dilan blev misstänkliggjord när hon köpte ett tjugotal tändsticksaskar. De pratar också om alla dramatiska händelser och alla känsliga ämnen från den gångna veckan och är respektlösa mot allt, även självaste livet. Kan vissa tycka. Men som vanligt gör dom det För Konsten. God lyssning!
2021-10-08
Länk till avsnitt

DITTEN Å DATTEN

Välkomna till ett typ helt vanligt telefonsamtal mellan Dilan och Moa. Officiellt är det en stark protest mot content-kulturen. Inofficiellt hade vi inte något särskilt tydligt att prata om. Vi fortsätter skryta om vårt lyxliv, funderar över covid-konspirationer, diskuterar puritanfascismens hjärntvätt, m.m. Vill en stödja denna typ av anarkistiska punkkultur som vägrar Babylons stringens är det möjligt på patreon.com/dilanochmoa.
2021-09-24
Länk till avsnitt

NJUTA ALTERNATIVT

Dilan och Moa samtalar(för länge) om hundens födelsedag. Men även: om hur bra Dilan mår och om hur helt okej Moa mår. Mest avhandlas dock NJUTNING!! Vad är det, och måste man njuta som en jävla normie för att det ska räknas+??? Svar i: podden.
2021-09-17
Länk till avsnitt

I LOVE EUROPE

Äntligen är veckoboken tillbaka! Det blir ett hejdlöst skryt från det extremt sexiga livet som 30, nu även med en liten bebis som "slitits" ut ur Moas "uppsprättade bukvägg". Dilan har syndat och åkt ut i Europa vilket påmint henne om att hon älskar Europa. Även: fortsatt flörtande med sc*entologer samt AI. Vill ni bidra med en slant till detta otroliga content (barnet måste få mat) så gör ni det enklast på patreon.com/dilanochmoa
2021-09-03
Länk till avsnitt

SOMMARAVSLUTNING: KVINNOR OCH KONTROLL

SISTA AVSNITTET INNAN SOMMAREN! Långt och smockfullt av: förlossning! Kvinnor!! Kontroll! Acceptans! Och ett hån mot Tyskland. Med mycket mer! Tack för den här våren, PUSS KRAM PUSS
2021-06-04
Länk till avsnitt

DET HAR ALLTID VARIT PISS

Dilan har blivit drabbad av ett svar på twitter angående en brännhet och aktuell politisk fråga som ger henne veckovisa psykoser. Moa blir istället blockerad av brännheta och aktuella politiska frågor vilket leder in på ett... metapolitiskt samtal? Kan en kalla det så? VEM VET in och lyssna och avgör själv men vad du än gör - hör inte av dig! Ring en vän!!!! Och tack för att du lyssnar samt kanske till och med stöttar på patreon.com/dilanochmoa?
2021-05-28
Länk till avsnitt

FET FUL ÄCKLIG KÄRRING SOM VILL BO I NATUREN

Vi pratar om djur, vegetarianism, moral och död! Och jättemycket annat. Ja. Ni får väl lyssna och höra själva? Herregud vi ska väl inte behöva göra allt!!
2021-05-21
Länk till avsnitt

SATAN SITTER I DISTRAKTIONERNA

Dilan och Moa samlas återigen för att diskutera livet och samtiden! Idag avhandlas den danska sup-filmen DRUK och den geniala idén "mindful missbruk" återbesöks. Överlag kan man säga att avsnittet handlar om ALKOHOL OCH DROGOR OCH VÅLD OCH PORR!! Dilan och Moa har funnit att satan inte gömmer sig i dessa specifika områden, utan i distraktionerna de innebär. Allt gott mvgh, sveriges enda punkare och filosofer.
2021-05-14
Länk till avsnitt

AMBULANSFÄRD OCH PORRDEBATT

Moa har behövt åka ambulans fast alla hennes värden är perfekta, hör den exklusiva berättelsen om hur, vad, var, när och varför. SAMT: Dilan kastar in hela företaget i den sämsta debatten som finns nämligen porrdebatten. Bonus: en profetia tycks bli verklighet + en del obehaglig-skånsk-tant-stämning.
2021-05-08
Länk till avsnitt

DEN TRÅKIGA TIDSÅLDERN 30

Dilan och Moa samtalar om att bli 30! Ord och inga visor KAN MAN VÄL SÄGA. Samhället får sitt!! Även en del annat smått och gott, som att längta efter att supa på lokal.
2021-04-30
Länk till avsnitt

DAYTRADERS FÖR KONSTEN

Dilan har drabbats av tidig demens och kraftigt självhat vilket ger Moa möjlighet att göra reklam för LISTOR. Lite snack om TV och GOT samt ett otroligt vältrande i era vackra kommentarer på itunes. Framförallt samtal om Knutbydokumentären och tankar som väcks av både den och popfeminismens apostlar. Vad är systerskap? Vad är brödraskap? Sammanhållning och lojalitet? Nämen alltså det är FRUKTANSVÄRT intressant. Nästan för intressant och absolut för långt.
2021-04-23
Länk till avsnitt

ENSAMHET OCH MATERIA

Om att vara gravid men också inte gravid och sakna det filosofiska samtalet kring att föröka sig. Och så om att känna sig ensam men inte veta hur det ska brytas, genom ord eller handling? Samt mycket, mycket mer, såklart om olika däggdjur. Missa inte att se vår serie Sagan om Dilan och Moa på Svtplay en sista gång innan den ryker den 28 april!
2021-04-16
Länk till avsnitt

MATTIPS, BABBEL, KRÄNK

Dilan och Moa babblar om livet, tipsar om mat i Malmö samt kränker gvfö! CLASSIC!!!
2021-04-08
Länk till avsnitt

CHARMANTA OCH MATGLADA

Vi börjar prata om vilka vi ska vara efter pandemin och inser att vi kommer resa jorden runt, till allas och vår egen stora förvåning. Detta kommer att ske med hjälp av Filip och Fredriks eller Björn och Bennys pengar. Eller allihopas. I alla fall kommer det bli ett otroligt reseprogram där vi äter mat världen över och får nya, härliga vänner. TRIGGERVARNING: Glorifiering av sexuella övergrepp i Danmark. Stötta oss gärna på patreon.com/dilanochmoa ifall ovan nämnda män sviker.
2021-03-25
Länk till avsnitt

SKALA NER ELLER BLI TROLLPENGAKUNG

Dilan och Moa har problem med pengar, kreativitet och att sälja ut igen! Sedvanliga fruktansvärda kränk mot alla som gjort eller gör reklam med sitt face i. Men lite nyanserande också...kanske? Nä. Hm. JAJA, de analyserar också GVFÖ på ett helt normalt/aggressivt sätt.
2021-03-18
Länk till avsnitt

JUST IDAG ÄR JAG STARK

Dilan och Moa pratar om anledningarna till att förra podavsnittet uteblev: panikångest och "för många känslor". Samt: dokun om britney och årets säsong av Gift vid första ögonkastet utvärderas. Triggervarning: vuxenmobbing samt besinningslöst hat mot den psykiska sjukdomen som är att älska tacos i sverige.
2021-03-04
Länk till avsnitt

KOSMOS GENUSUTMANINGAR, DEBUNKED!!

Dilan och Moa samtalar om spiritualitet och andlighet och om att så många suger på att prata om/tänka kring det (till skillnad från Dilan och Moa SKoja INKL!! Dilan och Moa). Moa har ett avslöjande om sin process gällande sitt ofödda barns kön, och det är inte en gender reveal. Det är en GENDER, DEBUNKED!!!!!!!! DEBUNKED!!! Coolt ord. C ya pussss
2021-02-18
Länk till avsnitt

KOSMOS GENUSUTMANINGAR

Dilan har haft en mycket merkurius-retrograd-resa upp till Stockholm vilket redogörs för i detalj. Moa ska snart få veta kön på barnet hon odlar vilket väcker en diskussion om just kön. Kvinnor föraktas, män hatas och antagligen förekommer transfobi. Framförallt spelar naturligtvis ingenting roll, fastän det ändå spelar roll. Vill du stötta oss med pengar för att vi lever i ett ekonomiskt monetärt system kan du göra det på patreon.com/dilanochmoa och vinna vår eviga uppskattning.
2021-02-12
Länk till avsnitt

NOBELPRISET I SJÄLSLIGHET OCH DRÖMTYDNING

Dilan och Moa pratar om Keeping up With the Kardashians samt tyder drömmar och pratar om ifall själen består av 100 biljoner själar. Standard?? Kjam
2021-02-04
Länk till avsnitt

SKRÄCKHYPNOS

Ett avsnitt om att inte slarva med kroppen pga själslig hybris, att hypnotisera bort skräck och att hänge sig den Fysiska Tillvaron med hjälp av den metafysiska. Stötta oss gärna på patreon.com/dilanochmoa så vi har råd att leva ett sant häxliv.
2021-01-29
Länk till avsnitt

MORAL OCH SKAM

Dilan och Moa roastar vädret men pratar sen mest om var man får sina pengar ifrån och vad som händer när det krockar med ens värderingar. Och då om SKAM. Skam skam skam!!!!! TuNe iN
2021-01-21
Länk till avsnitt

DEN ENDA SEXIGA SCENEN

Dilan och Moa är åter vid poddinspelaren (som det heter) och utvärderar det gångna året! Moa har blivit hatad och profilerad som dum blondin efter på spåret av fyra olika gubbar och är otroligt förnärmad. Dilan har inte mottagit något hat och är avundsjuk. Mer: den enda sexiga scenen på tv avslöjas och Moa föreslår att sexscener ska förbjudas. Dilan berättar om sina erfarenheter som skengravid samt sina åsikter om tv-serien Romulus. BLAND ANNAT!!!!!
2021-01-14
Länk till avsnitt

FOLKLIGA

Moa läser Jane Austen och är snobbigare än någonsin, Dilan har tänkt på pedofiler av olika slag och de båda utvärderar sin medverkan i det folkliga programmet På Spåret. Kritik mot kungahuset och unga människor framförs. ÄVEN: solskenshistorier om att ha gula tänder och varken vara tjock eller smal men glad ändå.
2020-12-25
Länk till avsnitt

DILAN OCH MOA FÖRETAG OCH FRITID

Dilan och Moa Företag och Fritid har haft julavslutning för bolaget vid en öppen eld. Det har tyvärr genererat noll harmoni utan ledde till ett poddavsnitt med nästan enbart ursinne över pandemin + influencerkulturen. Lite pepp inför på spåret blir det väl också. SAMT namnbytesförslag - låt debatt bryta ut!! Stötta oss gärna på patreon.com/dilanochmoa för mer surkärrande, som det kallas.
2020-12-18
Länk till avsnitt

VARGDEBATTEN

Dilan och Moa samtalar om Moas fobi för dockor, clowner och ansikten på tavlor samt tar avstånd från pälsindustrin (med några disclaimers). Avsnittet innehåller även en stor del VARGDEBATT samt att Dilan återger hela handlingen i porrfilmen från Gärsnäs slott. Otrolig lyssning som vanligt
2020-12-10
Länk till avsnitt

HÄXORNAS OCH BARNENS TID

Dilan och Moa spelar in på distans! De samtalar i detta avsnitt om barn och tolkar en olycklig uppväxt i Ryssland som inspiration för kommande period i livet. Också en del om biologin och allt vi inte kan kontrollera.
2020-12-03
Länk till avsnitt

DET ÄR NÅT SOM KAN HÄNDA VEM SOM HELST

Ett avsnitt om knullsekter, vilket som är det perfekta sättet att äta lösviktsgodis och så?en hemlighet som avslöjas för tidigt. Med vänlig hälsning
2020-11-26
Länk till avsnitt

HAVERIKOMMISSIONEN HADE RÄTT

I jakten på content till våra förinspelade avsnitt har vi sökt era skämmiga berättelser och fått in EN! Så vi livscoachar vår vän bögen och det är underbart att få hjälpa till igen. Dessutom: Moa har inte äntligen sett E*ton*a-dokumentären vilket inte leder till i*ska mot ut*edn*ngen och Sv*rige. Ljudet är jävligt ojämnt denna gång och det beror antagligen inte på att st*ten är ute efter o*s. Sponsra oss gärna på patreon.com/dilanochmoa så vi kan investera i bättre ljud!
2020-11-13
Länk till avsnitt

DILAN OCH MOA KULTURDEBATTERAR KVINNOR

Dilan och Moa har som bekant råkat skaffa DN och är därför ofrivilligt (?) indragna i en debatt som pågår om kvinnor, och om hur kvinnor lever och om ifall kvinnor är fascister när dom gillar eller inte gillar att exempelvis vara med sina barn. Dilan och Moa tar ställning mot alla kvinnor, samt för alla kvinnor. Och slänger in att skam är den verkliga dåliga grejen samt det faktum att killar jämt håller käft om allt. Wtf. Dilan och Moa lovar att säga upp prenumeration på tidningar! Allt gott
2020-11-05
Länk till avsnitt

20 MILJONER SÖKES

I kampen för content går vi igenom anteckningar på Dilans telefon där det enda intressanta var frågeställningen ?bohembarn blir vidriga???. Detta leder till ett samtal om att köpa Gärsnäs slott, spökhantering, och Livet På Landet. Även en mycket kort debatt om vargen. Stötta oss gärna på www.patreon.com/dilanochmoa för fler extremt tänkvärda avsnitt
2020-10-30
Länk till avsnitt

HATISK SANS

Nytt avsnitt av livsstilspodden Dilan och Moa! För första gången någonsin: Dilan har läst en krönika i DN! Resultat: förvirring, lösningsfokuserad kritik! Både Dilan och Moa ser om GIRLS och har åldrats och gillar nu serien. Sen! Samtal om hat på olika sätt och varför alla måste sansa sitt hat utåt. Förebilder: Dilan och Moa.
2020-10-22
Länk till avsnitt

HÖGA KRAV OCH FÖRSLAG

Dilan och Moa fortsätter gå under radarn som det värsta laget i på spåret NÅGONSIN. I detta avsnitt: tankar om en rasbiologisk utopi (för den perfekta sängen), uppmaningar att odla sitt statshat och erkännanden som "Jag känner ingen flygskam". Det är vidrigt, det är mörkt, det är smutsigt, men framförallt är det otroliga förslag om hur Sverige ska bli bättre. Stötta gärna detta sjuka projekt på www.patreon.com/dilanochmoa
2020-10-16
Länk till avsnitt

LEMLÄSTADE AV EL

Samtliga foliehattar är välkomna till ännu ett avsnitt av Dilan och Moas podcast. Flickorna är djupt drabbade av ett besök vid Lunds planetarium och saker som mörk materia, livets mening och el (satans påfund) avhandlas. Även fler Skåne-tips till allmänheten! Väl hört!
2020-10-02
Länk till avsnitt

HUMORNÖRDERI OCH HYBRIS

Dilan och Moa är åter samlade på samma plats! I detta avsnitt hyllar de varandra, går längs minnenas allé och tänker tillbaka på sina första provokativa skämt(eller omedvetet provokativa skämt...). HUMORNÖRDERI-SAMTAL INLEDS! Om provokation, tilltal, uttryck och vad man lär sig av dåliga erfarenheter och att skämta innan man kan. Plus: behöver kreatörer vara depressiva?-diskussionen Revisited!!!! PUSS KRAM SYNS PÅ STAN
2020-09-25
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.