Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

LFC Podden

LFC Podden

Välkommen till LFC-Podden - den officiella podcasten för Liverpool FC Supporters Club Sweden Teamet består av Fredrik Aidefors (@lfcswebranch) - Robin Bylund (@robinbylundLFC) - Kristian Andersson (@KAndersson86) - Daniel Forssell (@DanielForssell) - Joackim Lundberg (@jockelundberg) - och Carl Sundqvist (@carlsundqvist). YNWA

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

lfc.nu/

Avsnitt

LFC Podden, Säsong 7 (Vol 7) - Ungdomarnas sista chans

Vi är igenom första halvan av försäsongen och vi tuggar på som vanligt. Det har spelats ytterligare två träningsmatcher mot gediget motstånd och vi diskuterar ungdomarnas chanser. Vilka har trätt fram? Vilka har varit en besvikelse? Allt detta och lite därtill hittar ni i det senaste avsnittet av LFC-Podden. Häng med!
2019-07-22
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 7 (Vol 6) - Boston Tea Party

Gillar ni Podden så stöd oss gärna på www.patreon.com/lfcpodden1 LFC-Podden är tillbaka med ett nytt färskt avsnitt och i detta får ni allt ni behöver om Stephen Darby-matchen mot Bradford samtidigt som vi diskuterar truppen som nu är uttagen till USA-turnén. Vilka spelare har något extra att bevisa och finns det någon position som behöver förstärkas? Vi passar på att ta tempen på Jocke Lundberg inför resan till Boston med Robin Bylund och gräver djupt i varje rykte vi kan hitta för att hålla Silly Season så levande det går ur ett Liverpool-perspektiv. Till exempel om det är läge att försöka rädda Coutinho från Barcelona?
2019-07-15
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 7 (Vol 5) - Borås är bättre än Rio

Gillar ni Podden så stöd oss gärna på www.patreon.com/lfcpodden. Säsongen är igång och det betyder såklart att vi växlar upp. I dagens avsnitt får ni allt om överkörning av Tranmere, vilka spelar vi spanar extra på i de första matcherna och vilka som vi kanske kunde klarat oss utan. Dessutom värvningsfilosofi och en närmre titt på Harvey Elliot. Det blir också en hyllning till Peter Crouch och massvis med surr kring Fantasy Premier League ? där vi under säsongen utmanar er lyssnare!
2019-07-12
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 7 (Vol 4) - James Milners Superkropp

Spelarna är tillbaka på Melwood och LFC Podden är tillbaka i era öron. Vi snackar igång säsongen som så sakteliga nu startar upp och det väntar ju bland annat match mot Tranmere redan på torsdag. Vi tar tempen på spelarna som vi kommer få se under början av träningsmatcherna och så hyllar vi James Milners superkropp. Dessutom lite kort om Copa-finalen, Salahs utträde ur Afrikanska och om Mané hinner bli spelklar till säsongen drar igång om hans Senegal går hela vägen? Och sen lite VAR, på det.
2019-07-07
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 7 (Vol 3)- EKONOMISKA GENIER

STÖD PODDEN PÅ WWW.PATREON.COM/LFCPODDEN I detta avsnitt snackar vi om LFC-spelarna som just nu representerar sina länder i Afrikanska mästerskapen samt Copa America, vi tar ett grepp kring Liverpools genialiska värvningsstrategi vad gäller unga talanger och vi pratar styrkan i truppen som helhet, men även lite kring olika övergångsrykten.
2019-07-01
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 7 (Vol 2) - SILLYSVEPET

STÖD PODDEN PÅ WWW.PATREON.COM/LFCPODDEN I veckans avsnitt minns vi Fernando Torres, firar fyraårsdag med Bobby Firmino och så ger vi er ett maxat sillysvep med Haverts, Fernandes, Pépé, Sessegnon, Firpo och Timo Werner (som får sig en snyting!)
2019-06-24
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 7 (Vol 1) - WE'RE BACK!

MISSA INTE VÅR LIVEPOD PÅ OLIVEDAL DEN 4 AUG! BOKA PÅ OLIVEDAL.SE! Dessutom ett FÅTAL platser kvar på #PoddenAway till Aston Villa våren 2020. Säsongspremiär av säsong SJU! Vi pratar allt mellan himmel och jord och minns tillbaka lite extra på CL-säsongen, surrar silly, pratar tankar om nya spelschemat och mycket mer. Det här vill ni, som vanligt, inte missa!
2019-06-17
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 75) - LET'S TALK ABOUT SIX BABY!

Avsnittet som inte behöver en beskrivning. We are the Champions, the Champions of Europe! Nummer 6 är hemma. Och vi hyllar mästarna i två underbara timmar. HÄNG MED!
2019-06-04
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 74) - Vägen till finalen

Med bara fåtalet dagar kvar till finalen synar vi vägen till Madrid och hur Liverpoool tog sig till sin andra final på två år. Mästarinsatsen i München och vändningen mot Barcelona på Anfield - allt detta och mycket annat i säsongens näst sista avsnitt. Häng med!
2019-05-30
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 73) - I fiendeland med Erik Niva

Erik Niva gästar återigen LFC Podden och han gör det såklart som Tottenhamsupporter inför lördagens Champions League-final. Han tar oss med bakom kulisserna i fiendeland och målar bilden av en monumental final som kan avgöra hela Tottenhams fortsatta självbild. Ni hör hans tankar om vägen dit, Harry Kanes vara eller inte vara och vad han räds mest hos Liverpool. Ni får också breda penseldrag om Champions League i stort, Jürgen Klopp vs Mauricio Pochettino och mycket mer. Ett avsnitt som förbereder er ordentligt inför vad som komma skall på lördag!
2019-05-28
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 72) - Tack för showen!

Vi har ägnat den sista veckan åt att slicka såren men har nu lyckats samla i ordform vilka känslor som egentligen gick genom oss under säsongsepilogen förra söndagen. Ni får allt om känslorna från Anfield, efterspelets glada tongångar och såklart en försmak med tankar och tycken inför vad som väntar nästa helg i Madrid. Mer uppsnack inför Champions League-finalen väntar såklart vad det lider!
2019-05-20
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 71) - Anfields största kväll (James Pearce gästar)

LFC Podden är tillbaka efter att ha lyckats samla krafterna från den fantastiska kvällen på Anfield i tisdags och när man nu är åter i hästen har man dessutom finfrämmat i form av James Pearce från Liverpool Echo. Allt om miraklet, finalen som väntar, söndagens sanslösa match som kan kröna säsongen än mer och mycket, mycket annat.
2019-05-09
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 70) - On a cold Saturday night in Newcastle

3 poäng var kravet - 3 poäng som bara skulle in. Rafa Benitez och hans Newcastle var nära på att döda Liverpools titelaspirationer, men super-sub Divock Origi ville annat. Hör oss snacka om fullmatade segermatchen mot The Magpies, titelracet och hur Barcelona kan besegras på tisdag. Allt detta och mycket mycket mer!
2019-05-05
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 69) - With hope in our hearts, eller hur?

Enorm besvikelse av resultatet blandades med en stolthet till insatsen när Liverpool förlorade med 3-0 på Camp Nou. Podden samlar sig och tar kraft inför säsongsavslutningen som nu stundar. Med start på lördag i Newcastle.
2019-05-02
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 68) - Rekordkvällen på Anfield

Liverpool behövde sätta press på Manchester City när Huddersfield gästade Anfield på fredagen. Den afrikanska trion glänste när Keita, Mane och Salah avgjorde tidigt. Vi snackar transformationen av Mane, vem som vinner skytteligan och hur Manchester City ska tappa poäng. Dessutom tar vi tempen på semifinalen mot Barcelona på onsdag. Häng med!
2019-04-28
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 67) - 88 skäl att njuta

Med studs i dojjan efter segern mot Cardiff samlar vi tankarna kring detta fantastiska Liverpoollag som redan skriver in sig i historieböckerna. Dessutom PFA-priser, straffar, Huddersfield och om att knipa en tumme för Manchester United.
2019-04-22
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 66) - Porto betalt till semin

Podden är tillbaka med ett nytt avsnitt efter avancemanget till semifinal i Champions League efter totalt 6-1 mot Porto i kvartsfinalen. Panelen diskuterar avancemanget, semifinalmotstånd, uppladdning och känslor för matchen mot Cardiff samt det dramatiska slutet i den andra semifinalen och hur det kan tänkas påverka titelstriden.
2019-04-19
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 65) - Nya tider, med nya hjältar!

En underbar seger mot Chelsea igår på Anfield blandas såklart med känslorna av årsdagen från katastrofen från Hillsborough. Vi pratar om det som varit, det som nu är och var Liverpool är på väg framöver. Om ett nytt lag som tagit alla demoner och kastat långt ner i River Mersey - och nu bygger sin egen historia och framtid.
2019-04-15
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 64) - En sann vinnare, Stefan Holm

Liverpool går nu ett nervkittlande head-to-head-race mot Manchester City om Premier League-pokalen och när det handlar om vinnarmentalitet finns det få personer i Sverige som slår Stefan Holm på fingrarna. Utöver att ha vunnit EM-, VM-, OS- och Bragdguld är Stefan en inbiten Liverpoolsupporter och han ger nu sin syn på hur Liverpool ska tänka mentalt inför det stundande upploppet. Följ på på ett avsnitt som lär oss allt om vinnarmentalitet, visualisering och vad ett guld faktiskt skulle betyda för framtiden.
2019-04-13
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 63) - Marcus Christenson, Fotbollschefen

I detta fantastiska specialavsnitt träffar vi Marcus Christenson, Fotbollschef på The Guardian. Vi får en inblick i det engelska medialandskapet kring Premier League-klubbarna och inför en sommar med stundande Silly Season lär vi oss också en hel del om källkritik. Vi pratar också rapportering kring Hillsborough, hur Marcus tog sig från vaktmästeriet i DN-huset till dit han är idag och såklart också om hans egen supporterrelation till just det, Liverpool.
2019-04-11
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 62) - Den gyllene triangeln

Champions League är tillbaka och Anfield var redo för ytterligare en magisk kväll. Porto kom med revanschlust, men Liverpool avgjorde matchen tidigt. Vi diskuterar matchen, om Klopps nya gyllene triangel och borde Salah blivit utvisad? Vi snackar även upp inför Chelsea på söndag och den bittra statistiken på Anfield. Häng med!
2019-04-10
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 61) - Årets inhopp?

LFC Podden är tillbaka och summerar känslorna från segern på St Marys. Vi pratar Naby Keitas första mål, Mohamed Salahs löpning med livet som insats och Jordan Hendersons alldeles enastående inhopp. Det blir också uppsnack inför tisdagens Champions League och en allmän temperaturmätning på läget i tabelltoppen av Premier League.
2019-04-07
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 60) - Bollen ska bara in

Vi är tillbaka efter landslagsuppehållet och Liverpool fortsätter leverera på hemmaplan. Det satt hårt inne, men 3 poäng skulle in. Har Liverpool äntligen byggt upp en vinnarmentalitet? Har Klopp visat för stort förtroende för arbetarmittfältet? Sedan tar vi tempen på titelracet. Allt detta i det senaste avsnittet med LFC-Podden.
2019-04-01
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 59) - Sista rycket!

Landslagsuppehållet är över och nu är det dags att verkligen spänna bältena och ta plats i en fartfylld berg och dalbana som ska avsluta säsongen. Premier League-upploppet står för dörren och i CL väntar kvartsfinal mot Porto. Första stoppet på vägen är matchen mot Tottenham till helgen och vi ger er ett matigt uppsnack samt uppsnappade godbitar från uppehållet som varit.
2019-03-28
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 58) - From München With Love

WE'RE BACK! Och OJ vilket avsnitt vi har med oss. Allt om känslorna och intrycken från München, väggen Van Dijk, magiska Mané, CL-lotten mot Porto, fallgropen mot Fulham och såklart en hel massa mer! Här har ni er räddare i landslagsuppehållet!
2019-03-18
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 57) ? Two-horse race

Manchester City satte press på Liverpool i titelracet, men Merseyside-laget svarade genom att vända ett tidigt underläge mot Burnley hemma på Anfield. Vi diskuterar vändningen, Van Dijks facit som lagkapten och fronttrions imponerande statistik. Dessutom doppar vi tårna i hur Liverpool påverkas av Manchester Citys utredning i FFP. Häng med!
2019-03-10
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 56) ? Debacle eller bara lite darr?

LFC Podden är tillbaka efter 0-0 på Goodison och det som därmed innebar en tappad förstaplats i Premier League. Vi dissikerar derbyt och försöker reda ut om det var ett debacle eller bara lite titeldarr. Vi pratar Salahs (brist på) skärpa framför mål, bytena (!), spelarna i Klopps frysbox, snacket efter matchen, en ny attityd och mycket mer!
2019-03-04
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 55) ? TREnty!

Liverpool är tillbaka på winning ways och det blev slakt hemma på Anfield mot Watford. Trent Alexander Arnold var tillbaka i startelvan och han var det med BESKED. Tre assists från högerbacken och i offensiven imponerade Sadio Mané i sin nya position. Vi pratar Origi, Matip, ligans bästa ytterbackar och mycket mer. Plus ett fullmatat uppsnack inför helgens derby!
2019-02-28
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 54) ? Sömnpillret på Old Trafford

LFC-Podden är tillbaka och diskuterar den något sömniga drabbningen på Old Trafford mellan Man United och Liverpool, en match vi supportrar förväntar oss mer av. Vi pratar om hur LFC tog tag i matchen, men att det mattades av, trots Uniteds tre bisarra byten i första halvlek - något som borde bidragit till energi till bortalaget men som istället tyvärr uteblev. Skulle LFC gett Rashford en "kick", varför byttes Sturridge in? Det samt uppsnack inför Watford hör du i senaste avsnittet från LFC-Podden.?
2019-02-26
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 53) ? Fördel Liverpool!

0-0 på Anfield mot Bayern München i den första åttondelsfinalen och efter sista visslan var det delade läger kring huruvida det var ett resultat att vara nöjda över eller inte. I Podden utvecklar panelen hur de ser på saken och sen får ni såklart ett matigt uppsnack inför Liverpools tripp till Old Trafford på söndag.
2019-02-20
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 52) ? Anfall är bästa försvar

Med en Liverpoolfri helg fokuserar LFC Podden på att snacka upp inför stormötet med Bayern München på Anfield i Champions League. Vi ger er alla förutsättningar, statistiska övertag och vem som ersätter Van Dijk i försvaret. Missa inte detta!
2019-02-17
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 51) ? Ginis Skitmatch

LFC Podden är återigen tillbaka och Robin Bylund är hemflugen från att ha bevittnat Liverpool-Bournemouth live från Anfield. De blir såklart en rapport kring intrycken från staden och allt om promenadsegern mot sydkustens körsbär. Dessutom temperaturen på titelstriden och radikala åsikter från Fredrik Aidefors...
2019-02-12
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 50) - "City är ligans enda bottlers"

Liverpool fick för andra matchen i rad nöja sig med en pinne i Premier League-spelet, men leder fortfarande ligan med tre poäng ner till City. Fans pratar om att Liverpool nu "slarvar bort" ligan, men är så verkligen fallet? Vi har tittat närmre på siffrorna - och så pratar vi om en attityd bland fansen som faktiskt är smått bisarr.
2019-02-05
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 49) - Ett plus eller två minus?

LFC Podden är tillbaka efter delade poäng mellan Liverpool och Leicester. Var det en vunnen eller två förlorade i snökaoset på Anfield? Och vilka spelare måste hållas utanför elvan framöver? Dessutom taktisk analys för framtiden och ett dopp ner i Dubaigrytan.
2019-01-31
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 48) - Ett maktskifte på gång?

Det har varit "Liverpool-fritt" under FA Cup-helgen, men många nyheter att grotta ner sig i. Liverpool klättrade i listan bland de rikaste klubbarna och vi diskuterar om hur Liverpool ska nå tronen. Dessutom pratar vi tröjavtal och snackar upp inför matchen mot Leicester.
2019-01-28
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 47) - Good ol' Liverpool!

Liverpool spelade en galen Hawaiimatch mot Crystal Palace och trots tre insläppta mål lyckades man till slut skicka hem Roy Hodgson tomhänt. Ni hör allt om segern i veckans avsnitt!
2019-01-20
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 46) - "Allt som behövdes"

Liverpool var tillbaka på winning ways och ordnade 3 poäng i Brighton när Salah stänkte dit den från straffpunkten. Allt om segern, den vikarierande mittbacken, varför Keita inte får chansen och såklart ett matigt uppsnack inför Crystal Palace till helgen.
2019-01-14
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 45) - Att prioritera titlar

Det är 13 år sedan senaste FA-Cup-titeln för Liverpool och efter uttåget mot Wolves häromdagen, är diskussionen stor kring prioriteringen av de inhemska cuperna. Vi diskuterar titeltorkan, truppbredden och vikten av att hitta vinnarbanan igen.
2019-01-08
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 44) - Upp på hästen!

Liverpool förlorade seriefinalen mot Manchester City - men har fortfarande en betryggande ligaledning på fyra poäng. Vi pratar såklart om matchen, men ger också uppmaning till sans och nyans när vi faktiskt fortfarande leder serien och har allt i egna händer. Dessutom reaktionerna på Solankes och Clyns övergångar till Bournemouth, om det väntar någon värvning och mycket annat!
2019-01-05
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 43) - Ligaledarna!

Årets HUNDRADE och sista avsnitt är här. Och ni får såklart allt om slakten av Arsenal. Men vi blickar också tillbaka på ett fantastiskt år, polerar spåkulan inför 2019 och framförallt så snackar vi såklart upp matchen med stort M. Mötet med Manchester City på Etihad på torsdag. Från oss alla, till er alla - Gott Nytt År!
2018-12-30
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 42) - Den bästa julklappen

LFC-Podden är tillbaka under täta matchandet i juletider och pratar ner Boxing day-fotbollen och det faktum att Liverpool drygat ut sin serieledning, känslan efter att halva serien nu är spelad och givetvis läget inför stormatchen mot Arsenal på Anfield till helgen!
2018-12-28
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 41) - Beställningsjobb och infiltratörer

Liverpool firar jul som ligaledare med fyra poängs marginal ner till City och vi ger er såklart allt om vår härliga seger i fredags, känslan runt laget, vikten av att våga tro på något stort och såklart allt som väntar i mellandagarna med matcher mot Newcastle och Arsenal.
2018-12-23
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 40) - Who the f*ck are Man United?

Liverpool har skickat ytterligare ett spöke ner under jorden och nu har vi även lyckats besegra Mourinhos mesiga manskap. Vi snackar allt om segern, CL-lotten mot Bayern München och vad som väntar på fredag mot Wolverhampton.
2018-12-17
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 39) - Arrivederci Napoli

Podden var på plats i Liverpool i tisdags och fick uppleva ännu en magisk kväll under strålkastarljuset på Anfield. Dessutom tillsammans med ett flertal lyssnare. Hör om intrycket från upplevelsen på plats och vad som nu väntar i slutspelet.
2018-12-13
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 38) - Olympiakos 2.0

Vi närmar oss ödesmatchen mot Napoli med stormsteg och samtidigt som topp-konkurrenten bryter sin förlustfria svit, tar Liverpool med sig en komfortabel och imponerande bortavinst mot Bournemouth. LFC-Podden synar det italienska motståndet och diskuterar Salahs imponerande målform. Detta och mycket annat i det senaste avsnittet med LFC-Podden.
2018-12-09
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 37) - Burnley Away

Poddens Kristian Andersson var på plats på Turf Moor igår och kommer med en direktrapport från de brittiska öarna.
2018-12-06
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 36) - DIVOCK ORIGI

Sunday night and he scores against the shite... Divock Origi! Vilket avslut på gårdagens dramatiska derby. Vi ger er allt om segern. Känslorna, tankarna - och vad vi tar med oss in i det extremt tuffa spelschemat som väntar.
2018-12-03
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 35) - #ParisAway

LFC-Podden rapporterar från Paris och erbjuder möjligheten att komma så nära Parc des Princes som möjligt i detta lite speciella avsnitt som är uppbyggt som ett resereportage med uppbyggnad inför PSG-matchen, nedsnack i stundens hetta direkt efter matchen och om förutsättningarna inför gruppavslutningen. Givetvis hinner vi även med ett rejält krafttag inför det 232:e Merseysidederbyt på söndag. Up the Reds!
2018-11-29
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 34) - Paris Calling

Liverpool jagar på i ligatoppen efter 3 viktiga poäng borta mot Watford och med Champions Leagues näst sista omgång runt hörnet står de röda inför en av säsongens svåraste uppgifter - PSG på bortaplan. Vi diskuterar vinsten på Vicarage Road och snackar upp inför PSG.
2018-11-25
Länk till avsnitt

LFC Podden, Säsong 6 (Vol 33) - Det VAR på tiden

Äntligen är Premier League tillbaka och LFC-Podden likaså! Vi dyker ner med våra tankar i VAR-beslutet, snackar landslagsinsatser och laddar upp inför helgens match mot Watford på Vicarage Road.
2018-11-21
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.