Sveriges 100 mest populära podcasts

Röster från bänken

Röster från bänken

Podcast by UNICEF Sverige

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/unicefsverige

Avsnitt

Mark möter Jonas Karlström, läkare som arbetar med globala hälsofrågor

Mark Levengood möter Jonas Karlström, läkare som arbetar med globala hälsofrågor på UNICEFs huvudkontor i New York. Ett samtal om Agenda 2030, de nya nya globala utvecklingsmålen.
2016-12-13
Länk till avsnitt

Röster från bänken: Två systrar

Två systrar upplever våld i hemmet och känner sig rädda för pappan. Idag har mamman enskild vårdnad, men pappan har överklagat. Flickorna känner att de tvingas till umgänge och att ingen lyssnar på vad de själva vill: att få lugn och ro.
2015-10-14
Länk till avsnitt

Röster från bänken: Ewelina

Ewelina, 14 år, placeras på vuxenpsykiatrin efter ett självmordsförsök, för att barnpsykiatrin är överbelastad. Trots att vuxna runt henne upptäckt att hon mår dåligt går hon i skolan alltmer sällan. Hon har nu missat nästan två år i grundskolan.
2015-10-12
Länk till avsnitt

Röster från bänken: Mojtaba

Mojtaba kommer som ensamkommande flyktingbarn till Sverige. Här finns redan hans två år äldre bror, i ett välfungerande familjehem. Trots att familjen är villig att ta emot Mojtaba också, placeras han i ett hem för barn och ungdomar ? ett så kallat HVB-hem.
2015-10-12
Länk till avsnitt

Röster från bänken: Erik

Erik får en tidig ADHD-diagnos. Trots den kunskap som finns i samhället om att diagnosen kan innebära en ökad risk för drogmissbruk och kriminalitet, så börjar han som tolvåring att använda droger. Idag befinner sig Erik i sluten ungdomsvård efter att ha sålt narkotika.
2015-10-12
Länk till avsnitt

Kristoffer Triumf intervjuar barnminister Åsa Regnér

Åsa Regnér gästar Kristoffer Triumf och får lyssna till barnens berättelser. Varför kränks barns rättigheter trots att regler och riktlinjer egentligen finns till för dem?
2015-10-12
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.