Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Barnradions poddpaket 3-8 år

Barnradions poddpaket 3-8 år

Sagopaket för barn 3-8 år att ladda ner och lyssna på när du vill. Ansvarig utgivare: Hanna Toll

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/barnradionspoddpaket38ar

Avsnitt

Hundpaketet

I parker är det ofta fullt av hundar. Är du en sån som rusar fram och vill klappa? Eller är du rädd för dem? Har du alltid velat ha en hund eller kanske redan har en? Lyssna på vårt hund-poddpaket!

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan 6-9 år ungefär. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Innehåll i Hundpaketet: Barnmorgon om hundlängtan Liten svart hund i natten, del 1 Superglad saga, del 3: Katt och hund Trevlig lyssning! Producent för poddpaketet: Astrid Mohlin, Barnradion Illustration till Superglad Saga: Moa Wallin Här nedan finns programmen som ingår i paketet.
2019-07-05
Länk till avsnitt

Kalaspaketet

Födelsedag, flytt, en ny kompis... Det finns alltid en anledning till kalas! Lyssna på det här festliga poddpaketet om du också älskar kalas.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Innehåll i Kalaspaketet: Pettson och Findus Findus flyttar ut, del 2 Hästfesten Barnmorgon Bästa kalastipsen Paddington, del 15: Hokus, pokus filiokus! Trevlig lyssning! Producent för poddpaketet: Astrid Mohlin, Barnradion Illustrationer: Sven Nordqvist, Lisen Adbåge, Peggy Fortnum Här nedan finns programmen som ingår i paketet.
2019-05-24
Länk till avsnitt

Det plaskiga paketet

Vatten, geggamoja, regn... vad har det gemensamt? Att man kan plaska i det såklart! Det här poddpaketet tar dig från badrummet hela vägen till geggamojalandet. Plask-plask!

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Innehåll i Det plaskiga paketet: Paddington, del 4: ett svettigt bad Magiska skogen räddar världen, del 2: Sjön har blivit trollsoppa Pettson får julbesök, del 1 Radioapan letar ljud: Finns det dåligt väder? Haj-Jenny, del 1: Jag är en haj Blå hotellet, del 6: Kapten Emma Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Producent för poddpaketet: Astrid Mohlin, Barnradion Illustrationer: Peggy Fortnum, Gunilla Hagström/Form Nation, Sven Nordqvist, Patrik Lindvall, Charlotte Ramel och Mattias Stridbeck. Här nedan finns programmen som ingår i paketet.
2019-04-26
Länk till avsnitt

Det känsliga paketet

Hur känner du dig idag? Kanske arg, glad, nyfiken, sur, ledsen, pirrig eller kär? Här kommer ett härligt paket om känslor!

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan 5-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Innehåll i Det känsliga paketet: Barnmorgon med Jonas - svarar på en kärleksfråga  Sången om Gråttruten från Radioapans fågelsånger Stackars Pettson, del 2 Våffelhjärtat, avsnitt 15 Magiska skogens sång om känslor Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Producent för poddpaketet: Charlotte Heyman, Barnradion Här nedan finns de olika sånger och program som ingår i paketet.
2019-04-04
Länk till avsnitt

Ljudmonstret-paketet

Har du träffat Ljudmonstret? Radioapans gröna kompis som älskar att äta skrot? Spetsa monsteröronen för nu kommer han, ho ha!

I det här poddpaketet sjunger Ljudmonstret busiga sånger, spelar skrotfotboll med Radioapan, är med i frågesport och har skrotskola. Och så äter han en massa gott skrot såklart... Poddpaketet passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. God skrotlyssning! Medverkande: Albion Paulsson, Linnéa Samec, Alice Nordmark, Elsa Breitfeld Tafvelin, Minea Paulsson med flera. Text: Jesper Lundqvist Produktion: Munck Ab Exekutiv producent: Kristina Pérez Här nedan finns de olika sånger och program som ingår i paketet.
2019-02-07
Länk till avsnitt

Vi bor i skogen-paketet

Häng med ut i skogen och möt alla som bor där! Radioapan, lillebror Kanin, Märta mus och älgungarna Älgy och Helgon.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Innehåll i Vi bor i skogen-paketet Älgtrubbel, del 1: Älgy och Helgon i skogen Den underbara familjen Kanin: Fru skräck Djuren i skogen: Hösten Radioapan får Pippi, del 1 Magiska skogen räddar världen, del 1: En skräpskur Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion   Här nedan finns de olika sånger och program som ingår i paketet.
2018-11-30
Länk till avsnitt

Läsa med öronen-paketet

Lillebror kanin älskar godis, Ponnyn Pytte är minst i stallet och katten Findus är morgonpigg. Kontrollera att öronen är öppna... Nu läser vi!

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Läsa med öronen-paketets innehåll: Den underbara familjen kanin: Godistrollet   Ponnyn Pytte: Du är för liten Pytte! Pettson och Findus: Findus flyttar ut del 1 Pettson och Findus: Mucklornas sång Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion
2018-10-26
Länk till avsnitt

Färgpaketet

En björn målar ett mästerverk, en brun och en gul filur fångar pruttar och ett troll ändrar färg. Vi avslutar med ett roligt färgexperiment!

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Färgpaketets innehåll: Paddington: Herr Gruber och ett Mästerverk   Magiska skogen: Insekterna strejkar Biss och Kajs: En pingvinprutt Trollet med den gula kepsen: Olika färger Tassas trix: Färgexperiment Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion
2018-10-05
Länk till avsnitt

Kattpaketet

Berättelser om katter som pratar, trixar och skriver dagbok. Och om önskan efter en egen katt. Och en kattfest!

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Kattpaketets innehåll: Pettson och Findus: När Findus var liten och försvann del 1 Fantasiresor: Min katt Tassas trix: Muggtelefon Mördarkatten: del 1 Hallå, jag är en katt Sagor i Barnradion: Kattfesten Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion
2018-08-31
Länk till avsnitt

Rymdpaketet

I det här paketet svävar vi runt i rymden och träffar en liten fågelunge, en ensam hund och Christer Fuglesang! Vi försöker också fånga en rymdprutt.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Rymdpaketets innehåll: Rymdfåglar: del 4 Det svarta hålet Äventyrsklubben: Christer Fuglesang Sagor i Barnradion: Laika rymdhunden del 2 Biss och Kajs: del 6 Rymdprutt Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion
2018-07-27
Länk till avsnitt

Solpaketet

Ett varmt paket som strålar! Det blir en tur till stranden, och till staden, det planeras framtidssemester och bjuds på glass. Hurra för sommaren!

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Solpaketets innehåll: Paddington: del 12-14 Sång: Inget skiner som solsken Barnradions poddstuga: Vart kommer vi åka på semester i framtiden? Våffelhjärtat: del 8-9 Magiska skogen: del 5, Sommarkänslor Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion
2018-06-30
Länk till avsnitt

Kaninpaketet

Ett hopp- och skuttigt paket om en kanin som är rädd för stora katter, en hemlig kanin, en kanin som tyvärr inte lever längre och en helt underbar kaninfamilj som träffar på ett monster.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Kaninpaketets innehåll: Saga: Vilda grannar Hemlis: del 1, Väntar och längtar Mördarkatten: del 1 Den underbara familjen kanin: Monstret i skogen Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion
2018-05-31
Länk till avsnitt

Sov gott-paketet

Ett långt poddpaket i lugnt tempo som passar perfekt att lyssna på innan sovdags eller när du bara vill vila en stund.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Sov gott-paketets innehåll: Paddington: del 1: Ta hand om den här björnen! Sång: Sov gott inatt, från Radioapans godnattkvart Nadim och drömbussen: del 1, Nadim kan inte sova Litet djur i fara: del 1, Igelkotten Liten svart hund i natten: del 1 Sång: Inte sova nu, från Magiska skogen, del 3 Växtvärk Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion
2018-04-30
Länk till avsnitt

Liten svart hund i natten-paketet

Lyssna på hela berättelsen om den lilla svarta hunden som blir ensam i staden om natten. Ska han hitta hem igen?

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Poddpaketets innehåll: Liten svart hund i natten, del 1-3   Författare: Rose Lagercrantz Berättare: Yankho Kamwendo Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion
2018-03-30
Länk till avsnitt

Fiskpaketet

Blubb! Nu dyker vi ner under ytan. Vilka bor där? En elektrisk ål, en blåval och en gädda. Och meta med eller utan krok? det är frågan.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Fiskpaketets innehåll: Sagotajm: Sagan om den blå valen Viggo och Olga Fiskar: Gädda Trollet med den gula kespen: del 10 Meta utan krok Barnmorgon med Farzad Doj-dojs hotell: Den elektriska ålen Pulvret: Fixa fisk, sa Pulvret Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion
2018-02-28
Länk till avsnitt

Hokuspokuspaketet

En sagoblandning om magiska trolleritricks, ett föremål som kan förvandla saker till silver och en magisk skog.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Hokus pokuspaketets innehåll: Paddington: del 15, Hokus pokus filiokus! Sagotajm: Sagan om Poseidons kanna Magiska skogen: del 4, En ny vän Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion
2018-01-26
Länk till avsnitt

Tassapaketet

Känner du Tassa? Radioapans kompis som är världens smartaste och schysstaste lodjur!

Tassa älskar att bygga saker och att smyga, busa, rimma och spela trummor. Och så är hon en väldigt bra detektiv! I det här poddpaket får du lära känna Tassa lite mer. Hon lär dig roliga experiment och sjunger sånger. Och så smyger hon på krokodiler Poddpaketet passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Klart smart lyssning! Medverkande: Linnéa Samec, Ida Beckman, Max Vobora, Milton Rehnlund, Melvin Rehnlund, Alice Nordmark, Elsa Breitfeld Tafvelin, Minea Paulsson med flera. Text: Jesper Lundqvist Produktion: Munck Ab Exekutiv producent: Kristina Pérez, Barnradion
2017-10-13
Länk till avsnitt

Pulvretpaketet

Fem roliga sagor om Pulvret. Pulvret vill hjälpa morfar med pannkakorna, fiska fisk med mormor, låna saker, äta macka, bjuda på macka och hitta saker. Mormor och morfar har fullt sjå att hänga med.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Sagorna om Pulvret är skrivna av Inger och Lasse Sandberg, med musik av James Hollingworth och berättade av Olof Wretling. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Pulvretpaketets innehåll: * Hjälpa till, sa Pulvret * Mera macka, sa Pulvret * Fixa fisk, sa Pulvret * Låna den, sa Pulvret * Hitta den, sa Pulvret * Pulvrets sång
2017-05-26
Länk till avsnitt

Emmotpaketet

Har du träffat Emmot? Radioapans kompis som är världens snällaste tapir. Emmot älskar att fixa tjusiga frisyrer, skriva kärlekspoesi, dansa och spela synth.

Här är ett helt poddpaket där du får lära känna Emmot lite mer. Han berättar om tapirer, ger fiffiga tips och sjunger sånger. Poddpaketet passar bra för barn mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler program och sånger med Emmot och Radioapan så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Tjusig lyssning! Medverkande: Milton Rehnlund, Melvin Rehnlund, Alice Nordmark, Max Vobora, Minea Paulsson med flera. Text: Jesper Lundqvist Produktion: Munck Ab Exekutiv producent: Kristina Pérez
2017-04-27
Länk till avsnitt

Det flygande paketet

Ett flygande paket flaxar fram och landar på din axel. Snart hör du sagor i ditt öra. Om olika som flyger, i rymden, till varmare ställen och surrigt som en fluga.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Det flygande paketets innehåll: *Biss och Kajs - Pingvinprutt *Flugan Flipperton - Myra är en häst *Rymdfåglar - Drömplaneten *Radioapans vädersånger - Titta på regnbågen *Svarta lilla koltrast - Den längsta resan någonsin Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion
2017-03-30
Länk till avsnitt

Lekpaketet

Nu leker vi att det här är ett lekpaket. Fyllt med bra berättelser, tips och musik! Paketet innehåller två berättelser kopplade till lek och några tips från Farzad och Radioapan på vad man kan leka.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Trevlig lyssning!Lekpaketets innehåll: *Flippertons flygturer: Vi bildar ett band *Barnradions poddstuga: Farzad och William Spetz leker världens klurigaste sånglek *Sagotajm: Sagan om grisen som trodde den var en tiger *Radioapans frågesport: Ljud-kurragömma *Radioapans bananbra sånger: Utomhusbus
2017-01-23
Länk till avsnitt

Radioapanpaketet

Är du nyfiken på Radioapan? Här är ett helt poddpaket där du får träffa Radioapan jättemycket. Han berättar om Sagoskogen där han bor, spelar upp ljudburkar och sjunger sånger.

Poddpaketet passar bra för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler program och sånger med Radioapan så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Apig lyssning! Medverkande: Max Vobora, Tuva Börgö, Elsa Breitfeld Tafvelin. Text: Jesper Lundqvist Produktion: Munck Ab Exekutiv producent: Kristina Pérez
2016-12-23
Länk till avsnitt

Smarrepaketet

Känner du Smarre? Han är en grön drake som bor hemma hos bonden Marcus. Här får du höra Sagan om ägget som aldrig ville kläckas, Smarre far till drakarnas land och Sagan om Smarre och Ulla-Gulla.

Det här poddpaketet innehåller tre utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler sagor från Sagotajm så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Trevlig lyssning!Medverkande: Johannes Berg, Robin Blomqvist, Karin Blomqvist, Cecilia Hedin, Inga Rexed, Lisa Sofia Larsson.
2016-06-23
Länk till avsnitt

Fotbollspaketet

Gillar du att spela fotboll? Eller att titta på fotboll? Här är ett poddpaket för yngre barn fyllt med sagor och prat om fotboll som du kan lyssna på i bilen, på båten, flyget, tåget eller hemma.

2016-06-03
Länk till avsnitt

Husdjurspaketet

Älskar du djur? Lyssna på ett poddpaket fyllt med sagor och prat om husdjur. Det handlar om hundar, katter, kaniner, marsvin och en piraya.

Det här är ett poddpaket med utvalda program från Barnradion som passar för barn mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Den som guidar genom poddpaketet är Stina Ericsson. Här nedanför hittar du länkar till berättelserna som är med.Trevlig lyssning!
2016-04-28
Länk till avsnitt

Experimentpaketet

Lyssna på fyra nyfikna faktaprogram för de yngsta barnen, 3-8 år. Tassas Trix med flytexperiment, Uppfinnarklubben om kylskåpet, Naturbyrån och den uppätna barken samt Emmots boktips.

Det här poddpaketet innehåller fyra utvalda program från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler delar i serierna så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Trevlig lyssning!
2015-10-22
Länk till avsnitt

Sagopaket med Radioapan, Rymdfåglar och Älgtrubbel

Lyssna på avsnitt från Radioapans frågesport, Rymdfåglar, Älgtrubbel, Biss och Kajs prutt-zoo och Leonis låda. Fem sagor som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år.

Det här är ett poddpaket med fem utvalda program från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler delar i serierna så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Trevlig lyssning!
2015-02-11
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.