Sveriges 100 mest populära podcasts

Barnradions poddpaket 3-8 år

Barnradions poddpaket 3-8 år

Sagopaket för yngre barn att ladda ner och lyssna på när ni vill. Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/barnradionspoddpaket38ar

Avsnitt

Prinsesspaketet

Älskar du prinsessor? Är du kanske en prinsessa? Jamen då är detta det perfekta poddpaketet för dig. Fullt med prinsessor, och en och annan prins.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.I paketet hör du sagorna Prinsessans rockband, Britten och prins Benny och Allrakäraste syster. Producent poddpaketet: Hanna Rasmuson Hulmée Illustrationer bokomslag: Per Gustavsson, Pija Lindenbaum, Hans Arnold.
2022-10-18
Länk till avsnitt

Rymdpaketet

Ett lugnt poddpaket för rymdälskare. Mysiga sagor om att resa till månen, en rymdrobot och ett besök från en annan planet.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.I paketet hör du sagorna En robot ramlar ner, Nalle Bruno reser till månen, Ingenting är omöjligt för oss och ett avsnitt från serien Fantasiresor. Producent poddpaketet: Hanna Rasmuson Hulmée Illustrationer: Ingrid Flygare, Eva Lindström, Gunilla Ingves
2022-09-11
Länk till avsnitt

Börja skolan-paketet

Ett paket fyllt med historier om att börja skolan och att gå i skolan. Barnen på förskolan Äventyret funderar på vad man egentligen gör i skolan, Ossian går i en ovanlig simskola och Fredda ska snart börja skolan.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.I paketet hör du Fredda sju år del 2, Ossians ovanliga nanny: En ovanlig simskola, Börja skolan: Bra, pirrigt, konstigt och Matilda av Roald Dahl: På skolgården.Producent poddpaketet: Klara Grape Medverkande: Liv Grape Illustrationer: Erik Svetoft, Katarina Strömgård, Robert Nyberg.
2022-08-11
Länk till avsnitt

Sov gott-paketet

Ett sömnigt poddpaket i lugnt tempo som passar perfekt att lyssna på innan sovdags eller när du bara vill vila en stund.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.I paketet hör du Malte Modig, God natt Alfons Åberg, Allrakäraste syster, Sagasagor: Tuggummitrassel.Producent poddpaketet: Klara Grape Illustrationer: Hans Arnold, Kajsa Lind, Gunilla Bergström, Emma Göthner, Ingrid Flygare 
2022-07-18
Länk till avsnitt

Äventyrspaketet

Vi ger vi oss ut på äventyr. Ja, flera faktiskt. Ett rymdäventyr, en Ubåtsfärd och ett prinsäventyr. Följ med på en svindlande underbart färd. Passar för cirka 3-6 år.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.I paketet hör du Pelle på planetfärd, När prinsar råkar i äventyr och Den hemliga Ubåten.Producent poddpaketet: Klara Grape Illustrationer: Jan Lööf, Per Gustavsson, Kari Olu Lindgård
2022-06-16
Länk till avsnitt

Badpaketet

Ett blött, plaskigt och simmigt paket. Lyssna i badbaljan, på väg till badplatsen eller när ni vill drömma er bort till ett bad. Passar för cirka 3-6 år.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.I paketet hör du En stackars liten haj, Bebispodden: Bada o bada o bada, Sagasagor: Simskola, Äventyrsklubben: Sally Bauer.Producent poddpaketet: Hanna Rasmuson Hulmée Illustrationer: Anders Nyberg, Charlotte Ramel, Per Gustavsson, Emma Göthner
2022-05-24
Länk till avsnitt

Vårpaketet

Ett paket kommer lastat med sol och ljusgröna blad! Vi hälsar på hos djuren i skogen och går på ljudjakt med Radioapan. Kasta bort overallen och plocka fram shortsen för i det här paketet är det vår!

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.I paketet hör du avsnitt från Djuren i skogen, Radioapan letar ljud och en inläsning av Rosa flyttar till stan.Producent poddpaketet: Klara Grape Illustrationer: Eva Eriksson, Patrik Lindvall, Sarah Sheppard, Ingrid Flygare.
2022-04-26
Länk till avsnitt

Vilopaketet

Ett väldigt gosigt paket att ligga och mysa och fundera till. Vi hälsar på hos lugna kossor och lyssnar på regn som smattrar mot en tältduk. Vill du vila en stund? Jamen kanske till och med stänga ögonen? Det är heeelt okej att somna. Passar för 3-8 år.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.I paketet hör du avsnitten Mamma Mu på biblioteket, Radioapans vädersånger: Duggregn, Fantasiresor: Undervattensresan och Sagor från Senegal: Bintou och fisken.Producent poddpaketet: Hanna Rasmuson Hulmée  Illustrationer: Sven Nordqvist, Patrik Lindvall, Sara Gimbergsson
2022-03-23
Länk till avsnitt

Matpaketet

Ett paket som får det att kurra i magen! Vi hänger med maten genom tarmen, ett äpple genom staden och ett tuggummi som hamnar lite grann på fel ställe. Passar för cirka 3-6 år.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.I paketet hör du avsnitt från serierna Kina och Keve, Sagasagor, Radioapans kroppensånger och berättelsen Sagan om det röda äpplet. Producent poddpaketet: Klara Grape Illustrationer: Jan Lööf, Ingrid Flygare och Britt Bjurman, Emma Göthner, Patrik Lindvall
2022-01-11
Länk till avsnitt

Vinterpaketet

Älskar du vintern? Då är det här paketet för dig! Det är ett suuuperkallt paket, båtarnas segel fryser till is, bävrarna åker kana, Pettson och Findus firar jul och Radioapan bjuder på en sång om domherren. Passar cirka 3-8 år, men för den yngre eller mer lättskrämda som vill höra på fortsättningen av Siri och ishavspiraterna kan det va bra att lyssna med en vuxen.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.I paketet hör du avsnitt från serierna Siri och ishavspiraterna, Radioapans fågelsånger, En bäversaga och Pettson och Findus får julbesök. Producent poddpaketet: Hanna Rasmuson Hulmée  Illustrationer: Sven Nordqvist, Alexander Jansson, Patrik Lindvall, Kristina Perez
2021-12-08
Länk till avsnitt

Läskiga paketet

Ett läbbigt, kusligt och ruggigt paket. Här gömmer sig troll, trollkarlar, monsterhus och mystiska ljud. Obs! Är du lite rädd kan det va bra att hålla nån i handen när du lyssnar. Passar cirka 4-8 år.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I paketet hör du avsnitt från serierna Den underbara familjen kanin, Monstersagor, Sagotajm, och Radioapans mysterier. Producent poddpaketet: Hanna Rasmuson Hulmée  Illustrationer: Emelie Östergren, Patrik Lindvall, Jonna Björnstjerna, Johanna Kristiansson.
2021-10-18
Länk till avsnitt

Sagopaketet

Det var en gång ett poddpaket som bara ville göra en enda sak.. berätta sagor! Passar för ca 4-8 år.

Det här poddpaketet innehåller fyra sagor från serien Sagotajm i Barnradion. Det är ca 45 min långt och perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Producent poddpaketet: Astrid Mohlin Illustrationer: Johanna Kristiansson och Ingrid Flygare. Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet.
2021-09-01
Länk till avsnitt

Godnattpaketet

Har du svårt att somna? Vill du vila och blunda, men det går inte? Sätt på det här mysiga paketet med istället! Passar för 3-8 år.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I paketet hör du avsnitt från serierna Sagotajm, Bebispodden, Sov gott med Radioapan och Kina och Keve. Producent poddpaketet: Astrid Mohlin Illustrationer: Johanna Kristiansson, Charlotte Ramel, Patrik Lindvall och Ingrid Flygare. Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet.
2021-08-01
Länk till avsnitt

Radioapans godnattsånger-paket

För dig som vill lyssna på alla Radioapans godnattsånger i ett svep. Mysigt och lugnt...

Det här poddpaketet innehåller alla godnattsånger från serien Sov gott med Radioapan. Det är perfekt för att varva ner till kvällen eller en vila på dagen. Sov gott allesammans! Producent poddpaketet: Astrid Mohlin Producent Radioapan: Kristina Pérez Illustrationer: Patrik Lindvall Här nedanför finns länkar till alla sångerna och första delen av Sov gott med Radioapan.
2021-05-06
Länk till avsnitt

Maskinpaketet

Stora eller små maskiner finns i nästan alla storlekar! I det här poddpaketet hör du om sådana som redan finns, som diskmaskinen, eller om framtidens drömmaskiner, som typ en robot med människohud.

Poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan ungefär 5-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I paketet hör du avsnitt från Uppfinnarklubben, Paddington och Barnradions poddstuga med Farzad. Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet. Producent: Nasim Rahsepar Illustrationer: Anders Nyberg och Peggy Fortnum.
2020-10-16
Länk till avsnitt

Radioapans mysteriepaket

Det har börjat hända mystiska saker. Radioapans bananer sjunger, någon snor en hel timme när Radioapan ska spela skrotfotboll med Ljudmonstret, och det dyker plötsligt upp en mystisk grop i Sagoskogen.

Poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan ungefär 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I paketet hör du avsnitt från Radioapans mysterier. Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet. Producent: Astrid Mohlin på Barnradion. Illustration: Patrik Lindvall.
2020-07-02
Länk till avsnitt

Nattpaketet

Vad händer egentligen när det är riktigt mörkt? Och hur gör man för att inte vara rädd? I det här poddpaketet har vi samlat sagor som utspelar sig på natten.

Poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan 3-8 år ungefär. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Trevlig lyssning! Producent för poddpaketet: Astrid Mohlin, Barnradion Illustrationer: Ingrid Flygare, Moa Wallin Här nedanför finns länkar till alla avsnitt som ingår i paketet.
2020-01-24
Länk till avsnitt

Radioapans sångpaket

Flygväder, banantårta, väder, kroppen och siffror. Radioapan har gjort sånger om så mycket! I det här poddpaketet finns några av de allra apigaste låtarna. Sjung med och dansa!

Det här poddpaketet innehåller utvalda sånger från Barnradion som passar för barn mellan 3-8 år ungefär. Det är en perfekt halvtimme att ladda ner till resan, på lovet eller som peppig hemmalyssning. Gungelisväng! Producent för poddpaketet: Astrid Mohlin, Barnradion Här nedan finns alla sångerna som ingår i paketet.
2019-12-13
Länk till avsnitt

Bubbelpaketet

Bubbelpool, bubblor i en gryta eller luftbubblor som fiskar andas. Bubblor kan låta på så många olika sätt! I det här poddpaketet har vi blandat alla våra bubbligaste berättelser.

Det här bubbliga poddpaketet innehåller utvalda sagor och inslag från Barnradion som passar för barn mellan 3-8 år ungefär. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. I paketet hör du avsnitt från Under ytan, En stackars liten haj och Doj-Dojs hotell. Här nedanför finns länkar till några av avsnitten som ingår i paketet. Producent för poddpaketet: Astrid Mohlin, Barnradion
2019-11-15
Länk till avsnitt

Ljudmonstret-paketet

Har du träffat Ljudmonstret? Radioapans gröna kompis som älskar att äta skrot? Spetsa monsteröronen för nu kommer han, ho ha!

I det här poddpaketet sjunger Ljudmonstret busiga sånger, spelar skrotfotboll med Radioapan, är med i frågesport och har skrotskola. Och så äter han en massa gott skrot såklart... Poddpaketet passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. God skrotlyssning! Medverkande: Albion Paulsson, Linnéa Samec, Alice Nordmark, Elsa Breitfeld Tafvelin, Minea Paulsson med flera. Text: Jesper Lundqvist Produktion: Munck Ab Exekutiv producent: Kristina Pérez Här nedan finns de olika sånger och program som ingår i paketet.
2019-02-07
Länk till avsnitt

Vi bor i skogen-paketet

Häng med ut i skogen och möt alla som bor där! Radioapan, lillebror Kanin, Märta mus och älgungarna Älgy och Helgon.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Innehåll i Vi bor i skogen-paketet Älgtrubbel, del 1: Älgy och Helgon i skogen Den underbara familjen Kanin: Fru skräck Djuren i skogen: Hösten Radioapan får Pippi, del 1 Magiska skogen räddar världen, del 1: En skräpskur Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion   Här nedan finns de olika sånger och program som ingår i paketet.
2018-11-30
Länk till avsnitt

Hokuspokuspaketet

En sagoblandning om magiska trolleritricks, ett föremål som kan förvandla saker till silver och en magisk skog.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Hokus pokuspaketets innehåll: Paddington: del 15, Hokus pokus filiokus! Sagotajm: Sagan om Poseidons kanna Magiska skogen: del 4, En ny vän Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion
2018-01-26
Länk till avsnitt

Tassapaketet

Känner du Tassa? Radioapans kompis som är världens smartaste och schysstaste lodjur!

Tassa älskar att bygga saker och att smyga, busa, rimma och spela trummor. Och så är hon en väldigt bra detektiv! I det här poddpaket får du lära känna Tassa lite mer. Hon lär dig roliga experiment och sjunger sånger. Och så smyger hon på krokodiler Poddpaketet passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Klart smart lyssning! Medverkande: Linnéa Samec, Ida Beckman, Max Vobora, Milton Rehnlund, Melvin Rehnlund, Alice Nordmark, Elsa Breitfeld Tafvelin, Minea Paulsson med flera. Text: Jesper Lundqvist Produktion: Munck Ab Exekutiv producent: Kristina Pérez, Barnradion
2017-10-13
Länk till avsnitt

Litet djur i fara-paketet

Hela berättelsen om Camilla som räddar igelkotten, katten och grodan. Djur som är i fara.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Litet djur i fara-paketets innehåll: * Litet djur i fara del 1-5 om igelkotten, katten, grodan, mullvadarna och ugglan.
2017-07-07
Länk till avsnitt

Emmotpaketet

Har du träffat Emmot? Radioapans kompis som är världens snällaste tapir. Emmot älskar att fixa tjusiga frisyrer, skriva kärlekspoesi, dansa och spela synth.

Här är ett helt poddpaket där du får lära känna Emmot lite mer. Han berättar om tapirer, ger fiffiga tips och sjunger sånger. Poddpaketet passar bra för barn mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler program och sånger med Emmot och Radioapan så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Tjusig lyssning! Medverkande: Milton Rehnlund, Melvin Rehnlund, Alice Nordmark, Max Vobora, Minea Paulsson med flera. Text: Jesper Lundqvist Produktion: Munck Ab Exekutiv producent: Kristina Pérez
2017-04-27
Länk till avsnitt

Det flygande paketet

Ett flygande paket flaxar fram och landar på din axel. Snart hör du sagor i ditt öra. Om olika som flyger, i rymden, till varmare ställen och surrigt som en fluga.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida. Trevlig lyssning! Det flygande paketets innehåll: *Biss och Kajs - Pingvinprutt *Flugan Flipperton - Myra är en häst *Rymdfåglar - Drömplaneten *Radioapans vädersånger - Titta på regnbågen *Svarta lilla koltrast - Den längsta resan någonsin Producent för poddpaketet: Emilia Traneborn, Barnradion
2017-03-30
Länk till avsnitt

Lekpaketet

Nu leker vi att det här är ett lekpaket. Fyllt med bra berättelser, tips och musik! Paketet innehåller två berättelser kopplade till lek och några tips från Farzad och Radioapan på vad man kan leka.

Det här poddpaketet innehåller utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler sagor så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Trevlig lyssning!Lekpaketets innehåll: *Flippertons flygturer: Vi bildar ett band *Barnradions poddstuga: Farzad och William Spetz leker världens klurigaste sånglek *Sagotajm: Sagan om grisen som trodde den var en tiger *Radioapans frågesport: Ljud-kurragömma *Radioapans bananbra sånger: Utomhusbus
2017-01-23
Länk till avsnitt

Radioapan-paketet

Är du nyfiken på Radioapan? Hemligt bra! För i det här poddpaketet får du träffa Radioapan jättemycket. Han berättar om Sagoskogen, spelar upp ljudburkar och sjunger sånger.

Poddpaketet passar för barn mellan 3-8 år ungefär. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning. Apigt! Medverkande: Max Vobora, Tuva Börgö, Elsa Breitfeld Tafvelin. Text: Jesper Lundqvist Produktion: Munck Ab Exekutiv producent: Kristina Pérez Här nedan finns programmen som ingår i paketet och tips om fler poddpaket.
2016-12-23
Länk till avsnitt

Smarrepaketet

Känner du Smarre? Han är en grön drake som bor hemma hos bonden Marcus. Här får du höra Sagan om ägget som aldrig ville kläckas, Smarre far till drakarnas land och Sagan om Smarre och Ulla-Gulla.

Det här poddpaketet innehåller tre utvalda sagor från Barnradion som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler sagor från Sagotajm så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Trevlig lyssning!Medverkande: Johannes Berg, Robin Blomqvist, Karin Blomqvist, Cecilia Hedin, Inga Rexed, Lisa Sofia Larsson.
2016-06-23
Länk till avsnitt

Experimentpaketet

Lyssna på fyra nyfikna faktaprogram för de yngsta barnen, 3-8 år. Tassas Trix med flytexperiment, Uppfinnarklubben om kylskåpet, Naturbyrån och den uppätna barken samt Emmots boktips.

Det här poddpaketet innehåller fyra utvalda program från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler delar i serierna så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Trevlig lyssning!
2015-10-22
Länk till avsnitt

Sagopaket med Radioapan, Rymdfåglar och Älgtrubbel

Lyssna på avsnitt från Radioapans frågesport, Rymdfåglar, Älgtrubbel, Biss och Kajs prutt-zoo och Leonis låda. Fem sagor som passar för de minsta barnen, mellan 3-8 år.

Det här är ett poddpaket med fem utvalda program från Barnradion. Det är perfekt att ladda ner till resan, på lovet eller som mysig hemmalyssning.Vill du höra fler delar i serierna så hittar du dem i vår app Sveriges Radio Play, eller på Barnradions hemsida.Trevlig lyssning!
2015-02-11
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.