Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Syn!

Syn!

Varje vecka tar Erik Rosenberg och en gäst upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

poker.se

Avsnitt

Syn! R4lti

Onlinegrindern R4lti spelar de högsta PLO-spelen i världen på nätet. I ett exklusivt samtal i det avslutande avsnittet av Syn berättar han för Erik Rosenberg om matcherna mot Trueteller, Ansky och Sauce, om crossbooking mellan nosebleedspelare, vem han tycker är världens bäste Omaha-spelare, samt hur bra BERRI SWEET egentligen är. R4lti bjuder på en helt unik inblick i highstakesvärlden online, och tar lyssnarna med på sin resa mot toppen, om coachingen från cumicon och sanningen bakom siffrorna på Highstakesdb.
2018-12-21
Länk till avsnitt

Syn! Mauritz Altikardes

SM-generalen och frontmannen för Poker Event, Mauritz Altikardes, berättar i ett personligt och öppet samtal med Poker.ses Erik Rosenberg om sin karriär, relationen till Förbundet, hur han tar kritik, oron för framtiden efter licensieringen och mycket annat. Dessutom analyserar Mauritz och Erik en tiigare dispyt dem emellan.
2018-11-08
Länk till avsnitt

Syn! Ola Brandborn

Den trefaldige svenska mästaren, branschprofilen och veteranen Ola Brandborn gästar Syn för ett personligt samtal om sin karriär, om pokersverige, spelmonopolet och mycket annat.
2018-10-23
Länk till avsnitt

Syn! Timothy Härold

Proffset Timothy "Vichyn88" Härold gästar podcasten Syn och snackar om pokern i Linköping, mixen av PLO-Cg och turneringar, samt en hel del hockey.
2018-10-15
Länk till avsnitt

Syn! imfromsweden

Syn-podcasten gästas av cashgamespelaren och forumprofilen Oscar"imfromsweden" Bergling. Han berättar om highstakes, vänskapen med Patrick Leonard, coaching och sin pokerkarriär.
2018-10-08
Länk till avsnitt

Syn! Martin Jacobson

Fyra år efter WSOP-segern gör Sveriges ende världsmästare i poker ett efterlängtat återbesök i podcasten Syn, för att tala med Erik Rosenberg om investeringar, tävlingsinstinkter, indisk poker och mycket annat.
2018-10-01
Länk till avsnitt

Syn! Per Andersson

Monopol, Bomull, NeoSlayer. Kärt barn har många namn. Per Andersson, pokerprofil och bloggare, samtalar med Erik Rosenberg om spelmissbruk, patos, relationer och framför allt om vad som gjort honom till en av Sveriges mest kända amatörspelare.
2018-07-11
Länk till avsnitt

Syn! Mrdawwe

Turneringsikonen David "Mrdawwe" Sonelin berättar om resan genom pokerboomen och fram till idag. Ett samtal som berör ekonomisk framgång och motgång, rädslan för döden och poker som drog kontra verktyg.
2018-06-16
Länk till avsnitt

Syn! Alexander Roumeliotis

Highstakesprofilen Alexander "Sussie Smith" Roumeliotis gästar syn och pratar om livet efter pokern, turneringar vs cashgame, tankr om pokern idag, spelglädje, pokerboomen och mycket annat.
2018-05-28
Länk till avsnitt

Syn! Oskar Silow

Erik Rosenberg träffar liveproffset Oskar Silow i ett ingående samtal i Syn! Bland det som hamnar på bordet finns livet som småbarnspappa, 5050 Poker, Pokerlandet, att lämna rampljuset och övergången från onlinespel till att bli livespelare.
2018-05-22
Länk till avsnitt

Syn! Erik Rosenberg

I veckans specialavsnitt gästar den tidigare pokerskribenten Johan "Indiscreet" Kretz som programledare, och istället sätter sig Syns ordinarie värd Erik Rosenberg i intervjustolen. Det blir ett avsnitt som bland annat rör sig kring etik och moral i branschen, missbruk och pokerjournalistik.
2018-04-08
Länk till avsnitt

Syn! Martin "Franke" von Zweigbergk

Entreprenören och pokerprofilen Martin "Franke" von Zweigbergk gästar Syn för att tala om hur han gick från ett teknikjobb på finska Nokia till att bli en av pokersveriges mest profilerade företagare och visionärer. På Frankes meritlista finns bland annat Pokerfinnkampen och Cash Game Festival.
2018-03-27
Länk till avsnitt

Syn! Desalle

Podcasten Syn gästas av en av Svenska Spels mest ikoniska profiler, DeSalle7. Med Erik Rosenberg pratar han om den turbulenta starten på Pokerforum, tillståndet för poker idag, om tennis, musik och mycket annat.
2018-03-22
Länk till avsnitt

Syn! Andreas Hurtig

Andreas Hurtig, tidigare välkänd pokerprofil under boomen, pratar om sin karriär, om intelligens och minne, sitt nya liv som daytrader och investerare samt mycket annat.
2018-03-19
Länk till avsnitt

Syn! Slaktarn

Veckans gäst i intervjupodden Syn! är nosebleedlegendaren Slaktarn. Med Poker.ses Erik Rosenberg talar han om tiden på Full Tilts högsta bord, om att spela på känsla, sportsbetting och om Viktor Blom.
2018-02-21
Länk till avsnitt

Syn! Narki

Veckans gäst i podcasten Syn! är cashgamespelaren Narki. Samtalet handlar om relationen till brodern r4lti, coaching, Viktor Blom, att dela kontor med andra spelare och mycket annat mer eller mindre pokerrelaterat!
2018-02-12
Länk till avsnitt

Syn! Krill$ter / ggbruce

Podcasten Syn! är tillbaka för en ny omgång, och först ut är onlinegrindern och highstakesspelaren Kristoffer, på nätet känd som Krill$ter och ggbruce. Det blev ett djupgående samtal om resor, internetpersonas, fördomar och mycket annat.
2018-02-07
Länk till avsnitt

Syn! Lukas Berglund

Erik Rosenberg pratar med WPT-vinnaren och den tidigare världsettan Lukas Berglund om längdskidor, coachning, självinsikt och utveckling. Och mycket annat.
2017-11-16
Länk till avsnitt

Syn! Anton Wigg

Anton Wigg pratar med Poker.ses Erik Rosenberg om personlig utveckling, rankar sina största titlar samt filosoferar kring pengars vara och inte vara.
2017-10-26
Länk till avsnitt

Syn! Bengt Sonnert

Erik Rosenberg intervjuar highstakesikonen Bengt Sonnert om dåtid och nutid. Det blev ett samtal om underhållningsvärdet i poker, om man vill se blod och hur bra Bengan egentligen var.
2017-10-13
Länk till avsnitt

Om missbruk och spelberoende med Linda Kinhult

Linda Kinhult, känd pokerprofil från bland annat Casino Cosmopol, pratar om spelberoende och missbruk tillsammans med Poker.ses Erik Rosenberg. Dessutom pratas det om vad Linda gör på jobbet.
2017-09-27
Länk till avsnitt

Olof Haglund om SM och titeln

Erik Rosenberg från Poker.se intervjuar den nykorade SM-vinnaren Olof Haglund om segern, Svenska Mästerskapet, turneringar vs Cash Game och lite till
2017-09-19
Länk till avsnitt

Syn! Christer Johansson

Syn!-podden är tillbaka. Denna vecka pratar Erik Rosenberg från Poker.se med veteranen Christer Johansson. Det handlar om Christers karriär, Mixed Games, Super High Rollers och Daily Fantasy Sports.
2017-09-12
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Tillbaka med Cecilia Nordenstam

Varje vecka pratar Erik Rosenberg med en gäst om ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Cecilia Nordenstam om återkomsten till rampljuset, turneringspoker och att överbelasta hjärnan. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist.
2017-05-02
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Mannen som gick upp i rök med Mats Iremark

Varje vecka pratar Erik Rosenberg med en gäst om ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Mats Iremark om pokerkarriären, livet efter pokern och varför han försvann från scenen. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist.
2017-04-21
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Storkäften med Micke Norinder

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Micke Norinder om karriären, svensk poker och nutida projekt. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist.
2017-03-16
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Den svenska highstakesscenen med Jakob Eberg

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Jakob "FastCarsss" Eberg om highstakesscenen. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist.
2017-03-06
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Förändring över tid med Alexander Ivarsson

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Alexander Ivarsson om hur pokern och pokerscenen förändrats över tid. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist.
2017-03-02
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Karriärbyte med Jonatan Fager

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Jonatan Fager (fd Hellman) om att byta från cash game till turneringar. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist.
2017-02-21
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Highstakes PLO med Jedimaster82

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Jedimaster82 om Highstakes och PLO. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist.
2017-01-25
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Pokern vid sidan av med Magnus Betnér

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med komikern Magnus Betnér om hans pokerkarriär, och balansen mellan standup och spelandet. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist
2017-01-19
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Pokeråret 2016 med Christian Jeppsson

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Christian "eisenhower1" Jeppsson om pokeråret 2016. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist
2017-01-10
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Före, under och efter pokerboomen med Per Hildebrand

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med den entreprenören, pokerspelaren och branschprofilen Per Hildebrand om pokerboomen, 24h Poker och mycket annat! Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist
2016-12-22
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Den svenska spelmarknaden med Gustaf Hoffstedt

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Gustaf Hoffstedt, generalsekreterare för Branschföreningen för onlinespel om den svenska spelmarknaden. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist
2016-12-14
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Den norska pokerscenen med Kjetil Flåten

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Norskpoker-coms redaktör Kjetil Flåten om den norska pokerscenen. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist
2016-11-29
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Pokerteori med Gustav Borenius

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med ex-pokerproffset Gustav Borenius om pokerteori. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist
2016-11-02
Länk till avsnitt

Syn! Tema: personliga utmaningar med Filip Bryndahl

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Filip "Longple" Bryndahl om personliga utmaningar, volymgrind, rädsla och mycket annat. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist
2016-10-27
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Highstakes med Wilhasha

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Wilhasha om highstakesscenen. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist
2016-10-11
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Att utvecklas med Peter Eichhardt

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Peter Eichhardt om att utvecklas. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist
2016-09-23
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Efter WSOP 2016 med Per Linde

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka sammanfattar han årets World Series of Poker med Per Linde. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist
2016-09-14
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Pokermiljonen med Christian Bönnelyche

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Unibets tidigare marknadschef Christian Bönnelyche om Pokermiljonen och att promota poker. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist
2016-09-08
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Twitch med Robert "Lillrobban" Jonasson

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Robert "Lillrobban" Jonasson om Twitch. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist
2016-09-01
Länk till avsnitt

Syn! Tema: PLO och Grind med Carl Falk

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Carl Falk om Pot Limit Omaha och pokergrind. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist.
2016-06-17
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Vegas och WSOP med Jimmy Jönsson

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Jimmy "MrJimmy" Jönsson om Las Vegas i allmänhet och World Series of Poker i synnerhet. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist.
2016-06-03
Länk till avsnitt

Syn! Tema: I motgång och medgång med Emil Ohlsson

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Emil Ohlsson om hur rushar och downswings påverkar en som människa och spelare. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist.
2016-05-27
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Att byta mindset med Daniel Möller

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Daniel Möller om att byta mindset i livet. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist.
2016-05-20
Länk till avsnitt

Syn! Tema: SCOOP med Jonatan Hellman och Christian Jeppsson

Varje vecka tar Erik Rosenberg med gäster upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Jonatan "TanTanSWE" Hellman och Christian "eisenhower1" Jeppsson om den pågående turneringsserien SCOOP. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist.
2016-05-13
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Poker och entreprenörskap med Ludwig Pettersson

Varje vecka tar Erik Rosenberg och en gäst upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Ludwig Pettersson om likheten mellan företagande och poker, samt om entreprenörskap och att döma hockey. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist.
2016-04-28
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Att utvecklas i grupp med Robin Ylitalo

Varje vecka tar Erik Rosenberg och en gäst upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Robin Ylitalo om hur det är att ingå i ett pokerbolag, om relationen och interagerandet med andra spelare och att utvecklas i grupp. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist.
2016-04-22
Länk till avsnitt

Syn! Tema: Att vara pappa och pokerproffs med Andreas "mrAndreeew" Berggren

Varje vecka tar Erik Rosenberg och en gäst upp ett pokerrelaterat ämne och skjuter högt och lågt kring. Denna vecka pratar han med Andreas "mrAndreeew" Berggren om hur det är att kombinera livet som professionell pokerspelare med vardagen som förälder. Introspåret är skrivet och inspelat av Niklas Lindqvist.
2016-04-07
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.