Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

SvD Börsplus

SvD Börsplus

Börsplus är SvD:s podcast om börs, aktier och allt mellan himmel och jord som påverkar marknaden, näringslivet och ditt sparkapital. Podcasten leds av Peter Benson som tillsammans med SvD-kollegor och gäster blandar högt och lågt och rör sig från mikrobolag till makrofrågor och tillbaka igen.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

svdborsplus.libsyn.com/podcast

Avsnitt

#51 - Fem spaningar efter sex månader

Halva börsåret är snart tillända. I Börsplus podcast dyker Daniel Svensson, Daniel Zetterberg och Björn Rydell ner i fem ämnen (och bolag) som präglat tiden som gått. Det är den svenska spelomregleringen (Global Gaming), suget efter återkommande intäkter (Fortnox m.fl.), bankslakten, det ljumma noteringsklimatet samt kombinationen börsrally och konjunkturoro.

2019-06-20
Länk till avsnitt

#50 - Ibland blir det fel

Förhoppningen är att våra köprekommendationer ska vara lyckosamma, men ibland går allt inte vägen. I detta avsnitt går vi igenom de sämsta köpråden sett till kursutveckling och vilka lärdomar som har dragits från dessa. Medverkar gör Peter Benson, Daniel Svensson och Daniel Zetterberg.

Aktier som nämns är: Moberg Pharma, Mag Interactive, Studsvik, Rovio, LeoVegas, SSM, Net Gaming, Tobin Properties, Oscar Properties och Icta.

2019-06-06
Länk till avsnitt

#49 - En emission att undvika och några köpråd

Ett spelbolag som slaktats på börsen, bloddiagnostik och sms-branschen är några av de ämnen som tas upp i dagens avsnitt. Dessutom varnar vi för en emission i ett problemtyngt bolag, samt pratar om bolag inom både trafiksäkerhet och bilprovning. Medverkar gör Peter Benson, Daniel Svensson och Björn Rydell.

Aktier som nämns är: Leovegas, Kindred, Betsson, Boule Diagnostics, Cellavision, Sinch, Target Everyone, Tagmaster, Opus, Sweco, Devport, Vertiseit och Zetadisplay.

2019-05-22
Länk till avsnitt

#48 - Digitala vinnare och IPO-raketer

Inför vår temadag Digitala vinnare läggs fokus på några bolag med stor potential. Dessutom plockar vi upp några rapporter från veckans rapportflod, bland annat hittar vi en bilhandelskedja som kraschat. Medverkar gör Daniel Svensson, Björn Rydell och Daniel Zetterberg.

Aktier som diskuteras är Mekonomen, Bredband2, Banhof, Evolution Gaming, OssDsign, Vertiseit, Frisq, Zalaris, TagMaster, Devport, Targeteveryone, CAG Group, IAR Systems och Infracom.

2019-05-08
Länk till avsnitt

#47 - Köpråd och varningsflaggor

Är Nelly nästa Zalando? Är Cloetta undervärderad? Och vad är grejen med Mälardalens Omsorgsfastigheter? Det och mycket mer i veckans avsnitt av Börsplus podcast, denna vecka med Peter Benson, Daniel Zetterberg och Björn Rydell.

Aktier som diskuteras djupare i avsnittet är Qliro, RNB, Medicover och Cloetta. Vi tar även upp bolag som ska vara med på vår nästa temadag.

2019-04-25
Länk till avsnitt

#46 - Pref-guiden

I detta avsnitt av Börsplus podcast går Daniel Svensson och Daniel Zetterberg igenom preferensaktier på börsen. IPO-klimatet har även förbättrats den senaste tiden. Aktier som diskuteras är ZetaDisplay, Klövern, Oscar Properties, ALM Equity, SBB, K2A, Akelius, Karnov och Upsales.

2019-04-11
Länk till avsnitt

Podd #45: Compounders och andra serieförvärvare

I Börsplus podcast går Daniel Svensson och Peter Benson igenom fenomenet ?compounders?, alltså börsbolag som gör förvärv på löpande band och därmed kan skapa oerhört mycket aktieägarvärde. Aktier som diskuteras är THQ, Vitec Addlife, Addtech, Recipharm, Gunnebo, Getinge, AQ Group, Sdiptech och IPO-aktuella Teqnion. Och många många fler. 

2019-03-28
Länk till avsnitt

#44: Eftersnack Dubblaredagen

I Börsplus podcast reflekterar ?Björn & Benny? (alltså Rydell och Benson) över bolagen som presenterade härom veckan på Temadagen Dubblare. Dubblaraktier som diskuteras är Absolent, Spectracure, PiezoMotor, Quiapeg, Arcoma, Corline och Xspray Pharma. Även IPO-aktuella RiderCam, Ferroamp med flera berörs.

2019-03-20
Länk till avsnitt

Podd #43: Sportsligt värre

I Börsplus podcast går duon Svensson & Benson igenom ett gäng aktuella analyser med en idrottsrelaterad start som dock slutar i ambulansfärd via bredband till något så osannolikt som norska lågprisbutiker. Aktier som diskuteras är Björn Borg, Sportamore, Medfield, IDL Biotech, Bahnhof, Europris och Ferroamp.

Börsplus podcast görs av redaktionen bakom analystjänsten Börsplus. Podden ger en gratis inblick i några av de hundratals analyser som varje år går direkt till Börsplus betalande prenumeranter. (Allt finns i Börsplus Analysarkiv.) Börsplus podcast produceras av Finwire Media och sponsras av Spotlight Stock Market.

2019-02-27
Länk till avsnitt

Podd #42 - Life Science

Specialavsnitt om medicinteknik och ett par läkemedelsbolag. Varför förtjänar de så hög värdering? Vilka gillar vi? Aktier som diskuteras är Orexo, Xvivo Perfusion, Cellavision, Medistim, Stille och Moberg Pharma. Från IPO-guiden lyfter vi Ferroamp.

2019-02-13
Länk till avsnitt

Podd #41 - Dubblare och rapportnedslag

Avsnittet gör nedslag i rapportfloden och går igenom Ericsson, Sandvik och Castellum. Vi sveper också förbi bolagen som kommer till Börsplus Temadag "Dubblare", alltså Spectracure, Absolent, QuiaPEG, PiezoMotor, Arcoma, Copperstone och Corline. Avslutningsvis tar vi på oss tänkarmössorna och diskuterar investeringsfilosofier. Och konstaterar att det ekar tomt på IPO-guiden.

2019-01-31
Länk till avsnitt

Podd #40: Festpartner?

Vi inleder avsnittet med vår nyligen lanserade Buy&Hold-portfölj och Pref-guide. Det leder oss till Fastpartner Pref. Vi avrundar med Future Gaming, Thule och tar en titt på vår IPO-guide och kommande börsnoteringen Zwipe.

2019-01-17
Länk till avsnitt

Podd #39: Utdelningsportföljen

Vi redogör för Börsplus 2018 års utdelningsportfölj vars totalavkastning blev 15 procent. Detta följt av en genomgång av innehaven i utdelningsportföljen 2019. Det blir en salig blandning av allt från laxaktier till bostadsutvecklare och preferensaktier. Vi diskuterar NCC, Byggpartner, Lerøy Seafood, Global Gaming, Mekonomen, Ework, Akelius Pref, Diös, Pandora, Oriflame, svenska banker, Sampo, Kindred, Volvo och SKF.

2018-12-20
Länk till avsnitt

Podd #38: Lönsamma Småbolag #3 - Eftersnack

 I detta avsnitt diskuterar vi intrycken från Börsplus Temadag Lönsamma Småbolag den 28 november. Bolagen är Net Gaming, Rottneros, Westpay, Profilgruppen, Beijer Electronics Group och Feelgood. Vi tar som vanligt en titt på aktuella noteringar via Börsplus IPOguiden.se, dessa är Jetpak, Azelio, Lime Technologies, Q-linea och C.A.G Group.

2018-12-05
Länk till avsnitt

Podd #37: Leif GW får passa sig

Ett tiotal småbolag har eller håller på att noteras på diverse listor och vissa är hetare än andra. Dessa är Zordix, AlzeCure, NeoDynamics, Beyond Frames och S2Medical (haussat av Leif GW). Dessutom pratar vi bygg, där vi går igenom Byggpartner, Peab och Balco.

2018-11-21
Länk till avsnitt

Podd #36: Transitionsfaser

Temat för detta avsnitt är övergångsfaser för bolag. Vi tar också en titt på vår IPO-guide och hur utvecklingen gått för ett antal börsnoteringar. Bolag som diskuteras är bland annat Adverty, Aros Bostad, Projektengagemang, G5 Entertainment, Mag Interactive, Tencent, MRG, Phase Holographic och Moberg Pharma.

2018-11-08
Länk till avsnitt

Podd #35: Ovanligt många köpråd

Det har varit ovanligt många köpråd den senaste tiden, även om en del rapporter i den inledande rapportsäsongen inte har övertygat tillräckligt. I detta avsnitt diskuterar vi bland annat eWork, Investor, NCC, Green Landscaping, Lumito, Ambea och Comintelli.

2018-10-25
Länk till avsnitt

Podd #34: Amatörernas julafton

Vad vet Börsplus om genteknik eller solceller? Inte mycket. Men som "erfaren amatör" kan man ändå komma rätt långt. I detta avsnitt pratar vi bland annat om CombiGene, Fitbit, Scandidos, Stenocare, Hoodin, Danske Bank.

2018-10-10
Länk till avsnitt

Podd #33: Få glädjebud på börsen

I detta avsnitt synar redaktionen buden på börsen. Både de som kommit och de som kanske kommer. H&M, Cinnober, Capio, Tesla och Skånska Energi är några aktier i hetluften.

2018-09-26
Länk till avsnitt

Podd #32: Temadagen Digitala Vinnare

I detta avsnitt diskuterar vi de färska intrycken från Börsplus Temadag Digitala Vinnare. Bolagen är Zalaris, 24SevenOffice, IAR Systems, TagMaster, MRG, TargetEveryone, Bineto Group och Global Gaming. Därtill lyfter vi bolagen på väg (eller inte på väg) till börsen, Volvo Cars och EQT. 

2018-09-13
Länk till avsnitt

Podd #31: ?Man vill ju hitta den omöjliga kombinationen?

Utdelningsportföljen går som tåget. Ändå vill Börsplusgänget göra en hel rad förändringar och i veckans podd får du veta varför. Dessutom tar gänget en titt i IPO-guiden efter de bästa och sämsta noteringarna.

2018-08-30
Länk till avsnitt

Podd #30: Portföljen och antiportföljen

Podden tar upp sommarens förändringar i Börsplus portfölj som varit het i sommar och är upp 54 procent sedan start. Vi tittar också på hur avkastningen skulle sett ut om man köpt alla de aktier vi sålt.
2018-08-16
Länk till avsnitt

Avsnitt 29: IPO-guiden granskar alla noteringar

Podden tar upp Raketech, Projektengagemang, Lumito, Skistar med flera. En röd tråd är noteringar och Börsplus IPO-guide. Vi pratar bland annat om hur vi värderar IPO:er.
2018-07-05
Länk till avsnitt

28: Matchen slutar 3?1

Är det dags att köpa H&M efter kurs- och butiksraset? Varför förlorar Systemair matchen mot Lindab med 3?1? Och varför är Nobinas förvärv inte alls så bra som det ser ut? Det är några frågor vi ställer oss i detta avsnitt av Börspluspodden. Hör dessutom vår åsikt om Coor och Qliro.

2018-06-21
Länk till avsnitt

Avsnitt 27: Är billigt verkligen bra på börsen?

I detta avsnitt av Börspluspodden är temat billiga aktier. Ska man lockas av riktigt låga p/e-tal, hög direktavkastning eller kanske relativt sett billiga aktier? Det beror förstås på bolaget, enligt Börsplus poddare Peter Benson och Daniel Svensson som diskuterar Mekonomen, Collector, Enea, Byggmax, Bygghemma, Qliro, H&M och även hinner fladdrade förbi Ericsson och Telia.

2018-04-13
Länk till avsnitt

Avsnitt 26: Enfastighetsbolag, Kungsleden, Mag Interactive och H&M

Enfastighetsbolag. Ett långt ord för en ny bransch på börsen som vi går till botten med i detta avsnitt. Hit hör aktier som Västsvensk Logistik, Bosjö fastigheter, Saltängen, Kallebäck, Mälaråsen och Torslanda Property. Dessutom granskar vi Kungsleden, MAG Interactive och H&M.

2018-02-09
Länk till avsnitt

Avsnitt 25: Börsplus utdelningsportfölj

I detta avsnitt är temat utdelning. Förra året startade Börsplus en tradition med en egen utdelningsportfölj. Här avslöjar vi fjolårets resultat, vilka 18 aktier som ingår i utdelningsportföljen för 2018 och hur vi valt ut dem. Det blir en salig blandning av norsk lax, blancolån, bildelar, lyxvåningar och mycket annat.

2018-01-11
Länk till avsnitt

Avsnitt 24: Se upp för masker i IPO-floden

I detta avsnitt är temat börsnoteringar, så kallade IPO:s. Vi pratar om analyserna av Scout Gaming, Attana, Goldblue, Toadman, Infracom, Colabitoil och kort om Awardit. Vi ser en del varningsflaggor som investerare bör se upp för och beskriver hur vi bedömer börsnoteringar. Sist men inte minst berättar vi om IPO-guiden.

2017-12-06
Länk till avsnitt

Avsnitt 23: Lönsamma Småbolag - Eftersnack

I detta avsnitt diskuterar vi intrycken från Börsplus Temadag Lönsamma Småbolag den 20 november. Bolagen är ZetaDisplay, Moberg Pharma, Ecoclime, Rottneros och Novus Group.

2017-11-27
Länk till avsnitt

Avsnitt 22: Temadag Lönsamma Småbolag

Börspluspodden är tillbaka efter ett långt sommaruppehåll. I detta avsnitt diskuterar vi de färska intrycken från Börsplus Temadag Lönsamma Småbolag. Bolagen är Wise Group, Shortcut Media, Gullberg & Jansson, Alcadon, West International, Swedencare och Fortnox.

Börspluspodden är en podcast av analystjänsten SvD Börsplus. I podden turas redaktionen om att diskutera bolag och aktier som vi analyserat och publicerat till våra prenumeranter. Vi delar med oss av reflektioner och resonerar kring våra slutsatser. Tyvärr blev ljudet inte helt hundra. Ny utrustning står på önskelistan.

2017-09-22
Länk till avsnitt

Avsnitt 21: Hej trafikant!

I detta avsnitt av Börsplus podcast har vi en röd tråd som är trafik och fordon. Vi gästas av Omnicars styrelseordförande Claus Hansen som är aktuell för börsnotering på Aktietorget. Därtill lyfter vi Börsplus analyser Insplanet, Sensys Gatso, Image Systems och Intellecta. Varav en köptes in till Börsplus portfölj i dagarna.

2017-06-15
Länk till avsnitt

Avsnitt 20: Nordkoreanska popularitetssiffror

I detta avsnitt av Börsplus podcast pratar vi igenom SvD Börsplus temadag Digitala Vinnare. De digitala vinnarna för temadagen var Bahnhof, Zalaris, Avensia och B3IT. Vi diskuterar budet på Elverket Vallentuna från Ellevio. Vi lyfter ett vårdbolag som går till börsen efter 10 års bortavaro. Sist men inte minst boostar vi för Boozt. 

2017-06-02
Länk till avsnitt

Avsnitt 19: Flexibussitet

I detta avsnitt av Börsplus podcast diskuterar vi högt och lågt om de aktuella analyserna från Börsplus. Vi går djupare in på Nobina, Ayima, och Instalco, men lyfter även Resurs, Moberg Pharma och Bahnhof. Sist men inte minst pratar vi om ?stora premier för små förvaltare?, alltså fenomenet att Öresund, Creades och Svolder handlas till premie.

 

2017-05-19
Länk till avsnitt

Avsnitt 18: Älsklingen som sköter matchmaking åt singlar

I detta avsnitt av Börspluspodden diskuterar Peter Benson och Mikaela Idermark utvalda färska analyser från Börsplus. Exempelvis Swedbank, HQ, ALM Equtiy, Link Mobility, Ework (älsklingen i rubriken) och Agromino. I podden intervjuar vi också Peter Gönczi, vd på Aktietorget, som ger oss svar på hur bolagen på Aktietorget granskas. 

2017-05-05
Länk till avsnitt

Avsnitt 17: Är byggrätten oxfilé eller halvrå kyckling?

I detta avsnitt av Börspluspodden pratar vi bostadsbolag och bostadsutvecklare. Mikaela ställer frågor om Victoria Park, D. Carnegie, Byggmästare Ahlström, Amasten, Alm Equity, Tobin Properties, Magnolia, Genova Property Group som var med på SvD Börsplus Bostadsdag. Vi lyfter även SSM som ska in på börsen. 

2017-03-31
Länk till avsnitt

Avsnitt 16: Snap, cider och bärs fest eller baksmälla

I dagens avsnitt av Börspluspodden dyker vi ner djupare i några utvalda analyserna från SvD Börsplus. Bolagen som lyfts är nyligen börsnoterade Snap, Kopparbergs, Twitter, Deutsche Bank, DDM, Zalaris och Net Gaming. Vi berättar också om Börsplus Bostadsdag, en halvdag fyllt med presentationer från bostadsbolag.

2017-03-10
Länk till avsnitt

Avsnitt 15: "En precis prognos av Precise"

I dagens avsnitt av Börspluspodden pratar vi om de senaste analyserna från SvD Börsplus. Bolagen som nämns är Precise Biometrics., Getinge, Qliro, Tomra, Telia, Moberg Pharma och Lammhults. Vi nämner även Eatgood och Acosense.

2017-02-17
Länk till avsnitt

Avsnitt 14: Uppdelning, omsättning och värdefulla ägare.

I årets premiäravsnitt av Börspluspodden diskuterar redaktionen de färska analyserna från Börsplus. Analyserna som vi lyfter är G5 Entertainment, Spiltan, Dustin, Storytel, Stendörren, Balder och Ambia. Dessutom inleder vi med att kommentera uppdelningen av Atlas Copco samt resonerar kring statistiken för omsättningen på Aktietorget 2016. Kommer "teckna och sälj"-fenomenet att fortsätta som innebär att man tecknar och sen säljer på noteringsdagen?

2017-01-20
Länk till avsnitt

Avsnitt 13: Sjutton aktier som ger hög utdelning.

I detta avsnitt diskuterar Mikaela Idermark, Peter Benson och Daniel Svensson 17 aktier som ger hög utdelning. OBS att poddavsnittet är förhandsinspelat, därför kan siffrorna ha ändrats mellan inspelning och publicering. 

2016-12-22
Länk till avsnitt

Avsnitt 12: Hushållstjänster, byggbolag och husarrest

Mikaela Idermark, Daniel Svensson och Daniel Hniopek diskuterar senaste analyserna från SvD Börsplus, vad som hänt i Börsplus egen portfölj och vilka börsaffärer de själva gjort. Till exempel blir det djupdykning i Homemaid och Edgewar. 

2016-12-09
Länk till avsnitt

Avsnitt 11: Svarta lådor och korthus

Sist in blev först ut. Senaste rekryteringen Mikaela Idermark, som presenterade sig i förgående avsnitt, inleder som programledare i detta avsnitt av Börspluspodden. Under drygt en halvtimme djupdyker hon tillsammans med Peter Benson och Daniel Svensson ned i nyligen publicerade analyser. Vi diskuterar bland annat Intrum Justitia, VBG, Serneke, Magnolia och Resursbank. Vi avrundar med att besvara läsarfrågor om Börsplus portfölj, som går att följa på Shareville. Aktieportföljen startades den 30 december 2015 med 100 000 kronor som ligger på en depå hos Nordnet.

 
2016-11-30
Länk till avsnitt

Avsnitt 10: Mikaela och mikrobolagsrobotarna

Börsplus senaste topprekrytering Mikaela Idermark presenterar sig och diskuterar tillsammans med Daniel Svensson och Peter Benson analystjänsten Börsplus. I podden presenteras också kursövervakningsnestorn Mats Wilhelmssons bolag Recall Capital som starkt förenklat kan beskrivas som likviditetsförbättrande robothandel för småbolag. Aktier som Kambi, Alimak, Novo Nordisk, Dometic, Ericsson, Wnt Research, Scandidos med flera.

 
2016-11-11
Länk till avsnitt

Avsnitt 9: Life Science

Jonas Jendi, Börsplus expert på Life Science-sektorn, diskuterar forskningsbolag med Peter Benson och Daniel Svensson. Bland annat diskuteras: 1) Balansen mellan forskningsfokus och affärsfokus. 2) Är "förhoppningsbolag" ett skällsord? 3) Hur bryggar man över ett börsvärde på kanske 100 Mkr till ett "maximalt produktvärde som kan vara 100 gånger så stort? 3) Hur ska man se på milstolpar? 4) Ska man köpa aktier där 95 procent förlust kanske är det mest sannolika utfallet? 5) Hur väger vi in mjuka faktorer som ägare, ledning etc? I avsnittet diskuteras aktier som: Follicum, Scandidos, Wilson, IBT, Wnt Research, RLS, Toleranzia, Nanologica, Index Pharma och Cantargia

2016-10-21
Länk till avsnitt

Avsnitt 8: ?Jag ville få in smart kapital?

Peter Benson och Daniel Svensson och Daniel Hniopek pratar om med- och motgångar för SvD Börsplus aktieportfölj. I avsnittet tas bland annat upp: 1) Är 21 procents avkastning på nio månader bra eller halvbra? 2) Varför är slutsatsen ?neutral? i så många av de analyser som Börsplus skriver? 3) Vd för onoterade Kronfönster anser att han fått in ?smart kapital? när 1200 småägare köpt in sig till en mycket hög värdering. Börsplus ger sin syn på saken. 4) Bolag som Intellecta, Mat.se, Pepins, Kronfönster, Engelska Skolan, Cognosec med flera gås också igenom. 

 

2016-10-07
Länk till avsnitt

Avsnitt 7: Bra strategier eller nya

Peter Benson och Daniel Svensson pratar om Svedbergs, Lammhults, Nanologica, Cherry, Bahnhof och IES (Engelska Skolan). I avsnittet tas också upp: 1) Varför ska man bry sig om bolagens strategier? 2) Hur känner man igen en bra strategi? 3) När är strategiomläggningar dåliga nyheter och när är det okej? 4) Är IES börsnotering mest för pessimister?

2016-09-23
Länk till avsnitt

Avsnitt 6: Fulpharma och finpharma

Peter Benson och Daniel Svensson pratar om Academedia, DGC, Bahnhof, Transtema, Alcadon, Dist IT, B3IT, Synthetic MR, Moberg Pharma och Lauritz. I avsnittet tas också upp: 1) Intervju med Aktietorgets vice vd Jonas Myrdal om så kallade ?nyemissioner pre-IPO?. 2) När ska man sälja en aktie med förlust? 3) När ska man ta hem en vinst? 4) Fiberutbyggnadssektorn och 5) Vad driver egentligen debatten om vinster i välfärden?

2016-09-09
Länk till avsnitt

Börsplus

Peter Benson och Daniel Svensson pratar om Hoist, Tikspac, Nordic Camping, NGS, Gränges och Meda. I avsnittet tas också upp: 1) Fenomenet att det blivit mer sällsynt med riktiga tillväxtbolag. 2) Att äga aktier i en tvångsinlösenprocess. 3) Rallyt bland nynoterade micro-cap-aktier.

2016-08-23
Länk till avsnitt

Avsnitt 4: Nya konstiga regler

Peter Benson och Daniel Svensson pratar om Eurocon, B3IT, Comhem, Academedia, Humana, NGS Group, Formpipe och Hafslund. I avsnittet tas också upp:

Några av de stora och märkliga regelförändringar från EU som införs den 3 juli (sponsorintervju).

Varför just 10 procent kassa är lagom.

Björnaktier.

Vad innebär det när en aktie är underägd?

Faran med skuldsatta bolag.

2016-06-17
Länk till avsnitt

Avsnitt 3: Amorteringskravet, nytt och idiotiskt

Svenska Dagbladets privatekonomiredaktör Frida Andersson och Peter Benson pratar om det nya amorteringskravet som börjar gälla den 1 juni.

Vad innebär det för hushållen? Får det avsedd effekt? Kommer vi tränga ihop oss eller flytta ut på landet? Är det köpläge i blodpuddingsproducenter? Var hittar man sparande med Panamanivå på beskattningen? Och Frida Andersson förordar en norsk morot.

Bolag som nämns i avsnittet: Bilia, Hoist, Nordax, Resurs, Collector och storbankerna.

2016-05-18
Länk till avsnitt

Avsnitt 2, Daniel Svensson ny på jobbet

Peter Benson och Daniel Svensson pratar om: Fingerprint, Gunnebo, Bahnhof, Nordax, Resurs, Collector, Studsvik, Follicum, Vadsbo, Netent, Mr Green, Unibet, Leo Vegas, Betsson, Catena Fastigheter, Catena Media, Biogaia, Cinnober, Axis.   Vi pratar också om: Vad letar Daniel efter för slags aktier? Hur utvecklas man som investerare? Tillväxtbolag eller värdeaktier? Särskilda situationer? Bolag som flyttar upp en division?
2016-05-04
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.