Sveriges 100 mest populära podcasts

Snacka Videospel

Snacka Videospel

Snacka Videospel är den bästa (känns lite fel att skriva så men det är sant) podcasten om Tv-spel, vi heter det vi är kort och gott. Max och Simon bjuder varje tisdag på videospels snack om denna underbart interaktiva värld vi älskar.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podcasts.apple.com/se/podcast/snacka-videospel/id1125761023

Avsnitt

271. Rockstar Games visar upp tre nya spel och lägger ner ett spel!?

Rockstar Games visar upp en trilogi remaster och lägger ner ett kommande spel!? EA byter namn på FIFA spelen? Vad skall dom hela nu? Och vilka är de sista karaktärerna i Super Smash Bros Ultimate? Max har sett tv-spels osande filmen Free Guy! Är den lökig eller bra? Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-10-12
Länk till avsnitt

270. Är Far Cry 6 förstört av RPG-elemtenten!? ?

Sony köper en ny spelstudio i värkdsklass! Dom här spelen får du med games with gold i oktober och vi har fått fler detaljer gällande super hypade Starfield från Bethesta, men vad? Max och Simon har även besökt Yara i Far Cry 6, hur bra är det egentligen och vad tycker de om de nya RPG elementen? Förstör det Far Cry 6? Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-10-06
Länk till avsnitt

269. Allt från veckans Nintendo Direct och Diablo II: Resurrected, är de bra 2021!? ???

ALLT från veckans Nintendo Direct, är vi nöjda med rollistan för Mario filmen? Vad tycker vi om att Kirby blir ett fullfjädrat 3D äventyr och hur hype var hela konferensen? Eller en besvikelse? Vi avslöjar också nästa månadens playstation plus spel, varför Microsoft kanske köper Square Enix och mycket mer! Max har också spelat Diablo II: Resurrected, hur bra är det UTAN nostalgiglasögonen? Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-09-28
Länk till avsnitt

268. Deathloop ?och Lost Judgment ?? Hur bra är de spelen!?

Varför får du Far Cry 6 gratis? Bend studios jobbar en ett nytt banbrytande spel och Disney och Capcom pratar om att släppa ett Tv-spel på ps5? Vad kan det vara? Max har spelat Deathloop och Lost Judgment, hur bra är de spelen egentligen? Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-09-21
Länk till avsnitt

267. Wolverine, Spider-Man 2 och God of War: Ragnarök! ??

Varför blev Playstation Showcase bättre än E3, summer game fest och Gamescom Opening nigit live? Vi pratar om ALLA utannonseringarna och vilka spel som vi ser mest fram emot! Vi gästas också av Dennis som spelat Tales of Arise och WarioWare: Get It Together! Hur bra är dessa Japanska spel? Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-09-14
Länk till avsnitt

266. Nytt Playstation event!? Och bästa gaming rummet!? ?

Sony och Playstation skall hålla ett nytt event nästa vecka, vad kommer vi få se? Varför är James Bond perfekt för IO interactive och vi har fått en ny spelstudio i göteborg, vad jobbar de på? Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-09-07
Länk till avsnitt

265. Allt från Gamescom och hur fett är Riders Republic egentligen? ?????

Gamescom Open Night Live har I veckan, vi har alla avslöjanden, ?World premieres!? Och vilka spel ser vi mest fram emot och vilka överraskade? ?Max har spelat Riders Republic, är det den ultimata extremsport simulatorn? Och The Medium de nya Playstation 5 spelet! Är det bra? Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-08-31
Länk till avsnitt

264. Humankind ?och 12 Minutes ?, hur bra är de spelen?

Den 11 November släpper bethesta ett spel, en ny version av Playstation 5 har dykt upp i det vilda och ett storspel har läckt tidigt från Gamescom opening night! Vilket? Max har spelat 12 minutes, det loopiga spelet med Wilhelm Defoe Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-08-24
Länk till avsnitt

263. Rockstar gör remake på GTA III och San Andreas!? Och allt du vill se på Gamescom 2021!

Vill du utbilda dig till Witcher? Kommer rockstar göra remakes på GTA III, Vice city och San Andreas och vad är ?Realtime Experience? på Playstation 5? Vi går också igenom Gamescom 2021, alla spel vi vill se, kanske kommer få se och vad vi borde få se! Simon har också stiftat ny bekantskap med ett spel, hur bra är det 2021? Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-08-17
Länk till avsnitt

262. Kartläggning av alla spel du inte bör missa i Augusti och September! ??

Vi gör oss redo för Gamescom 2021 och det gör även Microsoft, vad kommer de visa oss? Det har slagits ett nytt världsrekord i Tv-spels försäljning och Nintendo Switch går om Xbox 360 och Ps3? Vi går också igenom ALLA kommande spel för augusti och september, du kommer ha full koll på vad du bör spela! Vi har även en topp tre lista den här veckan! Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-08-10
Länk till avsnitt

261. Playstation 5 är den snabbast säljande spelkonsolen, någonsin? ?

Varför är Playstation 5 den snabbast säljande spelkonsolen från Sony någonsin? Steam deck luktar, fail? Dessa spel får du med Playstation plus idag och hur bra är Playstation now? Max har även testat Dreamy Daddy, en dejting simulator för pappor? Mycket trevlig lyssning och snälla, drick en öl till det här avsnittet! Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-08-03
Länk till avsnitt

260. Ta en öl och Snacka Videospel med oss! ??

Vi får uppbackning av Stellan och Kläggen i veckans avsnitt av Snacka Videospel, vi dricker öl och snackar videospel, simple as that! Vi pratar också om vilka de bästa milfarna, gilfarna och dilfarna är! Mycket trevlig lyssning och snälla, drick en öl till det här avsnittet! Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-07-13
Länk till avsnitt

259. Vilka spel skall du spela i sommar? ???

Xbox kommer snart ingå i ditt nästa Tv-köp? Sony öppnar plånboken och köper AA-studio, Starfield har fått releasedatum och Far Cry 6 blir mer som Uncharted? Vi kör en redig FAQ baserat på era frågor! Allt från vad vi tycker om kölhalning till vilka spel man bör spela i sommar till vad vi tycker A/AA/AAA-Spel borde kosta, ja många frågor, många svar! Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-07-06
Länk till avsnitt

258. Är Mario Golf: Super Rush sommarens förfest-spel? ???

Silent Hill är tillbaka och Hideo Kojima ligger bakom ett nytt spel som heter Abandoned? Xbox exklusiva spelet Redfall har vart under utveckling i fem år? Och vi får ännu lite information om Starfield trailern! Max har spelat Mario Golf: Super Rush och Simon har spelat Guilty Gear -Strive-, vilket spel kommer spelas mest på förfesterna i sommar? Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-06-29
Länk till avsnitt

257. Allt om Nintendo Direct och E3 2021 part II ?

Vi går igenom allt från Nitendo Direct och gör en djupdykning i Zelda Breath of the Wild 2, Wario Ware och precis allt annat från nintendo och alla andra konferenser som vart i veckan! Vi får också uppbackning av Dennis! Ni vet han sköna Duden som gästat innan en gång och postar uppdateringar på vår Facebooksida! Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-06-22
Länk till avsnitt

256. ALLT om E3 veckan och Ratchet & Clank: RIft Apart! ?

Vi går igenom allt från E3 veckan! Alla konferenser, alla spelannonseringar och allt du inte bör missa! Max har också spelat Ratchet & Clank: Rift Apart, är det onödigt snyggt? ? Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-06-15
Länk till avsnitt

255. All hype över kommande E3 veckan! Missa inget ?

God of War: Ragnarök blir försenat! Battlefield 6 har läckt och No mans sky ser plötsligt as snyggt ut? Vi piskar också upp hype inför veckans alla E3 events! VI har alla konferensernas tider, hopp och listor på vad vi vill se och borde få se! Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-06-08
Länk till avsnitt

254. Far Cry 6, Horizon Zero Dawn 2 och nytt Sonic spel! ?

Månadens Playstation plus och Games with gold! Vad får vi frossa i under Juni månad? VI har också fått se läckt gameplay från Far Cry 6, hur fett verkar det? Horizon Zero Dawn 2 har vi också sett, hur mycket snyggare är det på ps5 och ett av Max mest spelade spel 2020 kommer till PC och steam! Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-06-01
Länk till avsnitt

253. Fler retro-spel på Nintendo Switch och The Last of us 2 på Playstation 5!

Microsoft blir publisher för ännu fler spel, The Last of Us Part 2 har fått en patch för Ps5 äntligen, vad innehåller den? Och vad kommer Microsoft och Bethesta visa runt e3? Vi har lite läckor! Simon har axlat rollen som Femshep i Mass Effect: legendary Edition! Hur bra står sig det spelet 2021? Och Max har äntligen varvat Resident Evil 8! Men var lugn det blir inga spoilers i det här avsnittet! Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-05-25
Länk till avsnitt

252. Nintendo utvecklar ett nytt Donkey Kong i 3d!? ?

Ubisoft försenar en av deras mest efterfrågade titlar, 22e juli bör du skriva in i almanackan för att inte missa E3 konferensen från EA, vad kommer de bjuda på och vad vill vi se? Och Nintendo ryktas utveckla ett nytt Donkey Kong spel med teamet som gjorde Mario Oddysey? Max har också spelat vidare i Resident Evil Village och tillsammans har grabbarna co-opat vidare i It Takes Two! De går också igenom alla GOTY (Game of the year) titlar 2015-2020, vann rätt spel? Har de spelat alla spelen? Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-05-18
Länk till avsnitt

251. Allt om Resident Evil Village! Hur många hjärtattacker fick vi? ?

Sony och Nintendo har tjänat mer pengar och sålt mer än någonsin! Är switch påväg att gå om Playstation 4? Activision jobbar stenhårt att ett av deras kommande spel skall bli de första riktiga next-gen spelet och Sega avslöjar en efterfrågad uppföljare! Max och Simon har också besökt byn i Resident Evil The Village, hur läskigt, fantastiskt, coolt, psykadeliskt, actionfylld eller kul är det spelet? Vi berättar allt relativt spoilerfritt! Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Snacka Videospel så spänn fast hörlurarna så kör vi! ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-05-11
Länk till avsnitt

250. Fira 250 avsnitt med oss! ??

Vi firar 250 avsnitt! ? och det gör vi storslaget med gäster och pappburkar! Vi har en del nya segment att ta er med på, vi hoppar in i tidsmaskinen och tar dig med på en oslagbar resa! Max och Simon har också spelat Returnal från våra Finska grannar i öst, vad är en rouge-lite egentligen och håller spelet next-gen klass? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-05-04
Länk till avsnitt

249. Nintendo redo för E3, vad skall de göra för att vinna!?

En stor del av Konami fyller 35 år, men vad? Resident Evil 8 är läckt! E3 är på gång och vad har Nintendo att komma med? Vi pratar även om våra dröm annonseringar som Nintendo skulle kunna göra! Vi har även backup från Dennis (vår Facebook redaktör) som har spelat Ner Replicant NieR Replicant ver.1.22474487139? Vi guidar dig också i Resident Evil djungeln, vart skall man börja med om man är ny till serien? Max har också fått hundra jumpscares i Resident Evil 7! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-04-27
Länk till avsnitt

248. Vi har skjutit varulvar i Resident Evil 8: village! ????

Capcom visar oss massor av Resident Evil relaterade spel, serier och filmer! Vi har all info om Resident Evil Showcase, Amazon game studios lägger ner sitt största spel och Ubisoft har satt datum för sin ?Ubisoft Forward? som kommer utspela sig i E3 tider, vad vill vi se från dom? Max och Simon har även spelat det nya Resident Evil: Village demot med fokus på att skjuta med både pistol och shotgun! Varför sänks hypen på spelet? Max har också testat Cuphead, bättre sent än aldrig? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-04-20
Länk till avsnitt

247. Microsoft laddar för E3 och Sony planerar ny bärbar konsol? ?

I veckans super-packade avsnitt pratar vi om vad Microsoft kommer visa på E3 och varför de kommer vinna E3!(?) Varför Epic Games inte tjänar pengar på Epic Games Store och vilken ny bärbar konsol Sony ryktas jobba på! Kommer de slå Nintendo Switch? Vi har också spelat magiska Final Fantasy-osande Fantasian och Oddworld: Soulstorm, är det något att ha? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-04-13
Länk till avsnitt

246. Bästa snacksen och drickan för gaming 2021! ??

I det sämsta avsnittet någonsin av Snacka Videospel pratar vi om aprilskämt, playstation plus spelen i april, vilka spel som blivit försenade och vad vi kommer vi se i nya WARZONE kartan. Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-04-06
Länk till avsnitt

245. It Takes Two och Valheim! De bästa från de avlånga landet i nord!?

Vad kommer höstens Call Of Duty vara för något? Varför är Reggie Fils Aimé arbetslös och vilka storspel kommer bli film!? Max har spelat It Takes Two med sin bättre(?)hälft, är spelet något att ha eller leder de till ogemenskap!? Simon har också begett sig till Valhalla och spenderat mycket tid med Valheim, är det en perfekt viking-simulator? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-03-30
Länk till avsnitt

244. De bästa spelen du inte bör missa i vår! ?

Vilka spel är värda att spela nu i vår och denna speltorka? Vi har hela listan över alla spel och datum du borde hålla utkik efter! Sony har en ny AAA-spelstudio med en en fd. Assassins Creed producent vid rodret, du får 10 spel gratis och Gamepass får ÄNNU fler spel från ingenstans, hur värt är inte det? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-03-23
Länk till avsnitt

243. Problemet med Halo Infinite och Zelda: Breath Of The Wild!

Vilka spel har sålt mest till Nintendo Switch? Verkar de vara trubbel hos 343 industries och varför kommer inte Halo Infinite bli vad vi tror de kommer bli? Max har äntligen KROSSAT Gannon och varvat Zelda: Breath of the Wild, hur många gånger dog han? Och vilka spel från Bethesta är Simon sugen på att spela med Xbox Game Pass? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-03-16
Länk till avsnitt

242. Vad kommer Nintendo Switch Pro vara för något? ?

Nintendo plockar bort Mario spel från eShopen och fysiskt? ? Elden Ring trailern har läckt(!!!) hur sjukt trevligt eller otrevligt ser de ut att vara egentligen!? Och Naughty Dog teasar med nya spel och vad är Aliens Fireteam? Max har spelat Maquette och Simon har börjat spela Metal Gear Solid 5 igen, hur är det spelet 2021 egentligen? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-03-09
Länk till avsnitt

241. Vi har spelat Outriders! Och allt om veckans State Of Play!

Playstation höll en State of Play med nyheter och utannonseringar, var det något att ha? Vi rapporterar ALLT om det ,vi avslöjar också vilka spel som blir playstation plus spel och Games with gold, pratar om varför Microsoft MÅSTE göra en kart racer och vad Playstation VR 2 kommer vara. Vi har också spelat Outriders, hur bra verkar detta Gears of War doftande spel? ? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-03-02
Länk till avsnitt

240. Allt om Nintendo Direct, vad håller Nintendo på med? ?

Nintendo har hållit en av sina största Nintendo Directs någonsin och Blizzard är igång med Blizzcon, vi rapporterar såklart om ALLT! Take Two pratar om rockstar efter rykten om att GTA VI kommer vara ett onlinespel och vilket spelserie kommer bli film och tv-serie 2022!? Max och Simon har även spelat betan av Roller Champions, är det något att ha? Vi har också spelat ny-släppta Tales from the Boarderlands, är det Disney-klass på det? Max går även igenom sin gameplay-loop och loadout i Warzone, Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-02-23
Länk till avsnitt

239. Ska du spela Little Nightmares II, Super Mario 3D world eller Persona 5 Strikers!?

Nytt Svenskt spel blir de ett av de mest populära spelen i världen över elgen, flera storspel har äntligen fått releasedatum och Nintendo har planer för flera Zelda spel!? Max och Simon har spelat Little Nightmares 2, hur läskigt är det egentligen och vad faller spelet på? Max har också spelat Super Mario 3D World + Bowsers fury och veckans inhoppare, Dennis, känd som vår Facebook redaktör ger oss en rundown av Persona 5 Strikers, Simon och Dennis gör också upp i liten tävling om E3 kunskap! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-02-16
Länk till avsnitt

238. Vad är problemet med Destruction Allstars egentligen!?

Varför säger Capcom att Playstation 5 är bättre än Xbox Series X? Vi kommer få ett nytt Battlefield och ett av världens största företag stänger ner sin största spelutvecklare!? Max och Simon har också spelat Destruction Allstars, hur bra eller tråkigt är spelet och vad kan behövas för att rädda spelet? De har också spelat Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, hur mysigt är det och kan simon äntligen uppskatta ett JRPG? Vi spanar också in playstation 5 versionen av Control, hur mycket snyggare är det? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-02-09
Länk till avsnitt

237. Vi spelar Cyber Shadow och vilket spel blir gratis till Ps5!? ?

Dessa spel får du till Playstation plus i Februari! EA games startar en ny spelstudio för att fokusera på ett spel och Max gråter av lycka och varför förväntar vi oss en Metal Gear Solid Remake!? Max har spelat Cyber Shadow och tillsammans har killarna kört Monster Hunter World, Simon har också spelat The Last of Us Part II på Playstation 5, har de uppdaterats för nästa generation? ?Max har också testat nästa generations headset med Sonys nya Pulse 3D headset, hur mycket headset får man för pengarna? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-02-02
Länk till avsnitt

236. Får vi hjärtinfarkt av Resident Evil 8 eller Hitman 3!?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Santa Monica studios jobbar på ett nytt spel som inte är God Of War: Ragnarök? Blizzard köper upp en ny-hyllad spelstudio och en av de mest legendariska spelstudiorna lägger ner sin verksamhet nu för gott?R.I.P Vi har också spelat Resident Evil 8 demot, hur många hjärtattacker fick man av det? Och Hitman 3! Är det en HIT? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-01-26
Länk till avsnitt

235. Nytt open world Star Wars-spel och Indiana Jones blir AAA-spel! ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Oper world Star Wars spel och ett helt nytt Indiana Jones spel från LucasFilmGames men båda spelen utvecklas i Sverige!? Capcom kallar till presskonferens och vilka spel har sålde bäst 2020 till Playstation 5? Max har beat-em-uppat fiender i Scott Pilgrim Vs. The World: The Game och åkt motocross i MXGP 2020, The Official Motocross Videogame, hur är egentligen världens mest simulerade crossupplevelse? Simon har spelat 7 Days to Die , hur är det spelet 2021? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-01-19
Länk till avsnitt

234. Vår stora guide till spelåret 2021! Alla spel du inte bör spela! ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Stor guide! Vi pratar om alla kommande spel 2021 och hypar, pratar och diskuterar vilka spel vi kommer spela och vad som kan tänkas komma! Vi avslöjar också en backdoor-shady-deal som Microsoft haft med en batteritillverkare, varför CD Project red måste betala böter och varför vi troligtvis inte kommer få se detta klassiska Sony IP på Playstation 5? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-01-12
Länk till avsnitt

233.Vad är Nintendos Planer för 2021!? ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Dessa spelen får du till Playstation plus i januari, ett legendariskt spel teasas att komma tillbaka och Nintendo avslöjar deras största spel 2020. Vi spekulerar och pratar om vad Nintendo har att erbjuda spelåret 2021 som trots allt börjat ganska bra! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2021-01-05
Länk till avsnitt

232. Världens Största Game of the Year Special! ?

Lyssna på världens största Game of the Year Special när vi går igenom årets vapen, årets story, årets presentation, årets kontroll, årets indie, årets moment, årets ljuddesign, årets besvikelse, årets positiva överraskning och SÅ mycket mer! Trevlig lyssning och Gott nytt år! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-12-29
Länk till avsnitt

231. Åka till Super Mario World i Osaka?? Och årets julklapp! ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Cyberpunk 2077 tas bort för försäljning, Bethesta snor Naughty Dog anställda och satsar på ett nytt AAA-spel och ännu en titel blir Xbox exklusiv. Simon har spelat Cyberpunk 2077 på sin monster PC, är de bättre än på konsol och Max har tagit några bossar i Demon?s Souls, hur lätt var det? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-12-22
Länk till avsnitt

230. Hur bra men trasigt är Cyberpunk 2077!? och spelåret 2020 med gäster!

Årets julklapp ?hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Hur bra är Cyberpunk 2077 egentligen? Är det ens spelbart? Vilka spel tog hem priserna på The Game Awards? Och nu vet vi äntligen vad The Initiative jobbar på! Max passar även på att reda ut spelåret 2020 med gästerna! Hur mycket vet du egentligen om spelåret 2020? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-12-15
Länk till avsnitt

229. Allt om Playstation 5, är den värd pengarna!?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Naughty Dog får en ny ledare, The Game Awards smyger sig på med storspel i rockärmen? Och Vem kommer spela Solid Snake i den kommande Metal Gear Solid filmen?! Vi har också spenderat veckan med vårt nya liv, Playstation 5, vi har testat nästan alla release-spel och lite till! Hur jobbiga är menyerna och hur snabb är den egentligen? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-12-08
Länk till avsnitt

228. Är Immortals: Fenyx Rising en kass kopia av Zelda Breath of the Wild!? ?

I samarbete med Inet kan du vinna ett ex av Cyberpunk 2077! Kolla in våra sociala medier och lyssna på avsnittet för instruktioner! Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Blocket har uttalat sig om Playstation 5 enheter som säljs för en smärre förmögenhet på deras plattform, Metro utvecklarna jobbar på två nya IPs och Super Mario World öppnar upp snart på Universal Studios i Osaka, Japan, hur hypade är vi? Simon har även spelat Immortals: Fenyx Rising är det lika bra som Zelda: Breath of the Wild? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-12-01
Länk till avsnitt

227. Den galna (men lyckade!?) jakten på Playstation 5! ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Xbox Series X slår Playstation 5 på fingrarna när de kommer i hastighet men en av konsolerna sålde bäst under releasehelgen.. en känd gaming profil får jobb som manusförfattare på Santa Moncia Studios och alla nomineringar för The Game Awards 2020 är nu ute! Vi har också haft en HISSNANDE jakt på Playstation 5, hur slutade det!? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-11-24
Länk till avsnitt

226. Vi spelar Spider-Man: Miles Morales ? Yakuza: Like a Dragon ?och Cod: Cold War ??

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Oj vad mycket vi måste gå igenom! Alla veckans nyheter om Playstation 5 och Xbox Series X, varför Elder Scrolls borde bli xbox exklusivt och hemligheter i Playstation 5. Max och Simon har även spelat mer än vad det finns timmar i en vecka, vi har spelat Spider-man Miles morales, Yakuza: Like a dragon och Call of Duty: Black ops Cold War! Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-11-17
Länk till avsnitt

225. Vi plundrar byar i Assassins Creed: Valhalla, och hur kul är det!? ???

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) EA leverar en triologi av legendarisk världsklass från ingenstans, alla Playstation 4 spel kommer flyta hur mycket bättre på Playstation 5!? Och Bethesta pratar Starfield, hur snyggt kommer det bli egentligen? Vi vet! Max och Simon har även härjat som vikingar i Assassins Creed: Valhalla! Hur bra är det egentligen och hur realistiskt är det? Simon har också spelat Deep Rock Galactic och Partisan 1941, hur bra är de spelen? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-11-10
Länk till avsnitt

224. Är Watch Dogs: Legion äntligen ett bra spel!? ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Playstation plus I November, dessa spel får du! Första informationen om God of War till playstation 5, och Sony?s ?hemliga? rekryterar folk från Naughty Dog, kommer de ta över facklan för Uncharted och The Last of Us!? Vi har spelat Watch Dogs: legion, hur bra står sig det här spelet spelhösten 2020!? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-11-03
Länk till avsnitt

223. Halloween stämning med Amnesia Rebirth och andra skräckspel! ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) Cyberpunk 2077 blir downgradat!? Sony patenterar en ny spelmotor som ett av deras ?hemliga? studios kommer att jobba med och Microsoft skall försöka få liv i en av Rares stora spel från 90-talet? Max och Simon har även testat sina nerver i Amnesia: Rebirth, Resident Evil 3 och The Last of Us, håller det sju år gamla spelet 2020? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-10-27
Länk till avsnitt

222. Stor Nextgen guide! Allt du behöver veta! ?

Snacka videpspel T-Shirts äntligen(!) hittar du här: https://teespring.com/stores/snacka-videospel (kolla även in vår Facebook/Instagram för länk!) I veckans fullspäckade avsnitt gästas vi av Stellan från Östersund. Vi går igenom alla veckans nyheter, Vi har t.ex sett Playstation 5 user interfacen, hur är den!? Rockstar köper en ny utvecklare och Microsofts egna ?Naughty Dog? anställer folk från Naughty Dog! Vi går också igenom lanseringen av next-gen konsolerna! Priser, datum och alla spel du kommer att kunna spela! Så skaffa dig full kontroll! Simon har även spelat Age Of Empires 3: Definitive Edition, kan de bli en klassiker likt Age Of Empires 2!? Har du någon gissning på vart veckans spelmusik kommer ifrån eller har du ett förslag eller bara känner för att snacka lite? Hör av dig på Facebook, Instagram, Twitter eller [email protected] Tack för att DU lyssnar och sprider budskapet om vår lilla podcast, du är bäst! ?????
2020-10-20
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.