Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

DIVISION9

DIVISION9

Martin Soneby, Jens "Chords" Resch & Fredric Öris - En podcast om sport av folk som älskar sport men inte kan allt om sport.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/division9

Avsnitt

157. Ligue !

Vi går på djupet gällande Zlatans staty, intervjuerna runt det hela och stavfelen på plaketterna. UFC Tampa avhandlas, NBA pre-season med kontroverserna kring Kina och veckans NFL där 49ers går från klarhet till klarhet. 

I veckans Eftersnack avhandlas årets bästa film Joker, så se den först innan du lyssnar. Annars finns över 100 avsnitt av Eftersnack på www.patreon.com/division9 
2019-10-14
Länk till avsnitt

156. Jörgen på Kastrup

Årets mest packade sportvecka! Vi snackar självklart Allsvenskan och uppgörelsen där, UFC från Melbourne, NBA Preseason, Manchester United FanTV United Stand som är nya Arsenal Fan TV och en massa annat.
I Extrapodden Eftersnack pratar vi vidare om NFL, Joker och Marcelo Bielsa. Bli patron på www.patreon.com/division9 och ta del av något extremt exklusivt och extremt trevligt.

2019-10-07
Länk till avsnitt

155. Dead Homies

Packat avsnitt med NFL, Allsvenskans slutstrid, UFC Köpenhamn, spruckna stavar i friidrotts-VM och stulna klockor, alltihop inramat av Cannoniers ändlösa post fight-intervju.
2019-09-30
Länk till avsnitt

154. Clowntonio

Martin gjorde bort sig med det tekniska och räddning av proffs behövdes för att avsnittet skulle bli lyssningsbart. Ber om ursäkt för detta, och lovar bättring. Tekniska missöden sker ibland, antingen pga den mänskliga eller den tekniska faktorn.

Öris Facetimar från London och avger rapport från West Ham-Man United, vi snackar om den alltjämt olidligt spännande Allsvenskan, Östersunds konkurshot, Chiefs-Ravens, NFL Red Zone, och Antonio Browns beteende.

2019-09-24
Länk till avsnitt

153. Mellbergeffekten

Vi tar oss igenom den makalöst spännande Allsvenskan, NFL-söndagen, UFC Fight Night Vancouver, Cam Newtons look, Michael Owens hjärna och Joe Bidens skärpa.

www.patreon.com/division9  finns ännu mer division9 i form av det utsökt exklusiva Eftersnack, 25-30 min guld varje vecka med Martin, Jens och Öris. Om det vevades på Mejeriet i Lund 1997 så är det här du får höra det. Till priset av en öl på krogen så får du drygt två timmar guld varje månad. Vad väljer du? Precis.
2019-09-16
Länk till avsnitt

152. Alhamdulillah

Sjukt intensivt avsnitt med stort fokus på EM-kvalet, UFC i Abu Dhabi och säsongspremiären av NFL
Bli patron på www.patreon.com/division9 och ta del av den mest exklusiva extrapodden som finns där ute. 20-30 min extra guld i veckan för det facila priset av en öl i din lokala bar.
2019-09-09
Länk till avsnitt

151. Riktiga horungar

Vi snackar Stockholmsderbyt, Zlatans återkomst, Arsenal-Tottenham, UFC i Kina, Allsvenskan och lite Old Firm.

I Eftersnack blir det ännu mer sport och ännu mer kultur. Bli patron på www.patreon.com/division9

2019-09-02
Länk till avsnitt

150. Tifosi

Podden fyller tre år idag vi firar genom att snacka mycket och känslomässigt kring Allsvenskans seriefinal, Henke och Hif, Premier League, NFL och givetvis Zlatans mål i El Trafico. 

Bli patron på www.patreon.com/division9 och bli medlem i den exklusiva klubb som tar del av podden Eftersnack varje vecka. Denna gång pratar vi Tarantino. Välkommen in!
2019-08-26
Länk till avsnitt

149. Back In The Phone Booth

Denna veckan blir det en hel del Allsvenskan, Europeiska supercupen, Klopp, Chelsea, Lampard, Joao Felix, Nate Diaz och UFC 241
Bli patron och hör oss bryta ner mer sport och annan kultur i extrapodden Eftersnack. Nu är ni knappa 500 pers som tar del av denna extremt exklusiva podd. Gå in på www.patreon.com/division9 och låt oss bli din kompis och ledsagare i höst.
2019-08-19
Länk till avsnitt

148. Satan's Backyard

Vi attackerar Platinum Mike Perrys näsa och UFC i Uruguay, Premier League-inledningen, Säkerhetsläget kring Arsenal, Allsvenskan, Street Beefs och andra delar av sportvärlden. Vi är tillbaka på låg högstanivå.

Om du blir patreon på www.patreon.com/division9 så får du varje vecka extrapodden Eftersnack där vi pratar mer sport, mer film, mer kultur och mer liv än vad vi hinner med i den vanliga podden.
Tack alla patrons och välkomna alla nya patrons!
2019-08-12
Länk till avsnitt

147. Sport vs Idrott

Ligan är åter samlad!

Vi recappar juli och snackar Wimbledonfinalen, Allsvenskan, det svenska Europaspelet, UFC Fight Night, Fortnite, dart, biljard och givetvis Zlatan

I det extremt exklusiva Eftersnack pratar vi en del om A$AP Rocky och hans egna lilla helvete, gamla tv-serien Alienatoin och Jeremy Pivens egna lilla helvete. Bli patron på www.patreon.com/division9 och få tillgång till en hutlös mängd eftersnack, 25-30 min comedy gold varje vecka till priset av en stor starköl. 
2019-08-06
Länk till avsnitt

146. El Mero Mero is no Moro Moro

Snabbt avsnitt som släpps söndag och vi pratar om att Sverige bragdar ut och tar semifinalplatsen i VM, Copa America och Chiles chans till en three peat, UFC Minneapolis och 1st round KO fest
I sommar tar vi ledigt från den reguljära podden MEN våra patrons får som vanligt en massa extra, och denna sommar smygstartar vi våran nya satsning: Filmpodden Salong 9. Vi kommer att släppa fyra avsnitt patreonexklusivt i sommar, och i höst kickar den igång för allmänheten. Det här är filmpodden du alltid velat ha. Bli patron innan 1 juli så får du tillgång till sommarpoddarna och dessutom över 100 gamla Eftersnack. www.patreon.com/division9 
2019-06-30
Länk till avsnitt

145. By the book

Med Jens på länk från Lund drar vi igenom Fotbolls-VM, UFC Fight Night, Allsvenskan, Lite NBA Draft och Free agency och det Vinter-OS vi inte fick (Hurra!)
Nästa vecka är sista avsnittet innan ett sommaruppehåll vi gör i juli, men för er patrons kommer ett avsnitt i veckan hela juli, och då sjösätter vi lite i smyg våran nya podd som kommer att ta fart i höst. Hoppa på tåget redan nu och bli patron på www.patreon.com/division9 

2019-06-24
Länk till avsnitt

144. Nakanaka EVFDH

Raptors första NBA-titel, AD till Lakers, Qatar till Copa America, Apollo Fury, Fotbolls-VM med mera med mera. Nacho hoppar in för Öris som är sjuk.

Bli patron och ta del av våran exklusiva smygstart av våran nya podcast. Vi snackar inte om Eftersnack, utan en helt ny grej som endast patrons kommer att kunna ta del av i sommar. bli patron på www.patreon.com/division9 nu, så är du säker på att kunna ta del av detta nya riktigt feta koncept. 

2019-06-18
Länk till avsnitt

143. Smooth Criminal

Vi pratar om Nadals sjuka grusfacit och sjuka Rainmanriyualer, NBA Finals, förvirringen i vad fan nu Nations League är, att Lennart Johansson är The Man och Thomas Nordahl är bullast i svensk fotboll någonsin, helgens UFC-gala med  spektakulära knockar och igenmurade ögon och den sjukaste call outen i MMA-historien.

Om du blir patron på www.patreon.com/division9 så får du mycket mer av oss i form av extrapodden Eftersnack. Denna veckan får ni där Neymars problem, De Geas problem, Virgil Van Dijks hype och Spanien-Sverige och mycket mycket mer. Tack alla som supportar! Vi ser er och vi älskar er.
2019-06-10
Länk till avsnitt

142. Ljudet av en fläskfilé som slår i diskbänken

Är detta det mest späckade avsnittet i poddens korta historia? EL-finalen, Championsfinalen, UFC Stockholm, Zlatans snyggaste mål samt Stockholmsderbyt med allt runtomkring inkl korruptionen i svensk fotboll, RF, ordningsmakten och den privata säkerhetsbranschen.

Dessutom denna vecka: den mest späckade extrapodden i Eftersnack någonsin? Anthony Joshua, Mike Tyson i tv-soffan, Drake, Jenny McCarthy, Tara Reid, Sharknado och topp 10 Asylumfilmer.

Bli patron på www.patreon.com/division9 för att få allt detta godis. Gör något bra för världen idag.

2019-06-03
Länk till avsnitt

141. Three times a sucka

Vi snackar Allsvenskans jämnhet, UFC Stockholm, Hockey-VM (WHAT!), CL-finalen, EL-finalen, NBA och lite annat från sportvärlden.

Dagen som detta avsnitt släpps är Martins födelsedag och han önskar sig inget annat än att just du som inte ännu blivit patron blir patron på www.patreon.com/division9 där du blir insläppt i den mysiga världen av Eftersnack, poddvärldens bäst bevarade hemlighet. Där inne öppnar vi våra hjärtan och pratar om dånt som sportpoddar inte pratar om.
2019-05-27
Länk till avsnitt

140. Tony, I think he's CIA

One punch knockout-vecka: alla kallade på TAXI.  Tony Fergusons (och i viss mån Cowboy Cerrones) mentala hälsa, det dramatiska NBA-slutspelet, Vincent Kompanys nya jobb, den sjukaste halvleken i svensk fotboll, och Martin har en revolutionerande take på The Mick Jagger Curse.
Bli patron på www.patreon.com/division9 och ta del av det underbara Eftersnack, extrapodden som pratar om saker som ingen annan sportpodd pratar om. Dessutom exklusiva erbjudanden och förtur till coola saker.

2019-05-20
Länk till avsnitt

139. Still in sixth

Djupdyker i Sthlms-derbyt och allt runt omkring, polisens provokationer och supporternas svar. Den osannolikt fantastiska upplösningen på Champions Leagues semifinaler och Kawhis unika buzzer beater i NBA-slutspelet.
Jens är med oss på länk via London .

I Eftersnack (för er patrons på www.patreon.com/division9) tar vi upp UFC-galan och de matcherna som kanske var Silvas och Namajunas sista i karriären? Vi får se. Bli patron och få mer Div9 än vad vi kanske alla förtjänar. Välkommen till familjen. 
2019-05-13
Länk till avsnitt

138. Cinco de Mindyofuckingbusiness

Champions! Premier League! Allsvenskan! NBA Playoffs! UFC! Allt detta och mycket mer i veckans lösaste och trevligaste sportpodd. 
I ditt öra: Jens Resch, Fredric Öris (Livet) och Martin Soneby. De ger dig även veckans lösaste och trevligaste extramaterial i form av den exklusiva podden Eftersnack som du kan få tillgång till om du blir patron på www.pateron.com/division9 
Supporta podden, få mer podd och bli en del av något större. Livet.
2019-05-06
Länk till avsnitt

137. Ispitch

Vi snackar givetvis om Jack The Joker Hermansson framgång, Allsvenskans jämnhet, Bielsas engelska, Champions, NBA Playoffs och updates från Palma och Berlin.

Bli patron på www.patreon.com/division9! Extrapodden Eftersnack och en känsla av att vara inne i värmen. En del av något större.
2019-04-30
Länk till avsnitt

136. Under flaggan

Nu släpper vi den extremt feta nyheten till icke patrons att Division9 höjer ribban för poddmerch: Vi släpper officiellt en egen sneaker under namnet READY. Kolla in den på www.division9.se 

Den här oerhört snygga sneakern vi valt, är tillverkad i utsökt kalvskinn från Toscana. Skinn på såväl utsida som insida vilket gör att skon andas naturligt. Skon är handgjord i 25-30 olika moment i en fabrik i Fiesso D?artico utanför Venedig i Italien. Det är en familjeägd skofabrik som bl a tillverkar skor för Louis Vuitton, Prada, Balenciaga . Färg: Triple White

Vi tillverkar den i samarbete med Patrik Ekwalls märke Difficult by P som gästar oss denna vecka för att berätta mer om processen och hur man bygger ett eget skomärke. 

OBS endast 40 par finns kvar att beställa i denna begränsade utgåva och de kommer sannolikt att försvinna denna veckan så det är bråttom om du vill ha ett par. Upplagan är på 75 par och samtliga par kommer att vara numrerade. 

I övrigt denna vecka: Allsvenskans olika konflikter med flaggor och frisparkar, Champions Leauges kanske fetaste match någonsin, Uniteds svacka och annat kul. 

Vill du bli patron och få förtur på allt vi erbjuder samt den extremt sköna extrapodden Eftersnack: besök www.patreon.com/division9 och gör det enda rätta. 

2019-04-22
Länk till avsnitt

135. Get remble

Vi snackar Champions, Allsvenskan, UFC och blandade småkarameller från sportens värld, men framförallt en FANTASTISK NYHET för er patrons i extrapodden Eftersnack som ni hör på www.patreon.com/division9 

Det här kan vara det fetaste som hänt i poddens historia och kanske i någon svensk podds historia. Bli partron och ta del av undret!
2019-04-15
Länk till avsnitt

134. Låt Panenkan andas

Våran NBA-korrespondent i Houston, Texas, Fredric Öris rapporterar från Rockets-Suns, vi snackar serbisk läppläsning i Allsvenskan, de kommande kvartsfinalerna i CL, NCAA-finalen, Alexander Isak, Victor Claesson, Zlatan, Luca Zidane, Eden Hazard mm mm.

Få tillgång till ännu mer Division9 i egenskap av extrapodden Eftersnack: mer sport, mer kultur, mer skvaller, mer allt! Gå in på www.patreon.com/division9 bli patron och känn känslan av att livet blir bättre. 
2019-04-08
Länk till avsnitt

133. Rävagift

En kortare avsnitt idag pga tekniska problem och att Öris var på väg till Arlanda för sin USA-resa. 
Vi hinner dock avhandla UFC i Philly och lite annat och i Eftersnacket nämner vi Ole Gunnar och diskuterar den möjligtvis kontroversiella situationen kring tröja nummer tio i Landslaget. Bli patron på www.patreon.com/division9 och ta del av den kompletta backkatalogen. 

2019-04-01
Länk till avsnitt

132. Yung Josefsson

Vi snackar såklart om herrlandslagets EM-kval, efterspelet, agenter, journalister och rykten, och Öris kommer in med synnerligen exklusiv information som ger oss större förståelse för dynamiken kring landslaget. UFC i Smashville avhandlas naturligtvis också.

Bli patron och få tillgång till den extremt hemtrevliga extrapodden Eftersnack, idag kanske skrattätare än på länge. www.patreon.com/division9 
2019-03-25
Länk till avsnitt

131. Three piece and soda

Veckans inspelning var så packad med tekniska problem att den var utom räddning, så vi gjorde ett nytt försök idag fredag. Det är lite kortare än vanligt, men å andra sidan är det patreonexklusiva Eftersnack rejält matigt.
Där annonserar vi även en enormt fet grej exklusivt för patrons så har du funderat på att bli patron ett tag: nu är rätta tillfället. 

Bli patron här: www.patreon.com/division9 
2019-03-22
Länk till avsnitt

130. Aldrig mästare

Öppnar strakt med en del NBA-snack, fortsätter med cupderbyt, går vidare med Champions och avslutar med UFC Fight Night. Det här är allt du behöver veta om sportveckan som gått. 

I poddsfärens lösaste och mest exklusiva bonuspodd Eftersnack pratar vi bl a om monsterfilmen Aligator (1980). Få tillgång till den och stöd samtidigt oss genom att bli patron på www.patreon.com/division9 
2019-03-12
Länk till avsnitt

129. Bull worm

Jens rapporterar från Los Angeles och LA Galaxys hemmapremiär i MLS, UFC 235, lite El Clasico, turkiska rakbladsattacker och annat sportrelaterat.

Bli patron på www.patreon.com/division9 och hör bonuspodden Eftersnack och få förtur till alla grejer vi gör, bl a en EXTREMT fet grej som med största säkerhet kommer att äga rum i vår. 

Tack alla ni som supportar oss!
2019-03-04
Länk till avsnitt

128. Förflyttade kroppsdelar

Jens är kvar i änglarnas stad (inte Göteborg) och vi upplyser honom om den gångna veckan i sportvärlden. 
Späckat avsnitt som inleder starkt med Calle Halvarssons extremt bulla disslåt till Petter Northug och fortsätter med Champions, Europa League, Premier League, UFC Fight Night, Ponne, och Sarri vs Kepa
2019-02-25
Länk till avsnitt

127. Sultan Lyx

Med Jens via satellitlänk (facetime) från Los Angeles går vi igenom denna och förra veckans Champions League, Europa League och Svenska cupen, UFC Fight Night från Phoenix, NBA Allstar Weekend, Zlatans husköp, Marcus Birros nya karriär och en liten hyllning till en av sportvärldens absolut längsta karriärer.

Smarta människor blir patron av Division9 på www.patreon.com/division9 där de får mera podd i form av det oerhört avslappnade och familjära Eftersnack, av många kallats "Svensk populärkulturs bäst bevarade hemlighet". Denna vecka bl a om Tekashi 6ix9ine, Savage och andra rappare hamnat i trångmål.
2019-02-18
Länk till avsnitt

126. Bing Bing

Händelserik sporthelg med Citys kross, UFC Down under, Man Uniteds fortsatta marsch uppåt i tabellen och mot PSG imorgon, Allsvenskans rustande inför säsongsstarten och tradecirkusen i NBA. 

I extrapodden Eftersnack (exklusivt för HJÄLTARNA som supportar podden på www.patreon.com/division9) fortsätter vi NBA-snacket och pratar även om folk som tagit sig vatten över huvet på Scovilleskalan. Mycket roligt. 
2019-02-11
Länk till avsnitt

125. Adam Levine är så bull

Nacho hoppar in för Jens och det snackas givetvis Super Bowl, UFC Fight Night i Portaleza med bl a vår egna David Teymur, Khabib, lite Arsenal, Porzingis, annat NBA och gåtan franchises i New York.

I extrapodden Eftersnack (som du får tillgång till om du blir patron på www.patreon.com/division9) pratar vi mer om La Liga, Messi, Full Metal Jacket på tyska och filmen Vice.
2019-02-04
Länk till avsnitt

124. Allstar Weekend

Med en ganska fattig sportvecka bakom oss så hittar vi ändå guldkornen i Super Bowl, Allastarmatcher, NBA och Anthony Davis förmodade flytt, FA-cupen och en hel del icke-sportrelaterat. 

Supporta podden och få den exklusiva extrapodden Eftersnack på www.patreon.com/division9. Den här veckan går vi loss på tv-serier och hamnar i en upphetsad, nästan aggressiv diskussion om Michael Jackson. Det vill ni inte missa. 
2019-01-28
Länk till avsnitt

123. On God Nem

Köttig helg med NFL Conference Finals, UFC i Brooknaam, Badou Jack i Vegas, Arsenal-Chelsea, Mike Tyson och annat mums.

Ni hjältar som supportar podden på www.patreon.com/division9 får extrapodden Eftersnack varje vecka där det kan bli mer sport, musik eller Jean Claude Van Damme. Man vet aldrig vad som kan dyka upp i en av Sveriges bäst bevarade hemligheter Eftersnack. 

Bli patron du också. Berika ditt liv. Dö lycklig. 
2019-01-21
Länk till avsnitt

122. Eftermiddagsgurgel

NFL Playoffs, Premier League, Jonas Jerebkos liv i Warriors, NBA, Badjis karriärmove, Bortglömda spelare i Kina, slagsmål i NHL och mycket annat.

Denna veckans Eftersnack: 33 min Bosse Hansson och mackor. Få tillgång till Eftersnack genom att bli patron på www.patreon.com/division9 


2019-01-14
Länk till avsnitt

121. Laces Out

Vi plöjer igenom NFL Wild Card Weekend, UFC, Premier League, Asiatiska Mästerskapen, Janne Anderssons brutna knä, FA-cupen och en hel del mer.

Vill ni höra allt om R Kelly och den aktuella dokumentären om hans förehavanden, ratta in Eftersnack på www.patreon.com/division9 , bli patron och ta del av timmar och åter timmar av extramaterial. Och tack alla ni som redan supportar!
2019-01-07
Länk till avsnitt

120. Tjack Wallner

Vi rundar av årets sista avsnitt med att snacka liiiiite Premier League, lite NFL, Jerebko i NBA, PA Gullö, och självklart UFC 232.

I extrapodden Eftersnack fortsätter vi prata UFC, Bones Jones, Alex och annat i ca 35 min och den mina vänner kan ni få tillgång till om ni supportar oss på www.patreon.com/division9 

Patreongruppen är nu uppe i 400 starka som gör det extra roligt att göra den här lilla podden och det finns plats för fler. Bli patron idag och få dussintals med Eftersnacksavsnitt rakt in i din poddspelare. 

Gott nytt 2019!
2018-12-31
Länk till avsnitt

119. Jesus Under Stjärnan

Undviker varken Miraklet i Istanbull, CL-EL-lottningen, Red Zone eller UFC Fight Night utan ger er som vanligt hela paketet.

2018-12-17
Länk till avsnitt

118. Rigatoni Bolognese Oliveira

Tut tut här kommer Division 9-tåget och drar igenom hela sportvärlden med fokus på UFC 231, Lomachenkos titelmatch, Ballon d'or, River-Boca och allmänt bra vibb.

Information till alla lyssnare: julafton och nyårsafton ingen vanlig podd, enbart Eftersnacksspodd på patreon. Bli patron på www.patreon.com/division9 och ta del av extremt bra eftersnack och andra perks. 
2018-12-10
Länk till avsnitt

117. To this DAY

Upprinnelsen av VM i schack, de sista fighterna av helgens UFC Fight Night i studion, Fury-Wilder, MFF, North London Derby, kaoset i Champions och Copa Libertadoresfinalen, 
2018-12-03
Länk till avsnitt

116. Bullet Armageddon

Med Jens på plats i London får vi vårt första På plats-reportage från ett världsmästerskap!
VM i schack avgörs(?), historiens fetaste NFL-match, UFC Kina, Champions, Malmö-Genk, PL och en hel del annat.

Vill du höra ännu mer Division9 och samtidigt supporta podden? Då har vi grejen för dig: Heroin. Närå, men bli patron på www.patreon.com/division9 och få tillgång till extrapodden Eftersnack där vi pratar om både sport, kultur, historia, musik eller vad vi känner för att prata om. Livet är lite mer avslappnat inne i eftersnackshörnan.  
2018-11-27
Länk till avsnitt

115. Johnny Walker

Nations League, de nyaste Zlatanryktena, schack-VM, Henrik Rydströms passiva aggressivitet, NFL, han hammarbyaren som hänger med Gnaget, Manny Pacquiao, Tyson Fury, Warren Sapp och UFC i Buenos Aires. 

Vill du höra mer sport och kultur, bli patreon av podden på www.patreon.com/division9 och ta del av Eftersnack, denna vecka hela 30 min av rent guld. Det är helt klart värt det och du gör det möjligt för oss att fortsätta göra podden. 

2018-11-19
Länk till avsnitt

114. Zombie

Denna veckan snackar vi om precis allt som hände i sportvärlden denna veckan: Allsvenskan, Champions, Superduperclasico, F!, Premier League, UFC och VM i schack. 

Patrons av podden får även extrapodden Eftersnack, där de får mer sport men även annan kultur som film och musik. Bli patron på www.patreon.com/division9 om du vill ha mer Div9 och om du vill supporta vår grej.  

2018-11-12
Länk till avsnitt

113. Pre Fight Snack

Upplösningen av Allsvenskan och legendarer som tackas av, Premier League, Super-Superclasico, Champions League, UFC 230, Mayweathers nya påhitt, Golden State Warriors och Derrick Rose, Nemanja Matics ställningstagande, Europaryktena kring Zlatan och en stark cliffhanger kring sportdokumentären Knuckle (2011)

Bli patron på www.patreon.com/division9 och få tillgång till extrapodden Eftersnack där vi denna vecka bl a avhandlar sportdokumentären Knuckle (2011) och filmer som Cool as ice (1991) och Please Hammer Don't Hurt 'em (1990)

2018-11-05
Länk till avsnitt

112. Party Time

UFC Fight Night, helikopterkraschen i Leicester, tränarfrågan i Real Madrid, förhoppningarna om Zlatan, Champions League, El Clasico, Malmö i Europa, mm mm

Bli patron för att få tillgång till extrapodden Eftersnack på www.patreon.com/division9, denna veckan mycket om Kanyes problem och en incident med The Artifacts på Mejeriet 1997. 

 

2018-10-29
Länk till avsnitt

111. Reverse Jogi

La Liga och Messis skada, Zlatanryktena, Allsvenskan, Mourinhos tårar, konflikterna i NBA, livstidsavstängningen i NFL och vi snuddar vid Ronaldos förehavanden utanför plan. 

Blir du patron www.patreon.com/division9 så supportar du oss och våra möjligheter att göra podden varje vecka, och du får även extrapodden Eftersnack med 20-30 min GULD om både sport och annan kultur. Det är sannerligen en bra sak att göra. 

 

2018-10-22
Länk till avsnitt

110. Send location

Nations League-förvirringen och svenska landslaget, gåtan Leroy Sané, fortsättningen på Khabibsituationen, Wilders höger, och uppstickarna Bellator och One. 

För mer sport och kultur, bli patron på www.patreon.com/division9 och få tillgång till extrapodden Eftersnack. 20-30 min mera podd varje vecka. Money.

2018-10-15
Länk till avsnitt

109. Kolsvarta råttögon

Detta avsnitt: vi pratar enkom om UFC 229 och dess vansinniga eftermäle.

Vill du höra om Viktor Drago, Champions League, Europa League, Granen i United, Kennedy, Drake, NFL, och Ukrainskt luftrum? Bli patron på www.patreon.com/division9 och få tillgång till extrapodden Eftersnack- denna vecka hela 30 min långt.

Tack alla ni som backar! 

2018-10-08
Länk till avsnitt

108. Amore di anale

Ligan är återigen samlad och vi avhandlar den europeiska fotbollen, Cristianos vs Messi NFL vecka 4 och östeuropeisk mat.

Khabib McGregor och annat gött avhandlas i veckans Eftersnack som är hela 29 min långt. Det får du tillgång till om du blir patron på

www.patreon.com/division9

Du supportar podden och får även mycket mer material från din nya favoritpodd. 

Do it. 

2018-10-01
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.