Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Alla Våra Ligg

Alla Våra Ligg

Podden om sex och att äga sina val. Amanda & Anna anser att sexlivet är viktigt för välmåendet, och är kul att prata om! De pratar om ämnet helt ocensurerat - ibland tillsammans med gamla ligg som gäster.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/43876/alla-vara-ligg

Avsnitt

227. Fuck it out!

Sexpaus i tre veckor, att gråta när man inte får orgasm medan ens partner får det och vad gör att man inte är sugen på sex? Detta tar vi upp i veckans avsnitt!
2021-01-21
Länk till avsnitt

FRÅGA: Varför är jag obekväm med hans onani?

Ställ dina frågor på [email protected]
2021-01-18
Länk till avsnitt

226. Första ligget på ett år!

Senast Erik Adelsohn gästade oss var han mitt inne i ett års strikt celibat, nu är han tillbaka och berättar om sitt första ligg efteråt och om vad han lärt sig av sitt celibat.
2021-01-14
Länk till avsnitt

FRÅGA: Är jag otrogen om jag ger bort en klonad dildo?

Ställ dina frågor på [email protected]
2021-01-11
Länk till avsnitt

225. G-punktsguiden

Vi träffar ett livs levande orgasmtips i form av Thomas, som är expert på att få kvinnor att komma. Vad är hans hemlighet?
2021-01-07
Länk till avsnitt

224. Det bästa från 2020 - Alla Våra Liggkarameller!

Det är återigen dags för våra nyårskarameller där vi tar upp våra favoritavsnitt och händelser från året som gått. Det har verkligen varit ett händelserikt år, vad har vi tyckt var roligast och vad har vi lärt oss?
2020-12-31
Länk till avsnitt

223. Allt ni vill veta om oss!

I denna julspecial svarar vi på alla era frågor som INTE handlar om sex. Vad har vi för favoritvin, hur ser våra morgonrutiner ut och vad är vår största dröm i livet? Lyssna så får du veta!
2020-12-24
Länk till avsnitt

FRÅGA: Hur ska jag få min kille att öppna upp sig mer?

Ställ dina frågor på [email protected]
2020-12-21
Länk till avsnitt

222. Hur påverkar depressioner sexlivet?

Att man får mindre sexlust av antidepp har vi hört från många, men har själva ingen erfarenhet av det. Därför bjuder vi in Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg från Ångestpodden, för att prata om att ha sex när man mår dåligt.
2020-12-17
Länk till avsnitt

FRÅGA: Hur får jag en G-punktsorgasm?

Ställ dina frågor på [email protected]
2020-12-14
Länk till avsnitt

221. "Stort hjärta, ännu större kuk"

"Stort hjärta, större kuk" eller "197cm lång - men det är inte det enda som är långt på min kropp" Så brukar killars beskrivningar låta på dejtingappar, men varför? Det går vi igenom i veckans avsnitt! För fina julklappar, gå in på https://www.lastbryggan.se/ och ange rabattkod: JULKLAPP
2020-12-10
Länk till avsnitt

FRÅGA: Vad är det för vätska?

En kille undrar vad det är för vätska som kommer ur hans partners fitta och vad han ska göra med den under oralsex? Ställ din fråga på [email protected]
2020-12-07
Länk till avsnitt

220. Kuken, kuken, kuken!

Ett lite spretigt men mysigt avsnitt utlovas! Amanda delar med sig av sin dagbok om mens, vi träffar en fotograf som fotat hundra hårda kukar och äntligen kan unga få bort nakenbilder på internet!
2020-12-03
Länk till avsnitt

FRÅGA: Varför kan jag inte sluta onanera?

En tjej kan inte sluta onanera och känner sig aldrig klar efter hon kommit, vad kan det bero på? Ställ dina frågor på [email protected] och lyssna på veckans exklusiva fråga på podplay!
2020-11-30
Länk till avsnitt

219. Mitt kön är en present!

I veckans avsnitt diskuterar vi hur sexig och mystisk man bör vara inför sin partner. Är det klokt att byta trosor så den andra inte ser? Vi har olika perspektiv och frågar även en expert! Shoppa på Lastbryggans grymma Black Friday-rea! https://www.lastbryggan.se/black-friday/
2020-11-26
Länk till avsnitt

FRÅGA: Jag är Bi-nyfiken men i en trygg relation, vad ska jag göra?

Hur ska en tjej berätta för sin kille att hon vill testa ligga med en annan tjej? Ställ dina frågor på [email protected]
2020-11-23
Länk till avsnitt

Fortsättningen på trekanten ute nu!

Vill ni höra den spännande fortsättningen på hur det gick med Amanda och Victors trekant? Redan nu finns avsnittet exklusivt ute på podplay! Ladda ner podplay-appen och skapa en användare helt gratis för att lyssna en hel dag innan någon annan!!
2020-11-18
Länk till avsnitt

218. "Häftigt att se en annan kvinna kåt"

Äntligen är det dags för er att få veta hur Trekanten gick. Började Amanda gråta, skötte sig Victor och var det lika sexigt som i fantasin?
2020-11-19
Länk till avsnitt

FRÅGA: Hur slutar jag jämföra med mitt ex?

Hur ska vår frågeställare sluta jämföra sin nuvarande kille och deras sexliv med hennes ex? Ställ dina frågor på [email protected]
2020-11-16
Länk till avsnitt

217. Amanda skaffar tinder

Ni som hängt med ett tag vet att Amanda drömt om en trekant. I veckans avsnitt börjar äntligen resan mot att det faktiskt ska hända. Pirrigt, nervöst och upphetsat. Så kan vi sammanfatta detta eminenta avsnitt.
2020-11-12
Länk till avsnitt

FRÅGA: Jag har blivit dumpad, hur kommer jag över det?

Veckans fråga handlar om hur man kommer över att bli dumpad, vilka tips finns det? Ställ dina frågor på [email protected]
2020-11-09
Länk till avsnitt

216. Annas stora trekantshemlighet

Sex och relationer på jobbet, varför tycker vi det är så sexigt? Och varför har Anna och Marcus i alla år valt att hålla hemligt att de hade en trekant?
2020-11-05
Länk till avsnitt

FRÅGA: Hur ska jag vända en abortmotståndare?

Veckans fråga lyder: Hur kan jag som lärare vända en av mina elever som är abortmotståndare? Missa inte veckans extrafråga genom att ladda ner appen podplay! Ställ dina frågor på [email protected]
2020-11-02
Länk till avsnitt

215. Bli ditt bästa sexuella jag!

Hur håller man glöden i ett långt förhållande? Idag gästas vi av Lena som berättar hur hon och sin man experimenterar och håller spänningen i sitt sexliv.
2020-10-29
Länk till avsnitt

FRÅGA: Hur ska jag göra för att komma?

I samarbete med Lovebuddy svarar vi på frågan: Jag har svårt att komma, hur ska jag göra? Ställ dina frågor på [email protected]
2020-10-26
Länk till avsnitt

214. Utmana analskräcken!

Idag pratar vi om analsex med Robert Jacobsson, journalisten som förespråkar "Rövolutionen" och att fler borde tänka mer på den njutningen man kan få från just röven. Vi ringer även poddman Victor för att höra allt om hur det gick till att ta ett spermaprov!
2020-10-22
Länk till avsnitt

FRÅGA: Var ska jag lägga satsen?

Veckans fråga lyder: Min flickvän gillar inte när jag kommer i henne, var kan jag lägga satsen istället? Ställ dina frågor på [email protected]
2020-10-19
Länk till avsnitt

213. "Jag älskar det vita guldet"

Allas er favorit Bubbelrumpa är tillbaka och berättar om sin kärlek till sperma. Dessutom testar vi det nya segmentet "Anna sexmobbar". Vad tycker ni?
2020-10-15
Länk till avsnitt

FRÅGA: Kan tjejer komma utan att spruta?

Veckans fråga lyder: Kan tjejer komma utan att spruta? Vill du höra fler avsnitt av Alla era Frågor? Varje vecka släpps ett extraavsnitt på Podplay! Lyssna på podplay.se eller i podplay-appen. Ställ dina frågor på [email protected]
2020-10-12
Länk till avsnitt

212. Kåt av att bli kallad "Good Girl"

Har Marcus blivit mer kinky än Anna, har vi slösat bort vår ungdom på den eviga kuk-karusellen, vem visste att Amanda skulle tända så mycket på att bli kallad good girl och vi testar det nya segmentet "Sprut på Karin". Vill du höra fler avsnitt av Alla era Frågor? Varje vecka släpps ett extraavsnitt på Podplay! Lyssna på podplay.se eller i podplay-appen.
2020-10-08
Länk till avsnitt

FRÅGA: Hur berättar man att man är kär?

Veckans fråga är: Jag är kär för första gången, hur ska jag berätta för henne? Ställ din fråga på [email protected] Vill du höra fler avsnitt av Alla era Frågor? Varje vecka släpps ett extraavsnitt på Podplay! Lyssna på podplay.se eller i podplay-appen.
2020-10-05
Länk till avsnitt

211. Uppväxt på porrfilmsinspelning

Idag gästas vi av Daniel Israeli som fick uppleva de olika sidorna av porrbranschen från han var ung då hans pappa länge arbetade i porrbutik och även regisserade porrfilmer. Hur har att packa upp porrfilmer ur lagret, blivit avsugen av en porrskådis och haft den relationen till branschen påverkat Daniel, som nu är ambassadör för Talita och helt porrfri? Vill du höra fler avsnitt av Alla era Frågor? Varje vecka släpps ett extraavsnitt på Podplay! Lyssna på podplay.se eller i podplay-appen.
2020-10-01
Länk till avsnitt

FRÅGA: Hur analduschar man?

Veckans fråga lyder: Hur analduschar man på bästa sätt? Ställ dina frågor på [email protected]
2020-09-28
Länk till avsnitt

210. Moa Wallin ? representant för prydheten

Moa Wallin tycker det är pinsamt att prata om sex och har svårt att använda "f-ordet" i sängen, vad kan det bero på? Är det för att tjejer tvingats in i en ny norm där det måste vara okej att prata om sex och onani hela tiden och det istället blir krav på att vara frisläppt, eller är det på grund av att hon är för pryd? Vi diskuterar tillsammans och får samtidigt lite terapi.
2020-09-24
Länk till avsnitt

FRÅGA: Har jag munherpes?

Ställ dina frågor på [email protected]
2020-09-21
Länk till avsnitt

209. En hyllning till landets alla fittor!

I veckans avsnitt har det bråkats om monogami, nästan bråkats om sexfrekvens och Amanda har funderat över hur hon känner angående att prata om försöken att bli gravid. Dessutom hyllas fittan i ett fantastiskt mail och vi får ett lika fantastiskt orgasmtips!
2020-09-17
Länk till avsnitt

FRÅGA: Hur berättar jag att jag är oskuld?

Ställ dina frågor på [email protected]
2020-09-14
Länk till avsnitt

208. Vad har hänt med ungdomars syn på sex?

Vi träffar barnmorskan Katarina Svensson Flood som märkt en skrämmande trend bland de unga hon träffar. Allt fler tjejer upplever aggressivt sex där killar tar stryptag, trycker knytnävarna mot deras livmoder och har helt och hållet ont under ligget. Vad kan detta bero på? Vi diskuterar porr, samhälle och föräldrars ansvar!
2020-09-10
Länk till avsnitt

FRÅGA: Hur lär jag mig komma utan att fantisera under sex?

Ställ dina frågor på [email protected]
2020-09-07
Länk till avsnitt

207. Hur är livet med två partners?

Idag träffar vi Johanna som är tillsammans med två killar, en "primär" partner sedan sju år och en "sekundär" partner hon träffade i höstas. Hur gick de tillväga för att få det att fungera, hur ser deras sexliv ut, uppstår svartsjuka och vilka utmaningar möter de alla i vardagen?
2020-09-03
Länk till avsnitt

FRÅGA: Hur hanterar man en slak kuk under sex?

Ställ dina frågor på [email protected]
2020-08-31
Länk till avsnitt

206. Ett bröllop, en klittring och en krossad fantasi

Anna har gift sig och vi pratar om hennes fina vigsel samt hennes nyfunna kärlek till sex i öppna landskap. Dessutom pratar vi om hur man klär sig hemma inför sin partner, att Marcus blivit ett sexobjekt och att Victor är så pass trygg i sin relation att Amandas fantasier tar skada.
2020-08-27
Länk till avsnitt

FRÅGA: Hur förhindrar man otrohet?

Ställ dina frågor på [email protected]
2020-08-24
Länk till avsnitt

205. Analsex är för alla!

Vi gästas denna vecka av vår vän Ami som får några av sina bästa orgasmer från analsex. Hur förbereder man sig på bästa sätt, hur börjar man testa det med sin partner och är det verkligen det bästa sättet att öppna upp för en helt ny värld av njutning?
2020-08-20
Länk till avsnitt

FRÅGA: Använda gamla sexleksaker med ny partner

Ställ dina frågor på [email protected]
2020-08-17
Länk till avsnitt

204. Övergrepp i nära relationer

Hur ska man reagera om en partner börjar visa tecken på våldsamhet och om man redan är utsatt för övergrepp i sin relation? I veckans avsnitt pratar vi med kriminologen Nina Rung om hur det ser ut med sexuella övergrepp inom nära parrelationer. Vad räknas som ett övergrepp, hur avslöjar man om någon har en empatistörning och vill verkligen män bli väckta av ett blowjob?
2020-08-13
Länk till avsnitt

FRÅGA: Varför sväller mina blygdläppar så mycket efter sex?

Ställ dina frågor på [email protected]
2020-08-10
Länk till avsnitt

203. Att vara en skön tjej

I veckans avsnitt diskuterar Anna och Amanda om de tycker det är okej om ens kille onanerar mycket och vad är det som Anna skäms för så mycket från sitt förflutna?
2020-08-06
Länk till avsnitt

FRÅGA: Varför har jag svårt att kissa efter sex?

Ställ dina frågor på [email protected]
2020-08-03
Länk till avsnitt

202. Swingersklubbsupplevelsen

Vad gjorde vi på swingersklubben och hur var stämningen där inne? I veckans avsnitt pratar vi om våra upplevelser från Club Adam och Eva, tillsammans med poddmen.
2020-07-30
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.