Sveriges 100 mest populära podcasts

Alla Våra Ligg

Alla Våra Ligg

Podden om sex och att äga sina val. Amanda & Anna anser att sexlivet är viktigt för välmåendet, och är kul att prata om! De pratar om ämnet helt ocensurerat - ibland tillsammans med gamla ligg som gäster. PS: Du har väl inte missat att lyssna på vår nya podd ?Gravid?? Lyssna på podplay.se eller i appen Podplay.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/43876/alla-vara-ligg

Avsnitt

261. Fittan - En hyllning!

Finns det en motsvarande "Storkuks-Aura" för kvinnor och vad utgör den perfekta, magiska fittan? Vi går igenom de fyra kategorierna Tighthet, Utseende, lukt/smak och vätskor för att hitta svaret!
2021-09-16
Länk till avsnitt

260. Vilka är de värsta sexorden?

I veckans avsnitt så styr de nya programledarna Matilda och Alexandra innehållet och vi går igenom mytomspunna runktekniker, de värsta orden i sexordboken och penislängder!
2021-09-09
Länk till avsnitt

259. Liw är en Hotwife!

I veckans avsnitt träffar vi Liw från bloggen "Liws Lust". Hon är en så kallad Hotwife, någon som går på dejter och har sex med okända män - tillsammans med sin partner. Hur började hon med det, vad är det hon tänder på och är alla som har fotlänk också Hotwifes?
2021-09-02
Länk till avsnitt

258. Allt kan ske i porrbiografens mörker

Dominatrixen Tottis gästar återigen podden och berättar om sitt jobb på sexklubben och porrbion Blue Vision i Stockholm. Vad händer där, vilka kommer dit och vad kan man förvänta sig där under en kväll?
2021-08-26
Länk till avsnitt

257. "Mind over Clitoris"

Hur får man en orgasm? Den frågan har vi fått mest av alla genom åren och nu kommer en definitivt svar när vi återigen gästas av Erika Alsborn som berättar hur hon gick från att inte kunna ha orgasmer till att nu kunna komma på 10 olika sätt!
2021-08-19
Länk till avsnitt

256. Triple Donut - Podmen tar över!

Podmen Victor och Marcus tar över podden detta avsnitt och svarar på både våra och era frågor samt ger oss deras tankar på bland annat osäkerhet, onani, könshår och knep för att hålla längre i sängen!
2021-08-12
Länk till avsnitt

255. När sex gör ont - Vaginacoachen svarar!

Vi träffar Fysioterapeuten och Vaginacoachen Hanna Dabbour som reder ut vad som kan orsaka smärta vid sex. Vestibulit, Endometrios och vulvodyni, vad är skillnaderna och kännetecknen för de olika diagnoserna?
2021-08-05
Länk till avsnitt

254. Annas förlossning - minut för minut

Vi lyssnar på Annas exklusiva inspelningar från innan och efter förlossningen! Hur gick det egentligen till timme för timme? Vad hände bakom kulisserna? Och hur kändes det att äntligen få se sin bebis för första gången?
2021-07-29
Länk till avsnitt

253. Maria Ahlin om ungdomarnas porrvanor

Vi pratar återigen med Maria Ahlin, denna gång om porrkonsumtion bland unga. Hur skiljer sig snacket mellan unga tjejer och killar om porr? Vad har barn och ungdomar för föreställningar från porren? När ska man "ta snacket" med sitt barn om porr och vad bör man som förälder isåfall tänka på?
2021-07-22
Länk till avsnitt

252. Knullkonstnärens återkomst

Vi träffar Erik the Fuckartist igen efter tre år! Hur har hans arbete gått, vad har han lärt sig om sitt eget sexliv under tiden och varför letar han efter någon som vill ta över arbetet?
2021-07-15
Länk till avsnitt

251. Amanda och Anna mot väggen!

De nya programledarna Alexandra och Matilda intervjuar oss och vi svarar på allt de undrar om oss och podden. Är det något vi ångrar, vad hade vi för visioner när vi startade och kommer vi någonsin podda igen?
2021-07-08
Länk till avsnitt

250. Orgasmic birth - hur funkar det?

Går det att få en orgasmisk upplevelse under sin förlossning? Vi träffar Erika Alsborn som ser förlossning och moderskap som en förlängning av sin sensualitet och sexualitet och upplevde själv sin förlossning som orgasmisk.
2021-07-01
Länk till avsnitt

249. Amandas förlossning - minut för minut

Amanda har fött sin dotter! Men det var inte helt okomplicerat, Amanda berättar om den dramatiska veckan innan förlossningen, om alla tester och om oron för sin dotters mående, hör allt i veckans avsnitt! Veckans rabattkod på lastbryggan.se: 27% rabatt med koden "AVL27". Giltig t.o.m. 25/7
2021-06-24
Länk till avsnitt

248. Här är era nya programledare!

Röstningen är avslutad och ni har gjort erat val! Nu får ni och vi, äntligen lära känna de som tar över podden genom deras starkaste sexminnen, ligglistor och orgasmtips!
2021-06-17
Länk till avsnitt

247. Annas sexuella livslinje

Sexterapeuten Malin Drevstam är tillbaka igen! Denna gång är det Anna som skapat en tidslinje över de sexuella händelser som influerat hennes liv, från romerska ringar till cybersex.
2021-06-10
Länk till avsnitt

246. Amandas sexuella livslinje

Sexterapeuten Malin Drevstam är tillbaka! Amanda fick som uppdrag att skapa en tidslinje över de sexuella händelser som influerat hennes liv och sexualitet, tillsammans går de nu igenom vad som påverkat sexlivet både positivt och negativt.
2021-06-03
Länk till avsnitt

245. Tussa Muffla

Onanera, klittra, smeka, pulla, tussa.. kärt barn har många namn, veckans avsnitt blir en djupdykning i kvinnlig onani!
2021-05-27
Länk till avsnitt

244. Någon av dessa är Alla Våra Liggs framtida programledare!

Det är dags att börja rösta på vilka ni vill ska ta över Alla Våra Ligg! Vi presenterar de fyra tävlande bidragen som gått vidare - nu är resten upp till er! Rösta på allavaraligg.se och utse vilka ni tycker ska föra podden vidare!
2021-05-20
Länk till avsnitt

243. Kåt, framgångsrik och älskad av alla!

I dag träffar vi Sandra Denise som lever ett "Turned On Life" och lär andra hitta en koppling mellan kåthet, framgång och självförtroende. Hur ska man connecta till sin kåthet och ha fittan i fokus? Är nyckeln att älska sitt eget kön?
2021-05-13
Länk till avsnitt

242. Malin Gramer och skrattande analer

Vi träffar Malin Gramer och pratar om den vilda resan som var "Fråga Olle Dokumentären". Vad har hon varit med om, hur var arbetet bakom kulisserna och hur påverkades hennes egna sexliv av allt hon upplevde?
2021-05-06
Länk till avsnitt

241. Det vi önskar vi visste som tonåringar

Veckans avsnitt är lite speciellt, ni kommer få höra det vi brukar föreläsa om för ungdomar! Allt om onani, sexdebuten, penetrationsnormen, vara rädd för oralsex, inte hitta klitoris och horrykten. Det är allt vi önskar vi visste som tonåringar!
2021-04-29
Länk till avsnitt

240. En helg på Tantralägret

Amanda och Victor spenderade nyligen en helg på ett Tantraläger och nu berättar de allt om upplevelsen. Har de lärt sig något, var det en sexig stämning och kan vi nu äntligen förstå kopplingen mellan tantra och sex?
2021-04-22
Länk till avsnitt

239. BDSM - mer än bara piskor och bojor!

Vi lär oss allt om BDSM av Tottis som är professionell Dominatrix. Hon går igenom sin "meny" fylld av ballbusting, trampling och förnedring, samt berättar om hur man gör för att träna upp en nybörjare!
2021-04-15
Länk till avsnitt

238. Sexterapeuten coachar Anna

I detta avsnitt hör ni Anna ta upp jobbiga känslor hon får ibland efter sex. Detta är ett av flera terapisamtal Anna och Amanda har med sexterapeuten Malin Drevstam. Malin är sexolog och leg. Psykoterapeut och hennes mottagning ligger i Stockholm. Hon möter dagligen personer som på olika sätt vill reflektera över, försöka förstå och ibland förändra sitt sexliv så att de mår bättre och njuter mer av sin sexualitet.
2021-04-08
Länk till avsnitt

237. Sexterapeuten coachar Amanda

Vad pratar man om hos en sexterapeut? I detta avsnitt hör ni Amanda ta upp sin oro för att ha för lite sex i ett av flera terapisamtal med sexterapeuten Malin Drevstam. Malin är sexolog och leg. Psykoterapeut och hennes mottagning ligger i Stockholm. Hon möter dagligen personer som på olika sätt vill reflektera över, försöka förstå och ibland förändra sitt sexliv så att de mår bättre och njuter mer av sin sexualitet. Dessutom söker vi dig som vill ta över Alla våra ligg när Amanda och Anna går i pension! Missa inte vår rabattkod på lastbryggan.se: AVL15. Giltig fram till den 1/5 2021
2021-04-01
Länk till avsnitt

FRÅGA: Vad är det för skillnad på fantasier och tändningsmönster?

Tack så mycket för alla era frågor under året!
2021-03-29
Länk till avsnitt

236. Sex som gravid!

I dagens avsnitt gästas vi av Poddmen Marcus och Victor och pratar om sex som gravid. Dessutom släpper vi en stor nyhet. Kanske den största genom poddens historia.
2021-03-25
Länk till avsnitt

FRÅGA: Hur blir jag bättre på dirty talk?

Ställ dina frågor på [email protected]
2021-03-22
Länk till avsnitt

235. Tre kilometer dildos

Hur är det att jobba som inköpare av sexleksaker? Det vet Karin som vi bjudit in till veckans avsnitt! Vad är trenderna i leksaksvärlden just nu, hur har covid-19 påverkat handeln och vilka sexleksaker köper den äldre målgruppen respektive den yngre?
2021-03-18
Länk till avsnitt

FRÅGA: Hur berättar jag för kompisarna om min sexdebut?

Ställ dina frågor på [email protected]
2021-03-15
Länk till avsnitt

234. Den symboliska kuken

Varför kan så mycket tolkas som en fallossymbol, varför är symboliken så stark fortfarande och vad säger man med en klottrad penis? Vi bjuder in journalisten och författaren Caroline Hainer som har skrivit om just detta.
2021-03-11
Länk till avsnitt

FRÅGA: Hur äger man sitt könshår?

Ställ dina frågor på [email protected]
2021-03-08
Länk till avsnitt

233. Kåtsjukan

Har Amanda blivit sjuk av kåthet, varför känner vi att vi borde gå i sexterapi ibland och varför blir alla så triggade av sex fortfarande? Dessutom har Anna lyckats med en stor bedrift och vi svarar på lite frågor om våra karriärer!
2021-03-04
Länk till avsnitt

FRÅGA: Hur slutar jag vara rädd för att prutta under sex?

ställ dina frågor på [email protected]
2021-03-01
Länk till avsnitt

232. Fastbunden och slickad - en fantasi blev verklighet!

Signe berättar allt om hur det var att bli rejält bunden "på riktigt" för första gången och vi blir trollbundna av hennes detaljerade genomgång av den magiska kvällen.
2021-02-25
Länk till avsnitt

FRÅGA: När är det okej att bli sambos?

Ställ dina frågor på [email protected]
2021-02-22
Länk till avsnitt

231. Hur hade man sex för 14000 år sen?

Veckans gäst är arkeologen och författaren Jonathan Lindström som skrivit om hur sex sett ut genom historien! Hur såg vikingarna på homosexualitet, hur länge har man haft oralsex och vad har ägandet av flest hallon att göra med könsroller?
2021-02-18
Länk till avsnitt

FRÅGA: Kan man leva med en sexmissbrukare?

Ställ dina frågor på [email protected]
2021-02-15
Länk till avsnitt

230. Hur kommer framtidens sexualundervisning se ut?

Vi träffar Hans Linde från RFSU som berättar om de nya reglerna för skolor som kommer sätta en ny standard för sexualundervisning i hela Sverige!
2021-02-11
Länk till avsnitt

FRÅGA: Min killes kuk luktar kiss - hur tar jag upp det med honom?

Ställ dina frågor på [email protected]
2021-02-08
Länk till avsnitt

229. Sex en timme varje dag

Veckans gäst har sex med sin partner i en hel timme varje dag. Dumt och tidsberövande eller en otrolig investering i relationen? lyssna och lär! Rabattkod hos lastbryggan.se: "AVL20". Giltig fram till den 4:e mars!
2021-02-04
Länk till avsnitt

FRÅGA: Kan jag inte komma för att jag är gravid?

Ställ dina frågor på [email protected]
2021-02-01
Länk till avsnitt

228. Sex med resultat

Förra veckan pratade vi om sex utan att ha ett mål. Den här veckan ska vi prata om sex med resultat. Man kan få en könssjukdom, man kan bli kär och man kan bli gravid.
2021-01-28
Länk till avsnitt

FRÅGA: kommer jag vara singel för alltid?

Ställ dina frågor på [email protected]
2021-01-25
Länk till avsnitt

227. Fuck it out!

Sexpaus i tre veckor, att gråta när man inte får orgasm medan ens partner får det och vad gör att man inte är sugen på sex? Detta tar vi upp i veckans avsnitt!
2021-01-21
Länk till avsnitt

FRÅGA: Varför är jag obekväm med hans onani?

Ställ dina frågor på [email protected]
2021-01-18
Länk till avsnitt

226. Första ligget på ett år!

Senast Erik Adelsohn gästade oss var han mitt inne i ett års strikt celibat, nu är han tillbaka och berättar om sitt första ligg efteråt och om vad han lärt sig av sitt celibat.
2021-01-14
Länk till avsnitt

FRÅGA: Är jag otrogen om jag ger bort en klonad dildo?

Ställ dina frågor på [email protected]
2021-01-11
Länk till avsnitt

225. G-punktsguiden

Vi träffar ett livs levande orgasmtips i form av Thomas, som är expert på att få kvinnor att komma. Vad är hans hemlighet?
2021-01-07
Länk till avsnitt

224. Det bästa från 2020 - Alla Våra Liggkarameller!

Det är återigen dags för våra nyårskarameller där vi tar upp våra favoritavsnitt och händelser från året som gått. Det har verkligen varit ett händelserikt år, vad har vi tyckt var roligast och vad har vi lärt oss?
2020-12-31
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.