Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Allt för föräldrar podden

Allt för föräldrar podden

Allt för föräldrar podden behandlar olika ämnen inom bl.a. föräldrarskap, familj, barn och graviditet. Även andra ämnen som relationer, vardagsliv, hälsa och träning tas upp i podden.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

alltforforaldrarpodden.libsyn.com/podcast

Avsnitt

13. Ulrika Casselbrant - om babypottning och om att bära sitt barn

I veckans avsnitt får Maria besök av Ulrika Casselbrant, som driver närabebis.se. Ulrika är bära-barn-coach och har mycket kunskap om babypottning. I avsnittet pratar de om varför det är så bra att bära sitt barn, om bärsjalar, om hur barnvagnen uppfanns och om hur man kan få sitt barn att gå på pottan redan som bebis - och varför. 

Avsnittet sponsras av Moderna Barnförsäkringar - Sveriges just nu bästa barnförsäkring.

2017-06-02
Länk till avsnitt

12. Charlotta Weithz - Allt du behöver veta om barnförsäkringar

Vi bjöd in Charlotta på Moderna försäkringar för att reda ut allting om gravid- och barnförsäkringar. Visste du att många försäkrar både bil och djur men glömmer bort familjens medlemmar? Maria Wigbrant intervjuar som vanligt, och denna gång är även Mimmie från Allt för föräldrar med och ställer sina frågor om barnförsäkringar.

Avsnittet är inspelat i samarbete med Moderna Barnförsäkringar - Sveriges just nu bästa barnförsäkring.

2017-05-19
Länk till avsnitt

11. Camilla Åkerman - min dotter har Downs syndrom

I veckans avsnitt gästas Maria Wigbrant av tvåbarnsmamman och barnmorskan Camilla Åkerman. Hennes dotter har Downs Syndrom och i avsnittet berättar hon hur hon, människor i hennes närhet och vården tacklade det beskedet, och hur livet ser ut idag när dottern hunnit bli 10 år. 
Avsnittet sponsras av Moderna Försäkringar.

2017-05-05
Länk till avsnitt

10. Anton Körberg - papparollen

I veckans avsnitt gästas Maria Wigbrant av Anton Körberg och de pratar om hans roll som pappa. Det blir ett samtal om graviditet, förlossning, om han och fruns olika roller som föräldrar, och så ger han sina bästa tips till alla föräldrar där ute!
Avsnittet sponsras av Moderna Barnförsäkringar - Sveriges just nu bästa barnförsäkring.

2017-04-21
Länk till avsnitt

9. Dr. Gabriella Sellman - Delade magmuskler efter en graviditet

I veckans avsnitt gästas Maria Wigbrant av plastikkirurgen Gabriella Sellman. De pratar om rectus diastas, vilket kan uppkomma efter en graviditet om kvinnans magmuskler inte går ihop igen efter förlossningen. Många kvinnor upplever besvär med magen efter graviditeten utan att veta om att de har en delad magmuskulatur. Avsnittet spelas in i samarbete med Akademikliniken.

2017-02-24
Länk till avsnitt

8. Camilla Stenfelt - Ofrivillig barnlöshet

Maria Wigbrant gästas av Camilla Stenfelt som är gynekolog, förlossningsläkare och verksamhetschef på Fertilitetscentrum Stockholm. De pratar om ofrivillig barnlöshet och om vad det finns för hjälp att få om man inte kan få barn på naturlig väg.

2017-01-20
Länk till avsnitt

7. Jessica Olérs Brelid - egentid som förälder

I det här avsnittet gästas Maria Wigbrant av Jessica Olérs Brelid. Tillsammans pratar de om känslan av att man som förälder behöver egentid, något som de flesta har en bestämd åsikt om. 

2016-12-16
Länk till avsnitt

6. Karolina Ersson - sexuell hälsa

I detta avsnitt gästas Maria Wigbrant av Karolina Ersson. Karolina är produktchef i butiken Pistill som erbjuder produkter och rådgivning inom sexuell hälsa. I podden samtalar hon och Maria bl.a. om vad som händer med samlivet när barnen kommer, hur man kan förbättra sin sexuell hälsa och hur viktigt det är att knipa.

 

2016-12-02
Länk till avsnitt

5. My Martens - mot ett hälsosamt liv

I detta avsnitt av podden gästas Maria Wigbrant av My Martens. My arbetar b.l.a. som perosnlig tränare och är toppbloggare hos Allt för föräldrar. Här pratar hon om hur hon förändrade sitt liv och blev mer medveten om sin hälsa.

2016-11-18
Länk till avsnitt

4. Åza Brennander - Entreprenörskap

I det här avsnittet gästas Maria Wigbrant av Åza Brennander. Åza är bl.a. mamma, matte, toppbloggare på Allt för föräldrar, politiskt aktiv och så driver hon inte mindre än fyra företag.

2016-11-04
Länk till avsnitt

3. Kostrådgivare Ulrika Davidsson & Tanja Fylking

I detta avsnitt gästas podden av kostrådgivaren Ulrika Davidsson och Allt för föräldrars toppbloggare Tanja Fylking

2016-10-21
Länk till avsnitt

2. Emma Philipsson - Samtal med en doula

I detta avsnitt gästas podden av Emma Philipsson som producerar Förlossningspodden och som även jobbar som doula och gör en del redigeringsjobb. Emma jobbar (allt som oftast) mitt ute i skogen utanför Stockholm tillsammans med hennes fru, deras tvååring och deras två hundar. Hör mer om hennes liv, spännande jobbet som doula och mycket mer.

2016-10-07
Länk till avsnitt

1. Vimmelmamman Lotta Gray - motgångar som stärker

Pilotavsnittet av Allt för föräldrar podden som leds av Maria Wigbrant. I detta avsnitt gästas podden av journalisten och bloggaren Lotta Gray även känd som Vimmelmamman.

2016-09-15
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.