Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Stjärnsäljarpodden

Stjärnsäljarpodden

En podcast för dig som antingen är eller har ambitioner att bli en Stjärnsäljare. Podden drivs av Tomas Wesander och Philip Gozzi.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/user-146270776

Avsnitt

S05E16 - Leadstratten

Hur kan du som säljare och som bolag skapa en leadstratt som aktivt hjälper dig att sälja mer? Vi pratar hur du kan generera ett brus, en tydlig ?Call to Acton? och hur kan tänka kring ett instegserbjudande. Tomas är friskförklarad och Philip tar dig med på en historielektion kring trattens ursprung.
2019-05-13
Länk till avsnitt

S05E15 - Frågelådan

Svengelska uttryck, kunder som leker kurragömma och bästa peppen för dig själv och ditt team. Tomas har sjukanmält sig och lämnat över bollen till Philip som reder ut ett och annat med hjälp av lyssnarna.
2019-05-06
Länk till avsnitt

SSP REWIND - Ta kontroll över mötet

Det här är ett specialavsnitt som vi tycker är värt att återhöras. Det här avsnittet är från februari 2018, där vi pratar om hur du skapar ett ordförandeskap i mötet, något som varit väldigt uppskattat av många.
2019-04-28
Länk till avsnitt

S05E13 - Bestäm dig

Att värdesätta sig själv, jobba med målbilder och att våga. Tomas har utmanat sig själv genom en standup kurs och delar med sig av både insikter och punchlines.
2019-04-22
Länk till avsnitt

S05E12 - Aron Levin - Tiodubbla din omsättning!

Hur ska du tänka för att tiodubbla din omsättning? Hur kan du jobba med goodwill, titta bortom de bortom de traditionella kanalerna och dessutom flytta till LA. Vi möter Aron Levin (med historik på både King och Spotify), en av grundarna till Relatable som blivit en självklar aktör när det kommer till att göra människor till mediehus.
2019-04-14
Länk till avsnitt

S05E11 - Den osexiga Säljprocessen

Vi vet alla om att vi borde, men hur många följer egentligen den uppsatta säljprocessen? Vi berättar om vår säljprocessen och vad som ska checkas av innan, under och efter mötet. Som bonus: En gäst knackar på dörren och berättar om sina tips för att lyckas med säljpitchen!
2019-04-07
Länk till avsnitt

S05E10 - Emilia De Poret - Kläder som kommunikationsmedel

Hur skall man klä sig för att lyckas i affärslivet, att anpassa sin klädsel efter sammanhang och bör Tomas utsmycka sitt öra med en guldring?
2019-03-31
Länk till avsnitt

S05E09 - Bygg ditt community av fans!

Hur bygger du något djupare än en traditionell köp- och säljrelation. Idag finns otroliga möjligheter att istället skapa ett community med fans. Vi ger tips på hur man kan gå tillväga och vilka plattformar man bör använda sig av.
2019-03-24
Länk till avsnitt

S05E08 - Bli effektivare på kortare tid

Hur kan du optimera effektiviteten på resande fot? Varför du inte ska köra bil, och när det passar bäst att göra tråkiga admin-timmar. Veckans fråga handlar om hur du kan hålla dig taggad med en hög energinivå varje dag.
2019-03-17
Länk till avsnitt

S05E07 - Pålitlighet som konkurrensfördel i din försäljning

Har folk slutat vara pålitliga i affärslivet? Tomas menar i ett brandtal att så är fallet och att här således finns möjlighet att sticka ut. Hur kan du med enkla medel överträffa kunders förväntningar? Och hur kan du du bli en person som folk, både privat och arbetsmässigt, kan räkna med?
2019-03-10
Länk till avsnitt

S05E06 - Ökad försäljning som digital nomad

Minns ni förr i tiden när vi alla satt på kontor? Går det att effektivisera sig själv genom att bli en digital nomad, även fast du har ett fast arbetsplats i dagsläget? Hur har digitaliseringen förändrat den moderna arbetsplatsen? Kan kontoret på väskan öka din försäljning?
2019-03-03
Länk till avsnitt

S05E05 ? Förhandlingsteknik

I detta avsnitt pratar vi förhandling. Behövs det när vi går in i ett säljmöte? Varför ska man ge rabatt, och hur gör man om man inte vill ge rabatt? Vi pratar också om varför det är viktigt att behålla ordförandeskapet genom hela säljprocessen.
2019-02-24
Länk till avsnitt

S05E04 - Johan Staël von Holstein - Försäljning = en konstform

Johans förälskelse i försäljning, att samhället är byggt på säljare och varför det aldrig kommer försvinna. Det bjuds på underhållande säljstories från Stenbeck-tiden och hur yrket säljare har förändrats sedan dess.
2019-02-17
Länk till avsnitt

S05E03 - Säg upp dig och hitta det som triggar dig

Livsstilsdesign! Varför alla bör säga upp sig oftare! Nöj dig inte med att vara hyfsat nöjd. Hur Tomas drömjobb blev ett helvete. Vi pratar även om hur du som säljchef ändrar dina säljares beteenden och att inte lyssna på vad samhället tycker om ditt liv.
2019-02-10
Länk till avsnitt

S05E02 - Mike Radoor - bli den bästa versionen av dig själv

Mike Radoor, entreprenören från Danmark. Grundade Mintoo när han var 22 år gammal, där han jobbade i 10 år. Vi pratar om hans karriär och hans framgångsfaktorer. Vi pratar även dansk affärskultur, Philips utmaningar med danska säljare och hur du skapar dom bästa rutinerna för dig själv.
2019-02-03
Länk till avsnitt

S05E01 - Vad utmärker en stjärnsäljare?

Äntligen är vi tillbaka med ny säsong! I detta avsnitt pratar vi om vad vi anser utmärker en stjärnsäljare. Här är några saker vi diskuterar: - Positiv inställning - Viljan att hjälpa kunden - Kreativitet - Aktivitet - Passion Sedan diskuterar vi vad man kan förvänta sig av denna säsong. Glöm inte att skicka in era frågor till oss, nu kör vi!
2019-01-27
Länk till avsnitt

S04E16 - Säsong- och årsavslutning

Hur tänker du kring avslutningen på året? Philip och Tomas pratar lite kring säljåret som varit och vad de ser fram emot för nästa år. Vi pratar bland annat om: - Reflektion på rätt sätt - Semesterkoman - Bästa från säsongen
2018-12-16
Länk till avsnitt

S04E15 - Hacks till fler säljmöten

Vi går igenom de bästa sättet enligt oss att boka möten med hjälp av LinkedIn. Vi går igenom bland annat: - Följa upp andras aktiviteter - Komma i kontakt med en person "kallt" - Gratisversion, Premium och Sales Navigator på LinkedIn - Veckans fråga handlar hur du bokar möten eller stänger affärer innan jul
2018-12-09
Länk till avsnitt

S04E14 - Därför misslyckas väldigt många fortfarande med Social Selling, och vad du kan göra åt det!

Vi klargör varför så många fortfarande misslyckas med Social Selling, trots att det snart är 2019, och att alla borde kunna det vid det här laget. Vi ger också konkreta tips för vad du ska göra för att bli bättre.
2018-12-02
Länk till avsnitt

S04E13 - Stäng Året, så maximerar du de 4 sista veckorna

Nu är det exakt 4 veckor kvar på året. Philip och Tomas kommer med sina starkaste tips så du får en grym avslutning på detta säljår! *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.
2018-11-25
Länk till avsnitt

S04E12 - Sales is the New Boardroom Black med Jeanette Anttila

Philip och Tomas träffar Jeanette Anttila som diskuterar vikten att av ha en styrelse som har koll på försäljningen. *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.
2018-11-18
Länk till avsnitt

S04E11 ? En tidig julafton: The Sales Conference 2018

Den här veckan sänder vi "live" från The Sales Conference 2018, som var som en tidig julafton för alla som jobbar med sälj och marknadsföring. För att förmedla en del av all kunskap och inspiration vi fick med oss släpper vi detta fullmatade, extra långa avsnitt. Vi tog nämligen vårt pick och pack och drog till TSC, där vi byggde upp vår egen poddstudio och bjöd in alla som passerade. Vi pratade mycket om trender i försäljning men också om rekrytering, social selling och massa annat. I podden hörs ett urval av alla fantastiska personer som gästade oss, bland annat Emma Wallin, Hans Peter Siepen, Jackie Kothbauer, Henrik Larsson Broman och Sara Larsen. Stort tack till alla som medverkade!
2018-11-11
Länk till avsnitt

S04E10 ? Frida Boisen om hur du maxar din försäljning med sociala medier

Sociala medie-proffset Frida Boisen gästar podden och delar med sig av sina erfarenheter, tips och trendspaningar. Hur kan man som säljare använda sig av sina sociala medier för att boosta sina affärer? Vad ska man undvika och vad ska man göra mer av? Hur gick det till när Frida själv gjorde sin drömrekrytering och vad hade det med tacos att göra? Det här är ett av våra favoritavsnitt någonsin och vi hoppas verkligen att ni gillar det lika mycket som vi gör! *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.
2018-11-04
Länk till avsnitt

S04E09 - John Ekström: "Fake it till you make it"

I veckans avsnitt utlovas entreprenörsinspiration i mängder av klädmärket John Henrics grundare John Ekström! Hur går man från noll till ett av Sveriges mest framgångsrika accesoarvarumärken? Hur naiv måste man egentligen vara för att starta bolag utan knappt några pengar? En ordentlig genomgång av den galna första tiden som egenföretagare varvas med massor av tips och aha-upplevelser! *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.
2018-10-28
Länk till avsnitt

S04E08 ? Rätt ritualer för att hamna i rätt tillstånd

När man jobbar som säljare är det särskilt viktigt att alltid vara på bra humör, att bemöta folk på rätt sätt och att ha en positiv inställning och ett bra självförtroende. Men går det verkligen att leva utan en enda dålig dag? Tomas och Philip delar den här veckan med sig av sina bästa rutiner och ritualer för att sätta sig själva i rätt tillstånd, varje dag. *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.
2018-10-21
Länk till avsnitt

S04E07 ? Rätt råmaterial ? 4 steg till ökad försäljning

Prospektering, proespektering, prospektering! Som en fortsättning på förra veckans avsnitt avslöjar Philip & Tomas deras viktiga fyra steg för att fånga in de allra bästa kunderna. I slutet av avsnittet läser de upp en av lyssnarnas bästa säljhistorier... *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.
2018-10-14
Länk till avsnitt

S04E06 ? Skit in, skit ut!

Det här med säljprocessen, är det så viktigt egentligen? När man redan har god relation med köparen och flera års erfarenhet är det väl okej att strunta i den ibland... Eller? Philip, som nyligen gjorde precis det misstaget, hävdar bestämt nej. Hör resonemanget i veckans avsnitt! Lyssnarfrågan handlar om hur man ska komma igång med LinkedIn som ett verktyg för sin social selling. *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.
2018-10-07
Länk till avsnitt

S04E05 ? Att sälja med sin personlighet

Efter den virala succén med ett LinkedIn-inlägg nyligen har Philip och Tomas fått frågor om hur man kan använda sin personlighet i säljarbetet. Under vilket superstelt möte var det Tomas insåg att han måste vara mer personlig? Och hur får man in skratt i mötet? Veckans lyssnarfråga handlar om vilka personer inom sälj och marknad man måste följa på sociala medier. *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.
2018-09-30
Länk till avsnitt

S04E04 ? Så lyckas du med The Challenger Sale

För några år sedan var det det enda säljare pratade om: boken The Challenger Sale. Idag går Tomas och Philip igenom de olika personlighetstyperna och vilken som är allra mest framgångsrik som säljare. Hur mycket använder sig stjärnsäljare av metoden i dag? Veckans lyssnar fråga handlar om roliga säljhistorier, och Tomas och Philip bjuder på sina allra bästa. *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.
2018-09-23
Länk till avsnitt

S04E03 ? Gåshudsfilosofin med Homan Panahi

Homan Panahi gästar podden och berättar om sin långa resa från korvkiosken till eurekamomentet som var grunden till egna företaget, en resa med gåshudsfilosofin som den ständiga kompassen. *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Wesander och Philip Gozzi.
2018-09-16
Länk till avsnitt

S04E02 ? Våga ta steget!

Tomas och Philip är tillbaka i poddstudion efter en lååååååååång sommar och funderar på hur det kommer sig att de under sommaren hört så många personer klaga över sina jobb. Handfasta tips och jättemycket pepp för dig som vill göra förändringar i livet utlovas! Veckans lyssnarfråga handlar om morgonrutiner. *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Andersson och Philip Gozzi.
2018-09-09
Länk till avsnitt

S04E01 ? Kay Pollak om att välja glädje

Vi är äntligen tillbaka efter sommaruppehållet! Första gäst ut i säsong 4 är ingen mindre än regissören, inspiratören och föreläsaren Kay Pollak! Vi bjöd in honom till konferensrummet på Clarion Hotel och hade ett fantastiskt samtal om att välja glädje, att sluta vara ett offer och hur man bäst hanterar stress. Hoppas att ni kan ta med er lika mycket som vi gjorde från detta avsnitt! *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi in en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Andersson och Philip Gozzi.
2018-09-02
Länk till avsnitt

S03E20 ? Säsongsavslutning live från Fjäderholmarna

Säsongens sista avsnitt spelades in under en solig eftermiddag på Fjäderholmarna, efter att Tomas och Philip ägnat hela dagen till reflektion och sammanfattning av halvåret som gått. Ett lite mer personligt avsnitt! *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Andersson och Philip Gozzi.
2018-06-17
Länk till avsnitt

S03E19 ? Livet efter sommaren

Lagom trötta efter helgens svensexa poddar Tomas och Philip denna vecka om hur man redan nu förbereder sitt säljarbete för att hösten ska bli så smidig som möjligt. Alla kan nog känna igen känslan av att allting stänger ner på sommaren, vilket påverkar även resultaten efter semestern. Tomas och Philip ger sina bästa råd och erfarenheter för att lösa problemet och ge sig själv de allra bästa förutsättningarna. Veckans lyssnarfråga handlar om en chef som är bra på att sälja men sämre på ledarskap och hur man ska hantera det. *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Andersson och Philip Gozzi.
2018-06-10
Länk till avsnitt

S03E18 - Entreprenören, forskaren och miljardmakaren Saeid Esmaeilzadeh

I veckans avsnitt får Philip och Tomas möta en av sina stora förebilder. Saeid Esmaeilzadeh kom till Sverige som flykting och började sin karriär som kemist. Efter att av misstag ha uppfunnit världens hårdaste glas startade han företaget Serendipity tillsammans med barndomsvännen Ashkan Pouya och idag är företaget värt över 4 miljarder kronor. Hela resan berättar dem om i boken Miljardmakarna och i dagens avsnitt av stjärnsäljarpodden. *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Andersson och Philip Gozzi.
2018-06-04
Länk till avsnitt

S03E17 ? Våga vara långsiktig

Veckans avsnitt av Stjärnsäljarpodden handlar om hur man lyckas med att gå från att göra enstaka affärer till att bli en del i en långsiktig plan hos kunden, genom att jobba med visioner. Veckans lyssnarfråga handlar om huruvida man ska vara ledig i sommar eller inte, vilket är väldigt självklart för Philip och Tomas. *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. En gång i månaden bjuder vi en stor gäst. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Andersson och Philip Gozzi.
2018-05-27
Länk till avsnitt

S03E16 ? Allt om stora succén med OOOAW's grundare Pontus De Geer & Robert Pihl

Out of Office After Work är ett eventbolag som erbjuder gratis nätverks- och nattlivsevenemang en gång i månaden i Stockholm, Oslo, Göteborg, Köpenhamn, Malmö och London. I det här avsnittet möter vi grundarna Robert Pihl och Pontus De Geer (den sistnämnda råkar också vara vår gamla chef). Det blir ett energifyllt och dynamiskt samtal om vad som ligger bakom den stora succén, fördelar och nackdelar med att starta företag med vänner och hur man skapar en hype kring sitt varumärke. Ett peppigt avsnitt för alla som har en liten entreprenörsdröm som ligger och gror någonstans i bakhuvudet! *** Stjärnsäljarpodden är den bästa starten på jobbveckan för dig som är eller har ambitioner att bli en stjärnsäljare. Vi diskuterar och utbildar i allt som rör försäljning, personligt varumärke och entreprenörsskap. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn! Sök upp Tomas Andersson och Philip Gozzi.
2018-05-20
Länk till avsnitt

S03E15 ? Det viktigaste av allt

Philip och Tomas blev rejält omskakade av idolen Aviciis död och har efter det börjat omvärdera sina liv lite. Vad är egentligen det allra viktigaste? Varför ska man ha en visionboard och stora mål, om det ändå inte är roligt på vägen? En viktig och allvarlig diskussion i veckans poddavsnitt! Veckans lyssnarfråga handlar om vad man kan göra för att ta sig ur en svacka. Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Vi connectar gärna med våra lyssnare på LinkedIn, adda Philip Gozzi och Tomas Andersson!
2018-05-06
Länk till avsnitt

S03E14 - Clara Henry - Programledare, Författare och Influencer

Clara Henry är gäst i veckans avsnitt. Med nästan 500 000 följare på instagram är det få andra personer i Sverige som har bättre koll på vikten av ett starkt personligt varumärke än hon. Vi pratar om hennes resa, hur man attraherar den yngre generationen och om varför hon tycker att youtube är ett döende medie. Foto: Magnus Ragnvid
2018-04-29
Länk till avsnitt

S03E13 ? Direkt från lunchmötet

Detta avsnitt passar inte för personer som är känsliga för smaskljud! Philip och Tomas har fått frågor om hur man ska bete sig på lunchmöten, så här bjuder de in alla lyssnare på ett restaurangbesök. Finns det några oskrivna regler att förhålla sig till? När är det läge att beställa alkohol? Vem betalar? Vad ska småpratet handla om? Massa konkreta tips utlovas, från två säljare som har mycket erfarenhet av den här sortens mer avslappnade möten, som ändå kan leda till affär. Smaklig måltid! Skicka in din lyssnarfråga på www.stjarnsaljarpodden.se! Följ oss på instagram: @stjarnsaljarpodden Lägg gärna till Tomas Andersson och Philip Gozzi på linkedin.
2018-04-22
Länk till avsnitt

S03E12 ?Win/Loss-utvärderingen

Utvecklas du eller står du still i din försäljning? Philip och Tomas öppnar upp och delar med sig av resultatet från en NPS-undersökning de nyligen gjort (Net Promoter Score). Presterar de verkligen så bra som de trott? Och vem säljer egentligen mest av de två? Dessutom pratar de om vikten av att vara utanför sin comfort zone, lärdomar de dragit från tidigare roller som säljchefer och hur man kan jobba med utveckling. Veckans lyssnarfråga kommer från en "anonym" lyssnare och handlar om hur Philip och Tomas får inspiration till säljandet i sitt dagliga liv. Massor av podd- och boktips utlovas!
2018-04-15
Länk till avsnitt

S03E11 - Strutsen i sanden

Tack och lov händer det väldigt sällan idag, men just denna vecka har vi fastnat i en säljprocess som innebär att man jagar en person och får noll respons.
2018-04-08
Länk till avsnitt

S03E10 - Aleksandar Goga

Philip är hemma med sin nyfödda bebis, så Tomas poddar med superentreprenören Aleksander Goga. Han berättar om den fantastiska resan med Servicefinder, olika typer av mindset, mål och visioner. Veckans lyssnarfråga handlar om hur man taggar igång säljteamet.
2018-04-03
Länk till avsnitt

S03E09 - Julia Selander

Julia Selander, vd för Venture Cup gästar och samtalet handlar om entreprenörsskap, start-ups, företagstrender, misslyckanden och ticks.
2018-03-25
Länk till avsnitt

S03E08 - Konsten att sälja till CXOs

Philip och Tomas är på 600 Minutes Executive IT, där de intervjuar personer som både sitter i beslutsfattande position och lösningsleverantörer.
2018-03-18
Länk till avsnitt

S03E07 - Uppföljning, livets nyckel

Detta avsnitt pratar vi om vikten av att följa upp allt man gör, både privat och professionellt.
2018-03-11
Länk till avsnitt

S03E06 ? Det personliga varumärket

Tomas & Philip pratar om det personliga varumärket; vad det är, varför det är så viktigt för att vara en stjärnsäljare och hur man bygger det. Veckans lyssnarfråga handlar om huruvida det är möjligt att lyckas som säljare i ett team, men misslyckas i ett annat.
2018-03-04
Länk till avsnitt

S03E05 - Günther Mårder

Philip och Tomas får träffa sin idol Günther Mårder, som pratar om de bästa sätten att optimera sitt företagande. Han ger även tips på hur man som säljare kan spara på bästa sätt när provisionen kommer.
2018-02-25
Länk till avsnitt

S03E04 - Ta Kontroll Över Mötet

I det här avsnittet pratar vi om hur du skapar ett ordförandeskap i mötet.
2018-02-18
Länk till avsnitt

S03E03 - Lyckas som säljare inom konsultbranschen

I det här avsnittet ger Tomas och Philip sin syn på försäljning inom konsultbranschen och tips för att lyckas bli en bättre konsultsäljare! James Pember från Sparta blev även uppringd för att svara på en av två lyssnarfrågor.
2018-02-11
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.