Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Pillowtalk med Peg & Penny

Pillowtalk med Peg & Penny

Vi är två systrar som snackar om kärlek! Vi är långt ifrån experter, men vi har upplevt både kärlek och sorg, och vill dela med oss av våra personliga historier. Vi hoppas ni kan relatera till oss, skratta med oss, och sörja med oss. Cause girls stick together baby!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/pillowtalk

Avsnitt

Sexpodden ?

Ni sanna Pillowtalkers vet ju att vi sällan snackar om sex med varandra, så det ska faktiskt bli spännande för oss också att få en uppdatering om den andres sexliv. Är sex viktigt i en relation? Hur initierar man samtalet om vad man gillar i sängen? Vad behöver vi för att komma? Välkommen till ännu en sex-podd!
2020-04-02
Länk till avsnitt

How is Philippa so cool? HOW???

We love our baby sister, but weirdly enough you guys seem to love her even more. Today we give you the one and only *drumrolls* ....., PHILIPPA PARNEVIK!!! You better like this episode!
2020-03-26
Länk till avsnitt

Corona ångest

Det är så sjukt att vi hamnade här. Pandemin vi genomgår nu är förmodligen något som våra barn och barnbarn kommer fråga oss om i framtiden. Precis som många andra så känner vi oss också oroliga. Vi försöker dock ta dagen som den kommer och umgås med våra nära och kära och använda våra sociala medier för att sprida glädje. Vi tror världen behöver det just nu. Hoppas du mår bra. 
2020-03-19
Länk till avsnitt

The Cosmoz is with you

Vi älskar när ni skickar in frågor, och i dagens avnsitt svarar vi bland annat på om det är weird att dumpa sin partner för att den har blivit kompis med ens ex? Hur hanterar man skolstress? Hur har vi fått en så bra systerrelation de senaste åren? 
2020-03-12
Länk till avsnitt

She's a bitch

Peg släpper ny låt, let's talk about it! 
2020-03-05
Länk till avsnitt

BIG NEWS!!!!

Drumroll please.... 
2020-02-27
Länk till avsnitt

Sisters Tag

How well do we really know each other? Find out in todays pod! 
2020-02-20
Länk till avsnitt

Happy Valentines Day!!!! ??????

It's that time of the years guys! Vi pratar om våra gamla flammor, våra favoritdejter of all times, och hur man hittar tillbaka till förkärleken med sin partner! Och har du någon du är intresserad, var ball och do the move this year. We love you! 
2020-02-13
Länk till avsnitt

Vafan har vi lovat nu???

Efter förra veckans avsnitt så fick Penny en del ångest och vi pratar om ifall hennes moraliska kompass har ändrats efter hon blivit mamma. Vi pratar även bröllopsplaner, framtidsplaner och när vi planerar inför att få barn nästa gång. Peg slås av om hon nånsin kommer vara redo. På slutet slås vi av att det snart är Valentines Day och funderar på om vi ska fira Alla Hjärtnas Dag med dig i år! 
2020-01-30
Länk till avsnitt

Dramat på Elle-galan

Omg, vi kom ut överlevande från både Elle Galan och P3 Guld! Tune in for the good, the bad, and the ugly! 
2020-01-23
Länk till avsnitt

Lyssna till slutet!!!

From the bottom of our hearts, we're sorry about Justin, låt oss snacka om det. And also, vad kan djurriket lära oss om att chilla lite? Och att gå på Elle-galan osminkad med herpes... Några av ämnena vi snackar om i det som måste vara Sveriges bästa podcast right? Love it! 
2020-01-16
Länk till avsnitt

Var snäll i år

Vi fick en tuff start på 2020 guys... Spänningen mellan USA och Iran blir större och vi verkar inte se något stopp från bränderna i Australien. Det är så himla tungt att ta in allt det här, men vi har ansvar att educate ourselves om världen vi bor i och göra det vi kan för att hjälpa till. Eller som Brad Pitt sa det i sitt tacktal på Golden Globes: ''If you see a chance to be kind to someone tomorrow take it. We need it.'' 
2020-01-09
Länk till avsnitt

Justin Bieber är fan nuts...

We made it to 2020! However, är det bara vi eller känner man sig rätt seg och trött efter årsskiftet? Sorry för 
ännu ett försenat avsnitt btw,  vi lovar att komma i fas inför nästa. I dagens poddavsnitt svarar vi på ett DM som vi fick från en lyssnare som undrar varför vi ofta naggar på JB utan att säga varför. Here goes... 
2020-01-05
Länk till avsnitt

2019, tack för allt

Tack för att vi har fått följa med dig i dina hörlurar under 2019. Vi hoppas du vill vara med en allra sista gång och packa ihop det här året som har gått för att sen ses vi på andra sidan och göra 2020 till det bästa hittills. Gott nytt år vännen <3 
2019-12-30
Länk till avsnitt

Att fira julen med en ätstörning

Julen är en stor tradition för många familjer, oss inräknat! Men precis som alla traditioner så behöver julen uppdateras, och speciellt medvetna behöver vi vara om personer med ätstörning. Kommentarer som ''nu ska vi äta tills vi spyr'' eller ''vi springer av det imorgon'' kan uppfattas som oskyldigt, men för en person som redan har det tufft att ta sig igenom julbordet så kan ord som dessa verkligen göra stor skada. 

Idag vill därför dedikera ett helt avsnitt till att prata om ätstörning och svara på alla frågorna som ni har ställt. Vi hoppas att tillsammans komma ut ur det här samtalet lite klokare och med bättre redskap att hantera vår- eller en närståendes ätstörning. 


2019-12-19
Länk till avsnitt

Ni kommer gråta

Idag pratar vi om Malous intervju, wtf happened there? Vi promenerar längs the memory-lane med hjälp av musiken Spotify påminde oss att vi lyssnade på för massa år sen och delar med oss av hur jobbigt det faktiskt är att vi ska sälja huset. 
2019-12-12
Länk till avsnitt

Peg drömmer om att mörda Hanna Schönberg

Vad är våra sämsta vanor? Hur ser Peg på att hon gjort botox? Hur träffar man vänner i vuxen ålder? Vi svarar på era frågor! Och btw, vi ber om ursäkt på förhand till Hanna Schönberg för det här avsnittet... Dinner on us nästa gång du är i stan, ok? 
2019-12-05
Länk till avsnitt

Våra bästa dejtingtips!

We love our boys and all, men man kan ändå sakna att gå på dejter, speciellt så här på vintertid! Det är mycket som har förändrats på dejtingscenen sen vi var singlar men vi tror ändå vi har grymma- och framförallt konkreta tips på hur du ska rocka din första dejt! 
2019-11-28
Länk till avsnitt

Parneviks Säsong 5!!!

Are we really doing this? 
2019-11-21
Länk till avsnitt

Unpopular Opinions

Beyonce är överskattad, we should legalize weed, Göteborska är osexigt, Hov1 gör bra musik, och lösnaglad är det vidrigaste som finns. Ett smakprov av era och våra unpopular opinions som vi går igenom i dagens avsnitt! 
2019-11-14
Länk till avsnitt

Victoria's Secret, you fucked up

Okay, let's have this conversation. Victoria's Secret, you fucked up. We are a generation of girls who grew up with the fantasy of the ideal woman that you created, and we bought into it. If we stoped eating and starved our bodies, then maybe we could achieve your fantasy and be enough. If you only knew the pain that you put us through.

And now you talk about being more inclusive, but inclusive to who? Plus-sized models? Transgenders? Minorities? Naa. You never wanted to share your wings, did you? Well, fuck your outdated wings. You don't have power over us anymore. We're the fantasy. 

//PK-Sverige 
2019-11-07
Länk till avsnitt

Otrohet, let's talk about it

Efter förra veckas avsnitt fick vi ett meddelande från en lyssnare som upplevde att vi pratade om otrohet på ett för lättsamt sätt. Girl, we hear you - samtidigt som det finns så mycket gråzooner och varje situation ser så annorlunda ut. Därför tar vi det här avsnittet och försöker bena ut det här med otrohet en gång för alla. Btw, happy halloween! Btw, we just experiences a Christmas miracle live in the pod. Btw, KESHAS NYA LÅÅÅÅÅT!!! 
2019-10-31
Länk till avsnitt

Calling you out

Vi lever i en tid där offentliga personer blir called out för sina snedsteg. Vissa av dem lär sig ifrån det och andra inte. Vi tittar tillbaka på våra misstag och kikar även på ett och ett annat misstag som våra branchkollegor har gjort. We got some tea for ya Pillowtalkers! 
2019-10-24
Länk till avsnitt

Q&A med Philippa Parnevik

She's back och här för att svara på era frågor! Vi uppdateras om hur det går med Harrison, kommer de bli tillsammans igen? Är det lika idylliskt som man föreställer sig att bo i New York? Vad har Philippa för framtidsplaner, flytta till Sverge? Och vilka klädbutiker får hyllning och nobben av the fashion queen her self? 
2019-10-17
Länk till avsnitt

Who gave you permission to be that azum??

Som en sann Arianator är Peg på Ericsson Globe och tar emot sin queen Ari under hennes spelning i Stockholm. Trots att hon befinner sig i publikhavet så planerar Peg redan nu hur de ska bli bff's inom en snar framtid. Penny lackar ut på Let's Dance då de ännu en gång skickat förfrågan till Peg om att medverka i programmet, now it feels like they're just trying to be assholes. I mean, Penny har ju blivit mamma - är man inte högaktuell då!? 
2019-10-10
Länk till avsnitt

TRY ME BISH

I sann Parneviksanda så planerar vi årets Halloween-outfits! Så mycket roligare nu när Attie är med. Ska vi klä ut honom till en dinosaurie i fångenskap, Albert Einstein eller Jesper Parnevik..?
2019-10-03
Länk till avsnitt

Penny solves your problems!

I got some good news and bad news... Okay, you want me to start with the bad one? Peg är sjukt den här veckan och kunde inte vara med i podden :( The good news however, vi lanserar programmet ''Penny solves your problems''!!! 
2019-09-26
Länk till avsnitt

Cutting the +1's at Pennys wedding....

Hey guys! Idag har vi lite av ett mellan himmel och jord avsnitt där vi pratar om utmaningen att shoppa så lite kläder som möjligt samtidigt som man ändå har pressen som profil att ha en egen klädstil och variera mellan outfits. Vi pratar om Nelly-eventet där Peg fick träffa på Miquela som är virtual model som inte finns på riktigt, that was weiiiiird... Och Pennys utmaning att skära ner gästlistan inför hennes bröllop.
2019-09-19
Länk till avsnitt

Peg, you killed a cat!?

Det är många poddare där ute som har lagt ner den senaste tiden, but you wont get rid of us that easily Pillow Nationers! Låter det bra? Vi behöver hitta ett namn för er, help us out! and Atticus, shush... 
2019-09-12
Länk till avsnitt

WHAT A BEAUTIFUL GIIIIIRL!!!! Crash...

Flyr från stormen, lögnhalsar på flygplatsen, träffar på gamla ex och Peg fyller år! Vad kan gå fel? 
2019-09-05
Länk till avsnitt

Atticus

Idag kommer vi ut ur vår bäbis-bubbla och berättar om allt! 
2019-08-29
Länk till avsnitt

Det spåååååårar

Penny är inne på sina sista dagar av graviditeten and we got to be honest, she's a bit crazy. Häng med på Pegs fyllestory när hon blev nekad av vakterna på Trädgården, vi diskuterar hur man väljer ens closest friends på Instagram och försöker komma fram till vilken låt som Penny ska föda till. 
2019-08-08
Länk till avsnitt

Ett brev till min son vs dotter

Nu är du här vilken dag som helst. Jag och din pappa bestämde oss att vi inte ville veta ditt kön innan du kom ut, men vi är medvetna om att du kommer leva olika liv beroende på om du blir en flicka eller pojke. Därför skrev jag här ett brev till dig i livet som min son och i livet som min dotter. Oavsett så älskar jag dig mer än allt. //Mamma 
2019-07-31
Länk till avsnitt

Auntie Peg ska lära bäbsien allt hon kan

Nu börjar det dra ihop sig för historiens största barn att ta sig ut ur Pennys mage och få komma in i våra liv. Peg nojar över graviditeten, Penny har ångest över hur mycket hon har saknat alkohol och vi båda bara tar en sekund och försöker föreställa oss hur vardagen kommer se ut framöver. Fatta, Penny ska få en bäbis!? 
2019-07-25
Länk till avsnitt

Logan Paul på Spybar!?

Är det ytligt av Penny att vilja ha föna håret inför sin förlossning? Vad tycker vi om Sveriges hantering av ASAP Rocky? Vilken karaktär i Sex And The City är vi enligt quizen Penny har hittat? Hur går egentligen Philippas dejtingliv med kändisarna i Stockholm? Och vad fan gör Logan Paul på Spybar??? 
2019-07-18
Länk till avsnitt

En Pillowtalk Sleepover!

Nu var det ett tag som vi hade en sleepover med tjejerna. Därför bjuder vi in er till en Pillowtalk sleepover edition där vi pratar om allt det där härliga som bara en tjejkväll kan skapa.
2019-07-11
Länk till avsnitt

Lögnen om influencerlivet

Ni delade med er om vad ni tycker om influencers och vi bestämde oss i det här avsnittet att vara jävligt transparenta i våra svar. Det finns så mycket som är problematiskt i den här branchen och helt ärligt så är inte vi alltid helt oskyldiga heller. Det var ett tufft avsnitt att göra, men vi hoppas att vi lär oss något tillsammans från veckans podd. 
2019-07-04
Länk till avsnitt

Din beachbody är så jävla ointressant gumman

Avgå alla som postar om sin hetsträning på Instagram...
2019-06-27
Länk till avsnitt

Sommarångest?

Det är ett år kvar till bröllopet och nu börjar planeringen på riktigt. Penny och Douglas har inkallat alla föräldrarna, och det var oväntat hur en av föräldrarna verkligen stepped up to the task! I det här avsnittet pratar vi även en hel del om ångesten som många av oss känner inför sommaren. Det ska vara den bästa tiden på året, men så är det ju inte alla gånger... 
2019-06-20
Länk till avsnitt

Köpta feminister

Vi läste en artikel här om dagen om hur feminism har kommersialiserats där influencers blir reklampelare för bolag att tjäna pengar. Häng med så dyker vi ner i detta ämne tillsammans! 
2019-06-13
Länk till avsnitt

Låt oss presentera Philippa Parnevik

Vi har försökt fått vår lillasyster att gästa podden i så många år nu och ÄNTLIGEN HÄNDER DET! Svenska folket, låt oss presentera the cold hearted bitch in our family, Philippa Parenvik!!!! 
2019-06-06
Länk till avsnitt

Att bli kompis med sin snippa

Vi tror inte bara att det är vi som har haft en kämpig relation med våra snippor. Genom årens gång har vi dock lärt oss att gilla dem, men i dagens avsnitt gör vi en liten återblick på stunderna när man som ung tjej försökte navigera sig igenom livet med en skrynklig snippa. 
2019-05-30
Länk till avsnitt

Botox, Instagramfilter eller självkärlek?

Kan man göra botox och samtidigt älska sig själv? Om ja, hur långt vill man man gå? Finns det egentligen någon fundamental skillnad mellan botox och Instagramfilmer? I det här avsnittet reder vi ut ALLT om vad vi tycker om att ge ens utseende hjälp på traven!
2019-05-23
Länk till avsnitt

Shit, Pennys barn kommer ju bli tonåring!?

Att vara förälder är nog svårare än vad man tror. Bara man tänker tillbaka till hur vi var som tonåringar gör en ju lite skräckslagen, och då var vi ändå the good kids!!! I veckans (lite försenade avsnitt) drar vi olika scenarios där vi pratar om hur vi skulle agera som föräldrar till tonårsbarn. 
2019-05-18
Länk till avsnitt

Penny dejtade prinsen!?

Vi frågade er vad ni vill lyssna på nästa avsnitt och ni har svarat. Här kommer en rykten-om-oss-podd där vi ger allt!
2019-05-10
Länk till avsnitt

Bröstbilder

Idag har vi ett ganska chill avsnitt där vi snackar life. Vi tar också upp Pegs senaste post på Instagram som har blivit överöst med hat, hur orkar folk..? Som tur kom mamma till undsättning med sina boobies! 
2019-05-02
Länk till avsnitt

Vi kan inte låta bli att beefa med...

["\n \n "]
2019-04-25
Länk till avsnitt

Don't say that

Har du människor i ditt liv som heeeela tiden pratar om vikt och utseende? Det kan vara så himla klurigt hur man ska förhålla sig till det... Man vill ju liksom inte såra sina nära och kära, samtidigt som det är 2019 och vi behöver adressera när någon uttrycker sig problematiskt! Vi utmanar varandra rätt mycket i det här avsnittet idag och hoppas du vill vara med i samtalet. 
2019-04-18
Länk till avsnitt

Sexsnack-bil-podden!!!

Förbered dig på ett kaosit MÅSTE-AVSNITT i bilen där vi delar med oss av hemligheten bakom avsugningar, gigantiska hemorrojder i rumpan och våra tankar om bucket list sex!  (Och förlåt till vår producent Victor som har fått utstå klippningen av detta avsnitt. Ni kommer fatta... )
2019-04-11
Länk till avsnitt

Friends and Frenemies

Vänskapsrelationer har ju tendens att förändras när man genomgår en ny fas i livet. Vissa vänner följer med till nästa kapitel och andra blir kvar. Men hur gör man det på rätt sätt? Borde man bara låta relationer rinna ur sanden eller borde man ses för att göra slut? Idag pratar vi om breakups med vänner och tar även upp några av era frågor om vänskap! 
2019-04-04
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.