Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Pillowtalk med Peg & Penny

Pillowtalk med Peg & Penny

Vi är två systrar som snackar om kärlek! Vi är långt ifrån experter, men vi har upplevt både kärlek och sorg, och vill dela med oss av våra personliga historier. Vi hoppas ni kan relatera till oss, skratta med oss, och sörja med oss. Cause girls stick together baby!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

acast.com/pillowtalk

Avsnitt

Hur hade vårt liv sett ut utan Parneviks?

Livet är fyllt med vägval som har lett till den du är idag. I dagens avsnitt tittar vi tillbaka på några av de stora vägvalen i våra liv och frågar oss själva vad som hade hänt om Peg aldrig hade börjat med musiken, om pappa aldrig lyckades med golfkarriären, om Penny aldrig hade kysst Douglas på fyllan eller om Parneviks aldrig hade sänts på TV.

2018-12-04
Länk till avsnitt

Nu berättar vi ALLT

Vad är vår relation till svenska influencers? Har vi legat med samma kille? Och vad handlade bråket på Stureplan om? I det här avsnittet svarar vi på era frågar!

2018-11-28
Länk till avsnitt

Bäbisplaner!

Asså är det bara vi eller har ALLA blivit gravida!? Själv blir man ju att längta inför när ens egen tiden kommer...

2018-11-21
Länk till avsnitt

Mamma Mia gästar med stora nyheter!!

Då Peg inte fick ihop schemat för att podda denna vecka så gästas vi för första gången av Mia Parnevik! Trots ljudkvalitén så blev det här ett avsnitt som vi alltid kommer ha nära till hjärtat, och vi inleder podden med mammas stora nyhet.

2018-11-14
Länk till avsnitt

Vita hjältar i Afrika

Okej, det är dags för oss vita människor att vakna. Det här handlar inte om Zara Larsson, utan vi behöver ta samtalet vidare och titta på oss själva i spegeln. Det här avsnittet kommer göra jävligt ont och kännas extremt obehaglig, men förhoppningsvis kan vi komma ut på andra sidan med lite mer självinsikt.

2018-11-07
Länk till avsnitt

Terapipodden med Douglas & Penny

Sen senaste podden vi gjorde tillsammans är vi mer kära än någonsin, men resan har inte varit helt problemfri. I dagens avsnitt pratar jag med Douglas om våra största bråk, mansplaining, golddigging och svartsjuka.

2018-10-30
Länk till avsnitt

Gästavsnitt: Astrid S

Idag har vi äran att gästas av ingen mindre än Astrid S från Norge. Vi är själva big fans av den här tjejen och snackar med henne om resan i musikbranchen och att skapa musik som berör på djupet!

2018-10-24
Länk till avsnitt

Kändisavsnittet

I det här avsnittet kommenterar vi senaste nyheterna om kändiseliten. Allt från att Kanye är mer crazy än någonsin, Taylor Swift uppmuntrar sina fans att rösta på demokraterna, och har Ariana Grande och Pete Davidson gjort slut?

2018-10-16
Länk till avsnitt

Kavanaugh...

I det här avsnittet är vi arga.

2018-10-09
Länk till avsnitt

Influencer-livet är bajs

Att tjäna pengar på att vara aktiv på sociala medier och gå på events är en dröm som många eftersträvar, men tro oss - bakom kulisserna är det ganska tomt och dystert...

2018-10-04
Länk till avsnitt

Like a girl

Att bete sig som en tjej har alltid haft en negativ innebörd och vi är så jävla trötta på det. Därför är det dags för oss att kidnappa tillbaka frasen ''som en tjej'', i samarbete med Always.

2018-09-26
Länk till avsnitt

Penny lär oss om love languages

Du kommer aldrig få ditt happily forever after utan att jobba för det. Vi behöver prata om hur vi på djupet ska förstå vår partner och även oss själva i en relation. I detta avsnitt så får vi därför en genomgång om de så kallade ''five love languages'' av ingen mindre än Penny Parnevik! <3

2018-09-19
Länk till avsnitt

Bråket på Stureplan

Här om veckan blev jag besviken över en person i mitt liv. Jag kände att det var något jag behövde bearbeta med Penny i podden samtidigt som jag inte kan ge er alla detaljer. Det blev ett lite rörigt avsnitt för dig som lyssnar, idag men det är ju lite så det är med relationer...

2018-09-12
Länk till avsnitt

Kristallen Galan exposed!

Ni kanske såg att vi förlorade på årets Kristallen Galan? Well, vi har ett och ett annat att säga om det...

2018-09-06
Länk till avsnitt

Asså Penny...

Hämta en näsduk för du kommer skratta så mycket att du börjar gråta till dagens avsnitt.

2018-08-28
Länk till avsnitt

Gör om, gör rätt

I förra veckans avsnitt av podden Lillelördag så var ''indianer'' ett återkommande ord. Efter de bemöttes av kritik så eskalerade allting väldigt fort. Personligen så känner vi aldrig för att hänga ut människor, men här finns mycket att lära sig av som vi vill belysa. Big shout out till Alexandra Rejsmar - you rock gurl.

2018-08-21
Länk till avsnitt

Pennys Självförtroendeskola

Idag har vi ett soloavsnitt med the one and only Penny Parnevik. Hon får ofta in frågor om hennes självförtroende så därför bestämde hon sig för att dela med sig av sina bästa tips!

2018-08-15
Länk till avsnitt

Kändisbarn vs SDU

Förra veckans avsnitt lyssnades på en hel del ungsvenskar som inte var blyga med att lämna feedback. Ett återkommande tema var att vi är bortskämda kändsidbarn som inte har någon talan. Vi bestämde oss att i detta avsnitt ändå ge svar på tal.

2018-08-08
Länk till avsnitt

Extra avsnitt: Vi svarar på era frågor!

I detta extra avsnitt gästas Peg och Penny av systrarna Hasti och Hedieh, grundarna bakom Deo Doc. Tillsammans svarar vi på era frågor!

2018-08-01
Länk till avsnitt

Sverigedemokraterna

Som lovat kommer här ännu ett avsnitt om politik där Peg och Penny fördjupar sig i vad som händer i Sverige och hur man borde förhålla sig till det som sannolikt kommer att bli ett av Sveriges största partier.

2018-07-31
Länk till avsnitt

Deo för din fifi?

I detta specialavsnitt så gästas systrarna Parnevik av systrarna Asadi! De har tagit fram en produkt som kommer göra att vår fifi kommer må bättre än någonsin!

2018-07-24
Länk till avsnitt

Röstade Penny på Trump?

Valåret i Sverige får Peg och Penny att komma ihåg hur det var under valtiderna i USA som ledde till att Donald Trump blev president. I dagens avsnitt så pratar dem politik och är inte alldeles överens i sina åsikter.

2018-07-18
Länk till avsnitt

Livet som influencer

Peg & Penny får ofta frågor om hur det går till med sponsor-samarbeten och idag svarar dem på just det! Vilka är deras största samarbeten, använder de själva produkterna som de marknadsför i sina kanaler och hur går man tillväga om man vill inleda en karriär som influencer? Sedan kunde de ju inte låta bli att nämna förlovningen mellan Justin Bieber och Hailey Baldwin!! Undrar vad Selena tycker om detta?

2018-07-12
Länk till avsnitt

Våra största bekräftelsebehov

Hörni, alla har vi bekräftelsebehov! I dagens avsnitt delar Peg och Penny med sig av sina och pratar om allt från Instagram-likes till att hänga med personer bara för att de ''är nån''. 

2018-07-04
Länk till avsnitt

Bråk med pojkvännen...

Att bråka med sin partner är väl hälsosamt för relationen. Eller? I dagens avsnitt delar Peg & Penny med sig av vad som brukar vara de vanligaste bråken i deras relationer, hur shit goes down och hur de sen kommer till lösningen. De hinner även med att fråga sig varför inte Beyonce lämnar Jay-Z, vilken Disney-karaktärer alla i familjen skulle vara och om Peg och Douglas i själva verket är samma person!?  

2018-06-27
Länk till avsnitt

Sexting

I dagens avsnitt snackar Peg och Penny sex och täcker allt från rollspel, stryptag till daddy-issues och sexting. 

2018-06-20
Länk till avsnitt

Ett brev till Filip

[]
2018-06-12
Länk till avsnitt

Pennys stora hemlis

I dagens avsnitt får vi reda på något om Penny Parnevik som kommer ut för allra första gången.

2018-06-06
Länk till avsnitt

Skulle du ligga med en loafer?

Var Guldtuben riggat? Ska Peg släppa ny låt? Hur känner systrarna efter att ha legat med Stureplanskillar och Trump-supporters? Detta svarar Peg och Penny på i dagens avsnitt och avslutar dessutom med en riktig skräckhistoria. Hoppas du inte sover ensam i natt.

2018-05-29
Länk till avsnitt

Planer inför sommaren

Här kommer ännu ett avsnitt för veckan då Peg och Penny inte fick ihop det i onsdags. Vi får veta hur systrarnas sommar i Sverige kommer se ut, vilken Instagram-konto de har stalkat hela veckan och vad de ska ha på sig inför Guldtuben imorgon! 

2018-05-25
Länk till avsnitt

Ett öppet brev till Peg

[]
2018-05-22
Länk till avsnitt

Penny's gone missing!?

Hallå, snacka om att Penny har varit under radarn den senaste veckan!? She pregnent or something..? Nää (she wish). Sanningen är att hon har haft så fina dagar med vänner och familj och prioriterat att bara vara i nuet. Men här får ni både Pennys & Pegs senaste dagar summerade i ett färskt nytt poddavsnitt! Puss!

2018-05-15
Länk till avsnitt

Bråkar live på Icon Fest

Till skillnad från när vi sitter osminkade i pyjamas och poddar med iPhone-hörlurar så har dagens podd spelats in live på Icon Fest! Vi bjuder in publiken till ett samtal om självkänsla och self-love. Vi kör en lek där vi tar reda på hur bra vi FAKTISKT känner varandra som var allt annat än friktionsfritt. Och som avslut sjunger vi happy birthday till självaste Penny som fyller 21 år!! 

2018-05-08
Länk till avsnitt

We come in peace

Det har varit kaos inom det svenska YouTube-communityt den här veckan efter Guldtuben anonserade vilka som blev nominerade, och ingen har väl missat att Joakim Lundell inte är en av dem? I det här avsnittet pratar vi om Pegs och Jockes Twitter-beef, hur man bemöter omedveten rasism och att det är hög tid att det blir fred bland både influencers och fans på sociala medier. 

2018-05-01
Länk till avsnitt

Lärdomen från Avicii

Du har antagligen också nåtts av Tim Berglings bortgång förra veckan. Shit vilken tragedi... Han berörde oss alla så djupt med sin musik. Vi delar med oss av fina minnen från när vi hörde hans låtar för första gången och ventilerar känslorna från att ha sett dokumentären True Stories. Vi behöver fan en gång för alla lova att ta hand om varandra på riktigt nu! 

2018-04-25
Länk till avsnitt

Droger och alkohol?

Penny ska snart på Coachella!! Vi snackade festival-outfits, hur kändisar förhåller sig till fashion-trender och vår relation till droger och alkohol.

2018-04-19
Länk till avsnitt

Vi är alla influencers

Ofta brukar man peka ut dem med hundratusentals följare som ''influencers'', men sanningen är enligt oss att vi alla har en så sjukt stor påverkan genom sociala medier. Fan, vi bär alla ett ansvar för både det vi sänder ut och tar in! I det här avsnittet snackar vi om att fylla livet och världen med good vibes! 

2018-04-11
Länk till avsnitt

Playing in The Lila

I veckans avsnitt introducerar vi er till vårt nya mantra i livet, ''the lila''! Det handlar om att att se livet som bara en fas av många och se till att passa på att hänga, chilla och leka! Asflummigt we know, men alla kan ha nytta av att ta det lite the lila ibland!

2018-04-04
Länk till avsnitt

Det är dags att berätta

Det här är bland de svåraste sakerna jag har gjort

2018-03-28
Länk till avsnitt

PREMIÄR FÖR PARNEVIKS!!

Vi är äntligen tillbaka på TV-rutan som är sååå kul men också sååå läskigt!! Ni som lyssnar på podden är som våra bästa kompisar och känner ju oss, men nu får ju hela svenska folket se allt det sjuka som händer i våra liv då vi i den här säsongen av Parneviks blir så himla personliga. Podden kommer vi nu släppa på onsdagar framöver så vi kan dela med oss om vad som händer behind-the-scene i serien! Vi börjar med Filips briljanta idé att överraska Peg med tarmsköljning... 

2018-03-20
Länk till avsnitt

Pillowtalk med Douglas & Penny!?

Den här veckan är storasyrran Peg sjuk, så vi fick den galna idén att hitta en ersättare som blev ingen mindre än Douglas Murray!! Den legendariska hockeyspelaren som för övrigt är tillsammans med Penny Parnevik som ni kanske har hört? ;) Douglas har ju medverkat i många sportintervjuer tidigare, men det här är kanske första gången som han öppnar upp sig om sitt/vårt privatliv och man får lära känna honom på ett personligt plan. Det var ett jättemysigt avsnitt för oss att spela in och jag hoppas ni kommer gilla det! 

2018-03-13
Länk till avsnitt

Vi svarar på era sexfrågor!

Vi bad er förra veckan om att skicka in frågor kopplat till sex och ni levererade!! I det här avsnittet svarar vi på frågor om varför många av oss tjejer har svårare att komma än killar, vilka positioner i sängen som vi tycker är skönast, lifehacks när det kommer till fifi och delar med oss av hur många vi har legat med!

2018-03-06
Länk till avsnitt

Vi måste snacka om Instagram trolls

Asså när ska världen sluta sexualisera kvinnor?? Bara den här veckan så har Penny och hennes tjejkompisar blivit kallade för prostituerade och Pegs Instagram har flockats av trolls som påstår att hennes bilder bara är ett tecken på osäkerhet och bekräftelsebehov... We got a bone to pick with the world i det här avsnittet. 

2018-02-27
Länk till avsnitt

Hur vi träffade Dougy & Filly <3

Det här med att få känslor för killar nära familjen var inte det lättaste i början, men vi båda valde att följa våra känslor och lever idag lyckligt kära i Douglas Murray och Filip Kaspersen! I det här avsnittet delar vi med oss av hur vi träffade våra killar, den krokiga resan längs vägen och hur vi fick våra fairytail endings

2018-02-20
Länk till avsnitt

Häng med på en biltur!!

Det är oftast i bilen som vi har våra vardagliga samtal, så det här avsnittet spelar vi faktiskt in samtidigt som vi skjutsar Penny till flygplatsen! Vi pratar om allt från hur vi börjar känna oss mer hemma hos våra pojkvänner än hos våra föräldrar, hur deppigt det kan vara med sociala medier och hur Penny tror hon var en native american i sitt förra liv... We call this Pillowtalk On The Road!

2018-02-15
Länk till avsnitt

Behind the scenes på Melodifestivalen

Med tanke på att Peg har haft en vecka i Sverige och hunnit med så galet mycket så har vi massa att ventilera med er! Allt från hela Mello-upplevelsen där Peg medverkade som låtskrivare för Sigrids bidrag i Karlstad, till hur fantastisk QX Gaygalan var och en och annan pinsam fest-tabbe han man väl med!
2018-02-13
Länk till avsnitt

Alla Hjärtans Dag 2018!!

Valentine's Day är bakom hörnet och ni som känner oss vet att vi är big fans att att fira kärleken! Vi ville prata om det här extra tidigt i år för att tillsammans med er samla lite tankar på idéer för hur man ska överraska sin partner på bästa sätt! Vi pratar också om hur man firar Alla Hjärtans Dag som singel och om den här dagen betyder olika saker för tjejer än för killar!
2018-02-06
Länk till avsnitt

Efterskalven från #metoo

Shit vilken resa det har varit efter #metoo? Vi har dock fortfarande en lång väg kvar att gå och i det här avsnittet reder vi ut frågor runt männens roll i rörelsen, hela grejen med Aziz Ansari och vad som behöver hända framåt i ett feministiskt medvetet samhälle.
2018-01-30
Länk till avsnitt

Live från ELLE-galan!

Nää, vi missade faktiskt ELLE-galan ännu ett år... fan... MEN vi kunde inte låta bli att följa allting från Hawaii och har korat våra topp 3 favorit-klänningar från galan! Vi delar även med oss av vår personliga stil när det kommer till kläder och favoritställen att shoppa på!
2018-01-23
Länk till avsnitt

EXTRA: Peg och Penny om Natural Cycles

Vi har fått en del frågor från er fans om vårt sponsorskap med Natural Cycles med anledning av en del skriverier. Vi ville samla ihop all fakta vi kunde så här berättar vi nu hur vi ser på detta.
2018-01-16
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.