Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Pillowtalk med Peg & Penny

Pillowtalk med Peg & Penny

Vi är två systrar som snackar om kärlek! Vi är långt ifrån experter, men vi har upplevt både kärlek och sorg, och vill dela med oss av våra personliga historier. Vi hoppas ni kan relatera till oss, skratta med oss, och sörja med oss. Cause girls stick together baby!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/pillowtalk

Avsnitt

Köpta feminister

Vi läste en artikel här om dagen om hur feminism har kommersialiserats där influencers blir reklampelare för bolag att tjäna pengar. Häng med så dyker vi ner i detta ämne tillsammans! 
2019-06-13
Länk till avsnitt

Låt oss presentera Philippa Parnevik

Vi har försökt fått vår lillasyster att gästa podden i så många år nu och ÄNTLIGEN HÄNDER DET! Svenska folket, låt oss presentera the cold hearted bitch in our family, Philippa Parenvik!!!! 
2019-06-06
Länk till avsnitt

Att bli kompis med sin snippa

Vi tror inte bara att det är vi som har haft en kämpig relation med våra snippor. Genom årens gång har vi dock lärt oss att gilla dem, men i dagens avsnitt gör vi en liten återblick på stunderna när man som ung tjej försökte navigera sig igenom livet med en skrynklig snippa. 
2019-05-30
Länk till avsnitt

Botox, Instagramfilter eller självkärlek?

Kan man göra botox och samtidigt älska sig själv? Om ja, hur långt vill man man gå? Finns det egentligen någon fundamental skillnad mellan botox och Instagramfilmer? I det här avsnittet reder vi ut ALLT om vad vi tycker om att ge ens utseende hjälp på traven!
2019-05-23
Länk till avsnitt

Shit, Pennys barn kommer ju bli tonåring!?

Att vara förälder är nog svårare än vad man tror. Bara man tänker tillbaka till hur vi var som tonåringar gör en ju lite skräckslagen, och då var vi ändå the good kids!!! I veckans (lite försenade avsnitt) drar vi olika scenarios där vi pratar om hur vi skulle agera som föräldrar till tonårsbarn. 
2019-05-18
Länk till avsnitt

Penny dejtade prinsen!?

Vi frågade er vad ni vill lyssna på nästa avsnitt och ni har svarat. Här kommer en rykten-om-oss-podd där vi ger allt!
2019-05-10
Länk till avsnitt

Bröstbilder

Idag har vi ett ganska chill avsnitt där vi snackar life. Vi tar också upp Pegs senaste post på Instagram som har blivit överöst med hat, hur orkar folk..? Som tur kom mamma till undsättning med sina boobies! 
2019-05-02
Länk till avsnitt

Vi kan inte låta bli att beefa med...

["\n \n "]
2019-04-25
Länk till avsnitt

Don't say that

Har du människor i ditt liv som heeeela tiden pratar om vikt och utseende? Det kan vara så himla klurigt hur man ska förhålla sig till det... Man vill ju liksom inte såra sina nära och kära, samtidigt som det är 2019 och vi behöver adressera när någon uttrycker sig problematiskt! Vi utmanar varandra rätt mycket i det här avsnittet idag och hoppas du vill vara med i samtalet. 
2019-04-18
Länk till avsnitt

Sexsnack-bil-podden!!!

Förbered dig på ett kaosit MÅSTE-AVSNITT i bilen där vi delar med oss av hemligheten bakom avsugningar, gigantiska hemorrojder i rumpan och våra tankar om bucket list sex!  (Och förlåt till vår producent Victor som har fått utstå klippningen av detta avsnitt. Ni kommer fatta... )
2019-04-11
Länk till avsnitt

Friends and Frenemies

Vänskapsrelationer har ju tendens att förändras när man genomgår en ny fas i livet. Vissa vänner följer med till nästa kapitel och andra blir kvar. Men hur gör man det på rätt sätt? Borde man bara låta relationer rinna ur sanden eller borde man ses för att göra slut? Idag pratar vi om breakups med vänner och tar även upp några av era frågor om vänskap! 
2019-04-04
Länk till avsnitt

När barnet kommer...

Holy shit vad mycket frågor som dök upp inför att vi kommer få ett barn i familjen! Hur kommer graviditeten gå till? Svensk eller amerikansk skola? Mac n cheese eller broccoli? Vardagen som mamma? Barnflickor? Könsneutral uppfostran? Vi har en del att reda ut i dagens avsnitt, hoppas du kommer gilla det! 
2019-03-28
Länk till avsnitt

Bitch we made it

Fan va kul det är att få leva ut sin passion, Peg som artist och Penny som mamma! Vi har så mycket kvar att uträtta förstås, men i det här avsnittet stannar vi upp och bara känner tacksamhet över att 12-åriga Peg och Penny förmodligen hade high-fivat varandra om de hade sett liven vi lever idag! 
2019-03-21
Länk till avsnitt

Q&A ?

Asså vi har nog inte gjort en enda Q&A sen vi började podda. Vi kände att det var väldigt dags, så idag svarar vi på era frågor! 
2019-03-13
Länk till avsnitt

Goodbye Boy

För att hedra Den Internationella Kvinnodagen har Peg kommit ut med en låten Goodbye Boy, som handlar om hur det är sååå dags att släppa taget om allt det där som inte längre tjänar oss till. I podden slänger vi ur oss en massa saker som har känts betungande och säger äntligen hejdå. 
2019-03-07
Länk till avsnitt

Vem betalar för bröllopet!?

Efter att ha rökt på i Amsterdam inser Peg att vi lever i the Matrix och delar med sig av den värsta upplevelsen i sitt liv. Vi dyker sedan ner i hur Douglas friade och all logistik som kommer med ett bröllop... Hur säger man nej till kompisar som inte är bjudna? Vems namn kommer vi byta till?? Hur och VEM ska betala för bröllopet??? 
2019-02-28
Länk till avsnitt

PENNY ÄR GRAVID!!!!!!!!

WE ARE BACK! Oh boy, do we have a lot to talk about! 
2019-02-21
Länk till avsnitt

We got some big ass nyårslöften!

Då lämnar vi 2018 bakom oss, ett år med många smärtsamma lärdomar som vi hoppas kommer göra oss till bättre människor inför nästa kapitel i våra liv. 2019 better watch out, cuz we got some big ass nyårslöften to keep!

2018-12-28
Länk till avsnitt

Storbråk och Parneviksjul

Fyfan för att jobba med sin syster! Vi trodde en stund där att det här bråket skulle innebära slutet för podden, but we pulled through... I det här försenade avsnittet berättar vi om vad som faktiskt hände och avslutar podden med lite tips och råd för hur man överlever julen med sin kaosiga familj.

2018-12-22
Länk till avsnitt

VI OUTAR HELA INFLUENCER VÄRLDEN

Influencer-bubblan består av outtalade grupperingar som vi i dagens avsnitt namnger och analyserar. Våra kategorier är ''the day oners'', ''the popular kids'', ''de politiskt medvetna'', ''the mom group'','' och ''gubbligan''. Vilken influencer tillhör vilken gruppering och hur förhåller vi oss själva till den här galna influencer-världen som har skapats i Sverige?

2018-12-12
Länk till avsnitt

Hur hade vårt liv sett ut utan Parneviks?

Livet är fyllt med vägval som har lett till den du är idag. I dagens avsnitt tittar vi tillbaka på några av de stora vägvalen i våra liv och frågar oss själva vad som hade hänt om Peg aldrig hade börjat med musiken, om pappa aldrig lyckades med golfkarriären, om Penny aldrig hade kysst Douglas på fyllan eller om Parneviks aldrig hade sänts på TV.

2018-12-04
Länk till avsnitt

Nu berättar vi ALLT

Vad är vår relation till svenska influencers? Har vi legat med samma kille? Och vad handlade bråket på Stureplan om? I det här avsnittet svarar vi på era frågar!

2018-11-28
Länk till avsnitt

Bäbisplaner!

Asså är det bara vi eller har ALLA blivit gravida!? Själv blir man ju att längta inför när ens egen tiden kommer...

2018-11-21
Länk till avsnitt

Mamma Mia gästar med stora nyheter!!

Då Peg inte fick ihop schemat för att podda denna vecka så gästas vi för första gången av Mia Parnevik! Trots ljudkvalitén så blev det här ett avsnitt som vi alltid kommer ha nära till hjärtat, och vi inleder podden med mammas stora nyhet.

2018-11-14
Länk till avsnitt

Vita hjältar i Afrika

Okej, det är dags för oss vita människor att vakna. Det här handlar inte om Zara Larsson, utan vi behöver ta samtalet vidare och titta på oss själva i spegeln. Det här avsnittet kommer göra jävligt ont och kännas extremt obehaglig, men förhoppningsvis kan vi komma ut på andra sidan med lite mer självinsikt.

2018-11-07
Länk till avsnitt

Terapipodden med Douglas & Penny

Sen senaste podden vi gjorde tillsammans är vi mer kära än någonsin, men resan har inte varit helt problemfri. I dagens avsnitt pratar jag med Douglas om våra största bråk, mansplaining, golddigging och svartsjuka.

2018-10-30
Länk till avsnitt

Gästavsnitt: Astrid S

Idag har vi äran att gästas av ingen mindre än Astrid S från Norge. Vi är själva big fans av den här tjejen och snackar med henne om resan i musikbranchen och att skapa musik som berör på djupet!

2018-10-24
Länk till avsnitt

Kändisavsnittet

I det här avsnittet kommenterar vi senaste nyheterna om kändiseliten. Allt från att Kanye är mer crazy än någonsin, Taylor Swift uppmuntrar sina fans att rösta på demokraterna, och har Ariana Grande och Pete Davidson gjort slut?

2018-10-16
Länk till avsnitt

Kavanaugh...

I det här avsnittet är vi arga.

2018-10-09
Länk till avsnitt

Influencer-livet är bajs

Att tjäna pengar på att vara aktiv på sociala medier och gå på events är en dröm som många eftersträvar, men tro oss - bakom kulisserna är det ganska tomt och dystert...

2018-10-04
Länk till avsnitt

Like a girl

Att bete sig som en tjej har alltid haft en negativ innebörd och vi är så jävla trötta på det. Därför är det dags för oss att kidnappa tillbaka frasen ''som en tjej'', i samarbete med Always.

2018-09-26
Länk till avsnitt

Penny lär oss om love languages

Du kommer aldrig få ditt happily forever after utan att jobba för det. Vi behöver prata om hur vi på djupet ska förstå vår partner och även oss själva i en relation. I detta avsnitt så får vi därför en genomgång om de så kallade ''five love languages'' av ingen mindre än Penny Parnevik! <3

2018-09-19
Länk till avsnitt

Bråket på Stureplan

Här om veckan blev jag besviken över en person i mitt liv. Jag kände att det var något jag behövde bearbeta med Penny i podden samtidigt som jag inte kan ge er alla detaljer. Det blev ett lite rörigt avsnitt för dig som lyssnar, idag men det är ju lite så det är med relationer...

2018-09-12
Länk till avsnitt

Kristallen Galan exposed!

Ni kanske såg att vi förlorade på årets Kristallen Galan? Well, vi har ett och ett annat att säga om det...

2018-09-06
Länk till avsnitt

Asså Penny...

Hämta en näsduk för du kommer skratta så mycket att du börjar gråta till dagens avsnitt.

2018-08-28
Länk till avsnitt

Gör om, gör rätt

I förra veckans avsnitt av podden Lillelördag så var ''indianer'' ett återkommande ord. Efter de bemöttes av kritik så eskalerade allting väldigt fort. Personligen så känner vi aldrig för att hänga ut människor, men här finns mycket att lära sig av som vi vill belysa. Big shout out till Alexandra Rejsmar - you rock gurl.

2018-08-21
Länk till avsnitt

Pennys Självförtroendeskola

Idag har vi ett soloavsnitt med the one and only Penny Parnevik. Hon får ofta in frågor om hennes självförtroende så därför bestämde hon sig för att dela med sig av sina bästa tips!

2018-08-15
Länk till avsnitt

Kändisbarn vs SDU

Förra veckans avsnitt lyssnades på en hel del ungsvenskar som inte var blyga med att lämna feedback. Ett återkommande tema var att vi är bortskämda kändsidbarn som inte har någon talan. Vi bestämde oss att i detta avsnitt ändå ge svar på tal.

2018-08-08
Länk till avsnitt

Extra avsnitt: Vi svarar på era frågor!

I detta extra avsnitt gästas Peg och Penny av systrarna Hasti och Hedieh, grundarna bakom Deo Doc. Tillsammans svarar vi på era frågor!

2018-08-01
Länk till avsnitt

Sverigedemokraterna

Som lovat kommer här ännu ett avsnitt om politik där Peg och Penny fördjupar sig i vad som händer i Sverige och hur man borde förhålla sig till det som sannolikt kommer att bli ett av Sveriges största partier.

2018-07-31
Länk till avsnitt

Deo för din fifi?

I detta specialavsnitt så gästas systrarna Parnevik av systrarna Asadi! De har tagit fram en produkt som kommer göra att vår fifi kommer må bättre än någonsin!

2018-07-24
Länk till avsnitt

Röstade Penny på Trump?

Valåret i Sverige får Peg och Penny att komma ihåg hur det var under valtiderna i USA som ledde till att Donald Trump blev president. I dagens avsnitt så pratar dem politik och är inte alldeles överens i sina åsikter.

2018-07-18
Länk till avsnitt

Livet som influencer

Peg & Penny får ofta frågor om hur det går till med sponsor-samarbeten och idag svarar dem på just det! Vilka är deras största samarbeten, använder de själva produkterna som de marknadsför i sina kanaler och hur går man tillväga om man vill inleda en karriär som influencer? Sedan kunde de ju inte låta bli att nämna förlovningen mellan Justin Bieber och Hailey Baldwin!! Undrar vad Selena tycker om detta?

2018-07-12
Länk till avsnitt

Våra största bekräftelsebehov

Hörni, alla har vi bekräftelsebehov! I dagens avsnitt delar Peg och Penny med sig av sina och pratar om allt från Instagram-likes till att hänga med personer bara för att de ''är nån''. 

2018-07-04
Länk till avsnitt

Bråk med pojkvännen...

Att bråka med sin partner är väl hälsosamt för relationen. Eller? I dagens avsnitt delar Peg & Penny med sig av vad som brukar vara de vanligaste bråken i deras relationer, hur shit goes down och hur de sen kommer till lösningen. De hinner även med att fråga sig varför inte Beyonce lämnar Jay-Z, vilken Disney-karaktärer alla i familjen skulle vara och om Peg och Douglas i själva verket är samma person!?  

2018-06-27
Länk till avsnitt

Sexting

I dagens avsnitt snackar Peg och Penny sex och täcker allt från rollspel, stryptag till daddy-issues och sexting. 

2018-06-20
Länk till avsnitt

Ett brev till Filip

.
2018-06-12
Länk till avsnitt

Pennys stora hemlis

I dagens avsnitt får vi reda på något om Penny Parnevik som kommer ut för allra första gången.

2018-06-06
Länk till avsnitt

Skulle du ligga med en loafer?

Var Guldtuben riggat? Ska Peg släppa ny låt? Hur känner systrarna efter att ha legat med Stureplanskillar och Trump-supporters? Detta svarar Peg och Penny på i dagens avsnitt och avslutar dessutom med en riktig skräckhistoria. Hoppas du inte sover ensam i natt.

2018-05-29
Länk till avsnitt

Planer inför sommaren

Här kommer ännu ett avsnitt för veckan då Peg och Penny inte fick ihop det i onsdags. Vi får veta hur systrarnas sommar i Sverige kommer se ut, vilken Instagram-konto de har stalkat hela veckan och vad de ska ha på sig inför Guldtuben imorgon! 

2018-05-25
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.