Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Pillowtalk med Peg & Penny

Pillowtalk med Peg & Penny

Vi är två systrar som snackar om kärlek! Vi är långt ifrån experter, men vi har upplevt både kärlek och sorg, och vill dela med oss av våra personliga historier. Vi hoppas ni kan relatera till oss, skratta med oss, och sörja med oss. Cause girls stick together baby!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/pillowtalk

Avsnitt

Q&A med Philippa Parnevik

She's back och här för att svara på era frågor! Vi uppdateras om hur det går med Harrison, kommer de bli tillsammans igen? Är det lika idylliskt som man föreställer sig att bo i New York? Vad har Philippa för framtidsplaner, flytta till Sverge? Och vilka klädbutiker får hyllning och nobben av the fashion queen her self? 
2019-10-17
Länk till avsnitt

Who gave you permission to be that azum??

Som en sann Arianator är Peg på Ericsson Globe och tar emot sin queen Ari under hennes spelning i Stockholm. Trots att hon befinner sig i publikhavet så planerar Peg redan nu hur de ska bli bff's inom en snar framtid. Penny lackar ut på Let's Dance då de ännu en gång skickat förfrågan till Peg om att medverka i programmet, now it feels like they're just trying to be assholes. I mean, Penny har ju blivit mamma - är man inte högaktuell då!? 
2019-10-10
Länk till avsnitt

TRY ME BISH

I sann Parneviksanda så planerar vi årets Halloween-outfits! Så mycket roligare nu när Attie är med. Ska vi klä ut honom till en dinosaurie i fångenskap, Albert Einstein eller Jesper Parnevik..?
2019-10-03
Länk till avsnitt

Penny solves your problems!

I got some good news and bad news... Okay, you want me to start with the bad one? Peg är sjukt den här veckan och kunde inte vara med i podden :( The good news however, vi lanserar programmet ''Penny solves your problems''!!! 
2019-09-26
Länk till avsnitt

Cutting the +1's at Pennys wedding....

Hey guys! Idag har vi lite av ett mellan himmel och jord avsnitt där vi pratar om utmaningen att shoppa så lite kläder som möjligt samtidigt som man ändå har pressen som profil att ha en egen klädstil och variera mellan outfits. Vi pratar om Nelly-eventet där Peg fick träffa på Miquela som är virtual model som inte finns på riktigt, that was weiiiiird... Och Pennys utmaning att skära ner gästlistan inför hennes bröllop.
2019-09-19
Länk till avsnitt

Peg, you killed a cat!?

Det är många poddare där ute som har lagt ner den senaste tiden, but you wont get rid of us that easily Pillow Nationers! Låter det bra? Vi behöver hitta ett namn för er, help us out! and Atticus, shush... 
2019-09-12
Länk till avsnitt

WHAT A BEAUTIFUL GIIIIIRL!!!! Crash...

Flyr från stormen, lögnhalsar på flygplatsen, träffar på gamla ex och Peg fyller år! Vad kan gå fel? 
2019-09-05
Länk till avsnitt

Atticus

Idag kommer vi ut ur vår bäbis-bubbla och berättar om allt! 
2019-08-29
Länk till avsnitt

Det spåååååårar

Penny är inne på sina sista dagar av graviditeten and we got to be honest, she's a bit crazy. Häng med på Pegs fyllestory när hon blev nekad av vakterna på Trädgården, vi diskuterar hur man väljer ens closest friends på Instagram och försöker komma fram till vilken låt som Penny ska föda till. 
2019-08-08
Länk till avsnitt

Ett brev till min son vs dotter

Nu är du här vilken dag som helst. Jag och din pappa bestämde oss att vi inte ville veta ditt kön innan du kom ut, men vi är medvetna om att du kommer leva olika liv beroende på om du blir en flicka eller pojke. Därför skrev jag här ett brev till dig i livet som min son och i livet som min dotter. Oavsett så älskar jag dig mer än allt. //Mamma 
2019-07-31
Länk till avsnitt

Auntie Peg ska lära bäbsien allt hon kan

Nu börjar det dra ihop sig för historiens största barn att ta sig ut ur Pennys mage och få komma in i våra liv. Peg nojar över graviditeten, Penny har ångest över hur mycket hon har saknat alkohol och vi båda bara tar en sekund och försöker föreställa oss hur vardagen kommer se ut framöver. Fatta, Penny ska få en bäbis!? 
2019-07-25
Länk till avsnitt

Logan Paul på Spybar!?

Är det ytligt av Penny att vilja ha föna håret inför sin förlossning? Vad tycker vi om Sveriges hantering av ASAP Rocky? Vilken karaktär i Sex And The City är vi enligt quizen Penny har hittat? Hur går egentligen Philippas dejtingliv med kändisarna i Stockholm? Och vad fan gör Logan Paul på Spybar??? 
2019-07-18
Länk till avsnitt

En Pillowtalk Sleepover!

Nu var det ett tag som vi hade en sleepover med tjejerna. Därför bjuder vi in er till en Pillowtalk sleepover edition där vi pratar om allt det där härliga som bara en tjejkväll kan skapa.
2019-07-11
Länk till avsnitt

Lögnen om influencerlivet

Ni delade med er om vad ni tycker om influencers och vi bestämde oss i det här avsnittet att vara jävligt transparenta i våra svar. Det finns så mycket som är problematiskt i den här branchen och helt ärligt så är inte vi alltid helt oskyldiga heller. Det var ett tufft avsnitt att göra, men vi hoppas att vi lär oss något tillsammans från veckans podd. 
2019-07-04
Länk till avsnitt

Din beachbody är så jävla ointressant gumman

Avgå alla som postar om sin hetsträning på Instagram...
2019-06-27
Länk till avsnitt

Sommarångest?

Det är ett år kvar till bröllopet och nu börjar planeringen på riktigt. Penny och Douglas har inkallat alla föräldrarna, och det var oväntat hur en av föräldrarna verkligen stepped up to the task! I det här avsnittet pratar vi även en hel del om ångesten som många av oss känner inför sommaren. Det ska vara den bästa tiden på året, men så är det ju inte alla gånger... 
2019-06-20
Länk till avsnitt

Köpta feminister

Vi läste en artikel här om dagen om hur feminism har kommersialiserats där influencers blir reklampelare för bolag att tjäna pengar. Häng med så dyker vi ner i detta ämne tillsammans! 
2019-06-13
Länk till avsnitt

Låt oss presentera Philippa Parnevik

Vi har försökt fått vår lillasyster att gästa podden i så många år nu och ÄNTLIGEN HÄNDER DET! Svenska folket, låt oss presentera the cold hearted bitch in our family, Philippa Parenvik!!!! 
2019-06-06
Länk till avsnitt

Att bli kompis med sin snippa

Vi tror inte bara att det är vi som har haft en kämpig relation med våra snippor. Genom årens gång har vi dock lärt oss att gilla dem, men i dagens avsnitt gör vi en liten återblick på stunderna när man som ung tjej försökte navigera sig igenom livet med en skrynklig snippa. 
2019-05-30
Länk till avsnitt

Botox, Instagramfilter eller självkärlek?

Kan man göra botox och samtidigt älska sig själv? Om ja, hur långt vill man man gå? Finns det egentligen någon fundamental skillnad mellan botox och Instagramfilmer? I det här avsnittet reder vi ut ALLT om vad vi tycker om att ge ens utseende hjälp på traven!
2019-05-23
Länk till avsnitt

Shit, Pennys barn kommer ju bli tonåring!?

Att vara förälder är nog svårare än vad man tror. Bara man tänker tillbaka till hur vi var som tonåringar gör en ju lite skräckslagen, och då var vi ändå the good kids!!! I veckans (lite försenade avsnitt) drar vi olika scenarios där vi pratar om hur vi skulle agera som föräldrar till tonårsbarn. 
2019-05-18
Länk till avsnitt

Penny dejtade prinsen!?

Vi frågade er vad ni vill lyssna på nästa avsnitt och ni har svarat. Här kommer en rykten-om-oss-podd där vi ger allt!
2019-05-10
Länk till avsnitt

Bröstbilder

Idag har vi ett ganska chill avsnitt där vi snackar life. Vi tar också upp Pegs senaste post på Instagram som har blivit överöst med hat, hur orkar folk..? Som tur kom mamma till undsättning med sina boobies! 
2019-05-02
Länk till avsnitt

Vi kan inte låta bli att beefa med...

["\n \n "]
2019-04-25
Länk till avsnitt

Don't say that

Har du människor i ditt liv som heeeela tiden pratar om vikt och utseende? Det kan vara så himla klurigt hur man ska förhålla sig till det... Man vill ju liksom inte såra sina nära och kära, samtidigt som det är 2019 och vi behöver adressera när någon uttrycker sig problematiskt! Vi utmanar varandra rätt mycket i det här avsnittet idag och hoppas du vill vara med i samtalet. 
2019-04-18
Länk till avsnitt

Sexsnack-bil-podden!!!

Förbered dig på ett kaosit MÅSTE-AVSNITT i bilen där vi delar med oss av hemligheten bakom avsugningar, gigantiska hemorrojder i rumpan och våra tankar om bucket list sex!  (Och förlåt till vår producent Victor som har fått utstå klippningen av detta avsnitt. Ni kommer fatta... )
2019-04-11
Länk till avsnitt

Friends and Frenemies

Vänskapsrelationer har ju tendens att förändras när man genomgår en ny fas i livet. Vissa vänner följer med till nästa kapitel och andra blir kvar. Men hur gör man det på rätt sätt? Borde man bara låta relationer rinna ur sanden eller borde man ses för att göra slut? Idag pratar vi om breakups med vänner och tar även upp några av era frågor om vänskap! 
2019-04-04
Länk till avsnitt

När barnet kommer...

Holy shit vad mycket frågor som dök upp inför att vi kommer få ett barn i familjen! Hur kommer graviditeten gå till? Svensk eller amerikansk skola? Mac n cheese eller broccoli? Vardagen som mamma? Barnflickor? Könsneutral uppfostran? Vi har en del att reda ut i dagens avsnitt, hoppas du kommer gilla det! 
2019-03-28
Länk till avsnitt

Bitch we made it

Fan va kul det är att få leva ut sin passion, Peg som artist och Penny som mamma! Vi har så mycket kvar att uträtta förstås, men i det här avsnittet stannar vi upp och bara känner tacksamhet över att 12-åriga Peg och Penny förmodligen hade high-fivat varandra om de hade sett liven vi lever idag! 
2019-03-21
Länk till avsnitt

Q&A ?

Asså vi har nog inte gjort en enda Q&A sen vi började podda. Vi kände att det var väldigt dags, så idag svarar vi på era frågor! 
2019-03-13
Länk till avsnitt

Goodbye Boy

För att hedra Den Internationella Kvinnodagen har Peg kommit ut med en låten Goodbye Boy, som handlar om hur det är sååå dags att släppa taget om allt det där som inte längre tjänar oss till. I podden slänger vi ur oss en massa saker som har känts betungande och säger äntligen hejdå. 
2019-03-07
Länk till avsnitt

Vem betalar för bröllopet!?

Efter att ha rökt på i Amsterdam inser Peg att vi lever i the Matrix och delar med sig av den värsta upplevelsen i sitt liv. Vi dyker sedan ner i hur Douglas friade och all logistik som kommer med ett bröllop... Hur säger man nej till kompisar som inte är bjudna? Vems namn kommer vi byta till?? Hur och VEM ska betala för bröllopet??? 
2019-02-28
Länk till avsnitt

PENNY ÄR GRAVID!!!!!!!!

WE ARE BACK! Oh boy, do we have a lot to talk about! 
2019-02-21
Länk till avsnitt

We got some big ass nyårslöften!

Då lämnar vi 2018 bakom oss, ett år med många smärtsamma lärdomar som vi hoppas kommer göra oss till bättre människor inför nästa kapitel i våra liv. 2019 better watch out, cuz we got some big ass nyårslöften to keep!

2018-12-28
Länk till avsnitt

Storbråk och Parneviksjul

Fyfan för att jobba med sin syster! Vi trodde en stund där att det här bråket skulle innebära slutet för podden, but we pulled through... I det här försenade avsnittet berättar vi om vad som faktiskt hände och avslutar podden med lite tips och råd för hur man överlever julen med sin kaosiga familj.

2018-12-22
Länk till avsnitt

VI OUTAR HELA INFLUENCER VÄRLDEN

Influencer-bubblan består av outtalade grupperingar som vi i dagens avsnitt namnger och analyserar. Våra kategorier är ''the day oners'', ''the popular kids'', ''de politiskt medvetna'', ''the mom group'','' och ''gubbligan''. Vilken influencer tillhör vilken gruppering och hur förhåller vi oss själva till den här galna influencer-världen som har skapats i Sverige?

2018-12-12
Länk till avsnitt

Hur hade vårt liv sett ut utan Parneviks?

Livet är fyllt med vägval som har lett till den du är idag. I dagens avsnitt tittar vi tillbaka på några av de stora vägvalen i våra liv och frågar oss själva vad som hade hänt om Peg aldrig hade börjat med musiken, om pappa aldrig lyckades med golfkarriären, om Penny aldrig hade kysst Douglas på fyllan eller om Parneviks aldrig hade sänts på TV.

2018-12-04
Länk till avsnitt

Nu berättar vi ALLT

Vad är vår relation till svenska influencers? Har vi legat med samma kille? Och vad handlade bråket på Stureplan om? I det här avsnittet svarar vi på era frågar!

2018-11-28
Länk till avsnitt

Bäbisplaner!

Asså är det bara vi eller har ALLA blivit gravida!? Själv blir man ju att längta inför när ens egen tiden kommer...

2018-11-21
Länk till avsnitt

Mamma Mia gästar med stora nyheter!!

Då Peg inte fick ihop schemat för att podda denna vecka så gästas vi för första gången av Mia Parnevik! Trots ljudkvalitén så blev det här ett avsnitt som vi alltid kommer ha nära till hjärtat, och vi inleder podden med mammas stora nyhet.

2018-11-14
Länk till avsnitt

Vita hjältar i Afrika

Okej, det är dags för oss vita människor att vakna. Det här handlar inte om Zara Larsson, utan vi behöver ta samtalet vidare och titta på oss själva i spegeln. Det här avsnittet kommer göra jävligt ont och kännas extremt obehaglig, men förhoppningsvis kan vi komma ut på andra sidan med lite mer självinsikt.

2018-11-07
Länk till avsnitt

Terapipodden med Douglas & Penny

Sen senaste podden vi gjorde tillsammans är vi mer kära än någonsin, men resan har inte varit helt problemfri. I dagens avsnitt pratar jag med Douglas om våra största bråk, mansplaining, golddigging och svartsjuka.

2018-10-30
Länk till avsnitt

Gästavsnitt: Astrid S

Idag har vi äran att gästas av ingen mindre än Astrid S från Norge. Vi är själva big fans av den här tjejen och snackar med henne om resan i musikbranchen och att skapa musik som berör på djupet!

2018-10-24
Länk till avsnitt

Kändisavsnittet

I det här avsnittet kommenterar vi senaste nyheterna om kändiseliten. Allt från att Kanye är mer crazy än någonsin, Taylor Swift uppmuntrar sina fans att rösta på demokraterna, och har Ariana Grande och Pete Davidson gjort slut?

2018-10-16
Länk till avsnitt

Kavanaugh...

I det här avsnittet är vi arga.

2018-10-09
Länk till avsnitt

Influencer-livet är bajs

Att tjäna pengar på att vara aktiv på sociala medier och gå på events är en dröm som många eftersträvar, men tro oss - bakom kulisserna är det ganska tomt och dystert...

2018-10-04
Länk till avsnitt

Like a girl

Att bete sig som en tjej har alltid haft en negativ innebörd och vi är så jävla trötta på det. Därför är det dags för oss att kidnappa tillbaka frasen ''som en tjej'', i samarbete med Always.

2018-09-26
Länk till avsnitt

Penny lär oss om love languages

Du kommer aldrig få ditt happily forever after utan att jobba för det. Vi behöver prata om hur vi på djupet ska förstå vår partner och även oss själva i en relation. I detta avsnitt så får vi därför en genomgång om de så kallade ''five love languages'' av ingen mindre än Penny Parnevik! <3

2018-09-19
Länk till avsnitt

Bråket på Stureplan

Här om veckan blev jag besviken över en person i mitt liv. Jag kände att det var något jag behövde bearbeta med Penny i podden samtidigt som jag inte kan ge er alla detaljer. Det blev ett lite rörigt avsnitt för dig som lyssnar, idag men det är ju lite så det är med relationer...

2018-09-12
Länk till avsnitt

Kristallen Galan exposed!

Ni kanske såg att vi förlorade på årets Kristallen Galan? Well, vi har ett och ett annat att säga om det...

2018-09-06
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.