Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Pillowtalk med Peg & Penny

Pillowtalk med Peg & Penny

Vi är två systrar som snackar om kärlek! Vi är långt ifrån experter, men vi har upplevt både kärlek och sorg, och vill dela med oss av våra personliga historier. Vi hoppas ni kan relatera till oss, skratta med oss, och sörja med oss. Cause girls stick together baby!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/pillowtalk

Avsnitt

Ett samtal om filtersamhället

Är det bara vi, eller har Instagram-filterna gått över styr? Har var relation till botox och skönhetsbehandlingar blivit för normaliserat? Vad har man som ansvar som influencer till sin publik, och vad har man som mottagare av content för ansvar? Låt oss prata om det här i dagens avsnitt! 
2020-09-17
Länk till avsnitt

It's Fall Ya'll ?

Det här är avsnittet vi knyter ihop sommaren som har varit och preppar oss inför en efterlängtad höst med nya outfits, musik, rutiner och mindset! 
2020-09-10
Länk till avsnitt

Har vi varit problematiska?

Våra reflektioner efter Cassandra Klatzkows inlägg 
2020-09-03
Länk till avsnitt

PENNY ÄR GRAVID!!!! (igen)

Yes, it's true. This is how it went down! 
2020-08-27
Länk till avsnitt

Peg, did you just say that???

Tycker vi att vi är coolare än alla andra för att vi är amerikaner? Styr Peg familjen med en hjärnhand? Är Penny en people pleaser? Vi svarar på era fördomar om oss! 
2020-08-20
Länk till avsnitt

Hur mår våra förhållanden just nu?

Fan, ni gav oss jobbiga frågor att svara på om våra förhållanden. I dagens avsnitt välkomnar vi därför in er till skavet, utmaningarna och kaoset i våra relationer med Douglas och Filip. 
2020-08-13
Länk till avsnitt

We're back! ??

Vi planerar inför Pegs födelsedag! Familjen tycker hon ska spara pengar men Peg vill hyra Grönan... Vi pratar också om begreppet självkärlek blivit urholkat och hur det är omöjligt att älska sig själv varje dag, däremot kan man respektera sig själv varje dag oavsett dagsformen. Samt pratar vi om Peg och Filips stora bråk, ni får gärna flika in om vem ni tyckte hade rätt! Btw,  kul att vara tillbaka! 
2020-08-06
Länk till avsnitt

Pennys ex har förlovat sig

För fyra år sen blev Penny hjärtekrossad av sin pojkvän som hade varit otrogen mot henne. Vi behövde ventilera våra känslor och prata om kärlek och relationer. Detta blev födelsen av Pillowtalk och där ni kom in i våra liv som vi har delat så mycket med. And guess what - vi såg precis på Facebook att Pennys ex precis förlovat sig. Detta ska vi prata om i veckans avsnitt! 
2020-07-16
Länk till avsnitt

USA den fallna drömmen

Vi reder ut veckans systerbråk, pratar om Kanye 2020, hur vi inte känner någon trygghet i att låta våra barn växa upp i USA och Pegs dröm om att sjunga låten Circle of Life tillägnad till Bianca Ingrosso som slutade i tårar. 
2020-07-09
Länk till avsnitt

Pojkvännerna från förr

Hur många pojkvänner har vi haft? Hur hanterar man seperationsångest när man flyttar till en ny stad? Vilken svensk kändis vill vi bli bästa kompis med? Vi svarar på era frågor! 
2020-07-02
Länk till avsnitt

Starbucks cancelled!??

Äntligen en Q&A guys! Är det dags att bojkotta Starbucks? Vad tycker vi om att Sommar i P1 brist på representation? Vad är våra favoritord på svenska vs engelska? Ja, som ni hör är det här ett random avsnitt, men sånna instickare behövs ibland! 
2020-06-25
Länk till avsnitt

Till våra vita lyssnare:

Var Black Lives Matter bara en hype som vi hakade på och nu återgår till vår vardag? Eller var det här början på ett livslångt lärande och ansvarstagande? Det är nu våra sanna intentioner prövas och vi vill prata med er om hur vi på bästa sätt nu går vidare för att förändra oss själva, tar medvetna beslut i vår vardag, skyddar svarta liv och motarbetar den rasistiska struktur som vi som vita har tillåtit alldeles för länge. 

Denna poddintervju med Rachel Cargle ger mer kunskap och verktyg som vi vill förmedla vidare:
https://open.spotify.com/episode/40GGIoK4cPLAxnBEH6FjeM?si=P2pn8mbMQaC-CoZv_WFW9Q
2020-06-18
Länk till avsnitt

SPELA SPELET! (Obs 18+)

We know the cool girl trope ain't feministic, men vi har alla väl nån gång spelat den coola tjejen som druckit ipa med grabbarna trots att det smakade skit, eller memoriserat något från den förra matchen med Djurgården trots att vi inte kunde brytt oss mindre, eller sagt ''jag hänger inte så mycket med tjejer, de är så mycket drama.'' I dagens avsnitt bryter vi ner hur du rockar dejting-scenen and play the game like a master. Och ta vårt snack med en nypa salt idag please... ???
2020-05-28
Länk till avsnitt

Framtidsplanerar!

Hur ser våra karriärer ut om 5-10 år? Vart vill vi bo? Hur många barn vill vi ha? Vad kommer vara vår klädstil? Vilka hobbys har vi plockat upp? Hur kommer det se ut för våra syskon? Ni kommer bli förvånade! 
2020-05-21
Länk till avsnitt

Hur hanterar man sin ångest?

Vardaglig stress, social fobi, dödsångest... Vi pratar om allt relaterat till ämnet ångest i dagens podd och hur man på bästa sätt tar sig igenom det. Vi är verkligen inga experter, men vi dealar med samma utmaningar och pratar utifrån vår erfarenhet. We are in this together. 
2020-05-14
Länk till avsnitt

Specialavsnitt: Best of Penny Parnevik

Det här är ett speciellt avsnitt då varken Peg eller Penny är med i podden. De vet inte ens om att den här podden släpps. I tre år har jag följt deras resa och klippt podden Pillowtalk. Vi började det här projektet när Penny var 19 år gammal och fortfarande bodde hemma hos sina föräldrar i Florida. Hon hade hoppat av plugget, precis blivit hjärtekrossad av en otrogen kille och kände sig allmänt lost i livet. Idag är hon förlovad till Douglas, mamma till Atticus, hon är en badass business woman och precis fyllt 23. Som en överraskning till henne så har jag gått tillbaka i arkivet och klippt ihop hennes bästa moments från den här poddresan. Stort tack till dig som har lyssnat på Pillowtalk i alla dessa år. Dags för en trip down the memory lane med vår gurl Penny Parnevik! ??
2020-05-12
Länk till avsnitt

Relationspodden ??

Borde ens kille ta bort bilderna med sitt ex på Instagram? Hur vet man att man har träffat the one? Hur får man egentid utan att såra den andra? Tack för era grymma frågor, vi gör vårt bästa att svara på dem i dagens avsnitt!
2020-04-30
Länk till avsnitt

Vi svarar på era fördomar om oss

Omg, you guys are rude, and we love it! Vi svarar på era fördomar om oss!
2020-04-23
Länk till avsnitt

Låtarna som fångade vårt liv

[]
2020-04-16
Länk till avsnitt

Penny blir utskälld av svenskar

Is Penny and Douglas moving to Sweden???? How do we navigate through our worries and fears during these current times? And oh yeah, this happened.... 
2020-04-09
Länk till avsnitt

Sexpodden ?

Ni sanna Pillowtalkers vet ju att vi sällan snackar om sex med varandra, så det ska faktiskt bli spännande för oss också att få en uppdatering om den andres sexliv. Är sex viktigt i en relation? Hur initierar man samtalet om vad man gillar i sängen? Vad behöver vi för att komma? Välkommen till ännu en sex-podd!
2020-04-02
Länk till avsnitt

How is Philippa so cool? HOW???

We love our baby sister, but weirdly enough you guys seem to love her even more. Today we give you the one and only *drumrolls* ....., PHILIPPA PARNEVIK!!! You better like this episode!
2020-03-26
Länk till avsnitt

Corona ångest

Det är så sjukt att vi hamnade här. Pandemin vi genomgår nu är förmodligen något som våra barn och barnbarn kommer fråga oss om i framtiden. Precis som många andra så känner vi oss också oroliga. Vi försöker dock ta dagen som den kommer och umgås med våra nära och kära och använda våra sociala medier för att sprida glädje. Vi tror världen behöver det just nu. Hoppas du mår bra. 
2020-03-19
Länk till avsnitt

The Cosmoz is with you

Vi älskar när ni skickar in frågor, och i dagens avnsitt svarar vi bland annat på om det är weird att dumpa sin partner för att den har blivit kompis med ens ex? Hur hanterar man skolstress? Hur har vi fått en så bra systerrelation de senaste åren? 
2020-03-12
Länk till avsnitt

She's a bitch

Peg släpper ny låt, let's talk about it! 
2020-03-05
Länk till avsnitt

BIG NEWS!!!!

Drumroll please.... 
2020-02-27
Länk till avsnitt

Sisters Tag

How well do we really know each other? Find out in todays pod! 
2020-02-20
Länk till avsnitt

Happy Valentines Day!!!! ??????

It's that time of the years guys! Vi pratar om våra gamla flammor, våra favoritdejter of all times, och hur man hittar tillbaka till förkärleken med sin partner! Och har du någon du är intresserad, var ball och do the move this year. We love you! 
2020-02-13
Länk till avsnitt

Vafan har vi lovat nu???

Efter förra veckans avsnitt så fick Penny en del ångest och vi pratar om ifall hennes moraliska kompass har ändrats efter hon blivit mamma. Vi pratar även bröllopsplaner, framtidsplaner och när vi planerar inför att få barn nästa gång. Peg slås av om hon nånsin kommer vara redo. På slutet slås vi av att det snart är Valentines Day och funderar på om vi ska fira Alla Hjärtnas Dag med dig i år! 
2020-01-30
Länk till avsnitt

Dramat på Elle-galan

Omg, vi kom ut överlevande från både Elle Galan och P3 Guld! Tune in for the good, the bad, and the ugly! 
2020-01-23
Länk till avsnitt

Lyssna till slutet!!!

From the bottom of our hearts, we're sorry about Justin, låt oss snacka om det. And also, vad kan djurriket lära oss om att chilla lite? Och att gå på Elle-galan osminkad med herpes... Några av ämnena vi snackar om i det som måste vara Sveriges bästa podcast right? Love it! 
2020-01-16
Länk till avsnitt

Var snäll i år

Vi fick en tuff start på 2020 guys... Spänningen mellan USA och Iran blir större och vi verkar inte se något stopp från bränderna i Australien. Det är så himla tungt att ta in allt det här, men vi har ansvar att educate ourselves om världen vi bor i och göra det vi kan för att hjälpa till. Eller som Brad Pitt sa det i sitt tacktal på Golden Globes: ''If you see a chance to be kind to someone tomorrow take it. We need it.'' 
2020-01-09
Länk till avsnitt

Justin Bieber är fan nuts...

We made it to 2020! However, är det bara vi eller känner man sig rätt seg och trött efter årsskiftet? Sorry för 
ännu ett försenat avsnitt btw,  vi lovar att komma i fas inför nästa. I dagens poddavsnitt svarar vi på ett DM som vi fick från en lyssnare som undrar varför vi ofta naggar på JB utan att säga varför. Here goes... 
2020-01-06
Länk till avsnitt

2019, tack för allt

Tack för att vi har fått följa med dig i dina hörlurar under 2019. Vi hoppas du vill vara med en allra sista gång och packa ihop det här året som har gått för att sen ses vi på andra sidan och göra 2020 till det bästa hittills. Gott nytt år vännen <3 
2019-12-30
Länk till avsnitt

Att fira julen med en ätstörning

Julen är en stor tradition för många familjer, oss inräknat! Men precis som alla traditioner så behöver julen uppdateras, och speciellt medvetna behöver vi vara om personer med ätstörning. Kommentarer som ''nu ska vi äta tills vi spyr'' eller ''vi springer av det imorgon'' kan uppfattas som oskyldigt, men för en person som redan har det tufft att ta sig igenom julbordet så kan ord som dessa verkligen göra stor skada. 

Idag vill därför dedikera ett helt avsnitt till att prata om ätstörning och svara på alla frågorna som ni har ställt. Vi hoppas att tillsammans komma ut ur det här samtalet lite klokare och med bättre redskap att hantera vår- eller en närståendes ätstörning. 


2019-12-19
Länk till avsnitt

Ni kommer gråta

Idag pratar vi om Malous intervju, wtf happened there? Vi promenerar längs the memory-lane med hjälp av musiken Spotify påminde oss att vi lyssnade på för massa år sen och delar med oss av hur jobbigt det faktiskt är att vi ska sälja huset. 
2019-12-12
Länk till avsnitt

Peg drömmer om att mörda Hanna Schönberg

Vad är våra sämsta vanor? Hur ser Peg på att hon gjort botox? Hur träffar man vänner i vuxen ålder? Vi svarar på era frågor! Och btw, vi ber om ursäkt på förhand till Hanna Schönberg för det här avsnittet... Dinner on us nästa gång du är i stan, ok? 
2019-12-05
Länk till avsnitt

Våra bästa dejtingtips!

We love our boys and all, men man kan ändå sakna att gå på dejter, speciellt så här på vintertid! Det är mycket som har förändrats på dejtingscenen sen vi var singlar men vi tror ändå vi har grymma- och framförallt konkreta tips på hur du ska rocka din första dejt! 
2019-11-28
Länk till avsnitt

Parneviks Säsong 5!!!

Are we really doing this? 
2019-11-21
Länk till avsnitt

Unpopular Opinions

Beyonce är överskattad, we should legalize weed, Göteborska är osexigt, Hov1 gör bra musik, och lösnaglad är det vidrigaste som finns. Ett smakprov av era och våra unpopular opinions som vi går igenom i dagens avsnitt! 
2019-11-14
Länk till avsnitt

Victoria's Secret, you fucked up

Okay, let's have this conversation. Victoria's Secret, you fucked up. We are a generation of girls who grew up with the fantasy of the ideal woman that you created, and we bought into it. If we stoped eating and starved our bodies, then maybe we could achieve your fantasy and be enough. If you only knew the pain that you put us through.

And now you talk about being more inclusive, but inclusive to who? Plus-sized models? Transgenders? Minorities? Naa. You never wanted to share your wings, did you? Well, fuck your outdated wings. You don't have power over us anymore. We're the fantasy. 

//PK-Sverige 
2019-11-07
Länk till avsnitt

Otrohet, let's talk about it

Efter förra veckas avsnitt fick vi ett meddelande från en lyssnare som upplevde att vi pratade om otrohet på ett för lättsamt sätt. Girl, we hear you - samtidigt som det finns så mycket gråzooner och varje situation ser så annorlunda ut. Därför tar vi det här avsnittet och försöker bena ut det här med otrohet en gång för alla. Btw, happy halloween! Btw, we just experiences a Christmas miracle live in the pod. Btw, KESHAS NYA LÅÅÅÅÅT!!! 
2019-10-31
Länk till avsnitt

Calling you out

Vi lever i en tid där offentliga personer blir called out för sina snedsteg. Vissa av dem lär sig ifrån det och andra inte. Vi tittar tillbaka på våra misstag och kikar även på ett och ett annat misstag som våra branchkollegor har gjort. We got some tea for ya Pillowtalkers! 
2019-10-24
Länk till avsnitt

Q&A med Philippa Parnevik

She's back och här för att svara på era frågor! Vi uppdateras om hur det går med Harrison, kommer de bli tillsammans igen? Är det lika idylliskt som man föreställer sig att bo i New York? Vad har Philippa för framtidsplaner, flytta till Sverge? Och vilka klädbutiker får hyllning och nobben av the fashion queen her self? 
2019-10-17
Länk till avsnitt

Who gave you permission to be that azum??

Som en sann Arianator är Peg på Ericsson Globe och tar emot sin queen Ari under hennes spelning i Stockholm. Trots att hon befinner sig i publikhavet så planerar Peg redan nu hur de ska bli bff's inom en snar framtid. Penny lackar ut på Let's Dance då de ännu en gång skickat förfrågan till Peg om att medverka i programmet, now it feels like they're just trying to be assholes. I mean, Penny har ju blivit mamma - är man inte högaktuell då!? 
2019-10-10
Länk till avsnitt

TRY ME BISH

I sann Parneviksanda så planerar vi årets Halloween-outfits! Så mycket roligare nu när Attie är med. Ska vi klä ut honom till en dinosaurie i fångenskap, Albert Einstein eller Jesper Parnevik..?
2019-10-03
Länk till avsnitt

Penny solves your problems!

I got some good news and bad news... Okay, you want me to start with the bad one? Peg är sjukt den här veckan och kunde inte vara med i podden :( The good news however, vi lanserar programmet ''Penny solves your problems''!!! 
2019-09-26
Länk till avsnitt

Cutting the +1's at Pennys wedding....

Hey guys! Idag har vi lite av ett mellan himmel och jord avsnitt där vi pratar om utmaningen att shoppa så lite kläder som möjligt samtidigt som man ändå har pressen som profil att ha en egen klädstil och variera mellan outfits. Vi pratar om Nelly-eventet där Peg fick träffa på Miquela som är virtual model som inte finns på riktigt, that was weiiiiird... Och Pennys utmaning att skära ner gästlistan inför hennes bröllop.
2019-09-19
Länk till avsnitt

Peg, you killed a cat!?

Det är många poddare där ute som har lagt ner den senaste tiden, but you wont get rid of us that easily Pillow Nationers! Låter det bra? Vi behöver hitta ett namn för er, help us out! and Atticus, shush... 
2019-09-12
Länk till avsnitt

WHAT A BEAUTIFUL GIIIIIRL!!!! Crash...

Flyr från stormen, lögnhalsar på flygplatsen, träffar på gamla ex och Peg fyller år! Vad kan gå fel? 
2019-09-05
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.