Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Pillowtalk med Peg & Penny

Pillowtalk med Peg & Penny

Vi är två systrar som snackar om kärlek! Vi är långt ifrån experter, men vi har upplevt både kärlek och sorg, och vill dela med oss av våra personliga historier. Vi hoppas ni kan relatera till oss, skratta med oss, och sörja med oss. Cause girls stick together baby!

Prenumerera via iTunes / Apple Podcaster

www.pennyparnevik.com/

Avsnitt

Sexting

I dagens avsnitt snackar Peg och Penny sex och täcker allt från rollspel, stryptag till daddy-issues och sexting. 

2018-06-20
Länk till avsnitt

Ett brev till Filip

[]
2018-06-12
Länk till avsnitt

Pennys stora hemlis

I dagens avsnitt får vi reda på något om Penny Parnevik som kommer ut för allra första gången.

2018-06-06
Länk till avsnitt

Skulle du ligga med en loafer?

Var Guldtuben riggat? Ska Peg släppa ny låt? Hur känner systrarna efter att ha legat med Stureplanskillar och Trump-supporters? Detta svarar Peg och Penny på i dagens avsnitt och avslutar dessutom med en riktig skräckhistoria. Hoppas du inte sover ensam i natt.

2018-05-29
Länk till avsnitt

Planer inför sommaren

Här kommer ännu ett avsnitt för veckan då Peg och Penny inte fick ihop det i onsdags. Vi får veta hur systrarnas sommar i Sverige kommer se ut, vilken Instagram-konto de har stalkat hela veckan och vad de ska ha på sig inför Guldtuben imorgon! 

2018-05-25
Länk till avsnitt

Ett öppet brev till Peg

[]
2018-05-22
Länk till avsnitt

Penny's gone missing!?

Hallå, snacka om att Penny har varit under radarn den senaste veckan!? She pregnent or something..? Nää (she wish). Sanningen är att hon har haft så fina dagar med vänner och familj och prioriterat att bara vara i nuet. Men här får ni både Pennys & Pegs senaste dagar summerade i ett färskt nytt poddavsnitt! Puss!

2018-05-15
Länk till avsnitt

Bråkar live på Icon Fest

Till skillnad från när vi sitter osminkade i pyjamas och poddar med iPhone-hörlurar så har dagens podd spelats in live på Icon Fest! Vi bjuder in publiken till ett samtal om självkänsla och self-love. Vi kör en lek där vi tar reda på hur bra vi FAKTISKT känner varandra som var allt annat än friktionsfritt. Och som avslut sjunger vi happy birthday till självaste Penny som fyller 21 år!! 

2018-05-08
Länk till avsnitt

We come in peace

Det har varit kaos inom det svenska YouTube-communityt den här veckan efter Guldtuben anonserade vilka som blev nominerade, och ingen har väl missat att Joakim Lundell inte är en av dem? I det här avsnittet pratar vi om Pegs och Jockes Twitter-beef, hur man bemöter omedveten rasism och att det är hög tid att det blir fred bland både influencers och fans på sociala medier. 

2018-05-01
Länk till avsnitt

Lärdomen från Avicii

Du har antagligen också nåtts av Tim Berglings bortgång förra veckan. Shit vilken tragedi... Han berörde oss alla så djupt med sin musik. Vi delar med oss av fina minnen från när vi hörde hans låtar för första gången och ventilerar känslorna från att ha sett dokumentären True Stories. Vi behöver fan en gång för alla lova att ta hand om varandra på riktigt nu! 

2018-04-25
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.