Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Catchinguppodden

Catchinguppodden

Josefine & Evelina catchar up med varandra om vad som hänt sedan sist, men de tar också tar upp aktuella saker eller ämnen som de har en nära koppling till.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

catchingupmed.libsyn.com/podcast

Avsnitt

21. Frågespecial

I veckans avsnitt svarar Josefine och Evelina på lyssnarfrågor. Det blir allt ifrån vilken barnvagn de tycker är bäst, till hur det gick till när de träffade sina stora kärlekar.
Avsnittet sponsras av Renault.

2017-07-05
Länk till avsnitt

20. Alla vägar bär till Rom

I veckans avsnitt pratas det om längtan, drömmar, vad som hänt sedan sist och vad som komma skall. Catching up helt enkelt! 
Avsnittet sponsras av Renault.

2017-06-28
Länk till avsnitt

19. Kära sommar

I veckans avsnitt uppdaterar Evelina om hur familjens semester på Rhodos blev. Det catchas helt enkelt up i vanlig ordning och det pratas sommarlov, semesterplaner och onödig bikiniångest.
Avsnittet sponsras av Renault Megane. 

2017-06-21
Länk till avsnitt

18. Ja jävlar!

Evelina och Josefine catchar up efter en liten paus och pratar om nya tider, för mycket har hänt sedan sist. 
Avsnittet sponsras av Renault.

2017-06-14
Länk till avsnitt

17. Res mer!

I veckans avsnitt pratar Josefine och Evelina om att resa med barn i olika åldrar och om hur viktigt det är att fortsätta se varandra som par i en relation och inte bara vara föräldrar.
Avsnittet sponsras av KRY. 

2017-05-17
Länk till avsnitt

16. Google it

I veckans avsnitt pratar Josefine och Evelina om vilka skönhetsprodukter de använder och Google missbrukas när minnet är bra men kort.

2017-05-03
Länk till avsnitt

15. Ta ingen skit

I veckans avsnitt berättar Evelina om ett biobesök som leder till samtalsämnet våld i nära relationer.

2017-04-26
Länk till avsnitt

14. När skilsmässan är ett faktum

I veckans avsnitt blandas som oftast yta med djup - hur påsken har varit, vem har köpt hus och kommer Josefine att klippa av sig håret? De svarar även på ett läsarmail och kommer in på ämnet skilsmässor. Avsnittet sponsras av KRY.

2017-04-19
Länk till avsnitt

13. Make love not war

I veckans avsnitt går en röd tråd om att kärlek och relationer är det mest värdefulla vi har. Evelina berättar om hur första veckan utan föräldraledig man har gått och Josefine får oförberett delta i antingen-eller-leken.

2017-04-12
Länk till avsnitt

12. Kan man få allt?

Evelina och Josefine fortsätter kort på förra veckans tema och berättar lite mer om diabetes1. De diskuterar också om man kan kräva romantik från sin trygga klippa eller om man bör vara tacksam för det man har.

2017-04-05
Länk till avsnitt

11. Diafuckingbetes

I veckans känslosamma avsnitt berättar Josefine om när äldsta sonen insjuknade i den obotliga sjukdomen diabetes 1 och slår hål på en del fördomar kring den. I podden får ni också lära er vilka symptom man ska se efter hos sitt barn.

2017-03-29
Länk till avsnitt

10. Feminist, javisst!

I veckans avsnitt pratar Josefine och Evelina om olika roller man har och tar i hemmet. Hur gör man för att få småbarnsliv och karriär att gå ihop? Och varför får pappor men inte mammor beröm för att de är föräldralediga? 

2017-03-21
Länk till avsnitt

9. Världens bästa överraskning

I veckans avsnitt laddar Josefine inför nya jobbet och Evelina berättar om sin förlossning med sitt tredje barn Aston. Hur kändes det egentligen att få ett positivt graviditetstest när dottern Idun bara var tre månader? Veckans avsnitt sponsras av KRY.

2017-03-14
Länk till avsnitt

8. Den som väntar på något gott

"Från jobb till förlossning till blow jobs". I veckans avsnitt berättar Evelina om sin förlossning med Idun och Josefine avslöjar äntligen sin hemlis! 

2017-03-07
Länk till avsnitt

7. Män är från Mars

Städning, sushi och ödet diskuteras i veckans avsnitt. Evelina har svårt att säga mars med sin småländska men båda är överens om att män kommer därifrån. 
Avsnittet sponsras av KRY.

2017-03-01
Länk till avsnitt

6. I do

I veckans avsnitt är det bröllopsbonanza trots sjukstugor - om frieri, uteblivet sådant, brudklänningsjakt och att gifta sig i andra länder med bebis i magarna.

2017-02-21
Länk till avsnitt

5. Alltid utan min mamma

I veckans avsnitt pratar Evelina om hur det är att växa upp med en mamma som är psykiskt sjuk. Att sakna en mamma är något som även Josefine kan relatera till.
2017-02-14
Länk till avsnitt

4. Snöprinsessan

I veckans avsnitt berättar Josefine om sin andra förlossning som höll på att sluta i snön utanför sjukhuset. Ett lyssnarmail om vardagsromantik besvaras och är det egentligen brist på tid eller prioriteringsfråga när man inte "hinner" ligga?

2017-02-08
Länk till avsnitt

3. Kärt barn har många namn?

I veckans avsnitt pratar Josefine och Evelina om hur de känner för sina egna namn, hur de valde sina barns namn och om att åka skidor med och utan barn. De pratar även om hur man behöver prioritera sig själv för att orka. 
Avsnittet sponsras av Linas Matkasse.

2017-02-01
Länk till avsnitt

2. Vardagslyx

I det här avsnittet pratar Josefine och Evelina om vardagslyx, mat, positivt tänkande och frierier. Dessutom svarar de på ett lyssnarmail! 
Avsnittet sponsras av Linas Matkasse.

2017-01-25
Länk till avsnitt

1. Äntligen!

Äntligen är premiäravsnittet av Catching up med Josefine och Evelina här! De pratar om könsroller, psykisk ohälsa och hur man håller kärleken vid liv med hångel!

2017-01-20
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.