Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Schulman och Gårdinger

Schulman och Gårdinger

Calle Schulman och Pontus Gårdingers succépodcast.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

schulmangardinger.libsyn.com/website

Avsnitt

25. Ljuger på heder och samvete.

[]
2017-10-25
Länk till avsnitt

24. Det stora bär-bråket

[]
2017-10-17
Länk till avsnitt

23. Att knäböja för en dvärg

[]
2017-10-10
Länk till avsnitt

22. Om livets döden och att kissa bort folks avföring.

Rekordlångt! Äntligen i samma studio! Aldrig mer podda på distans!

2017-10-05
Länk till avsnitt

21. Bara pedofiler äter glass.

Folk som tackar nej till Facebook-events och måste säga att de är utomlands. Etc. Osv. Mm.

2017-09-18
Länk till avsnitt

20. Lycka är frånvaron av olycka

Pontus är i Grekland och visst hör man att han är lite dragen?

2017-09-13
Länk till avsnitt

19. Calle - Sveriges mest lättkränkta man

Calle och Pontus är tillbaka! 

2017-09-01
Länk till avsnitt

18. A sing for the kong

Säsongsavslutning! Pontus lever ett liv på kryckor och skickar Malte att göra hemmasysslorna. Hur gick det för Calle och Pontus som konferencierer på Ria-galan? Calle berättar om det värsta som kunde hända när han försökte sig på standup-komik med Alex. Och hur lyckades Pontus förolämpa kungen? Calle avslöjar ett stycke ur sin osläppta bok från sin vinkel av skilsmässan med Anitha!

2017-06-21
Länk till avsnitt

17. Oraklet i Delfi

Calle har köpt en hund som är mest Sandhras och Pontus tycker att Penny är ett hundnamn. Pontus berättar om sitt starka band till blommor och på takterrassen är det Rhododendron som styr. Är det bättre att tillbe flera gudar än bara en? Calle tror att vi just nu lever i helvetet, särskilt i mars, och sen kommer till himlen.

2017-06-14
Länk till avsnitt

16. Konsumentpodderi eller Uri Gellers torra händer

Livsmedelsdiskussionen fortsätter även denna vecka. Är avokado för dyrt? Längder! Calle har en spaning om en ny mattrend, men får då en känga av Pontus. Dessutom är det lite spänt i podstudion.

2017-06-07
Länk till avsnitt

15. Din lågpannade apskalle

När är din peak på dagen? Calle och Pontus vänder upp och ner på hur du tänker om matvaror. De pratar resor och UFC-galan. Pontus delar med sig av en ny undersökning om hur datorer tar över yrken samt berättar en anekdot från SVT.

2017-05-31
Länk till avsnitt

14. Näcken

Pontus poddar spritt språngande naken i Sigges fåtölj i podstudion medan Calle pratar om svår skolgång och har ett budskap till nästa generation. Är det smutsigt att vilja ha mycket pengar? Hur vet man när man har åldersångest? Pontus försöker tyda en dröm om Skavlan. Här har ni veckans avsnitt!

2017-05-24
Länk till avsnitt

13. Överförtjust

Calle och Pontus går igenom tankar om det finns något som är värt att samla på. Kan man ha orimliga förväntningar på andra? Pontus berättar om ett besök av vintjuvar och om vitsen med telefoner på hotelltoaletter. Varför undviker Pontus i största möjliga mån att bli förälskad?

2017-05-17
Länk till avsnitt

12. Skaldjursögon

Veckans avsnitt präglas av att ha dåligt minne. Pontus brottas med sin glömska och berättar om hans ?stulna? cykel. Är det bra med hypnos? Calle pratar om vad som är viktigt med sömn och att dricka lunchvin. Vad händer när man kombinerar en introvert och en extrovert?

2017-05-10
Länk till avsnitt

11. Mot kör mot skogen

Calle är lat och fixade egna butlers att handla på Ikea. Hur påverkar det resten av livet att flytta runt mycket som barn? Pontus går in på ämnet blind date. Kan man ligga med någon för att va snäll mot någon annan? Calle levererar mindblowing facts om våra uppväxter!

2017-05-03
Länk till avsnitt

10. Catnado

Calle talar ut om hur Alex grundlurade honom med olika saker när han var liten. Men vi får också höra om hur Calle hämnades på ett ganska så brutalt sätt. Pontus berättar hur det är att leva med en tonåring. Calle älskar dofter. Vad luktar gamla människor? Är de äckliga?

2017-04-26
Länk till avsnitt

9. Ishink

I veckans avsnitt får vi höra Calle Schulman och Pontus Gårdinger prata om gråt i olika former. De tar sig även igenom ämnet mobbning och ett personlighetstest. Pontus har under sin ensamhet i påskhelgen gjort en gråtlåt-lista och Calle pratar om sina kärleksresor med Sandhra. Varför sprang Pontus runt naken på ett hotell?

Gråtlåt-listan:
Bright eyes - Posion Oak
Damien Rice - The blower?s daughter
Dire Straights - Brothers in arms

2017-04-19
Länk till avsnitt

8. Calles Involution

Veckans avsnitt präglas av tankar och känslor kring terrordådet i Stockholm och Pontus berättar om hur tårarna inte gick att hålla tillbaka vid en stark tyst minut på flygplanet tillbaka från Grekland. Calle och Pontus försöker reda ut vad som driver människor att göra onda handlingar och de bekänner även egna hyss från forna dar. Calle hyllar sin mamma och de spånar vilt om evolutionen och framtiden.

2017-04-12
Länk till avsnitt

7. Koko och katten

Vad innebär det egentligen när man bokar att ses? Gills det? Calle försöker claima Paris till sin och Sandhras egen stad och Pontus tar upp lyssnarnas åsikter om hans pank-aura. I veckans avsnitt spånar Calle och Pontus på djupet om konflikträdsla och lögn som överlevnadsstrategi.

2017-04-05
Länk till avsnitt

6. Rhododendron

I det här avsnittet spånar Calle och Pontus om missbruk. Pontus har en gås oplockad med en Rhododendron-buske och räddar en duva. En lögn i podden avslöjas och Calle berättar om sitt förhållande till sina föräldrar.

2017-03-29
Länk till avsnitt

5. Särlek

Calles fötter växer och han blir hårigare än nånsin! Vad händer när man flyttar ihop? Calle och Pontus går igenom minnen från barndomen och pratar om Calles nystart i livet med Sandra.

2017-03-22
Länk till avsnitt

4. Hur fattig är Pontus Gårdinger?

Om vändningen i Calles liv, tre filter om skvaller och fake news. Dessutom får vi veta hur det gick för Pontus i golfhallen.

2017-03-15
Länk till avsnitt

3. Att döda Dalai Lama

[]
2017-03-08
Länk till avsnitt

2. Nära livet-upplevelse

Calle Schulman och Pontus Gårdinger tar sig igenom tankar om hur livet är som singel i med och motvind. 

2017-03-01
Länk till avsnitt

1. Självsamhet

[]
2017-02-22
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.