Sveriges 100 mest populära podcasts

Lyxfällan-podden

Lyxfällan-podden

TV-programmet Lyxfällan har räddat deltagare från ekonomisk knipa i många år. I den här podden diskuterar vi vad som gör att många svenskar hamnar i stora problem med sin ekonomi. Vi går på djupet med de frågor och utmaningar som deltagarna i programmet ställs inför. Sen hoppas vi också att du som lyssnar kan få tips och råd att skapa en stabil ekonomisk grund för ett lyckligt liv. Programledare: Magnus Hedberg, Frida Boisen, Patrik Wincent och Magdalena Kowalczyk

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

Array

Avsnitt

50. Så överlistar du säljarens tricks

Bättre sent än aldrig! I detta avsnitt slår Magnus och Patrik ihop sina kloka huvuden och pratar om säljare, deras säljtekniker, vilka situationer man kan hamna i som köpare och hur man ska överlista alla tricks och tekniker. Både Magnus och Patrik bjuder även på sina egna erfarenheter som säljare tidigare i karriären.
2019-01-31
Länk till avsnitt

49. Så sätter du billig guldkant på vardagen

Det har blivit dags för Magda och Magnus att ta plats i poddstudion och denna vecka går de närmare in på hur en guldkant kan sättas på både vardagen och semestern utan att det ska behöva kosta massa pengar. Magnus och Magda berättar om sina personliga ?guldkanter?, diskuterar vad en guldkant egentligen innebär, och hur den har förändrats i ett samhälle där vi bryr oss allt mer om vad andra tycker.
2019-01-22
Länk till avsnitt

48. Så får du ett framgångsrikt år

I veckans avsnitt av Lyxfällan ger Magnus och Frida sina bästa experttips till den som vill ha ett ekonomiskt hållbart och kanske till och med framgångsrikt år. Det blir 15 punkter med viktiga råd som många missar när de planerar sin ekonomi. Frida och Magnus gör sitt allra bästa för att ditt 2019 ska bli så bekymmerslöst som möjligt på det ekonomiska planet. Så grabba tag i penna och papper, för dessa tips är guld värda!
2019-01-15
Länk till avsnitt

47. Nytt år, nya möjligheter

I samband med starten på ett nytt år vill många "börja om" på nytt. Men hur sätter man rimliga mål som man faktiskt klarar av att hålla sig till under en längre period och inte bara till mitten på januari? Finns det både smarta och enkla knep som resulterar i bättre ekonomi, hälsosammare kost och rätt mängd motion? Magnus och Magda ger dig i veckans avsnitt guiden till hur du blir glad och mår gott - över tid!
2019-01-08
Länk till avsnitt

46. Skräpmatsfällan

I dag, den första januari, är den dag då flest pizzor säljs i Sverige. I veckans avsnitt passar därför Patrik och Magnus på att prata om skräpmatens konsekvenser. Vad gör skräpmaten med vår knopp, kropp och ekonomi? På vilket sätt kan den styra våra liv och varför är det för många så svårt att bli av med begäret? Magnus och Patrik ger sina bästa handfasta tips på hur man tar sig ur skräpmatsfällan.
2019-01-01
Länk till avsnitt

45. Att vara medberoende

Hur kommer det sig att så många personer backar sina släktingar eller vänner som har ekonomiska problem? Vad innebär det att vara medberoende och hur kan man undvika känslan av att behöva betala för andra? Vad är de negativa konsekvenserna av ett medberoende och varför är det viktigt att det upphör? Magda och Magnus ger i veckans avsnitt konkreta tips på hur man som närstående ska våga ställa de jobbiga frågorna och sätta gränser på hur mycket man är villig att hjälpa till med pengar.
2018-12-25
Länk till avsnitt

44. Omvärdering av julen

Julklappsjakten har börjat men måste det kosta skjortan? Inte om den är begagnad i alla fall. I veckans avsnitt av Lyxfällan berättar Frida, Magnus och Patrik vad de har för julklappstraditioner och hur de ser på julen. De diskuterar också varför vissa föräldrar känner en enorm press på att ge sina barn de perfekta klapparna, och hur denna stress kan påverka en hel familjeekonomi. På vilka sätt formas julfirandet av den digitala och den analoga omgivningen och hur kan man se på julen och julkappar med nya ögon och ny budget? Är det dags att omvärdera julen, en gång för alla? Patrik, Magnus och Frida kokar ihop sina bästa tips för en fröjdefull jul som inte behöver länsa kreditkorten.
2018-12-18
Länk till avsnitt

43. Så gör du en egen budgettavla

Varje hushåll skulle må bra av en egen budgettavla, likt den vi så ofta förknippar med programmet Lyxfällan. Små som stora, personer med stabil ekonomi och de som kämpar för att få ihop det varje månad - en budgettavla kan få de flesta att hajja till när de ser hur mycket pengar som går åt på vad. Men hur gör man en egen budgettavla? Frida och Magnus guidar dig genom de olika kolumnerna och hjälper dig förstå hur du kan få en översikt på dina utgifter gällande boende, mat, transport, kläder, sparande, övrigt och lån. Dessutom avslöjas det exklusivt i detta poddavsnitt hur sedlarna lyckas sitta kvar på den stora tavlan i Lyxfällan.
2018-12-11
Länk till avsnitt

42. När prylar blir bekräftelse

I veckans avsnitt handlar det om image och hur vissa människor konsumerar dyra saker enbart för att framstå på ett visst sätt. Magnus och Magda, som frekvent stöter på detta i Lyxfällan, pratar om varför det är viktigt för många att visa upp att ?det går bra nu?. I takt med sociala mediers framfart, hur har bekräftelsebehovet hos oss ökat och hur stor roll spelar saker och ting i sökandet efter likes? Vilket ansvar har föräldrar och hur kan man som kompis hjälpa en person som trots sin dåliga ekonomi vill visa upp en framgångsrik fasad?
2018-12-04
Länk till avsnitt

41. Reklamfällan

I veckans avsnitt pratar Magnus och Patrik, som båda har en bakgrund inom sälj, om reklamens psykologiska krokar. På vilket sätt påverkar reklam och olika säljtekniker dig till den grad att du köper saker du egentligen inte behöver? Patrik och Magnus går igenom olika former av reklam och hur de olika budskapen är skräddarsydda, både fysiskt och psykiskt, för att locka våra sinnen och få oss att känna ett begär. Hur enkelt är det att forma våra köp och vad säger det om oss egentligen? Det blir i vanlig ordning handfasta tips på hur man kan ifrågasätta och tänka ett extra varv, för att undvika att falla pladask i reklamfällan.
2018-11-27
Länk till avsnitt

40. manlig ekonomi

Är det någon skillnad mellan män och kvinnor i hur de hanterar pengar? Varför är män bättre på att löneförhandla än kvinnor, varför har kvinnor sämre pension än män och varför har inte kvinnor lika många anmärkningar hos Kronofogden som män har? Vad har Magnus och Frida gjort för observationer gällande manlig och kvinnlig privatekonomi och varför är det så? Det blir både via statistik men också med personliga erfarenheter som Frida och Magnus tacklar dagens ämne och ger konkreta tips på hur man kan undvika att hamna i ?kvinnofällan?.
2018-11-20
Länk till avsnitt

39. De farliga snabblånen

I veckans avsnitt granskar Magdalena och Magnus snabblån. Vad innebär det egentligen att ta snabblån och hur kommer det sig att denna låneform har vuxit sig så populär just i Sverige? Finns det tillfällen då ett sms-lån faktiskt kan vara bra, trots alla skyhöga räntor, uppläggningsavgifter och aviagifter som tillkommer? Hur jobbar snabblåneföretagen med att fånga in nya kunder och varför är det så lätt för vissa att hamna i snabblånefällan? Detta diskuterar Magnus och Magdalena, och ger samtidigt konkreta tips till den som fingrar på ett eventuellt sms-lån.
2018-11-13
Länk till avsnitt

38. Patriks väg från festandet

I veckans avsnitt öppnar Patrik upp och berättar för Magnus om sitt förflutna som alkoholist, en tid då han lade alla pengar och all energi på just festande. Hur hamnade han där, och vad var det som gjorde att han bestämde sig för att ta tag i sina problem? Patrik berättar om vägen bort från det destruktiva - mot ett liv med nya värderingar och en ny karriär. Han förklarar hur han rannsakade sig själv och på vilket sätt han hoppas att idag kunna hjälpa andra som kämpar med olika beroenden.
2018-11-06
Länk till avsnitt

37. Förnekelsefällan

I veckans avsnitt pratar Frida och Magnus om förnekelse. Varför är det så många som låter bli att öppna breven från exempelvis Kronofogden? Många av Lyxfällans deltagare vägrar att inse sina ekonomiska problem, men hur skapas detta flyktbeteende och vad ska man göra för att lyckas ta sig ur förnekelsefällan?
2018-10-30
Länk till avsnitt

36. Olycklig shopping

Vad är en så kallad shopaholic egentligen, och hur vet man om man befinner sig i ett shoppingmissbruk? Kanske ännu viktigare: vad grundar sig ett shoppingberoende i? I veckans avsnitt diskuterar Magda och Magnus bland annat hur shopaholics kan påverkas av bland annat digitala influencers och andra medieplattformar, samt berättar hur man kan få hjälp, om shoppingen är kopplad till psykisk ohälsa. Magnus och Magda gör sitt bästa för att ge tips och råd till personer som känner igen sig i detta destruktiva beteende, eller har en närstående som borde sätta stopp på det olyckliga shoppandet.
2018-10-23
Länk till avsnitt

35. Den fejkade tillvaron

Varför är visionen av lyx så viktigt för vissa människor? I dagens samhälle går det att hyra allt från fina bilar till exklusiva väskor - över en dag - allt för att få uppleva hur det kan kännas att leva någon annans liv, i ett kort tag. Men hur har det blivit så att så många strävar efter denna illusion så till den gräns att de skuldsätter sig? Och hur kan den här fejkade tillvaron stoppas - för att så många som möjligt i stället ska kunna uppskatta sitt riktiga liv? Detta är någonting som Magnus Hedberg och Patrik Wincent tar upp i veckans avsnitt av Lyxfällan-podden.
2018-10-16
Länk till avsnitt

34. Den onödiga leopardpälsen

I veckans avsnitt pratar Magnus och Frida om de där köpen som oftast är onödiga och som sker på impuls. Varför kan vissa sätta på sig hängslen och livrem innan de lägger pengar på någonting, medan andra shoppar loss på ren instinkt? Frida och Magnus kommer med handfasta tips på hur även den mest spontana personen kan hejdas från att genomföra transaktioner som oftast bara slutar med undangömda och bortglömda saker och ting. De delar också med sig av sina personliga minnen från både positiva och negativa impulsköp.
2018-10-09
Länk till avsnitt

33. Riskerna med avbetalningsköp

Varför hamnar så många människor i ett beteende när de skjuter upp betalningar av produkter och tjänster, även om de faktiskt har råd att betala hela beloppet? Att köpa på avbetalning på ett eller annat sätt har blivit en självklarhet i dagens samhälle och många köp går knappt att göra om man vill betala här och nu. Men vilka är vinnarna och vilka är förlorarna i dessa avbetalningstider? Magnus och Magda går i veckans avsnitt igenom riskerna med att köpa nu och betala sen, och kommer med konkreta tips på hur man kan ta sig ut ur djungeln av avbetalningar.
2018-10-02
Länk till avsnitt

32. Det sjuka nätspelandet

Nätspelandet har fördubblats sen år 1997 och är för många ett tidsfördriv, en bästa kompis och en plattform för snabba dopamin-kickar. Men att vara spelberoende kan jämföras med att vara alkoholist, säger Patrik Wincent, som när han inte är en av profilerna i Lyxfällan också bland annat jobbar med att erbjuda spelmissbrukare terapi. Han, tillsammans med Magnus Hedberg, diskuterar fenomenet nätspelsberoende i detta avsnitt. Varför blir vissa spelmissbrukare och hur kan det gå så långt att det drabbar både familj och vänner? Vad är det för faktorer som kan leda till denna ohälsosamma fälla och framförallt: hur kan man ta sig ur nätspelande, som i takt med digitaliseringen blir mer och mer tillgängligt för både vuxna och barn?
2018-09-25
Länk till avsnitt

31. Lördag hela veckan

Var femte matkasse slängs i soporna i dagens Sverige, vilket kostar ungefär 5 000 kronor per hushåll. Många av Lyxfällans deltagare överkonsumerar också kläder och onödiga prylar. Varför är vi så dåliga på att hålla hårt i plånboken och vad kan man göra för att planera sin konsumtion så den passar både ens privata ekonomi och planetens framtid? I veckans avsnitt berättar Frida Boisen och Magnus Hedberg om några av sina egna onödiga köp, men delar också med sig av tips och strategier för att lyckas bli av med dåliga köpvanor.
2018-09-18
Länk till avsnitt

Extramaterial - Live från Almedalen

Varför hamnar så många svenskar i Lyxfällan? Vad kan vi göra åt det? Lyxfällans programledare Frida Boisen i samtal med Annika Jakobsson från Kronofogden och Arturo Arques från Swedbank ? direkt från Almedalen.
2018-07-03
Länk till avsnitt

30. Ekonomiskt oberoende innan 40 med Farbror Fri

Magnus och Patrick får besök i studion av Oscar Lindberg, alias Fantastiska Farbror Fri, som gick i pension innan sin 40-årsdag. Hur lyckades han och hans fru bli ekonomisk oberoende trots alla utgifter som tillkommer en familj med tre barn? Hör hans berättelse i veckans avsnitt av Lyxfällans pengapodd!
2017-11-09
Länk till avsnitt

29. Singelekonomi med Lotta Möller

Det har blivit dags att prata singelekonomi! Patrick och Magnus gästas därför i veckans avsnitt av Lotta Möller, nyhetsreporter på RIX MorronZoo, och singel. Hur dyrt är det egentligen att befinna sig i dejtingsvängen, hur lägger Lotta upp sin matbudget och hur tänker hon att pengauppdelningen bör se ut när hon väl har träffat Mr. Right? Dessutom passar Lotta på att få experttips av Magnus och Patrick om hur hon ska förhandla sig till lägsta möjliga boränta.
2017-11-02
Länk till avsnitt

28. Matfällan

Mat kan vara en stor utgift för många, oavsett om man lever i familj eller singelliv. Vad är ?normalt? att lägga per månad på mat egentligen, varför slutar aldrig Magnus och Patrick att tjata om matlådor och vad är hemligheten bakom en god och nyttig men samtidigt prisvärd veckomatsedel? Patrick och Magnus ger dig i veckans avsnitt tipsen som hjälper dig undvika tråkiga besök i matvarubutiken med knorrande mage.
2017-10-26
Länk till avsnitt

27. Pruta som ett proffs

Hur prutar du till dig den bästa dealen när det kommer till bilköp, bolån, resor, kläder, elektronik eller renovering? Patrick och Magnus bjuder på sina bästa knep när det ska förhandlas pris på varor och tjänster. När är läget gyllene, och när ska man å andra sidan låta bli? Här är avsnittet för dig som vill utveckla din förmåga att göra bra affärer!
2017-10-19
Länk till avsnitt

26. Boktips

Det har blivit dags för boktips och i veckans avsnitt av Lyxfällans pengapodd delar Magnus och Patrick med sig av sina favoritböcker inom ekonomi. Bland annat pratar de om böcker från både svenska och internationella författare, informativ litteratur, inspirerande självbiografier, lättlästa handböcker med grundkunskap om hushållsekonomi och fördjupande läsning för den med många års erfarenhet. Här finns något för alla!
2017-10-12
Länk till avsnitt

25. Lönesamtal

I veckans avsnitt är temat: lönesamtal. Magnus och Patrick går igenom sätt att förbereda sig inför snacket med chefen, både när man är ny på jobbet och när man varit anställd länge på samma arbetsplats. Vad är en vanlig tabbe som många gör och hur kan man presentera sitt löneanspråk på bästa sätt för att få till den efterlängtade inkomsten?
2017-10-05
Länk till avsnitt

24. Parekonomi

Oavsett om man är sambos, särbos, kulbos, gifta eller flatmates så är det för många svårt att prata om den gemensamma ekonomin. Ska man dela lika på precis allt när man ?blivit ett? eller hur kan man tänka angående hushållssysslor, bonusbarn, resor och sparade pengar? Detta tar Patrick och Magnus upp i veckas pengapodd och det blir både personliga berättelser och tips och råd till den som gärna undviker ämnet, men samtidigt brottas med det.
2017-09-28
Länk till avsnitt

23. Så blåstes Jesper Hussfelt av bedragaren

Ekonomiska bedragare finns det i överflöd och en av de som drabbats av är sportkommentatorn Jesper Hussfelt. Under en golfrunda träffade Jesper en person som påstod sig vara investeringskonsult och som lovade guld och gröna skogar. Detta visade sig vara allt annat än sant, någonting som kostat Jesper stora summor och mycket tid i kampen för att få tillbaka sina pengar. Hör hela hans berättelse om bedrägeriet när han gästar Magnus och Patrick i veckans avsnitt av pengapodden.
2017-09-14
Länk till avsnitt

22. Kompisekonomi

I veckans avsnitt handlar det om kompisekonomi. Hur ser de oskrivna reglerna ut när man lånar ut pengar eller bjuder sina vänner på restaurangbesök, räknas inte somliga skulder efter en viss tidsperiod och hur ska man tänka om man lagt ut massa pengar men inte vill verka sniken och säga till? Magnus och Patrick berättar om sina egna erfarenheter inom området.
2017-09-07
Länk till avsnitt

21. Berg- och dalbane-ekonomi med Marcus Birro

I veckans avsnitt gästar författaren och debattören Marcus Birro. Han berättar bland annat om sina ekonomiska berg- och dalbaneresor, den berömda bröllopstavlan som hans exfru lade ut på auktion och boken han är aktuell med i höst. Marcus berättar också hur han ser på sin ekonomi i dag och ger äntligen en förklaring till Patrick och Magnus om varför han ansökte till tv-programmet Lyxfällan - för att hoppa av i sista sekunden.
2017-08-31
Länk till avsnitt

20. Nya lyssnarfrågor

I veckans avsnitt svarar Magnus och Patrick på lyssnarfrågor som kommit in under sommaren. Bland annat hur man ska placera sina fonder när man har tio år kvar tills pension, hur man ska komma överens om man har olika syn på ekonomisk planering i ett förhållande - och frågor om tv-programmet!
2017-08-24
Länk till avsnitt

19. Det kontantlösa samhället

I veckans avsnitt pratar Magnus och Patrick om kort och kontanter. Vilka för- och nackdelar finns det med våra sedlar och plastkort och varför är det så viktigt att det sitter riktiga pengar på den berömda budgettavlan som dyker upp i varje avsnitt av Lyxfällan? Är vi nära ett kontantlöst samhälle och hur kommer olika branscher påverkas och förändras allt eftersom digitaliseringen ökar och det analoga minskar?
2017-08-17
Länk till avsnitt

18. Tillbaka till framtiden: ekonomisk nystart efter sommaren

Lyxfällans pengapodd är tillbaka efter sommarledigheten, precis som mångas kreditkortsräkningar. Det har blivit dags att utvärdera sommarens utgifter; vad kostade mest och var det värt pengarna? Hur kan man på bästa sätt komma igång inför hösten och samtidigt börja spara inför nästa semester? Patrick och Magnus ger i veckans avsnitt handfasta tips på hur man får ekonomin att hålla under höstens ekonomiska nystart.
2017-08-10
Länk till avsnitt

17. Sport och pengar

Sport kan innebära stora pengar och en framgångsrik idrottare kan dra in flera miljarder på ett inkomstår. I veckans avsnitt diskuterar Patrick och Magnus idrottens betydelse, med fokus på både den ekonomiska biten och den mentala. Hur har det påverkat Magnus och Patrick under deras uppväxt och vad har den för betydelse för dem i dag? Och hur ska man som förälder göra om man inte har råd att betala barnens idrott? Patrick och Magnus tar nu sommarledighet och är tillbaka med podden i augusti igen!
2017-06-22
Länk till avsnitt

16. Aktier och fondgrunkor

Det har blivit dags för Magnus och Patrick att prata om ett av sina favoritämnen, nämligen aktier. På vilket sätt påverkas börsen av politik, terrorism eller andra världshändelser och hur låter det när Patrick och Magnus siar om olika aktiers upp- och nedgångar? Magnus och Patrick berättar om egna aktieköp och ger sina bästa tips på hur man ska tänka när man bygger en aktieportfölj.
2017-06-15
Länk till avsnitt

15. Ekonomiplanera din semester

Sommaren står runt knuten och Patrick och Magnus tar upp lyssnarfrågor som fokuserar på semesterkassan. Hur kan man uppleva sommarens lediga dagar utan att tappa kontroll över ekonomin? Och vad ska man göra om man inte har ett öre kvar till sommaren men verkligen behöver snabba pengar? Magnus och Patrick berättar hur de själva planerar att tillbringa semestern, och vad det kommer kosta.
2017-06-08
Länk till avsnitt

14. Så blir du miljonär

Hur länge måste man spara innan det verkligen biter till på kontot och är det möjligt för en person med ?vanlig? inkomst att spara sig till miljonen? I veckans avsnitt går Magnus och Patrick igenom månads-sparande och förklarar hur det kan löna sig att istället för att ha pengarna i madrassen - placera dem i aktier och fonder. Hur kan den så kallade ränta på ränta-effekten göra dig till miljonär?
2017-05-25
Länk till avsnitt

13. Skilsmässoekonomi med Niclas Wahlgren

Magnus och Patrick gästas i veckans avsnitt av Niclas Wahlgren, som berättar hur hans ekonomi påverkades när han separerade. Vad hände med huset, hans sätt att spendera och hur förändrades prioriteringarna? Dessutom berättar Niclas varför han är rädd för ett framtida kontantlöst samhälle, hur ofta han byter bank och vad han tycker om äktenskapsförord.
2017-05-18
Länk till avsnitt

12. Budgetera mera!

Magnus och Patrick pratar i veckans avsnitt om budgetering. Hur kan en budgettavla se ut och varför är den så viktig? Vad är egentligen en löpande budget, barnbudget eller projektbudget? Patrick och Magnus berättar om sina egna budgettavlor och hur de ser till att alltid vara ett steg före sina utgifter.
2017-05-11
Länk till avsnitt

11. På väg mot vuxenlivet

Det här avsnittet vänder sig både till dig som är på väg ut i vuxenlivet, och dig som är förälder till barn som nu ska stå på egna ben. Patrick och Magnus ger sina bästa tips och råd för hur unga vuxna kan bygga upp en stabil ekonomi men samtidigt ha kul och njuta av livets goda frukter.
2017-05-04
Länk till avsnitt

10. När sparandet gått för långt

I veckans avsnitt vänder Magnus och Patrick på myntet och pratar om stunder då det faktiskt kan vara bra att dra ner på sparandet och unna sig någonting som kostar pengar. När kan ett ekonomiskt sparande gå för långt och istället leda till ångest och en försämrad livskvalitet?
2017-04-27
Länk till avsnitt

9. Lyssnarfrågor

I veckans avsnitt tar Patrick och Magnus upp några av de frågor som lyssnare har skickat in till podden!
2017-04-20
Länk till avsnitt

8. Hur hamnade jag här?

I veckans avsnitt pratar Magnus och Patrick om karriärer, inte minst sina egna karriärsval. Vad jobbade de egentligen med innan Lyxfällan och vad har de för tips till den som funderar på att göra en tvärvändning och byta karriär?
2017-04-13
Länk till avsnitt

7. Bostadsfällan

I veckans avsnitt pratar Magnus och Patrick om vad man bör tänka på innan man beslutar sig för att köpa bostad. Bostadsmarknadens utveckling, ränteläget, amorteringskrav och skuldkvotstak. Det är mycket att hålla reda på men Patrick och Magnus ser till att du har koll på det senaste. De berättar dessutom om sina egna lyckade - och mindre lyckade - bostadsaffärer.
2017-04-06
Länk till avsnitt

6. Vilken plånbokstyp är du?

I veckans avsnitt går Patrick och Magnus igenom olika plånbokstyper. Vad är det som kännetecknar hur hårt eller löst man håller i plånboken, eller i vilka situationer man gör det? Patrick och Magnus avslöjar också vilka plånbokstyper som de själva känner igen sig i.
2017-03-30
Länk till avsnitt

5. Lyxfällanbesvikelsen

I veckans avsnitt berättar Patrick och Magnus vad som hände sen med några av Lyxfällans deltagare. Både de som numera verkar ha kontroll på sin ekonomi men också personer som inte bara fallit tillbaka i gamla spår utan också gjort Patrick och Magnus besvikna på andra plan.
2017-03-23
Länk till avsnitt

4. Magnus avslöjar sin sparbuffert

Varför är det så viktigt att spara pengar? I veckans avsnitt går Patrick och Magnus igenom olika sparformer och berättar hur mycket pengar de själva tycker ska finnas i en sparbuffert.
2017-03-16
Länk till avsnitt

3. Patricks lånefrossa

I veckans avsnitt pratar Patrick och Magnus om lån. Vad är egentligen skillnaden på olika lån och varför reser sig håren i Patricks nacke när han tänker på just blancolån?
2017-03-09
Länk till avsnitt

2. Ryggan som satte spår

Patrick och Magnus pratar ekonomisk barnuppfostran och berättar bland annat om sina barndomsminnen och hur de i dag väljer att uppfostra sina barn gällande ekonomi.
2017-03-02
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.