Sveriges 100 mest populära podcasts

Beslutspodden ? om livet, affärerna och resten

Beslutspodden ? om livet, affärerna och resten

Mona och Ari Riabacke är båda doktorer i beslutsfattande. Denna podd innehåller samtal och intervjuer om mod, lycka, business, framgång, motgång och annat spännande som rör oss alla under livets gång. Naket och ärligt. Hjärta och hjärna. Mer än bara prat.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

beslutspodden.se

Avsnitt

50. Beslutspodden med Per Holknekt ? Gör någonting!

I det 50e avsnittet av Beslutspodden har vi för första gången bjudit in en gäst för andra gången och är glada och stolta över att Per Holknekt tackade ja igen! Per bjuder generöst på sig själv och öppnar upp om livet som ibland tar oväntade vägar, allt enligt devisen; naket och ärligt. Vi pratar drivkrafter, drömmar och om senaste årens motgångar och att det finns en väg ut. Ett samtal som ingen av oss ville skulle ta slut, vi hoppas och tror att du känner likadant! 

2021-10-04
Länk till avsnitt

49. Beslutspodden med Lotta Borg Skoglund ? Hur mår vi egentligen?

Möt psykiatrikern Lotta Borg Skoglund i ett otroligt lärorikt och spännande samtal om hur vi egentligen mår, varför hon inte gillar uttrycket psykisk ohälsa, och om hennes forskning och hårda arbete med att hjälpa människor med NPF-diagnoser. 

2021-09-13
Länk till avsnitt

48. Beslutspodden med Katarina Blomkvist ? Förnyelse i förändring

Möt Dr. Katarina Blomkvist i ett viktigt och aktuellt avsnitt om vikten av att jobba med intraprenörskap och förnyelse i redan etablerade företag. Vad krävs för att överleva i den föränderliga värld vi verkar i? Handfasta tips utlovas för att göra bättre från nu och framåt!

2021-02-04
Länk till avsnitt

47. Beslutspodden med Christer Skog ? Rätt fokus!

Möt den kloka tränaren och världsrekordhållaren Christer Skog i ett avsnitt som spänner från hans gedigna karriär som tränare för flera skidlandslag, elitidrottare och vanliga motionärer till hans syn på träning, inställning och vikten av att hålla fokus på det du kan påverka. 

2020-12-15
Länk till avsnitt

46. Beslutspodden ? Ett väldigt annorlunda år

Planerna låg klara, efter en hektisk höst skulle vi till Thailand över jul för att jobba med det vi älskar, föreläsa och träna, men inget blev som vi tänkt oss. Efter ett minst sagt annorlunda år så är Beslutspodden nu tillbaka och vi summerar det som hänt i vårt liv, hur vi tagit oss an utmaningar och reflekterar över tiden som råder. 

2020-11-24
Länk till avsnitt

45. Beslutspodden med Marika Lagercrantz ? Ge aldrig upp!

Möt en av våra mest kända och folkkära skådespelare, Marika Lagercrantz, som berättar om att växa upp i en kulturelitfamilj där hon förväntades vara söt men ingen brydde sig om vad hon sa, om hur hon som ung misslyckades med att komma in på Scenskolan men inte lät det hindra henne från att satsa på skådespeleriet ändå, om hur ett spontant beslut ledde till en viktig del av hennes liv, om hennes engagemang i Kvarteret Mullvaden, vad hon ångrar, vad hon är mest stolt över och vad hon drömmer om i framtiden!

2019-11-21
Länk till avsnitt

44. Beslutspodden med Magnus Cedenblad ? Följ ditt hjärta!

Möt Magnus "Jycken" Cedenblad, en av Sveriges genom tiderna största MMA-stjärnor, i ett varmt samtal om att följa sin passion och kliva utanför normen för vad man "bör göra", vad som krävs för att bli riktigt bra ? oavsett vad det handlar om, om att fatta svåra beslut, om vikten av att förstå hur våra tankar styr oss i allt vi gör och varför han tycker att vi ska undvika att stirra oss blinda på mål och istället vara i nuet för att låta oss guidas av vår värderade riktning! 

2019-10-22
Länk till avsnitt

43. Beslutspodden med Johan Olsson ? Våga vara favorit!

Möt en av vår tids största svenska idrottsstjärnor i ett underbart samtal om konststycket att balansera en karriär i den absoluta världstoppen med att vara småbarnsförälder, den långa vägen till mästerskapsmedaljer och dubbla bragdguld, om det pris han fått betala och om hur han och familjen funnit nya vägar i livet efter den aktiva karriären! Lär känna en fascinerande och varmhjärtad man på riktigt, lär känna Johan Olsson!

2019-10-01
Länk till avsnitt

42. Beslutspodden med Tina Thörner ? Över berg, genom dalar

Möt rallymästaren Tina Thörner i ett varmt och klokt samtal om hur hennes liv ? med start i de värmländska skogarna och sedermera resor över hela världen där hon vunnit de tuffaste rallytävlingarna ? format henne till den världsmedborgare hon är idag. En framgångsfaktor har varit hennes förhållningssätt till hur man hanterar motgångar och blir sitt bästa jag. Idag drömmer hon om att göra världen till en bättre plats för alla barn och brinner för att få människor att köra säkrare och mer klimatsmart.

2019-09-10
Länk till avsnitt

41. Beslutspodden med Magdalena Forsberg ? Tankens kraft!

Möt Magdalena Forsberg, en av våra mest folkkära idrottsprofiler, i ett varmt samtal som spänner över en imponerande karriär som elitidrottare där hon med sin målmedvetenhet, mod och kunskap om hur våra tankar styr oss har skördat aldrig skådade framgångar, men där hon också lärt av sina motgångar ? för att bli ännu bättre! Hon har idag landat i ett härligt liv där hon mellan alla sina uppdrag värdesätter umgänge med familjen, att vara i naturen och att driva släktgården i Ullånger ? en plats där hon tänker stanna länge!

2019-06-18
Länk till avsnitt

40. Beslutspodden med Titti Schultz ? På riktigt!

Möt Titti Schultz, en av Sveriges mest erfarna programledare i radio, i ett varmt och öppenhjärtigt samtal om hennes uppväxt, hur hon blev kär i radio, om medvetna val - i livet och på jobbet, och vilka egenskaper hon värdesätter mest hos människor hon möter. Vi blev helt kära i Titti och gissar att andra kommer bli det också.

2019-05-28
Länk till avsnitt

39. Beslutspodden med Katarina Blom ? Mera lycka!

Möt glada och kloka psykologen Katarina Blom i ett underbart och viktigt samlat som tar oss med oss in i lyckopsykologins värld! Vi reder ut lyckans roll i livet, talar om hur vi kan påverka vår upplevelse genom beteenden, hur viktiga välfungerande relationer är för vårt mående, inte minst, hur mycket av lyckan som ligger i våra egna händer! Vi blev genuint glada och lyckliga av detta samtal och är säkra på att ni kommer bli detsamma!

2019-05-07
Länk till avsnitt

38. Beslutspodden med Shoka Åhrman ? Medveten ekonomi!

Möt en cool ekonom som redan som 16-åring började investera i aktier och efter många år i rollen som rådgivare på bank sadlade om för att nå ut till fler. Hon brinner för att skapa ett större intresse hos folk att göra mer medvetna val om sin privatekonomi, inte minst i en stressad vardag med en hjärna som lätt nappar på kortsiktiga belöningar! Lyssna på hennes tips om hur vi kan bli bättre på att undvika ekonomiska beslutsfällor och lyckas tänka mer långsiktigt vad gäller vårt sparande ? en god väg till ett rikare liv. 

2019-04-16
Länk till avsnitt

37. Beslutspodden med Ida Hult ? Från tanke till handling!

Möt etnologen och framtidsstrategen Ida Hult i ett medryckande samtal om vikten av att ha roligt, vara sig själv, bryta kulturella tabun och att le stort. Varför är det skillnad på vad vi säger och vad vi gör, varför är det så svårt att slutföra det vi påbörjat och vad innebär ett modernt ledarskap i en värld där morgondagens konsumenter redan är här och många organisationer inte är redo?

2019-03-26
Länk till avsnitt

36. Beslutspodden med Tobias Degsell ? Kombinera mera!

Möt den spännande entreprenören och tidigare curatorn på Nobelmuseet, Tobias Degsell, en man som brinner för kreativitet och innovation genom att bygga broar mellan människor och kompetenser. Han älskar data och har bl.a. studerat vad nobelpristagare har gemensamt i sin förmåga att inte bara kläcka en idé utan att också få det att hända, hur man går från tanke till handling. Tobias förespråkar misslyckanden och säger att riktigt mod är att vara sig själv, att vara annorlunda ? även om priset ibland kan vara högt. 

2019-03-05
Länk till avsnitt

35. Beslutspodden med Mikael Tornving ? Vardagen är livet!

Möt kloka och roliga Mikael Tornving i ett härligt samtal om meningen med livet, sin syn på ledarskap, att äga ansvar och om att våga kliva in i de fönster som öppnar sig i tillvaron. Han säger att vi har en benägenhet att krångla till våra liv mer än vi behöver och hans eget motto är: Livet är lättare än man gör det till! 

2019-02-12
Länk till avsnitt

34. Beslutspodden med Jonas Eriksson ? Snabba beslut!

Möt stjärndomaren, expertkommentatorn och entreprenören Jonas Eriksson i ett underbart samtal om att fatta beslut i pressade situationer med 100-tals miljoner ögon på sig och när nationers stolthet står på spel. Detta är ett samtal om hans ledarskap (på och utanför planen), om att se individen och att få team att prestera, ett samtal med stort hjärta och mycket klokhet ? rekommenderas varmt!

2018-12-11
Länk till avsnitt

34. Beslutspodden med Jonas Eriksson ? Snabba beslut!

Möt stjärndomaren, expertkommentatorn och entreprenören Jonas Eriksson i ett underbart samtal om att fatta beslut i pressade situationer med 100-tals miljoner ögon på sig och när nationers stolthet står på spel. Detta är ett samtal om hans ledarskap (på och utanför planen), om att se individen och att få team att prestera, ett samtal med stort hjärta och mycket klokhet ? rekommenderas varmt!

2018-12-11
Länk till avsnitt

33. Beslutspodden med Kjell A. Nordström ? Funkier than ever!

Möt Dr. Kjell A. Nordström, författare, rådgivare och en av de högst rankade management-tänkarna i världen som trollbinder med sitt kunnande i ett varmt och roligt samtal om att gå från outsider till insider, om hur världen förändras och vad som krävs för att ta sig an framtiden på bästa sätt.

2018-11-27
Länk till avsnitt

32. Beslutspodden med Pamela Andersson Alselind ? Två hål i huvudet och ett mirakel!

Journalisten, chefsredaktören och miraklet Pamela Andersson Alselind lämnar ingen oberörd, hennes historia går rakt in i hjärtat och hennes livslust smittar av sig! Möt en fascinerande kvinna med otaliga strängar på sin lyra, ett stort hjärta och ett skratt som ekar vart hon än går. 

2018-11-06
Länk till avsnitt

31. Beslutspodden LIVE med Johan Söderström ? Den moderna ledaren

Möt Johan Söderström ? ABBs Sverige VD ? i ett live-inspelat avsnitt fullt av hjärta och hjärna! En ödmjuk ledare med glimten i ögat som ser individen samtidigt som han gång efter annan lyfter lagets betydelse för deras framgång. Hans hjärta slår hårt för allas lika värde, mångfald och hållbarhet, en minst sagt mångfacetterad man som lever som han lär. 

2018-10-16
Länk till avsnitt

30. Beslutspodden med Maria Dufva ? Värsta bästa nätet

Möt kriminologen, författaren och föreläsaren Maria Dufva i ett spännande och viktigt samtal om nätets olika sidor, om våra barns (och våra) uppkopplade liv och om hur vi med en ökad medvetenhet kan undvika faror och fallgropar för att ta tillvara på allt det bra som den nya tekniken för med sig! 

2018-10-02
Länk till avsnitt

29. Beslutspodden med Petter Askergren ? Lev nu, dö sen!

Möt Petter Askergren, en av svensk hiphops allra största som slog igenom redan på plastskivornas tid och som idag är mer aktuell än någonsin. Ett varmt och öppenhjärtigt samtal om hans livsresa, att gå sin egen väg och ta vänster när andra tagit höger, att hålla sig aktuell genom att göra det man verkligen brinner för och om hans texter som går rakt in i hjärtat ? lev nu, dö sen!

2018-09-11
Länk till avsnitt

28. Beslutspodden med Robert Karjel ? Ett hjärta av guld och vingar av stål

Möt Robert Karjel, f.d. stridspilot, författare och talare, i ett spännande samtal om att leda piratjakt utanför Somalias kust, att sätta samman en Black Hawk-helikopterdivision i Afghanistan under tidspress och om hur han i sitt författarskap har ambitionen att skriva underhållande samtidigt som han vill lyfta viktiga frågor.

2018-06-26
Länk till avsnitt

27. Beslutspodden med Per Naroskin ? en unik spanare!

Välkommen till ett underbart avsnitt med psykologen Per Naroskin, ett samtal om lycka, om att jobba jämt och samtidigt vara fri, om vad dagens chefer behöver bli bättre på och om vilka sociala konsekvenser den snabba teknikutvecklingen för med sig. Vi förundrades och förfördes av Pers förmåga att se saker bortom det självklara, och inte minst, att uppskatta livet och det bästa han har! 

2018-06-05
Länk till avsnitt

26. Beslutspodden med Stefan Hyttfors ? Framtiden är här!

Hör framtidsexperten Stefan Hyttfors i ett spännande samtal om vad framtiden egentligen handlar om, olika typer av förändring, livets stora frågor, illusionen om att något är permanent, varför det kan vara dags att byta jobb plus några riktigt vassa tips om hur du kan få ut mer av ditt liv!

2018-05-15
Länk till avsnitt

26. Beslutspodden med Stefan Hyttfors ? Framtiden är här!

Hör framtidsexperten Stefan Hyttfors i ett spännande samtal om vad framtiden egentligen handlar om, olika typer av förändring, livets stora frågor, illusionen om att något är permanent, varför det kan vara dags att byta jobb plus några riktigt vassa tips om hur du kan få ut mer av ditt liv!

2018-05-15
Länk till avsnitt

25. Beslutspodden med Aron Anderson ? Allt är möjligt!

Möt äventyraren Aron Anderson i ett vackert, roligt och starkt samtal om livet, att lyckas vända motgång till framgång, om att nå sina mål och om varför tacksamhet är nyckeln till lycka! Med en vilja av stål och ett hjärta av guld har han samlat många miljoner till Barncancerfonden genom att bestiga berg, simma över hav och cykla sträckor andra aldrig skulle drömma om. Han har funnit ett "varför" större än honom själv, är en förebild för tusentals och har en beundransvärd inställning till livet som garanterat smittar! 

2018-05-01
Länk till avsnitt

24. Beslutspodden med Dominika Peczynski ? Min egen väg!

Möt Dominika Peczynski i ett ärligt, varmt och personligt samtal om hennes fascinerande resa från duktig flicka i skolan till rockstjärna, entreprenör och frispråkig debattör. Hon ogillar inställsamhet, gillar att tycka olika och har verkligen gått sin egen väg. Härlig lyssning utlovas!

2018-04-17
Länk till avsnitt

23. Beslutspodden med Tobias Karlsson ? Kramas mer!

Ett magiskt samtal om resan från utanförskap till styrkan att följa sina drömmar trots att priset bitvis varit högt, om familjens betydelse, om att våga vara sig själv, vikten av att stanna upp och om vad hans livs dröm har fört med sig i livet. Tobias berättar också om sina bästa, svåraste och sämsta beslut och vad han lärt sig ? att fånga det man har, här och nu! 

2018-04-03
Länk till avsnitt

22. Beslutspodden med Mona & Ari ? Hjärta och hjärna

Vi firar ett år med Beslutspodden genom att släppa ett eget avsnitt där vi funderar på varför vi inte kan räkna oss fram till svaren på livets stora frågor, hur man kan bli modigare, varför det är så viktigt att fatta beslut och våga vara sig själv. Vi pratar också om varifrån vi får energi, vad som motiverar oss, hur vi får saker att hända och vilka som är de bästa besluten. Vi blickar tillbaka på året som gått, året som började med att vi vågade starta Beslutspodden! 

2018-03-20
Länk till avsnitt

21. Beslutspodden med Food Pharmacy's Mia och Lina

Träffa Lina Nertby Aurell och Mia Clase, författarna till två av Sveriges mest sålda böcker de senaste åren och grundare av den omåttligt populära bloggen Food Pharmacy, i ett intressant samtal om tarmfloror (vad är det?), om att vara modig men inte förstå att man är det, om hur de nått rockstjärnestatus i Polen och en massa bra tips på hur du kan förbättra ditt matintag för att må bättre. Detta handlar om ett av de viktigaste beslut vi tar i våra liv ? vad vi väljer att äta!

2018-03-06
Länk till avsnitt

20. Beslutspodden med Kristian Luuk ? Inte raka spåret

Vi tar reda på vad som har format en av vår tids största TV-profiler i ett samtal där han berättar att han skulle vara nöjd även om allt tog slut i morgon, att hans Estniska familj hade fokus på utbildning när han själv hellre lekte radio, hur hans kontrollbehov tar sig i uttryck och hur det gick med psykologens råd att bli mer spontan och aggressiv. Möt Kristian Luuk ? den kantiga mannen med runda hörn!

2018-02-20
Länk till avsnitt

19. Beslutspodden med Karin Adelsköld ? Skratta åt eländet!

Möt Karin Adelsköld i ett roligt, varmt och viktigt samtal om att växa upp med Tjeckisk dockteater, hur ilskan är hennes drivkraft att förändra världen, vägen från journalist till Sveriges roligaste kvinna och hur hon blev hedersdoktor vid Lunds Tekniska Högskola. Här pratar vi bredd, kunskap och hjärta!

 

2018-02-06
Länk till avsnitt

18. Beslutspodden med Pia Sundhage ? Jaget för laget!

Möt Pia Sundhage i ett varmt och öppenhjärtigt samtal om sin uppväxt, om hur hon står med båda fötterna på jorden tack vare de värderingar hon fått med sig hemifrån, hennes syn på ledarskap och att nu ? som nytillträdd förbundskapten för flickor 15 och 17 år ? ha fått ett gyllene tillfälle att betala tillbaka för allt som damfotbollen har gett henne i livet. Ett avsnitt att lyssna på flera gånger, så klokt, så varmt, så viktigt! We love Pia!

2018-01-23
Länk till avsnitt

17. Beslutspodden med Pär Johansson ? Ingenting är omöjligt!

Pär Johansson om hur allt började med en misslyckad fotbollskarriär och hur ödet ville annat med hans liv, om att lyssna på sin intuition och att göra saker som man inte visste att man törs, om alla människors lika värde, om vikten att hellre vara bra på en sak än dålig på tio, om vad han är allra stoltast över och vad han ångrar mest. Så klok, så varmhjärtad, så? Pär Johansson!

2017-12-12
Länk till avsnitt

16. Beslutspodden med Stefan Sauk ? Alltjämt skeptisk

Möt Stefan Sauk i ett personligt samtal om sin uppväxt, att våga säga vad man tycker, om hur allt började med tillfälligt avbrott i TV-programmet Lorry till hans tankar kring åldersfascism och om att politikerna borde få äta sjukhusmat tills de fått ordning på landet. Stefan Sauk, the one and only.

2017-11-28
Länk till avsnitt

15. Beslutspodden med Måns Möller ? Stå upp för livet

Lär känna komikern Måns Möller i ett magiskt samtal fullt av skratt, allvar och öppenhjärtiga betraktelser om livets olika nyanser, om hans väg från ekonomistudier till TV och landets största stå upp-scener till att slå världsrekord på cykel för samla in pengar till Viggofoundation och hjälpa barn med speciella behov.

2017-11-14
Länk till avsnitt

14. Beslutspodden LIVE med Mia Törnblom ? Hur svårt kan det vara?

I historiens första Beslutspodden LIVE möter ni energisprutan och självledarskapsgurun Mia Törnblom i ett roligt och spännande samtal om att finna sin drivkraft i lust, att bygga mycket av sin framgång på tidigare misslyckanden, om vikten av reflektion och om att coacha ledare för att leda i ständig förändring. 

2017-10-31
Länk till avsnitt

13. Beslutspodden med Marika Carlsson ? Jag är Gud

Vi träffar underbara komikern Marika Carlsson i ett tänkvärt och roligt samtal om hennes fängslande livsresa från ett dike i Etiopien, sin uppväxt i ett frireligiöst hem, om att använda humor som försvar mot rasism, att finna sig själv och hela vägen till att idag vara hyllad komiker med framgångar i TV, radio och på scener runt om i landet.

2017-10-17
Länk till avsnitt

12. Beslutspodden med Mouna Esmaeilzadeh ? Ja må du leva uti 150 år!

Möt läkaren, hjärnforskaren och TV4s expert, Mouna Esmaeilzadeh, i ett otroligt spännande och viktigt samtal om hur du kan påverka din livslängd och livskvalitet genom medvetna val. Varför är det så viktigt att skratta, känna samhörighet, träna, ha sex och hur kan vi redan idag förhindra att många sjukdomar utvecklas? Mounas tankar och egen livshistoria är otroligt inspirerande ? ett ?måste avsnitt?!

2017-10-03
Länk till avsnitt

11. Beslutspodden med Lotta & Ola Wenström ? Kärlek, business & mod = framgång

Möt paret Lotta & Ola Wenström i ett hjärtligt samtal om kärleken till varandra, familjen, jobbet och om att ha förändring som ledstjärna i allt de gör! De har varit gifta i 26 år och har tillsammans skapat ett drömliv, de bor på flera ställen och de reser jorden runt för att intervjua elitidrottare för sin egen TV-kanal Wenström Television. Genom medvetna val, mycket kärlek och respekt för varandra så har de skapat en tillvaro de älskar!

2017-09-19
Länk till avsnitt

10. Beslutspodden med Lottie Knutson ? Våga vägra popularitetstävlingen!

Möt Lottie Knutson i ett spännande samtal om hur dagens ?popularitetstävling? påverkar individer och företag, vad som krävs för att våga fatta obekväma beslut, varför lågintensiva kriser ofta är svårare att hantera än de mer akuta och hur hon fann sig själv på nytt i sina drömmars Paris!

2017-09-05
Länk till avsnitt

9. Beslutspodden med Klas Hallberg ? I love hångel

Möt Klas Hallberg, livsfilosofen och en av landets absolut roligaste personer, i ett fullständigt underbart måste-avsnitt om varför vi ska hångla mer, gärna så att dreglet hänger, och om att våga mer i varje möte med en annan människa för att på så sätt leva livet fullt ut. Klas kommer garanterat få er att skratta högt och betrakta er tillvaro, ert liv och er framtid i ett nytt underbart sken! Lyssna gör du på egen risk, en oförglömlig timme utlovas!

2017-06-28
Länk till avsnitt

8. Beslutspodden med Frida Boisen ? Vi kan förändra världen!

Möt årets branschpersonlighet Frida ?Social Media Queen? Boisen i ett mycket personligt, inspirerande och öppen hjärtligt samtal om vem hon är, ambitionen att imponera på hela världen, hur hon använder ilska som drivkraft, om att vara sitt flöde på sociala medier, näthat, nätkärlek, kloka tankar om framtidens ledarskap och vikten av att lita på varandra när man ska utvecklas! Vi blev alldeles varma i hjärtat när vi spelade in avsnittet och vi är säkra på att ni kommer förstå varför när ni lyssnar!

2017-06-14
Länk till avsnitt

7. Beslutspodden med Micael Dahlén ? Spring mot dina rädslor

Vi träffar rockprofessorn Micael Dahlén i ett magiskt samtal om livet, hur det gick till när han en dag blev sig själv till 100%, varför det är julafton i början av maj, hur han springer mot sina rädslor och att vi måste överge ?det går inte?-tanken för att nå våra drömmars mål! Micael guidar oss in i huvudet på massmördare, han berättar om sitt experiment som uteliggare och konstaterar att det bara är ?2 meter? mellan de och oss ? det kunde varit du.

2017-05-31
Länk till avsnitt

6. Beslutspodden med Azita Shariati ? Att leda till framgång

Vi möter Azita Shariati i ett spännande samtal om hur man kan nå riktigt långt fast man startat från noll, varför det är livsviktigt att förstå sina egna värderingar och ha sina prioriteringar klara, hur man kan leda sig själv och andra till framgång, och att det inte finns något som heter tur ? ska man nå långt så måste man jobba hårt! Lär känna Azita Shariati, hon är unik på så många sätt, en aldrig sinande källa till inspiration!

2017-05-17
Länk till avsnitt

5. Beslutspodden med Leo Razzak ? Gör främmande spännande!

Vi möter Leo Razzak i ett kärleksfullt samtal som spänner hela vägen från hans tuffa uppväxt i förorten till hans liv som socialentreprenör, som en av näringslivets supertalanger, grundare av skolor och barnhem i Bangladesh till dagens framgångar som skådespelare i Torpederna och Bonusfamiljen. Leo sprutar av idéer oavsett om det gäller utbildningsväsendet, företagande eller integration, han säger vad han tycker och han får saker att hända ? på riktigt!

2017-05-03
Länk till avsnitt

4. Beslutspodden med Leila Söderholm ? Välmående i med- & motgång

Ett inspirerande samtal med Leila Söderholm, guru inom träning och kost, om hur livet förändrades över en natt och hur hon tog sig vidare, varför hon slutat shoppa, och självklart, riktigt bra tips för hur du får till din träning och kost i vardagen.

2017-04-19
Länk till avsnitt

3. Beslutspodden med Charlie Söderberg ? Rikedom bortom pengar

Charlie Söderberg i ett öppenhjärtligt samtal om livet, hans matlagningsintresse, vad rikedom bortom pengar är, hans drömmar och vilka beslut som skapat det liv han drömt om! Ni får helt enkelt lära känna människan Charlie, vad som rör sig innanför västen, och vi kan utlova många klokheter av en person som är lätt att tycka om!

2017-04-05
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.