Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

3-5-2

3-5-2

3-5-2 är en podcast av David Fjäll, Björn Johnson, Noa Bachner och Jesper Hofmann med fokus på Allsvenskan.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/3-5-2

Avsnitt

Kommer Allsvenskan dö?

Konstgräsfrågan, OH-flaggor, tavlor, Blåvitts positiva tendenser, Djurgårdens succé och knallen på Behrn Arena.
2019-04-23
Länk till avsnitt

Jämnare än någonsin

TV-kameror i omklädningsrummen, rånarluvor, målvaktstavlor, Hammarbys problem, Markus Rosenberg, en svårtippad tabell och mycket annat i veckans avsnitt som summerar omgång tre i Allsvenskan.
2019-04-16
Länk till avsnitt

Billboardetta

Andra omgången av Allsvenskan summeras. Kan man tala om kris i Malmö FF? Hur långt kan Sundsvall gå? Hur långt sträcker sig Hammarbys tålamod med talangen Odilon och är det verkligen rätt att visa repriser på arenorna? Och hur viktig var segern för IFK Göteborg? Det och mycket annat svarar vi på i veckans avsnitt.
2019-04-09
Länk till avsnitt

Förnuftiga klubbar

Panelen går igenom premiäromgången av Allsvenskan. Dessutom får vi intervjuer med IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi och GIF Sundsvalls tränare Joel Cedergren.
2019-04-02
Länk till avsnitt

Det är dags!

Med allsvenska premiären tippar panelen hur tabellen kommer sluta, vilka som kan utmana toppen och dessutom får vi höra Andreas Alm, Magnus Pehrsson, Jens Gustafsson och Markus Rosenberg och deras tankar inför säsongen.
2019-03-26
Länk till avsnitt

Granskning

Granskning by David Fjäll, Björn Johnson, Noa Bachner, Jesper Hofmann
2019-03-19
Länk till avsnitt

Osynliga Handen

Osynliga Handen by David Fjäll, Björn Johnson, Noa Bachner, Jesper Hofmann
2019-03-12
Länk till avsnitt

Säsongspremiär med Daniel Kristoffersson

Säsongspremiär med Daniel Kristoffersson by David Fjäll, Björn Johnson, Noa Bachner, Jesper Hofmann
2019-03-05
Länk till avsnitt

Poya Asbaghi

IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi gästar podden igen. Den här gången för att bland annat prata om media som ljuger, kritiken mot Blåvitt, vad han kunde gjort bättre och hur han ser på nästa säsong.
2018-12-14
Länk till avsnitt

Jens Gustafsson

IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson gästar podden för att bland annat prata om framgångskultur, omvärldens syn på Jordan Larsson och hur det kändes att få sparken från Halmstad BK.
2018-12-11
Länk till avsnitt

Bartosz Grzelak

AIK:s assisterande tränare Bartosz Grzelak gästar podden för att bland annat prata om scouting, nya europacupen, landslagets januaritrupp, året i AIK och hans ambition om att bli huvudtränare igen. Bland mycket annat.
2018-12-04
Länk till avsnitt

Jesper Jansson

Hammarbys sportchef Jesper Jansson gästar oss igen för att bland annat prata om värvningar, hur det blir med Jiloan Hamad och Djurdjic-gate.
2018-11-27
Länk till avsnitt

Andreas Georgson

Malmö FF:s assisterande tränare Andreas Georgson gästar podden för att prata om skillnaderna att arbeta med Uwe Rösler kontra Magnus Pehrsson, MFF:s akademi och hur man utvecklar unga spelare.
2018-11-23
Länk till avsnitt

Henok Goitom

AIK:s lagkapten Henok Goitom gästar 3-5-2 för att prata om hans ambitioner att bli tränare, relationen med Rikard Norling och AIK:s taktik. Men också om Kalmar FF som gör sig av med Henrik Rydström och Djurgårdens nya tränarduo Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf.
2018-11-20
Länk till avsnitt

Vilka har varit bäst?

Veckans avsnitt om AIK:s SM-guld, Fotbollsgalan, nomineringarna till Allsvenskans stora pris och en hel del annat.
2018-11-13
Länk till avsnitt

Ikoner

Veckans avsnitt tar upp domarhat, ikonerna som lägger skorna på hyllan, Superettan och givetvis sista omgången av Allsvenskan.
2018-11-06
Länk till avsnitt

Vamos!

Bråket efter AIK-Malmö, Hammarbys brist på plan b, Norrköpings överkörning, silly season och en hel del annat i veckans avsnitt.
2018-10-30
Länk till avsnitt

Joel Cedergren

Vi ringer upp Sundsvalls tränare Joel Cedergren för att prata Sundsvalls omvandling, ledarskap, mediakritik och självklart senaste omgången av Allsvenskan.
2018-10-23
Länk till avsnitt

Kamrater

Veckans avsnitt gästas av IFK Norrköping-supportern Sebastian Bengtsson. Det blir diskussioner om Norrköping, Blåvitt, landslaget och kommande matcher i Allsvenskan. Bland annat.
2018-10-16
Länk till avsnitt

Hawaii

Veckans avsnitt om soppan i IFK Göteborg, tomma blickar och strukturer i allsvenska klubbar. Och lite om sura spelare i landslaget.
2018-10-09
Länk till avsnitt

Frisparksbärs

Europastrid, bottenstrid, frisparksöl, utcheckningar och en hel del annat
2018-10-02
Länk till avsnitt

Allsvenskan sämre än någonsin?

I veckans avsnitt ringer vi upp Elfsborgs U21- och U19-tränare Jan Mian för att snacka utvecklingen av kvalitén på Allsvenskan. Det blir också diskussioner om IFK Göteborg och sportchef Mats Gren, stockholmsderbyt och om Sundsvall spelar den bästa fotbollen.
2018-09-25
Länk till avsnitt

Guldstriden

Panelen snackar guldstriden, hur MFF ska klara av att slåss på två fronter, tränare som hänger löst och domarinsatser som lämnar frågetecken
2018-09-18
Länk till avsnitt

Baksmälla

Veckans avsnitt pratar om bristen på egenfostrade spelare i de allsvenska lagen, Sveriges match mot Turkiet samt kommande omgång i Allsvenskan.
2018-09-11
Länk till avsnitt

Världsklassassist

Se avsnittet på http://fantv.se/trefemtva/ Panelen är äntligen fulltalig och podden kommer med nyheter. Veckans ämne handlar om Brommapojkarna och Aftonbladets avslöjande att tränaren Luis Pimenta använder sig av pennalism och sexism. Som vanligt går panelen igenom senaste omgången som innehöll ett stockholmsderby, ett guldryck av AIK och ett Malmö som nosar på medaljer.
2018-09-04
Länk till avsnitt

Romantiker

Vi ringer upp Alexander Axén, vi pratar GIF Sundsvall, topp- och bottenstrid och givetvis senaste omgången.
2018-08-28
Länk till avsnitt

Tålamod

Vi pratar Blåvitt, tålamod, kris och senaste omgången. Makoto Asahara gästar Noa och Björn i studion.
2018-08-21
Länk till avsnitt

Sparka tränare

Veckans ämne är krisen i Elfsborg. Och som vanligt analyseras senaste omgången i Allsvenskan. I panelen har vi Noa, Frida och Björn.
2018-08-14
Länk till avsnitt

Fascinerande Allsvenskan

3-5-2 är tillbaka. Det snackas europakval, topp- och bottenstrid. Bland annat.
2018-08-07
Länk till avsnitt

En svensk januarihimmel

VM är i sitt slutskede och Allsvenskan är igång igen. En fantastisk tid helt enkelt. Studion gästas av Makoto Asahara från TT och Frida Fagerlund från Sportbladet.
2018-07-10
Länk till avsnitt

Flipp och flopp plus en beef.

vårens lag, spelare, flipp, flopp och om sista omgången innan VM. I studion hör ni Makoto, David, Frida och Björn Johnson.
2018-05-29
Länk till avsnitt

En komplimang.

Denna vecka om VM-truppen, träningsupplägg och om delar av senaste omgången. I studion Andreas Brännström, David Fjäll, Makoto Asaharasan och Björn.
2018-05-22
Länk till avsnitt

Misslyckad överlägsenhet

Krisen i Malmö FF, cupfinalen, Sundsvalls fina spel, IFK Norrköpings märkliga form och Hammarbys stenhårda offensiv. Bland mycket annat.
2018-05-15
Länk till avsnitt

Vi kyler ner Jesper och tar till oss av kritik.

Denna vecka om filmningar och om den senast omgången.
2018-05-08
Länk till avsnitt

Tendenser.

Denna vecka pratar vi om spelare som nobbar intervjuer och om den senaste omgången såklart. I studion Jesper, David, Björn och Noa.
2018-05-01
Länk till avsnitt

Det finns inget rätt eller fel.

Denna vecka gästas vi av Jonas Hansson från fotbollskanalen blir en hel del MFF och KFF dessutom pratar vi om de nya tränarna. Och om den senaste omgången och om AIKs skaderapporter. Övriga i studion är David, Noa och Björn.
2018-04-24
Länk till avsnitt

Veckan när Noa tog över Norrland.

Denna vecka gästas vi av den allsvenska domaren Mohammed Al-Hakim men vi hinner också med att gå igenom några av de matcher som spelades under omgången. Dessutom utses omgångens spelare. I studion Björn, David och Noa.
2018-04-17
Länk till avsnitt

En dålig toppmatch.

Denna vecka om Jämtland v resten av Sverige, Frankpalmerfamily v Svanberg och dessutom går vi igenom den svåra andra omgången. Plus att Jesper delar med sig om ett härligt minne som satt sina spår. Bakom mickarna hör ni David, Jesper, Noa och Björn
2018-04-10
Länk till avsnitt

Jag är kurd jag är van.

Premiäromgången i fokus när 3fem2 är tillbaka dessutom surr om Z och landslaget och vem var egentligen bäst i omgång ett? I studion hör ni David, Noa, Björn och Frida.
2018-04-03
Länk till avsnitt

Spännande tränare!

Tabell tips, KFF-stök, pazza Häcken, ojämna Peking och om tro. I studion David, Jesper, Björn, Frida och Makoto.
2018-03-27
Länk till avsnitt

En kontrabas i huvudet

Denna vecka gästas vi av Hammarbys tränare Stefan Billborn det blir givetvis snack om Hammarby men även om ungdomsfotboll och om semifinalerna i cupen. I studion förutom Stefan hör ni Noa, David och Björn.
2018-03-20
Länk till avsnitt

Teve har för mycket att säga till om.

Denna vecka blir det surr om ekonomin i klubbarna plus ÖSK-fokus. Och om Svenska cupen och om en hund som heter Märta.
2018-03-13
Länk till avsnitt

Han gick på bollen!

Denna vecka pratar vi om svenska cupen, årsmöten och konstaterar att man gillar ju ett kaxigt MFF-flin.
2018-03-06
Länk till avsnitt

Jesper går inte på möten.

3fem2 är tillbaka efter vinteruppehåll och annat stök. I årets första avsnitt avhandlas sillyseason, 51% och lite om cupen. Medverkande är David Fjäll, Noa Bachner, Björn Johnson och Jesper Hofmann.
2018-02-27
Länk till avsnitt

Han är nummer ett.

Den här veckan gästas vi av IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi som berättar om sina tankar inför säsongen och om sin filosofi. Dessutom lite silly-surr. Övriga i studion är Björn, David, Noa och Jesper.
2017-12-21
Länk till avsnitt

Grattis!!!

Denna vecka är Noa och Jesper tillbaka och det pratas silly season för nästan hela slanten.
2017-12-12
Länk till avsnitt

Fotbollens sista proletärer

Denna vecka gästas vi av Sirius tränare Kim Bergstrand som pratar om hur det är att träna Sirius och om vilket lag som imponerat mest i årets allsvenska. Dessutom pekas allsvenskan mest underskattade spelare ut. Övriga i studion är David Fjäll, Björn Johnson och Frida Fagerlund.
2017-12-05
Länk till avsnitt

Det jobbas på att han blir kvar...

Full laguppställning denna vecka dessutom har vi besök av Hammarbys sportchef Jesper Jansson.
2017-11-28
Länk till avsnitt

Andreas Brännström

Den här veckan gästas podden av Andreas Brännström som berättar om IFK Göteborg. Dessutom pratar vi om Guldbollen och om den nya generationens tränare. I studion: Björn, David och Noa
2017-11-21
Länk till avsnitt

IFK Göteborg går i AIKs fotspår

I studion denna vecka; Frida Fagerlund som har koll på TFF inför kvalmatcherna och Björn Johnson som funderar kring om man kan hålla på ett lag och jobba som journalist och David Fjäll som stör sig på AIK.
2017-11-14
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.