Sveriges 100 mest populära podcasts

MÅNDAG

MÅNDAG

En podd som spelas in inför publik varje måndag. Komikerna Johannes Finnlaugsson, Anton Magnusson, Petrina Solange och Armann Hreinsson pratar om saker som hänt senaste veckan.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

mandag.libsyn.com/

Avsnitt

234. Skottsäker suspensoar

MÅNDAG är tillbaka LIVE inför PUBLIK i Rex Pizzerias KÄLLARE!!!

Petrina ger sina predictions inför den stora hypade fighten på den kommande stora svenska fightinggalan, Armanns nyfikenhet har väckts efter upptäckten av en nazistpedofil och Jofi tar upp allt som finns att ta upp kring Lars Vilks tragiska olycka eller mord.

Stötta podden ekonomiskt på patreon.com/mandag och köp en massa jävla skit på underjord.nu

2021-10-10
Länk till avsnitt

233. Det litauiska köket

Jofi ger credd till folk som hamnat på kant med samhället men åtminstone har rätt i sak, veckans vikarie Eva Solér berättar om en intervju med självaste James Bond, och Armann läser en knasig nyhetsartikel om en balt som ätit osunt många spikar. Allt detta och en massa mer i bästa podden!

Köp biljetter till svinball ståupp på underjord.nu och stötta Måndag på patreon.com/mandag!

2021-10-04
Länk till avsnitt

232. Incel, inmon & inpuss

Petrina har sett Kalla faktas granskning av incels, Armann rapporterar från ett psyksjukt Norge som öppnar upp efter en lång tid av restriktioner, och Jofi ger dig allt du behöver veta om höstmodet så du slipper göra fadäser som Billie Eilish. Allt detta och en bunte annat i bästa podden MÅNDAG.

 

Stötta Måndag på patreon.com/mandag och handla biljetter till svinball ståupp på underjord.nu.

2021-09-27
Länk till avsnitt

231. Den interna mörda Stefan-chatten

Jofi går igenom vad Stefan Löfvens avskedsgåvor säger om respektive parti, Armann rpporterar om den begynnande diplomatiska kris som är på väg att splittra västvärlden, och Petrina vet hur kinesiska staten ska göra landets pojkar till riktiga män. Allt detta och en hel del om kyrkovalet i senaste MÅNDAG - din enda nyhetskälla och unisont hyllad som bästa podden.

 

Stötta MÅNDAG på patreon.com/mandag och köp biljetter till allt roligt på underjord.nu.

2021-09-20
Länk till avsnitt

230. Arga snickesnackaren

Armann ger sig in i debatten mellan Claes Malmberg och orten, Jofi luskar i lundaslagge, TV4-profiler, och moderata riksdagsmän, och veckans vikarie Kristoffer Jonzon tar sig an den stora nyheten att hans byggnad renoveras. Allt detta och lite elfte september i Måndag, din enda nyhetskälla.

 

Stötta Måndag på patreon.com/mandag och köp biljetter till svinball ståupp på underjord.nu!

2021-09-12
Länk till avsnitt

229. Hologram av hemtjänsten

Ett avsnitt inspelat live inför publik för första gången på evigheter! Vi är på Lund Comedy Festival, där Petrina erbjuder lösningar för när KD förfaras av sexualkunskap, Jofi erbjuder alternativ för att göra ABBA-comebacken mer spännande, och den självutnämnda ersättningsbussen Carl Stanley redogör för de senaste turerna kring kåtservicesajten Onlyfans. Allt detta i ett avsnitt som levereras med dålig hållning.

Stötta oss på patreon.com/mandag så lovar vi att inte klä av oss.

Världens bästa ståuppklubb UNDER JORD drar igång höstsäsongen - köp biljetter på underjord.nu!

2021-09-05
Länk till avsnitt

228. Sätesmuskelcancer

Armann föreslår efterträdare till Stefan Löfvén.
Petrina uppmanar folk med invandrarbakgrund att söka in till polishögskolan och vetenskapsexperten Marcus Johansson upplyser oss om faran med att sitta.

2021-08-29
Länk till avsnitt

227. För vi har tagit Kabul

Jofi förklarar hur talibanerna är som studenter, veckans vikarie och födelsedagsbarn Lovisa Henriksson berättar om blinda som snubblar över elsparkcyklar, och Armann följer upp en OS-snackis som han kopplar till den nya rosa tjejtaxin. Allt detta, toddy-dagen och en massa annat din enda nyhetskälla också känd som bästa podden.

 

Visa att du är en äkta måndawg på patreon.com/mandag!

 

Köp biljetter, roast battles och fet merch på underjord.nu!

2021-08-23
Länk till avsnitt

226. Oh Magd Gad!

RÖTMÅNDAG - kanske det och kanske inte, det är väl inte så noga. Petrina pratar om talibanernas framfart i Afghanistan, veckans vikarie Isak Jansson rapporterar om Messis osensationella övergång, och Jofi tycker att kriminella ska sluta behandlas som vuxna när dom själva beter sig som barn, säger dom alla gemensamt och skrattar gott.


Stötta MÅNDAG på patreon.com/mandag och besök världens bästa hemsida underjord.nu!

2021-08-15
Länk till avsnitt

225. Hajl Hajtler

RÖTMÅNDAG är inne på sin tredje vecka! Ett bäverbett väcker badrelaterade trauman till liv för veckans gäst Emma Hansson Löfgren, och Petrina Solange rapporterar om konstnärlig porr och porrig konst. Och så är Armann och Jofi också med och snackar om lite blandat smått och gott.


Stötta MÅNDAG på patreon.com/mandag!


Besök världens bästa hemsida underjord.nu!

2021-08-09
Länk till avsnitt

224. Skank Ass Ho

RÖTMÅNDAG fortsätter! Armann är orolig över ökningen av farliga föremål på svenska äldreboenden, Petrina ger sin syn på miljardärernas kukmätningar i rymden, veckans nygravida vikarie Felicia Jackson sitter på fakta om varifrån allt bajs i Malmös badvatten kommer, och så är Jofi också med. Allt detta i avsnittet som kommer att spelas upp på ett tårdrypande homobröllop nån gång i framtiden.

2021-08-02
Länk till avsnitt

223. Medborgarnas medborgare

Det är den där tiden på året igen - RÖTMÅNDAG är tillbaka. Ett gisslansdrama på en anstalt gör Jofi sugen på kebabpizza, och avsnittets vikarie Tomas Högblom rapporterar om det senaste inom 90-åringar som får padelbanor byggda bredvid sina sommarstugor. Allt detta, karusellsnack, Armann, och Petrina i veckans avsnitt av bästa podden -- också känd som din enda nyhetskälla.

Stötta Måndag på patreon.com/mandag och köp allt du behöver på underjord.nu!

2021-07-25
Länk till avsnitt

222. Johnny-massage

Armann utreder hur skyldiga svenska influencers är i den senaste tidens anklagelser om sexköp, Petrina konstaterar att världens undergång är här, och veckans fantastiska vikarie Eva Solér tackar det svenska fotbollslandslaget för all glädje de skänkt henne efter uttåget ur EM.

Allt detta och lite till i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA! Stötta Måndag på patreon.com/mandag så slipper vi bli sponsrade av sexförbrytare! Köp biljetter, merch och roast battles på underjord.nu innan världen går under!

2021-07-18
Länk till avsnitt

221. Mängder av halvfulla glas

Armann har hamnat i en Facebookgrupp om mäns våld mot kvinnor, veckans legendariska vikarie Kristoffer Jonzon har hamnat i en Facebooktråd där missnöje råder över restriktionslättnader, och Jofi väljer glädjen och hittar mängder av positiva nyheter från hela världen. Allt detta och lite till i senaste MÅNDAG!

Stötta Måndag på patreon.com/mandag! Köp biljetter, merch och roast battles på underjord.nu!

2021-07-11
Länk till avsnitt

220. Tipsa om Stenkastar-Göran

Jofi pratar om att Ebba Busch kommit ut som kriminell, veckans vikarie Lovisa Henriksson gör en gärningsmannaprofil på en danskhatande stenkastare, och Petrina levererar sin senaste utskällning av klena idrottstjejer som inte klarar av konkurrens. Allt detta och lite till i senaste MÅNDAG!

Stötta Måndag på patreon.com/mandag! Köp biljetter, merch och roast battles på underjord.nu!

2021-07-04
Länk till avsnitt

219. Fullmåne och LSD

Armann berättar om hoten, skriken, och misshandeln som ägt rum i en grannfejd i en skånsk by, veckans vikarie Filip Andersson (även känd som Filip J Andersson) rapporterar från Norge och mannen som hotade polis med en orm och Petrina fixar så att kontrollanterna på Pågatågen kan gå på toa under arbetstid.

Allt detta och en massa annat roligt i det senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA. Stötta gärna MÅNDAG på patreon.com/mandag. Sen finns också sajten http://www.underjord.nu där du bland annat kan köpa biljetter till världens bästa ståuppklubb Under Jord.

2021-06-27
Länk till avsnitt

218. Trevlig fika!

Armann gör en egen Aftonbladet plus-lista om hur du blir ett socialt geni efter pandemin, Petrina hjälper försvarsmakten att rekrytera tjejer och Jofi reder ut exakt hur impopulärt förslaget om marknadshyror är.

Stötta podden på patreon.com/mandag och få tillgång till alla avsnitt av den Patreon-exklusiva podden MÅNAD. Gå även in på http://www.underjord.nu och gör allt man kan göra där.

2021-06-20
Länk till avsnitt

217. Poseidon är ful i ansiktet

Jofi känner sympati för kriminella som råkat ut för gryningsräd efter att ha chattat i Anom-appen, Petrina pratar löst om sommarprat, och Armann tolkar statistiken kring göteborgares och övriga svenskars onanivanor under pandemin. Allt detta samt en misslyckad uppkörning och besvikelse över filmande danskar.

Stötta Måndag på patreon.com/mandag och köp ståuppbiljetter och alla kläder du behöver på underjord.nu.

2021-06-13
Länk till avsnitt

216. Atombomben i Sundsvall

Armann försvarar Cissi Wallin mot drevaren Marcus Berggren, Petrina ger er det senaste inom att prata med djur och Jofi skäms över nationaldagen och försöker hitta bättre datum att fira.

Nu masar du din feta Kardashian-röv in på patreon.com/mandag och stöttar podden för att det är vad du vill, och sen går du in på http://www.underjord.nu och bara klickar runt överallt.

2021-06-07
Länk till avsnitt

215. Klask, klask, klask

Jofi håller ett brandtal om rasismen som drabbar isländska poddare, Armann rapporterar från Veterandagen till skillnad från gnällrövarna på Bohuslänningen och Petrina pratar om danskan som knullade i radio.

Allt detta och mycket till i veckans avsnitt av MÅNDAG, numera även konstaterad DEN BÄSTA PODDEN, som du kan och bör stötta på patreon.com/mandag. Sen kan du även gå in på http://www.underjord.nu och köpa merch, roast-battles och framförallt hålla koll för att hinna köpa biljetter till världens bästa ståuppklubb UNDER JORD som drar igång igen nu i juni!

2021-05-30
Länk till avsnitt

214. Barntårar i avloppsvattnet

Jofi läser om en knarkfabrik som äntligen ger honom ett tillfälle att diskutera cannabis seriöst, Armann går igenom nio skånska kommuners självinitierade drogtestning av avloppsvatten och Petrina skriver början på vad som kommer att bli socialstyrelsens kommande broschyr om kusingifte.

Allt detta och lite Eurovision-snack i veckans avsnitt av MÅNDAG som du kan stötta på patreon.com/mandag när du ändå är på internet och checkar in den superfräcka sajten http://www.underjord.nu.

2021-05-24
Länk till avsnitt

213. Blandad sås i grundvattnet

Armann bjuder på alternativa åsiktspaket i Israel/Palestina-konflikten, Petrina ger goda råd till Svedalabor som inte vill ha döda muslimer, och Jofi ger en feberyr rapport från efterlivet som han har ena foten i.

Allt detta och massa annat kul i avsnitt 213 av DIN ENDA NYHETSKÄLLA. Stötta podden på patreon.com/mandag så håller du OSS borta från DIN arbetsplats.

2021-05-16
Länk till avsnitt

212. Andra vaccin-specialen med Farshid

Det är 20 avsnitt sen mikrobiologen Farshid Jalalvand var med i MÅNDAG och svarade på våra och lyssnarnas frågor om pandemin och vaccin - ett avsnitt som var väldigt uppskattat. Mycket har hänt på vaccin-fronten sen dess, så i detta avsnittet har vi bjudit tillbaka Farshid för att återigen svara på våra och lyssnarnas frågor i ämnet. Allt så att du ska kunna fortsätta ha Måndag som din ENDA nyhetskälla.

Bland annat drar Farshid en liknelse om vårt immunförsvar som innefattar både Spiderman och stridsvagnar. Han svarar även på MÅNDAG-gängets frågor om att slicka på stopp-knappar på bussen och hur vi ska gå tillväga för att skapa en helt ny Malmö-mutation av viruset. Sen svarar han på massa frågor från er lyssnare.

Vill du stötta podden ekonomiskt kan du göra det här www.patreon.com/mandag eller köpa kaffemuggar och annat inne på http://www.underjord.nu.

2021-05-09
Länk till avsnitt

211. Extra utvalda

Armann letar bakomliggande orsaker till den stora mänskliga lavinen i Israel, Petrina berättar om låtsas-funktionsnedsatta bidragsfuskare i Göteborg och veckans vikarie Eva Solér har samlat ihop en hög med nyheter där hon tycker sig se ett förändrat beteende hos folk såhär en bit in i pandemin.

Allt detta och en massa annat roligt i detta avsnitt av DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

Stötta sen gärna MÅNDAG på patreon.com/mandag, köp kaffemuggar och kläder på http://www.underjord.nu och gå med i Facebookgruppen som heter "MÅNDAG - en podcast".

2021-05-02
Länk till avsnitt

210. Cancelled på taket

Jofi pitchar idéer till fler moderna remakes på Astrid Lindgren-klassiker än bara Saltkråkan, Armann gör bara sitt jobb när han pratar om den kaotiska Covid-situationen i Indien och Petrina tar sitt tjejansvar och rapporterar om en mensnyhet - den om de två tyska männen och den rosa handsken.

Allt detta och en massa annat roligt i det fram till nästa avsnitt senaste avsnittet DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

Stötta gärna podden på patreon.com/mandag och köp tusentals kaffemuggar på http://www.underjord.nu

2021-04-26
Länk till avsnitt

209. En annan del av Malmö

Petrina hjälper USA förbättra sina sanktioner mot Ryssland, Armann fortsätter på temat med tre olika Rysslandsrelaterade nyheter och veckans vikarie Felicia Jackson ifrågasätter arkeologers antaganden om T-Rex utbredning och tar sen upp sambandet mellan ADHD och snarkning.

Allt detta och en massa annat roligt i ett aningen rörigare avsnitt av DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

Stötta gärna podden på patreon.com/mandag och köp tusentals kaffemuggar på http://www.underjord.nu

2021-04-18
Länk till avsnitt

208. En lavin av lik

Armann föreslår flera lösningar på det växande problemet med brist på gravplatser, Jofi tipsar om hur du gifter till dig ett halvt kungarike och Petrina spekulerar inför årets tafsardagen som infaller den 15:e april.

Allt detta och en massa annat roligt i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

Stötta gärna podden på patreon.com/mandag och köp tusentals kaffemuggar på http://www.underjord.nu

2021-04-11
Länk till avsnitt

207. Överraskad av babian-bud

Jofi vägrar att förvånas av kändisars troféjakt, Petrina gör ett potpurri av inte så påskiga påsknyheter, och Armann rapporterar om coronatest och linkedin direkt från dödsbädden. Allt detta och en dålig vits i veckans MÅNDAG. Stötta podden på patreon.com/mandag!

2021-04-05
Länk till avsnitt

206. Kill your local anglophile

Armann ger sina expertråd sig angående fartyget som fastnat i Suezkanalen, Jofi rapporterar från myanmarornas krig och Petrina ger framtida medborgargarden viktig information så att vi slipper dråpliga förväxlingar.

Allt detta och en massa annat roligt i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

Stötta gärna podden på patreon.com/mandag och köp hundratals kaffemuggar på http://www.underjord.nu

2021-03-29
Länk till avsnitt

205. Handklaver & bälgaspel

Jofi har besökt en demonstration och oroar sig för sin mentala hälsa inför ministermorddagjämningen, Petrina oroar sig för thailändska barn när resebokningarna går upp, och veckans vikarie Kristoffer Jonzon berättar om en saxofon som forskat i mello-musikens utveckling. Allt detta och en massa annat i senaste MÅNDAG, som du gärna får stötta med några dollar per avsnitt på patreon.com/mandag.

2021-03-21
Länk till avsnitt

204. En droppe midnattssol

Veckans avsnitt fick äran att vikarieras av vår numera hovreporter Dilan Apak som jämför dramatiken i det brittiska kungahuset med sin svenska motsvarighet, Armann ger oss alla spermarelaterade nyheter värda att nämna, och Jofi tar avstamp i adoptivföräldrarna som reklamerade sitt barn för att diskutera konsumentmakt.

Allt detta och massa annat i veckans avsnitt av din enda nyhetsskälla MÅNDAG som du kan och bör stötta på patreon.com/mandag, alternativt köpa merch, biljetter (så småningom) och Roast Battle-kvällar på http://www.underjord.nu

2021-03-14
Länk till avsnitt

203. När Lidl-äggen kläcks

Armann löser Ebbas och Esbjörns husköpskonflikt, Petrina ser både för och nackdelar med coronavaccin för folk med fillers och Jofi känner hajpen inför påsk och pratar om hemmakläckta ägg och sexiga kaniner.

Allt detta och en massa annat roligt i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

Stötta gärna podden på patreon.com/mandag och köp merch, biljetter (så småningom) och Roast Battle-kvällar på http://www.underjord.nu

2021-03-07
Länk till avsnitt

202. Zzz... men Gud

Petrina lyssnar på slarviga inläsningar från Myndigheten för tillgängliga medier, Armann listar yrken som kommer att ersättas av AI, och Jofi ser ett mönster i vilka gäster som är med i Carina Bergfeldts talkshow. Besök underjord.nu och stötta podden på patreon.com/mandag

2021-03-01
Länk till avsnitt

201. Fyra blackface & 28 horor

Armann reder ut när det är okej och inte okej att klä ut sig till kärring.

Petrina läser upp ett väldigt ärligt facebookinlägg från fd Borgmästaren av Colorado City i Texas. 

Jofi plaskar runt bland konstfacks vita hav och bruna öar.

2021-02-21
Länk till avsnitt

200. En ö gjord av tång

I detta jubileumavsnitt medverkar endast Armann och Jofi, eftersom INGEN ville hoppa in och vikariera för Petrina som är på resande fot. Det gör ingenting visade sig, för när Jofi och Armann firar med bubbel så blir det lide nice i alla fall.

Armann har fokuserat på två lokala nyheter - en som rör fängelsebygget i Trelleborg och en som är ännu mer lokal och rör mer eller mindre bara Armanns hushåll. Jofi spekulerar kring Jimmy Åkessons gåva till Ebba ?bara Busch? Busch. Allt detta och en hel del annat i avsnitt 200 av DIN ENDA NYHETSKÄLLA!

Stötta gärna podden på patreon.com/mandag och köp merch, biljetter (så småningom) och Roast Battle-kvällar på http://www.underjord.nu

2021-02-15
Länk till avsnitt

199. Dubblad av Ulf och Peps

Petrina sammanfattar första delfinalen i Mello, Jofi kollar hur gymmen tar sitt ansvar för att ingen ska vilja gymma och Armann har fått inspiration av att titta på Talang.

Allt detta och en massa annat roligt i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

Stötta gärna podden på patreon.com/mandag och köp merch, biljetter (så småningom) och Roast Battle-kvällar på http://www.underjord.nu

2021-02-07
Länk till avsnitt

198. Pingmongonas högborg

Armann har en handfull funderingar kring Nordens första dubbla handtransplantation, Jofi berättar om den senaste namnbytestrenden i Malmös undre värld, och Petrina ger sin syn på situationen med det stöldbenägna "Situationer"-kontot. Allt detta och en massa annat roligt i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

Stötta gärna podden på patreon.com/mandag och köp merch, biljetter (så småningom) och Roast Battle-kvällar på http://www.underjord.nu

2021-01-31
Länk till avsnitt

197. Alla gråtskrattemojis har tagit slut

Jofi kan inte konkurrera med den stora humoristen internet utan redogör istället för veckans sanslöst roliga Bernie-memes, Armann har valt att följa ryska intriger istället för amerikanska, och Petrina har sett tv-serien Tunna blåa linjen och har några önskemål till filmteamet. Dessutom gör vi en snabb gärningsmannaprofil på glasbullbagare och trädmarodörer.

2021-01-24
Länk till avsnitt

196. Boomergubbe med en åsikt

Den ryske aktivisten Aleksej Navalnyj är i poddande stund på ett plan tillbaks till Ryssland. Petrina rapporterar live från soffan. Kommer han förgiftas igen? Ingen vet. 

Jofi gillar den politiska tydlighet som republikanen Lauren Boebert uppvisar.

Armann har högläsning från Mikael Wiehes krönika om antirasistiskt monument 

2021-01-17
Länk till avsnitt

195. Prinskorvar i kalsongerna

Armann pratar om det patetiska försöket till statskupp i FS, veckans vikarie Eva Solér om hur Skåne påverkas av den nya pandemilagen, och Jofi väljer bland massa mysterier vilket som ska bli nya Palmemordet.

Allt detta och lite till i senaste avsnittet av MÅNDAG som du kan och bör stötta (snälla) på patreon.com/mandag och underjord.nu.

2021-01-10
Länk till avsnitt

194. Galjonsfigur för fuckupperi

Jofi får en briljant idé efter alla skandaler med ministrar och myndighetschefer som vistas i offentliga miljöer, Armann inspireras av sophanteringsföretaget Think Pink och Petrina ger lugnande besked gällande barn med Downs syndrom. Allt detta och lite till i detta skitårets första avsitt av Måndag.

Stötta gärna podden med på www.patreon.com/mandag och köp allt du nånsin kan behöva på http://www.underjord.nu.

2021-01-03
Länk till avsnitt

193. Ett händelselöst år

Armann oss det senaste inom britt-nytt, Petrina levererar sin syn på hederskulturen i Danderyd, och Jofi går igenom facit för den extremt förutseende tävlingen MM-XX! Allt detta och lite till i årets allra sista Måndag.

Stötta podden med på www.patreon.com/mandag och köp allt du nånsin kan behöva på http://www.underjord.nu.

2020-12-27
Länk till avsnitt

192. Vaccinspecial med Farshid

Det sista avsnittet av Måndag innan jul är lite annorlunda - vi har bjudit in mikrobiologen Farshid Jalalvand för att svara på våra och lyssnarnas frågor om pandemin och vaccin. Allt så att du ska kunna fortsätta ha Måndag  som din ENDA nyhetskälla.

Stötta podden www.patreon.com/mandag så kan du lyssna på ett sprillans nytt avsnitt av MÅNAD som också handlar om pandemin på ett mycket roligt sätt, och köp försenade julklappar i form av tröjor och muggar på http://www.underjord.nu.

2020-12-20
Länk till avsnitt

191. Gaya utan gaya

Armann spekulerar om de ?mystiska? monoliterna som dyker upp lite runt om, Petrina ger nyttiga tips till straighta singlar som inte får ligga under pandemin, och Jofi försöker lösa kungafamiljens problem som följt med de senaste restriktionerna. Allt detta och en del annat i veckans avsnitt av din enda nyhetskälla MÅNDAG.

Stötta podden med på www.patreon.com/mandag och köp allt du nånsin kan behöva på http://www.underjord.nu.

2020-12-14
Länk till avsnitt

190. Dåliga tider för snarbranschen

Jofi använder nyheten om den instängda 40-nånting-åringen (som inte var instängd) som svepskäl för att smutskasta andra nyhetskällor än MÅNDAG, veckans vikarie Jonatan Unge ger ett värdefullt tips till den ungerska EU-parlamentarikern som blev arresterad på en bordell i Bryssel, och Armann har gjort en egen variant av Aftonbladets årliga horoskopsartikel om hur de olika stjärntecknens sexliv blir nästa år.

Allt detta och massa annat ball i senaste MÅNDAG som du kan och bör stötta på patreon.com/mandag (då får du dessutom andra halvan av Armanns sex-horoskop 2021).

2020-12-06
Länk till avsnitt

189. Dom sista riktiga runkgubbarna

Petrina singlar slant om vem hon stöttar konflikten mellan samer och skogsavverkare, veckans vikarie Eva Solér ger oss alla de senaste USB-relaterade nyheterna, och Armann kommenterar Ulrika Jonssons kommentarer om J-Lo?s onaturliga kropp.

Allt detta och förvirrad sten sax och påse i senaste MÅNDAG som du kan och bör stötta (snälla) på patreon.com/mandag.

2020-11-29
Länk till avsnitt

188. Kung över alla väktare

Petrina förutspår hur hemkörning av alkohol kommer förändra våra liv, veckans vikarie Kristoffer Jonzon rapporterar om missöden med magnetröntgen, och Jofi berättar om både årets julklapp och årets julvärd. Allt detta och lite vinylknaster i senaste MÅNDAG som du stöttar på patreon.com/mandag.

2020-11-23
Länk till avsnitt

187. Nya Hitler måste dö

Jofi reflekterar kring det nya förbudet mot att servera alkohol efter kl. 22, Armann som fortsätter på förbudstemat tar upp regeringens lagförslag om självmordshets , och Petrina ger tips till Italien gällande deras 57 vaggor för övergivna spädbarn. Allt detta och en del annat i senaste avsnittet av MÅNDAG.

Stötta podden med på www.patreon.com/mandag och köp allt du nånsin kan behöva på http://www.underjord.nu.

2020-11-16
Länk till avsnitt

186. Grattis hemlösa

Jofi analyserar resultatet från det amerikanska presidentvalet, Armann försöker ta reda på vilka som är ?superspridare? av covid-19, och Petrina presenterar lösningen på problemet med talliga kockar och poliser. Allt detta och en del annat i senaste avsnittet av MÅNDAG.

Stötta podden med på www.patreon.com/mandag och köp allt du nånsin kan behöva på http://www.underjord.nu.

2020-11-09
Länk till avsnitt

185. Byns slampigaste labrador

Armann går igenom vem man ska rösta på i det stora presidentvalet på tisdag, Petrina pitchar några fantastiska TV-programidéer med återvändande IS-kvinnor i fokus, och Jofi berättar om märkliga rockader som så kallade ?andra nyhetskällor än Måndag? ägnar sig åt. Allt detta och en del annat i senaste avsnittet av MÅNDAG.

Stötta podden på www.patreon.com/mandag och köp allt du nånsin kan behöva på http://www.underjord.nu.

2020-11-02
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.