Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

MÅNDAG

MÅNDAG

MÅNDAG är en podcast om det som hänt senaste veckan, med komikerna Johannes Finnlaugsson, Anton Magnusson, Petrina Solange och Armann Hreinsson. Avsnitten spelas in inför publik varje söndag och kommer ut måndagar.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

mandag.libsyn.com/

Avsnitt

78. Danska posten

Petrina pratar om Kamratpostens undersökning om vem barn helst vill prata med om sina problem, Anton tar upp kramförbudet i Danmark, Elinor funderar på diplomatkrisen med Kina och Jofi har hittat en norsk dudebro. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG!

2018-09-23
Länk till avsnitt

77. Det kommer aldrig bli bättre

Armann ger tips till unga killar med potensproblem, Petrina pratar om perversa läkare och Anton reder ut barnsligheten i världens största hiphopbeef. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-09-16
Länk till avsnitt

76. Var rädd med stil

Jofi lägger fram olika teorier om vem som ligger bakom hoten mot Jimmie Åkesson, Petrina riktar några väl valda ord till folk som uttrycker en fruktan för valets utgång och Armann hjälper oss reda ut en gång för alla vem som är snyggast av Annie Lööf och Ebba Busch Thor. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-09-09
Länk till avsnitt

75. Ann-Britt Ryd-Pettersson

Jofi går detaljerat igenom Jimmie Åkesson raseri mot P3 i veckan, Armann agerar valkompass till alla osäkra väljare och Anton diskuterar Kristallen-vinnarna. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-09-02
Länk till avsnitt

MÅNAD: Augusti 2017 - Tema skolgång (Teaser)

Gänget bakom MÅNDAG bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva podden MÅNAD. Det var det fjärde avsnittet av podden och släpptes i augusti månad 2017.

Eftersom augusti är främst känd som den månad då skolan drar igång fick temat bli skolgång och vi svarar på frågor på ämnet ställda av våra patrons.

Bli patron aka MÅNDAWG på patreon.com/mandag för att höra hela avsnittet, få tillgång till en massa fler avsnitt, och för att avnjuta dom nya så fort de släpps.

2018-08-28
Länk till avsnitt

74. Fröken Morot

Jofi pratar om JAS-planet som kraschade, Petrina undrar vilket parti hon ska rösta på, vår gäst Albin funderar över Marc Dutrouxs brev till sina offer och Anton tar upp ryktena kring nya James Bond-filmen. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-08-26
Länk till avsnitt

73. Gör en piruett som en man

Armann pratar om veckans bilbränder, Anton tar upp homofobin inom idrotten och Petrina funderar kring överviktiga munkar. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-08-19
Länk till avsnitt

72. Gangbang med sjuklövern

Armann kommenterar på forskarnas domedagsprofetior, Jofi gör en studie i blocköverskridande kärlek och Anton pratar om att det blir allt vanligare bland kristna att tatuera sig. Allt detta och ett bonusinhopp av ingen annan än Petrina i något låg volym i veckans MÅNDAG.

2018-08-12
Länk till avsnitt

71. Terrorgruppen Glada Hudik

Jofi tar upp polisens tragiska dödsskjutning i veckan, Armann har tittat på dokumentärfilmen om Socialdemokraternas bruna historia och Petrina har ett och annat att säga till alla inblandade i gnället på Bo01. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-08-05
Länk till avsnitt

70. Jag heter Mark

Jofi pratar om Priderörelsens relevans i framtiden, Anton analyserar Facebooks börsras och Petrina tar upp nyheten om zebra-åsnan. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-07-29
Länk till avsnitt

MÅNAD: Juli 2017 - Tema HBTQ (Teaser)

Gänget bakom MÅNDAG bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva podden MÅNAD. Det var det tredje avsnittet av podden och släpptes i juli månad 2017. Eftersom juli är den bögigaste månaden, med Pride-festivaler och grejer, så blev temat HBTQ och vi svarar på frågor på ämnet ställda av våra patrons. Bli patron aka MÅNDAWG på patreon.com/mandag för att höra hela avsnittet, få tillgång till en massa fler avsnitt, och för att avnjuta dom nya så fort de släpps.

2018-07-28
Länk till avsnitt

69. Den första Mr Cool

Anton tar upp det oacceptabla språkbruket i Pernilla Wahlgrens och Soffipropps podd, Jofi ger ett sött ansikte till brändernas offer och Armann pratar om hjälp Sverige får och inte får från andra länder att släcka bränderna. Allt detta dessutom en sprillans ny garnvänlig låt i veckans MÅNDAG.

2018-07-22
Länk till avsnitt

68. Kugakingen

Armann ger oss senaste nytt om radikalisering och reflekterar kring sommarvädret. Petrina ger marknadsföringstips till Thailand och berättar om den senaste hjältenyheten från QX. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-07-15
Länk till avsnitt

67. Folkmordsgiraffen

Armann ger sitt objektiva utifrånperspektiv på drevet mot Mr Cool, Petrina berättar om det thailändska pojkfotbollslaget som fastnade i en grotta och Jofi ger oss det senaste nytt från nya Almedalen. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-07-08
Länk till avsnitt

66. Sveriges objektivt sett sämsta komiker

En måndag mitt i ett drev. Förutom en hel del om detta så presenterar Jofi HELA LISTAN på musik som måste förbjudas, Krizze tipsar riksdagspartier om hur de ska nå SD:s framgångar, och Petrina berättar om det tragiska ödet för två undulater. Allt detta och den storstilade återkomsten av korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-07-01
Länk till avsnitt

MÅNAD: Juni 2017 - Tema Island (Teaser)

Gänget bakom Måndag bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva podden Månad. Det var det andra avsnittet av podden och släpptes i juni månad 2017. Eftersom Islands nationaldag är 17:e juni och både Armann och Jofi har isländskt påbrå fick temat bli Island. Måndagsgänget svarar på frågor ställda av sina patrons. Bli patron på patreon.com/mandag för att höra hela avsnittet och få dom nya när de släpps, bland annat det nysläppta juni 2018-avsnittet med temat festival.

2018-06-30
Länk till avsnitt

65. Lider av våtrygg

Johannes informerar allmänheten om vad man bör se upp med efter veckans dödsskjutningar i Malmö, Anton reder ut den påstådda hatstormen mot Hanna Marklund och Armann gör detsamma med debatten som uppstått efter de rasistiska påhoppen på Jimmy Durmaz. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-06-24
Länk till avsnitt

64. I Will Always Akilov You

Jofi berättar om hur Sommar i P1 infiltrerats av mordpoddar, Petrina förklarar vad den colombianska polisen gör i Småland, och Krizze tar sig an ämnet regnbågsfärgade skosnören i fotbolls-VM. Allt detta och inga korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.

2018-06-17
Länk till avsnitt

63. I sorg och vredesmod

Armann pratar om skogsbränder, Anton ger sin syn på näthat efter statsminister Löfvens tal på nationaldagen och Petrina säger sanningen om veckans hatstorm mot Ben & Jerry's. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-06-10
Länk till avsnitt

62. Sven Otto Littorin-försvaret

Jofi pratar om Uppdrag Gransknings program om Fredrik Virtanen och Cissi Wallin, Armann funderar kring Danmarks "slöjförbud" och Petrina har tänkt på om kriget kommer. Allt detta och kanske korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-06-03
Länk till avsnitt

MÅNAD: Maj 2017 - Tema Jobb (Teaser)

Gänget bakom Måndag bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva podden Månad. Detta är det allra första avsnittet av podden och släpptes i maj månad 2017. Eftersom 1 maj är arbetarnas dag fick temat för detta avsnitt vara jobb och utbildning, och Måndagsgänget pratar om sina egna erfarenheter av detta. Bli patron på patreon.com/mandag för att höra hela avsnittet och få dom nya när dom släpps.

2018-05-31
Länk till avsnitt

61. Vi har ännu en gång löst Palmemordet

Jofi pratar om tidningen Filters påstådda lösning på Palmemordet, Anton spekulerar kring nyheten att paret Obama signat kontrakt med Netflix och Armann pratar om oron i Staffanstorp. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-05-27
Länk till avsnitt

60. Kunglig hovleverantör av Daim

Jofi pratar om det så kallade sagobröllopet, Clara propagerar för brottslighet i Malmö och Petrina snöar in på ämnet manshoror. Allt detta och inga korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.

2018-05-20
Länk till avsnitt

59. Det har inget i Eurovision att göra

Armann försöker tolka den vinnande låten i Eurovision, Petrina tipsar om hur man kan se om en kvinna är äkta eller inte och Anton spekulerar kring Adeles skandalfest. Allt detta och inga korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.

2018-05-13
Länk till avsnitt

58. Traffickingoffer från Degeberga

Anton analyserar Stefan Löfvens första maj-tal, Petrina pratar om fattigpensionärer och Jofi djupdyker i skandalen kring Donald Trump och Stormy Daniels. Allt detta och inga korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.

2018-05-06
Länk till avsnitt

57. Får man näsblod idag så är man körd

Jofi pratar om offren i en eventuell fred i Korea, Armann utbildar Donald Trump om Iran och Anton berättar om the Golden State Killer. Allt detta och korta nyheter veckans MÅNDAG.

2018-04-29
Länk till avsnitt

56. Varför kastar den tavlan sten?

Armann försöker hitta en skyldig till Aviciis bortgång, Jofi spekulerar i eventuella räddningar för fyraprocentspartierna och Petrina presenterar en lösning på Malmö kommuns senaste dilemma gällande nya konstmuseet. Allt detta och korta nyheter veckans MÅNDAG.

2018-04-22
Länk till avsnitt

55. Det har brunnit i Norrland

Jofi gräver allt djupare i den allt djupare krisen hos Svenska Akademien, Armann spekulerar i vilken inverkan Facebooks eventuella ersättare kan ha på politiken och Petrina ger tips till Kronofogden efter branden i Norrland. Allt detta och inga korta nyheter veckans MÅNDAG.

2018-04-15
Länk till avsnitt

54. Dra en Benny

Kristoffer Jonzon vikarierar äntligen igen efter ett helt avsnitts inte vikarierande!

Armann pratar om krisen i Svenska Akademien, Kristoffer berättar om TV-hallåan som blev utbränd av alla adrenalinpåslag och Anton har i sitt sörjande av Lill-Babs hittat ett väldigt skumt samband mellan bortgångar i år. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-04-08
Länk till avsnitt

53. Det är aldrig okej att tjata sig till sex

Petrina pratar om 1 april, Jofi berättar vad han känner för Zlatan och Anton ger sig på samtyckeslagen. Allt detta och inga korta nyheter veckans MÅNDAG.

2018-04-02
Länk till avsnitt

52. Det är leg man ska ägga

Den fantastiska Kristoffer "Krisse" Jonzon gör sitt andra vikarieinhopp i Måndag!

Armann ger tips till djur efter att trubbnoshörningen dog ut, Krisse ger klarhet i terrorsituationen efter DN's notifikationsmissöde och Jofi presenterar potentiella utvecklingar kring förarlösa bilar. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-03-25
Länk till avsnitt

51. Käppar i hjulet

Jofi tar upp veckans stora kändisdödsfall, Armann rapporterar från vinter-Paralympics och Petrina utreder ett unikt fall av fönsteronani. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-03-19
Länk till avsnitt

50. Jag hade lätt kunnat sitta i fängelse

Armann pratar om världens och Sveriges ledare, Petrina berättar det nyaste om Arbogakvinnan och Anton tar oss igenom kopplingen mellan Vänner och verkligheten. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-03-12
Länk till avsnitt

49. Pekka Heino, ta av dig tröjan

Jofi tar upp en riktigt dansk nyhet från Danmark, Anton hjälper oss tolka Ebba Busch Tors uppmaning om ansträngning till invandrare och Petrina guidar oss genom om den senaste forskningen som kan ha löst gåtan med homosexualitet. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-03-04
Länk till avsnitt

48. Zumba zumba, mango mango!

Andra avsnittet av Måndag som gästas av en vikarie, denna gång den fantastiska Clara Kristiansen. Dessutom gör bra ljudkvalitet comeback!

Jofi berättar om veckans anklagelser mot Elisabeth Massi Fritz, Clara pratar om kommunalpolitiker i Malmö som är down with the kids och Petrina ger sin syn på pannkaksstadens pannkaksförbud. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-02-25
Länk till avsnitt

47. Kom och kriga Österrike

Johannes berättar om den nya Stockholmstrenden som drabbat Värmland och Dalarna hårt, Anton tar upp den allt mer utbredda rädslan för alarmism och Armann tar Sveriges parti efter en svenskfientlig debattartikel. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

Vi ber om ursäkt för att det blev dålig ljudkvalitet denna gång och tackar för ert tålamod.

2018-02-19
Länk till avsnitt

46. Män i storstäder är bögar

Armann spekulerar kring ett terrordåd som ska ha ägt rum i Stockholm, Anton ställer sig kritisk till vinter-OS och Petrina ger sin syn på allmän screening. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-02-11
Länk till avsnitt

45. 80 väldigt goda alkoholfria öl

Petrina pratar om regeringens nejsägande i surrogatfrågan, Anton tar upp Arbogakvinnans nästa karriärsdrag som rehabiliteringsprogram och Armann spekulerar i effekterna kring Spice Girls återförening. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-02-04
Länk till avsnitt

44. Je Suis Hot Daddy

Jofi pratar om Ingvar Kamprads bortgång, Armann vill ta bort skammen från SVT-programledaren och Petrina tar upp kopplingarna mellan fritidsgårdar och kriminalitet. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-01-28
Länk till avsnitt

43. Lös puck från mittcirkeln

Jofi går in på hur en svensk militärinsats mot brottslighet skulle bli i praktiken, Anton berättar om bölandet som blev idrottsgalans stora snackis och Armann löser ännu en komplex väpnad konflikt. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-01-21
Länk till avsnitt

42. Bojkotta Sven Jerring på Emmaboda

Anton går till botten i H&M-gate, Petrina ger sin personliga aspekt på den nya graviditetsappen och Jofi gör ett avslöjande som rör det finaste priset vi har inom idrott. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-01-14
Länk till avsnitt

41. Russian brides will kill your school

Armann berättar sanningen om Islands påstådda lagstiftning om lika lön för könen, Jofi rapporterar om hot och hyss från Malmö och Petrina ger det senaste nytt inom hälsa. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-01-07
Länk till avsnitt

40. Hänt Extra... förlåt förlåt förlåt

Petrina föreslår nytt system för åldersgränser efter att TV4's tittare rasat, Armann pratar om de senaste forskningsrönen inom hänthet och Anton ger sin syn på dubbla måttstockar i stans största hora-gate. Allt detta och julklappssnack i veckans MÅNDAG.

2018-01-01
Länk till avsnitt

39. Annars kommer tomtemördaren

Armann pratar om det stora tomtekrigets utgång, Anton ger en nyanserad bild av Postnord och Jofi gör politisk satir med tema julen. Allt detta och lite till i veckans MÅNDAG.

2017-12-25
Länk till avsnitt

38. Pojken med skinkbyxorna

Armann hittar en lösning på konflikten i Mellanöstern, Anton adresserar problemet med föräldrar som förstör luciafirandet och Jofi listar vinnarna respektive förlorarna i veckans virala video om mobbing. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2017-12-17
Länk till avsnitt

37. Nån form av bukakke-jul

Anton diskuterar SVT:s val av julvärdar, Jofi kollat på SVT och fått lära sig om nåt som kallas podcasts och Petrina reflekterar kring årets tema i Musikhjälpen. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2017-12-10
Länk till avsnitt

36. Modebloggare dör först

Jofi förvärrar paniken på bostadsrättsmarknaden, Armann snackar Rysslandskopplingar och Petrina ger klarhet i hur det ligger till efter Victoria Secret-skandalen. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2017-12-03
Länk till avsnitt

35. En massa jävla indianer

Jofi pratar om det nya stjärnskottet inom SD, Petrina diskuterar Black Friday och Anton rapporterar från miraklet i Östersund. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2017-11-26
Länk till avsnitt

34. Årets Hässleholmare 2017

Anton går in på djupet i fittgate, Armann diskuterar veckans stora prisutdelning och Jofi hjälper KD förbättra deras misslyckade förslag. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2017-11-19
Länk till avsnitt

33. Vi ska inte ha nåt

Petrina firar fars dag med pappaskämt, Armann avslöjar vad som pågått bakom kulisserna i #metoo och Anton har forskat i italienarnas mesighet när det kommer till fotboll. Allt detta och korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2017-11-12
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.