Sveriges 100 mest populära podcasts

MÅNDAG

MÅNDAG

En podd som spelas in inför publik varje måndag. Komikerna Johannes Finnlaugsson, Petrina Solange och Armann Hreinsson pratar om saker som hänt senaste veckan.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

mandag.libsyn.com/

Avsnitt

270. Golspade i bakhuvet

Detta är det andra avsnittet av SOMMARMÅNDAG inspelat på Bonden Bar i Stockholm, och vi gästas av Albin Olsson och Simon Gärdenfors från podden "Specialisterna"! Albin fascineras av hur mycket Patrik Sjöberg hatar pedofiler, Simon följer med in i ladan där en politiker går på en väldigt äcklig toalett, och Armann har läst om en taxichaufför som upplevt både det ena och det andra. Och så är Petrina och Jofi också med.


Stötta podden på patreon.com/mandag och köp biljetter till balla grejer på underjord.nu!

2022-06-20
Länk till avsnitt

269. Psykvården i Kristianstad

Detta är det första avsnittet av SOMMARMÅNDAG inspelat på Bonden Bar i Stockholm, och vi gästas av Johanna Hurtig Wagrell och Elinor Svensson från podden "Vad blir det för mord?"! Johanna berättar om en sjuksköterska i Kristianstad som tipsar patienter om bitcoin, Elinor har följt rättegången Depp vs Heard och ger råd om hur kvinnor bör bete sig, och Jofi har djupdykt i situationen i Stockholm genom att läsa Situation Stockholm. Och så är Petrina och Armann också med.


Stötta podden på patreon.com/mandag och köp biljetter till balla grejer på underjord.nu!

2022-06-13
Länk till avsnitt

268. Barnagarpartiet (Preview)

Detta avsnitt är exklusivt för alla våra Patrons. Stort tack till alla er som stöttar oss på Patreon. Ni ÄR anledningen till att denna podden kan fortsätta finnas, utan er hade vår podd gått i graven för länge sen.

Jofi tipsar SD om hur de kan se positivt på Morgan Johansson efter årets skjutningsrekord, Armann följer upp den avslutade gulligull-relationen mellan partiledarna för S och M och veckans vikarie Kristoffer ?Krizze? Jonzon är bekymrad över sin övervikt

Allt detta och mycket mer - bland annat en snuskig loppis-anekdot som var för snuskig för att släppas för allmänheten - i veckans PATREONEXKLUSIVA avsnitt av MÅNDAG!

Gå in på patreon.com/mandag och stötta så får du tillgång till hela avsnittet och massa annat - till exempel senaste avsnittet av den Patreon-exklsuvia podden MÅNAD om SKÅNE, men framförallt så STÖTTAR DU!

2022-06-05
Länk till avsnitt

267. McKlatschy Chipotle

Veckans vikarie Isak Berg pratar om hur pinsamt det börjar bli med Sveriges natoansökan och ger Ann Linde tips på hur hon ska göra med Turkiet. Petrina förstår tillskillnad från Johan Jureskog varför ungdomar inte vill arbeta inom hotell och restaurang och Jofi har nåtts av ett viktigt budskap där man som minst anar det - på fotboll!

Stötta oss på Patreon.com/mandag då får du även lyssna på våran patreonexklusiva podcast MÅNAD. 

2022-05-29
Länk till avsnitt

266. Annelies strutsägg

Jofi förmedlar goda råd om hur du undviker apkoppor, Petrina pratar om Mood Managers som är det nya heta jobbet i Stockholm och Armann hjälper Borås att marknadsföra sig till följd av skönhetssalongsbordellen där som förtalsanmälde Johanna Nordström.

Stötta podden på patreon.com/mandag så bidrar du till poddens fortsatta existens samt får tillgång till massa svinroligt Patreon-exklusivt material. Men framförallt gå in på underjord.nu och köp biljetter till SOMMARMÅNDAG som kommer till Stockholm, Göteborg och Malmö!

2022-05-22
Länk till avsnitt

265. Mutta vid första ögonkastet (Preview)

Detta avsnitt är exklusivt för alla våra Patrons. Stort tack till alla er som stöttar podden! Ni är anledningen till att vi fortsätter med podden och kanske att vi aktivt fatta beslut om att fortsätta leva vecka efter vecka.

Armann har lite åsikter efter att ha tittat på helgens Eurovision, Jofi har tittat på Uppdrag Granskning om muslimska mutta-äktenskap och Petrina pratar ÄNTLIGEN om dansk stadsplanering.

Det och mycket, mycket mer i veckans PATREONEXKLUSIVA avsnitt av MÅNDAG!

Gå in på patreon.com/mandag och stötta så får du tillgång till hela avsnittet och massa annat, men framförallt så STÖTTAR DU!

2022-05-15
Länk till avsnitt

264. Dö för Astrid Lindgrens värld

Jofi har en plan för att vända ryska nazistanklagelser mot Astrid Lindgren till militära framgångar, Petrina oroas över att Bono besökt Ukraina och Armann ger sina synpunkter på Nasas beslut att skicka binära nakenbilder till rymden.

Stötta podden på patreon.com/mandag så bidrar du till poddens fortsatta existens samt får tillgång till Patreon-exklusiva avsnitt av både MÅNDAG och MÅNAD, PLUS att du får 50 kr rabatt på biljetter till SOMMARMÅNDAG i några dagar till. Gå sen in på underjord.nu och köp biljetter, muggar, kläder med mera som finns där.

2022-05-08
Länk till avsnitt

263. Bron säsong 5

Petrina kan inte hålla sig från att ännu en gång slänga idrottande cis-brudar under bussen i den eviga "transpersoner inom idrott-debatten". Nytt för denna rant är att hon i alla fall försöker visa empati med alla inblandade sidor. 

Eva Solér snackar om samhällets nya bomber, feta vågar, och reder ut varför man ska passa sig för Amanda-Sabina.

Armann har kvar fokus på följetången med den danska koranbrännaren och försöker hitta nåt konstruktivt att göra av hans demonstrationer.

2022-05-01
Länk till avsnitt

262. Sockerfri vadd (Preview)

I veckans avsnitt!
Petrina tycker till skillnad från Ebba Buschs haters att kvinnor och barn inte är så heliga.
Tomas beklagar sig över att verkligheten är full med uttjatade skämt.
Och Jofi funderar på hur kul det egentligen är med djurfria cirkusar.
Det och mer i veckans avsnitt av MÅNDAG - Bästa podden!
2022-04-24
Länk till avsnitt

261. Hemsökt biogasbuss

Jofi noterar att liberalerna bytte partiledare enligt tvärtom-principen, Petrina ser både för och nackdelar med hemabort och Armann blir Sveriges andra dödsdoula efter att ha tagit reda på vad det är.

Stötta podden på patreon.com/mandag så bidrar du till poddens fortsatta existens samt får tillgång till Patreon-exklusiva avsnitt av både MÅNDAG och MÅNAD. Gå sen in på underjord.nu och köp biljetter, muggar, kläder med mera som finns där.

2022-04-17
Länk till avsnitt

260. Polarbrödiseringen

Armann spekulerar i vilka konsekvenser vetebristen i Ukraina och Ryssland kommer ha för omvärlden och på sikt Sverige, Petrina har läst expressens grävande reportage om Gudrun Sjödén som verkar ha sagt en del rasistiska saker och Jofi funderar på hur ett upphittat skelett påverkar Malmös ställning som parkernas stad.

Stötta podden på patreon.com/mandag så stöttar du briljant kultur samt får tillgång till Patreon-exklusiva avsnitt av både MÅNDAG och MÅNAD. Gå sen in på underjord.nu och köp tuffa biljetter, muggar, kläder med mera som finns där.

2022-04-10
Länk till avsnitt

259. Gottland - lätt å njuke (Preview)

Detta avsnitt är exklusivt för alla våra Patrons. Stort tack till alla er som stöttar podden! Utan alla er hade denna podden inte funnits eller hade ni fått utstå reklam för nätcasinon och försäkringsbolag som nåt jävla Alex och Sigges.

Petrina pratar om vårens fetaste turné den med Jimmy Åkesson och Jan Emanuel, Armann håller i en lugnande utbildning om kärnvapen efter nya uppgifter om kränkt luftrum och Jofi ser bara möjligheter med att Bruce Willis verkar ha tappat det.

Det och mycket, mycket mer i veckans PATREONEXKLUSIVA avsnitt av MÅNDAG!

Gå in på patreon.com/mandag och stötta så får du tillgång till hela avsnittet och massa annat, men framförallt så STÖTTAR DU!

2022-04-03
Länk till avsnitt

258. Fiddan på djupet

MÅNDAG är tillbaka i källaren på REX PIZZERIA i Malmö!

Armann avväger för- mot nackdelarna med att byta till sommartid, veckans vikarie Lovisa Henriksson har gjort en lista över vad hon ser mest fram emot med kriget och Jofi uppmärksammar dom som dött i rättan tid.

Stötta podden på patreon.com/mandag så stöttar du bra kultur samt får tillgång till Patreon-exklusiva avsnitt av både MÅNDAG och MÅNAD. Gå sen in på underjord.nu och köp feta grejer som finns där.

2022-03-27
Länk till avsnitt

257. I samarbete med Tagene-tippen

Detta avsnitt spelades OCKSÅ in i Göteborg på Contrast inför en jävla massa härliga göteborgare med feta alkoholproblem, precis som förra veckans avsnitt (som dock var Patreon-exklusivt).

Petrina har agerat i linje med svensk flyktingpolitik och hjälpt flyktingar från Ukraina. Veckans vikarie Filip Hjelmér tar upp rekommenderad beredskap i Göteborg för eventuell invasion och hur den kan se ut. Jofi spekulerar i om ett fryst embryo i en komedienn kan bli en framtida krigshjälte. Det och mycket, mycket mer i veckans avsnitt av DIN ENDA NYHETSKÄLLA!

Stötta podden på patreon.com/mandag så stöttar du bra kultur samt får tillgång till Patreon-exklusiva avsnitt som t.ex. förra avsnittet av MÅNDAG som också spelades in samma kväll om detta. Gå sen in på underjord.nu och köp bl.a. biljetter till Sveriges fetaste standupklubb.

2022-03-21
Länk till avsnitt

256. Kretski och pletski (Preview)

Detta avsnitt är exklusivt för alla våra Patrons. Stort tack till alla er som stöttar podden! Utan alla er hade denna podden inte funnits eller hade ni fått utstå reklam för försäkringsbolag och hemorojdsalvor stup i kvarten.

Veckans avsnitt spelades in i Göteborg på Contrast inför en jävla massa härliga göteborgare med feta alkoholproblem.

Armann recenserar Pink Floyds sanktioner mot Ryssland, den fantastiska Niklas Andersson gästar och funderar över Anders Tegnells framtida karriär och Petrina belyser problemet med att dagens barn inte behärskar sin namnteckning.

Det och mycket, mycket mer i veckans PATREONEXKLUSIVA avsnitt av MÅNDAG!

Gå in på patreon.com/mandag och stötta så får du tillgång till hela avsnittet och massa annat, men framförallt så STÖTTAR DU!

2022-03-13
Länk till avsnitt

255. Fylla huvet med sand

Jofi har haft ett misstänkt föremål på sin gata men vill ändå inte ha sin mungo med till skyddsrummet, Armann letar febrilt för att försöka hitta en enda positiv nyhet och Petrina lyckas hitta enda positiv nyhet i sportens värld. Allt detta och massa mer i avsnitt 255 av DIN ENDA NYHETSKÄLLA!

Stötta podden på patreon.com/mandag så stöttar du bra kultur samt får tillgång till Patreon-exklusiva avsnitt av både MÅNDAG och MÅNAD. Gå sen in på underjord.nu och köp sånt som finns där.

2022-03-06
Länk till avsnitt

254. Trion som inte kan räkna

MÅNDAG är tillbaka i Rex Pizzerias källare inför publik med tanke på att pandemin tog slut IGEN för några veckor sen.

Armann belyser det störiga med krig - att det dyker upp en massa överträffare som dock lyckligtvis kommer överträffas av överträffarnas överträffare, Petrina avslöjar vilka komiker kommer leda Sverige genom nästa krig och Jofi har beskådat hur danska koranbrännare tas emot i Malmö samt hur man blir en legend.

Gå in på patreon.com/mandag och stötta DIN ENDA NYHETSKÄLLA, så kan du dessutom få tillgång till Patreon-exklusiva avsnitt av både MÅNDAG och MÅNAD. Gå sen in på underjord.nu och köp sånt som finns där.

2022-02-27
Länk till avsnitt

253. Från djupet av mitt grishjärta (Preview)

Detta avsnitt är exklusivt för alla våra Patrons. Stort tack till alla er som stöttar podden! Utan alla er hade podden varit nedlagd för länge sen så man kan säga att ert stöd gör denna världen till en bättre plats, eller i varje fall en plats där podcasten Måndag finns!

I veckans avsnitt:

Armann har valt den äckligaste nyheten någonsin som innehåller både hjärtoperation, en äcklig gubbe och djuret gris. Petrina förutspår hur det nya woke Paradise Hotel kommer bli och veckans vikarie och den fantastiska Kristoffer ?fjärde medlemmen? Jonzon berättar om den Allmänna Arvsfondens senaste klättersatsning i Malmö.

Det och mycket, mycket mer i veckans PATREONEXKLUSIVA avsnitt av MÅNDAG! 

2022-02-20
Länk till avsnitt

252. Isbit är en hallick

Veckans upplaga av MÅNDAG är inspelat i änglarnas stad Los Angeles, där Jofi är på besök tillsammans med Simon Gärdenfors. Vi tar rollen som din enda nyhetskälla på allvar och berättar allt det viktigaste från inrikes, utrikes, nöje och sport -- även om precis varenda nyhetskategori ändå bara handlar om att några baggar ska möta några bengaler i nåt som kallas Superbowl.


Stötta MÅNDAG på patreon.com/mandag

 

Köp biljetter till världens ballaste ståuppklubb Under Jord på underjord.nu!

 

2022-02-13
Länk till avsnitt

251. Tredje specialen med Farshid

Här kommer ett till sånt avvikande specialavsnitt där vi bjudit in den populäre och efterfrågade mikrobiologen Farshid Jalalvand för att svara på lyssnarnas frågor som rör pandemin och vaccinering. Bland annat får vi reda på hur det verkligen ligger till angående myten om att virus alltid muterar till det snällare och Farshids lite lösa men logiska teori om varför de ursprungliga Covid-19-vaccinen är precis lika effektiva som uppdaterade varianter som är anpassade efter de senaste mutationerna. Men också sidospår om varför du aldrig ska dricka kamelpiss och varför det kan vara bättre att gurgla bröstmjölk än att dricka den som vuxen.

Dessutom blir det mer filosofiskt när vi pratar om Farshids kommande bok ?Apan och Filosofen? som du kan läsa mer om samt förbeställa signerad här: https://fritanke.se/bestall-apan-och-filosofen/

Stötta MÅNDAG ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till massa Patreon-exklusivt material som t.ex. förra veckans avsnitt av MÅNDAG och alla avsnitt av den Patreon-exklusiva podden MÅNAD.

2022-02-06
Länk till avsnitt

250. Spark-i-huvet-avstånd (Preview)

Detta avsnitt är exklusivt för alla våra Patrons. Tack så mycket för att ni stöttar oss och stort tack till Daniel Aldenmark som räddade ljudfilen från knäpp och knaster! Vill du höra hela? Bli Patron på PATREON.COM/MANDAG

I veckans avsnitt. Petrina har en något slappare inställning till spökflyg än Greenpeace. Armann ser samband och ger tips efter ett nytt gruppslagsmål med ett 50-tal personer inblandade och Jofi tycker att fler länder ska ta efter Turkiet och byta namn.

Det och mycket, mycket mer i veckans PATREONEXKLUSIVA avsnitt av MÅNDAG! 
2022-01-30
Länk till avsnitt

249. Kungen av Nauru

Petrina spekulerar fritt om Knutby-pastorn Helge Fossmos liv efter frigivningen, Jofi levererar den officiella roasten av Turkiets president Erdogan, och Armann tar på sig den tråkiga uppgiften att berätta varför man inte fått kontakt med Tonga efter vulkanutbrottet i veckan. Dessutom snackar vi både bil och bao och säkert en massa annat.

Bli patron för att få höra alla kommande avsnitt av MÅNDAG på patreon.com/mandag!

Köp biljett till världens ballaste ståuppklubb UNDER JORD på underjord.nu!

2022-01-23
Länk till avsnitt

248. Lika goda kålsupare

Podden är tillbaka med full bemanning! Jofi ser bara möjligheter med det ryska hotet mot Gotland, Armann lägger sig i konflikten som blossat upp mellan schimpanser och gorillor i Gabon, och Petrina rapporterar om prins Andrews svettiga situation i Storbritannien. Allt detta och mycket mer i den enda nyhetskällan du behöver.

 

Stötta MÅNDAG på patreon.com/mandag!

 

Besök underjord.nu!

2022-01-16
Länk till avsnitt

247. Smittspårning hos La Camilla

Alla är sjuka, och Jofi sitter hemma och telefonererar folk för att få veta om dom lever. Petrina Solange pratar corona och nicaraguanska städtanter, Eva Solér pratar smittade kungligheter, Ola Söderholm pratar upplopp i Kazakstan, och Simon Gärdenfors pratar om en döing som i sin tur pratar i nattmössan. Stötta Måndag på patreon.com/mandag och håll koll på balla grejer på underjord.nu!

2022-01-09
Länk till avsnitt

246. Sänk volymen

Veckans avsnittsnamn är inte bara en hint till något som sägs utan även en direkt uppmaning till dina öron. Vi är inne på fjärde timmen av uppesittarkvällen och sista gästparet är Eva Solér och Felicia Jackson.

Avsnittets tema är framtiden. Eva Solér ser vad kungahusets 2022-kalender har att erbjuda och Felica Jackson är inte imponerad över Stockholms finanslandstingsråd Iréne Svenonius men framför allt är hon så klart gravid. 

Som alltid i årets upplaga av uppesittarpodden står Krizze för vinjetten LIVE!

2022-01-02
Länk till avsnitt

245. En perfekt sadist

Tredje avsnittet av Måndags uppesittarpodd som spelades in på Malmö Brewing Co & Taproom, denna gången med temat ÅRET SOM GÅTT! Kalle Lind informerar oss om att SAOB finns följt av en tung nyhet gällande SAOB, Lovisa Henriksson är tydligen fullblodspsykopat som hatar hundar och Armann har under året förstått att Pride visst det behövs, bara utanför Folkets Park. Allt detta och säkert nåt annat i DIN ENDA NYHETSKÄLLA!

Stötta podden på patreon.com/mandag och köp biljetter till balla grejer på underjord.nu!

2021-12-26
Länk till avsnitt

244. Kanonlökar (God jul)

Andra avsnittet av Måndags uppesittarpodd, denna gången med temat JUL! Men först: Jofi har lite tillägg på den stora nyheten från förra veckan om the ?Grand old lady? och Armann passar på att prata lite om en bröstcancerrelaterad nyhet som inte hanns med i förra avsnittet. Därefter inleder komikernas komiker och gästernas gäst Tomas Högblom veckans jultema med att prata om högtidens förlorade erotik och Petrina avslutar med att besvara den stora frågan - hur man är tomte i det moderna samhället. Trevlig lyssning!

Stötta podden på patreon.com/mandag och köp biljetter till balla grejer på underjord.nu!

2021-12-19
Länk till avsnitt

243. Grand Old Lady

Årets första avsnitt av Måndags uppesittarpodd, inspelad på Malmö Brewing Co & Taproom, har det spännande och nyskapande temat "senaste veckan". Petrina, Jofi och Armann gästas av ingen mindre än Jonatan Unge och snackar knark på tåg, heilande civilministrar, och Sveriges nya grand old lady Barbara Bergström. Du ska lyssna!

 

Stötta Måndag på patreon.com/mandag och köp biljetter till balla grejer på underjord.nu!


2021-12-13
Länk till avsnitt

242. Störst guns i Afghanistan

Jofi går igenom de nya ministrarnas lik i garderoben, Petrina lägger sig i twitterbråket om huruvida Magda Gad är bög eller inte och Armann rapporterar från skandalen med läraren i Malmö som kallade niondeklassare för fucking jävla 5-åringar.

Stötta podden ekonomiskt på patreon.com/mandag och köp biljetter till Under Jord nu på underjord.nu!

2021-12-05
Länk till avsnitt

241. Solomonöarnas största podd

Jofi har en lösning på Sveriges två stora problem efter karusellen med statsministern i veckan, Armann rapporterar från upploppen i den ?suveräna? staten Solomonöarna och Petrina pratar om Soundstorm-festivalen och Rebecca och Fionas avhopp.

Stötta podden ekonomiskt på patreon.com/mandag och köp biljetter till Under Jord nu på underjord.nu!

2021-11-28
Länk till avsnitt

240. Jag vill styckas när jag dör

Armann summerar årets stora fight som ägde rum i helgen mellan Joakim Lamotte och nån, veckans vikarie Kristoffer Jonzon berättar allt som man vet hittills om den styckmördande politikern och  Petrina ger det senaste nytt om försvunna tennisspelare i Kina. Allt detta till och ett historiskt ögonblick i veckans avsnitt av DIN ENDA NYHETSKÄLLA!

Stötta podden ekonomiskt på patreon.com/mandag och köp biljetter till Under Jord nu på underjord.nu!

2021-11-21
Länk till avsnitt

239. Den afghanska drömmen

Denna veckans avsnitt av MÅNDAG är en del av en kulturpoddfestival som arrangeras av Riksteatern efter att någon anställd där klantat sig ordentligt. Temat på den här festivalen är ?älskade skandal? och vi har valt att göra ett helt vanligt avsnitt.

Petrina tar upp att Britney äntligen fått sin efterlängtade frihet, Armann har hittat en dåligt översatt artikel om rockbandsfrontkvinnan som kissade ett fan i munnen och Jofi läser om en vårdskandal i Kabul som visar att jantelagen är värre än sharia.

Stötta podden ekonomiskt på patreon.com/mandag och köp biljetter till Under Jord nu på underjord.nu!

2021-11-14
Länk till avsnitt

238. Tänder i plural

Jofi delar norska politikers oro över att Greta Thunberg håller på att bli militan. Petrina berättar om besöket på Europa Park och lägger desto mindre tid på nyheten att Dubai satsar på turism. Veckans vikarie Eva Solér sammanfattar fotbollsveckan. Det blir hat över krångliga fotbollsnamn, summering av Barrikadens otroliga säsong med klittsmällar, för små sockiplaststrumpor och hands i straffområde. 

2021-11-07
Länk till avsnitt

237. Kyskhetsblöjor

MÅNDAG är tillbaka LIVE inför PUBLIK i Rex Pizzerias källare IGEN, inget konstigt med det.

Armann jämför gangsterrap med vit makt-musik efter SD?s senaste förslag, Jofi uppskattar KD:s förslag om missfirmelse mot tjänsteman samt ser fram emot fler förr-i-tiden-lagar och veckans vikarie Lovisa Henriksson har förslag på hur vi ska få användning av gamlingarna i den nya byn i Vellinge.

Stötta podden ekonomiskt på patreon.com/mandag och köp biljetter till Under Jord nu på underjord.nu!

2021-10-31
Länk till avsnitt

236. Johan Forssells käklinje

MÅNDAG är tillbaka LIVE inför PUBLIK i Rex Pizzerias källare IGEN vilket inte är jättekonstigt kanske med tanke på att det är det som gäller igen sen tre veckor tillbaka.

Jofi kommer med konkreta förslag på förebyggande åtgärder för att förhindra att barn skjuter ihjäl varandra på riktigt, Petrina kommer med konkreta förslag på hur Ulf Kristersson ska rädda sig själv efter hans korkade uttalanden och Armann reagerar på konstigheter i rapporteringen om gripandet av Colombias knarkkung.

Stötta podden ekonomiskt på patreon.com/mandag och köp en jävla massa skit på underjord.nu NU!

2021-10-24
Länk till avsnitt

235. Hejdå fiskehatten

MÅNDAG är tillbaka LIVE inför PUBLIK i Rex Pizzerias källare IGEN eftersom att det är en podd som är det VARJE VECKA sen två veckor tillbaka.

Armann sammanfattar judeveckan som går mot sitt slut, Petrina pratar om att Greta Thunberg likt alla kändisbarn i den åldern börjar närma sig skandalåren och Jofi upptäcker att pilbågsmannen är en komplex människa.

Stötta podden ekonomiskt på patreon.com/mandag och köp en jävla massa skit på underjord.nu NU!

2021-10-17
Länk till avsnitt

234. Skottsäker suspensoar

MÅNDAG är tillbaka LIVE inför PUBLIK i Rex Pizzerias KÄLLARE!!!

Petrina ger sina predictions inför den stora hypade fighten på den kommande stora svenska fightinggalan, Armanns nyfikenhet har väckts efter upptäckten av en nazistpedofil och Jofi tar upp allt som finns att ta upp kring Lars Vilks tragiska olycka eller mord.

Stötta podden ekonomiskt på patreon.com/mandag och köp en massa jävla skit på underjord.nu

2021-10-10
Länk till avsnitt

233. Det litauiska köket

Jofi ger credd till folk som hamnat på kant med samhället men åtminstone har rätt i sak, veckans vikarie Eva Solér berättar om en intervju med självaste James Bond, och Armann läser en knasig nyhetsartikel om en balt som ätit osunt många spikar. Allt detta och en massa mer i bästa podden!

Köp biljetter till svinball ståupp på underjord.nu och stötta Måndag på patreon.com/mandag!

2021-10-04
Länk till avsnitt

232. Incel, inmon & inpuss

Petrina har sett Kalla faktas granskning av incels, Armann rapporterar från ett psyksjukt Norge som öppnar upp efter en lång tid av restriktioner, och Jofi ger dig allt du behöver veta om höstmodet så du slipper göra fadäser som Billie Eilish. Allt detta och en bunte annat i bästa podden MÅNDAG.

 

Stötta Måndag på patreon.com/mandag och handla biljetter till svinball ståupp på underjord.nu.

2021-09-27
Länk till avsnitt

231. Den interna mörda Stefan-chatten

Jofi går igenom vad Stefan Löfvens avskedsgåvor säger om respektive parti, Armann rpporterar om den begynnande diplomatiska kris som är på väg att splittra västvärlden, och Petrina vet hur kinesiska staten ska göra landets pojkar till riktiga män. Allt detta och en hel del om kyrkovalet i senaste MÅNDAG - din enda nyhetskälla och unisont hyllad som bästa podden.

 

Stötta MÅNDAG på patreon.com/mandag och köp biljetter till allt roligt på underjord.nu.

2021-09-20
Länk till avsnitt

230. Arga snickesnackaren

Armann ger sig in i debatten mellan Claes Malmberg och orten, Jofi luskar i lundaslagge, TV4-profiler, och moderata riksdagsmän, och veckans vikarie Kristoffer Jonzon tar sig an den stora nyheten att hans byggnad renoveras. Allt detta och lite elfte september i Måndag, din enda nyhetskälla.

 

Stötta Måndag på patreon.com/mandag och köp biljetter till svinball ståupp på underjord.nu!

2021-09-12
Länk till avsnitt

229. Hologram av hemtjänsten

Ett avsnitt inspelat live inför publik för första gången på evigheter! Vi är på Lund Comedy Festival, där Petrina erbjuder lösningar för när KD förfaras av sexualkunskap, Jofi erbjuder alternativ för att göra ABBA-comebacken mer spännande, och den självutnämnda ersättningsbussen Carl Stanley redogör för de senaste turerna kring kåtservicesajten Onlyfans. Allt detta i ett avsnitt som levereras med dålig hållning.

Stötta oss på patreon.com/mandag så lovar vi att inte klä av oss.

Världens bästa ståuppklubb UNDER JORD drar igång höstsäsongen - köp biljetter på underjord.nu!

2021-09-05
Länk till avsnitt

228. Sätesmuskelcancer

Armann föreslår efterträdare till Stefan Löfvén.
Petrina uppmanar folk med invandrarbakgrund att söka in till polishögskolan och vetenskapsexperten Marcus Johansson upplyser oss om faran med att sitta.

2021-08-29
Länk till avsnitt

227. För vi har tagit Kabul

Jofi förklarar hur talibanerna är som studenter, veckans vikarie och födelsedagsbarn Lovisa Henriksson berättar om blinda som snubblar över elsparkcyklar, och Armann följer upp en OS-snackis som han kopplar till den nya rosa tjejtaxin. Allt detta, toddy-dagen och en massa annat din enda nyhetskälla också känd som bästa podden.

 

Visa att du är en äkta måndawg på patreon.com/mandag!

 

Köp biljetter, roast battles och fet merch på underjord.nu!

2021-08-23
Länk till avsnitt

226. Oh Magd Gad!

RÖTMÅNDAG - kanske det och kanske inte, det är väl inte så noga. Petrina pratar om talibanernas framfart i Afghanistan, veckans vikarie Isak Jansson rapporterar om Messis osensationella övergång, och Jofi tycker att kriminella ska sluta behandlas som vuxna när dom själva beter sig som barn, säger dom alla gemensamt och skrattar gott.


Stötta MÅNDAG på patreon.com/mandag och besök världens bästa hemsida underjord.nu!

2021-08-15
Länk till avsnitt

225. Hajl Hajtler

RÖTMÅNDAG är inne på sin tredje vecka! Ett bäverbett väcker badrelaterade trauman till liv för veckans gäst Emma Hansson Löfgren, och Petrina Solange rapporterar om konstnärlig porr och porrig konst. Och så är Armann och Jofi också med och snackar om lite blandat smått och gott.


Stötta MÅNDAG på patreon.com/mandag!


Besök världens bästa hemsida underjord.nu!

2021-08-09
Länk till avsnitt

224. Skank Ass Ho

RÖTMÅNDAG fortsätter! Armann är orolig över ökningen av farliga föremål på svenska äldreboenden, Petrina ger sin syn på miljardärernas kukmätningar i rymden, veckans nygravida vikarie Felicia Jackson sitter på fakta om varifrån allt bajs i Malmös badvatten kommer, och så är Jofi också med. Allt detta i avsnittet som kommer att spelas upp på ett tårdrypande homobröllop nån gång i framtiden.

2021-08-02
Länk till avsnitt

223. Medborgarnas medborgare

Det är den där tiden på året igen - RÖTMÅNDAG är tillbaka. Ett gisslansdrama på en anstalt gör Jofi sugen på kebabpizza, och avsnittets vikarie Tomas Högblom rapporterar om det senaste inom 90-åringar som får padelbanor byggda bredvid sina sommarstugor. Allt detta, karusellsnack, Armann, och Petrina i veckans avsnitt av bästa podden -- också känd som din enda nyhetskälla.

Stötta Måndag på patreon.com/mandag och köp allt du behöver på underjord.nu!

2021-07-25
Länk till avsnitt

222. Johnny-massage

Armann utreder hur skyldiga svenska influencers är i den senaste tidens anklagelser om sexköp, Petrina konstaterar att världens undergång är här, och veckans fantastiska vikarie Eva Solér tackar det svenska fotbollslandslaget för all glädje de skänkt henne efter uttåget ur EM.

Allt detta och lite till i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA! Stötta Måndag på patreon.com/mandag så slipper vi bli sponsrade av sexförbrytare! Köp biljetter, merch och roast battles på underjord.nu innan världen går under!

2021-07-18
Länk till avsnitt

221. Mängder av halvfulla glas

Armann har hamnat i en Facebookgrupp om mäns våld mot kvinnor, veckans legendariska vikarie Kristoffer Jonzon har hamnat i en Facebooktråd där missnöje råder över restriktionslättnader, och Jofi väljer glädjen och hittar mängder av positiva nyheter från hela världen. Allt detta och lite till i senaste MÅNDAG!

Stötta Måndag på patreon.com/mandag! Köp biljetter, merch och roast battles på underjord.nu!

2021-07-11
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.