Sveriges 100 mest populära podcasts

MÅNDAG

MÅNDAG

En podd som spelas in inför publik varje måndag. Komikerna Johannes Finnlaugsson, Petrina Solange och Armann Hreinsson pratar om saker som hänt senaste veckan.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

mandag.libsyn.com/

Avsnitt

365. En smak av polisfinger (preview)

Denna vecka är Måndag Patreon-exklusivt för alla lyssnare som har ett människovärde till skillnad från alla som inte är patrons.

Armann ger polisen tips om hur de kan ligga steget före nu när visitationszoner införs på torsdag, Petrina gör det enda rimliga ställningstagandet ang Eurovision i Malmö och Jofi ger Anna Kinberg Batra (och andra politiker) ansvarsfrihet från sin påstådda skandal. Allt detta plus frågan om Armann ska avliva sin ena hund, båda eller ingen, i avsnitt 365 av DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

Om du är en av lyssnare som helt saknar människovärde kan du fortfarande ändra på detta och börja stötta podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag och då även höra hela avsnittet, likaså alla andra Patreon-exklusiva avsnitt vi gjort.

Vill du stötta ännu mer och få fet valuta för pengarna dessutom bör du gå in på www.underjord.nu och köpa biljetter där. Även inaochpetrina.se har biljetter som är mycket köpvärda. Passa även på att se Jofis föreställning ?Året är 2023? som finns nu gratis att se på https://www.youtube.com/watch?v=oSNplL50h2Q, men du kan även köpa den på https://underproduktion.se/jofistandup om du hellre vill stötta.

2024-04-21
Länk till avsnitt

364. Oxhjärtan och finniga ryggar

Jofi minns den svenska motsvarigheten till O.J Simpson, Armann är bekymrad över en Finlandsbild i förändring, Petrina ser fram emot the Enhanced Games. Allt detta och Irans hövlighet mot Israel i DIN ENDA NYHETSKÄLLA! 

Stötta podden på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till massa Patreon-exklusivt material, men framförallt stöttar du en bra podd vilket leder till att både du och vi blir glada. Köp sen biljetter till säsongens sista två Under Jord-kvällar som kommer sälja slut på https://underjord.nu/. Sen bör du gå in på https://www.inaochpetrina.se/ och köpa biljetter i DIN STAD. Vill du se Armann och Jofi ståuppa i Lund på torsdag ska du gå in på https://www.oslipat.com

2024-04-15
Länk till avsnitt

363. Ansiktet utåt för dum i huvet

Jofi försvarar Glenn Hysén och hans memmo-hälsning med det enda argumentet som funkar, Armann är orolig men även hoppfull över Danmarks utveckling och Petrina försöker reda ut vafan kåtbocken P Diddy haft för sig. Allt detta och 40-årigt blod i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA!

Stötta podden på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till massa Patreon-exklusivt material, men framförallt stöttar du en bra podd vilket leder till att både du och vi blir glada. Köp sen biljetter till denna veckans Under Jord som kommer bli fruktansvärt roligt på https://underjord.nu/. Sen bör du gå in på https://www.inaochpetrina.se/ och köpa biljetter i DIN STAD.

2024-04-08
Länk till avsnitt

362. Minska rövklyftorna i samhället (preview)

Denna vecka är Måndag Patreon-exklusivt i sin helhet för alla lyssnare som har ett högre människovärde än andra.

Petrina har fått tag på senaste kvinnofridsbarometern, Armann presenterar lösningar på Sveriges begravningsproblem och Jofi arrangerar ett stort blindtest för att se vilka Armann och Petrina stöttar i Israel/Palestina-konflikten. Allt detta och Nytorgsmannens nystart i senaste avsnittet av DIN JORDS ENDA PODD.

Om du är en av dom med lågt människovärde kan du fortfarande ändra på detta och börja stötta podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag och då även höra hela avsnittet.

Vill du stötta ännu mer och få fet valuta för pengarna dessutom bör du gå in på www.underjord.nu och köpa biljetter där. Även inaochpetrina.se har biljetter som är mycket köpvärda. Passa även på att se Jofis föreställning ?Året är 2023? som finns nu gratis att se på https://www.youtube.com/watch?v=oSNplL50h2Q, men du kan även köpa den på https://underproduktion.se/jofistandup om du hellre vill stötta.

2024-03-31
Länk till avsnitt

361. ISIS, cancer och jag

Armann är orolig över det rekordlåga barnafödandet i Sverige, Petrina har hittat en mycket påskig nyhet från Angola och Jofi oroar sig över vems sida han står på efter veckans tragiska händelser. Allt detta och Swedish Dart Festival i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSSKÄLLA.

Stötta podden på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till massa Patreon-exklusivt material, men framförallt stöttar du en bra podd vilket leder till att både du och vi blir glada. Köp sen biljetter till denna veckans Under Jord som kommer bli fruktansvärt roligt på https://underjord.nu/. Sen bör du gå in på https://www.inaochpetrina.se/ och köpa biljetter i DIN STAD.

2024-03-24
Länk till avsnitt

360. Marcus och Martinus Behring Breivik

Armann är besviken på ryska folket efter helgens presidentval, veckans vikarie Lisa Dahlin avslöjar politiska budskap i svenska melodifestivalen och Jofi har storslagna idéer om en underjordisk fighting-turnéring i Malmö. Allt detta och plastgänget i Jönköping i DIN ENDA NYHETSSKÄLLA.

Stötta gärna podden på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till massa Patreon-exklusivt material, men framförallt stöttar du en bra podd och det leder till att både du och vi blir glada. Köp sen biljetter till Under Jord på https://underjord.nu/. Sen bör du passa på att köpa biljett till detta innan det är slut: https://www.inaochpetrina.se/

2024-03-18
Länk till avsnitt

359. Bankeryds gruppboende (preview)

I detta Patreon-exklusiva avsnitt går Petrina igenom senaste Förtroendebarometern, Jofi tycker det är dags att sälja av allt i Sverige och Armann röjer vår samtids största konstnärs identitet. Allt detta och Jofis möte med en bög i avsnitt 359 av DIN ENDA VÄN I LIVET.

Detta är som sagt ett Patreon-exklusivt avsnitt. Vill du höra hela måste du gå in på patreon.com/mandag och stötta podden ekonomiskt. Vill du stötta ännu mer och få mer fet valuta för pengarna dessutom bör du gå in på www.underjord.nu  och köpa biljetter där. Även inaochpetrina.se har biljetter som är mycket köpvärda.

2024-03-11
Länk till avsnitt

358. Lyftkran runt hörnet

Måndag är tillbaka med Ameliapodden-gänget, d.v.s. Petrina, Armann och vikarien Terése ?Tess? Björk. Det pratas en hel del om förskoleproblem såsom lågaffektivt bemötande och skabb. Sen ger Petrina oss ett effektivt nyhetssvep med bl.a. Dumpen Qatar och dynamiska priser på Wendys. Och så mynnar det självklart ut i det klassiska formatet Amelia-podden där Tess och Armann läser upp läsarbrev till Amelia och så får Måndag-lyssnarna mycket bra tips i denna podden.

Stötta gärna podden på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till massa Patreon-exklusivt material men framförallt stöttar du en rolig podd. Köp sen biljetter till Under Jord på https://underjord.nu/. Sen bör du passa på att köpa biljett till detta innan det är slut: https://www.inaochpetrina.se/

2024-03-04
Länk till avsnitt

357. Det skånska språgarådet

[]
2024-02-26
Länk till avsnitt

356. Novitjok eller kidney pie? (Preview)

Denna veckan är det dags för Patreon-exklusivt avsnitt, så här kan du som inte är patron bara höra intro-snacket. Vill du hra hela avsnittet och alla andra avsnitt vi nånsin släppt och kommer släppa går du in på https://www.patreon.com/mandag och blir patron.

Då kommer du få höra hur Armann hedrar Navalnyjs minne med ett särskilt award, Jofi berättar om M-politikern som fick avgå p.g.a. buskis och Petrina har gjort bin-bricka inför TV4?s nya polis-realityserie. Allt detta och bögiga ponnys i Ryssland, samt kebab-wunderbaum och mycket annat.

 

2024-02-19
Länk till avsnitt

355. Fnisspaus för "slida"

Armann följer upp sin Eskilstuna-månad med en 18-årig svärdsman från Strängnäs, Jofi följer i sin tur upp Sveriges kommande sista val med att utse olika partiers diktator-kandidater och Petrina tror inte på Rysslands satsningar på bostadsmarknaden i  Mariupol.

Allt detta och den bokstavligt talat rykande färska nyheten om brinnande badhus i Göteborg, Jonatan Unges stalker och Armanns mycket fina lägenhet som du kan och bör köpa nu i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

Du kan och bör stötta denna podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till samtliga avsnitt som är patreon-exklusiva. Du kan och bör även köpa biljetter till kommande Under Jord-kvällar via https://underjord.nu och till Ina och Petrinas föreställning via https://inaochpetrina.se. Du kan och bör även lyssna på Jofis nya podd Komikernas Komiker som du kan stötta ekonomiskt här https://www.patreon.com/komikernaskomiker. Sist men inte minst kan du och bör även köpa Armanns lägenhet här https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-nobeltorget-malmo-kommun-baskemollegatan-14b-21269827

2024-02-12
Länk till avsnitt

354. Toaborsten Ulf Kristersson

Armann har börjat prenumerera på ekuriren efter att Eskilstuna kommit med på en lista över världens lyckligaste städer, Jofi ser hur Sverige låter sig inspirereras av världens coolaste diktator, och veckans vikarie Eva Solér rapporterar från lokalnyheternas deppigaste vrå - en skola i Hörby. Dessutom pratar vi om osynliggörandet av islänningar i IFS, A-Teens återförening, och Arne Hegerfors vurm för att bli ihågkommen för en rassig ordvits. Fullsmockat avsnitt!


Köp biljett till världens ballaste ståuppklubb Under Jord på http://underjord.nu!


Köp en dryg timme svinball ståupp om allt som hände år 2023 på https://underproduktion.se/jofistandup!


Köp Armanns lägenhet på http://hemnet.se/armannslagenhet!


Köp lycka och välgång i livet genom att stötta Måndag på http://patreon.com/mandag ELLER http://patreon.com/måndag!

2024-02-05
Länk till avsnitt

353. Alla fransmän bär trosor (Preview)

För att höra hela detta avsnittet behöver du vara patron av Måndag. Bli det på http://patreon.com/mandag så får du höra när Armann sätter diagnos på Frankrike som befinner sig i normaltillståndet galenskap, Petrina ser fram emot fler seriösa reportage om AI-dejting, och Jofi går igenom konsekvenserna av att Casino Cosmopol stänger i Malmö och Göteborg. Och så lanserar vi ännu en teori om hundbullarna och får höra vad Oxford-studenter anser om att födas på en krogtoalett.

Det är säsongspremiär på Under Jord på onsdag! Köp din biljett på http://underjord.nu nu nu!

Nu finns ståuppshowen ÅRET ÄR 2023 med Johannes Finnlaugsson att köpa för en ynka hundralapp! In och kolla på https://underproduktion.se/jofistandup up up! 

2024-01-29
Länk till avsnitt

352. Den excentriske kött-regissören

Veckans avsnitt av MÅNDAG är drabbat av manfall men är ändå fullsmockat med bra grejor. Viktor Carlsson gör en uppföljning på köttstölderna och berättar om en ambitiös regissör som tappat tron på systemet. Jofi tar oss igenom turerna med Sara Skyttedal och Alice Teodorescu och alla berg med kokain som hittats på olika partiers toaletter. Och så delar vi med oss av våra erfarenheter inom skådespeleriets ädla konst.


Stötta podden på patreon.com/mandag och köp biljetter till västvärldens bästa ståupp-klubb Under Jord på underjord.nu! Och så kan ni följa Viktor på @therealviktorcarlsson_2 och Jofi på @johabbed

2024-01-22
Länk till avsnitt

351. Ball kong på balkong

Jofi tar oss fördomsfritt igenom det ceremoniella danska tronskiftet, Petrina har förslag på hur vi gör EU-valet mer intressant och Armann har högläsning och lösningar gällande köttstölder. Allt detta plus inställd Fröken Snusk-konsert, ännu ett vulkanutbrott på Island och Guldbaggegalan i senaste avsnittet av podcasten MÅNDAG som ALDRIG hetat nåt annat.

Stötta podden på patreon.com/mandag om du inte redan gör det, och köp sedan biljetter till vårsäsongen av Schengen-ländernas bästa ståupp-klubb via hemsidan underjord.nu! Köp ännu fler biljetter till ännu mer briljant standup via hemsidan inaochpetrina.se!

2024-01-15
Länk till avsnitt

350. Nytt år, nya grajjor (Preview)

Gott nytt år önskar vi med detta Patreon-exklusiva avsnitt!

Jofi gräver mer i mysteriet kring glasbullarna i Malmö, Armann presenterar lösningar på Kirunas bostadsbrist och Petrina sammanfattar matåret 2024. Allt detta och stoppet på E22, Epstein-listan och mycket annat i årets första avsnitt av ?nån dag?.

För att höra hela avsnittet ska du bli patron på patreon.com/mandag! Förutom att du får mer fet podd i dina öron så stöttar du oss också på ett sätt som gör oss glada.

2024-01-08
Länk till avsnitt

349. Tjorven och griseknoen strippar

Armann har hittat en nyhet om styvsyskon som inte kunde motstå varandra, Petrina löser konflikten mellan Rädda Djurgården och Gröna Lund och Jofi tycker att gamlingar som klagar över stereotyper är för jävla stereotypiska. Allt detta och lite julsnack i detta mellandagsavsnitt av sin favoritpodd TISDAG.

Stötta podden på patreon.com/mandag om du inte redan gör det, och köp sedan biljetter till bra standup på underjord.nu och inaochpetrina.se!

2023-12-26
Länk till avsnitt

348. Hur många ben har ett ljus?

Petrina har hört om en kräkepidemi på en skola i Robertsfors och har starka åsikter om snus, Jofi ser fördelarna med att Musikhjälpen var ett Filip Dikmen-fritt tv-program, och Armann har kanske lösningen på den ökande psykiska ohälsan efter att ha sett SVT:s dokumentär om svenskar i Ukraina. Allt detta och lite mer i MÅNDAG - din enda nyhetskälla.

Stötta podden på http://patreon.com/mandag så får du dessutom tillgång till allt du önskar i livet.

Köp biljett till svinball ståupp, till exempel ÅRET ÄR 2023 med Johannes Finnlaugsson i Växjö på torsdag, på http://underjord.nu nu nu.


2023-12-18
Länk till avsnitt

347. Hota en kallskänka (Preview)

Välkommen till MÅNDAG som denna veckan är Patreon-exklusivt!

Armann har lagt märke till att hot mot olika yrkesgrupper ökat väldigt mycket under en lång tid, Jofi går igenom de vanligaste googlingarna 2023 där han noterar ett stort intresse för Marcus & Martinus. och Petrina är inte alls besviken på svenska elevers resultat i senaste Pisaundersökningen.

Allt detta plus flygplatssnack, Petrinas jorden runt-resa, standup-snack och MFF?s senaste nyförvärv i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

För att höra hela avsnittet ska du bli patron på patreon.com/mandag! Förutom att du får mer fet podd i dina öron så stöttar du oss också på ett sätt som gör oss glada.

Skynda dig sedan med att köpa biljetter till Johannes föreställning Året är 2023 (i synnerhet Halmstads-föreställningen som är IMORGON 12/12). Detta gör du enklast på underjord.nu!

2023-12-11
Länk till avsnitt

346. Kassler och vaselin

Armann lägger fram alternativa teorier om vad som hände i Norrbotten när sperma-doktorn blev pappa till minst sju barn, veckans vikarie Kristoffer ?Krizze? Jonzon ställer sig frågan om Sydsvenskans journalister är AI-robotar och Jofi listar årets olika julgrejer från klapp och kalender till bock och låt. Allt detta och en massa annat skoj i ett rykande färskt avsnitt av DEN MEST PÅLITLIGA PODDEN.

Stötta podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag och besök toppensajten http://underjord.nu!

Köp biljett till "ÅRET ÄR 2023" med Johannes Finnlaugsson på http://niclaswahlgrenshappyending.se och till "HÅLL KÄFTEN UNGJÄVEL" med Armann Hreinsson på https://linktr.ee/armannh!

2023-12-04
Länk till avsnitt

345. Jihad El-Fteseptemberkapare

Jofi analyserar Maggan och Uffes episka felsägningar i veckan, veckans vikarie Eva Solér berättar om en dansk politikers kärleksaffär med en liden pige, och Armann ger äntligen svar på alla fladdermuspenis-frågor som är på allas läppar. Allt detta och en massa annat skoj i ett rykande färskt avsnitt av BÄSTA PODDEN.

Stötta podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag och besök toppensajten http://underjord.nu!

Köp biljett till "ÅRET ÄR 2023" med Johannes Finnlaugsson på http://niclaswahlgrenshappyending.se och till "HÅLL KÄFTEN UNGJÄVEL" med Armann Hreinsson på https://linktr.ee/armannh!

2023-11-26
Länk till avsnitt

344. Lurad av en skylt (Preview)

Välkommen till MÅNDAG som denna veckan är Patreon-exklusivt!

Jofi pratar om upplevd otrygghet som ökat enligt en undersökning, veckans vikarie Simon ?Chippen? Svensson guidar oss genom black week och Armann har ett enande budskap efter en apattack i Indien. Allt detta och Argentinas nya president i senaste avsnittet av DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

För att höra hela avsnittet ska du bli patron på patreon.com/mandag! Förutom att du får mer fet podd i dina öron så stöttar du oss också på ett sätt som gör oss glada.

Sedan ska du FÖRSTÅS köpa biljetter till kommande kvällar av världens kanske bästa ståuppklubb Under Jord. Det gör du på underjord.nu!

Köp sen biljetter till:

Armanns föreställning ?Håll käften ungjävel? via denna länken: https://linktr.ee/armannh Jofis föreställning ?Året är 2023? via http://niclaswahlgrenshappyending.se Chippens föreställning ?Be gay? via https://underproduktion.se/biljetter
2023-11-20
Länk till avsnitt

343. Förnedringsråna Ronald McDonald

Armann konstaterar att brottslighet gått för långt nu när den drabbar näringsliv, Jofi har upptäckt vem man ska hålla på i Israel och/eller Palestina-konflikten - druserna, och veckans vikarie Viktor Carlsson täcker upp allt annat som hänt i ett så kallat ?Goda och dåliga nyhets?-svep. Allt detta och evakueringar p.g.a bränder och magma i DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

Stötta podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till alla Patreon-exklusiva avsnitt också, och köp sen biljetter till Sveriges bästa ståuppklubb Under Jord via https://underjord.nu innan det är för sent! 

Man kan också köpa biljetter till Jofis föreställning Året är 2023 här http://niclaswahlgrenshappyending.se eller Armanns föreställning Håll käften ungjävel här https://linktr.ee/armannh.

2023-11-13
Länk till avsnitt

342. Alla ska hamna i koma

Jofi ser en framtid där inte bara arabiska AI-bottar stjäl våra partiledares jobb, Petrina tycker inte att det är helt fel med klassresor till  terrororganisationer och Armann förlorar varför väst-öststater har börjat svika Ukraina. Allt detta och karnevalsstämning på perrong 11 på Göteborg C i senaste avsnittet av podden som heter den dag som den också bara råkar spelas in och släppas på.

Stötta podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till alla Patreon-exklusiva avsnitt också, och köp sen biljetter till Sveriges bästa ståuppklubb Under Jord via https://underjord.nu innan det är för sent!

2023-11-06
Länk till avsnitt

341. Kulla mig hårt (Preview)

I detta patreonexklusiva avsnitt av MÅNDAG tycker Armann att vi borde lära oss nåt av tillslagen mot venezualanska fängelser, Jofi delar Aftonbladets chock över att muslimska länder är muslimska, och Petrina rapporterar om en välorganiserad Fight Club bland barn i Staffanstorp. Och så pratar vi om några kändisar som döden dött samt om familjen Wahlgrens normalisering av sexköp.

För att höra hela avsnittet ska du bli patron på patreon.com/mandag! Förutom att du får mer fet podd i dina öron så stöttar du oss också på ett sätt som gör oss glada.

Sedan ska du FÖRSTÅS köpa biljetter till kommande kvällar av världens kanske bästa ståuppklubb Under Jord. Det gör du på underjord.nu!

En annan adress du kan testa är http://niclaswahlgrenshappyending.se.

2023-10-30
Länk till avsnitt

340. Misär & korsord

Petrina dividerar kring hur det skulle bli med förslaget om sänkt straffmyndighetsålder, Armann jämför de båda sidorna i den senastge konflikten Israels mot Greta och Jofi rapporterar från hyresrättsvärlden som han är en del av. Allt detta och kniv i slidan i senaste avsnittet av BÄSTA PODDEN.

Stötta podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till alla Patreon-exklusiva avsnitt också, och köp sen biljetter till Sveriges bästa ståuppklubb Under Jord via https://underjord.nu innan det är för sent!

2023-10-23
Länk till avsnitt

339. Döda katter i Österrike

Armann konstaterar att Österrike-bilden inte förbättrats trots strategisk gullig forskning, Petrina inför nya bastu-regler i Sverige med anledning av bastubråket i Östersund och pratar om den obskyra nyheten att det är krig i regionen Israel och/eller Palestina.

Stötta podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till alla Patreon-exklusiva avsnitt också, och köp sen biljetter till Sveriges bästa ståuppklubb Under Jord via https://underjord.nu innan det är för sent!

2023-10-16
Länk till avsnitt

338. Ge Jan Björklund en fet smäll (Preview)

I detta patreonexklusiva avsnitt av MÅNDAG rapporterar Armann om sommarens stora händelse i Staffanstorp, veckans vikarie Viktor Carlsson presenterar sitt åtgärdsprogram mot gängvåldet och Petrina är lack för hon har blivit lurad på flera hundra kronor av ett oseriöst pisseföretag.

Lyssna på hela avsnittet genom att bli patron på https://www.patreon.com/mandag

2023-10-08
Länk till avsnitt

337. Renaste råttorna i stan

Detta avsnitt av MÅNDAG rapporterar direkt från översvämningsdrabbade Brooklyn, där Jofi befinner sig med komikern, poddaren, och den då och då återkommande måndagsinhopparen Simon Gärdenfors. Förutom syndafloden som orsakade förödelse så som vattenpölar och dyrare uber, så behandlas även sånt som kyckling serverad direkt från nakna kroppar, standup, och att man gripit en snubbe som kallas Keffe för mordet på Tupac.


Stötta podden på http://patreon.com/mandag!


Köp biljett till svinball ståupp på http://underjord.nu!

2023-10-02
Länk till avsnitt

336. Kraftulla sugvibbar

I Veckans avsnitt är det full mansstyrka i Studio Onamngiven på Norra Gränges. Armann vill hjälpa Dalarna med deras krematorieproblem, Jofi rapporterar vad världen tycker om Jimmy Carrs nya special och Petrina har INTE halshuggna horor i sitt Twitter-flöde. Allt detta och Bruce-festival samt Job Tenstas perverterade besatthet av barnäktenskap i avsnitt 336 av DIN ENDA NYHETSKÄLLA.

Stötta podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till alla Patreon-exklusiva avsnitt också, och köp sen biljetter till Sveriges bästa ståuppklubb Under Jord via https://underjord.nu innan det är för sent!

2023-09-25
Länk till avsnitt

335. Runkburk i draknästet (Prewiev)

I detta patreonexklusiva avsnitt av MÅNDAG rapporterar Armann om eventuellt olaglig försäljning av sperma i stängda Facebook-grupper, Petrina har ett och annat att säga om relationsexpert Eva Rusz nedlåtande kommentarer om inte Zinat som person men om uppdraget och Johannes ger oss det senaste om komiker Russell Brand och har dessutom blivit frågad om han gillar Liverpool. 

Lyssna på hela avsnittet på PATREON.COM/MANDAG

2023-09-17
Länk till avsnitt

334. Gangbang i gympasalen

Måndag är tillbaka med ett SENSOMMARMÅNDAG där Armann och Petrina inledningsvis sitter och pratar dels en fantastisk norrlandsresa men också utebliven barnaktivitet p.g.a. att dagens ungdomar är alkisar och horor. Sen dras det igenom nyhetssvepet om bland annat folk som ligger länge döda i sina bostäder, unga människor som bara får cancer hela tiden och öronsnibbar som opereras bort men fylls också igen. Det konstateras även att det är årsdag för 9/11 och senaste ministermordet i Sverige och sen avslutas det med sport där Janne Anderssons röv får sig några väl placerade kängor.

Stötta podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till alla Patreon-exklusiva avsnitt också, och köp sen biljetter till Sveriges bästa ståuppklubb Under Jord via https://underjord.nu innan det är för sent!

2023-09-11
Länk till avsnitt

333. Röva sig fram

Petrina och Johannes har varit på Lund Comedyfestival och bland annat sett Henrik Mattissons mamma göra stand up-debut och Kirsty Armstrong riva sönder Lundias källare. Utöver att ha sjungit karaoke, hängt på John Bull och upplevt Thomanders sishem har dom även upptäckt en återkommande trend bland festivalshower. 

Stötta oss på patreon.com/mandag. 

2023-09-03
Länk till avsnitt

332. Klibbigt barn-hasch

Måndagsommar är tillbaka med Armann och Jofi som sitter i Studio Störande ljud utifrån eller nåt sånt. Det diskuteras främst Prigozins olyckliga död, swishlistan på Sundsvalls alla knarkare och nya lagstiftningen som ska få bort barnknark. Men även högljudda CP:n och tågkonduktörer och massa annat skit.

Stötta podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag och få tillgång till massa exklusivt material. Gå sen in på http://www.underjord.nu och säkra dina biljetter till höstsäsongen av världens bästa och Malmös nästnästa ståuppklubb Under Jord!

2023-08-27
Länk till avsnitt

331. Snyggare än Linda Skugge (preview)

För att höra hela detta avsnittet behöver du vara patron till MÅNDAG! Det blir du på patreon.com/mandag! Sommarmåndag består denna vecka av Jofi och Petrina som är extra vaksamma, precis som vi är tillsagda att vara av farbror staten. Vi håller ögonen öppna för godistjuvar, busschaufförer, onlyfans-debatter, och annat hotfullt från veckan. Om du ser nåt, säg nåt!

Du hör hela avsnittet på http://patreon.com/mandag! Du bör också vara extra vaksam på http://underjord.nu för det vankas höstsäsong av Under Jord och du vill köpa biljetter så fort dom släpps!

2023-08-21
Länk till avsnitt

330. Förenta Vöst-staterna

Sommar-Måndag är tillbaka med samma konstellation som från den kritikerrosade Amelia-podden, d.v.s. Petrina, Armann och Terése ?Tess? Björk. Detta avsnittet blir till största delen en resedagbok där Petrina får berätta alla sina fördomar om Litauen och så bekräftar eller dementerar Armann och Tess det efter deras resa dit i veckan. Petrina berättar även om upplevelser från sitt turnerande.

Du som vill stötta podden gör det bäst via https://www.patreon.com/mandag

2023-08-13
Länk till avsnitt

329. Grovmalen donoteat-krydda (PREVIEW)

För att höra hela detta avsnittet behöver du vara patron till MÅNDAG! Det blir du på patreon.com/mandag och det blir du idag! För då får du höra ett avsnitt av Sommarmåndag där Armann och Jofi som pratar om en stundande resa till Utalien, nära döden-upplevelser med asiatisk krydda, Barbie vs Oppenheimer, och en massa annat smått och gott som är svårt att minnas nu när man ska skriva en avsnittsbeskrivning. I alla fall, det är ett lide ballt avsnitt och du vill höra det i sin helhet!

Stötta podden på patreon.com/mandag och se till att besöka underjord.nu så fort du har tid!


2023-08-07
Länk till avsnitt

328. Slipsfittan Guld

I denna upplagan av Sommarmåndag sitter Jofi & Petrina i en bunker och lägger grundplåten för det revolutionerande konceptet komikermärken. Som simmärken, fast för komiker. Som detta antyder så är det alltså ännu ett avsnitt i formatet Jorden Går Under, branschens branschigaste branschpodd. Lyssna enbart om du bryr dig det minsta om ståupp.


Stötta podden på http://patreon.com/mandag och besök http://underjord.nu så fort du har minsta tid över!

2023-07-30
Länk till avsnitt

327. Världens mest hatade land

Sommarmåndag är tillbaka med Amelia-podden-konstellationen för tre avsnitt sen - d.v.s. Petrina Solange, Armann Hreinsson och Terése ?Art by Tess? Björk.

Denna gången blev det dock ingen Amelia-podden, utan först ett långt introsnack om en nästan lemlästning, en årsdag och Björn Skifs-galna fans. Sen blev det mest om den stora snackisen koranbränningar och att alla hatar Sverige mest av allt nu, men också lite om Britney och Will.I.Ams kommande singel, Rhodos-bränderna och säkert nåt annat.

Stötta gärna podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag så får du tillgång till alla avsnitt vi nånsin gjort, inklusive den svinballa bonuspodden MÅNAD som det finns säkert 20+ avsnitt av. Kontakta sen Tess via https://www.artbybjork.se/ och köp lite konst!

2023-07-23
Länk till avsnitt

326. Pattedyr og røvedyr (Preview)

Här kommer ett patreon-exklusivt avsnitt av SOMMARMÅNDAG som endast alla dom lite finare och bättre lyssnarna av denna podden får höra i sin helhet (resterande nollor får bara höra en preview).

Denna veckan sitter Jofi och Armann i Studio Brinnande Bildäck och ger heta restips nu när hettan är för het för att vara het.

Vill du höra hela avsnittet, bli då månadsgivare på https://www.patreon.com/mandag

 

2023-07-16
Länk till avsnitt

325. Seggs & zucchini

Sommarmåndag består denna vecka av Jofi & Petrina och är till största delen ännu ett avsnitt av Jorden Går Under, i och med att vi snackar fritt om ståuppgrejer. Närmare bestämt hur sommarståupp gör grova skämt klurigare och de sjuka uppoffringarna man måste göra när man textar klipp för sociala medier, bland annat. Men också om att adoptera måsungar, att avmaskera Hooja, och lite smått om Gröna Lund. Mycket nöje.


Stötta podden på http://patreon.com/mandag och besök http://underjord.nu så fort du har minsta tid över.


2023-07-09
Länk till avsnitt

324. Amelia-podden

Välkommen till ännu ett Sommarmåndag, podden som fortfarande är Måndag men vi valt att kalla det nåt annat för att det kan bli lite vad som helst när det är Sommarmåndag. Denna veckan sitter Armann och Petrina tillsammans med Måndags egna relationsexpert Terése Björk, även känd som Art By Björk och Armanns hundars matte, och de svarar på inskickade frågor som rör relationer, kärleksproblem, sex och annat. Frågorna är alltså inte inskickade till denna podden av denna poddens lyssnare. Men de är inskickade på andra ställen. Orsaken till att Amelia-podden uppstår nu är nyhetstorkan som leder till att sånt här skit blir nyheter.

Bland annat diskuteras gränslösa grannar, gränslösa mammor, sura partners, Linda Skugges sexuella peak och sexköp som lösning. Allt detta och en galen kärring på Coop i premiären av Sommarmåndag; Amelia-podden. Dessutom, läser nån ens avsnittsbeskrivningar? Om inte: Free Josef Fritzl!

Stötta gärna podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag och gör  http://www.underjord.nu till din startsida.

2023-07-03
Länk till avsnitt

323. Aschberg i titthålet (Preview)

Patreonexklusivt avsnitt som endast de genetiskt överlägsna som stöttar podden på Patreon får höra i sin helhet. Tillhör du inte de genetiskt överlägsna kan du enkelt börja göra det genom att bli patron på https://www.patreon.com/mandag , då kan du även höra alla tidigare patreonexklsiva avsnitt av MÅNDAG och systerpodden MÅNAD.

Denna veckans Sommarmåndag blir ett undantag i undantaget med fokus på inget mindre än - aktuella nyheter som hänt under veckan! Detta p.g.a. att det var flera saker som hände som var såpass omfattande och dramatiska.

Jofi och Armann sitter i studio ?Luktar fortfarande färg trots att det var fyra månader sen väggarna målades? på Norra Grängesbergsgatan och diskuterar ubåten som imploderade som en ölburk och även nästan inbördeskriget i Ryssland. Det och midsommar.

2023-06-25
Länk till avsnitt

322. Klippt och skuren

Sommarmåndag innebär även denna vecka en upplaga av Jorden Går Under, branschens branschigaste branschpodd om branschen ståupp i synnerhet och humor i allmänhet. Jofi och Petrina pratar Patti Smith, att ståuppa på buss och båt, och det kommande roastbattle-programmet Rostmacka. Bland mycket annat som vi inte minns så noga just när detta skrivs.

Håll koll på framtida roligheter på http://underjord.nu.

Stötta podden på http://patreon.com/mandag

2023-06-18
Länk till avsnitt

321. Diarréhinken

Välkommen till 2023?s upplaga av Sommarmåndag som inleds med detta avsnittet! Eller ?Mystiska Måndag? som är den alternativa benämningen då ingen vet vad varje avsnitt kommer ha för koncept. Kanske blir det samma koncept som vanligt, kanske nåt sommartema om glass, kanske nån gästpodd som gör ett inhopp en vecka eller en längre period, kanske bara väldigt slappt snack om vad som helst. Ingen vet förrän avsnittet dyker upp.

Klart är i varje fall att detta avsnittet är ett gästinhopp av Måndagsgängets andra mer oregelbundna podd Jorden Går Under - standupbranschens branschigaste branschpodd.

I detta avsnittet går Armann och Petrina genom alla nystartade standupklubbar i Malmö och även några i övriga Skåne. Armann ältar sedan sitt dåliga gigg i Lund och går till personpåhopp på folk från publiken där. Petrina pratar om sitt problem med aggression på scen.

Allt detta och dödsmetall i parken och aggressiva fiskmåssäsongen i detta avsnitt av ?Måndag; Sommarmåndag; Jorden Går Under?.

Stötta gärna podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag och gör http://www.underjord.nu till din startsida.

2023-06-11
Länk till avsnitt

320. AI: Autistisk Idiot

Petrina gläder sig över att vargarna rör sig söderut, Armann känner sig uppgiven efter att ha blivit censurerad och Jofi har sett en film om en sjöjungfru och ger Disney tips om hur de kan vara både woke och o-woke.

Allt detta och stammande prostituerade i veckans avsnitt av MÅNDAG, din ENDA NYHETSKÄLLA. Stötta gärna podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag och gör  http://www.underjord.nu till din startsida.

2023-06-04
Länk till avsnitt

319. Kasta buss-terapi (Preview)

Jofi har sett svtserien Persona non grata och tar oss igenom avsnitten om Gudrun Sjödén och Fredrik Federley. Petrina väljer sida i Marabou vs. Ukraina och Armann längtar tills vi inför AfterLife Pay i Sverige. Det och mycket mer i senaste avsnittet av MÅNDAG. 

Om du vill ha tillgång till alla avsnitt (exempelvis DETTA som är Patreon-exklusivt) ska du bli patron på Patreon.com/mandag. Finns också som app! 

2023-05-28
Länk till avsnitt

318. Dampbarnen på skeppet

Petrina ser inget problem med att Beyonce tyckte att Sverige hade sämst publik, veckans fördomsfria vikarie Felicia Jackson vill backa bandet och ta skolan tillbaka till hur det var på hennes tid och Armann stresstestar den självmordshetsande AI-chattbotpsykologen Eliza efter att en belgisk tagit livet av sig.

Allt detta och en hel del kärlek till vietnameser (samt rasism mot andra asiater) i veckans avsnitt av MÅNDAG, din ENDA NYHETSKÄLLA.

Stötta gärna podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag och gör  http://www.underjord.nu till din startsida.

2023-05-21
Länk till avsnitt

317. Kontaminerade poppers

Armann ser en självklar stor ledare över landet Sverige efter framgångarna i Eurovision, Jofi ser bara fördelar med de kriminella gängens expansion till Norrland och Petrina tycker precis som moderaten Fredrik Kärrholm att klädval påverkar livet.   Allt detta och missionärer som tar kontakt i skrift i senaste avsnittet av MÅNDAG, din ENDA nyhetskälla.   Stötta podden ekonomiskt på https://www.patreon.com/mandag så kan vi fortsätta stå emot att sälja ut till den mäktiga våningssängslobbyn, och köp biljetter till säsongens sista ståuppkväll på Sveriges bästa ståuppklubb Under Jord h:är http://www.underjord.nu.
2023-05-14
Länk till avsnitt

316. Riva ner Isak Bergs affischer (Preview)

Detta är ett kort smakprov av veckans avsnitt som du kan höra i sin helhet om du stöttar oss på patreon.com/mandag, vilket du BÖR göra.

Jofi tycker att det brittiska kungahuset äntligen känns modernt i och med kröningen av Kung Charles den fule, veckans vikarie Christoffer Nyqvist låter Gui Minhai svara på Dawit Isaaks AI-genererade text i Expressen och Armann vill använda nya regler om nedskräpningsavgifter för att jävlas med företag.

Allt detta och pasta i skogen, i avsnitt 316 av MÅNDAG.

2023-05-07
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.