Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

MÅNDAG

MÅNDAG

MÅNDAG är en podcast om det som hänt senaste veckan, med komikerna Johannes Finnlaugsson, Anton Magnusson, Petrina Solange och Armann Hreinsson. Avsnitten spelas in inför publik varje söndag och kommer ut måndagar.

Prenumerera via iTunes / Apple Podcaster

mandag.libsyn.com/

Avsnitt

68. Kugakingen

Armann ger oss senaste nytt om radikalisering och reflekterar kring sommarvädret. Petrina ger marknadsföringstips till Thailand och berättar om den senaste hjältenyheten från QX. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-07-15
Länk till avsnitt

67. Folkmordsgiraffen

Armann ger sitt objektiva utifrånperspektiv på drevet mot Mr Cool, Petrina berättar om det thailändska pojkfotbollslaget som fastnade i en grotta och Jofi ger oss det senaste nytt från nya Almedalen. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-07-08
Länk till avsnitt

66. Sveriges objektivt sett sämsta komiker

En måndag mitt i ett drev. Förutom en hel del om detta så presenterar Jofi HELA LISTAN på musik som måste förbjudas, Krizze tipsar riksdagspartier om hur de ska nå SD:s framgångar, och Petrina berättar om det tragiska ödet för två undulater. Allt detta och den storstilade återkomsten av korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-07-01
Länk till avsnitt

MÅNAD: Juni 2017 - Tema Island (Teaser)

Gänget bakom Måndag bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva podden Månad. Det var det andra avsnittet av podden och släpptes i juni månad 2017. Eftersom Islands nationaldag är 17:e juni och både Armann och Jofi har isländskt påbrå fick temat bli Island. Måndagsgänget svarar på frågor ställda av sina patrons. Bli patron på patreon.com/mandag för att höra hela avsnittet och få dom nya när de släpps, bland annat det nysläppta juni 2018-avsnittet med temat festival.

2018-06-30
Länk till avsnitt

65. Lider av våtrygg

Johannes informerar allmänheten om vad man bör se upp med efter veckans dödsskjutningar i Malmö, Anton reder ut den påstådda hatstormen mot Hanna Marklund och Armann gör detsamma med debatten som uppstått efter de rasistiska påhoppen på Jimmy Durmaz. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-06-24
Länk till avsnitt

64. I Will Always Akilov You

Jofi berättar om hur Sommar i P1 infiltrerats av mordpoddar, Petrina förklarar vad den colombianska polisen gör i Småland, och Krizze tar sig an ämnet regnbågsfärgade skosnören i fotbolls-VM. Allt detta och inga korta nyheter i veckans avsnitt av MÅNDAG.

2018-06-17
Länk till avsnitt

63. I sorg och vredesmod

Armann pratar om skogsbränder, Anton ger sin syn på näthat efter statsminister Löfvens tal på nationaldagen och Petrina säger sanningen om veckans hatstorm mot Ben & Jerry's. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-06-10
Länk till avsnitt

62. Sven Otto Littorin-försvaret

Jofi pratar om Uppdrag Gransknings program om Fredrik Virtanen och Cissi Wallin, Armann funderar kring Danmarks "slöjförbud" och Petrina har tänkt på om kriget kommer. Allt detta och kanske korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-06-03
Länk till avsnitt

MÅNAD: Maj 2017 - Tema Jobb (Teaser)

Gänget bakom Måndag bjuder nu på ett smakprov från den Patreon-exklusiva podden Månad. Detta är det allra första avsnittet av podden och släpptes i maj månad 2017. Eftersom 1 maj är arbetarnas dag fick temat för detta avsnitt vara jobb och utbildning, och Måndagsgänget pratar om sina egna erfarenheter av detta. Bli patron på patreon.com/mandag för att höra hela avsnittet och få dom nya när dom släpps.

2018-05-31
Länk till avsnitt

61. Vi har ännu en gång löst Palmemordet

Jofi pratar om tidningen Filters påstådda lösning på Palmemordet, Anton spekulerar kring nyheten att paret Obama signat kontrakt med Netflix och Armann pratar om oron i Staffanstorp. Allt detta och inga korta nyheter i veckans MÅNDAG.

2018-05-27
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.