Sveriges 100 mest populära podcasts

Nu börjar livet!

Nu börjar livet!

Nu börjar livet ger dig som lyssnar två poddar i en, och finns med dig varje måndag och fredag med Rebecca Stella! Rebecca Stella och Michaela Forni ger en hjärtlig start på veckan under måndagar, och spinnoffen ?Stellz and friends? rundar av veckan med härligt och roligt häng som peppar i gång stämningen inför stundande helg. Från Los Angeles till Stockholm delar de med sig av sina liv innefattande allt från relationer, kärlek, sorg och mycket mer. En ärlig och ofiltrerad podd med en hård sarkastisk jargong och många skratt mellan två vänner. På fredagarnas ?Stellz and friends? har Rebecca Stella festliga samtal tillsammans med olika vänner vecka för vecka för att ge den ultimata fredagsfeelingen. Och allas våran Mangz också med varje fredag för den ultimata fredagsfeelingen. Nya avsnitt släpps varje måndag och fredag. Klipps av Magnus Öhman ? Montana Ave Media Group.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/40431/rebecca-stella-och-vanessa-nu-borjar-livet

Avsnitt

307. Stellz sveper vodkashots och blir hotad

Om Stellz shitlist. Om kombinationen snopp och spindel. Om saker du inte kan göra och samtidigt se cool ut. Om Mangz som glömde kompisens födelsedag och skyllde på magproblem. Dessutom, typ ett löfte om livepodd?

2023-09-22
Länk till avsnitt

306. Allt om bröllopet! Och så lite spirituella rum.

Mangz vill ha en golf cart i sin egen fil. Stellz spelar countrymusik hela vägen till the pumpking patch. Belly gifter sig i ett hav av blommor. 2000 dollar för lukten på hotellet. Dion glömmer sin skadade tå och får stående ovationer. Dessutom, Stellz otroliga mediationsupplevelse. Välkomna!

2023-09-18
Länk till avsnitt

305. Stellz överraskar och Mangz känner sig sexig

Mangz har ett otroligt nummer. Stellz har ett jobbigt hål. En Mexikansk alien har en gammal ålder. Brittney har en thing för anställda. Dessutom, Stellz överraskar och Mangz känner sig sexig. Välkomna!

2023-09-15
Länk till avsnitt

304. Stellz klär brösten i kål

Otroliga kändisar firar Mangz. Stellz har mjölkstockning och klär sina bröst i kål. Peppe ger irriterande råd. Otroliga möhippsplaner görs. Dessutom, så avslöjades den hemliga gästen! Välkomna!

2023-09-11
Länk till avsnitt

303. Fredagsmys och Vanessa Falk gästar

Mangz blir dollarmiljonär. Stellz är missnöjd med antalet miljoner hon får av Mangz. Vanessiz väljer mellan Mangz och Stellz i otroliga kategorier. Bästa föräldern, bästa podpartnern, bästa sällskapet på en öde ö och vad skulle Vanessiz störa sig på om var tillsammans med någon av oss... Och MYCKET mycket mer! Välkomna! Otroligt avsnitt!

2023-09-08
Länk till avsnitt

302. Amningsångest och en otrolig födelsedag

Mangz har haft en otrolig helg och lider av födelsedagsångest. Dion har börjat kindergarden. Och Stellz muttiz har typ läkt. Dessutom tvättizarnas sjukaste födelsedagar. Och obviously mycket, mycket mer. Välkomna!

2023-09-04
Länk till avsnitt

301. Stellz om ett otroligt läkande!

Mangz hittar en Ummer. Stellz föder sig själv. Peppe öppnar ett Only fans-konto. Brittney Spears photoshoppar. Dessutom, Stellz oroar sig för spindlar i tvätten. Välkomna!

2023-08-31
Länk till avsnitt

300. Del 2 av svar på alla era frågor kring Stellz förlossning, graviditet, barn, must haves osv! Mickiz gästar!

Precis som titeln säger svarar Mickiz och Stellz på ca en miljon frågor till. Vilken förlossning var tuffast? Vad hände med namnet? Vad är det bästa med att ha en dotter? Och otroligt mycket mer! Välkomna!

2023-08-28
Länk till avsnitt

299. Del 1 av svar på era frågor kring Stellz förlossning, barn, graviditet osv. Michaela Forni gästar!

Stellz och Mickiz går igenom den första tiden som småbarnsföräldrar. En miljon frågor blir besvarade! Välkomna!

2023-08-25
Länk till avsnitt

298. GIA ÄR HÄR! Allt om Stellz förlossning!

Det här vill ni inte missa! Stellz tar vid från fredagens avsnitt och bjuder på ALLT om sin förlossning. Ingen detalj utelämnas. Från vatten på badrumsgolvet, paniken som kommer tillbaka när benen domnar av, till ring of fire och moderkakan. Dessutom en exklusiv ljudupptagning från ögonblicket! Välkomna!
2023-08-21
Länk till avsnitt

297. Part 1 ? Stellz vatten gick direkt efter babyshowern!

Mangz är jet laggad. Stellz är tvåbarnsmorsa. I det här avsnittet inleder Stellz sin otroliga förlossningsberättelse! Det här vill ni inte missa. Dessutom, oslagbara tips för baby showern och ska verkligen HELA familjen åka business class?!
2023-08-18
Länk till avsnitt

296. Visste du att...

Stellz och Mangz bjuder på otroligt onödiga fakta och mycket skratt. Dessutom, vad gör man när gylfen spricker på festen? Välkomna!
2023-08-11
Länk till avsnitt

295. När man får oväntat besök

Dion får en spruta. Mangz får en iransk familj. Stellz får svettningar på restaurang. David Grusch får se UFO. Och Majlis får löss. Dessutom, hur ofta ska man egentligen gå till tandläkaren? Välkomna!
2023-08-07
Länk till avsnitt

294. Den finaste komplimangen man kan få

I detta otroliga komplimangavsnitt får vi Tvättizarnas bästa komplimangtips. Mangz avslöjar sina tre gyllene komplimanger. Stellz Geer komplimanger i vågor. Dessutom, vad är grejen med björnen och hur låter det när Manny kliver in på LAX. Välkomna!
2023-08-04
Länk till avsnitt

293. Stellz packar BB-väskan!

Stellz har det tufft. Manny vill till Laguna Beach. Mangz tror att han kan bygga grejer. Hantverkarna tror att Mangz inte kan bygga grejer. Dessutom ALLT som Stellz ska ha med sig till sjukhuset! Välkomna!
2023-07-31
Länk till avsnitt

292. Mangz känslosamma brev till sin pappa

Mangz öppnar upp om sin relation med sin pappa, som fick en stroke för ungefär fem år sedan. Hur har det påverkat deras relation? Och kan man ta farväl av någon som fortfarande finns i ens liv?
2023-07-28
Länk till avsnitt

291. Fejkade hon sin egen kidnappning?

Stellz jagar flugor, låser in syrsor och avbryter Mannys möten. Mangz ser sin italienska skjorta krympa. Mystiska omständigheter runt en kidnappning i Alabama och vad är absoluta måsten, som SuperNannyn Bebbas Mat bara måste ta med sig till Stellz och familjen? Välkomna!
2023-07-24
Länk till avsnitt

290. Blev Kär på semestern

Tvättizarna hjälper en vän i nöd. Och Stellz och Mangz betalar tillbaka med att hjälpa tvättizarna. Ska man gifta sig i Italien eller i Norge? Hur får man sin man att gå i terapi? Hur läker man ett brustet sommarhjärta? Det och mycket mer! Välkomna!
2023-07-21
Länk till avsnitt

289. Polisdrama och så här blev jorden till

Mangz har återvänt från Italien och han är blown away. Stellz har hittat bröst-rötterna. Dion vill ringa en polare men Stellz fejder. Dessutom blir Stellz och Manny superlurade av både sjukhus och skola. Och vad är egentligen the Big Bang. Asså, hjärtligt välkomna!
2023-07-17
Länk till avsnitt

288. Jag tror att din kille är över hela ert förhållande

Dr. Mangz och Dr. Stellz öppnar sin mottagning för tvättizarnas dilemman. Otroliga svar, tips och råd erbjuds. Vad gör man t ex i sommar om man inte har några pengar? Eller om man avskyr att hångla med sin kille? Eller om man inte kommer vidare i förhållandet? Och HUR blir man sexig? Ja, ni fattar. Välkomna!
2023-07-14
Länk till avsnitt

287. Stora planer på babyshower

Mangz hinner inte ligga. Stellz har ordnat en brideshower. Så många gånger till kommer Mangz träffa sin mamma. Stellz och Mangz blomma är ful. Mannys blomma är underbar. Dessutom, det sparkas ordentligt i Stellz mage. Bara 6 veckor kvar! Välkomna!
2023-07-10
Länk till avsnitt

286. We go together like chips and dip

Mangz har fåt ett otroligt meddelande. Stellz avslöjar hemligheterna med att ordna en shower. Mangz varnar för metall. Dessutom, kommer ni ihåg de här orden ifrån 80- och 90-talet?! Välkomna!
2023-07-07
Länk till avsnitt

285. Stellz midsommar och sommarens låt!

Mangz har rest genom Baltikum och redovisar servicen. Stellz har firat midsommar så det står härliga till. Mangz kontrollerar sanningen i det. Dessutom, Mangz oroar sig för Stellz bakteriefria liv. Peppe behöver georgisk lunch medan bilen skriker efter bromsvätska. Välkomna!
2023-07-03
Länk till avsnitt

284. Stellz går upp i ringen och slåss

Sommaren har äntligen kommit till LA. Bebisens theme song är satt. Mangz tror att han dyker ner i vattnet. Stellz spöar typ hela Sverige. Dessutom, Stellz skryter om The Weekend och så ett otroligt sommarquiz. Välkomna!
2023-06-30
Länk till avsnitt

283. Stellz är en pinsam morsa

Mangz bjuder på otrolig finlandssvenska. Stellz bjuder på otrolig emojitårta. Farsdag firas på vissa ställen. Dion gör sina viktigaste basketprov i livet. Mangz njuter av fiskmåsar. Dessutom, Stellz kan inte bestämma sig för bebisens namn. Inte Manny heller. Och inte Mangz heller. Välkomna!
2023-06-26
Länk till avsnitt

282. våra bästa (och en värsta) sommarlistor!

Hur ska man simma? Vad ska man äta? Vad är det sämsta som kan hända på sommaren? Vad ska man ens göra? Allt ni behöver veta för att klara sommaren. Dessutom otroliga sommarhits! Välkomna!
2023-06-23
Länk till avsnitt

281. ALLT OM MICHAELA FORNIS FÖRLOSSNING

Mickiz berättar om allt runt förlossningen och livet som nybliven tvåbarnsmamma.
2023-06-19
Länk till avsnitt

280. Stellz har kebab-aura, och Mangz har crocs-aura

Mangz är i Stockholm. Eller i Matrix. Eller i lantmiljö. Stellz är på ytterligare en skolavslutning och förälskar sig i en rektor. Hattar kastas upp i luften och toast skagen kastas ut från Grand Hotell. Tvättizarna beskriver Stellz och Mangz aura på ett vidrigt träffsäkert sätt. Scary. Välkomna!
2023-06-16
Länk till avsnitt

279. Den första kärleken

Mangz kommer in med skum vibe. En tvättiz är på väg till sitt bröllop och hör av sig till oss. Vidde har fått sin första flickvän. Dion svär trohetseden. Stellz dominerar Mamas omslag. Manny är lite störd. Dessutom, när kommer ens det här avsnittet ut?!?! Välkomna!
2023-06-12
Länk till avsnitt

278. Stellz lifehack och saker som är SÅ svenniga

Mangz är en fredagsprins. Tareq Saleh är Stellz skådespelarlärare. Abel har gjort en tv-serie. Och Peppe låter när hon ler. Dessutom, det svennigaste som finns. Välkomna!
2023-06-09
Länk till avsnitt

277. Vi sjunger kanon och ni får följa med!

Stellz går in i tredje trimestern och hör sig själv prata. Mangz måste bli bättre på att berätta historier. Manny har inte lekt i poolen men har fått massa skor i födelsedagspresent. Dion vill höra sången på grekiska. Dessutom, otroliga skolavslutningstips och Mangz vecka på 3 min. Välkomna!
2023-06-05
Länk till avsnitt

276. Det otroliga frågeavsnittet!

När kommer Manny gästa podden? Kommer Stellz flytta till Sverige? Har Mangz och Stellz varit ihop? När kommer Stellz föda? Tusen otroligt personliga frågor besvaras i detta avsnitt! Välkomna!
2023-06-02
Länk till avsnitt

275. Stellz nya idol!

Stellz jagar bröstpumpar. Dion har kommit på det perfekta namnet för bebisen! Skolan har sexualundervisning. Mangz och Peppe fejkskrattar till havs. Dessutom, Stellz är besatt... igen. Välkomna!
2023-05-29
Länk till avsnitt

274. Vi besöker 80 och 90 talet - häng med!

Movie box, tamagotchi, rör inte min kompis och gott, gotti-gott-gott. Stellz och Mangz tar er tillbaka till 80- och 90-talet! Otroliga minnen och fantastiska tv-serier som aldrig får glömmas. Dessutom, känner du utomhuslukten? Välkomna!
2023-05-26
Länk till avsnitt

273. Mangz har släppt en het ny singel!

Stellz har gjort Las Vegas igen. Mangz undrar var barn kommer ifrån. Yolanda Hadid vill ha ett privatplan. En familj ville ha ett 6 årigt barn och fick kanske inte det. Manny vill ha en ny vigselring. Dessutom en otroligt kärlekslåt. Välkomna!
2023-05-22
Länk till avsnitt

272. Det otroliga schlageravsnittet

Stellz och Mangz tar er tillbaka på en fantastisk resa i eurovisionen. Får Carola vara ett frikort? Var är Arvingarna-Casper statyn? Varför är finnarna så arga? Och varför skryter Stellz för sina amerikanska polare? Dessutom shoot out på Mangz gata. Välkomna!
2023-05-19
Länk till avsnitt

271. Stellz har en ny passion och Mangz sover på golvet

The Weeknd och Ed Sheeran delar gitarr. Stellz får se vad hon har i örat. Mangz får knappt se Ricky Gervais. Och Manny gillar inte vaniljsåsen. Dessutom, vi ger vår syn på veckans Tvättizfråga och så är det teacher appreciation week i Los Angeles. Välkomna!
2023-05-15
Länk till avsnitt

270. Stellz tar er på en otrolig musikresa

Mangz har tappat kontrollen över sitt skratt och Stellz spelar alla låtar som hör kärleken och livet till. Välkomna!
2023-05-12
Länk till avsnitt

269. Det enda relationsrådet du behöver

Mangz smygfotar Steve Carell i VIP-loungen. Stellz håller humöret uppe under en regnig staycation. Vi upptäcker otroliga användningsområden för våra barn. Dessutom, Manny får ett ovärderligt råd inför framtiden och Stellz förföljs av vägpirater. Välkomna!
2023-05-08
Länk till avsnitt

268. Stellz blev kär i trummisen

Stellz spelar trummor. Mangz spelar klassisk gitarr. Manny spelar allt, tillsammans med Lenny Kravitz och Prince. Och Vidar ska snart spela cello. Dessutom, vi hjälper tvättizen med svärföräldrarna! Välkomna!
2023-05-05
Länk till avsnitt

267. Stellz om början av hennes karriär

Stellz tar plats i rummet. Mangz gästas av en säl. Stellz introducerar ett nytt stör-moment. Mangz får veta allt om Stellz glamordagar. Dessutom, otroliga talkshows vi vill ha tillbaka. Välkomna!
2023-04-30
Länk till avsnitt

266. Här kommer våra bästa livsråd!

Stellz flyr hemmet. Mangz bjuds inte på middag med Petra Tungården. Dessutom, vi svarar vi på Tvättizgruppens frågor. Otroliga livsråd! Välkomna ... och varsågoda!
2023-04-28
Länk till avsnitt

265. Dion på Coachella

Mangz accepterar ingen svaghet. Stellz gör Coachella. Two Friends mamma kommer med på festival. Dion är en kämpe. Dessutom, fuck sommaren.
2023-04-24
Länk till avsnitt

264. Stellz & Mangz: Stellz är en jvla lögnare!

Mangz mjukar upp sina höfter. Elon Musk avslöjar vad han vet om UFOn. Stellz testas om hon egentligen vet vad saker kostar. Dessutom, Mangz tar fram en lögndetektor och så kör vi Ditten eller Datten! Välkomna!
2023-04-21
Länk till avsnitt

263. Stellz & Mangz: Stellz otroliga påskfirande!

Stellz har hittat ett otroligt spel. Mangz har hittat sitt strykjärn. Simon har hittat hem. Alla barn har hittat påskägg. Stockholmarna flexar med konstiga saker... tycker Mangz. Stellz är inte övertygad. Dessutom avslöjar Stellz ett fantastiskt Borås-flex. Välkomna!
2023-04-17
Länk till avsnitt

262. Stellz & Mangz: Direkt från Titanic - Stellz som Rose och Mangz som Jack

Mangz ska inte till Turks and Caicos. Stellz saknar läktarlivet. Mangz planerar halstatuering. Stellz hanterar nervositet genom att tappa det. Dessutom, Stellz och Mangz otroliga slutscen i Titanic. Välkomna!
2023-04-14
Länk till avsnitt

261. Stellz & Mangz: Kidnappad på Westlife-konsert!

Mangz sjunger duett med mexikansk apotekare och har bränt läppen. Stellz får frisk luft och naturupplevelser på golfbanan. Husvakten släpper ut Mangz katt Simon. Ronaldos fru inspirerar Rebecca till att blåsa håret. Och Påsk Haren värper ägg. Dessutom, Stellz missar en drömlik Westlife-konsert på ett fruktansvärt sätt.
2023-04-10
Länk till avsnitt

260. Stellz & Mangz: Vår nya realityshow!

Stellz och Mangz får ovärderliga realitytips av superproducenten Caroline Claesson. Vi pitchar våra bästa tv-koncept. Mangz avslöjar sitt jobbigaste minne och Stellz ångrar att hon frågat. Dessutom, Mangz är i Mexiko och är rädd. Välkomna!
2023-04-07
Länk till avsnitt

259. Stellz & Mangz: Bråkar igen :(

Stellz och Mangz är inte överens. Mangz går på kändisfest i LA och är kändisen. Stellz hamnar på kvartsamtal och får beröm. Mangz vårstädar kontot. Dessutom, Stellz kropp stänger av under massage och två WTF moments. Välkomna!
2023-04-03
Länk till avsnitt

258. Stellz & Mangz: Det otroliga vänskapstestet

Stellz bjuder på parfym på toan. Majlis får ett par tveksamma flätor. Mangz testar Stellz förälderskillz. Och vad vet egentligen Stellz och Mangz om varandras vardagar? Välkomna till ett fantastiskt avsnitt!
2023-03-31
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.