Sveriges 100 mest populära podcasts

Nu börjar livet!

Nu börjar livet!

Nu börjar livet ger dig som lyssnar två poddar i en, och finns med dig varje måndag och fredag med Rebecca Stella! Rebecca Stella och Michaela Forni ger en hjärtlig start på veckan under måndagar, och spinnoffen ?Stellz and friends? rundar av veckan med härligt och roligt häng som peppar i gång stämningen inför stundande helg. Från Los Angeles till Stockholm delar de med sig av sina liv innefattande allt från relationer, kärlek, sorg och mycket mer. En ärlig och ofiltrerad podd med en hård sarkastisk jargong och många skratt mellan två vänner. På fredagarnas ?Stellz and friends? har Rebecca Stella festliga samtal tillsammans med olika vänner vecka för vecka för att ge den ultimata fredagsfeelingen. Och allas våran Mangz också med varje fredag för den ultimata fredagsfeelingen. Nya avsnitt släpps varje måndag och fredag. Klipps av Magnus Öhman ? Montana Ave Media Group.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/40431/rebecca-stella-och-vanessa-nu-borjar-livet

Avsnitt

Stellz & Friends: 22. När livet ställs på sin spets

Entreprenören Stellz är på väg tillbaka. Mangz ska till Kanada och jaga Bigfoot. Adele gör ett känslomässigt framträdande. Mangz bryter ihop. Dion har en flickvän. Dessutom ger Stellz en masterclass i stories. Välkomna!
2023-02-03
Länk till avsnitt

249. Otroliga beautytips!

Folk som promotear matcha ljuger. Mickiz tajmar after work för poddiz. Stellz förbereder för många beautytips. Ingen ville fira Mickiz födelsedag. Veckans absolut dyraste avsnitt! Välkomna!
2023-01-30
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 21. Stellz otroliga Sunblockresa!

Magnus och Peppe har samma mormor. Stellz vill ha ett barn som heter Vitsippa. Otroliga kändisspaningar (Alec Baldwin, Anna Delvey). OBS! Inside info. Underliga spanska brytningar (Hilaria Baldwin). Fantastiska... Nej, SJUKA möten och dessutom, 2023s trendigaste ord, uttryck och hand signs. Ärligt, VÄLKOMNA!
2023-01-27
Länk till avsnitt

248. Nu kommer bebisen!

Stellz fattar plötsligt vad det är att leva. Mickiz har har inte tålamod med vänliga frågor. Kan man har det bra efter barn? Mickiz droppar en kram-bomb. Stellz har fått otroliga råd på tiktok. Men vad är det som händer i Mickiz mage?! Välkommen!
2023-01-22
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 20. Stellz & Mangz tjaffsar

Stellz har gått in i en mordfas. Mangz kommer dominera Robinson. Stellz blir förskräckt av Majlis tandlossning. Stoppar Mangz in ett finger i rumpan? Stellz lackar på Mangz. Mangz tycker sanningen är överskattad. Asså, det och hur mycket mer som helst. Välkomna in, bara.
2023-01-19
Länk till avsnitt

247. Skaffa barn mot min vilja

Stellz liv har precis börjat. Från halleluja till den tråkigaste människan. Varför åker alla till Borås? Och vilka är Rydell & Quick? Stellz vill ha saxofon. Mickiz är för cool för det. Mickiz har haft sin bästa vecka och kommit fram till ett namn på sin bebis. Dessutom ger Stellz och Mickiz otroliga råd till era kärleksproblem. Mycket i detta koffeinstinna avsnittet! Välkomna!
2023-01-15
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 19. Varför är Kevin Hart med i vår podd?

The Rock bjuder på ett otroligt livsråd. Mangz lär sig om kaffets effekter. Lisa Anckarman Borg bjuder Mangz på fest... i hans drömmar. Stellz är på ett fantastiskt humör men blir sjukt irriterad på Mangz. Dessutom pratar vi om den vidriga ekonomiska pressen. Och så har Tvättizarna biktat sig. Ett otroligt avsnitt! Välkomna!
2023-01-12
Länk till avsnitt

246. Så här får du ett bättre liv

Mickiz erkänner sin misslyckande 2022 och drömmar för 2023. Stellz bjuder på otroliga life hacks för 2023. Stellz inspireras av Mickiz löparskillz. Mickis är blown away av Stellz pås-rekomendation! Dessutom bjuds på relationsproblemlösnig. Hur gör man med emotionella omogna partners? Får man kolla sin mans mobil? Och ska ens kompis lyssna till mina problem bara för att jag gör det? Välkomna tvättizar!
2023-01-08
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 18. Mangz är med i Bruce Willis sista Hollywoodfilm

2023 bjuder redan på otroliga tecken! Mangz sätter upp en sedel på kylskåpsdörren. Stellz spanskakunskaper testas. Fantastiska biohacking-tips du kan göra GRATIS. Mangz berättar allt om hur det var att få rollen i Bruce Willis sista film. Tvättizarnas nyår redovisas och så den otroliga Telefonsvararen! Välkomna!
2023-01-05
Länk till avsnitt

245. Det här kommer vi INTE göra om 2023

Stellz söker ställningen man måste stå i för att se in i halsen. Mickiz relaterar till barnens julafton, eftersom hon själv varit på klubb. Tre nyårsminnen leder till tre frågor, och insiktsfulla svar, om livet under året. Dessutom, tveksamt om man ska gå tillbaka till exet. Ha olika vänner för olika saker. Och SÅ friar Stellz och Mickiz till sina män. Välkomna!
2023-01-01
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 17. Stellz tal till nationen

Julen är över, kartongerna beställda och nu laddar vi för våren! Mangz är med om en fruktansvärd trafikolycka. Stellz har varit Jeanne d'Arc i år och Mangz är Indiana Jones nästa år. Guldögonblick från Stellz & Friends under året. Nyårslöften så att det svämmar över och otrolig stämning ir årets sista Stellz & Friends! Välkomna!
2022-12-29
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 16. Stellz otippade julafton

Stellz avslöjar sina julplaner. Mangz kyler ner familjen på julafton. Julhälsningar. Julrim. Julfilmer. Tomtefakta. Dessutom imponerar Stellz med julmusik. Från oss alla till Er alla, en riktigt god jul!
2022-12-22
Länk till avsnitt

244. Hur omvandlar man sin KK

Mickiz köper fel storlekar för framtiden. Dante oroar sig för åksjuka i Luciatåget. Dion har utvecklat scenskräck. Stellz är jultrött. Damons soundtrack är en besvikelse. Stellz är fortfarande Stellz från Borås. Dessutom, män som vill lämna men ändå knackar på dörren; Date'er med grannen?; Hur omvandlar man sitt KK?; Vem får oskulden? Och mycket, mycket mer! Välkomna!
2022-12-18
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 15. Stellz avslöjar allt om embryo-resan

Mangz åker in i sötfinkan. Stellz diskriminerar insekter. Malin uppmanas ta sitt Lucia-ansvar! Ägg droppas med en blixt, såser rekommenderas och vem sjunger egentligen Bad Taste? Dessutom fångar Stellz fisen med handen, kompisar lämnar Mangz och i äkta vänskap kan man ta den i ansiktet. Det, mycket mer, och era otroliga telefonmeddelanden! Välkomna!
2022-12-15
Länk till avsnitt

243. Det stora julavsnittet

Varför står Mickiz och blundar vid granen? Är en varm dusch, nybäddad säng och ett doftljud det viktigaste vi har? Varför respekterar inte Stellz Dantes skola? Dessutom OTROLIGA julklappstips från tvättiznissarna. Välkomna till årets mest glöggdoftande avsnitt!
2022-12-11
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 14. Lisa Anckarman Borg om fördomar

Lisa f*king Anckarman Borg gästar (feat. maken, stjärnan, norrmannen, Henrik). Det blir Adhd-test, snack om tveksamma bröllopsinbjudningar, sanningen om hur de träffades (och vad har Zlatan med det att göra???). Stellz får ovärderliga kafferåd. Lisa får ovärderliga LA-råd OCH så pratar vi fördomar. Asså, verkligen välkomna!
2022-12-08
Länk till avsnitt

242. Han gick med i en otrohetssajt

Stellz IVF-resa hotas av slem. Mickiz kissar i Dantes pipmugg. Julen har flyttat in till Stellz (VA?!) och med den Cat Ice Cream. Hos familjen Mickiz används snäll-kalender (för sista året?). Dessutom får tvättizarna hjälp med sina vänskapsrelationer! Vad säger man till en kompis som har relation med en upptagen man? Hur gör man om man känner sig utanför, och vems fel är det? Välkomna!
2022-12-04
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 13. Från klubben direkt till Marbella i paljettkjol

Stellz är på kaffedetox. Det går så där. Mangz drog till Hawaii på spontanresa och lyssnar numera på rätt dålig musik. Tvättizarna delar med sig av spontaniteter... utom en som inte gjort något spontant. We love you! Stellz beställer ny gran. Mangz kommer hem till ett crackhouse med jultema. Dessutom är det okej att härmas! Välkomna!
2022-12-01
Länk till avsnitt

241. Stellz läcker vatten över hela mottagningsgolvet

Mickiz bröst väcker minnen hos Stellz. Dante gör en läskig entré. Mickiz redovisar veckans spyor. Stellz tömmer sig själv på mottagningen. Dessutom ger Mickiz och Stellz er otroliga lösningar på era kärleksproblem! Välkomna!
2022-11-27
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 12. Inside Kardashian-scoop och live från Gunilla Persson!

Är det weak att älska New York? Stellz julgransstroke fortsätter obviously, med ett otroligt avslöjande om Kim Ks varukorg. Vi dör åt era sämsta/konstigaste julklappar. Dessutom har vi med Gunilla Persson, från Svenska Hollywoodfruar (WAIT WHAT?!? ?), i en exklusiv intervju om Kanye West! Har Ye olovligt samplat Gunilla? Vad kräver hon i skadestånd? Och behöver hon pengarna? Asså ni har aldrig varit så här välkomna!
2022-11-24
Länk till avsnitt

240. Playdate i Hollywood

Mickiz jinxar sin spya. Stellz är på ett mission att sänka sitt kaffeintag och ökar det. Dante är besatt. Dions skola tjänar pengar vid sidan om och Stellz skickar meddelanden till klassens föräldrar. Otroliga playdates. Urkrafter. Bra snack i lekparken. Välkomna!
2022-11-20
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 11. Vad är det för sjuka människor som följer Stellz?

Stellz startar en otrolig boklubb (följ!). Mangz testar vänskap. Towe gästar och garanterar hårfritt bröst och crack. Dessutom tävlar vi i intuition, rappar och planerar en ny otrolig podd... kanske? Och så lite pratande anus, kliande muzar och fingrar på fötterna... Såklart. Välkomna!
2022-11-17
Länk till avsnitt

239. Stellz otroliga framträdande

Mickiz bjuder på kackerlackor, i systerskapets namn. Stellz tar en paus och brygger kaffe. Mickiz kastar in handduken för mañana. Stellz bjuder på ljuddagbok. Och Dion vill ha höguppläsning av Marvel... Det får han inte. Välkomna till ett fantastiskt avsnitt av N... Ja, vad ska podden heta? Bli genast medlem i Tvättizgruppen!
2022-11-13
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 10. Stellz gör debut i Parlamentet

Stellz har en gran-meltdown. Mangz får en läxa på en indisk restaurang i San Fransisco. Varför lägger tvättizarna in en miljard dollar på sparkontot? Stellz imponerar med högläsning. Och så sjunger Stellz och Mangz in julen! Välkomna!
2022-11-10
Länk till avsnitt

238. Mickiz avslöjar könet på hennes bebiz!

Stellz har slängt ut Halloween. Mickiz pappa fixar grejer i Spanien. Mickiz själv övar på en spansk mening. Stellz IVF-resa växlar upp. OCH Mickiz har äntligen fått reda på könet på sin lilla bebiz och NI ska få veta det! Välkomna!
2022-11-06
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 9. Mangz ljuger och Stellz är en fjäril

Mangz får meddelanden av djur. Stellz lackar på en mask. Dion lär sig viska med ett skall. Tvättizarna berättar vad de skämts för nyligen. Och pruttar är hemligast under täcket. Dessutom ljuger Mangz. Välkomna!
2022-11-03
Länk till avsnitt

Halloweenspecial: Det är en arg man som är fast här

Towe Lernesjö är uppvuxen på den läskigaste gården. Här berättar hon om några av de saker som hänt där och varför hennes pappa plötsligt la benen på ryggen. Varning!
2022-10-31
Länk till avsnitt

237. Årets halloweenavsnitt!

Mickiz ger Dante en Halloween-upplevelse han sent ska glömma. Stellz knyter julkontakter. Görs det pumpor av djur eller tvärtom? Och är det svagt att vara förkyld? Dessutom läser vi upp era vidriga spökhistorier. Varning för lättskrämda lyssnare! Välkomna.
2022-10-30
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 8. Därför är Stellz och Mangz väldens bästa människor!

Stellz snackar danska och planerar mensfest. Mangz guidar Stellz genom en busringning som håller på att sluta i katastrof. Stellz berättar en vidrig spökhistoria. Mangz har varit hund. Så vidskepliga är tvättizarna, bra tips i telefonbås och därför är DU världens bästa människa. Det, och otroligt mycket mer!
2022-10-27
Länk till avsnitt

236. Vi löser era kärleksproblem!

Stellz och Mickiz har båda checkat in i sjukstugan. Mickiz kräks sönder en inspelning med TV4-legend. Stellz sitter på barnakuten med Dion. Ett bråk utbryter om smoothies. Mickiz bär en doktors-clownhatt med självförtroende. Stellz tar på sig en svart, snygg, doktorshatt. Otroliga svar på era jobbiga, frustrerande och hjärtskärande kärleksproblem. Välkomna!
2022-10-23
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 7. Fantastic Fanny, Rustiga Rebecca och Muzen

Stellz konfronterar Mangz sångbluff. Mangz skapar höstmys i smyg. Fanny Lyckman presenterar sina Greatest Hits! Tvättizarnas presenterar sina hatobjekt. Stellz presenterar Fannys framtid på sociala medier. Och dessutom presenteras Muzens källa till styrka! Välkomna!
2022-10-20
Länk till avsnitt

235. Resultatet från Stellz äggplock har kommit!

Spännande tider hos Mickiz och Stellz. Hösten är här! Stellz är lycklig. Mickiz är fortsatt gravid och planerar spökupplevelser på Gröna Lund. Stellz har fått ett otroligt svar på sitt äggplock! Kan själen vandra från ett embryo till ett annat?Julplaner smids. Julklappar köps. Hur många granar får man ha i ett och samma rum? Dessutom lär vi känna Mickiz Abby Baby! Välkomna!
2022-10-16
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 6. Mangz ?muzen? har identitetskris?

Fanny Lyckman har förändrat Mangz liv. Stellz skjuter med pickadoll och får mittenfingret. Stellz och Mangz sjunger sina bästa låtar. Dessutom sjukt äckliga och generellt sjuka Bikter. Och vad stör sig Manny mest på med Stellz... Asså, eh, om han verkligen måste hitta något. Och! Detta händer om du pruttar in i en dammsugare. Asså, f*king välkomna!
2022-10-13
Länk till avsnitt

234. BOMBEN: Gravid!!

Stellz har plockat ägg. Mickiz har glömt bort sitt jobb. Stellz tar den hellre i armvecket än i handen. Mickiz hänger hellre med sina vänner än sin man. Dante gör ett väldigt speciellt paket åt Damon. Och så droppas BOMBEN! Välkomna!
2022-10-09
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 5. Vem f*n är Fanny Lyckman?

Världens privataste influencer, Fanny Lyckman, gästar podden! Stellz spelar sin favoritlåt av NewKid... som inte är hans? Fanny försöker minnas var hon är född. Stellz blir Fannys mentor. Fanny avslöjar sitt kändaste ligg. Mangz och Fanny tävlar i bästa raggningsrepliken. Dessutom lovar Fanny att vara snällare mot katter. Välkomna!
2022-10-06
Länk till avsnitt

BONUSAVSNITT: Stellz och Khloés lVF-läkare

Abby Baby måste titta lite på hur mycket hon pratar? Stellz firar födelsedag med Mac and Cheese i sängen. Och så börjar det dra ihop sig i Stellz IVF-resa. Välkomna till detta underbara bonusavsnitt!
2022-10-04
Länk till avsnitt

233. Inbrott hos Mickiz

Stellz bli fotad och bjuder på boiling crab. Mickiz blir omsluten av parkettgolv. Stellz ser fram emot att bli nersövd. Mickiz bjuder på en otrolig hem-resa och blir av med en kaffemaskin! Dessutom ett viktigt tips till stöd för de som demonstrerar i Iran just nu. Välkomna!
2022-10-02
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 4. Michaela Hamilton pressar Stellz

Michaela är hemlighetsfull om sin LA-vistelse. Stellz är en matinfluencer. Bästa skönhetsråden är rätt naturliga. Grått bajs och spöken som älskar tapeter. Michaela och Mangz tävlar i sexig tomatsås. Dessutom, firas Michaela för mycket? Och vad sätter Stellz på sina majskolvar? Välkomna!
2022-09-29
Länk till avsnitt

232. Stellz har börjat sin IVF-resa!

Stellz tar sprutor i magen. Mickiz tar möhippa i höstkrispet. Damon saknar sina paljettkuddar. Abby Baby är en otrolig person i functional wear. Dessutom ett spännande kontrakt signerat av en högstadie-Mickiz. Välkomna!
2022-09-25
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 3. King Cleo Kinnaman

"Kung" Cleo Kinnaman gästar detta fantastiska avsnitt. Är hon singel? Hur mår hon utan tatueringar? Och varför är Malou von Sivers så närgången? Stellz bjuder på inlagd gurka. Mangz är redo att ta den i ansiktet. Cleo donerar svindyr tavla till välgörenhet. Dessutom... Cleo avslöjar sitt nya efternamn! Vi älskar det! Åh, härregu. Välkomna!
2022-09-22
Länk till avsnitt

231. Mickiz öppnar upp sig

Det här är ett känsloladdat avsnitt. Dion har en väldigt tuff skolstart. Stellz och Mannys vän rånmördas i Inglewood. Mickiz öppnar upp om sin farfar och hans demens. Stellz fortsätter sin IVF behandling och känner sig ful. Och för tusende gången, var är Mickiz snopp?! Välkomna.
2022-09-18
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 2. Får man gifta om sig?

Stellz & Friends gästas av entreprenören och poddaren Malin Eklund! Visste ni att Mark Levengood vigde henne och maken Sigge Eklund? Asså... va?! OCH får man fira bröllopsjubileum redan efter 5 år, eller ska man vänta till 10? Malin har varit på Burning Man. Mangz och Stellz undrar varför i helsicke?!? Malins chockerande svar ger oss gåshud. Vi snackar skillnaden mellan NY och LA och så testar vi hennes PR-skillz i ett otroligt test. Vi får också en unik möjlighet att vara med när Sigge och Malin träffades för första gången på en fest för länge, länge sedan! Ja, ni fattar...
2022-09-15
Länk till avsnitt

230. Jag HATAR min bästis kille!

Mickiz visade sig vara bättre än kompisarna trodde. Stellz vill inte lära sig något. Dion pratar med spegeln... på ett bra sätt! Damon har inte lyssnat på förra avsnittet... tur? Stellz fixar naglar och får en kaffe spilld i knäet, som salongen bjuder på. Mickiz svettas i flygtrosor i Italien. Dessutom har en tvättiz problem med sin kompis kille och får råd av våra älskade Stellz och Mickiz. Välkomna!
2022-09-11
Länk till avsnitt

Stellz & Friends: 1. Live från Las Vegas!

Premiär för Stellz & Friends med bästisen och tvättizen Towe Lernesjö. Maffiabossar i Las Vegas. Otroliga handrörelser på dansgolvet. Stellz Ljuddagbok gör comeback. Två saker som får Stellz att garva... OCH som går att kombinera! Manifestera eller Jinxa? Och hur mycket förståelse behöver man ha egentligen?! Dessutom Mangz som side kick. Otroligt!
2022-09-08
Länk till avsnitt

229. Välkommen till sekten!

Stellz grillar Mickiz. Mickiz minns sin katastrof-födelsedag. Stellz återvänder till Las Vegas. Dion träffar Weeknd. Hur uttalas Michelin? Är det värt att gilla sport för att få bli ihop? Stellz planerar en ny IVF-resa. Välkomna!
2022-09-04
Länk till avsnitt

228. FRAMTIDSPLANERNA

Vanz sista avsnitt bjuder på minnen, kärlek och en massa skratt. Mangz obehagliga mustasch. Pojken med den gapande munnen. Psykologitestet Vanz var så nöjd med. Dessutom avslöjar Stellz poddens otroliga framtid. En era går i graven och en fantastisk framtid förutspås. Välkomna!
2022-08-28
Länk till avsnitt

227. Stellz hälsoresa

Stellz har fall-vibez. Vanz har en holy-moly-macarony känslostorm. Stellz tar ansvar för framtida muckbangs. Mangz vill inte ha levande humrar. Vanz rekommenderar mindre koffein. Manny blir roastad. Välkomna till ett otroligt avsnitt!
2022-08-21
Länk till avsnitt

226. Vanz slutar podda

... och Stellz AX(L)AR UPP! Stellz har otroliga framtidsplaner för tvättizarna och för podden. Vanz blickar ut över ett innanhav (beroende av havsdjup). Stellz blickar ut över sina framgångar på TikTok. Ett otroligt avsnitt om att bli rättad, älskad och hatad. Välkomna!
2022-08-15
Länk till avsnitt

225. Vi bröt ihop tillsammans

Stellz har ett äckligt hål mitt i ansiktet. Vanz är tillbaka med attityd... mot Valz. Matteo minns sin morfar. Dion åker golfbil i Palm Springs. Varken Stellz eller Vanz kan svenska (tillskillnad från Mickiz). Bra tips på slutet. Välkomna!
2022-08-08
Länk till avsnitt

224. Hur går man på dejt när man tappat det?

Mickiz lär sig dansa ryckigt på dansmeditation. Stellz lanserar en otrolig festival. Mangz droppar en algo-rytm. Mangz ger det sämsta roadtrip-tipset. Mickiz älskar kärleksproblem. Stellz föreslår blinddate innan middag. Välkomna!
2022-08-01
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.