Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Studio Allsvenskan

Studio Allsvenskan

En podcast om Allsvenskan som leds av Marcus Birro. I panelen sitter Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson och sportjournalisten Philip De Giorgio. Dessutom gästas gänget ofta av allsvenska profiler.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

play.acast.com/s/studioallsvenskan

Avsnitt

Osynliga handen: "Här är toppklubbarna som kommer dominera allsvenska"

Studio Allsvenskan dyker ner i fotbollsekonomi med hjälp av Kristof Vogel som är mannen bakom den mycket uppskattade bloggen den Osynliga handen. I avsnittet pratar vi om de nya TV-avtalet som kommer generera stora summor till de allsvenska klubbarna och hur man ska spenadera pengarna på bästa sätt. Vi snackar också om Malmös dominans, hur AIK ska komma ikapp Malmö ekonomiskt, hur dålig Göteborgs ekonomi är och hur dom ska vända den negativa trenden. Vi snackar också om Djurgården och Hammarby ? vad gör de två lagen rätt och fel? Vi pratar också om storstadslagens största utmanare som tidigare var Elfsborg men som nu är Norrköping. Vi pratar också om Helsingborgs usla ekomoni och att Häcken borde satsa lite mer för att nå toppen. Sen dunkar vi givetvis av ALLA era lyssnarfrågor!

2019-01-23
Länk till avsnitt

Silly Season: "Alla går och väntar på bomben"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett fullsmetat Silly Season-avsnitt där vi går igenom alla rykten och klara övergångar!

2019-01-21
Länk till avsnitt

Darijan Bojanic: "Jag var en snorunge - men jag ångrar inget"

Studio Allsvenskan tog sig ut från studion och träffade Hammarbys Darijan Bojanic på ett café i Hammarby Sjöstad. Därför är ljudet inte lika klockrent som vanligt men vi hoppas ni gillar lite miljöljud! I podden går vi igenom Darijans karriär från supertalang i Öster till den stora flytten till Göteborg som då kallades Real Blåvitt. Hur var den flytten? Varför flög det inte i Blåvitt? Tiden i Helsingborg med Henrik Larsson som tränare, hur han utvecklades i Östersund under Graham Potter, återkomsten och det riktigt stora genombrottet i Helsingborg i Superettan 2018. Vi snackar också om Dybala-tauteringen, att vara en snorunge som mognat, god mat, vinnarskallen, vad Billborn sa till honom när han skulle välja Hammarby, att Norrköping och lag i Holländska ligan var intresserade, konkurrensen på mittfältet, att träna extra, att han är sjukt motiverad, hur grym Andreas Granqvist är och så snackar vi om bad boy-ryktet och tar upp ALLA era lyssnarfrågor.

2019-01-18
Länk till avsnitt

Allt du behöver veta om 08-fotbollen med Oskar Månsson

Podden gästas idag av journalisten och Fotboll Sthlm-grundaren, Oskar Månsson. Efter flera år i branschen med bland annat jobb på Sportbladet, Offside och Expressen startade han sajten som enbart handlar om Stockholms fotbollen. Idag är han hos oss och guidar en igenom allt man behöver veta om 08-lagen. I avsnittet avhandlas allt från hur Norling är att intervjua till varför Bajen är bättre än Djurgården. Det surras silly season, truppbyggen och hur det var att följa med Jesper Jansson bakom kulisserna. Dessutom bjuder Oskar på en 3+ anekdot samt varför AIK-spelarna applåderade honom i ett omklädningsrum i Moskva.

2019-01-16
Länk till avsnitt

Silly Season: "Kapprustningen har börjat!"

Studio Allsvenskan ger er ALLT det senaste från Silly Season! Analyserna, ryktena och ALLA klara övergångar.

2019-01-14
Länk till avsnitt

Josip Ladan: "Rosenberg gör vad han vill i MFF"

Podden gästas av journalisten och MFF-experten Josip Ladan. Det blir fullt fokus på det ljusblå från Skåne. Det pratas om dubbelmötet mot Chelsea i Europa League, Rösler kontra MP och vilket betyg Malmö får sett till hela 2018. Det snackas också om sportchefen Daniel Andersson arbete, Carlos Strandberg och ?Nya Malmö?. Dessutom pratas det om kommande säsongen och de senaste silly season-nyheterna.

2019-01-11
Länk till avsnitt

Felix Hörberg: "Jag vet att AIK är intresserade..."

Studio Allsvenskan gästas idag av Trelleborgtalangen Felix Hörberg. Den 19-årige yttermittfältaren spelade samtliga matcher i Allsvenskan 2018 under sitt debut år. Vi pratar om hur det att som ung spelare få sitt genombrott i Allsvenskan, hur det är att bli nekad kontrakt i Malmös ungdomslag och vad Trelleborg egentligen gjorde på sitt mystiska läger. Dessutom pratar vi kläder, framtiden och varför han inte ens fick byta om i omklädningsrummet efter träningar och match. Sen snackar vi givetvis om alla rykten som cirkulerar kring Felix just nu. Blir det Allsvenskan? Att AIK är intresserade men också klubbar i Belgien och Ryssland

2019-01-09
Länk till avsnitt

Silly Season: "Snor AIK honom framför Djurgården?"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett ännu Silly Season-avsnitt! Vi ger er allt det senaste, klara övergångar och ALLA rykten!

2019-01-07
Länk till avsnitt

Stefan Andreasson: ?Jimmy Thelin är i Barcelona och pluggar dygnet runt?

Studio Allsvenskan gästas av Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson. Han var med och byggde upp Elfsborg från att vara ett lag som krigade i mitten och på den nedre halvan av tabellen till att lyfta Elfsborg till ett topplag och en maktfaktor i svensk fotboll. Vad var avgörande för det? Hur ser ekonomin ut i Elfsborg idag?  Och vad var det som hände 2017 då man sparkade förre tränaren Magnus Haglund. Vi snackar också om 2018 och den nya tränaren Jimmy Thelin. Vad har han gjort med Elfsborg under året? Varför har resultaten uteblivit? Vi snackar också om Silly Season, vad en bra spelaraffär är, att äga sin egen arena, Anders Svenssons betydelse och självklart alla era lyssnarfrågor!

2019-01-04
Länk till avsnitt

Silly Season: "Det är en bra klubb för Kristoffer Olsson"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett rykande hett Silly Season-avsnitt! De senaste ryktena, klara övergångar och analyserna från alla lag!

2019-01-02
Länk till avsnitt

Studio Allsvenskans Årskrönika

Studio Allsvenskan summerar året med en årskrönika signerat Marcus Birro uppläst av Karl-Anders Lindahl. Vi håller också den traditionsenliga galan där vi delar ut pris för olika prestationer under året. Gott nytt år!

2018-12-31
Länk till avsnitt

Robert Laul: "Släpp mig Poya Ashbagi - det är dags att gå vidare"

Studio Allsvenskan gästas av comebackande Robert Laul. Sportbladets nyhetsjägare nummer ett är tillbaka i Allsvenskan och har lovat att 2019 kommer bli året då allsvenskan analyserades med en exakthet som aldrig tidigare skådats. Laul har bland annat lyckats plocka fram att Malmös prestationer i Europa League är lite av ett trendbrott i svensk fotboll. Han ger också sin syn på Göteborg, Djurgården, AIK, Hammarby, Elfsborg, Norrköping inför 2019. Sen surrar vi givetvis om Östersundshärvan och om vårt avsnitt med AFC:s ordförande och Alex Ryssholm. Sen blir det givetvis en del del snack om Lauls fotbollskarriär, åren på sportbladet, alkoholismen och den mörka vägen fram till att han lämnade Sportbladet och Allsvenskan 2015.

2018-12-28
Länk till avsnitt

Heradi Rashidi: ?Jag kör alltid extra men Per Karlsson är på en egen nivå?

Studio Allsvenskan gästas av AIK:s Heradi Rashidi. Testa stör! Vi snackar om uttrycket som hela AIK har anammat och hur det kom till. Sen surrar vi också om hur det är att gå från att sitta på bänken i Dalkurd till att vinna guld med AIK, hur övergången gick till i detalj, läkarundersökningen, meddelandet från Henok Goitom innan han skrev på, matchen och firandet mot Malmö, guldmatchen och firandet i Kalmar, den berömda masken, hur AIK ska nå Champions League nästa säsong, vad han har lärt sig av Norling och så tar vi givetvis upp alla era lyssnarfrågor!

2018-12-26
Länk till avsnitt

Niklas Jarelind: "Jag måste sluta dra Thåström-referenser då"

Studio Allsvenskan gästas av Discoverys kommentator Niklas Jarelind. Ett långt och härligt snack om att få kommentera Discovery får Allsvenskan 2020, att jobba med stora spelare som Kim och Anders, vi snackar Malmös framfart i Europa League och så blir det givetvis en hel del snack om Joakim Thåström.

2018-12-24
Länk till avsnitt

Jonas Olsson: "Jag spelar inte för att bli omtyckt av fansen"

Studio Allsvenskan tar helg med ett episkt avsnitt! Vi gästas av Djurgårdens Jonas Olsson och pratar om den fantastiska resan till New York med Kim Källström, Andreas Isaksson och Johan Elmander innan vi hoppar in i årets säsong. Då pratar vi bland annat om strupgreppet på Alexander Jeremejeff, att möta vännen Marcus Rosenberg, att ha respekt för Nikola Djurdjic, pengar, trash talk, bråket i spelartunneln med Mourinho och Chelsea, att han tog hand om Lukaku i West Brom, Kim Källströms samtal som fick honom att flytta hem, Özcan som tränare, att köpa lägenhet i Stockholm och hus i Kroatien, vad han tycker om filmningar, vad han viskade till Linus Hallenius under match, när han grät senast, hans sunkigaste vana, att bli inskickad i omklädningsrummet under träning och ALLA era lyssnarfrågor!

2018-12-21
Länk till avsnitt

Silly Season: "AIK går för stjärnvärvning från Bundesliga"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett hett Silly Season-avsnitt. Vi ger er allt det senaste från ALLA klubbar och så har vi härlig inside direkt frrån Linus Hallenius och norska kommentarer angående Djurgårdens nya målvakt. Vi snackar givetvis också om Malmös kommande match mot Chelseas och Helsingborgs dystra ekonomi.

2018-12-19
Länk till avsnitt

Johan Arneng: "Djurgården har inte så mycket pengar som folk tror"

Studio Allsvenskan gästas av Discoverys expertkommentator Johan Arneng. Vi pratar också om hans roll i Djurgårdens styrelse som sportsligt ansvarig och så går vi igenom hans aktiva karriär på planen.

2018-12-17
Länk till avsnitt

Alex Ryssholm: "Alla fick en fel bild av AFC från början"

Studio Allsvenskan gästas av AFC Eskilstunas ordförande Alex Ryssholm. För Studio Allsvenskan tar han sig tid och under ett exklusivt samtal berättar han om allt från uppväxten på sovjetiskt barnhem, via tiden som soldat och jobbet som polischef där han arbetade med att jaga den ryska maffian, ett arbete som bland annat ledde till att en av hans bästa vänner blev mördad. Han förlorade sin dotter i en överdos och leder nu en fotbollsklubb som väldigt många har väldigt starka åsikter om. Vi surrar om allt detta, om bytet av stad, om ekonomi, om framtiden, om Allsvenskan och hur nära det egentligen var att Gennaro Gattuso fick jobbet som tränare för AFC Eskilstuna.

2018-12-14
Länk till avsnitt

Linus Hallenius: "Då känner jag bara F*ck you"

Studio Allsvenskan gästas idag av en av årets hetaste spelare i ligan, 18 mål blev det för Linus i Sundsvall i år. Nu går anfallaren kontraktslös och ska välja vad nästa steg i karriären är, hos oss berättar han att förhandlingar pågår. Vi pratar dessutom om människan före fotbollsspelaren, vad som gör att han är i sitt livsform och hur och varför Sundsvall var så bra i år. Det blir också snack om landslaget, Italien, Helsingborg och vad han egentligen fick betalt för soffan.

2018-12-12
Länk till avsnitt

Silly Season: "Har sålt för 221 miljoner men Göteborgs ekonomi är 'värre än någonsin'"

Studio Allsvenskan är tillbaka med det hetaste från Silly Season! Vi går igenom allt och ger er alla analyser från ditt lag! Sen snackar vi också om åtalet mot Daniel Kindberg och att svensk fotboll är i sorg då Malmö FF:s ordförande Håkan Jeppsson tragiskt lämnat oss.

2018-12-10
Länk till avsnitt

Henrik Castegren: "Allt vände efter AIK-matchen"

Studio Allsvenskan gästas av Norrköpings nya stjärnskott Henrik Castegren. Mittbacken som debuterade mot AIK i höstas och var högst bidragande till att Peking bröt AIK:s långa förlustfria svit och pressade AIK in i sista omgången. Vi snackar om den matchen och succén under hösten samt hur det är att vara en av dom som ska ersätta lagkaptenen Andreas Johansson i backlinjen. Henrik Castegren berättar också om den tuffa korsbandsskadan 2017 och vägen tillbaka. Sen blir det givetvis en hel del snack om Simon Thern som var den enda som missade både lagresan till London och den årliga stjärnkvällen som Norrköping arrangerar.

2018-12-07
Länk till avsnitt

Filip Rogic: ?Det här är skillnaden på Alexander Axén och Axel Kjälls Örebro?

Studio Allsvenskan gästas av Örebros mittfältsstjärna Filip Rogic. Under säsongen 2018 slog Filip igenom på riktigt och var en bärande spelare i ett Örebro som gick väldigt starkt på våren. Vi snackar om det och säsongen som senare tappade lite fart. Men också vad som är skillnaden på Örebro med Axel Kjäll som tränare kontra Alexander Axén. Vad gör Örebro annorlunda idag? Och hur ska Örebro nå de högt uppsatta målen som fick Alexander Axén att lämna klubben. Vi snackar också om Filip Rogics framtid i klubben. Lämnar han nu?

2018-12-05
Länk till avsnitt

Silly Season: "Han är en supervärvning ? ska ersätta Kristoffer Olsson"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett hysteriskt fullmatat Silly Season-avsnitt. Vi ger er alla nyheter och alla analyser! Hur ser det ut i ditt lag? Och är spelaren som ryktas in en bra värvning?

2018-12-03
Länk till avsnitt

Marcus Allbäck: "Martin Dahlin har vassa armbågar ? jag lite mjukare"

Studio Allsvenskan gästas av Marcus Allbäck. En av Sveriges bästa anfallare som haft en fin karriär med många år i landslaget men som också spelat i de största ligorna i Europa. Vi pratar också om hur Marcus Allbäck kom till Bari och blev omhändertagen av Klas Ingesson, minnen som får Marcus Allbäck att bli rörd. Vi snackar också om tiden med Erik Hamrén och att han nu börjat jobba som agent tillsammans med Martin Dahlin. Vad är roligast och tråkigast med att vara agent? Hur ser en helt vanlig dag ut? Sen blir det självklart lite surr om Örgryte.

2018-11-30
Länk till avsnitt

William Eskelinen: ?Någon läckte ? jag vet om att det finns intresse?

Studio Allsvenskan gästas av Sundsvalls succémålvakt William Eskelinen! Det är minst sagt ett kärt återseende då William gästade podden tidigare i somras. Efter en stark höst är William nu stekhet på Silly Season-marknaden och ryktas till den allsvenska konkurrenten Djurgården. Vi grillar William givetvis på om det blir en övergång men sen så snackar vi också om Williams starka debutsäsong, när han spikade igen mot AIK inför 50 000 på Friends Arena, att Sundsvall riskerar att bli sönderköpta, en eventuell januariturné med landslaget och att han precis skaffat Per Jonsson som agent.

2018-11-28
Länk till avsnitt

Silly Season: "Han kan gå för 41 miljoner"

Studio Allsvenskan är tillbaka och snackar om helgens kval mellan BP och AFC och ger er allt från Silly Season!

2018-11-26
Länk till avsnitt

Martin Åslund: "Det här ska AIK göra för att nå Champions League"

Studio Allsvenskan gästas av Viasat-experten och den tidigare fotbollsspelaren Martin Åslund. Martin ger er allt om AIK:s säsong, vad som krävs för att ta nästa steg och utmana Malmö, hur man ska nå Champions League eller minst Europa League, vilka spelartyper som behövs och om Rikard är rätt man för jobbet. Martin ger er också sin syn på rivalerna i Stockholm där han lyfter upp Hammarby som han tror kommer bli riktigt farliga samtidigt som Martin tror att Djurgården behöver struktur för att ta nästa steg. Vi snackar också om varför Malmö är så överlägsna, Markus Rosenberg och så landar vi även en sväng i Norrköping. Vad ska Peking göra nu utan Anderas Johansson och Daniel Sjölund? Vi pratar också om hans två olika karriärer. Först som fotbollsspelare och nu som expert i TV innan vi bränner av era lyssnarfrågor! Sen frågar vi också om det finns en målsättning om en framtida tränarkarriär.

2018-11-22
Länk till avsnitt

Stekheta Silly Season

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett stekhett Silly Season-avsnitt! Vi ger er allt det senaste!

2018-11-20
Länk till avsnitt

Patrik Westberg: "Det är fansen som gör Allsvenskan"

Studio Allsvenskan gästas av C More-kommentatorn Patrik Westberg. Sveriges kanske trivsammaste kommentator berättar om sin väg in i branschen, att börja kommentera som 35-åring, den egna och uppskattade stilen att kommentera, att få kritik för kollegor och att få jobba med Lasse Granqvist. Vi snackar om och lyssnar också på några klassiska intervjuer samt referat från Patriks karriär innan vi går in på det mest trivsamma: fikat.

2018-11-19
Länk till avsnitt

Magnus Eriksson: "Jag älskar Allsvenskan"

Studio Allsvenskan gästas av San José Earthquakes Magnus ?Mange? Eriksson. Vi snackar om att han älskar Allsvenskan, kontakten med Djurgården och Bosse Andersson, relationen till AIK, vännen Markus Rosenberg och tiden i Malmö, den offentliga lönen i MLS och tiden i USA, det belgiska mörkret, tiden i Kina, varför det inte blev Ryssland, flygrädslan, att haffa tröjor efter matcher, relationen till Rikard Norling, att spela med Daniel Agger och att möta Paul Pogba...och så avslöjar Mange att frillan snart ryker!

2018-11-16
Länk till avsnitt

Säsongskrönika

Studio Allsvenskan summerar säsongen med att skriva krönikor om ALLA lag. Lyssna och njut!

2018-11-14
Länk till avsnitt

Testa stör!

Studio Allsvenskan ger er allt från sista omgången!

2018-11-12
Länk till avsnitt

Nu avgörs Allsvenskan ? här är allt du behöver veta!

Årets Allsvenskan går mot sitt slut. Vi går igenom alla matcher inför söndagen, pratar om de hetaste silly season nyheterna och pratar upp Isakssons avtackning. Dessutom delar vi ut isländska vulkanhyllningar till de som bör hyllas.

2018-11-10
Länk till avsnitt

Sundsvalls Ferran Sibila: "Göteborg? Vi lyssnar alltid på alla förslag"

Studio Allsvenskan gästas denna vecka av Sundsvalls assisterande tränare Ferran Sibila. För första gången berättar han nu om succésäsongen och hur Sundsvall gått från att ha varit utskällda och tippade sist i tabellen till att charma hela allsvenskan. Hur fick man Linus Hallenius att lyfta? Vilka är Soccer Services som Ferran jobbar för? Hur var det att möta Leo Messi? Vad ska Sundsvall göra för att ta nästa steg? Blir Ferran kvar i Sundsvall? Och vilka klubbar har hört av sig?

2018-11-09
Länk till avsnitt

Agenten Per Jonsson: ?Övertygad om att det är mycket mutor i branschen?

Studio Allsvenskan gästas av agenten Per Jonsson. Per har varit verksam i branschen i över 20 år och driver idag agenturen Nordic Sky. Vi går igenom hur en spelaraffär går till från start till mål, hur man blir agent, hur man signar en spelare, agenter som försöker sno spelare, hur stor del av penga-kakan som går till agenten, hur man trissar upp priset, mörkret i Belgien, om Magnus Eriksson kommer tillbaka till Djurgården, när lämnar Viktor Claesson Ryssland, varför Ludwig Augustinsson tackade nej till ett bud från Premier League samt hur det ser ut för heta spelare som Prodell, Lundevall och Moberg Karlsson. Sen svarar Per givetvis på era lyssnarfrågor!

2018-11-07
Länk till avsnitt

"Tifo i världsklass!"

Guldstriden lever! Europastriden lever! Studio Allsvenskan ger er allt och lite till från helgens matcher där vi snackar om ikoner som lägger skorna på hyllan.

2018-11-05
Länk till avsnitt

"Malmö tar sista Europaplatsen"

Studio Allsvenskan snackar ner veckans matcher och tippar avslutningen av Allsvenskan. Varför tar Malmö den sista Europaplatsen framför Hammarby och Häcken? Och så ger vi er det senaste från Silly Season!

2018-11-02
Länk till avsnitt

Jonas Dahlquist: "Jag var så lack att jag stannade bilen och kräktes"

Studio Allsvenskans gästas denna vecka av sportjournalisten Jonas Dahlquist. Vi snackar om tiden på Canal + och C More, flytten till Discovery, året i Burma, Allsvenskan, hur det är att jobba med Kim Källström och Anders Svensson, att tatuera in ?Finns det korv äter vi korv? och mycket mer!

2018-10-31
Länk till avsnitt

"Som man vet att Rosenberg vill förstöra för Stockholmslagen"

Studio Allsvenskan snackar upp stormatchen AIK-Malmö och ger er analyser av helgens matcher och den levande toppstriden!

2018-10-29
Länk till avsnitt

Lasse Granqvist:"Jag snodde också Grande Grosso"

Studio Allsvenskan gästas av den folkkäre kommentatorn och programledaren Lasse Granqvist. I en timme och femtio minuter pratar vi om karriären som tog fart på Sveriges Radio, årets allsvenska, husmanskost, att ha stenkoll på vädret, att alltid leverera på topp, att jobba på C More med Alexander Axén, förebilder, lön, den galet långa och imponerande meritlistan, relationen till AIK, Gyans straffmiss, Lennart Hyland, att alltid vara närvarande och så blir det en och annan bisats.

2018-10-28
Länk till avsnitt

Daniel Tjernström: "Jag jobbar gärna för AIK igen"

Det finns gäster och så finns det SUPERGÄSTER. Studio Allsvenskan fick äran att sitta ner med AIK-legendaren Daniel "Tjerna" Tjernström. Det blev ett långt och varmt samtal om karriären, derbyminnen, Råsunda, Champions League-matcherna, Stuart Baxter, guldet 2009, det avgörande målet mot Göteborg, Raset ner i Superettan och vägen tillbaka till toppen av Allsvenskan, att vara bänkad och sen givetvis alla era lyssnarfrågor!

2018-10-26
Länk till avsnitt

Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic Uncut

Studio Allsvenskan bjöd in Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic till en FIFA-match för att samtidigt snacka fotboll. Vi slog på micarna och lät det rulla. Här har ni unik oklippt version av en speciell intervju med två bajen-stjärnor plus deras agent Michael Kallbäck på ett hörn.

2018-10-25
Länk till avsnitt

Erton Fejzullahu: "Bosse tycker jag har för mycket karaktär ? passar inte Djurgården"

Studio Allsvenskan gästas av Kalmarsspelaren Erton Fejzullahu. Det blir ett långt snack om karriären, allt från starten i FC Köpenhamn, succén i Mjällby och Djurgården till livet i Kina och nu i Kalmar FF. Dessutom pratar vi bilar, pengar, David Fällman och relationen till Bosse Andersson. Det bjuds också på sköna anekdoter från Kina, så som storyn om presidenten i Beijing Guoan som ständigt gick runt i solglasögon och hur hysteriska de kinesiska fansen egentligen var.

2018-10-24
Länk till avsnitt

"AIK är för passiva ? bjuder in till guldstrid"

Studio Allsvenskan är tillbaka! Vi snackar ner helgens matcher och har ett extra fokus på de stora matcherna! Derbyt och Malmö - Hammarby.

2018-10-22
Länk till avsnitt

"Upp till bevis för Poya och Göteborg 2.0"

Äntligen är uppehållet över! Allsvenskan går nu in i slutspurten då allt ska avgöras och börjar med flera superintressanta matcher! Vi snackar upp alla matcher och ger er det senaste från silly season!

2018-10-20
Länk till avsnitt

Niklas Busch Thor: "Jag faller ihop, krampar och då tänker Ebba nu dör han"

Studio Allsvenskans gästas av Sirius Niklas Busch Thor. Hösten 2017 meddelar han att karriären var över men efter tio månaders uppehåll var suget efter fotbollen för stort och nu gör Niklas comeback på planen. Vi snackar om resan tillbaka, karriären som kunde tagit fart i Norrköping om inte en ryggskada stoppat honom, att som fotbollsspelare ta den långa vägen till den allsvenskan, bli kallad Sveriges Iniesta av Erik Edman, att dominera mot Djurgården i den allsvenska premiären, körlektioner med Moses Ogbu, att lyssna på Drake, receptet på en galet bra pesto, men också hur livet med frun Ebba Busch Thor kan vara. Vi pratar också om vårsäsongen 2015 då allt hände. Inom loppet av två veckor blev Ebba partiledare, de fick sitt första barn, Niklas fick hjärtflimmer samtidigt som han fick diagnosen epilepsi.

2018-10-18
Länk till avsnitt

"Grattis AIK nu blir det Mutumba-show"

En fantastisk människa och fotbollsspelare har lämnat oss. Vi pratar om Labinot Harbuzis död, hans karriär och hur han nu måste hyllas. Vi ger er också det senaste från Mats Gren-gate. Hur dyrt var det att sparka honom egentligen? Sen säger vi också grattis till AIK som värvat Martin Mutumba som går in i scoutingverksamheten. Vi ger er också det senaste från Silly Season och tar ut en elva med de bästa spelarna som sitter på utgående kontrakt.

2018-10-16
Länk till avsnitt

Viktor Lundberg: "AIK kommer alltid finnas där för mig"

Studio Allsvenskan gästas idag av Häckenspelaren Viktor Lundberg. Det snackas AIK, tiden i danska Randers och de tuffa halvåret i portugisiska klubben Marítimo. Dessutom pratas det om tränaren Andreas Alm, senaste året i Häcken och om det blir AIK igen. Som om det inte vore nog snackas det också om hur bra var egentligen Väsby United och sen bjuds vi på ett köttfärssåsrecept.

2018-10-15
Länk till avsnitt

Haris Radetinac: "Jag är den bästa yttermittfältaren i Allsvenskan"

Studio Allsvenskan gästades idag av Djurgårdenspelaren Haris Radetinac. Ett öppet och hjärtligt samtal där allt från uppväxten i Serbien till senaste säsongen i Djurgården avhandlas. Haris bjuder på flera sköna och märkliga anekdoter från sin fotbollskarriärer, bland annat när han blev biten av en hund när han var 15 år. Hur är Özcan som tränare? Varför har DIF:s säsong sätt ut som den sätt ut? Hur ser han på konkurrenssituationen i laget, är några av frågorna som besvaras.

2018-10-12
Länk till avsnitt

Mats Gren sparkas ? men det finns ljus i tunneln för Göteborg

Studio Allsvenskan levererar en blixtpodd med anledning av att IFK Göteborgs sportchef Mats Gren sparkas! Vi snackar om det och vad som kan hända med Göteborg framåt! Sen levererar också Philip De Giorgio goda nyheter från Kamratgården! Är en anfallsstjärna på väg tillbaka? Sen surrar vi också lite om Hammarbys målvakt Johan Wiland som missar resten av säsongen.

2018-10-10
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.