Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Studio Allsvenskan

Studio Allsvenskan

En podcast om Allsvenskan som leds av Marcus Birro. I panelen sitter Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson och sportreportern Philip De Giorgio. Dessutom gästas gänget ofta av allsvenska profiler.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

acast.com/studioallsvenskan

Avsnitt

Norrköpings Andreas Johansson: "Då fick vi dra igång en rättegång i omklädningsrummet"

Studio Allsvenskan är på plats i Norrköping och träffar lagkaptenen och mittbacksgeneralen Andreas Johansson. Vi pratar om allt från tiden i Bochum till de framgångsrika åren i Norrköping med bland annat ett SM-guld 2015. Dessutom pratar vi om vad som gör honom till den ledaren han är och vilka i Allsvenskan han tycker är jobbigast att möta. Även hans filmning i från matchen mot AIK 2015 diskuteras, en händelse som fick internationellt genomslag. Andreas berättar också när laget fick ta till en rättegång i omklädningsrummet för att lösa problemet med ett par försvunna tofflor.

2018-09-26
Länk till avsnitt

"Billborn har fel ? ingen slump att Norlings AIK vinner"

Äntligen måndag! Studio Allsvenskan är tillbaka efter helgens stekheta matcher där derbyt mellan AIK och Hammarby givetvis är i fokus. Vi snackar också om att Malmö ser riktigt farliga ut, Vad som händer nu Göteborg efter Offsides avslöjande om Mats Grens samröre med huliganerna och så ger vi er såklart alla analyser om ALLA matcher!

2018-09-24
Länk till avsnitt

GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom: ?Vi kommer inte att sälja några fler spelare?

Studio Allsvenskan gästas av GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom. Ett öppet och varmt samtal. Det pratas om lagets bristande ekonomi, hur Spanien-spåret startade och vad som egentligen händer med lagets hetaste spelare, Hallenius, Batanero, Eskelinen och Sema. Dessutom snackas det om tränarna Cedergren/Sibila betydelse för laget och hur man ska bli bättre på akademifotbollen och få mer publik.

2018-09-22
Länk till avsnitt

Simon Thern: "Tre idioter och en kunnig"

Äntligen får vi till en intervju med Studio Allsvenskans mest efterfrågade gäst Simon Thern! Det blev ett långt och härligt snack om karriären, journalister, agenter, golfen, att drivas av revansch och Twitter.

2018-09-20
Länk till avsnitt

Henrik Kindlund vd Hammarby: "Jag vill att Hamad ska bli Mr Hammarby"

Hammarbys vd Henrik Kindlund har tagit laget från ekonomisk kris och superettan till blomstrande ekonomi och toppen av Allsvenskan. Nu berättar han om vägen dit, nyckelrekryteringen av Jiloan Hamad 2017, vad man har för plan för Kennedy, att det ska vara dyrt att handla från Hammarby, hur ekonomin ser ut i år, att akademin ska levererar spelare till a-laget nu, att Djurgården ligger långt efter Hammarby vad gäller kommersiella intäkter, att Göteborg borde bygga en egen modern arena, att man nu lagt en plan för att komma ikapp Malmö de kommande fem åren, att en tröjsponsor är Mats Gren-klar, AEG:s ägande och roll i klubben, nya klubbhuset, vad som händer med merchen nästa år och så snackar vi givetvis derbyt mot AIK på söndag!

2018-09-18
Länk till avsnitt

"Helt rätt av Simon Thern att fira målet mot AIK"

Äntligen är allsvenskan tillbaka efter ett uppehåll och vilka matcher det spelades i helgen! Vi går igenom dom, efterspelet och snackar upp kvällens matcher.

2018-09-17
Länk till avsnitt

"Norrköping kommer såra Norlings AIK"

Äntligen är Allsvenskan tillbaka efter ett fruktansvärt uppehåll. Vi snackar upp HELA omgången. ALLA lag! Och så levererar vi en nyhet!

2018-09-14
Länk till avsnitt

Norrköping och Landslagets idrottspsykolog Daniel Ekvall om det mentala spelet

Daniel Ekvall jobbar som idrottspsykolog och mental rådigare till svenska landslagets och IFK Norrköping. I dagens avsnitt av Studio Allsvenskan snackar vi om VM, Nations League, hatet mot Jimmy Durmaz, att missa målchanser, det mentala spelet i matcher, om derbyspöken, guldet med Norrköping, David Boo Wiklanders high fives och mycket mycket mer!

2018-09-12
Länk till avsnitt

"Ska spelare visa vad dom röstar på?"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett toppavsnitt! Vi surrar om valet och om spelarna ska visa vad dom röstar på, att Tobias Hysén slutar, att förlänga med fanbärare och allt det senaste från Silly Season i ditt lag!

2018-09-10
Länk till avsnitt

Simon Tibbling: "Inget svenskt lag har haft råd att köpa mig"

Studio Allsvenskan gästas av Bröndbyspelaren Simon Tibbling. Det blev ett långt och härligt snack om karriären, allsvenskan, Djurgården och Bosse Andersson, att vara reserv till VM, landslaget, att inte dricka alkohol, hur Magnus Pehrsson är som tränare, Stefan Billborn och så kommenterar Tibbling. sommarens alla rykten. Vi snackar också om när han kommer hem till Djurgården och vad som är bäst: Köpenhamnsderby eller Stockholmsderby?

2018-09-09
Länk till avsnitt

"Skarsgård skröt om hur Bajenmatchen gav honom rollen i Tarzan"

Studio Allsvenskan släpper den episka livepodden som spelades in på Linnegatan i Stockholm. Vi snackar Silly Season, de senaste nyheterna och surrar upp den kommande omgången. Marcus och Philip får också en utmaning i att skicka iväg några SMS i början av podden i en SMS-roulettetävling.

2018-09-06
Länk till avsnitt

"Özcan lärde Billborn och Hammarby en läxa"

Studio Allsvenskan kastar sig på helgens stekheta derby mellan Hammarby och Djurgården, surrar läktarskandalen och tifo-kampen. Vi snackar också om AIK:s överkörning av Häcken, MFF:s spikraka väg mot toppen, Örebros märkliga VAR-vinst, Dalkurds tunga tapp i slutet, Sundsvalls kross av Sirius, Elfsborgs bleka insats och att TFF är Norrköpings spöke. Sen tar vi också ut omgångens elva, spelare och tränare!

2018-09-03
Länk till avsnitt

Stefan Billborn: "Om vi är med de sista 5 matcherna blir vi livsfarliga"

Hammarbys succétränare Stefan Billborn är tillbaka! Vi snackar upp derbyt mot Djurgården, pratar om succésäsongen, Kennedys avslut, Djurdjics betydelse för laget, Sander Svendsen, skallningen på Imad Khalili, superderbyt mot AIK, att han sover för dåligt, om han jobbar med någon agent och mycket mycket mer!

2018-09-01
Länk till avsnitt

Per Karlsson: "Jag kallade Robin Jansson för Daniel i en månad"

Studio Allsvenskan gästas av AIK-mittbacken Per Karlsson som spelat över 300 tävlingsmatcher för klubben han kom till som 12-åring. Det blir ett episkt snack om Rikard Norlings taktik, att förlustnollan är otroligt för Per, att Oscar Linnér jämför AIK med Juventus, att ha maniskt strikta rutiner, bästa minnet i AIK-tröjan, hur man ska slå Hammarby i superderbyt och mycket mycket mer!

2018-08-30
Länk till avsnitt

"Undra vad som hade hänt om han skallat Djurdjic"

Allsvenskans aktuellaste podcast Studio Allsvenskan är tillbaka! Vi surrar straffarna, skallningen, utbrotten och tunga tappet för IFK Göteborg.

2018-08-28
Länk till avsnitt

"Ingenting är avgjort AIK"

Äntligen måndag! Studio Allsvenskan ger er analyser av helgens matcher och det senaste från Silly Season. Mycket nöje!

2018-08-27
Länk till avsnitt

Adil Kizil: "Buya Turay var en fantastisk affär för oss"

Idag har vi ett kärt återseende! Dalkurds sportchef Adil Kizil gästar studion. Det blir ett långt snacka om flytten till Uppsala, kaoset i klubben när tränaren Azrudin Valentic fick lämna, miljardmannen Kawa Junad hoppade av och slutade pumpa in pengar i klubben, den ekomiska krisen efter och så avslöjar Adil Kizil att han sa upp sig själv för att rädda klubben. Det blir också ett långt snack om sommarens Silly Season där Dalkurd sålt spelare för många miljoner. Vi pratar också om anfallsstjärnan Buya Turay, hur Adil Kizil lyckades köpa och sälja honom och göra en fantastiska affär

2018-08-24
Länk till avsnitt

Höstkrönika

Studio Allsvenskan blickar fram emot en höst där Allsvenskan ska avgöras. Vi har därför skrivit så kallade minikrönikor om varje lag i Allsvenskan! Vi betygsätter också deras Silly sommar. Bara en sån sak. Vi surrar också lite Hammarby - Örebro och Göteborg - Östersund innan vi tar ut omgångens elva!

2018-08-22
Länk till avsnitt

"Det är inte värdigt ? Jonas Olsson borde be om ursäkt"

Studio Allsvenskan är fulltaliga igen! Vi analyserar helgens matcher, ger er det senaste från Silly Season och så levererar Henrik Eriksson en måndagskrönika som handlar om att spelarna måste visa färg och karaktär. Vi pratar också om Jonas Olssons senaste utspel och att Henok Goitom visar vilken typ av lagkapten man ska vara i en Stockholmsklubb.

2018-08-20
Länk till avsnitt

Omar Eddahri om kaoset: "Äntligen har jag kommit hem"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett fredagsavsnitt. Gästar gör ingen mindre än Djurgårdens nyförvärv Omar Eddahri. Det blev ett avsnitt där MFF:s uttåg ur CL diskuteras, silly season-nyheter och kommande omgången. Men det pratas givetvis mest om Omars senaste år i Sirius, Tanger i Marocko och hur det blev Djurgården. Dessutom pratar han om när han var sin egen agent, sen så självklart avslöjas också omgångs elva.

2018-08-17
Länk till avsnitt

Tobias Hysén: "Jag vet att IFK-fansen hatar tålamod men..."

Marcus Birro tog sig till Kamratgården i Göteborg och träffade Blåvitt-ikonen Tobias Hysén. Det blev ett långt samtal som var både allvarligt och humoristiskt om situationen i laget, om historiens börda, om framtidens möjligheter, om att möta fansen efter en förlust, om hans egen framtid i klubben, om vilken framgång han värderar högst och inte minst en massa surr om en av Sveriges största klubbar som just nu genomgår ett resultatmässigt stålbad.

2018-08-15
Länk till avsnitt

Birro: "Östersund kan mycket väl vinna i år"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett nytt avsnitt där senaste omgången summeras. AIK:s stabila vinst mot Elfsborg, mörkret i Göteborg och titelutmanaren Östersund är några av samtalsämnena. Dessutom snackas det silly season i Blåvittlägret, Boråsarnas värvning av Obasi och såklart Saman Ghoddos till Ligue 1.

2018-08-13
Länk till avsnitt

Marcus Birro: Rikard Norling vinner hellre med 1-0 än 4-0

Studio Allsvenskan är tillbaka med veckans tredje avsnitt. I avsnittet diskuterar Eric Bornestav och Marcus Birro bland annat det senaste intervju-avsnittet med William Eskelinen, hur läget ser ut för alla lagen efter omgång sexton, utöver detta diskuterar de självklart även allt det senaste från Silly Season. Birro slänger även in ett påstående som verkar stämma ganska bra, det vill säga att Rikard Norling faktiskt hellre vinner med 1-0 än 4-0. In och lyssna nu!

2018-08-10
Länk till avsnitt

William Eskelinen i GIF Sundsvall: "Vi har motbevisat alla jävla experter"

Studio Allsvenskan är tillbaka med veckans andra avsnitt. Denna gången med den otroligt sympatiske och trevlige William Eskelinen, målvakt i GIF Sundsvall som gäst. I avsnittet går vi genom hur William ser på sin framtid i klubben, tankarna om att en dag stå som målvakt i svenska landslaget och vikten av att ha en tränare som tror på en. William berättar även om frustrationen att alla experter tippade Sundsvall som sist i årets Allsvenskan. Han menar att både han och laget har visat gång på gång att experterna inte verkar ha någon större koll på hur bra GIF Sundsvall faktiskt är.

2018-08-08
Länk till avsnitt

Marcus Birro: "Nu borde det fan mullra på kamratgården"

Studio Allsvenskan är tillbaka med veckans första avsnitt. Denna gången är det Marcus Birro och Eric Bornestav som sitter bakom rattarna på podden för att surra om vårt älskade Allsvenskan. I avsnittet snackar vi bland annat om matcherna som spelades i helgen samt om de som kommer att spelas ikväll. Vi tar även upp den krissituation som IFK Göteborg befinner sig i för tillfället och Marcus Birro frågar sig varför inte fansen agerar mer än vad de gör. Vi djupdyker även i det senaste transfernyheterna och frågar oss varför vissa klubbar väljer att sälja alla bra spelare och samtidigt inte förstärka trots bra ekonomi.

2018-08-06
Länk till avsnitt

Marcus Birro: "AIK är inte rädda för någon"

Studio Allsvenskan är tillbaka med veckans tredje avsnitt. I avsnittet surrar Eric Bornestav och Marcus Birro om vad som har hänt i Allsvenskan sedan i måndags. Det blir fokus på Silly Season, Nannes frånvaro, hatet mot Oscar Linnér, Malmös möjliga penga införsel och mycket mycket mer! In och lyssna nu!

2018-08-02
Länk till avsnitt

Jesper Jansson: "Vi bygger Hammarby för framtiden."

Jesper Jansson gästar för tredje gången (!) Studio Allsvenskan. Det blir ett härligt samtal om hur han ser på Hammarbys säsong än så länge, hur han ser på att ta in nya spelare till truppen och vilka som eventuellt kan komma att lämna. Vi diskuterar även hur det är att vara sportchef i Hammarby till skillnad från Helsingborg och FC Köpenhamn.

2018-08-01
Länk till avsnitt

Marcus Birro: "Malmös jakt på guldet har bara börjat"

Studio Allsvenskan är tillbaka med veckans första avsnitt. I vanlig ordning så här i semestertider så sitter Marcus Birro och Eric Bornestav och diskuterar Allsvenskan. Avsnittet bjuder på det mesta och Marcus Birro chockar rejält när han säger att Malmö fortfarande har en chans på guldet trots deras bedrövliga start på säsongen 2018. Vi ger er även de senaste Silly-ryktena och så diskuterar vi alla lagen efter den 15:e omgången.

2018-07-30
Länk till avsnitt

Jiloan Hamad lovar fansen: "Jag stannar säsongen ut"

Jiloan Hamad gästar för andra gången Studio Allsvenskan. I avsnittet berättar han om den kniviga situationen som han sitter i med ena foten i Hammarby och ena foten i en ny klubb utomlands. Han säger dock att det med största sannolikhet blir Hammarby resten av säsongen. Han berättar även om skillnaden mellan skånederby och Stockholmsderby och förkunnar även sin stora kärlek till Stockholm som stad. Ett riktigt toppen avsnitt helt enkelt.

Se nu till att gå in och lyssna på detta superavsnitt.

2018-07-29
Länk till avsnitt

Joachim Björklund: "Stefan Billborn är största orsaken till framgången"

Studio Allsvenskan gästas av Hammarbys assisterande tränare Joachim Björklund. Det blev ett långt och härligt surr om karriären, magiska anekdoter om storspelare som Zidane och VM 1994. Vi snackar givetvis om Bajens fantastiska vår, Stefan Billborns sätt att spela fotboll och hans stora betydelse för framgången. Vi har också återigen slagit rekord i lyssnarfrågor! Jocke svarar bland annat på hur riggar man en riktigt bra jävla offside-fälla till hur det var att sitta på bänken i två CL-finaler.

2018-07-27
Länk till avsnitt

Björn Wesströms fästmö: "Agenten ringde mig mitt i natten"

Studio Allsvenskan träffade Cassandra Sall som är Björn Wesströms framtida fru. Det blir ett härligt samtal om hur det är att leva med en sportchef, hur Björns humör påverkas av matcherna, huruvida hon är kräktrött på fotboll samt om Cassandra håller på AIK eller inte. Vi snackar också om Silly Season, att Björn Wesström gillar att grilla samt vilka typer av måltider som han bjuder nyförvärven på. Studio Allsvenskan tar ständigt nya och unika steget för att få en större inblick i fotbollsvärldens inre kretsar. Lyssna varje vecka för att inte missa din dagliga dos av den allsvenska fotbollen.

2018-07-25
Länk till avsnitt

Marcus Birro: "Lagen i Allsvenskan behandlas inte lika"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett sprillans nytt avsnitt. Marcus Birro som aldrig verkar ha semester sätter sig ner och bandar veckans första avsnitt tillsammans med Eric Bornestav, Helsingborgs IF-supporter och SEO-redaktör på Nyheter24. I avsnittet diskuteras alla de allsvenska matcherna från helgen samt de pågående Silly Season-ryktena. Självklart diskuteras även det övergrepp som skedde i matchen mellan Häcken och Djurgården, där Marcus har ett och annat att tycka till om. Studio Allsvenskan fortsätter att ständigt vara aktuella med flera avsnitt varje vecka.

2018-07-23
Länk till avsnitt

Niklas Gunnarsson: "Jag vill spela i ett lag där jag kan vinna titlar"

Allsvenskans och Djurgårdens fika-kung gästar podden. Norrmannen Niklas Gunnarsson har minst sagt blivit en favorit bland fansen. Mycket tack vare sitt uppoffrande spel men också hans fantastiska personlighet. Vi pratar förlängning av kontraktet, vem som är smartast i omklädningsrummet, hans relation till Özcan och Bosse. Vi snackar också om Gunnarssons berömda möte med Özcan när han inte fick spela. Gunnarsson ger er också sina bästa fikatips i Stockholm!

2018-07-22
Länk till avsnitt

Silly-season: Free Stefanelli, Mats Grens skambud, Buya Turay vill till DIF

Studio Allsvenskan bjuder på ett intensivt fredagsavsnitt där alla de hetaste silly-season nyheterna avhandlas. Bland annat Bärkroth till Djurgården, Jeremejeff vänder hem till Häcken och Romain Gall klar för MFF. Som om det inte vore nog bockar vi av Örebro, Dalkurd, Östersund-nyheter samt att Henke avslöjar nyheter från Blåvitt-lägret.

2018-07-20
Länk till avsnitt

"Han är Mats Gren-klar"

Vi analyserar Elfsborg-Hammarby, tar ut omgångens elva, spelare och tränare. Vi surrar också Malmö-Drita och ger er det senaste från Silly Season.

2018-07-18
Länk till avsnitt

"Det är sådana vinster som gör att AIK vinner guld"

Studio Allsvenskan analyserar helgens matcher och ger er det senaste från Silly Season i typ alla lag. Vi snackar också upp Elfsborg-Hammarby som spelas ikväll! Vi snackar också ner det episka avsnittet där Alexander Axén gästade.

2018-07-16
Länk till avsnitt

Alexander Axén: ?Då sa dom vi gillar dig ändå fast du är en j*vla råtta?

Studio Allsvenskan avslutar veckan med en supergäst som vi väntat på länge. Tränaren men numera C More-experten Alexander Axén ger er allt om VM, allsvenskan, topplagen, storstadslagen, AIK-tatueringen, Hammarby-ryktet, jobberbjudanden och mycket mycket mer. Det är 1 timme och 50 minuter episkt surr om fotboll.

2018-07-13
Länk till avsnitt

Christopher Kviborg: ?Jag tror Hammarby kommer dippa i höst?

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett superavsnitt och en supergäst! Vi har äran att få besök av kommentatorn OCH Primetime sport-programledaren Christopher Kviborg! 

Det blir massor av surr om Allsvenskan och spår hur det kommer gå i höst, vi tar ut omgångens elva, spelare och tränare. Sen kommer vi även in på Malmös kvalmatch till Champions League mot Drita och AIK samt Häckens kommande matcher i Europa League. 

Vi ger er också självklart det senaste från Silly Season!

2018-07-11
Länk till avsnitt

Malmös jakt på topplagen har börjat

Studio Allsvenskan är tillbaka med analyser av ALLA matcher i helgen. Vi ger er också det senaste från Silly Season och så snackar vi upp Hammarby-Östersund!

2018-07-09
Länk till avsnitt

Robert Åhman Persson: "Därför blev det Sirius och inte AIK"

Studio Allsvenskan gästas idag av Siriusspelaren och den grovjobbande mittfältaren Robert Åhman Persson.

Vi blandar och ger i ett härligt intervjuavsnitt där allt från Portugal-anekdoter till varför det inte blev AIK avhandlas.

Dessutom pratar vi om derbyminnen, hur galen Alexander Axén är och varför Malmö FF har vinnarmentalitet som sitter i väggarna.

2018-07-08
Länk till avsnitt

Björn Wesström: "Erik Johansson? Det var jättedyrt"

Studio Allsvenskan ger er helg med ett fantastiskt avsnitt där vi gästas av AIK:s sportchef Björn Wesström. Vi pratar om att AIK ska vinna guld och gå vidare i Europa, Hur Joel Ekstrand mår, statusen på Nyholm och Lundströms rehab, åldersstrukturen i truppen ? Är AIK för gamla? Allt om Sebastian Larssons övergång och hans prestation i VM samt om det var skönt att sno honom framför ögonen på Djurgården? Vi snackar också om Erik Johansson och om AIK var där och högg men att han var för dyr. Vi pratar också om Alexander Milosevics status ? kommer han lämna i sommar? Björn avslöjar också att det har kommit två bud på Kristoffer Olsson men att dom tackat nej. Vi pratar också om att AIK inte utnyttjade optionen på Nabil Bahoui, vad han egentligen gjorde på Arlanda förra veckan, Att AIK inte högg på Alexander Fransson nu och inte Alfred Finnbogason i vintras. Vi snackar också om Stefanelli och vad som händer där, Denni Avdics situation och att Eero Markkanen är nära en ny klubb. Vi pratar också om varför Robert Åhman Persson inte landade i AIK, om det finns konkreta bud på Oscar Linnér, om det finns förhandlingar med Yasin och Goitom, hur mycket pengar som finns kvar av Isak-miljonerna, pratar man något med Patrik Carlgren? Och vad händer med Nisse Johansson? Får han någon roll i klubben? Vi rundar av med den kanske viktigaste frågan. Har han något vintips?

2018-07-06
Länk till avsnitt

Silly Season-bomberna avlöser varandra nu!

Silly Season är hetare en någonsin! Här är rubrikerna vi snackar om!

Shkodran Maholli vill lämna Sirius - flyttar till Danmark?

Sirius försöker locka tillbaka Busch Thor: "Haft en dialog?

GIF Sundsvalls mittback Juho Pirttijoki lånas ut till den finska klubben Kuopion Palloseuraan

Malmö FF värvar tillbaka Vladimir Rodic?

Mattias Svanberg på läkarundersökning hos Bologna?

Officiellt: Alexander Fransson till IFK Norrköping

Officiellt: Heradi Rashidi klar för AIK

Panajotis Dimitriadis klar för AIK

Uppgifter Milosevic nobbar bud från Levski Sofia

Officiellt: Djurgårdens IF bryter med Yura Movsisyan

Ken Sema lämnar ÖFK för Watford 

Saman Ghoddos uppges kunna lämna - för Kina

Östersunds FK jagar Rewan Amin?

Tom Pettersson uppges aktuell för IFK Göteborg

IFK Göteborg kan förstärka med Fredrik Oldrup

Uppgifter: Så mycket får BK Häcken för Joel Andersson

Officiellt: BK Häcken värvar Ali Suljic

Officiellt: Nikola Djurdjic förlänger med Hammarby IF

2018-07-05
Länk till avsnitt

Özcan Melkemichel: "Buya Turay hade gjort 10-12 mål hos oss nu"

Studio Allsvenskan träffar Djurgårdens tränare Özcan Melkemichel på Kaknäs. Vi pratar bland annat om att kontraktet med Djurgården håller på att gå ut och vad som händer nu. Pratar han med Bosse om att förlänga? Özcan avslöjar också att han ska träffa en agent som vill representera honom och att han haft europeiska klubbar efter sig tidigare. Vi snackar också om alla mittbackar i Djurgården ? hur ska DIF spela? Tino Kadeweres skada, att han vill värva en ny anfallare, vad som egentligen hände med Buya Turay-affären som aldrig blev av och mycket mycket mer!

2018-07-04
Länk till avsnitt

"Vi älskar att Mats Gren älskar att kommentera allt"

I veckans första avsnitt av Studio Allsvenskan börjar vi i Palmernas stad Trelleborg och ger er det glada beskedet att Salif Camara Jönsson är på väg tillbaka i spel. Vi pratar skador i Djurgården, träningsmatcherna, att det är bråk i BP och att alla änglar kan sluta drömma om Pontus Wernbloom! Vi ger er också det senaste från Silly Season!

2018-07-02
Länk till avsnitt

"Björn Wesström ställde in intervju med Studio Allsvenskan ? drog till Arlanda"

Studio Allsvenskan avbryter VM-yran med ett rykande färskt avsnitt. Vi ger er det senaste från Silly Season och berättar att AIK:s sportchef var tvungen att ställa in en intervju för att åka till Arlanda. Kanske för att åka till Schweiz och lösa Bahoui som ser ut att vara förlorad för AIK? Vi pratar om Gustav Engvalls klubbval, Häckens nya Barca-talang, Göteborgs senaste potentiella nyförvärv, Att Bosse Andersson lär värva mer efter Erik Johansson, Zengin lämnar Hammarby och Malmö testar 3-5-2! Vi ger er också ett urval av förskrivna målreferat från wannabe-poeten Christian Olsson på Sveriges Radio. Vad gör karln när han ska referera Sveriges matcher?

2018-06-29
Länk till avsnitt

MFF-special: "Kan garantera att Malmö kommer topp 3"

Studio Allsvenskan gästas av MFF-supportern och journalisten Josip Ladan för att djupdyka ner i Malmö FF. Det blir ett långt snack om Röslers "heavy metal-football" aka 4-3-3, AC, Toivonen/Durmaz/Mr. X, innermittfältet, mittbacksproblematiken, effekten av en nystart, kommande CL och lottningen i stort, Silly Season ? Vilka ska ut och in? Vad tycker man om fotbollsdamps ?avslöjande? om kontakter med Molins. Och så kör vi lyssnarfrågor!

2018-06-27
Länk till avsnitt

Kapprustningen i Stockholm har börjat

Studio Allsvenskan tuggar på med det senaste från Silly Season. FC Köpenhamns Erik Johansson är klar för Djurgården vilket betyder att Djurgården nu kommer att testa att spela med tre mittbackar. Vi pratar också om uppgifterna att Hammarby får tolv miljoner kronor för Pa Dibba. Väldigt fin summa ändå! Och kräver 20 miljoner för Björn Paulsen om AEK Athen ska få köpa loss honom. Vi ger er också nyheter från Örebro, Östersund, Göteborg och AIK!

2018-06-26
Länk till avsnitt

Silly Season: "Kan Guillermo Molins blir Malmös nya fanbärare?"

Studio Allsvenskan är tillbaka med det hetaste från allsvenskan Silly Season för just ditt lag! Vi snackar också en hel del VM, Sverige och allt som hände efter Tyskland-Sverige. Vi tar också som vanligt upp lyssnarfrågor!

2018-06-25
Länk till avsnitt

Hammarbys jackpot ? Hamad stannar

Studio Allsvenskan säger glad midsommar med ett fantastiskt avsnitt om det senaste från allsvenska Silly Season, träningsmatcher, Europa League-lottningen och lyssnarfrågor!

2018-06-21
Länk till avsnitt

Tänk underhållning!

Studio Allsvenskan är tillbaka! Och det blir ju såklart en hel del surr om VM. Slår vi Tysken nu? Nya kaxiga Sverige! Och så berättar vi hur vi går vidare från gruppen! Vi ger också det senaste från Silly Season, går igenom Europa-lottningen för MFF, AIK och Häcken samt surrar om det senaste från Östersund. Vad händer med Kindberg och laget nu när det kommit fram mer uppgifter om så kallad "dold sponsring".

2018-06-19
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.