Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Studio Allsvenskan

Studio Allsvenskan

En podcast om Allsvenskan som leds av Marcus Birro. I panelen sitter Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson och sportreportern Philip De Giorgio. Dessutom gästas gänget ofta av allsvenska profiler.

Prenumerera via iTunes / Apple Podcaster

www.acast.com/studioallsvenskan

Avsnitt

"Det är sådana vinster som gör att AIK vinner guld"

Studio Allsvenskan analyserar helgens matcher och ger er det senaste från Silly Season i typ alla lag. Vi snackar också upp Elfsborg-Hammarby som spelas ikväll! Vi snackar också ner det episka avsnittet där Alexander Axén gästade.

2018-07-16
Länk till avsnitt

Alexander Axén: ?Då sa dom vi gillar dig ändå fast du är en j*vla råtta?

Studio Allsvenskan avslutar veckan med en supergäst som vi väntat på länge. Tränaren men numera C More-experten Alexander Axén ger er allt om VM, allsvenskan, topplagen, storstadslagen, AIK-tatueringen, Hammarby-ryktet, jobberbjudanden och mycket mycket mer. Det är 1 timme och 50 minuter episkt surr om fotboll.

2018-07-13
Länk till avsnitt

Christopher Kviborg: ?Jag tror Hammarby kommer dippa i höst?

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett superavsnitt och en supergäst! Vi har äran att få besök av kommentatorn OCH Primetime sport-programledaren Christopher Kviborg! 

Det blir massor av surr om Allsvenskan och spår hur det kommer gå i höst, vi tar ut omgångens elva, spelare och tränare. Sen kommer vi även in på Malmös kvalmatch till Champions League mot Drita och AIK samt Häckens kommande matcher i Europa League. 

Vi ger er också självklart det senaste från Silly Season!

2018-07-11
Länk till avsnitt

Malmös jakt på topplagen har börjat

Studio Allsvenskan är tillbaka med analyser av ALLA matcher i helgen. Vi ger er också det senaste från Silly Season och så snackar vi upp Hammarby-Östersund!

2018-07-09
Länk till avsnitt

Robert Åhman Persson: "Därför blev det Sirius och inte AIK"

Studio Allsvenskan gästas idag av Siriusspelaren och den grovjobbande mittfältaren Robert Åhman Persson.

Vi blandar och ger i ett härligt intervjuavsnitt där allt från Portugal-anekdoter till varför det inte blev AIK avhandlas.

Dessutom pratar vi om derbyminnen, hur galen Alexander Axén är och varför Malmö FF har vinnarmentalitet som sitter i väggarna.

2018-07-08
Länk till avsnitt

Björn Wesström: "Erik Johansson? Det var jättedyrt"

Studio Allsvenskan ger er helg med ett fantastiskt avsnitt där vi gästas av AIK:s sportchef Björn Wesström. Vi pratar om att AIK ska vinna guld och gå vidare i Europa, Hur Joel Ekstrand mår, statusen på Nyholm och Lundströms rehab, åldersstrukturen i truppen ? Är AIK för gamla? Allt om Sebastian Larssons övergång och hans prestation i VM samt om det var skönt att sno honom framför ögonen på Djurgården? Vi snackar också om Erik Johansson och om AIK var där och högg men att han var för dyr. Vi pratar också om Alexander Milosevics status ? kommer han lämna i sommar? Björn avslöjar också att det har kommit två bud på Kristoffer Olsson men att dom tackat nej. Vi pratar också om att AIK inte utnyttjade optionen på Nabil Bahoui, vad han egentligen gjorde på Arlanda förra veckan, Att AIK inte högg på Alexander Fransson nu och inte Alfred Finnbogason i vintras. Vi snackar också om Stefanelli och vad som händer där, Denni Avdics situation och att Eero Markkanen är nära en ny klubb. Vi pratar också om varför Robert Åhman Persson inte landade i AIK, om det finns konkreta bud på Oscar Linnér, om det finns förhandlingar med Yasin och Goitom, hur mycket pengar som finns kvar av Isak-miljonerna, pratar man något med Patrik Carlgren? Och vad händer med Nisse Johansson? Får han någon roll i klubben? Vi rundar av med den kanske viktigaste frågan. Har han något vintips?

2018-07-06
Länk till avsnitt

Silly Season-bomberna avlöser varandra nu!

Silly Season är hetare en någonsin! Här är rubrikerna vi snackar om!

Shkodran Maholli vill lämna Sirius - flyttar till Danmark?

Sirius försöker locka tillbaka Busch Thor: "Haft en dialog?

GIF Sundsvalls mittback Juho Pirttijoki lånas ut till den finska klubben Kuopion Palloseuraan

Malmö FF värvar tillbaka Vladimir Rodic?

Mattias Svanberg på läkarundersökning hos Bologna?

Officiellt: Alexander Fransson till IFK Norrköping

Officiellt: Heradi Rashidi klar för AIK

Panajotis Dimitriadis klar för AIK

Uppgifter Milosevic nobbar bud från Levski Sofia

Officiellt: Djurgårdens IF bryter med Yura Movsisyan

Ken Sema lämnar ÖFK för Watford 

Saman Ghoddos uppges kunna lämna - för Kina

Östersunds FK jagar Rewan Amin?

Tom Pettersson uppges aktuell för IFK Göteborg

IFK Göteborg kan förstärka med Fredrik Oldrup

Uppgifter: Så mycket får BK Häcken för Joel Andersson

Officiellt: BK Häcken värvar Ali Suljic

Officiellt: Nikola Djurdjic förlänger med Hammarby IF

2018-07-05
Länk till avsnitt

Özcan Melkemichel: "Buya Turay hade gjort 10-12 mål hos oss nu"

Studio Allsvenskan träffar Djurgårdens tränare Özcan Melkemichel på Kaknäs. Vi pratar bland annat om att kontraktet med Djurgården håller på att gå ut och vad som händer nu. Pratar han med Bosse om att förlänga? Özcan avslöjar också att han ska träffa en agent som vill representera honom och att han haft europeiska klubbar efter sig tidigare. Vi snackar också om alla mittbackar i Djurgården ? hur ska DIF spela? Tino Kadeweres skada, att han vill värva en ny anfallare, vad som egentligen hände med Buya Turay-affären som aldrig blev av och mycket mycket mer!

2018-07-04
Länk till avsnitt

"Vi älskar att Mats Gren älskar att kommentera allt"

I veckans första avsnitt av Studio Allsvenskan börjar vi i Palmernas stad Trelleborg och ger er det glada beskedet att Salif Camara Jönsson är på väg tillbaka i spel. Vi pratar skador i Djurgården, träningsmatcherna, att det är bråk i BP och att alla änglar kan sluta drömma om Pontus Wernbloom! Vi ger er också det senaste från Silly Season!

2018-07-02
Länk till avsnitt

"Björn Wesström ställde in intervju med Studio Allsvenskan ? drog till Arlanda"

Studio Allsvenskan avbryter VM-yran med ett rykande färskt avsnitt. Vi ger er det senaste från Silly Season och berättar att AIK:s sportchef var tvungen att ställa in en intervju för att åka till Arlanda. Kanske för att åka till Schweiz och lösa Bahoui som ser ut att vara förlorad för AIK? Vi pratar om Gustav Engvalls klubbval, Häckens nya Barca-talang, Göteborgs senaste potentiella nyförvärv, Att Bosse Andersson lär värva mer efter Erik Johansson, Zengin lämnar Hammarby och Malmö testar 3-5-2! Vi ger er också ett urval av förskrivna målreferat från wannabe-poeten Christian Olsson på Sveriges Radio. Vad gör karln när han ska referera Sveriges matcher?

2018-06-29
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.