Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Studio Allsvenskan

Studio Allsvenskan

En podcast om Allsvenskan som leds av Marcus Birro. I panelen sitter Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson och sportjournalisten Philip De Giorgio. Dessutom gästas gänget ofta av allsvenska profiler.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

play.acast.com/s/studioallsvenskan

Avsnitt

Stefan Johannesson: "Nu utreds VAR ? kan kosta Allsvenskan 100 miljoner"

Podden gästas idag av domare Stefan Johannesson, äntligen! Med över 300 dömda allsvenska matcher på meritlistan fick vi chansen att kasta fram alla frågor vi hade till Allsvenskans bästa domare. Vi snackar VAR, filmningar, hur det är att döma Allsvenskan kontra Europa, fysik, och nya regler. Dessutom pratar vi om vad man kan säga till en domare innan det gula kortet åker upp. Som om det inte vore nog bjuds vi också på sköna anekdoter och baksidorna med att vara domare. Vi får också veta hur surret gick med Pirlo efter att han precis dragit in en frispark för Juventus.

2019-03-20
Länk till avsnitt

"Nu har de två veckor på sig att agera"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett måndagsavsnitt där vi snackar semifinalerna i Svenska Cupen. Sen blir det snack om silly season och ståplats vs sittplats.

2019-03-18
Länk till avsnitt

Sebastian Eriksson: "Tror att det blir svårt att få hem Wernbloom, Berg & co"

Podden gästas idag av IFK Göteborgsspelaren Sebastian Eriksson. Ett öppenhjärtigt samtal om medgångar och motgångar. Vi snackar om hur det var att slå sig in i Blåvitt som ungdom, livet i Italien och den korta turbulenta perioden i Grekland. Sen pratar vi livet utanför fotbollen, tatueringar, amerikanska vintagebilar och vad IFK Göteborg måste göra för att inte fortsätta den negativa spiralen. Dessutom surrar vi om eventuella hemvändare till Kamratgården.

2019-03-15
Länk till avsnitt

Totte Nyman: ?Vi ska kriga om guldet?

Podden gästas idag av Norrköpingssonen Christoffer ?Totte? Nyman. Vi pratar om Tottes resa i IFK Norrköping från ungdomslagen till att 2010 skjuta upp laget från Superettan till Allsvenskan och till att fem år senare vinna SM-guld. Dessutom pratar vi om tiden i Eintracht Braunschweig och varför han vände hem till Snoka efter ett turbulent år i Tyskland. Sen blir det lyssnarfrågor från Krunegård, snack om sprutor, luckan efter Ante och Daja, hur det känns att ha en läktarsektion döpt efter sig själv och massa massa mer.

2019-03-13
Länk till avsnitt

"Man blir inte klok på hur laget spelar"

Podden är tillbaka med ett klassiskt måndagsavsnitt där vi pratar om kvartsfinalerna i Svenska Cupen och de hetaste från silly season. Sen försöker vi också lansera tv-serien Birro i Bangkok.

2019-03-11
Länk till avsnitt

Erik Niva: "Han kan bli den bästa vi sett i Allsvenskan"

Podden gästas idag av mannen som inte behöver någon presentation, Erik Niva. Vi snackar om resan från Malmberget till mediebranschen och vidare ut i världen. Dessutom pratar vi en hel del Allsvenskan, Poya Asbaghi, Jesper Nyholm, Ravel Morrison, Norrköping och ett Hammarby utan Kennedy. Vi får dessutom veta vilket krog i Gällivare som slår högst, hur han bygger upp och gör sina hyllade reportage, Farmen-snack samt vem i Allsvenskan som skulle ta plats i Tottenham.

2019-03-08
Länk till avsnitt

Gusten Dahlin: "Topp 3 i Allsvenskan är given"

Podden gästas idag av Gusten Dahlin från Sveriges största sportpodd Tutto Balutto. Vi pratar om hans egna fotbollskarriär som krossades av tunga skador, vägen in i mediebranschen och hur och varför han startade podden tillsammans med Thomas Wilbacher. Sen snackas det såklart också en hel del om Allsvenskan: vilka ska stoppa MFF, vilka kommer topp 3, är Poya rätt man för IFK Göteborg och varför han tror att Kacaniklic blir årets flopp.

2019-03-06
Länk till avsnitt

"Fansen bör vara oroliga nu"

Podden är här med ett klassiskt måndagsavsnitt. Vi snackar om de sista avgörande matcherna i Svenska Cupens gruppspel. Sen blir det prat om det hetaste från silly season.

2019-03-04
Länk till avsnitt

Max Markusson: "Kommande två år kommer vara sjukt tuffa för Blåvitt"

Podden gästas idag av IFK Göteborgs klubbdirektör Max Markusson. Vi pratar om fyrverkerierna på Bravida Arena och efterspelet från derbyt i måndags. Sen snackar vi också om hans egna karriär som fotbollsspelare och hans bakgrund i Häckens styrelse och ievenemangsbranschen. Dessutom pratar vi om Blåvitts ekonomi, turerna kring Mats Gren, dagens trupp, organisationen och egentligen allt man behöver veta om dagens IFK Göteborg. Sen reder vi ut varför ett Blåvitt år är sju vanliga år och sen avslöjas det att ett eller två nyförvärv väntas landa under våren.

2019-03-01
Länk till avsnitt

Mikael Hjelmberg: "Hammarby ska bli topp tre i Skandinavien"

Podden gästas idag av Hammarbys chefscout Mikael Hjelmberg. Vi snackar om hans tränar/scout-karriär i Spånga, AIK och Väsby United. Det pratas också om Bajens alla nyförvärv inför säsongen med stor vikt på den 18-årige supertalangen Odilon Kossonou. Dessutom surras det om scouting, Football Manager, Ghana, familjelivet och södra Brasilien.

2019-02-27
Länk till avsnitt

"Det är pinsamt dåligt"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett episkt avsnitt! Vi avhandlar helgens matcher i svenska cupen och ger er det senaste från Silly Season!

2019-02-25
Länk till avsnitt

Hasse Backe: "De blir topp tre i Allsvenskan"

Podden gästas idag av fotbollstränaren och tv-profilen Hasse Backe. Vi tryckte på rec sen duggade anekdoterna tätt. Det pratas om tränarkarriären från den obesegrade säsongen med Östers IF till att stå på Aztekastadion i Mexico City inför 115 000 personer. Dessutom pratar vi en hel del Allsvenskan, Malmö FF, Bielsa, trav och framtiden. Som om det inte vore nog snackar vi Manchester City, Svennis och vad som egentligen hände i Panathinaikos, Finland och Notts County.

2019-02-22
Länk till avsnitt

Sead Haksabanovic: "AIK ville låna mig ? men Norrköping erbjöd mer pengar"

Podden gästas idag av supertalangen och den nya Norrköpingsspelaren Sead Haksabanovic. Ett fullmatat avsnitt där det snackas om allt från att göra allsvensk debut som 15-åring till att köpa samma bil som vännen Arnautovic. Dessutom pratar vi om varför det blev lån till Peking framför Gnaget och hur vardagen är i London och klubben West Ham. Som om det inte vore nog pratar vi Montenegro, pengar, bilar och sejouren i Spanien. En och annan skön anekdot blir det också från 19 åringen.

2019-02-20
Länk till avsnitt

Nyförvärven levererar direkt

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett fullmatat måndagsavsnitt med det senaste silly season-nyheterna samt snacka om alla matcher i Svenska Cupen, dessutom gratulerar vi programledaren till körkortet.

2019-02-18
Länk till avsnitt

Thomas Lagerlöf: "Jag tvekade aldrig på att ta över Djurgården"

Studio Allsvenskan gästas idag av den ena i Djurgårdens nya tränarduo, Thomas Lagerlöf. Det snackas så klart en hel del om hans 17 år i AIK, åren i Norge, nya tränaruppdraget i Djurgården och tiden i Sirius. Dessutom får vi höra hur det är att springa in i Patrick Vieira, varför han vill ha många vänsterfötter i laget, när han slog ut en vägg i omklädningsrummet i Uppsala och så förklaras begreppet "mitt i skjorta". Som om det inte vore nog blir det prat om Djurgårdens kommande säsong.

2019-02-15
Länk till avsnitt

Bojan Djordjic: "Jag vill bli sportchef i AIK"

Podden gästas idag av den förre fotbollsspelaren och numera TV-experten Bojan Djordjic. Ett varmt och öppenhjärtigt samtal om livet, fotbollen, Alessandro Nesta och hur det är att vinna guld med sina båda favoritlag. Dessutom snackas det AIK anno 2009, skadehelvetet, "kom och ta oss"-kampanjen och fotbollens mörker. Som om det inte vore nog blir det även snack om trash talk, Gnagets framtid och hans tankar på att bli sportchef.

2019-02-13
Länk till avsnitt

Silly Season: "Nu har stjärnvärvningarna landat"

Äntligen Silly Season-måndag! Vi ger er alla rykten och klara övergångar!

2019-02-11
Länk till avsnitt

Mathias Ranégie: ?Du missar mycket av livet som fotbollsspelare ? men det har inte jag gjort"

Podden gästas idag av ingen mindre än anfallaren Mathias Ranégie. Ett fullmatat avsnitt med massa härliga anekdoter och fotbollssurr om hur han klättrade från div5 till Serie A. Några av de sakerna som det snackas om är: bilar, papparollen, Benatias klädval, Samba, göra mål mot Milan, dåliga vägval, stök i GBG, Pelle Olsson, en taxi resa i Rom där två gråter och en köper 250 rosor, stekta mackorna på Café Tintin, kärleken till Djurgården, sedelräknarna i Kina, 4 miljoner sign-on och 80.000kr/mån. Som om inte det vore nog bjuder Ragge på en 5+ anekdot om när han skulle förlänga med Häcken och fick vinterdäck i dealen.

2019-02-08
Länk till avsnitt

Djurgårdens VD Henrik Berggren: "Vi vill använda pengarna vi har"

Podden gästas idag av Djurgårdens VD Henrik Berggren. Det snackas om det mesta man måste veta om Stockholmslaget förra säsong samt framtiden. Dessutom surras det om en viss Paolo Maldini-tröja, 50-års fester och hur man får mer publik till matcherna. Som om inte det vore nog pratas det ekonomi, arenabygge, DIF-minnen och hur laget ska spendera sina pengar.

2019-02-06
Länk till avsnitt

Silly Season: "Det räcker inte ? måste värva tyngre"

Vi är tillbaka med ett episkt Silly Season-avsnitt! Vi ger er alla klara övergångar, de hetaste och senaste ryktena.

2019-02-04
Länk till avsnitt

Janne Mian: ?Ingenting är så karaktärsavslöjande som en fysträning?

Podden gästas idag av Hammarbys nygamla resurstränare Janne Mian. Det snackas om Elfsborg, Hammarby och träningsupplägg. Dessutom bjuds vi på flera 5+ anekdoter. Vi får också Studio Allsvenskans första aktietips massa snack om träning, Jannes alla olika tränarroller och surr om Anders Svensson. Givetvis pratas det också en hel del om Elfsborgs förra säsong, vännen Klas Ingesson och den ryska tränaren i Brage.

2019-02-01
Länk till avsnitt

Jack Lahne: "Jag vill spela i högsta ligan"

Studio Allsvenskan gästas idag av supertalangen Jack Lahne. Den vindsnabbe anfallaren har tillhört Brommapojkarna sen han var 5 år gammal och i juni 2017 gjorde han A-lagsdebut i Superettan, blott 15 år gammal. Det surras om det mesta när det kommer till BP, allt från A-laget till tränare och vidare till talanger han lirat med. Dessutom pratas det om landslaget, mamma och hur han reagerade på att få veta sin egna prislapp på 15 miljoner. Givetvis snackas det också om hur han ser på framtiden och vilka klubbar som är aktuella.

2019-01-30
Länk till avsnitt

Silly Season: Nu stänger fönstret ? klubbarna måste agera

Studio Allsvenskan ger er allt det senaste från Silly Season i form av de senaste ryktena, klara övergångar och spelarna som lämnat.

2019-01-28
Länk till avsnitt

Alexander Axén: "Allsvenskan kommer vara brutal i år"

Studio Allsvenskan gästas återigen av C Mores expertkommentator Alexander Axén. Ett kärt återseende där vi snackar upp årets Allsvenskan som enligt Axén kommer bli ett getingbo då flera av storlagen satsar stort i år. Axén förklarar bland annat varför han tror att Hammarby hamnar utanför topp 4 och varför han skulle kunna tänka sig laget i framtiden. Vi pratar också om relationen till vännen Bosse Andersson och vad han tror om Djurgårdens chanser i år. Sen går han också igenom hur man ska använda Astrit Ajdarevic på bästa sätt. Vi snackar också om Göteborg och Elfsborgs 2019, för nu är det upp till bevis för båda lagen. Vad tycker han om Poya Ashbagi och Jimmy Thelin som tränare? Sen tar vi givetvis upp ALLA era lyssnarfrågor!

2019-01-25
Länk till avsnitt

Osynliga handen: "Här är toppklubbarna som kommer dominera allsvenska"

Studio Allsvenskan dyker ner i fotbollsekonomi med hjälp av Kristof Vogel som är mannen bakom den mycket uppskattade bloggen den Osynliga handen. I avsnittet pratar vi om de nya TV-avtalet som kommer generera stora summor till de allsvenska klubbarna och hur man ska spenadera pengarna på bästa sätt. Vi snackar också om Malmös dominans, hur AIK ska komma ikapp Malmö ekonomiskt, hur dålig Göteborgs ekonomi är och hur dom ska vända den negativa trenden. Vi snackar också om Djurgården och Hammarby ? vad gör de två lagen rätt och fel? Vi pratar också om storstadslagens största utmanare som tidigare var Elfsborg men som nu är Norrköping. Vi pratar också om Helsingborgs usla ekomoni och att Häcken borde satsa lite mer för att nå toppen. Sen dunkar vi givetvis av ALLA era lyssnarfrågor!

2019-01-23
Länk till avsnitt

Silly Season: "Alla går och väntar på bomben"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett fullsmetat Silly Season-avsnitt där vi går igenom alla rykten och klara övergångar!

2019-01-21
Länk till avsnitt

Darijan Bojanic: "Jag var en snorunge - men jag ångrar inget"

Studio Allsvenskan tog sig ut från studion och träffade Hammarbys Darijan Bojanic på ett café i Hammarby Sjöstad. Därför är ljudet inte lika klockrent som vanligt men vi hoppas ni gillar lite miljöljud! I podden går vi igenom Darijans karriär från supertalang i Öster till den stora flytten till Göteborg som då kallades Real Blåvitt. Hur var den flytten? Varför flög det inte i Blåvitt? Tiden i Helsingborg med Henrik Larsson som tränare, hur han utvecklades i Östersund under Graham Potter, återkomsten och det riktigt stora genombrottet i Helsingborg i Superettan 2018. Vi snackar också om Dybala-tauteringen, att vara en snorunge som mognat, god mat, vinnarskallen, vad Billborn sa till honom när han skulle välja Hammarby, att Norrköping och lag i Holländska ligan var intresserade, konkurrensen på mittfältet, att träna extra, att han är sjukt motiverad, hur grym Andreas Granqvist är och så snackar vi om bad boy-ryktet och tar upp ALLA era lyssnarfrågor.

2019-01-18
Länk till avsnitt

Allt du behöver veta om 08-fotbollen med Oskar Månsson

Podden gästas idag av journalisten och Fotboll Sthlm-grundaren, Oskar Månsson. Efter flera år i branschen med bland annat jobb på Sportbladet, Offside och Expressen startade han sajten som enbart handlar om Stockholms fotbollen. Idag är han hos oss och guidar en igenom allt man behöver veta om 08-lagen. I avsnittet avhandlas allt från hur Norling är att intervjua till varför Bajen är bättre än Djurgården. Det surras silly season, truppbyggen och hur det var att följa med Jesper Jansson bakom kulisserna. Dessutom bjuder Oskar på en 3+ anekdot samt varför AIK-spelarna applåderade honom i ett omklädningsrum i Moskva.

2019-01-16
Länk till avsnitt

Silly Season: "Kapprustningen har börjat!"

Studio Allsvenskan ger er ALLT det senaste från Silly Season! Analyserna, ryktena och ALLA klara övergångar.

2019-01-14
Länk till avsnitt

Josip Ladan: "Rosenberg gör vad han vill i MFF"

Podden gästas av journalisten och MFF-experten Josip Ladan. Det blir fullt fokus på det ljusblå från Skåne. Det pratas om dubbelmötet mot Chelsea i Europa League, Rösler kontra MP och vilket betyg Malmö får sett till hela 2018. Det snackas också om sportchefen Daniel Andersson arbete, Carlos Strandberg och ?Nya Malmö?. Dessutom pratas det om kommande säsongen och de senaste silly season-nyheterna.

2019-01-11
Länk till avsnitt

Felix Hörberg: "Jag vet att AIK är intresserade..."

Studio Allsvenskan gästas idag av Trelleborgtalangen Felix Hörberg. Den 19-årige yttermittfältaren spelade samtliga matcher i Allsvenskan 2018 under sitt debut år. Vi pratar om hur det att som ung spelare få sitt genombrott i Allsvenskan, hur det är att bli nekad kontrakt i Malmös ungdomslag och vad Trelleborg egentligen gjorde på sitt mystiska läger. Dessutom pratar vi kläder, framtiden och varför han inte ens fick byta om i omklädningsrummet efter träningar och match. Sen snackar vi givetvis om alla rykten som cirkulerar kring Felix just nu. Blir det Allsvenskan? Att AIK är intresserade men också klubbar i Belgien och Ryssland

2019-01-09
Länk till avsnitt

Silly Season: "Snor AIK honom framför Djurgården?"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett ännu Silly Season-avsnitt! Vi ger er allt det senaste, klara övergångar och ALLA rykten!

2019-01-07
Länk till avsnitt

Stefan Andreasson: ?Jimmy Thelin är i Barcelona och pluggar dygnet runt?

Studio Allsvenskan gästas av Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson. Han var med och byggde upp Elfsborg från att vara ett lag som krigade i mitten och på den nedre halvan av tabellen till att lyfta Elfsborg till ett topplag och en maktfaktor i svensk fotboll. Vad var avgörande för det? Hur ser ekonomin ut i Elfsborg idag?  Och vad var det som hände 2017 då man sparkade förre tränaren Magnus Haglund. Vi snackar också om 2018 och den nya tränaren Jimmy Thelin. Vad har han gjort med Elfsborg under året? Varför har resultaten uteblivit? Vi snackar också om Silly Season, vad en bra spelaraffär är, att äga sin egen arena, Anders Svenssons betydelse och självklart alla era lyssnarfrågor!

2019-01-04
Länk till avsnitt

Silly Season: "Det är en bra klubb för Kristoffer Olsson"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett rykande hett Silly Season-avsnitt! De senaste ryktena, klara övergångar och analyserna från alla lag!

2019-01-02
Länk till avsnitt

Studio Allsvenskans Årskrönika

Studio Allsvenskan summerar året med en årskrönika signerat Marcus Birro uppläst av Karl-Anders Lindahl. Vi håller också den traditionsenliga galan där vi delar ut pris för olika prestationer under året. Gott nytt år!

2018-12-31
Länk till avsnitt

Robert Laul: "Släpp mig Poya Ashbagi - det är dags att gå vidare"

Studio Allsvenskan gästas av comebackande Robert Laul. Sportbladets nyhetsjägare nummer ett är tillbaka i Allsvenskan och har lovat att 2019 kommer bli året då allsvenskan analyserades med en exakthet som aldrig tidigare skådats. Laul har bland annat lyckats plocka fram att Malmös prestationer i Europa League är lite av ett trendbrott i svensk fotboll. Han ger också sin syn på Göteborg, Djurgården, AIK, Hammarby, Elfsborg, Norrköping inför 2019. Sen surrar vi givetvis om Östersundshärvan och om vårt avsnitt med AFC:s ordförande och Alex Ryssholm. Sen blir det givetvis en del del snack om Lauls fotbollskarriär, åren på sportbladet, alkoholismen och den mörka vägen fram till att han lämnade Sportbladet och Allsvenskan 2015.

2018-12-28
Länk till avsnitt

Heradi Rashidi: ?Jag kör alltid extra men Per Karlsson är på en egen nivå?

Studio Allsvenskan gästas av AIK:s Heradi Rashidi. Testa stör! Vi snackar om uttrycket som hela AIK har anammat och hur det kom till. Sen surrar vi också om hur det är att gå från att sitta på bänken i Dalkurd till att vinna guld med AIK, hur övergången gick till i detalj, läkarundersökningen, meddelandet från Henok Goitom innan han skrev på, matchen och firandet mot Malmö, guldmatchen och firandet i Kalmar, den berömda masken, hur AIK ska nå Champions League nästa säsong, vad han har lärt sig av Norling och så tar vi givetvis upp alla era lyssnarfrågor!

2018-12-26
Länk till avsnitt

Niklas Jarelind: "Jag måste sluta dra Thåström-referenser då"

Studio Allsvenskan gästas av Discoverys kommentator Niklas Jarelind. Ett långt och härligt snack om att få kommentera Discovery får Allsvenskan 2020, att jobba med stora spelare som Kim och Anders, vi snackar Malmös framfart i Europa League och så blir det givetvis en hel del snack om Joakim Thåström.

2018-12-24
Länk till avsnitt

Jonas Olsson: "Jag spelar inte för att bli omtyckt av fansen"

Studio Allsvenskan tar helg med ett episkt avsnitt! Vi gästas av Djurgårdens Jonas Olsson och pratar om den fantastiska resan till New York med Kim Källström, Andreas Isaksson och Johan Elmander innan vi hoppar in i årets säsong. Då pratar vi bland annat om strupgreppet på Alexander Jeremejeff, att möta vännen Marcus Rosenberg, att ha respekt för Nikola Djurdjic, pengar, trash talk, bråket i spelartunneln med Mourinho och Chelsea, att han tog hand om Lukaku i West Brom, Kim Källströms samtal som fick honom att flytta hem, Özcan som tränare, att köpa lägenhet i Stockholm och hus i Kroatien, vad han tycker om filmningar, vad han viskade till Linus Hallenius under match, när han grät senast, hans sunkigaste vana, att bli inskickad i omklädningsrummet under träning och ALLA era lyssnarfrågor!

2018-12-21
Länk till avsnitt

Silly Season: "AIK går för stjärnvärvning från Bundesliga"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett hett Silly Season-avsnitt. Vi ger er allt det senaste från ALLA klubbar och så har vi härlig inside direkt frrån Linus Hallenius och norska kommentarer angående Djurgårdens nya målvakt. Vi snackar givetvis också om Malmös kommande match mot Chelseas och Helsingborgs dystra ekonomi.

2018-12-19
Länk till avsnitt

Johan Arneng: "Djurgården har inte så mycket pengar som folk tror"

Studio Allsvenskan gästas av Discoverys expertkommentator Johan Arneng. Vi pratar också om hans roll i Djurgårdens styrelse som sportsligt ansvarig och så går vi igenom hans aktiva karriär på planen.

2018-12-17
Länk till avsnitt

Alex Ryssholm: "Alla fick en fel bild av AFC från början"

Studio Allsvenskan gästas av AFC Eskilstunas ordförande Alex Ryssholm. För Studio Allsvenskan tar han sig tid och under ett exklusivt samtal berättar han om allt från uppväxten på sovjetiskt barnhem, via tiden som soldat och jobbet som polischef där han arbetade med att jaga den ryska maffian, ett arbete som bland annat ledde till att en av hans bästa vänner blev mördad. Han förlorade sin dotter i en överdos och leder nu en fotbollsklubb som väldigt många har väldigt starka åsikter om. Vi surrar om allt detta, om bytet av stad, om ekonomi, om framtiden, om Allsvenskan och hur nära det egentligen var att Gennaro Gattuso fick jobbet som tränare för AFC Eskilstuna.

2018-12-14
Länk till avsnitt

Linus Hallenius: "Då känner jag bara F*ck you"

Studio Allsvenskan gästas idag av en av årets hetaste spelare i ligan, 18 mål blev det för Linus i Sundsvall i år. Nu går anfallaren kontraktslös och ska välja vad nästa steg i karriären är, hos oss berättar han att förhandlingar pågår. Vi pratar dessutom om människan före fotbollsspelaren, vad som gör att han är i sitt livsform och hur och varför Sundsvall var så bra i år. Det blir också snack om landslaget, Italien, Helsingborg och vad han egentligen fick betalt för soffan.

2018-12-12
Länk till avsnitt

Silly Season: "Har sålt för 221 miljoner men Göteborgs ekonomi är 'värre än någonsin'"

Studio Allsvenskan är tillbaka med det hetaste från Silly Season! Vi går igenom allt och ger er alla analyser från ditt lag! Sen snackar vi också om åtalet mot Daniel Kindberg och att svensk fotboll är i sorg då Malmö FF:s ordförande Håkan Jeppsson tragiskt lämnat oss.

2018-12-10
Länk till avsnitt

Henrik Castegren: "Allt vände efter AIK-matchen"

Studio Allsvenskan gästas av Norrköpings nya stjärnskott Henrik Castegren. Mittbacken som debuterade mot AIK i höstas och var högst bidragande till att Peking bröt AIK:s långa förlustfria svit och pressade AIK in i sista omgången. Vi snackar om den matchen och succén under hösten samt hur det är att vara en av dom som ska ersätta lagkaptenen Andreas Johansson i backlinjen. Henrik Castegren berättar också om den tuffa korsbandsskadan 2017 och vägen tillbaka. Sen blir det givetvis en hel del snack om Simon Thern som var den enda som missade både lagresan till London och den årliga stjärnkvällen som Norrköping arrangerar.

2018-12-07
Länk till avsnitt

Filip Rogic: ?Det här är skillnaden på Alexander Axén och Axel Kjälls Örebro?

Studio Allsvenskan gästas av Örebros mittfältsstjärna Filip Rogic. Under säsongen 2018 slog Filip igenom på riktigt och var en bärande spelare i ett Örebro som gick väldigt starkt på våren. Vi snackar om det och säsongen som senare tappade lite fart. Men också vad som är skillnaden på Örebro med Axel Kjäll som tränare kontra Alexander Axén. Vad gör Örebro annorlunda idag? Och hur ska Örebro nå de högt uppsatta målen som fick Alexander Axén att lämna klubben. Vi snackar också om Filip Rogics framtid i klubben. Lämnar han nu?

2018-12-05
Länk till avsnitt

Silly Season: "Han är en supervärvning ? ska ersätta Kristoffer Olsson"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett hysteriskt fullmatat Silly Season-avsnitt. Vi ger er alla nyheter och alla analyser! Hur ser det ut i ditt lag? Och är spelaren som ryktas in en bra värvning?

2018-12-03
Länk till avsnitt

Marcus Allbäck: "Martin Dahlin har vassa armbågar ? jag lite mjukare"

Studio Allsvenskan gästas av Marcus Allbäck. En av Sveriges bästa anfallare som haft en fin karriär med många år i landslaget men som också spelat i de största ligorna i Europa. Vi pratar också om hur Marcus Allbäck kom till Bari och blev omhändertagen av Klas Ingesson, minnen som får Marcus Allbäck att bli rörd. Vi snackar också om tiden med Erik Hamrén och att han nu börjat jobba som agent tillsammans med Martin Dahlin. Vad är roligast och tråkigast med att vara agent? Hur ser en helt vanlig dag ut? Sen blir det självklart lite surr om Örgryte.

2018-11-30
Länk till avsnitt

William Eskelinen: ?Någon läckte ? jag vet om att det finns intresse?

Studio Allsvenskan gästas av Sundsvalls succémålvakt William Eskelinen! Det är minst sagt ett kärt återseende då William gästade podden tidigare i somras. Efter en stark höst är William nu stekhet på Silly Season-marknaden och ryktas till den allsvenska konkurrenten Djurgården. Vi grillar William givetvis på om det blir en övergång men sen så snackar vi också om Williams starka debutsäsong, när han spikade igen mot AIK inför 50 000 på Friends Arena, att Sundsvall riskerar att bli sönderköpta, en eventuell januariturné med landslaget och att han precis skaffat Per Jonsson som agent.

2018-11-28
Länk till avsnitt

Silly Season: "Han kan gå för 41 miljoner"

Studio Allsvenskan är tillbaka och snackar om helgens kval mellan BP och AFC och ger er allt från Silly Season!

2018-11-26
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.