Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Studio Allsvenskan

Studio Allsvenskan

En podcast om Allsvenskan som leds av Marcus Birro. I panelen sitter Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson och sportjournalisten Philip De Giorgio. Dessutom gästas gänget ofta av allsvenska profiler.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

play.acast.com/s/studioallsvenskan

Avsnitt

SFSU:s Sofia Bohlin: ?Polisen ljuger ? vi har inte haft dialog på två år?

Idag gästas podden av ordföranden från SFSU - Svenska Fotbollssupporterunionen, Sofia Bohlin. Vi pratar om de två turbulenta veckorna inom svensk fotboll och den upptrappningen Polisen gjort mot supporterkulturen. Det blir också snack om hur SFSU arbetar idag. Pyroteknik, dialogen och hur SFSU ska jobba med sina hjärtefrågor i framtiden avhandlas också. Som om det inte vore nog snackar vi dessutom en del IFK Göteborg.

2019-05-17
Länk till avsnitt

"Nu måste man agera ? förläng med honom!"

Vi är tillbaka med ett klassiskt avsnitt där vi summerar veckans matcher och den underhållande nionde omgången. Dessutom snackar vi om Henkes pappas flört med Norrby, varför Djurgården borde förlänga med Danielson redan nu och sen blev det en hel del skratt också.

2019-05-17
Länk till avsnitt

Polisen Ola Österling: "Spel inför tomma läktare finns med där"

Idag gästas podden av Ola Österling från Polisens kommunikationsavdelning i Stockholm. Vi pratar om de två senaste veckornas upptrappning emot fotbollssupportrar. Det blir snack om bengaler, villkorstrappan, OH-flaggor, dialogen och hur Polisen ska återfå förtroendet från supportrarna. Dessutom pratar vi om det uppmärksammade batongslaget, ?ska jag bryta ditt finger?" och efterspelet från matchen mellan Djurgården och AIK.

2019-05-16
Länk till avsnitt

Polisen Fredrik Gårdare: ?Gängkriminaliteten har letat sig in på läktarna?

Podden gästas idag av kriminalkommissarie Fredrik Gårdare. I detta avsnitt pratar vi om kriminella nätverk som letat sig in i agentvärlden och på läktarna samt hur utbrett matchfixning är inom svensk fotboll. Dessutom pratar vi gängkriminalitet, kylskåp på systembolaget, bengaler vs. våld och så blir det lite Kurt Wallander också. Som om det inte vore nog pratar vi om efterspelet av den inställda matchen mellan IFK Göteborg och AIK, händelserna kring Syrianska och samhällsproblem som drabbar fotbollen. Vi sparade frågor om bengaler, tifon och supportrar till ett annat avsnitt med en polis från Supporterpolisen i Stockholm.

2019-05-14
Länk till avsnitt

"Nu börjar det se riktigt bra ut!"

Måndag! Vi rullar ut veckans första avsnitt med ett fullmatat omgångsprogram. Vi pratar om Bajens dominans mot Sirius och försäljningen av Odilon. Dessutom blir det derby, Malmö, självklara kryss och mycket annat.

2019-05-13
Länk till avsnitt

Sebastian Larsson: "Det är klart att jag frågar Mikael Lustig om AIK"

Podden gästas idag av Sebastian Larsson. Vi snackar om åren som ungdomsproffs i England till hur det blev 282 matcher i Premier League, stökige tränaren Paolo Di Canio, AIK:s knackiga säsongsinledning och varför han köpte en helvit Guccikostym. Dessutom blir det prat om konstgräs, 4-3-3 eller 3-5-2, vägen till VM och Lustig till Gnaget. Som om inte det vore nog pratar vi också om efterspelet av hans frisparksmål mot Malmö och varför han tror att Kolbeinn Sigthorsson kommer ta Allsvenskan med storm.

2019-05-09
Länk till avsnitt

Niclas Carlnén, VD Malmö: "Spelare måste älska att ha kravet att alltid vinna"

Podden gästas idag av Malmö FF:s VD Niclas Carlnén. Vi pratar om precis allt man behöver veta om Malmö FF, allt från korven i kioskerna till kommande transferfönstret vidare till vad laget behöver göra för att ta nästa steg i Europa och Allsvenskan. Dessutom pratar vi om hans bakgrund som yrkesmilitär, vad som hände när Magnus Pehrsson fick sparken, hur framtida planeringar med utlåningar ser ut, dialogen med Zlatan och andra exil malmöiter.

2019-05-07
Länk till avsnitt

"Hatten av ? det är en kross"

Vi är här igen! Nu med ett fullmatat måndagsavsnitt med en summering av helgens matcher, lite sillyseason, polisens jakt på OH-flaggor och annat smått och gott.

2019-05-06
Länk till avsnitt

Markus Johannesson: "Flera storlag saknar en stark ledare"

Podden gästas idag av ÖIS/Djurgårdshjälten samt SVT-experten Markus Johannesson. Vi pratar om hans karriär från lilla Dalsland till guldkantade Djurgården, hans syn på vinnarmentalitet, Erik Hamrén, konstgräs, bengaler. Dessutom snackar vi flera av topplagens avsaknad av ledare ute på planen, varför Malmö är Sveriges bästa klubb och Stockholmslagen problem och möjligheter. Som om inte det vore nog bjuds vi på flera sköna anekdoter och minnen.

2019-05-02
Länk till avsnitt

Behrang Safari: "Malmö ska ta guld i år. Punkt slut!"

Podden gästas idag av ytterbacken Behrang Safari. Vi pratar om hans otroligt framgångsrika karriär med tio titlar, Malmö nu och då, han positiva inställning till livet. Dessutom blir det snack om den eventuella filmningen mot Liverpool i Champions League, vilka råd man får av tränaren innan man ska gå ut och markera Messi, hans något egendomliga matchrutiner och Malmö FF:s väg framåt. Som om inte det vore nog bjuds vi på flera sköna anekdoter och sen berättar han om varför argentinaren Matias Suarez är den bästa han spelat med.

2019-04-30
Länk till avsnitt

"En galen toppstrid ? sillybomben Berg till Blåvitt "

Ännu en måndag är här! Vi summerar matcherna som spelats under helgen och tar ett stort grepp på Stockholmsderbyt. Vi hör intervjuer med Kjartansson, Karlström och Tankovic. Dessutom får vi höra Discos tankar om försäljningen av Odilon och snackar upp kvällens matcher.

2019-04-29
Länk till avsnitt

"Då kommer det börja blåsa rejält"

Veckoomgång betyder att vi kör ett klassiskt avsnitt med genomgång och summering av alla matcherna från omgången. Dessutom kryddat med silly season, polissnack och minns tillbaka till Andre Pops VM-krönika från 2002.

2019-04-26
Länk till avsnitt

Daniel Kristoffersson: "Så kommer ditt lag värva i sommar"

Podden gästas idag av Expressenjournalisten och sillygurun Daniel Kristoffersson. Vi pratar om resan från Sundsvalls Tidning till att bli kungen av silly season. Sen blir det snack om lagens kommande sommarfönster. Vi berör frågor som: Är Poya rätt man för Blåvitt? Hur många från Norrköping försvinner i sommar? Varför tog inte Malmö in en mittback? Hur ska Bosse Andersson göra med Djurgårdens anfallsuppsättning? Får vi se Lustig och Mange Eriksson i Allsvenskan? Som om det inte vore nog får vi höra om hans livs värsta hårtork samt hur stort hans kontaktnät egentligen är i fotbollsvärlden.

2019-04-23
Länk till avsnitt

"Vad fan är det frågan om?"

Vi är tillbaka efter påskledigheten med ett fullmatat avsnitt från omgång 4:a. Det blir snack om alla matcher och dessutom lite silly season-snack. Sen pratar vi självklart om polisens beslut att förbjuda OH-flaggor.

2019-04-23
Länk till avsnitt

Thomas Wilbacher: ?Journalister har ingen jävla insyn i vad ett supporterskap är?

Podden gästas idag av journalisten och poddprofilen Thomas Wilbacher. Vi snackar supporterkultur, kärleken till Italien och Fiorentina, livet som fotbollstränare för Rönninge/Salem F9. Dessutom blir det ett duell mellan gästen och Birro om vem som kan mest om Italien. Sen pratar vi om Rösler är rätt man för Malmö FF, Norrköping och Hammarbys dåliga inledningen av säsongen och en hel del AIK. Som om det inte vore nog blir det snack om bengaler, stökiga bortaresor i Turin och vilket lag som kommer floppa i Allsvenskan i år.  

2019-04-18
Länk till avsnitt

Guillermo Molins: "Vem fan firar 1-1? AIK kommer få se"

Podden gästas idag av anfallaren Guillermo Molins. Vi snackar om Uruguay, 4 SM-guld med Malmö FF, bråket med Rosenberg, AIK-arnas firande på Friends, hur sjukt mycket pengar man fick i Kina, kaoset i Grekland och hans två jobbiga korsbandsskador. Som om det inte vore nog blir det dessutom prat om konkurrenssituationen i Malmö FF, relationen med Alvbåge och livet som fyrabarnspappa.

2019-04-16
Länk till avsnitt

"Man ska vara orolig om han inte spelar"

Podden är tillbaka med ett klassiskt måndagsavsnitt där vi pratar om helgens hetaste matcher. Dessutom pratar vi om att Norling måste börja spela Goitom från start, Malmöresan, Norrköpings grus i maskineriet och Elfsborgs trea.

2019-04-15
Länk till avsnitt

Henrik Rydström: "Jag var världens sämsta vinnare ? kunde håna allt och alla"

Podden gästas idag av Sirius nye tränare Henrik Rydström. Vi pratar om vägen från Listerby till att göra över 500 matcher med Kalmar FF och att 2008 lyfta Lennart Johanssons-pokal. Sen blir det snack om tighta shorts, La Manga, duellerna med Sebastian Eriksson och hur mycket Nanne har betytt för honom. Dessutom blir det snack om Sirius väg framåt och vad som egentligen hände när han tvingades bort från Kalmar FF efter 25 år i föreningen.

2019-04-11
Länk till avsnitt

Fotbollslabbet-Ola: ?Här är spelarna som du inte trodde var bäst i ditt lag?

Podden gästas idag av Ola Lidmark Eriksson aka Fantomen. Ola startade AI-företaget Playmaker som tagit fotbolls-Sverige med storm. Vi snackar om allt man behöver veta om expected goals, spindelnät och datadriven information kring fotboll. Dessutom får vi veta vilka spelare som hade bäst statistik förra året samt vilka som underpresterade. Sen pratar vi också om Adidas tracks, Sampdoria, Moshtagh Yaghoubi, Östersunds FK, Henok Goitom och Tobias Hysén.

2019-04-09
Länk till avsnitt

"Han kan säljas för 50 miljoner"

Podden är tillbaka med ett klassiskt måndagsavsnitt. Vi snackar om alla matcher från helgen, de sista sillynyheterna för detta transferfönster och snackar upp matcherna ikväll.

2019-04-08
Länk till avsnitt

Petter Andersson: ?Det är jättekonstigt att vissa lag inte har en mentalcoach?

Podden gästas idag av Petter Andersson. Med förflutet i Hammarby, Groningen och Midtjylland har nu Petter startat ett företag med fokus på rådgivning. Vi snackar om uppväxten i Ljusvattnet som tog honom till eliten, den tuffa skadehistoriken och vad som fick honom att resa sig trots alla skador. Dessutom pratar vi om Kristoffer Olssons otroliga utveckling under 2018, hur stor skillnad det är på Danmark kontra Sverige samt hur känslorna för Hammarby ser ut idag. Sen får vi veta allt kring hur han tänker om mentalträning, rådgivning och mentorskap i och med hans nystartade företag Full Potential Strategy.

2019-04-04
Länk till avsnitt

Magnus Pehrsson: ?En besvikelse att lämna Malmö ? jag var omtyckt där?

Podden gästas idag av Kalmar FF:s nya tränare Magnus Pehrsson. Vi snackar om vägen från spelare till tränare och hur det är att träna samma lag som man spelat i. Dessutom pratar vi om guldet och kaoset med Malmö FF, åren utomlands, hur det är att träna ett landslag kontra klubblag samt hur det är att leva under hot. Sen får vi berättat för oss allt vi behöver veta om Kalmar inför denna säsong. På slutet får vi även höra hur bra AIK:s nye mittback Karol Mets är.

2019-04-02
Länk till avsnitt

"Han är brutalt bra"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett klassiskt måndagsavsnitt med snack om de första matcherna i premiären och silly season. Dessutom bjuder Birro på aprilskämt och Henke tar av sig hatten för Wesströms värvningar.

2019-04-01
Länk till avsnitt

"Här är toppklubbarna som kommer dominera Allsvenskan"

Sista avsnittet i vår alldeles egna allsvenska bibel. Idag blir det startkrönika skriven av Marcus Birro och uppläst av Karl Anders Lindahl, snack om de ekonomiska tabellerna samt uppsnack om samtliga matcher i den första omgången av Allsvenskan. Dessutom bjuds det på en hel del skratt.

2019-03-29
Länk till avsnitt

Studio Allsvenskans bibel 8/9

Åttonde avsnittet i vår alldeles egna allsvenska bibel med krönika, silly season-snack, prat om lagbygget och tabelltippning. Dessutom får man höra spelare och tränares egna ord inför säsongen. Idag bjuder vi på de sista två lagen i ligan nämligen IFK Göteborg och BK Häcken.

2019-03-28
Länk till avsnitt

Studio Allsvenskans bibel 7/9

Sjunde avsnittet i vår alldeles egna allsvenska bibel med krönika, silly season-snack, prat om lagbygget och tabelltippning. Dessutom får man höra spelare och tränares egna ord inför säsongen. Idag bjuder vi på regerande mästarna AIK och Örebro SK.

2019-03-27
Länk till avsnitt

Studio Allsvenskans bibel 6/9

Sjätte avsnittet i vår alldeles egna allsvenska bibel med krönika, silly season-snack, prat om lagbygget och tabelltippning. Dessutom får man höra spelare och tränares egna ord inför säsongen. Idag bjuder vi på Östersunds FK och Kalmar FF.

2019-03-26
Länk till avsnitt

Studio Allsvenskans bibel 5/9

Femte avsnittet i vår alldeles egna allsvenska bibel med krönika, silly season-snack, prat om lagbygget och tabelltippning. Dessutom får man höra spelare och tränares egna ord inför säsongen. Idag bjuder vi på Helsingborgs IF och Djurgårdens IF.

2019-03-25
Länk till avsnitt

Studio Allsvenskans bibel 4/9

Fjärde avsnittet i vår alldeles egna allsvenska bibel med krönika, silly season-snack, prat om lagbygget och tabelltippning. Dessutom får man höra spelare och tränares egna ord inför säsongen. Idag bjuder vi på Hammarby IF och Falkenberg FF.

2019-03-24
Länk till avsnitt

Studio Allsvenskans bibel 3/9

Trejde avsnittet i vår alldeles egna allsvenska bibel med krönika, silly season-snack, prat om lagbygget och tabelltippning. Dessutom får man höra spelare och tränares egna ord inför säsongen. Idag bjuder vi på GIF Sundsvall och IF Elfsborg.

2019-03-23
Länk till avsnitt

Studio Allsvenskans bibel 2/9

Andra avsnittet i vår alldeles egna allsvenska bibel med krönika, silly season-snack, prat om lagbygget och tabelltippning. Dessutom får man höra spelare och tränares egna ord inför säsongen. Idag bjuds det på IFK Norrköping och Sirius.

2019-03-22
Länk till avsnitt

Studio Allsvenskans bibel 1/9

Första avsnittet i vår alldeles egna allsvenska bibel med krönika, silly season-snack, prat om lagbygget och tabelltippning. Dessutom får man höra spelare och tränares egna ord inför säsongen. Först ut AFC Eskilstuna och Malmö FF.

2019-03-21
Länk till avsnitt

Stefan Johannesson: "Nu utreds VAR ? kan kosta Allsvenskan 100 miljoner"

Podden gästas idag av domare Stefan Johannesson, äntligen! Med över 300 dömda allsvenska matcher på meritlistan fick vi chansen att kasta fram alla frågor vi hade till Allsvenskans bästa domare. Vi snackar VAR, filmningar, hur det är att döma Allsvenskan kontra Europa, fysik, och nya regler. Dessutom pratar vi om vad man kan säga till en domare innan det gula kortet åker upp. Som om det inte vore nog bjuds vi också på sköna anekdoter och baksidorna med att vara domare. Vi får också veta hur surret gick med Pirlo efter att han precis dragit in en frispark för Juventus.

2019-03-20
Länk till avsnitt

"Nu har de två veckor på sig att agera"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett måndagsavsnitt där vi snackar semifinalerna i Svenska Cupen. Sen blir det snack om silly season och ståplats vs sittplats.

2019-03-18
Länk till avsnitt

Sebastian Eriksson: "Tror att det blir svårt att få hem Wernbloom, Berg & co"

Podden gästas idag av IFK Göteborgsspelaren Sebastian Eriksson. Ett öppenhjärtigt samtal om medgångar och motgångar. Vi snackar om hur det var att slå sig in i Blåvitt som ungdom, livet i Italien och den korta turbulenta perioden i Grekland. Sen pratar vi livet utanför fotbollen, tatueringar, amerikanska vintagebilar och vad IFK Göteborg måste göra för att inte fortsätta den negativa spiralen. Dessutom surrar vi om eventuella hemvändare till Kamratgården.

2019-03-15
Länk till avsnitt

Totte Nyman: ?Vi ska kriga om guldet?

Podden gästas idag av Norrköpingssonen Christoffer ?Totte? Nyman. Vi pratar om Tottes resa i IFK Norrköping från ungdomslagen till att 2010 skjuta upp laget från Superettan till Allsvenskan och till att fem år senare vinna SM-guld. Dessutom pratar vi om tiden i Eintracht Braunschweig och varför han vände hem till Snoka efter ett turbulent år i Tyskland. Sen blir det lyssnarfrågor från Krunegård, snack om sprutor, luckan efter Ante och Daja, hur det känns att ha en läktarsektion döpt efter sig själv och massa massa mer.

2019-03-13
Länk till avsnitt

"Man blir inte klok på hur laget spelar"

Podden är tillbaka med ett klassiskt måndagsavsnitt där vi pratar om kvartsfinalerna i Svenska Cupen och de hetaste från silly season. Sen försöker vi också lansera tv-serien Birro i Bangkok.

2019-03-11
Länk till avsnitt

Erik Niva: "Han kan bli den bästa vi sett i Allsvenskan"

Podden gästas idag av mannen som inte behöver någon presentation, Erik Niva. Vi snackar om resan från Malmberget till mediebranschen och vidare ut i världen. Dessutom pratar vi en hel del Allsvenskan, Poya Asbaghi, Jesper Nyholm, Ravel Morrison, Norrköping och ett Hammarby utan Kennedy. Vi får dessutom veta vilket krog i Gällivare som slår högst, hur han bygger upp och gör sina hyllade reportage, Farmen-snack samt vem i Allsvenskan som skulle ta plats i Tottenham.

2019-03-08
Länk till avsnitt

Gusten Dahlin: "Topp 3 i Allsvenskan är given"

Podden gästas idag av Gusten Dahlin från Sveriges största sportpodd Tutto Balutto. Vi pratar om hans egna fotbollskarriär som krossades av tunga skador, vägen in i mediebranschen och hur och varför han startade podden tillsammans med Thomas Wilbacher. Sen snackas det såklart också en hel del om Allsvenskan: vilka ska stoppa MFF, vilka kommer topp 3, är Poya rätt man för IFK Göteborg och varför han tror att Kacaniklic blir årets flopp.

2019-03-06
Länk till avsnitt

"Fansen bör vara oroliga nu"

Podden är här med ett klassiskt måndagsavsnitt. Vi snackar om de sista avgörande matcherna i Svenska Cupens gruppspel. Sen blir det prat om det hetaste från silly season.

2019-03-04
Länk till avsnitt

Max Markusson: "Kommande två år kommer vara sjukt tuffa för Blåvitt"

Podden gästas idag av IFK Göteborgs klubbdirektör Max Markusson. Vi pratar om fyrverkerierna på Bravida Arena och efterspelet från derbyt i måndags. Sen snackar vi också om hans egna karriär som fotbollsspelare och hans bakgrund i Häckens styrelse och ievenemangsbranschen. Dessutom pratar vi om Blåvitts ekonomi, turerna kring Mats Gren, dagens trupp, organisationen och egentligen allt man behöver veta om dagens IFK Göteborg. Sen reder vi ut varför ett Blåvitt år är sju vanliga år och sen avslöjas det att ett eller två nyförvärv väntas landa under våren.

2019-03-01
Länk till avsnitt

Mikael Hjelmberg: "Hammarby ska bli topp tre i Skandinavien"

Podden gästas idag av Hammarbys chefscout Mikael Hjelmberg. Vi snackar om hans tränar/scout-karriär i Spånga, AIK och Väsby United. Det pratas också om Bajens alla nyförvärv inför säsongen med stor vikt på den 18-årige supertalangen Odilon Kossonou. Dessutom surras det om scouting, Football Manager, Ghana, familjelivet och södra Brasilien.

2019-02-27
Länk till avsnitt

"Det är pinsamt dåligt"

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett episkt avsnitt! Vi avhandlar helgens matcher i svenska cupen och ger er det senaste från Silly Season!

2019-02-25
Länk till avsnitt

Hasse Backe: "De blir topp tre i Allsvenskan"

Podden gästas idag av fotbollstränaren och tv-profilen Hasse Backe. Vi tryckte på rec sen duggade anekdoterna tätt. Det pratas om tränarkarriären från den obesegrade säsongen med Östers IF till att stå på Aztekastadion i Mexico City inför 115 000 personer. Dessutom pratar vi en hel del Allsvenskan, Malmö FF, Bielsa, trav och framtiden. Som om det inte vore nog snackar vi Manchester City, Svennis och vad som egentligen hände i Panathinaikos, Finland och Notts County.

2019-02-22
Länk till avsnitt

Sead Haksabanovic: "AIK ville låna mig ? men Norrköping erbjöd mer pengar"

Podden gästas idag av supertalangen och den nya Norrköpingsspelaren Sead Haksabanovic. Ett fullmatat avsnitt där det snackas om allt från att göra allsvensk debut som 15-åring till att köpa samma bil som vännen Arnautovic. Dessutom pratar vi om varför det blev lån till Peking framför Gnaget och hur vardagen är i London och klubben West Ham. Som om det inte vore nog pratar vi Montenegro, pengar, bilar och sejouren i Spanien. En och annan skön anekdot blir det också från 19 åringen.

2019-02-20
Länk till avsnitt

Nyförvärven levererar direkt

Studio Allsvenskan är tillbaka med ett fullmatat måndagsavsnitt med det senaste silly season-nyheterna samt snacka om alla matcher i Svenska Cupen, dessutom gratulerar vi programledaren till körkortet.

2019-02-18
Länk till avsnitt

Thomas Lagerlöf: "Jag tvekade aldrig på att ta över Djurgården"

Studio Allsvenskan gästas idag av den ena i Djurgårdens nya tränarduo, Thomas Lagerlöf. Det snackas så klart en hel del om hans 17 år i AIK, åren i Norge, nya tränaruppdraget i Djurgården och tiden i Sirius. Dessutom får vi höra hur det är att springa in i Patrick Vieira, varför han vill ha många vänsterfötter i laget, när han slog ut en vägg i omklädningsrummet i Uppsala och så förklaras begreppet "mitt i skjorta". Som om det inte vore nog blir det prat om Djurgårdens kommande säsong.

2019-02-15
Länk till avsnitt

Bojan Djordjic: "Jag vill bli sportchef i AIK"

Podden gästas idag av den förre fotbollsspelaren och numera TV-experten Bojan Djordjic. Ett varmt och öppenhjärtigt samtal om livet, fotbollen, Alessandro Nesta och hur det är att vinna guld med sina båda favoritlag. Dessutom snackas det AIK anno 2009, skadehelvetet, "kom och ta oss"-kampanjen och fotbollens mörker. Som om det inte vore nog blir det även snack om trash talk, Gnagets framtid och hans tankar på att bli sportchef.

2019-02-13
Länk till avsnitt

Silly Season: "Nu har stjärnvärvningarna landat"

Äntligen Silly Season-måndag! Vi ger er alla rykten och klara övergångar!

2019-02-11
Länk till avsnitt

Mathias Ranégie: ?Du missar mycket av livet som fotbollsspelare ? men det har inte jag gjort"

Podden gästas idag av ingen mindre än anfallaren Mathias Ranégie. Ett fullmatat avsnitt med massa härliga anekdoter och fotbollssurr om hur han klättrade från div5 till Serie A. Några av de sakerna som det snackas om är: bilar, papparollen, Benatias klädval, Samba, göra mål mot Milan, dåliga vägval, stök i GBG, Pelle Olsson, en taxi resa i Rom där två gråter och en köper 250 rosor, stekta mackorna på Café Tintin, kärleken till Djurgården, sedelräknarna i Kina, 4 miljoner sign-on och 80.000kr/mån. Som om inte det vore nog bjuder Ragge på en 5+ anekdot om när han skulle förlänga med Häcken och fick vinterdäck i dealen.

2019-02-08
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.