Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Zia och Nessvold i P3

Zia och Nessvold i P3

Somrig talkshow med Oscar Zia och Hampus Nessvold. Humor, allvar och nya gäster varje dag. Ansvarig utgivare: Cajsa Lindberg cajsa.lindberg@sverigesradio.se

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/ziamednessvoldip3

Avsnitt

Farväl med Markus Krunegård

Tårar! Vi gör sommarens sista program men lämnar med en bang! Artisten Markus Krunegård håller oss sällskap med livemusik! Tack för denna sommar. /Jonas

2018-08-17
Länk till avsnitt

Mark Levengood är här!

Sveriges kanske mest älskade människa?! Vi har superkul och pratar sommarprat, Pride, finlandssvenska och mycket mer! Dessutom - om våra värsta dejter!

2018-08-16
Länk till avsnitt

Grant och throw-back-wednesday

Vi har nynnat på Caroline Cederlöf aka Grant hela sommaren och nu kommer hon äntligen till studion. Resten av sändningen ägnas åt återblickar på säsongen som gått.

2018-08-15
Länk till avsnitt

Brott och straff med Dennis Martinsson

Han är doktor i straffrätt! Vi pratar om samtyckeslagen, hårdare straff, bilbränder och ringa narkotikabrott. Dessutom får vi höra historier om när föräldrar varit som mest pinsamma.

2018-08-14
Länk till avsnitt

Härskartekniker med Annakarin Nyberg

Hon är internetforskare och expert på härskartekniker på och utanför nätet. Hampus och Oscar härskar på varandra och blir lagom osams! Dessutom - vad är problemet med dagens ungdom?

2018-08-13
Länk till avsnitt

Maxida Märak ger oss fredagsfeeling

Maxida Märak är artisten, låtskrivaren, producenten och skådespelaren som äntrat det offentliga rummet med dunder och brak. Nu dundrar hon in hos Zia och Nessvold i P3

Maxida är känd för sitt unika nyskapande där Sápmi alltid är norm och produktionerna en överraskning. Hon har en ständig närvaro på spellistor, livescener, TV-apparater, dagstidningar och nu också radio.  Men idag får hon inte träffa Oscar Zia. Hampus Nessvold leder programmet tillsammans med sidekicken Joanna Nordström.
2018-08-10
Länk till avsnitt

Lena Philipssons resa från blyg smålänning till tuff showartist

Hon är kvinnan som gått från att vara en blyg smålänning till tuff showartist. Hon är idag en av Sveriges mest folkkära artister. Idag träffar vi Lena Philipsson.

Lena Philipsson har gjort 21 album, 20 låtar på svensktoppen, 13 gånger i Melodifestivalsammanhang, flera krogshower och flertalet skådespelarinsatser. Och hon är ständigt aktuell.
2018-08-09
Länk till avsnitt

Danny dansar in i onsdagsprogrammet

Med 3 album, 11 singlar. Svenska albumlistan, singellistan, Svensktoppen, Spotifytoppen, grammisar, ''Melodifestivalen'' har han blivit hela Sveriges Gullhöna nr 1. DANNY SAUCEDO är i studion idag

2018-08-08
Länk till avsnitt

En legend i studion - Eva Dahlgren på besök

Hon är 58 år och en livs levande legend och ikon. 23 album och massor av hits'. 9 grammisar, 3 rockbjörnar och invald i Swedish Music Hall of Fame. Eva Dahlgren gästar programmet idag.

Eva Dahlgren har gjort några oförglömliga låtar, t ex ''Ängeln i rummet'', ''Vem tänder stjärnorna'', ''Jag klär av mig naken'' och ''Kom och håll om mig'' och många fler. Idag ska vi undersöka vem Eva Dahlgren som stått på scenen i 40 år är egentligen.
2018-08-07
Länk till avsnitt

Mångdagsskoj med Marcus Berggren

Han är 28 år, från Kungälv och utbildad journalist. Men nu är Marcus Berggren mest känd som komiker. Nu gästar han Zia och Nessvold i P3

Du har hört honom i Tankesmedjan och Tombola Podcast, sett honom på diverse stand up scener runtom i landet, läst något av hans roliga inlägg och med all säkerhet hört hans namn swisha förbi.  Nu ska vi få veta mer om Marcus.
2018-08-06
Länk till avsnitt

En glittrande fredagsfeeling med Alcazar

Dom har TOTALT ägt och fått hela Sverige att dansa i 20 år och deras hit-repetoar är lång i klass med bibeln. Dom glittrar ikapp med stjärnorna är disco personifierat. Alcazar gästar programmet idag.

ALcaar har fått hela Sverige att dansa i 20 år med hits som ''Not A Sinner Nor A Saint'', ''Crying At The Discoteque'', ''This Is The World We Live In'', ''Blame It On The Disco'', ''Stay The Night''. Dom glittrar ikapp med stjärnorna, är disco personiferat, regnbågsikoner deluxe och har en lika självklar plats på den svenska musikscenen, som i historien, som i våra hjärtan. Vi ger i vår studio Lina och Tess och Andreas) alltså ALCAZAR!
2018-08-03
Länk till avsnitt

Molly Sandén i torsdagsspecialen

Hon har gjort mer än allt och är större än störst. Hon är 26 år, har varit artist i 12 år. Släppt 13 singlar. 3 album. Varit på varenda scen, tv-program, radiokanal och spellista.

Molly Sandén har varit på varenda scen, tv-program, radiokanal och spellista. Det som började med ett blygt frö i Junior Eurovision Song Contest har fått gro och nu blommat ut totalt och blivit den absolut vackraste och självklaraste blomman av dom alla som dessutom ständigt fortsätter att vattnas av hit på hit.
2018-08-02
Länk till avsnitt

Den ständigt aktuelle Darin gästar

Från blyg idoldeltagare till självklar stjärna - idag gästade Darin programmet.

Han fyller konsertsalar över hela landet, streamas, skriks efter och älskas. ''Ta mig tillbaka'', ''Money for nothing'', ''Ja må du leva'' och ''Step up'' är bara ett AXPLOCK av all den fantastiska musik som Darin levererar.
2018-08-01
Länk till avsnitt

Sandro Cavazza - en svensk världsartist som flyttat hem

Sandro Cavazza är artisten med den stor röst som utöver sina egna hits även hörts på Avicii produktioner och andra stora sammanhang.

Cavazza har gått från att vara gatutrubadur till de stora musikscenerna i världen. Han har över 600 miljoner streams på både eget material och som feetureartist. Han har samarbetet med artister som Lost Frequencies och Avicii, gett oss låtar så som ''High With Somebody'', ''Without you'', ''So much better'', ''Don't hold me'' och ''What it feels like''.
2018-07-31
Länk till avsnitt

Matmåndag med Erik Hammar

Mästerkocken 2018 ger oss alla sina tips. Dessutom spinner vi vidare på fredagens succé med dialektala ord! Hampus rankar top 3 mest användbara uttrycken som bör bli rikstäckande.

2018-07-30
Länk till avsnitt

Fredag + Felix

Felix Sandman, en av våra hetaste stjärnskott på den svenska artisthimlen.

2018-07-27
Länk till avsnitt

Framgångstorsdag med Alexander Pärleros

Superentreprenör, influencer, föreläsare, poddare, nybliven författare och snart även pappa. Dessutom går vi igenom våra bästa affärsidéer.

2018-07-26
Länk till avsnitt

Extra kul med Therese Sandin

Hon är komiker OCH barnmorska! Det är coolt! Om att starta egna klubbar och vad som är "en typisk tjej-komiker". Dessutom får vi lyssnarnas bästa partytrick!

2018-07-25
Länk till avsnitt

Storartat med Stordalen

Petter Stordalen mannen som började på jordgubbsfältet med sin far och nu äger över 190 hotell, med 16 000 anställda. Hampus och Oscar är också med....

2018-07-24
Länk till avsnitt

YESYESYES med Stina från NONONO

Det är måndag igen och Stina Wäppling är på besök. Hur kom superhiten "Pumpin Blood" till? Hur är det att vara popstjärna och psykolog egentligen? Vi pratar också om trender vi inte förstår oss på.

2018-07-23
Länk till avsnitt

Stand up-fredag med dubbla Hallberg

Messiah Hallberg och Nisse Hallberg alltså! Båda är komiker och vi testar att framföra ett par skämt i studion med blandad framgång. Skratt utlovas!

2018-07-20
Länk till avsnitt

Maria Dufva gör oss kloka på nätsäkerhet för unga

Hon är kriminolog och kan det mesta om ungas användning av sociala medier.

2018-07-19
Länk till avsnitt

Nour El Refai är gäst

Vilken otrolig gäst! Om skådespeleri, social fobi, strukturella problem i samhället, stand up, att spela karaktärer som dör direkt och mycket mer! Dessutom: vad var bättre förr?

2018-07-18
Länk till avsnitt

Omgiven av Tomas Erikson

Han har skrivit den mest sålda boken i Sverige de senaste åren. Vi pratar med Tomas Eriksson om "Omgiven av idioter", personlighetstyper och kritik mot boken.

2018-07-17
Länk till avsnitt

Om sex med "Alla våra ligg"

Nej - inte alla Hampus och Oscars sexpartners! Utan tjejerna från podden med samma namn! Amanda Colldén och Anna Dahlbäck gör oss klokare på temat. Dessutom - vad gör oss mest nostalgiska?

2018-07-16
Länk till avsnitt

Den bästa fredagen med Albin Lee Meldau

Dagens gäst är aktuell med sin debutskiva "About You" och sin medverkan i "Så mycket bättre". Vi får smaka på den otroliga rösten live i studion. Dessutom är det fredagen den 13e och vi pratar OTUR.

2018-07-13
Länk till avsnitt

Mat och Mastio i studion

Mästerkocken Sandra Mastio gästar programmet. Dessutom pratar vi om vad man gör när ingen ser.

2018-07-12
Länk till avsnitt

Jorden runt (i vår studio) med Sandy Stadelman

Hon lämnade allt! Sa upp sig, drog från Sverige för att leva som digital nomad i världen. Dessutom: vad har våra lyssnare gjort för galenskaper in the name of love?

2018-07-11
Länk till avsnitt

Om kroppsaktivism med Linda-Marie Nilsson

Vad betyder det ens? Snart vet ni! Hon är krönikör, influencer och har skrivit bok om det att älska sin kropp. Vi pratar också om att ha en stor bild på Harry Styles på sitt duschdraperi.

2018-07-10
Länk till avsnitt

New week med Newkid!

Alexander "Newkid" Ferrer är dagens gäst. Han pratar öppenhjärtligt om musik, känslor och uppväxt. Dagens tema är dåliga presenter och reaktioner på dessa.

2018-07-09
Länk till avsnitt

Margaux Dietz influerar oss till perfektion

Hon är vår kanske största influencer! Men vad betyder det? Och kan man verkligen dela med sig av hela sitt liv? Det blir kul, det blir allvar, det blir underbart!

2018-07-06
Länk till avsnitt

Nikki Amini är vår torsdags-idol

Hon sitter med i Idol-juryn och har arbetat med Justin Bieber, Rihanna och Taylor Swift. Vill vill såklart veta allt! Dessutom pratar vi om svartsjuka och vilka galenskaper det kan få oss till.

2018-07-05
Länk till avsnitt

Lill-lördag med Sabina Ddumba

En av våra rising stars kommer på besök. Dessutom pratar vi udda favoritdofter. Dessutom nr 2: improvisationsteater!

2018-07-04
Länk till avsnitt

Vi blir fit med Pischa Strindstedt

Vi får besök av en av Sveriges bästa personliga tränare. Men kan hon motivera Hampus att komma igång? Dessutom: vad ljuger svenskar mest om?

2018-07-03
Länk till avsnitt

Emma knycker våra hjärtan

Emma Knyckare är dagens gäst! Vi pratar om den uppmärksammade mansfria festivalen som hon arrangerar, om att bli mamma och typ 20 andra saker. Dagens tema - vilka tvångstankar har du?

2018-07-02
Länk till avsnitt

Vi räddar natten med Eagle-Eye Cherry

Skaparen bakom världshiten "Save Tonight" kommer på besök. Och det visar sig att han gick i skolan med Jennifer Aniston! Vi pratar också om roliga, fasansfulla och oförglömliga förväxlingar.

2018-06-29
Länk till avsnitt

Äntligen ett avsnitt med Lisa Nilsson!

Som ni väntat. En av Sveriges största artister är med oss. Vi snackar mellansnack, danska, feminism, ny musik och mycket mer! Dessutom ett lyssnarsamtal om att skickade nakenbilder till fel person.

2018-06-28
Länk till avsnitt

Guldavsnitt med Anna Hasselborg

Anna Hasselborg är olympisk mästare i curling.

2018-06-27
Länk till avsnitt

Tips och mythbusting med Maria Ahlsén om träning och kost

Är mjölk bra eller dåligt? Och hur var det med LCHF? Hur mycket måste man svettas per dag? Fysiologen Maria Ahlsén hjälper oss! Dessutom: när skämdes du rejält senast?

2018-06-26
Länk till avsnitt

En typisk Jenny Strömstedt-måndag!

Ja ni läste rätt. En av Sveriges coolaste programledare i vår studio! Dessutom pratar vi om saker man vill berätta för någon men inte vågar. Och vi får in ett otroligt starkt samtal på temat.

2018-06-25
Länk till avsnitt

Midsommar med Lovette Jallow!

Kvinnan bakom instagramkontot Black Vogue, Lovette Jallow, är vår fantastiska gäst. Vi pratar även om huruvida midsommar kanske är vår den mest promiskuösa högtid?

2018-06-22
Länk till avsnitt

Nina Rung! Frida Fagerlund! Peter Svensson!

Wow tre gäster!? Journalisten Frida gör oss upplysta kring fotbolls-vm i Ryssland. Experterna Nina och Peter pratar om civilkurage och våld i nära relationer.

2018-06-21
Länk till avsnitt

Extra allt med Little Jinder

Ett program som har allt! Oscar är borta men vem bryr sig?! Josefin Jinder är på besök och vi pratar om civilkurage, ångest, pengar, Gyllene Tider, plocksallad och 30-årskriser.

2018-06-20
Länk till avsnitt

Vi blir världsbäst på efterrätt med Roy Fares!

Vi får besök av entreprenören och konditorn Roy Fares. Vi pratar också om vilka ovanliga matkombinationer som är oväntat goda.

2018-06-19
Länk till avsnitt

Daniel Norberg gästar!

Medan Sverige spelar sin vm-premiär pratar Oscar och Hampus om hur vilken skräck idrott satte i dem under unga år. Dessutom gästar Daniel Norberg och berättar om peruk-humor, utbrändhet och dans.

2018-06-18
Länk till avsnitt

Ekonomisk partyfredag med Frida Boisen

Lyxfällans programledare Frida Boisen styr upp vår röriga ekonomi. Vi pratar även om vilka lögner vi blev intutade i oss som barn som vi släppte alldeles för sent.

2018-06-15
Länk till avsnitt

Orimligt coola Bianca Kronlöf gör vår torsdag

Skådisen Bianca Kronlöf gästar oss! Oscar är iväg på studentfirande men Sofia Nordin går in som perfekt ersättare. Jeopardy! MeToo! Dejtingprofiler!

2018-06-14
Länk till avsnitt

Happy Jankell räddar dagen

Trots nackspärr räddar skådespelaren Happy Jankell programmet ur en knepig sits. Vi pratar om kändisskap, sexscener och Kate Winslet. Dessutom - hur vet man om man ska hälsa med kram eller handslag?

2018-06-13
Länk till avsnitt

Allt om hjärnan med Anders Hansen

Vi har besök av en överläkare i psykiatri. Kan det bli mer intressant? Om träning, stress, ADHD och ångest. Dessutom - vilka är Sveriges härligaste dialekter?

2018-06-12
Länk till avsnitt

PREMÄR! Med musikaliska stjärnskottet Rhys!

Zia och Nessvold är äntligen tillbaka! Vi pratar om vilken mat som är okej att äta offentligt. Och så sätter vi ribban för sommarens gäster med en av Sveriges stora musikaliska framtidshopp.

2018-06-11
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.