Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Zia och Nessvold i P3

Zia och Nessvold i P3

Somrig talkshow med Oscar Zia och Hampus Nessvold. Humor, allvar och nya gäster varje dag. Ansvarig utgivare: Cajsa Lindberg cajsa.lindberg@sverigesradio.se

Prenumerera via iTunes / Apple Podcaster

sverigesradio.se/ziamednessvoldip3

Avsnitt

Nina Rung! Frida Fagerlund! Peter Svensson!

Wow tre gäster!? Journalisten Frida gör oss upplysta kring fotbolls-vm i Ryssland. Experterna Nina och Peter pratar om civilkurage och våld i nära relationer.

2018-06-21
Länk till avsnitt

Extra allt med Little Jinder

Ett program som har allt! Oscar är borta men vem bryr sig?! Josefin Jinder är på besök och vi pratar om civilkurage, ångest, pengar, Gyllene Tider, plocksallad och 30-årskriser.

2018-06-20
Länk till avsnitt

Vi blir världsbäst på efterrätt med Roy Fares!

Vi får besök av entreprenören och konditorn Roy Fares. Vi pratar också om vilka ovanliga matkombinationer som är oväntat goda.

2018-06-19
Länk till avsnitt

Daniel Norberg gästar!

Medan Sverige spelar sin vm-premiär pratar Oscar och Hampus om hur vilken skräck idrott satte i dem under unga år. Dessutom gästar Daniel Norberg och berättar om peruk-humor, utbrändhet och dans.

2018-06-18
Länk till avsnitt

Ekonomisk partyfredag med Frida Boisen

Lyxfällans programledare Frida Boisen styr upp vår röriga ekonomi. Vi pratar även om vilka lögner vi blev intutade i oss som barn som vi släppte alldeles för sent.

2018-06-15
Länk till avsnitt

Orimligt coola Bianca Kronlöf gör vår torsdag

Skådisen Bianca Kronlöf gästar oss! Oscar är iväg på studentfirande men Sofia Nordin går in som perfekt ersättare. Jeopardy! MeToo! Dejtingprofiler!

2018-06-14
Länk till avsnitt

Happy Jankell räddar dagen

Trots nackspärr räddar skådespelaren Happy Jankell programmet ur en knepig sits. Vi pratar om kändisskap, sexscener och Kate Winslet. Dessutom - hur vet man om man ska hälsa med kram eller handslag?

2018-06-13
Länk till avsnitt

Allt om hjärnan med Anders Hansen

Vi har besök av en överläkare i psykiatri. Kan det bli mer intressant? Om träning, stress, ADHD och ångest. Dessutom - vilka är Sveriges härligaste dialekter?

2018-06-12
Länk till avsnitt

PREMÄR! Med musikaliska stjärnskottet Rhys!

Zia och Nessvold är äntligen tillbaka! Vi pratar om vilken mat som är okej att äta offentligt. Och så sätter vi ribban för sommarens gäster med en av Sveriges stora musikaliska framtidshopp.

2018-06-11
Länk till avsnitt

Säsongsfinal med Zia med Nessvold i P3!

Vi hänger med skådespelaren Alexander Karim och spelar upp våra favorit klipp från säsongen som gått.

Zia med Nessvold i P3 bjuder på en magisk säsongsavslutning. Vi börjar första timmen med säsongens sista gäst skådespelaren Alexander Karim.  Alexander Karim är känd från filmer som Johan Falk, Jönssonligan, SVT-serien Äkta Människor och Hollywood produktioner som Zero Dark Thirty och Dying of the Light med Nicolas Cage. Nu är han aktuell i huvudrollen i den nya thrillerserien Advokaten som börjar sändas i början på 2018.  Vi blickar också tillbaka på sommaren och spelar upp våra favorit ögonblick. Vem minns inte när Darin aldrig dök upp, när Leif & Billy från SVT-serien med samma namn hade lite svårt med storstan och när Rachel Mohlin genererade gapskratt.  "Zia med Nessvold i P3" sänds varje vardag i Sveriges Radio P3 kl 14 - 16 hela sommaren. Programmet görs av produktionsbolaget Massa Media. Producent är Malin Winberg och tekniker Maths Källqvist.
2017-08-18
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.