Sveriges 100 mest populära podcasts

Jaktpodden

Jaktpodden

En podcast om jakt och allt därtill. @jaktpodden på Instagram

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

jaktpodden.podbean.com

Avsnitt

Säsong 5 #3 Kråk-duv-kaj-nötskriksjakt

Hallå där! I detta avsnitt tar vi med er lyssnare ut i markerna. Häng med Tomas och Jörgen ut på åkrarna för lite jakt på kråka. Som blev jakt på duva och nötskrika. Dessutom träffade Jörgen av. I alla fall när bandspelaren inte var på ...

 

Välkomna att lyssna!

 

2021-10-14
Länk till avsnitt

Säsong 5 #2 SvanstEin

I förra avsnittet lottade vi ut en jakt. Vinnare blev Kristoffer och Linn som fick hänga med upp till Norrbotten och Svanstein på fågelpremiären. I efterhand så var det nog snarare vi som tog hem fullpotten och hade turen att få jaga och umgås med så trevligt folk som Kristoffer och Linn. Mitt i all trevlighet så passade vi en kväll på att spela in ett avsnitt framför elden med en whisky. 

Välkommen att lyssna!

2021-09-23
Länk till avsnitt

Säsong 5 #1 - Vinn en jakt

Jörgen har varit på hundkurs nere hos Kenth Gustafsson som driver Fågelhundar Höga Kusten tillsammans med sin fru Annethe. Väl på plats passade Jörgen på att intervjua denna fågelhundsgandalf.

Förutom Jörgens eminenta intervju så presenterar vi även höstens tävling som vi tidigare hintat om. Två personer har chansen att följa med oss och jaga i Norrbotten lagom till fågelpremiären. Hur du deltar i tävlingen kan du höra om i veckans avsnitt.

Den 1 augusti presenterar vi vinnarna på vår instagram.

Välkommen att lyssna!

2021-07-25
Länk till avsnitt

Säsong 4 #14 Myrsnaps

Ett nytt avsnitt av Jaktpodden! Nu kommer äntligen svaret på hur Tomas myrsnaps smakade. Dessutom blir det snack om hundträning, skjuta på löpande mål och dessutom så berättar vi lite, litegrann om en kommande lyssnartävling. Där priset är en jakt. I norr. På ett stort område. Om knappt två månader. Det vill ni inte missa!

Välkomna att lyssna!

2021-07-02
Länk till avsnitt

Säsong 4 #13 Schvammel

Så där! Nytt avsnitt! Veckans Jaktpodden består kanske av ganska mycket svammel. Vi pratar om jägarexamen, säljakt och sedan delar Jörgen med sig av sina kunskaper om hur man torröker fågel i skorstensstosen.

Välkomna att lyssna!

2021-06-17
Länk till avsnitt

Säsong 4 #12 Björnmöte och långburk

Så var det dags. Ett nytt avsnitt. I veckans avsnitt spelar vi in över Skype och vill på förhand be om ursäkt å Skypes vägnar då de inte hade den bästa av kvällar.

Tomas har grottat ner sig ännu mer i långhållsskytte och vågar snart kalla de andra långskyttarna för kompisar, Jörgen har skrämt en björn och utöver det så bestämmer vi vilken ammunition som gäller om man bara ska ha en bössa. Dessutom bjuder Jörgen på en hundhistoria från förr.

Välkommen att lyssna!

2021-06-03
Länk till avsnitt

Säsong 4 #11 Viltsafari och fiskeexpert

Ett nytt avsnitt av Jaktpodden ser dagens ljus, och kors i taket så är det bara två veckor sedan förra släpptes?!

I veckans avsnitt åker Tomas och Jörgen på viltsafari på Järnäshalvön. Det blir pratas om valparnas utveckling och det sightseeas ringduvor, harar, hjort och rådjur. Jörgen får även tillfälle att åter igen nämna det alldeles utmärkta röjningsarbetet kring öreälvsleden.

Dessutom har Tomas intervjuat fiskeexperten Philip Swidén som vet hur fisken ska tas. Som grädde på moset så spelas avsnittet in med ny utrustning så vi håller tummarna för bättre ljud.

Välkomna att lyssna!

2021-05-20
Länk till avsnitt

Säsong 4 #10 Tillökning

Jaktpodden har fått tillökning. Efter upprepat tjat och idog övertalning så har vår återkommande gäst Tomas ( @tomas_i_norr ) äntligen gått med på att gå från gäst till fullvärdig medlem i Jaktpodden. Så nu blir vi tre stycken som roddar podden och vår instagram.

På tal om tillökning så har ju Jörgen gått och skaffat sig en till hund. Men mer om det, hur man smyger med labrador, plockar i sär slutstycken och mycket mer i detta av avsnitt.

Välkomna att lyssna!

2021-05-09
Länk till avsnitt

Säsong 4 #9 Kråkjakt och ännu ett mastodontavsnitt

Hallå där! Dags för ännu ett avsnitt av Jaktpodden. I detta avsnitt gästas Jörgen av Tomas Nyberg a.k.a @tomas_i_norr och det blir en del snack om när Johan och Jörgen jagade kråka med Tomas. Det blir också en hel del snack om allt annat vilket gjorde att avsnittet blev Sagan om ringen-långt ... men har man trevligt så har man.

Välkomna att lyssna!

2021-04-09
Länk till avsnitt

Säsong 4 #8 Är det dags att ge upp?

Hallå! Ett nytt avsnitt av Jaktpodden nalkas. Nu är det glest, men plötsligt händer det. Vi fortsätter spela in med en halvbra bärbar inspelningsapparat och i detta avsnitt blir det snack om lågsäsongsjakt, Jörgens nya bössa, prylar och dessutom så har Jörgen varit ute med Johans hund.

Välkomna att lyssna!

2021-02-12
Länk till avsnitt

Säsong 4 #7 Dan före dan

Hallå hallå!

Det nalkas mot jul och ett nytt avsnitt av Jaktpodden ser dagens ljus. Detta avsnitt är inspelat i Jörgens bil då det var lite mycket liv och oljud i "inspelningsstudion".

Det blir som vanligt en massa hundprat och Jörgen ger tips på hur man kan aktivera hunden innan den blivit gammal nog att jaga med, eller när jaktsäsongen är över för den gamle hunden. Vi svarar på frågor och dessutom har vi har tagit tillbaka Listan som var med i tidigare säsonger och vi har också infört "veckans tips". Vi lämnar också ett halvt löfte om att förbättra ljudkvalitén genom att köpa in mikrofoner, vi måste bara gräva längst ner i konkursboet.

Välkomna att lyssna!

2020-12-22
Länk till avsnitt

Säsong 4 #6 Första advent

Hallå där! Det är första advent och ett nytt avsnitt av Jaktpodden kommer ut. Vi har spelat in via Skype, så det låter skräp, men det är vad det är.

Jörgen har jagat en hel del med resultat och Johan kör på med finsk spetsvalpen. Det blir en hel del snack om gamla bössor då Jörgen eventuellt har en ny knallpåk på g.

Välkomna att lyssna!

2020-11-29
Länk till avsnitt

Säsong 4 #5 En stelbent basset

Men hallå! Ett nytt avsnitt av Jaktpodden, så tajt inpå förra avsnittet?!

I veckans avsnitt avhandlas mängda av viktiga saker. Som att det ploppar upp allt fler poddar om jakt, att Jörgen fällde en tår när han såg @hunting_pierre fälla en älg, att chili jagat så pass att hon blev stelbent och kanske viktigast av allt: Har Johan fått skjuta för finsk spetsen?

Det och mycket mer hör du i veckans avsnitt.

Välkomna att lyssna!

2020-10-22
Länk till avsnitt

Säsong 4 #4 Radiotystnaden bryts

Hallå! Efter lite radiotystnad så är Jaktpodden tillbaka. Denna gång har vi återigen med oss fenomenale @tomas_i_norr 

Det blir ett hejdundrande snack om allt möjligt. Hoppas ni orkar hänga med på ett långavsnitt där allt avhandlas.

Välkomna att lyssna! 

2020-10-15
Länk till avsnitt

Säsong 4 # 3 Sundell Hunting

Hallå där! 

Det finns jägare och sedan finns det riktiga jägare, och David Sundell tillhör med största sannolikhet det senare. I veckans avsnitt av Jaktpodden har vi träffat David, eller @sundellhunting som han heter på Instagram och på Youtube. 

Vi snackar älgjakt, jaktfilmer på Youtube och självklart så blir det en hel del björnjakt då den bara är timmar bort när avsnittet släpps. Dessutom får ni höra hur det kan vara att stå så nära en livs levande björn att man inspektera björnens tandrad. Missa inte!

Välkomna att lyssna!

2020-08-20
Länk till avsnitt

Säsong 4 #2 Hundsnack med Helena Lyckoskog

Men hallå där! Det är dags för ett nytt avsnitt av Jaktpodden. Huvudfokus i programmet blir en lång intervju med hundexperten Helena Lyckoskog. Det blir mycket prat om hundvalpar, uppfostran och dessutom ett riktigt experttips när det kommer till koppelträning. Som grädde på moset så avslöjar också Jörgen varför han hockeytacklade en kronhjort.

 

Välkomna att lyssna!

2020-07-23
Länk till avsnitt

Säsong 4 #1 Mr. Jaktkunskap

Välkommen till ett nytt jaktår, och i och med det går Jaktpodden in i säsong 4. I premiäravsnittet för denna säsong intervjuar vi Mr. Jaktkunskap himself, Marcus Nolfelt. Det blir ett långt snack om i stort sett allt som rör jakt. Vi hoppas ljudet är till belåtenhet trots att intervjun gjordes per distans över WWW.

Välkommen att lyssna!

2020-07-03
Länk till avsnitt

Säsong 3 #11 Ett hundans avsnitt

Ännu ett avsnitt av Jaktpodden glider ut i etern och ännu en gång så gästas vi har Tomas nyberg a.k.a @tomas_i_norr 

Veckans avsnitt går i hundens tecken, det blir med andra ord en hel del hundsnack med allt från utställningar och jaktprov till träning och aktivering. Vi pratar också om senaste jakterna och tassar försiktigt runt i björndebatten efter den senaste tidens skyddsjakter.

Välkommen att lyssna!

2020-05-24
Länk till avsnitt

Säsong 3 #10 Mastodontavsnittet

Så var det dags. Jaktpoddens längsta avsnitt genom tiderna. Vi har besök av duktiga Tomas, kanske mer känd på instagram som @tomas_i_norr . Vi pratar jakt med honom och då han är involverad i Jaktkunskap så berättar han mer om hur det fungerar och tanken bakom och mycket mer. Det blir också snack om rekordhöga jakttorn, anfallande rådjur, och att Jörgen skulle kunna hyra ut sin fantastiska frysbox.

Välkomna att lyssna!

2020-05-07
Länk till avsnitt

Säsong 3 #9 Blir det någon valp?

Hallå där!

Ännu ett avsnitt av Jaktpodden ser dagens ljus! Hur går det egentligen i jakten på en finsk spetsvalp? Har Johan fått tag i någon? Har Jörgen kanske en egen valp på gång? Det och mycket mer avhandlas i veckans avsnitt!

Välkommen att lyssna!

2020-04-26
Länk till avsnitt

Säsong 3 #8 Teknikens under

Jörgen är på väg till fjälls men tack vare teknikens under så är han med på länk så vi kan helga långfredagen med ett sprillans avsnitt av Jaktpodden.

Johan är fortfarande på jakt efter en finsk spetsvalp, Jörgen ska spana in jaktmarkerna vid fjällstugan, vi svarar på en del frågor och pratar förra veckans kråkjakt som @tomas_i_norr bjöd in oss till!

Så häll upplämplig påskdryck och njut av långfredagen tillsammans med Jaktpodden.

Välkomna att lyssna!

2020-04-10
Länk till avsnitt

Säsong 3 #7 Återförenade

Har ni saknat oss?

Johan har varit söderöver i jobb sedan januari, och när han varit hemma så har Jörgen varit i fjällen - men nu har vi äntligen återförenats och det är dags för ännu ett avsnitt av Jaktpodden.

I veckans avsnitt avhandlas allt från Smålandsresan och hundar till cyklar och bukfetma, dessutom blir det såklart en del frågor och svar.

Så luta er nu tillbaka en timme...

Välkommen att lyssna!

2020-03-26
Länk till avsnitt

Säsong 3 #6 Tomten kom med ett mjukt paket

Så var det dags för Jaktpoddens julavsnitt. Julaftonsmorgonen spenderades i skogen och Chili tog på sig rollen som Tomte och levererade ett mjukt paket rätt in i kikarsiktet. Så luta er tillbaka i kökssoffan, häll upp en glögg eller must och ta en lugn stund tillsammans med Jaktpodden innan Kalle, Tomten och alla andra drar i gång.

2019-12-24
Länk till avsnitt

säsong 3 #5 Jörgens jaktepos

En ny fredag och ett nytt avsnitt av Jaktpodden! Jörgen har varit och gästjagat i både socken och grannsocken med Chili som har drivit både kron, rå och älg. Det, kaffedrickning och mycket mer hör ni i avsnittet.

Välkommen att lyssna!

2019-11-29
Länk till avsnitt

Säsong 3 #4 En riktigt bra vecka

Så där! Det har varit en riktigt bra vecka! Jörgen har fått sig en ny pejl, det har inhandlats en ny bössa, en ung nybliven jägare har varit på besök och äntligen så har det släppt ordentligt för Chili när det kommer till att driva kronhjort.

Allt detta och mer hör ni i senaste avsnittet av Jaktpodden.

Välkommen att lyssna!

2019-11-03
Länk till avsnitt

Säsong 3 #3 Svar på tal

Ännu ett avsnitt av Jaktpodden går ut i etern. I veckans avsnitt pratar vi bland annat om jaktställ. Vi har börjat testa två ställ och i veckans avsnitt får ni höra första intrycken.

Vi svarar också på en drös med frågor, bland annat om vi varit i kontakt med Jakt är jakt angående podden.

Vi kör också två listor och en massa annat.

Välkomna att lyssna!

2019-10-21
Länk till avsnitt

Säsong 3 #2 Vikariens återkomst

Johan har tappat rösten så vikarien Jenny hoppar in. Som vanligt tas de senaste jakterna upp men förutom det så blir det mängda snack om hundar, jakt med hundar, hundträning och massa annat. 

Välkommen in i värmen för att lyssna!

 

2019-10-07
Länk till avsnitt

Säsong 3 #1 Ännu en jaktsäsong är i gång

Så där! Då är säsong tre av Jaktpodden igång. I premiäravsnittet så bjuder vi till på hiskeliga 55 minuter dynga.

Välkomna att lyssna!

2019-09-19
Länk till avsnitt

Säsong 2 #18 Jaktpodden tar semester

OJ OJ OJ! Nu var det längesen. Man kan ju tro att vi glömt slå på jaktradion, för nu har det varit radioskugga ett tag. Hur som helst! Jaktpodden åkte till Spanien, lånade ihop en bärbar inspelningsapparat och spelade in vid poolen. Avsnittet är kanske inte det mest jaktinspirerande vi släppt, och just därför tar podden nu semester (Ja, trots det långa uppehållet som blir det en liten julisemester). Men vi kommer tillbaka i juli/augusti och tills dess så hoppas vi att vi ordnat med inspelningsmöjligheter, förhoppningsvis har vi också jagat lite. Dessutom stundar ju nu en alldeles ny jaktsäsong runt hörnet. Så det vore väl fasen om vi inte kommer tillbaka lite mer peppade då! 

Tills dess önskar vi alla våra kära lyssnare en trevlig sommar!

2019-07-12
Länk till avsnitt

säsong 2 #17 Ta mig till havet

Jaha, ännu ett lite försenat avsnitt av Jaktpodden... På grund av ena halvans bristande jaktlust så kommer veckans avsnitt ut lite sent.

Vi svarar på en del frågor, pratar ganska mycket skit, känner in havet, och ja, det var väl det hele..

Välkomna att lyssna! Ni gör det bra kära lyssnare!

2019-05-10
Länk till avsnitt

Säsong 2 #16 Bäverjakt

Ett nytt avsnitt av Jaktpodden ser dagens ljus. Jörgen planerar att åka och jaga med barnen, Johan har varit på bäverjakt, vi har dessutom testat ett nytt jaktställ, pratar becquerel i vildsvin, nya bössor och mycket annat.

Välkomna att lyssna!

2019-04-27
Länk till avsnitt

Säsong 2 #15 Jaktpodden lagar och klagar

Då veckans avsnitt blev lite försenat så passade vi på att testa att podda samtidigt som vi lagade mat. Inte så lätt, i alla fall inte ljudmässigt. Så vi ber om ursäkt på förhand för dåligt ljud, störande köksfläktar och andra oljud som letade sig in i mikrofonerna. 

I veckans avsnitt så lagar vi mat, det blir entrecôte och biff med rödbetor i brynt smör, kapris, pepparrot och persilja. Medan vi lagade mat betade vi av lite frågor, pratade kråk- och rävjakt och kom fram till att vi är lite småsugna på att testa fasan- och andjakt. Det och mycket annat väntar i veckans avsnitt.

Välkomna att lyssna!

2019-04-14
Länk till avsnitt

Säsong 2 #14 Bävergryta

Inte långt kvar till sommartid men innan dess kommer här ett nytt avsnitt av Jaktpodden. Vi pratar mat, jakt i media och svarar på frågor. Lite som vanligt med andra ord. Dessutom avslöjar vi vilka som vann en prenumeration på Jaktmagasinet Big Game.

Vi ber dessutom om ursäkt för det surrande ljudet i bakgrunden. Inspelningsapparaten hamnade liiiiiite för nära mickarna.

Välkommen att lyssna!

2019-03-28
Länk till avsnitt

Säsong 2 #13 Och vinnaren är ...

Så där! Då var 49 minuter med Jaktpodden ute i etern. I veckans avsnitt svaras det på en mängd frågor. Där allt från kråkjakt till varför vi inte tar ur skogsfågel innan hängning förklaras. Dessutom presenterar vi vinnaren av vår tävling där vi lottar ut ett lockpipepaket från Nordik Predator. Glöm inte att följa oss på Instagram!

Välkommen att lyssna!

2019-03-14
Länk till avsnitt

Säsong 2 #12 En dröm går i uppfyllelse

Så där ja! Ett nytt avsnitt av Jaktpodden ser dagens ljus. Vi har fått många frågor om vintercamo-stället från Alaska Elk så med tanke på det ger vi vår syn på stället. Det blir också lite frågor och svar och vi försöker också summera jaktsäsongen. Dessutom släpper Jörgen en riktig bomb. En dröm som han haft i 23 år kan snart gå i uppfyllelse. 

Välkommen att lyssna!

 

2019-03-01
Länk till avsnitt

Säsong 2 #11 Jakt med stående fågelhund

Hallå där alla fågelhund-lovers! Trots att Johan blev strandad på Arlanda så lyckades Jörgen ändå klara av att trycka på record för att spela in ännu ett avsnitt av Jaktpodden. Denna vecka har Jaktpodden träffat Robert Åkerlind som är rutinerad fågeljägare. Han har jagat med stående fågelhund i över två decennier, han är delägare till Aeris kennel som föder upp pointerhundar, och nu har han dessutom startat upp en Youtubekanal vid namn Grouse channel som ska ta upp allt som är värt veta om jakt med stående fågelhund. Detta är alltså ett fullmatat Jaktpoddenavsnitt om hur det är att jaga med stående fågelhund.

Följ också gärna @grouse_channel på Instagram och glöm för all del inte bort att spana in deras Youtubekanal som lanseras när som helst. Sök på grouse channel på Youtube.

Välkomna att lyssna!

2019-02-15
Länk till avsnitt

Säsong 2 #10 Kungen av rävlock

I veckans avsnitt får Jaktpodden besök. En av gästerna är Jörgens gamla kompis Erik "Rappet" Lund som passerade förbi när det vankades poddinspelning. Den andra gästen är förmodligen en av Sveriges största experter när det kommer till att locka räv: Ulf Lindroth. Han reder ut det mesta när det kommer till hur man ska tänka och göra när man ska locka räv. Stort tack till Ulf som ville gästa Jaktpodden. Missa inte heller att hans jaktfilmer som finns på vimeo.com, sök på Lindroth & Norin.

Välkommen att lyssna!

2019-01-31
Länk till avsnitt

Säsong 2 #9 Smålandsresan

Så var vi tillbaka från Småland och en fantastisk jaktresa. I detta avsnitt blir det såklart en redig rapport därifrån. Det blir också lite frågor och svar och Jörgen får bekänna färg när det vankas oförberett jaktquiz. Dessutom går Jörgen som vanligt i fågelhundstankar, men nu har han tankar på en annan ras än pointer.

Välkomna att lyssna!

2019-01-18
Länk till avsnitt

Säsong 2 #8 Smålandspeppen

Peppen inför nästa veckas jaktresa ner till Småland är enorm då Jenny, Jörgen och Johan ska åka söderut för att hjälpa smålänningarna att beskatta viltstammarna. Johan har fyllt på ammunitionsförrådet och Jörgen har blåst dammet av gamla 30.06:an. Förväntningarna är alltså minst sagt höga. Förutom det så rankar vi jakttidningar, vilken är egentligen bäst?

Välkommen att lyssna!

2019-01-04
Länk till avsnitt

Säsong 2 #7 God jul

Det är julafton, Jörgen och Jesus födelsedag och Jaktpodden kommer ut med ett lite kortare avsnitt, perfekt att dra igång en halvtimme innan Kalle börjar. I veckans avsnitt svarar vi på en hel del frågor i vanlig ordning och lovar mer frekventa släpp av avsnitt framöver. Dessutom river katten Ansgar ner julgranen.

God jul!

2018-12-24
Länk till avsnitt

Säsong 2 #6 Våra fiskekompisar

Är det någon skillnad på jägare och fiskare? Finns det några gemensamma nämnare? Jaktpodden blev inbjuden till podcasten Fiskekompisen och det blev ett långt samtal om jakt, fiske, öl och allt däremellan. Så sjunk ner i skönfåtöljen, luta dig bakåt och lyssna på när fiske och jakt möts.

 

2018-12-10
Länk till avsnitt

Säsong 2 #5 Jakttankar i december

Lagom till 1 december så är det dags för ännu ett avsnitt av Jaktpodden. Vi avslöjar att vi ska spela in ett avsnitt tillsammans med en annan podd, pratar som vanligt om de senaste jakterna och svarar på en hel drös med frågor. Som grädde på moset så får Jörgen än en gång prata om sin favvohund Uman Stej.

Välkommen att lyssna!

2018-12-01
Länk till avsnitt

Säsong 2 #4 älgrädd

Dags för ett nytt avsnitt av Jaktpodden! Vi pratar som vanligt om den gångna jakten, minns tillbaka på legenden Tage och ger terapitips om hur man botar älgrädsla. Dessutom gästar Jenny podden då hon är den som jagat mest av oss på sistone.

Välkomna att lyssna!

Jaktpodden kan ni också följa på instagram, @jaktpodden.

2018-11-05
Länk till avsnitt

Säsong 2 #3 Jakt med hund

Sådärja! Tredje avsnittet, andra säsongen av Jaktpodden ligger nu ute. Det blir mycket prat om hundar då många ställt frågor om detta. Rådjurspremiären är avklarad och Jörgen har luftat Chili. Greta har pensionärsjagat i inlandet och en hel del fågel har dessutom fått bita i gräset. Jörgen har fått uppleva minnen från forna jaktdagar då han fått smyga in på en tjäder under trädskällarjakt. Ett fullproppat avsnitt alltså.

Jaktpodden finns också på instagram, där heter vi @jaktpodden. Bara att följa.

Välkommen att lyssna!

2018-10-03
Länk till avsnitt

Säsong 2 #2 Fredagsfeeling

Inspelning på en fredag! Jörgens dröm går i uppfyllelse då han får bjuda på en bruksöl under inspelningen. Vi pratar jaktmässor, jaktbilar, stövarjakt och försöker svara på en del frågor. 

Välkomna att lyssna! 

Jaktpodden finns på Instagram, @jaktpodden

2018-09-14
Länk till avsnitt

Säsong 2 #1 The resurrection

Jaktpodden är tillbaka med säsong 2. Längesedan sist och en del har hänt. Kommer vi ens att komma ihåg hur man spelar in? Jörgen har luftat stövarna, Johan har jagat fågel, dessutom har Jörgen skaffat fler husdjur, husdjur som han ska äta upp.

In och lyssna!

2018-09-02
Länk till avsnitt

#25 ? "Jag lovar inget"

Kors i taket! Avsnitt 25 är ute i etern! Vi pratar misslyckad rävjakt, Jörgens nya bössa, mest minnesvärda älgjakterna och dessutom blir det en del prat om ved. Inte missa!

Jaktpodden mailar du på [email protected] och följ oss på Instagram, @jaktpodden

2018-03-11
Länk till avsnitt

#24 ? Löftet

Ooooh! Dags för ett riktigt svamligt avsnitt av Jaktpodden. Det blir prat om allt från hur man stillar den värsta jaktabstinensen och skyddsjakt till hur man ska tänka när man köper en begagnad hund. Dessutom lovar Jörgen att till nästa avsnitt jaga räv, köpa ny mobiltelefon och en ny bil. Håller han ett av de löftena så är vi nöjda.

Välkomna att lyssna!

[email protected]

2018-02-15
Länk till avsnitt

#23 ? Bästa jakterna

Ännu ett lite försenat avsnitt. Jörgen går igenom lite inkallnings- och lydnadsknep för hundar, vi pratar om att det går att lindra den värsta jaktabstinensen med bra jaktfilmer, listar säsongens bästa jakter och dessutom kommer vi att gå ner i frekvens under våren. I stället för att släppa ett avsnitt i veckan så går vi tillfälligt ner till ett avsnitt varannan vecka. Detta för att inte sänka den redan låga kvalitén ännu mer. 

Välkomna att lyssna!

[email protected]

Instagram: @jaktpodden

2018-02-04
Länk till avsnitt

#22 ? Skitjakt

Veckans avsnitt blev försenast på grund av jakt. Tyvärr blev jakthelgen inte riktigt vad vi tänkt oss rent jaktmässigt men vi hade trevligt ändå. I veckans avsnitt får ni höra mer om det, vi fortsätter också att beta av lyssnarkommentarerna, berättar vad vi önskar att vi gjort annorlunda när vi ser tillbaka på jaktsäsongen och .... ja, det var väl det. 

Välkommen att lyssna!

Jaktpodden når du [email protected] och en kan följa oss på Instagram där vi heter @jaktpodden

2018-01-28
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.