Sveriges 100 mest populära podcasts

Kattsnackspodden

Kattsnackspodden

Kattsnackspodden är en podcast tillägnad Sveriges vanligaste husdjur, katten. Programledarna Aylen och Sam avverkar olika ämnen högt och lågt rörande katter. Tillsammans med olika kattexperter och andra inbjudna gäster bjuder vi på en humoristisk podd med syfte att ge en bättre förståelse och kunskap om katter.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

kattsnackspodden.se

Avsnitt

Katter & symbolism

I sann halloweenanda pratar Aylen, Sam och Kris-Kicki om varför katten har porträtteras som en ond skepnad och som en satans medhjälpare. Vad grundar sig det här i och har det alltid varit så?

I månadens avsnitt bjuder vi på en historialektion om katter, lite kuriosa om kända seriefigurer och lustiga historier som florerat genom tiderna.

Glöm inte prenumerera på kattsnackspodden!

2019-10-28
Länk till avsnitt

Säsongsstart!

Kattsnackspodden är igång igen!

I dagens avsnitt snackar Aylen, Sam & Kris-Kicki om sommaren och vad våra katter egentligen pysslat med. Kicki pratar om sina framtidsplaner, vi tar upp lite kattnyheter och sist men inte minst presenteras poddens nya upplägg!

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2019-09-16
Länk till avsnitt

Säsongsavslut med frågor och svar

Sam, Aylen och Kris-Kicki är tillbaka på Java whiskers och spelar in vår säsongsavslutning för säsong 3. Vi tar upp lyssnarfrågor som inkommit under säsongen, som tex hur sammaför man hund & katt, salmonella & och hur man hanterar resfeber.

Utöver diverse frågor och kattnyheter får vi ockse erfara att Sam kan inte läsa, Aylen inte kan prata och att Kris-Kickis katt kallblodigt har dödat en fågel.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

 

2019-05-20
Länk till avsnitt

Ett besök på Java Whiskers, Stockholms kattcafé

På grund av att Sam hade en ordentlig mancold blev förra veckans avsnitt inställt. Men nu är vi tillbaka och I veckans avsnitt besöker vi Java Whiskers, det bästa fikastället en crazy cat person kan tänka sig. Vi intervjuar delägare Jon Bäckman om deras verksamhet, hur iden uppstod och självklart om katterna.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2019-05-13
Länk till avsnitt

VAH - Vård av husdjur

Att det finns en lag för VAB, alltså vård av sjukt barn känns ju självklart, i alla fall för oss här i Sverige. Att inte kunna ha möjligheten att vara hemma och ta hand om sitt sjuka barn hade ju varit fullkomligt absurt.

Tänk er om man hade behövt lämna sitt sjuka barn, som man älskar mest av allt i världen till sitt eget öde för att du behövde gå och jobba. tanken är galen!

Varför är det då sån skillnad då det kommer till husdjur? Varför är tanken att få ?vabba? sitt husdjur för många människor lika absurd som att inte få vabba sitt barn?

Tillsammans med Kris-Kicki pratar vi i veckans avsnitt om Vah - vård av husdjur, om egna erfarenheter och om det skulle vara möjligt att genomföra.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2019-04-29
Länk till avsnitt

Katter & barn

Miss mach eller dream team??

Även om det oftast inte är några problem att sammanföra katt med barn så kan det ändå bli en liten process och ur vårt perspektiv är det så klart lika viktigt att katten trivs lika bra i sin nya familjekonstellation som alla andra i familjen. 

I veckans avsnitt tar vi oss en titt på hur katter och barn egentligen funkar ihop. Tillsammans med Kris-Kicki går vi igenon olika scenarier och ger tips på hur dessa ska tacklas.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2019-04-21
Länk till avsnitt

När katten försvinner del 2

Del 2 av 2 av Kattsnackspoddens rymmaravsnitt. Den här veckan möter vi Ann vars katt sprang bort och får höra hennes historia om hur hon lyckades återförenas med sin kisse. Vi träffar också Marianne Runnås som med hjälp av sin hund spårar bortsprungna katter.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2019-04-15
Länk till avsnitt

När katten försvinner del 1

För oss kattföräldrar är det en enorm stress om ens katt försvinner. Oron växer och man vet inte hur man ska gå tillväga för att hitta sin fyrbenta familjemedlem igen.

I det här dubbelavsnittet kommer vi prata om katter på rymmen. Varför försvinner våra katter? Löper vissa kissar större risk att försvinna än andra och vad kan vi göra för att få tillbaka vår katt då lokalsinnet tryter.

I studion för att besvara våra frågor den här veckan har vi besök av ingen mindre än Kris-Kicki.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2019-04-08
Länk till avsnitt

Undervikt hos katt

I tidigare avsnitt har vi pratat om överviktiga katter och att det för huskatter är allt vanligare med lite extra hull. Men hur ser det då ut med underviktiga katter? Vad är egentligen för smalt för en katt? vad kan ligga bakom det och hur får man dom att fläska på sig?

I veckans avsnitt snackar vi om undervikt hos katt med veterinär Leilani Nordin.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2019-04-01
Länk till avsnitt

Del 2: Torrfoder vs blötmat

Har du en katt som är slö eller kanske lite tjock då kan lösningen vara så enkelt som att byta foder. För torrfoder som brukar vara det vanligaste att ge sin katt kan nämligen göra din katt, inte bara slö å tjock, utan även riktigt sjuk.

Förra veckan i del 1 pratade vi om näringslära och näringsbrist. Det här är del två av två och idag pratar vi om torrfoder vs blötmat. Även denna vecka samtalar vi med kattbeteendevetare Josephine Norman.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2019-03-25
Länk till avsnitt

Del 1: Näringslära & näringsbrist

Det kan vara svårt att välja kattmat, många köper det dyraste för att försäkra sig om att ens katt får det allra bästa och får i sig all den näring den behöver. fast vad behöver egentligen en katt få i sig för att må bra, och vad kan brist på ett ämne innebära? 

I veckans avsnitt samtalar vi med Kattbeteendevetare Josephine Norman om näringslära hos katt och vad näringsbrist kan innebära.

Glöm inte prenumerera på kattsnackspodden!

2019-03-18
Länk till avsnitt

Utställningskatter

Du som har varit på en kattutställning nån gång vet ungefär hur det ser ut. En massa borstande och fixande blandat med hoppfulla ägare. Men är utställningslivet verkligen så trevligt för katten? Är det kul att spendera flera timmar på resande fot och på en utställning eller är utställningen enbart till för människans nöje? Veckans avsnitt handlar om inget mindre än utställningskatter.

 

Glöm inte att prenumerera på Kattsnackspodden!

 

 

2019-03-11
Länk till avsnitt

Katter och fettlever

Ett ämne som vi ofta vidrör i kattsnackspodden är sjukdomen fettlever.  Det är en vanlig sjukdom kanske, till och med den vanligaste leversjukdomen hos katt och om behandling inte sätts in i tid leder sjukdomen oftast till att katten avlider. I dagens ämne ska vi prata om varför katten får fettlever, vilka symptomen är och hur man kan bota det.

 

Glöm inte att prenumerera på Kattsnackspodden!

 

2019-03-04
Länk till avsnitt

Mobbning bland katter

Mobbning är något man oftast förknippar med ett mänskligt beteende men hur ser det ut i kattvärlden, finns det mobbning bland katter och hur hanterar man i sånt fall en sådan situation?

i Veckans avsnitt som handlar om Katter och mobbning är Kattsnackspodden tillbaks i Örebro och träffar vår Kattbeteendevetare Josephine Norman. Lyssna på detta avsnitt och lär er hur ni hanterar taskigt beteende hos era katter om något sådant oturligt nog skulle uppstå.

 

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2019-02-25
Länk till avsnitt

Kattens utsatthet i våldsamma relationer

?Att lämna en våldsam relation innebär inte att du måste lämna din bästa vän bakom dig?

I veckans avsnitt har vi bjudit in organisationen VOOV för en intervju. Lisa Jonsson är ledamot i VOOV Stockholms styrelse och berättar för oss om deras arbete och om hur våld i hemmet även kan drabba våra katter.

VOOV är en ideell organisation utan vinstintresse som förmedlar tillfälliga jourhem åt djur så att våldsutsatta ska kunna fly.

Vill du stödja deras arbete? Swisha till 123 66 740 22 eller via bankgiro 349-1347

2019-02-18
Länk till avsnitt

Stärk din katts självförtroende

Självförtroende är förmodligen någonting som vi alla jobbar med. Att besitta det innebär att man har tillit till sig själv vilket gör en tryggare som person.

Hur fungerar detta för katter? Kan katter ha dåligt självförtroende, Hur påverkar det katten och hur kan vi hjälpa vår katt att förbättra det? vårt premiäravsnitt för säsongen kommer att handla om just att stärka din katts självförtroende.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2019-02-11
Länk till avsnitt

Kattvent & säsongsavslutning

Det är säsongsavslutning i Kattsnackspodden och som vanligt avslutar vi säsongen med ett "frågor och svar" avsnitt. I studion firas även 1:a advent och framförallt kattensdag, alltså kattvent! Vi har inför denna stora dag pyntat studion, bakat lussebullar och kokat glögg för att mysfaktorn ska bli extra hög! 

I vårt liveavsnitt får ni också höra om faror för katten under julen, hur vi tycker att säsongen har gått och när nästa säsongs premiär är.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2018-12-02
Länk till avsnitt

Vi intervjuar Camilla Björkbom på Djurens Rätt

I ett tidigare avsnitt pratade vi med Katthemmet i Vaxholm, I veckans avsnitt pratar vi med några andra hjältar, en organisation som krigar för djurens rättigheter både ute på gatan och uppe i politikens finrum.

Vi träffar Camilla Björkbom, förbundsordförande på Djurens rätt, och får en inblick i deras tankar och arbete för katternas rättigheter.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2018-11-25
Länk till avsnitt

Delad vårdnad av katt

Ibland kan tillvaron kännas lite ensam och drömmen om ett husdjur kan locka, men hur blir det då med framtida resor, diverse övernattningar och alla timmar då man faktiskt inte är hemma?

Tiden räcker inte alltid till men då kan det vara möjligt att dela på vårdnaden. Idag pratar vi om våra erfarenheter kring delad vårdnad av katt, vad man bör tänka på och hur det kan påverka katten?

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2018-11-21
Länk till avsnitt

Intervju med Kattpost

I veckans avsnitt intervjuar vi grundaren av Kattpost, Johanna Pettersson. Vi pratar om hur idén uppstod och hur valet av produkter går till. Vi pratar också om välgörenhet och självklart om kattens status i samhället.

Aylen blir lite starstruck och Fimpen lever som vanligt loppan i bakgrunden.

Som bonus har vi dragit igång en tävling tillsammans med kattpost där den lycklige vinnaren får en adventskalender till sin pälskling! Lyssna och delta!

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2018-11-12
Länk till avsnitt

Ett besök på Vaxholms katthem

Efter att ha pratat om bl.a sommarkatter tidigare i säsongen har vi nu beslutat oss för att besöka ett katthem för att se hur verkligheten egentligen ser ut.

Med Carina Franzén på Vaxholms katthem pratar vi om hur ett omhändertaganden kan gå till, Hur en dag för en katt på ett katthem ser ut och hur en omplaceringsprocess fungerar?

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2018-11-05
Länk till avsnitt

Katter & lek

Att underhålla och stimulera sina katter är såklart viktigt. men hur mycket stimulans behöver dom egentligen för att vara vid god hälsa och må bra i sin tillvaro? 

I veckans avsnitt pratar vi med Kris-Kicki om katter och lek och vilka andra fördelar lek kan ha utöver att hålla katten i trim.

Glöm inte prenumerera på kattsnackspodden!

2018-10-29
Länk till avsnitt

Katter & övervikt

Det sägs att majoriteten av våra huskatter är överviktiga men vad innebär egentligen övervikt hos en katt? Hur mår katten av att vara överviktig, hur förhindrar vi det och vad kan vi göra om katten älskar mat men hatar att motionera?

Vår veterinär Leilani Nordin ger oss svaren i veckans avsnitt som alltså handlar om överviktiga katter.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2018-10-22
Länk till avsnitt

Relationen mellan katt och ägare

För vissa kan katten uppfattas som en oberoende och inte samarbetsvillig varelse, och det kan tyckas vara något unikt när katt och ägare har en stark och genuin relation till varandra.

Dagens avsnitt går lite i kärlekens tecken. Vi ska nämligen snacka om hur mycket vi älskar våra katter, hur de emotionella banden är till sin katt och vad det innebär för både oss framför allt för katten.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2018-10-15
Länk till avsnitt

Seniorkatter

Katten börjar åldras vid 7 år och runt 10 kan den räknas som senior. Deras energi minskar och de sover mer och just därför kan det vara svårt att märka av vissa symptom och beteenden som kan uppkomma när katten blir äldre. 

I veckans avsnitt snackar vi om seniorkatter och vi ger dig tips på vad katten behöver för att ha det lite bättre på äldre dagar. Allt från hälsa och skötsel till sysselsättning och utrustning.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2018-10-08
Länk till avsnitt

Katters vanligaste sjukdomar

Katter är mästare på att dölja om dom är sjuka, så vilka sjukdomar finns det som man bör hålla koll på när man är kattägare?
I veckans avsnitt pratar vi, tillsammans med vår veterinärvän Leilani Nordin, om katter och dess vanligaste sjukdomar, om symptomen och när det är dags att kontakta en veterinär.

Glöm inte prenumerera på kattsnackspodden!

2018-09-30
Länk till avsnitt

Sammanföra två katter

När man vill skaffa en kompis till sin katt är det inte alltid lätt att veta hur man ska introducera dom för varandra. Som tur är går Sam, Aylen och Kris-Kicki igenom alla tips och trix för en lyckad vänskap i dagens ämne!

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden

2018-09-24
Länk till avsnitt

Sommarkatt

När sommaren är på ingång är det många som skaffar katt, men det är inte lika många som får följa med hem när semestern är slut. Ty när sommaren lider mot sitt slut sitter katten kvar övergiven och glömd på altanen.

Fenomenet sommarkatt är ingenting nytt så lagom till sommarens slut pratar vi om just det. Vilket öde går en sommarkatt till mötes och vad ska man göra om man stöter på en katt som man misstänker har blivit övergiven? Tillsammans med vår kattnörd Kris-Kicki diskuterar vi ämnet.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2018-09-17
Länk till avsnitt

Gustav, avel & uppfödare

Andra säsongen inleds med att berätta lite om hur det gick med Gustav och att diskutera avel och uppfödare. Vad kan gå fel och vad borde man vara uppmärksam på när man ska köpa en avelskatt egentligen? 

Dagens ämne reder vi ut med våran Christina Larsson eller som ni kanske känner henne bäst, Kris Kicki.

Glöm inte prenumerera på kattsnackspodden!

2018-09-10
Länk till avsnitt

Säsongsavslutning: Frågor & svar

Säsongsavslutning för Kattsnackspodden!

Vi befinner oss på Alfakattens utställning i Upplands Väsby och tillsammans med Christina Larsson och Ronja Wicksell Tauber besvarar programledare Sam & Aylen alla frågor som har kommit in till oss under säsongens gång.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2018-05-07
Länk till avsnitt

Koppelträna din katt

Bor man i stan eller nära bilvägar så är det kanske inte optimalt att ha sin katt som utekatt, men då kan utflykter i koppel vara ett alternativ. Men är koppel och sele något som passar alla katter?

Kan man lära en gammal katt att gå i koppel? Vilket sele ska man ha? Hur vänjer man den vid selet? Vilka faror kan lura?

Frågorna är många men Christina Larsson från vår expertpanel ger oss svaren i säsongens näst sista avsnitt som handlar om koppelträning.

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2018-04-30
Länk till avsnitt

Kattallergi - Hopplöst fall eller inte?

Vi pratar om kattmänniskornas värsta mardröm, allergi! Är det kört för alla kattälskare där ute om man är allergisk eller finns det hopp? Och i sånt fall vad kan man göra?

Det går vi igenom i veckans avsnitt tillsammans med Kicki Larsson.

Glöm inte prenumerera på kattsnackspodden!

2018-04-23
Länk till avsnitt

Kattungar

Säsongens gulligaste ämne avverkar vi denna vecka, vi snackar nämligen kattungar.

Va ska man tänka på när man har kattungar hemma, hur uppfostrar man de små krabaterna och hur härligt är det egentligen att leva med dom?

Lyssna och mys tillsammans med oss i avsnittet kattungar!

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2018-04-16
Länk till avsnitt

Hur smart är din katt?

Alla tycker vi såklart att våra egna små pälsklingar är de smartaste som finns. Vi lär dem trix och uppfostrar dem att anpassa sig till våra hem, miljöer och vanor.
Men vad innebär egentligen intelligens hos en katt? Är intelligens individuellt och är den mätbar?  

2018-04-12
Länk till avsnitt

Katter & jakt

Katter är kända för att vara duktiga jägare och med sin jaktinstinkt är det också en stor del av kattens liv.

Därför handlar veckans program om katters jaktbeteenden, varför dom släpar hem sina byten, hur det påverkar omgivningen katten bor i och mycket mer.

Lyssna på det här avsnittet om "katter & jakt" så får du kanske lite nya tips på hur du kan tillgodose din lilla jägares jaktbehov!

Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!

2018-04-02
Länk till avsnitt

Inne vs utekatt

Idag snackar vi inne och utekatter. Vad gör din misse när hen är ute, finns det några för- eller nackdelar med att ha sin katt ute eller inne och vad är egentligen bäst för katten?   Lyssna på detta superintressanta avsnitt av Kattsnackspodden och få med dig massor av bra tips för hur du bäst gör med din katt!    Glöm inte prenumerera på Kattsnackspodden!  
2018-03-25
Länk till avsnitt

Att avliva sin katt

Det här avsnittet handlar om avlivning, den hemska känslan när ens käraste väns liv lider mot sitt slut.

Hur tacklar man den hemska dagen, hur går processen till samt hur- och när tar man det hemska beslutet att avsluta sin fyrbenta familjemedlems liv?

Aylen och Sam går igenom detta med djurvårdare Ronja Wicksell Tauber.

 

2018-03-18
Länk till avsnitt

"Min katt förstör mitt hem!"

Vad beror det egentligen på att vissa katter lever om som att det vore säsongsavslutning och bartömning i Åre?

Det här avsnittet tillägnas alla de som har gett upp hoppet om att kunna ha ett anständigt hem, Aylen och Sam snackar nämligen med Kattbeteendevetaren Josephine Norman om katter som lever rövare i hemmet.

Glöm inte prenumerera på kattsnackspodden!

2018-03-12
Länk till avsnitt

Kattens färger och mönster - Hur stor betydelse har det?

Länge har det cirkulerat skrönor kring att kattens pälsfärg påverkar dess sinnesstämmning eller att oddögda katter oftast är döva, men stämmer det?

I dagens program går Sam och Aylen tillsammans med Christina Larsson igenom genetikunderlag för kattens färg och mönster samt hur många av skrönorna där ute som faktiskt stämmer.

Glöm inte prenumerera på kattsnackspodden!

2018-03-04
Länk till avsnitt

Kattens signaler och kroppsspråk

Många tycker att katten är en svårläst och oberäknelig varelse men är det verkligen så? Och hur bra är kattägare egentligen på att tolka de signaler som katterna sänder ut? 

Tillsammans med Christina Larsson går vi i veckans avsnitt igenom kattens beteende och kroppsspråk och hur man ska tolka dessa. 

Glöm inte prenumerera på kattsnackspodden!

2018-02-26
Länk till avsnitt

Kastrering: För- och nackdelar

Vad finns det för fördelar med att kastrera sin katt? Varför gör man det och vad känner katten inför att gå det här ödet till mötes?

Det går programledare Sam och Aylen igenom i veckans avsnitt.

Vad som även dokumenteras är att Fimpen blir kär och stör hela sändningen samt att Sam förmodligen skulle vara världens jobbigaste förälder.

Denna vecka har vi även med oss vår nyaste medlem i vår expertpanel. Ronja Wicksell Tauber, djurvårdare på Anicura!

Glöm inte prenumerera på kattsnackspodden!

2018-02-19
Länk till avsnitt

Kattmat - Hur väljer man rätt foder till sin katt?

Vad ska man tänka på när man väljer kattmat till sin katt? Ska man enbart ge torrfoder, blötmat eller något helt annat?

Tillsammans med kattbeteendevetaren Josephine Norman från Kattsnackspoddens expertpanel reder programledare Sam Och Aylen ut ämnet Kattmat i veckans avsnitt.

Besök vår hemsida kattsnackspodden.se

Följ oss på Facebook

Och instagram, kattsnackspodden.

 

Glöm inte prenumerera på kattsnackspodden!

2018-02-12
Länk till avsnitt

Hur uppfostrar man en katt

Våra tre första avsnitt är främst tillägnat de som är lite sugna på att skaffa katt och därför kommer vi i de tre första avsnitten prata om att skaffa katt, kattvänliga miljöer och uppfostran.

 

I del 3 av 3 är ämnet ?Hur uppfostrar jag min katt??

 

Tillsammans med Christina ?Kicki? Larsson tipsar vi om do´s and dont´s när man ska uppfostra sin katt. Finns det bra och dåliga metoder, funkar dom och kan man ens uppfostra en katt?

Besök vår hemsida, kattsnackspodden.se

Följ oss på Facebook

och instagram, kattsnackspodden.

 

Glöm inte prenumerera på kattsnackspodden!!

2018-02-05
Länk till avsnitt

kattvänligt hem

Våra tre första avsnitt är främst tillägnat de som är lite sugna på att skaffa katt och därför kommer vi i de tre första avsnitten prata om att skaffa katt, kattvänliga miljöer och uppfostran.

I del 2 av 3 är ämnet ?Kattvänligt hem??

Tillsammans med Christina ?Kicki? Larsson pratar vi om hur du kan göra ditt hem så kattvänligt som möjligt. Vi ger tips och råd på hur du kan skapa en trygg, säker och stimulerande miljö för din katt.

Besök vår hemsida, kattsnackspodden.se

Följ oss på Facebook

och instagram, kattsnackspodden

 

Glöm inte prenumerera på kattsnackspodden!!

2018-01-29
Länk till avsnitt

Att skaffa Katt

Kattsnackspodden har premiär!!

Våra första avsnitt är främst tillägnat de som är lite sugna på att skaffa katt och därför kommer vi i de tre första delarna prata om skaffa katt, uppfostran och kattvänliga miljöer.

I del 1 av 3 är ämnet "att skaffa katt".

Programledare Sam och Aylen tillsammans med Christina "Kicki" Larsson tipsar om vad man ska tänka på innan man skaffar katt, vad man ska göra när katten kommer till sitt nya hem och eventuella faror som kan lura i hemmet.

Besök vår hemsida, kattsnackspodden.se

Följ oss på Facebook

och instagram, kattsnackspodden

Glöm inte att prenumerera på Kattsnackspodden!

2018-01-22
Länk till avsnitt

Kattsnackspodden Teaser

En liten teaser inför vår nya tuffa podcast.. Kattsnackspodden!

Är du en kattmänniska (eller bara nyfiken) som vill veta mer om katters beteende.. häng då med oss! Vi tar upp allt rörande just katter.

Besök vår hemsida, kattsnackspodden.se

Följ oss på Facebook

och instagram, kattsnackspodden

 

Glöm inte att följa oss här och på sociala medier!

2017-12-24
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.