Sveriges 100 mest populära podcasts

Mord Mot Mord

Mord Mot Mord

Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination ? mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne. Mord mot mord kan du lyssna på redan på onsdag, bara på Podplay! Lyssna på podplay.se eller i appen.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/33203/mord-mot-mord

Avsnitt

219. Busskidnappningen i Chowchilla och Mordet på Melinda Pleskovic

Karin berättar om när en hel buss med skolbarn försvann spårlöst i Chowchilla, Kalifornien 1976. Anna berättar om Melinda Pleskovic som efter månader av att ha blivit utsatt för inbrott, små stölder och fönstertittare, hittades mördad i sitt hus i Strongsville, Kalifornien. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-06-23
Länk till avsnitt

218. Mordet på Donnah Winger och Vampyr-klanen i Kentucky

Anna berättar om Donnah Winger, som efter en läskig taxiresa hem från flygplatsen i St Louis mördades i sitt hem. Karin berättar om morden på Naoma Ruth Queen och Richard Wendorf, och om deras dotter Heather Wendorfs försvinnande. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-06-16
Länk till avsnitt

217. Mordet på Anderson do Carmo och Kvinnan som gick på sin egen begravning.

Karin berättar om Flordelis dos Santos de Souza, hela Brasiliens mamma, som adopterade 50 barn och blev religiös superstjärna och politiker. 2019 mördades hennes man Anderson do Carmo med 30 skott utanför deras hus, men vem var egentligen gärningsmannen? Anna berättar om legendaren Noela Rukundo, som dök upp på sin egen begravning med orden "Surprise! I'm alive!". Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-06-09
Länk till avsnitt

216: LIVE I GÖTEBORG: Charles Starkweather och Göteborg 19650729

Så var det äntligen dags för livepodden på Lisebergsteatern i Göteborg! Anna berättar om massmördaren Charles Starkweather, som tog med sig sin flickvän Caril Ann Fugate på en mördarturné i Nebraska och Wyoming 1958. Karin berättar om en intensiv dag i Göteborgs kriminalhistoria: Den 29 juli 1965, då fyra människor försvann och planer för ett märkligt bankrån sattes i verket. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-06-02
Länk till avsnitt

215. Miljardärsmordet i Monaco och Väskmordet i Florida

Karin berättar om mordet på Mohamed Darwich och Hélène Pastor i Nice 2014. Hélène var Monacos rikaste kvinna och snart spekulerades det vilt om vem som kan ha legat bakom attacken. Anna berättar om Jorge Torres Jr., som 2021 hittades död i en resväska av flickvännen Sarah Boone i deras gemensamma hem i Winter Park, Florida. Biljetter till livepodden i GBG 29/5: https://stauppbolaget.se/mordmotmord/ Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-05-26
Länk till avsnitt

214. Zebb Quinns försvinnande och De skeppsbrutna på ?Ata

Anna berättar om Zebb Quinn som försvann i januari år 2000 ? och det skulle ta 17 år innan en potentiell gärningsman häktades. Karin berättar om Sione Fatau, "Mano" Totau, Kolo Fekitoa, Luke Veikoso, Tevita Siola'a och Fatai Latu, som drömde om att segla till Fiji, men blev skeppsbrutna på en liten, vulkanisk ö istället. Biljetter till livepodden i GBG 29/5: https://stauppbolaget.se/mordmotmord/ Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-05-19
Länk till avsnitt

213. Föräldramordet i Verona och mordet på Yiannoulla Yianni

Anna berättar om paret Antonio Maso och Mariarosa Tessari som hittades brutalt mördade i sitt hem i Montecchia di Crosara i Italien 1991. Karin berättar om Yiannoulla Yianni, som mördades i sitt hem i centrala London, mitt på dagen en sommarfredag 1982, och två vittnen såg gärningsmannen. Trots det skulle det ta 34 år att döma honom för brottet. Biljetter till livepodden i GBG 29/5: https://stauppbolaget.se/mordmotmord/ Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-05-12
Länk till avsnitt

212. Dykardöden vid SS Yongala och mordet på Karen Gregory

Karin berättar om Tina Watson, som dog under ett dyk vid vraket Yongala utanför Australiens kust. Var det en olycka eller var Gabe Watson, Tinas man sen elva dagar, inblandad? Anna berättar om Karen Gregory, som hittades brutalt mördad i sitt hem i Florida 1984, och vars mördare var närmare än polisen kunnat ana. Biljetter till livepodden i GBG 29/5: https://stauppbolaget.se/mordmotmord/ Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-05-05
Länk till avsnitt

211. Mordet på Heather Quan och Badrocksmordet i Hammerdal

Anna berättar om Ryan Waller som greps för mordet på sin flickvän Heather Quan, men under förhöret framkom något som gjorde att Ryan gick från förövare till offer. Karin berättar om Ingeborg Westholm som hittades strypt med skärpet på sitt badrock i en vägkorsning i Jämtland 1941. Biljetter till livepodden i GBG 29/5: https://stauppbolaget.se/mordmotmord/ Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-04-28
Länk till avsnitt

210. Hix-Snook-fallet och mordet på Bruce Firman

Karin berättar om Theora Hix som hittades mördad vid en skjutbana i Ohio 1929 ? en historia om en normbrytande kvinna, en tweedig professor och en skvallerpress som gick LOSS. Anna berättar om Bruce Firman som mördades i sitt garage 2001, i ett beställningsmord med oväntad inblandning. Biljetter till livepodden i GBG 29/5: https://stauppbolaget.se/mordmotmord/ Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-04-21
Länk till avsnitt

209. Spionen i ryggsäcken och Dubbelmordet i Redding

Anna berättar om Mi6-kodknäckaren Gareth Williams mystiska död, och presenterar olika teorier om hur det gick till när han hittades död i en ryggsäck i sitt hem i London. Karin berättar om Gary Matson och Winfield Mowder, som sköts till döds med 15 kulor av ett brödrapar som påstod att de utförde ett uppdrag från Gud. Biljetter till livepodden i GBG 29/5: https://stauppbolaget.se/mordmotmord/ Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-04-14
Länk till avsnitt

208. The Pyjama killer och mordet på Megan Kalajzich

Karin berättar om David och Penelope Jackson, och ett mord som utlöstes av ett fyra timmar långt Zoomsamtal och ett biff-tillbehör. Anna berättar om Megan Kalajzich som sköts till döds i sin säng i Sydney 1986. Megans man Andrew, som låg bredvid, överlevde dock mirakulöst...? Biljetter till livepodden i GBG 29/5: https://stauppbolaget.se/mordmotmord/ Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-04-07
Länk till avsnitt

207. Mordet på Kendra Hatcher och Iskalla Inez Magnusson

I veckans avsnitt berättar Anna om Kendra Hatcher, som sköts i sitt garage i september 2015 i ett beställningsmord som hennes pojkväns ex låg bakom. Karin berättar om Inez Magnusson, en av Sveriges värsta sol- och vårare, som fick skinnade "halva adelskalendern" på miljontals kronor. Biljetter till livepodden i GBG 29/5: https://stauppbolaget.se/mordmotmord/ Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-03-31
Länk till avsnitt

206. LIVE I STOCKHOLM: Leopold & Loeb och von Sydowska morden

I veckans avsnitt, inspelat live på Scalateatern i Stockholm, berättar Karin först om mordet på Bobby Fransk och Nathan Leopold och Richard Loebs, två med övertro på sig själva som övermänniskor. Efter pausen djupdyker Anna i en svensk kriminalklassiker ? när Hjalmar von Sydow, Karolina Herou och Ebba Hamn mördades av Hjalmars son Fredrik von Sydow. Biljetter till livepodden i GBG 29/5: https://stauppbolaget.se/mordmotmord/ Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-03-23
Länk till avsnitt

205. Mysteriet vid Lane Cove River och Massmordet på Eight Immortals Restaurant

Anna berättar om Margaret Chandler och Gilbert Bogle, som hittades döda vid en flod i Sydney 1963 och Karin om familjen Zheng som mördades på sin restaurang i Macau 1985. Livepoddsbiljetter: https://stauppbolaget.se/mordmotmord/ Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-03-17
Länk till avsnitt

204. Rosmordet i Atlanta och mordet på familjen Harrison

Karin berättar om Lita McClinton Sullivan, som sköts till döds av en man som levererade rosor till hennes hem i Atlanta 1987. Anna berättar om pappa Bill, mamma Bridget och sonen Caleb Harrison, som alla hittades döda i familjens hem i Mississauga, Kanada med flera års mellanrum. Livepoddsbiljetter: https://stauppbolaget.se/mordmotmord/ Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-03-10
Länk till avsnitt

203. Armen i hajen och The Truth Fellowship

Anna berättar om det så kallade shark arm-fallet, alltså när en haj som kräktes upp en arm framför storpublik på Coogee Aquarium Baths, blev starten för utredningen av det märkliga mordet på Jim Smith. Karin berättar om Chantelle och Leela McDougall och Tony Popic, som försvann tillsammans med sektledaren/bedragaren/domedagsivraren Simon Kadwell 2007. Livepoddsbiljetter: https://stauppbolaget.se/mordmotmord/ Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-03-03
Länk till avsnitt

202. Mordet på Theresa Hak Kyung Cha & Jätteguldmyntskuppen i Berlin

Livepoddsbiljetter: https://stauppbolaget.se/mordmotmord/ Karin berättar om konstnären Theresa Hak Kyung Cha som mördades i Puck Building i New York 1982 och Anna om hur det gick till när ett 100 kg tungt guldmynt stals från Bodemuseum i Berlin 2017. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-02-24
Länk till avsnitt

201. Mordet på Rhonda Hinson och Mördaren Mary Rogers

Anna berättar om Ronda Hinson som en vinternatt 1981 mördades av ett enda skott, som gick in genom bakluckan på hennes bil, igenom förarsätet och nådde till slut Rondas hjärta. Karin berättar om Mary Rogers (inte samma som förra veckan!), som mördade sin man med kloroform och ett misslyckat (?) reptrick. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-02-17
Länk till avsnitt

200. Båtmordet i Göteborg och Mary Rogers mystiska död

Avsnitt 200!! Visst är det otroligt?! Grattis till oss ALLA! I present kan du ge dig själv livepoddsbiljetter på: stauppbolaget.se/mordmotmord I veckans avsnitt berättar Karin om det så kallade båtmordet eller Trierisfallet, då en man hittades död i havet utanför Göteborg 1979. Anna berättar om Mary Rogers, som var något av en IT-girl i New York på 1800-talet och vars död inspirerade Edgar Allan Poes kriminalroman The Mystery of Marie Rogêt. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-02-10
Länk till avsnitt

199. Mördarpolisen i Detroit och Den bortglömda kannibalen

Anna berättar om när Robert Hoyt, som mördades av polisen Raymond Peterson i Detroit 1973, och legendariska Mary Jarrett Jackson som fick stopp på Peterson och blev Detroits första kvinnliga polischef. Karin berättar om seriemördaren och megaäcklet Karl Denke, som jagade samhällets mest utsatta i dåvarande Preussen i början av 1900-talet. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-02-03
Länk till avsnitt

198. Martre Coles och Nunnan från Monza

Karin berättar om Martre Coles som blev kontaktad av konstskolan han drömt om och försvann. Anna berättar om Virginia Maria, som visserligen levde i ett kloster men inte betedde sig supernunnigt alla gånger. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-01-27
Länk till avsnitt

197. Älvmordet på Irland och Pumamordet i Hood County

Karin berättar om Bridget Cleary, som mördades av sina familjemedlemmar eftersom de trodde att hon var en dubbelgångare av sig själv, utsänd av älvor. Anna berättar om Christopher Allen Whiteley som enligt polisen dödades av en puma i december 2020. Men var det verkligen så det gick till? Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-01-20
Länk till avsnitt

196. Dubbelmordet i Tequesta och Turistmordet på Island

Anna berättar om Michelle Mishcon och John Stevens III, som Austin Harrouff mördade i en brutal attack i parets hem 2016. Karin berättar om de franska systrarna Yvette och Marie Luce Bahuaud som åkte till Island 1982, en resa som slutade i tragedi. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-01-13
Länk till avsnitt

195. Jakten på Bible John

Årets första MMM-avsnitt handlar om den seriemördare som härjade i Glasgow i slutet av 60-talet och som fick smeknamnet Bible John eftersom han kunde bibeln så himla bra. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2022-01-06
Länk till avsnitt

194. Kirk Anderson & Manacled mormon-fallet

Specialavsnitt med update kring ett av fallen i avsnitt 99, sen kommer en rejäl genomgång av det inte direkt oproblematiskt namngivna manacled mormon- eller Mormon sex in chains-fallet. Anna berättar om när Joyce McKinney kidnappade sin tidigare pojkvän Kirk Anderson, och allt som hände efter det. Spoiler: Det var EN DEL och allt var helt absurt. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-12-30
Länk till avsnitt

193. Bedragarspecial!

Det blir dubbla bedragare i veckans avsnitt, men våra huvudpersoner skiljer sig rejält. Den ena, John Duval Gluck, ville rädda julen (och skaffa lite goda pengar) och den andra, Robert Hendy-Freegard, ville övertala folk att läsa porrtidningar i kollektivtrafiken (och skaffa lite goda pengar). God jul!!! Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-12-23
Länk till avsnitt

192. Lauren Dumolos försvinnande och Candace & Jacques Mossler

Anna berättar om det olösta fallet med Lauren Dumolos försvinnande den 19 juni 2020 i Cape Coral, Florida. Karin berättar om den oefterhärmliga Candace Mossler och mordet på hennes man Jacques Mossler. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-12-16
Länk till avsnitt

191. Diplomatmordet och Kvinnan som löste sitt eget mordfall

Karin berättar om den diplomaten Alberto Bellardi Ricci höggs ihjäl på den italienska ambassaden i Stockholm juldagen 1947 och Anna om Teresita Basa som påstås ha avslöjat vem hennes mördare var från graven. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-12-09
Länk till avsnitt

190. Giftormsmordet och Gef ? Den talande spökmungon

Anna berättar om hur en kobra blev ett mordvapen i Indien 2020 och Karin den enormt konstiga historien om Gef, en otrevlig talande mungo som påstods bo i bakom väggpanelen på en bondgård på Isle of Man. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-12-02
Länk till avsnitt

189. JoAnn Nichols försvinnande och mordet på Sasha Samsudean

Hej allihopa det är Mord Mot Mord igen! Den här veckan berättar Karin om JoAnn Nichols som försvann spårlöst 1985 och hittades på ett chockerande sätt nästan 30 år senare. Anna berättar om Sasha Samsudean, som så många andra kvinnor bara ville ta sig hem från klubben när hon stötte på ett jävla as. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-11-25
Länk till avsnitt

188. Brandon Swansons försvinnande och De tre dödsfallen i Samara

Anna berättar om Brandon Swanson som körde i diket i Marshall, Minnesota, ringde sina föräldrar för att bli hämtad och försvann spårlöst under samtalet. Karin berättar om de tre dödsfallen runt Ekaterina Sokirskaya i Samara, Ryssland. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-11-18
Länk till avsnitt

187. Cirkusprinsessan Elvira Madigan och familjen McStays försvinnande

Karin berättar om lindansösen Elvira Madigan, eller Hedevig Jensen som hon egentligen hette, och hennes relation till Sixten Sparre. Det var en relation som ledde henne i döden och gjorde henne till en romantikens ikon, men hur var det egentligen? Anna berättar om Joseph, Summer, Gianni och Joseph Jr McStay, en hel familj som försvann spårlöst från sitt hem i Kalifornien 2010. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-11-11
Länk till avsnitt

186. Mordet på Katarzyna Zowada och John Darwins försvinnande

Anna berättar om Katarzyna Zowada som mördades på ett fruktansvärt sätt i Krakow 1998. Karin berättar om John Darwin som tog sin kajak The Orcha till havs 2002 och försvann. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-11-04
Länk till avsnitt

185. Döden i Burari och mordet på Cody Johnson

Karin berättar om de elva medlemmarna av Chundawat-familjen som hittades döda i Delhi 2018 och Anna om Cody Johnson, som försvann bara åtta dagar efter att han gift sig med Jordan Graham. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-10-28
Länk till avsnitt

184. Ashley Reeves försvinnande och "The Lobster Boy"

I veckans avsnitt berättar Anna om Ashley Reeves som sa till sina föräldrar att hon skulle på en arbetsintervju och försvann spårlöst i april 2006. Karin berättar om Grady Stiles Jr, en man som var mer uppskattad som freakshow-artist än bland sin familj och sina vänner. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-10-21
Länk till avsnitt

183. Fallet Jacqueline Sauvage och Helga de la Braches underliga liv

Karin berättar om ett av Frankrikes mest omtalade fall: Jacqueline Savauge och mordet på Norbert Marot. Anna berättar om Helga de la Brache som lurade den svenska överklassen, hovet och riksdagen att hon var en landsförvisad prinsessa. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-10-14
Länk till avsnitt

182. Mordet på Heather Garraus och attacken på Ellen Halbert

Anna berättar om Heather Garraus som mördades av sin mans älskarinna 2007, och Karin om Ellen Halbert som attackerades av en man i ninjakostym i sitt hem 1986 och som sedan dess arbetat för att förändra Texas fängelsesystem. Lyssna på Mord Mot Mord redan på onsdagar i Podplay-appen eller på podplay.se. Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-10-07
Länk till avsnitt

181. Vem satte dit Kelly Peters? och Svindlaren Melissa Caddick

I veckans avsnitt berättar Karin om ett fall med PTA-mammor och planterade droger, som kunde varit hämtat från Desperate Housewives. Anna berättar om storsvindlaren och bedragaren Melissa Caddick, och hennes märkliga försvinnande. Mord Mot Mord släpps på Podplay på onsdagar, och på alla andra plattformar på torsdagar. Lyssna på podplay.se eller i appen! Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-09-30
Länk till avsnitt

180. Mordet på Gretchen Anthony och Gisslandramat i Gladbeck

Anna berättar om när Gretchen Anthony försvann i mars 2020, aka the Covid cover up och Karin om ett av Tysklands mest välkända brott, ett gisslandrama som pågick i 54 timmar och krävde tre liv. Mord Mot Mord släpps på Podplay på onsdagar, och på alla andra plattformar på torsdagar. Lyssna på podplay.se eller i appen! Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-09-23
Länk till avsnitt

179. Resväskmordet på Bali & Mordet på familjen Crawford

I veckans avsnitt berättar Karin om Sheila von Wiese Mack som hittades mördad på Bali 2014 och Anna om familjen Crawford, vars bil hittades nedanför en klippavsats i Australien 1970. Mord Mot Mord släpps på Podplay på onsdagar, och på alla andra plattformar på torsdagar. Lyssna på podplay.se eller i appen! Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-09-16
Länk till avsnitt

178. Mordet på FBI-informatören Susan Smith och Olga Hepnarovás attentat

Anna berättar om hur Susan Smith, FBI-informatören som mördades av FBI-agenten som var ansvarig för henne, och Karin om Olga Hepnarová som körde en lastbil in i en folkmassa i Prag 1973. Mord Mot Mord släpps på Podplay på onsdagar, och på alla andra plattformar på torsdagar. Lyssna på podplay.se eller i appen! Källor och bilder för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-09-09
Länk till avsnitt

177. Sunny von Bülows öde och The Ice Box Murders

Höstsäsongen är igång och det är en jävla rivstart. Karin berättar om arvtagerskan Sunny von Bülow som tillbringade sina sista 28 år i koma efter att... ja vadå?! Anna berättar om mordet på Fred och Edwina Rogers, vilket rakt av är en alldeles fruktansvärd och extremt konstig historia. Numera släpps Mord Mot Mord bara på Podplay på onsdagar, och på alla andra plattformar på torsdagar. Lyssna på podplay.se eller i appen! Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-09-02
Länk till avsnitt

176. Mordet på Sydney Loofe och Flyborgska smällen

Karin berättar om en våldsam explosion på Kungsholmen i Stockholm 1926, och Anna berättar om mordet på Sydney Loofe som matchade med helt fel person på Tinder. Numera släpps Mord Mot Mord bara på Podplay på onsdagar, och på alla andra plattformar på torsdagar. Lyssna på podplay.se eller i appen! Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-08-26
Länk till avsnitt

175. The Grim Sleeper

Karin berättar om en av LAs värsta seriemördare ? en man som terroriserade South Centrals kvinnor under 80-talet, tog en paus på 13 år och sedan plötsligt dök upp igen. Numera släpps Mord Mot Mord bara på Podplay på onsdagar, och på alla andra plattformar på torsdagar. Lyssna på podplay.se eller i appen! Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. I Podplay-appen släpps veckans avsnitt redan på tisdagar. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-08-19
Länk till avsnitt

174. Attacken på Appalachian Trail

Anna berättar om James L. Jordans tragiska liv, som leder fram till att Ronald S. Sanchez Jr. 2019 hittas mördad i ett läger på Appalachian Trail. Numera släpps Mord Mot Mord bara på Podplay på onsdagar, och på alla andra plattformar på torsdagar. Lyssna på podplay.se eller i appen! Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. I Podplay-appen släpps veckans avsnitt redan på tisdagar. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-08-12
Länk till avsnitt

173. Tältmorden i Appojaure

I årets andra sommaravsnitt berättar Karin om dubbelmordet på Janny och Marinus Stegehuis ? det nederländska par som mördades när de tältade utanför Gällivare 1984. Numera släpps Mord Mot Mord bara på Podplay på onsdagar, och på alla andra plattformar på torsdagar. Lyssna på podplay.se eller i appen! Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. I Podplay-appen släpps veckans avsnitt redan på tisdagar. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-07-29
Länk till avsnitt

172. Love has Won

I det första sommaravsnittet berättar Anna om sekten Love Has Won ? en historia som börjar med en avbruten thanksgiving-middag och slutar med en mumifierad kropp på ett hemmabyggt altare. Numera släpps Mord Mot Mord bara på Podplay på onsdagar, och på alla andra plattformar på torsdagar. Lyssna på podplay.se eller i appen! Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. I Podplay-appen släpps veckans avsnitt redan på tisdagar. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-07-15
Länk till avsnitt

171. Mordet på familjen Lin & dubbelmordet i Costa Mesa

Karin berättar om massakern på familjen Lin i Sydney 2009, och Anna om Juri "Julie" Kibuishi som hittades mördad i sin kompis lägenhet i Kalifornien året efter. Numera släpps Mord Mot Mord bara på Podplay på onsdagar, och på alla andra plattformar på torsdagar. Lyssna på podplay.se eller i appen! Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. I Podplay-appen släpps veckans avsnitt redan på tisdagar. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-07-01
Länk till avsnitt

170. Exorcismen av Kennedy Ife & Attacken i Sannahed

Anna berättar om Kennedy Ife, som dog i sitt föräldrahem i London 2016 efter att hans familj försökt driva ut hans demoner. Karin berättar om Signe Larsson, som blev överfallen när hon cyklade i Sannahed utanför Kumla 1913. Numera släpps Mord Mot Mord bara på Podplay på onsdagar, och på alla andra plattformar på torsdagar. Lyssna på podplay.se eller i appen! Källor, länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. I Podplay-appen släpps veckans avsnitt redan på tisdagar. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2021-06-23
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.