Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Mord Mot Mord

Mord Mot Mord

Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination ? mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

radioplay.se/podcast/mord-mot-mord

Avsnitt

81. Kidnappningen av Carlina White & Mordet på Anita Cobby

Hallå vi ska på turné! Norrköping, Malmö, Göteborg, Stockholm, Kalmar, we're coming for you!!! Biljetter finns på Tickster NU, kom och häng + lyssna på när vi gör det här fast liksom live om du fattar. DU fattar! I veckans avsnitt pratar Karin om Netty Pettways speciella livshistoria och Anna Sandell om det fruktansvärt sorgliga mordet på australiensiska Anita Cobby. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-09-17
Länk till avsnitt

80. Mysteriet D.B. Cooper & Sveriges enda skolskjutning

Ja hallå, här kommer ett nytt avsnitt av MMM. Anna berättar den klassiska historien om mysteriet kring den försvunna flygplanskaparen de flesta känner som D.B. Cooper, men som vi nu ska få lära oss egentligen hette Dan Cooper. Karin berättar om skottdramat på Kungälvs läroverk 1961 ? Sveriges första och enda skolskjutning, som bland annat ledde till videovåldsdebatter om Bröderna Cartwright och motioner i riksdagen. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-09-10
Länk till avsnitt

79. Morden på Marianne Vaatstra & på Shanda Sharer

Ledsen hörni, men det här avsnittet blev otroligt jävla sorgligt. Karin Londré berättar om Marianne Vaatstra, en holländsk 16-åring vars mord resulterade i konspirationsteorier, upplopp och en 13 år lång jakt på en mördare. Anna Sandell pratar om Shanda Sharer, som tolv år gammal mördades brutalt av fyra tonårsflickor och vars fruktansvärda öde skakade USA. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-09-03
Länk till avsnitt

78. Mordet på Tanya Petro och Mysteriet med breven i Circleville

Veckans avsnitt har det extremt svaga temat "nån som heter Ron finns med i båda fallen", men låt er ej avskräckas: Båda är starka på andra sätt. Anna Sandell berättar om Tanya Petro, som lyckades starta om sitt liv bara för att stöta på ytterligare en idiot till snubbe. Karin Londré berättar om The Circleville Letter Writer, som under 20 år höll en liten stad i Ohio i skräck och kanske till och med låg bakom ett mord och ett mordförsök. Dessutom: Anna tappar sina fötter. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-08-27
Länk till avsnitt

77. Mordet på Stena Saga & rättegången mot Mark Woodworth

Karin Londré berättar om Hans Arne Grøndahl som mördades på Stena Saga, och om allt som hände efter mordet. Anna Sandell pratar om mordet på Cathy Robertson, mordförsöket på hennes man Lyndel och den långdragna och snurriga utredning som följde på mordet. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-08-20
Länk till avsnitt

76. Sheila och Kate Lyons försvinnande & giftmordet i Fort Worth

Anna Sandell berättar om Sheila och Kate Lyon som försvann 1975 ? ett fall som var kallt i nästan 40 år innan polisen äntligen fick ett rejält break. Karin Londré pratar om familjen Robards ? en historia om ett oväntat mord. Dessutom: reunion, slipsroast och lyckoamuletter. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-08-13
Länk till avsnitt

75. Styckmördaren Peter Lundin & The Vampire of Sacramento

I första avsnittet för HT19 på Mord Mot Mord University pratar Karin Londré om danske kvadrupelmördaren Peter Lundin, och Anna Sandell om seriemördaren Richard Chase ? även känd som The Vampire of Sacramento. Utöver hemskheterna: prat om GES och pikétröjor. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-08-06
Länk till avsnitt

74. Sommarspecial: The Kansas City Strangler

Från 1977 och 16 år framåt mördade Lorenzo Gilyard 13 kvinnor kvinnor i Kansas City, men hans attacker mot kvinnor startade långt innan dess. I årets andra sommarspecial berättar Anna Sandell om en våldtäktsman, stalker, mördare och redigt jävla as. Och så börjar vi med lyssnarfrågor och avslutar med lyssnarnas egna historier.
2019-07-23
Länk till avsnitt

73. Sommarspecial: The Moors Murders

I det första sommaravsnittet berättar Karin Londré om två av Storbritanniens mest hatade seriemördare: Ian Brady och Myra Hindley ? ett fall som sträcker sig över årtionden och som fortfarande får utrymme i media. Dessutom svaras det på lyssnarfrågor och läses lyssnarhistorier. Samarbeten:?- Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.?? Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-07-09
Länk till avsnitt

72. Skotten mot Dawn Weiss & Familjemordet på Dupont de Ligonnès

Anna Sandell berättar om Dawn Weiss, som tillsammans med sina två döttrar utsattes för ett inbrottsförsök som slutade i något helt annat. Karin Londré berättar om den franska familjen Dupont de Ligonnès. Fem av familjemedlemmarna hittades mördade i april 2011 ? den femte har varit försvunnen sedan dess. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-06-25
Länk till avsnitt

71. Bomben på Vegagatan & mordet på Jason Corbett

Karin Londré berättar om hur och varför en bomb sprängde ett hus på Vegagatan i Göteborg i två delar 1932 ? en historia som avslutas med en dynamitgubbe i munnen på gärningsmannen. Anna Sandell pratar om irländska Jason Corbett, som mördades av sin fru och svärfar ? men varför?! ??Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-06-18
Länk till avsnitt

70. Sadisten Lloyd Fletcher & mordet på Yara Gambirasio

Anna Sandell berättar om den 1000% vidriga sadisten Lloyd Fletcher, som började begå våldsamma brott mot kvinnor innan han hann fylla 14, och fortsatte så länge han kunde. Karin Londré pratar om mordet på den italienska flickan Yara Gambirasio, vilket ledde till en gigantisk utredning där polisen bland annat testade 22 000 DNA-prov.?? ??Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-06-11
Länk till avsnitt

69. The Peterborough Ditch Murders & The Station Strangler

Karin Londré berättar om nåt så ovanligt som en kvinnlig lustmördare: Joanna Dennehy, som mördade tre män i Storbritannien i mars 2013. Anna Sandell pratar om Norman Afzal Simons, aka Station Strangler ? en av Sydafrikas värsta seriemördare någonsin. ??Samarbete:? Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden?? Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-06-04
Länk till avsnitt

68. Mordet på Heather Rich & Den ryska dockmakaren

Anna Sandell berättar om det fruktansvärda mordet på Heather Rich, som skulle kunna vara hämtat från den mörkaste high school-film du kan tänka dig. Karin Londré har återigen brutit mot reglerna och valt ett fall där ingen mördas: Anatoly Moskvin, gravplundraren som gjorde dockor av döda kroppar. Samarbeten: - Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden. - Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-05-28
Länk till avsnitt

67. Mordet i Mölndal 1974 & Van Breda-massakern

Karin Londré berättar om det brutala mordet på pianolärarinnan Maria Vinkvist i Mölndal utanför Göteborg 1974, och Anna Sandell om vad som hände när en man med en yxa bröt sig in hemma hos familjen Van Breda i Stellenbosch, Sydafrika. Samarbeten: - Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden. - Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-05-22
Länk till avsnitt

66. Lizzie Borden & Sheila Williams påstådda självmord

Anna Sandell berättar om ett riktigt klassiskt fall ? morden på Andrew Jackson Borden och Abby Durfee Gray Borden, och varför Andrews dotter Lizzie Borden anklagades för dem. Karin Londré berättar om Sheila Williams, som enligt pojkvännen Josiah Ward III begick självmord, men enligt typ alla andra blev mördad.Samarbeten:- Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden.- Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord.Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-05-15
Länk till avsnitt

65. Magdalena Solís & Iwao Hakamada

Karin Londré berättar om Magdalena Solís, aka The High Priestess of blood, som med hjälp av lite Magic tog över en extremt blodig sekt i Mexiko. Anna Sandell berättar historien om Iwao Hakamada, fd proffsboxare och den personen i världen som tillbringat längst tid på death row. Samarbeten: - Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden. - Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-05-08
Länk till avsnitt

64. Marc Dutroux & Volker Eckert

Vi håller oss i Europa i veckans Mord Mot Mord, och det blir i ärlighetens namn extremt jävla hemskt. Anna Sandell berättar om pedofilen Marc Dutroux som, med hjälp av bland andra sin fru, kidnappade flickor och kvinnor och höll dem fångna i månader. Karin Londré berättar om Volker Eckert, en seriemördare som var besatt av hår och under mer än 30 år mördade minst nio kvinnor. Samarbeten: - Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden. - Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-05-01
Länk till avsnitt

63. Alan Abrahamsons mystiska död & Uppskäraren i Aten

Den 25 januari 2018 hittas 71-åriga Alan J Abrahamson död precis utanför ingången till sitt gated community i Palm Beach Gardens i Florida, men polisen hittar inget mordvapen och inget spår efter en gärningsman. Karin Londré berättar den märkliga historien om vad som hade hänt. Anna Sandell pratar om, Antonis Daglis som fick smeknamnet The Athens Ripper efter att han attackerat minst nio kvinnor i, you guessed it, Aten under tre år i mitten av 90-talet.Det här avsnittet berör psykisk ohälsa. Behöver du stöd? Du når Mind Självmordslinjen på telefonnummer 90101 och kan chatta med Mind på https://chat.mind.se/Samarbeten:- Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden.- Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord.Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-04-24
Länk till avsnitt

62. Massakern i Clear Lake & mordet på Birna Brjánsdóttir

Anna Sandell berättar om massakern i Clear Lake, då Rachael Koloroutis, Tiffany Rowell. Marcus Precella och Adelbert Sanchez mördades av två av sina vänner. Karin Londré pratar om ett fall som skakade Island 2017 ? mordet på Birna Brjánsdóttir. Samarbeten: - Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden - Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord.  Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-04-17
Länk till avsnitt

61. Mordet på Elodie Kulik & Leonard ?Can I strangle you?? Tilton

Karin Londré berättar om 24-åriga Elodie Kulik, som 2002 hittades mördad på ett fält i Frankrike, ett fall som blev det första i Frankrike där man använde sig av familje-DNA för att hitta en mördare. Anna Sandell berättar den otroliga historien om hur Karen Widdoss överlevde en vidrig attack av hennes ex Leonard Tilton. Det blir gasps och rysningar, men också tips kring morgongymnastik så det är ju alltid något. Samarbeten: - Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden - Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord.  Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-04-10
Länk till avsnitt

60. Trippelmordet i Calgary 2014 och Tanya Riders försvinnande

Anna Sandell berättar om ett av de värsta fallen vi tagit upp i Mord Mot Mord ? morden på 5-åriga Nathan O?Brien och hans morföräldrar Kathy och Alvin Likes. Karin Londré pratar om när Tanya Rider försvann efter att hon avslutat ett arbetspass, och ingen ? inte ens hennes man ? märkte det på två dagar. Samarbeten: - Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden. - Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-04-03
Länk till avsnitt

59. Änglamakerskan Hilda Nilsson & Amagermannen

Hej och välkommen till Mord Mot Mords första hel-nordiska avsnitt. Karin Londré berättar om Hilda Nilsson, aka Änglamakerskan på Bruksgatan, aka en av Sveriges värsta och mest kända seriemördare. Anna Sandell drar nytta av önskningen att få tips om fall från våra nordiska grannländer, och berättar om Marcel Lychau Hansen ? en man som under mer än 20 års tid terroriserade kvinnor på och runt danska Amager.Samarbeten:- Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden.- Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord.Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-03-27
Länk till avsnitt

58. Seriemördare/tandläkare Glennon Engleman & sekten The Ant Hill Kids

Inledningsvis blir det poddtips OCH serietips, och sen berättar Anna om seriemördaren/hitmannen/tandläkaren Glennon Engleman, som hade en förkärlek för dynamit och livförsäkringar. Karin Londré berättar om den kanadensiska sekten The Ant Hill Kids med ledaren Roch Theriault, och vi vill bara varna för att det blir jättejättehemskt samt att det bland annat berättas om barn som far illa.Samarbeten:- Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden.- Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-03-20
Länk till avsnitt

57. Vampyren i Bukarest & The Butcher Baker

Karin Londré berättar om Ion Rimaru, även känd som The Vampire of Bucharest" eller "The Blondes' Killer?, som mördade fyra kvinnor och satte skräck i Rumäniens huvudstad i början av 70-talet. Anna Sandell pratar om Robert Hansen, bagaren/vidret som under mer än tio år jagade kvinnor som djur i Alaskas vildmark. Samarbeten:- Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden.- Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-03-13
Länk till avsnitt

56. Michael Williams försvinnande & Mordet på Fred Oesterreich

Minns ingenting av introt förutom att vi fick presenter! Sen berättade Anna Sandell om Jerry Michael Williams, som försvann efter att ha gett sig ut och jagat änder på Lake Seminole, och som man under många år trodde hade fallit i vattnet och blivit uppäten av alligatorer. MEN VAR DET VERKLIGEN SÅ?! Karin Londré pratar om Fred Oesterreich som mördades med tre pistolskott i bröstet för sin diamantbeströdda klocka. ELLER?! Temat för avsnittet råkade bli "vändningar". Håll till godo. Samarbeten: - Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden. - Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-03-06
Länk till avsnitt

55. Tortyrmordet i Klarakvarteren & Exorcismen av Anneliese Michel

Det var hög tid för ett svenskt fall, så Karin Londré berättar om Hendrik Drost, en 20-åring från Holland som i slutet av 1965 hittades brutalt mördad i ett rivningshus i Klarakvarteren i Stockholm. Anna Sandell berättar om Anneliese Michel, som dog 23 år gammal efter att katolska präster under tio månader utsatt henne för exorcism, med syfte att driva ut de demoner som hon var säker på besatt henne. Samarbeten:- Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden.- Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord.Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-02-27
Länk till avsnitt

54. Richard Speck & Kvinnan utan ansikte

Det femtiofjärde avsnittet av Mord Mot Mord är svajig matlagning, märkliga blåmärken och presenter, men förstås också ond en hel del ond bråd död. Anna Sandell berättar om megavidriga massmördaren Richard Speck, och Karin Londré om, Fantomen från Heilbronn, eller Kvinnan utan ansikte, en kvinnlig seriemördare som gäckade den tyska, franska och österrikiska polisen från 1994 till 2008.Samarbeten:- Få tillbaka pengar när du handlar på nätet! Gå till refunder.se/mordmotmord och bli medlem, handla inom 14 dagar så får du ett skal från iDeal of Sweden.- Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord.Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-02-20
Länk till avsnitt

Vad blir det för Mord mot mord? Del 2 av 2

Så var det ÄNTLIGEN dags för de otroliga crossover-avsnitten, som utlovat eftersom Vad blir det för Mord mot mord?-bössan drog in över 50k till Musikhjälpen. Första delen av avsnittet släpptes i Vad blir det för mord?s flöde i måndags, så börja där om du ännu inte lyssnat på det!Johanna Wagrell inleder med att berätta andra halvan av historien om superobehagliga "Colonel" Russell Williams som gillade golfing och andras underkläder. Karin Londré avslutar alltihop med alla twists and turns som omger Susan Powells försvinnande.Hoppas ni gillar avsnitten, och tack igen för att ni skänkte så himla mycket pengar! Ni är bäst!
2019-02-13
Länk till avsnitt

52. Stryparen från Sydafrika & Monstret från Czinkota

Karin Londré berättar om den sydafrikanska seriemördare Moses Sithole, ansvarig för 38 mord, i veckans avsnitt av Mord Mot Mord, innan Anna Sandell beskriver Béla Kiss vidriga liv, brott och inläggningar. Sen avslutar vi med en lyssnarhistoria om panik kring en olåst dörr, och det är mycket mer spännande än det låter! Vill du stötta podden? Kolla på våra samarbeten: - Få tillbaka pengar när du handlar på nätet, bli medlem på refunder.se/mordmotmord - Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-02-06
Länk till avsnitt

51. The Bikini Killer & människokött i BBQ-ståndet

Mord Mot Mord fyller äntligen ett år, och Anna Sandell firar med att berätta om Charles Sobhraj, aka The Bikini Killer. Karin Londrés fall för veckan är seriemördaren Joe Metheny, som grillade och serverade sina offer till förbipasserande. Vill du stötta podden? Kolla på våra samarbeten: - Få tillbaka pengar när du handlar på nätet, bli medlem på refunder.se/mordmotmord - Få en månad gratis på Nextory, gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-01-30
Länk till avsnitt

50. Parker-Hulme-fallet & kidnappningen av Marion Parker

Karin Londré berättar om 15-åriga Pauline Parker och Juliet Hulme, vars intensiva vänskap slutade med ett mord, och Anna Sandell om vad som beskrivits som "The most shocking crime of the 1920's" ? kidnappningen av Marion Parker.Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Den här veckan tipsar vi om Huvudet i bokskogen och Är jag inte värd mer än 20 spänn?Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-01-23
Länk till avsnitt

49. Seriemördaren Christine Falling & Richard "The Night Stalker" Ramirez

Det blir dubbla seriemördare i avsnitt 49 av Mord Mot Mord ? en lite mer okänd och en extremt känd, båda två alldeles fruktansvärda. Anna Sandell berättar om Christine Falling, som sex personer i början av 80-talet, varav alla utan en var barn. Karin Londré pratar om Richard Ramirez, aka The Night Stalker, som terroriserade Los Angeles 1985.Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Den här veckan tipsar vi om Therese Tangs Hur man löser ett spaningsmord och Sista rånet av Anders Adali. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-01-16
Länk till avsnitt

48. Mysteriet med blymaskerna & Dennis Nilsen

Karin Londré berättar om mysteriet som fått namnet The Lead Mask Case, alltså när två brasilianska män hittades på en kulle ovanför Rio, med blymasker över ögonen. Anna Sandell berättar om en av de läskigaste: Dennis Nilsen, som mördade tolv män på fem år i London, och behandlade sina offer som sambos. Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Den här veckan tipsar vi om Träskkungens dotter och Äventyr i Svenssonland: seriemördaren Peter Mangs. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-01-09
Länk till avsnitt

47. Sylvia Likens fruktansvärda öde

Snart är allt som vanligt igen, kära MMM-lyssnare, men ett litet specialavsnitt till kommer först. Mysteriet kring Djatlovpasset löses och begreppet BRASKLAPPA förklaras äntligen, innan Anna Sandell berättar den otroligt sorgliga historien om Sylvia Likens. Veckans lyssnarhistorier är quite the ride.Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Den här veckan tipsar vi om årets bästa svenska kriminalroman: Silvervägen och om spökboken Mystik på svenska slott.Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2019-01-02
Länk till avsnitt

46. Julaftons-massakern i Covina

Ett mycket speciellt julavsnitt börjar med svar på lyssnarfrågor, och slutar med läsning av lyssnarhistorier om att vara kär i en mördare och ett spökande ridläger. Däremellan berättar Karin Londré om Covina-massakern, där nio medlemmar från familjen Ortega mördades av en man utklädd till jultomten.Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.se/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Den här veckan tipsar vi om årets bästa svenska kriminalroman: Silvervägen och om spökboken Mystik på svenska slott.Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2018-12-26
Länk till avsnitt

45. Rysslands värsta seriemördare & mordet på Karen Pannell

I veckans avsnitt berättar Anna Sandell om Mikhail Popkov, som just visat sig vara den av de ryska seriemördarna med flest liv på sitt samvete. Karin Londré berättar om Karen Pannell, som verkade ha skrivit sin mördares namn i sitt eget blod innan hon dog. Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.com/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Den här veckan tipsar vi om Svenska Brott om styckmordet i Boden, och om deckaren En helt vanlig familj. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2018-12-19
Länk till avsnitt

44. Jean-Claude Romands livslögn & mordet på familjens Jamison

I det mysiga 44:e avsnittet berättar Karin Londré om fransmannen Jean-Claude Romand, som mördade hela sin familj när hans gigantiska livslögn var på väg att avslöjas. Anna Sandell berättar om de mystiska omständigheterna kring Bobby Sherilyn och Madyson Jamisons död. Var det en sekt, ett gäng spöken, en knarklangare eller kanske en förälder som låg bakom?Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.com/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Den här veckan tipsar vi om Det kom för mig i en hast av Marie Bouroncle och Under Ytan av Johan E. Sköld.Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2018-12-12
Länk till avsnitt

43. The Amazon Review Killer & mordet på Ann Wollbrant

Anna Sandell berättar om äcklet Todd Kohlhepp, som hade två intressen: att mörda och att skriva Amazon-recensioner. Karin Londré pratar om 19-åriga Ann Wollbrant, som 1974 försvann från Kungälvs Folkets Park.Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.com/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Den här veckan tipsar vi om Boken om Kim Wall av Joachim och Ingrid Wall, och om Brotten som skakade Sverige av Martin Borg.Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2018-12-05
Länk till avsnitt

42. Trippelmordet i Tampa Bay & mordet på Samira Frasch

Karin Londré berättar om morden på Jo, Michelle och Christe Rogers, som hittades mördade i Tampa Bay 1989, och Anna Sandell pratar om när Samira Frasch mördades av sin man Adam Frasch, och hur han försökte täcka upp för brottet.Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.com/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden!Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2018-11-28
Länk till avsnitt

41. Kungliga massakern i Nepal & Flickmördaren i Stockholm

Anna Sandell berättar historien om när stora delar av den nepalesiska kungafamiljen mördades av en av de sina ? men vem? Karin Londré berättar den alldeles fruktansvärda historien om seriemördaren Ingvar Lövgren, som i 60-talets Stockholm fick namnet Flickmördaren. Det är ett extremt obehagligt fall, och avsnittet innehåller information om våld mot barn.Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.com/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Veckans Nextory-tips är Hjorth & Rosenfeldts En Högre Rättvisa och Sjöwall & Wahlöös Mannen på Balkongen.Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2018-11-21
Länk till avsnitt

40. Skolskytten som ogillade måndagar & "Banditdrottningen" Phoolan Devi

Karin Londré berättar om Brenda Spencer, som en måndagsmorgon 1979 plockade upp geväret hon fått i julklapp och började skjuta mot lågstadieskolan rakt över gatan. När hon fick frågan om varför hon gjort det svarade hon ?I don?t like Mondays?. Anna Sandell berättar den otroliga historien om Phoolan Devi, som började som sittstrejkande 11-åring, blev banditdrottning, mördare och till slut politiker.Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.com/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Veckans Nextory-tips är deckaren Färjan och 20 verkliga mord: En rättsläkare minns.Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2018-11-14
Länk till avsnitt

39. Good guy/DJ/seriemördare Jeff Mailhot & mördaren som grät efter att han dödat

I veckans avsnitt av Mord Mot Mord berättar Anna Sandell om Jeff Mailhot, allas favoritkille samt ena halvan av DJ-duon Jazzy Jeff (inte han som var med Fresh Prince) och Crazy Scott. Jeff var inte den good guy alla trodde, för Jeff mördade och styckade kvinnor i sin lägenhet. Karin Londré berättar om Paul Michael Stephani, som fick namnet The Weepy Voiced Killer, eftersom han hade för vana att ringa polisen och gråta efter att han mördat eller försökt mörda.Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.com/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Veckans Nextory-tips är nya Kepler-boken Lazarus och Gangsterprinsessan av Helen Stommel Olsson.Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2018-11-07
Länk till avsnitt

38. Hatbrottet mot Matt Shepard & Kycklingbursmorden i Winewille

Först och främst: Den 30 november gör vi podden live för första gången! Biljetter hittar du genom att söka på Mord Mot Mord på Billetto, skynda, pga finns inte så många!I veckans avsnitt berättar Karin Londré om det vidriga mordet på Matthew Shephard, som fick hela USA att prata om hatbrott mot homosexuella. Anna Sandell pratar om klassiska och extremt läskiga fallet Wineville Chicken Coop Murders, där Gordon Stewart Northcott gjorde kidnappningar, tortyr och mord till en familjeaffär.Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.com/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Veckans Nextory-tips är Dom kallar mig Solvallamördaren och Dagbok från Kvinnofängelset.Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2018-10-31
Länk till avsnitt

37. Att överleva 15 knivhugg & när Robert Fisher mördade sin familj

Anna Sandell inleder med en av de starkaste historierna i MMMs kortlånga livstid: Om hur Tammy blev bortförd mitt på ljusa dagen, var med om saker man knappt kan föreställa sig, och lyckades överleva. Karin Londré berättar om Robert William Fisher, en av FBI?s Most Wanted, misstänkt för att ha mördat sin familj: Mary, Britney och Bobby och sedan sprängt deras gemensamma hus. Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.com/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Veckans Nextory-tips är 1793 av Niklas Natt Och Dag, och I Bunkerläkarens Våld. Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2018-10-24
Länk till avsnitt

36. Bastumordet i Överlida & systrar som mördar tillsammans

Karin Londré berättar en svensk mordhistoria i avsnitt 36 ? om hur en bastu i Svenljunga i mitten av 80-talet användes som mordvapen. Anna Sandell pratar om ?Scissor Sisters?, alltså de irländska systrarna som tillsammans mördade och styckade sin mammas pojkvän.Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.com/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Veckans Nextory-tips är Monstren från Anderna, om Pedro Alonso López som kallats världens värsta seriemördare, och Nordisk Kriminalkrönikas många episoder.Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2018-10-17
Länk till avsnitt

35. The Black Magic Killer & Storbritanniens yngsta dubblemördare

Anna Sandell berättar om indonesiska Ahmed Suradji som mördade minst 42 kvinnor för att han hade fått för sig att det skulle ge honom starkare magiska krafter, och Karin Londré om Kim Edwards och Lucas Markham. De blev Storbritanniens yngsta dubbelmördare när de dödade Kims mamma och syster.Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.com/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden!Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2018-10-10
Länk till avsnitt

34. Kanibalen på Greyhound-bussen & The Dating Game Killer

Karin Londré berättar om hur det gick till när Vince Li mördade 22-åriga Tim McLean på en kanadensisk långdistansbuss, inför ögonen på alla andra passagerare. Anna Sandell pratar om seriemördaren Rodney Alcala, som mitt under sitt mördande ställde upp i (och ?vann?) ett dejting-program. Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.com/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2018-10-03
Länk till avsnitt

33. Monstret från Anderna & Sekten The Branch Davidians

I avsnitt numero 33 berättar Anna Sandell om Pedro Alonso Lopez, som anklagats för att ha mördat över 300 flickor i Colombia, Ecuador och Peru. Det finns de som menar att han är den seriemördare som dödat allra flest. Karin Londré berättar om David Koresh och hans sekt The Branch Davidians, som hamnade i krig med amerikanska staten.Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.com/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden!Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna.Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2018-09-26
Länk till avsnitt

32. Mördaren som målade sina brott & Styvmamman från helvetet

I veckans avsnitt av Mord Mot Mord pratar Karin Londré om The Scalphunter/The Sketchbook Killer John Sweeney som är skyldig till såväl MINST två mord och ett mordförsök, som halvdana konstnärliga skills. Anna Sandell berättar den fruktansvärt sorgliga historien om 11 år gamla Aurore Gagnon AKA The Child Martyr. Mord Mot Mord-lyssnare får en månad gratis på Nextory! Gå till nextory.com/kampanj och skriv in kampanjkoden Mordmotmord, så kan du läsa och lyssna på massor av böcker och stöttar samtidigt podden! Länkar och bilder som är relevanta för dagens avsnitt publiceras i Facebookgruppen Mord Mot Mord Podcast. Önska fall på Instagram, skriv till @karinlondre eller @sandellanna. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens värsta ämne.
2018-09-19
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.