Sveriges 100 mest populära podcasts

Sånt är livet ? Alex & Ida

Sånt är livet ? Alex & Ida

Kom in på djupet på influenserna & entreprenörerna Ida Warg & Alexander Pärleros. Rolig, galen, personlig & lärorik podd. Maila frågor till [email protected]

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

podplay.com/sv/podcast/52283/sant-ar-livet-alex-ida

Avsnitt

174. Sista avsnittet?

Det blir bland annat antifotbolls snack, Elvis språkskills och graviditet. Men framförallt en väldigt tråkig nyhet.. är det här sista avsnittet någonsin av podden "Sånt är livet" med Alex och Ida?
2021-06-19
Länk till avsnitt

173. Wargen blir dumpad!

Vem är det som Wargen blivit dumpad av? Och hur? Dessutom så pratas det mycket om skönhetsideal!
2021-06-04
Länk till avsnitt

172. Jag bryr mig inte, håll käften!

Alex äter för mycket, gör fejk stories, och har gett ett dåligt första intryck hos grannarna. Medans Ida är mer skrattig, transparent, rak och har mer attityd än någonsin. Är det graviditets hormonerna eller har hon bara fått nog? Fördomspodden gästas av Alexander Pärleros: https://podtail.se/podcast/fordomspodden/-74-presenterar-alexander-parleros-sig-som-mr-pear/
2021-05-28
Länk till avsnitt

171. Flyttar in i drömhuset och stulen plånbok.

Äntligen har flytten ägt rum, en tid har spenderats i det nya huset och vi får veta allt om hur det känns! Och även om huset må vara fantastiskt, så får vi också reda på baksidorna med att bo i Spanien..
2021-05-21
Länk till avsnitt

170. Hypokondri, dödsångest och Pärlans jesussnack!

I veckans avsnitt blir bland annat snack om Idas tuttar, Alex hypokondri, Spanska försäkringar och illamående!
2021-05-14
Länk till avsnitt

169. Vi blir fyra i familjen!

Ida har blivit gravid! Snart blir dom fyra i familjen och hela avsnittet tillägnas till tankar och känslor kring detta =)
2021-05-07
Länk till avsnitt

168. VI HAR KÖPT HUS!!

Nu har dom har gjort det! Köpt huset i Spanien. Det blir mycket snack och tankar kring det. Det pratas också om det sjuka läget och den heta bostadsmarknaden som råder just nu. Alex har precis kommit hem från Sverige och berättar om hans besök. Mycket nöje! =)
2021-04-30
Länk till avsnitt

167. Tjock kropp i sociala medier, kroppspositivt eller ohälsosamt?

Pollenallergi, spanska parkeringar och Elvis svordomar är några ämnen som diskuteras. Dessutom lånas det lite frågor från bästa Hanna och Lojsans grymma podd, Måndagsvibe! Frågor som deras lyssnare vill ha svar på vill även Alex och Ida svara på. Bland annat diskuteras frågor som: Vad tycker vi om cancel-culture? Är det ok att visa barn på sociala medier? Vad tycker vi om sockerfritt godis?
2021-04-23
Länk till avsnitt

166. Partnerbyte?

Det pratas om Alex infall att raka av sig håret. Hur förhåller dom sig till att Elvis snart kommer prata både bättre engelska och spanska än båda sina föräldrar? Och Bingo har erbjudit Alex och Ida en deal om ett sexuellt partnerbyte. Ida mot Katrin, är det fair? Och kommer de bli av?
2021-04-09
Länk till avsnitt

165. Kysst av en ficktjuv

Ida och Alex har något fantastiskt och stort på gång som dom vill dela med sig av. Det pratas dessutom om Bianca-hysterin som nu även Elvis fallit dit för. Alex har hittat sina dröm-fisktofflor och Ida pratar om alla killar som raggar på henne i Spanien, och berättar specifikt om en speciell situation. Mycket nöje! Ska du bygga trall? Använd dig av Beijerbyggs trallväljare så kommer du lyckas: https://www.beijerbygg.se/privat/trallvaljaren
2021-04-02
Länk till avsnitt

164. Alex - F*ttspräckaren från Haninge

Alex har varit matförgiftad. Ida berättar om hur det var att föda barn, och vad som var det bästa med att graviditeten var över. Hur är det att köra bil i Marbella? Och radhuset ska säljas, är du intresserad av det? Kontakta Rickard Deleér : [email protected] Ska du köpa trall? Beijerbygg har ett verktyg som heter trallväljaren som hjälper dig: https://www.beijerbygg.se/privat/trallvaljaren
2021-03-26
Länk till avsnitt

163. Pärlan starstrucked av Bianca

Alex berättar om något som hänt honom, som annars bara händer snygga 20 åriga tjejer. Ida berättar om hur det var under tiden då hon blev bjuden på de omtalade "Torsdags middagarna" på Stureplan. Det pratas också om Bianca Ingrossos lilla Framgångspodden hyllning. Det blir Christer Olsson snack, och diskussioner kring hur det är att ha rollen som VD.
2021-03-12
Länk till avsnitt

162. På toppen av Kilimanjaro!

Elvis har börjat förskolan i Marbella, hur har de gått för honom? Paddel eller golf? Vad är egentligen meningen med livet? Är det att bestiga Kilimanjaro eller är det att chilla på en strand? Dessutom berättar Alex om sina senaste Clubhouse äventyr och Ida om sina traumatiska teater lektioner.
2021-03-05
Länk till avsnitt

161. Framme i Marbella!

Nu har Ida och Alex flyttat till Marbella i väntan på att huset i Sverige ska bli färdigt. Vi får såklart höra om alla känslor kring det, och om hur starten har gått. Dessutom har Ida hittat sin drömlägenhet i Marbella som hon vill ha! Det fattas bara mu att övertala Alex...
2021-02-26
Länk till avsnitt

160. Är Club House här för att stanna?

Vi får lyssna på Alexander Pärleröv och Framstjärtspodden! Vi även bland annat följa med på Alex och Elvis kiss äventyr och höra Alex planer på nytt program på tv4! Det blir existens snack, clubhouse snack och Alex lär ut minnesteknik.
2021-02-12
Länk till avsnitt

159. Svarar på förbjudna frågor

Denna vecka får vi veta vem av Ida och Alex som är vad. Testa gärna att diskutera frågorna där hemma också, och bestäm vem av er som är vad: Vem är snyggast? Vem är snällast? Vem är mest driven? Vem är mest tävlingsmänniska? Vem är mest respektfull? Vem har mest pengar? Vem är intelligentast? Vem säger mest konstiga saker? Vem är mest kreativ? Vem är mest hälsosam? Vem är mest vältränad?? Vem gråter mest?? Vem skrattar mest?
2021-02-05
Länk till avsnitt

158. Löfven vs Kamelmannen

Hur kommer de bli med flytten till Spanien? Blir de av, och i så fall hur kommer de bli att bo i hårda restriktioner? Stefan Löfven får sig en känga av Alex. Alex lovar också att sluta prata om underliv i podden och Ida ska sluta titta på nyheter.
2021-01-29
Länk till avsnitt

157. Gaysex, munkar och smink

Rostat bröd med smör och marmelad eller munkar fyllda med choklad? Alex hånglar med Paddelappen. Ska alla sluta att sminka sig eller ska alla börja? Killar som har sex, Alex är överraskad hur lätt det verkar vara. Sen blir de storys från pulkabacken! Mycket nöje =)
2021-01-22
Länk till avsnitt

156. Alex barndom och svåra familjeförhållande

I veckans avsnitt utgår samtalet mycket från psykoterapeuten Görel Fred som gästade Framgångspodden. Där pratar hon mycket om förälderns roll i barnets uppväxt och vilken betydelse den har. Alex och Ida reflekterar över både över sin egen uppväxt och hur dom bemöter Elvis. Alex pratar om sin barndom som inte var helt lätt.
2021-01-14
Länk till avsnitt

155. Nyårslöften du aldrig håller

Nu är det nya året igång! Ida och Alex förutser och spekulerar om året som dom har framför sig. Och det pratas en om nyårslöften man aldrig håller, både egna och andras!
2021-01-08
Länk till avsnitt

154. Nu lämnar vi 2020!

2021 års första avsnitt! Detta firas med en tillbakablick från det väldigt speciella året som gått, och Alex och Ida listar allt mellan himmel och jord. Vad är du mest stolt över från året som gått? Bästa inköp? Och massa mer. Gott nytt år!!
2021-01-01
Länk till avsnitt

153. "Jag har det svenska rekordet i julpyntning i Sverige" - Alex

Julen närmar sig och det pratas julfirande. Det blir också tankar om huset och planering kring boende tiden i Spanien. Och så lite paddel snack förstås!
2020-12-17
Länk till avsnitt

152. Firar 10 år tillsammans - Svarar på massa frågor om vårt förhållande!

10 års jubileet firas med massa lyssnarfrågor! Bland annat får ni svar på vem som tjänar bäst? Det jobbigaste dom gått igenom tillsammans? Stör sig Ida på att Alex alltid går runt naken? Hur ofta har dom sex? Och många fler frågor!
2020-12-11
Länk till avsnitt

151. Alex pungkula är skadad!

Debatt kring färgglada strumpor. Alex förklarar sig kring "liggandet" med Johanna. Alex berättar också kring sin pungkule incident.. Det blir lite hundsnack och Ida spekulerar i varför många inte verkar tycka om Alex. Sen blir de citat! Detta vill du väll inte missa?
2020-12-04
Länk till avsnitt

150. Grattis Wargen

Ida fyller år! De pratas om Norge, bland annat Idas framtida norska pojkvän och den norska födelsedags låten. Sen har Ursäkta-Edvin ringt upp Alex, och vi får höra allt om samtalet. Ida får en fin födelsedags dikt av Alex och Ida får svara på födelsedags quizet! Mycket nöje. :)
2020-11-27
Länk till avsnitt

149. Ursäkta Edvin!

Alex berättar om sin paddel match tillsammans med Katrin Zytomierska, och Ida läser upp det lite dum förklarande SMS:et hon fick från Katrin efter matchen. Är Alex tankspridd? Sen får vi lyssna till "Ursäkta Edvin" som dissar Alex ganska hårt, men samtidigt "Ursäkta Johanna" som hyllar honom. Och så blir de lyssnarfråga!
2020-11-19
Länk till avsnitt

148. Alex öppnar upp sig..

Alex har gjort något i matkön som gjort att Ida skämts mer än någonsin i sitt liv. Alex berättar också om ett attityds problem han har som han behöver jobba på. Hur det uppkom och hur det har påverkat Ida. Dessutom blir de premiär lyssning av Idas nya låt! "The bleeding one", som du också kan söka upp på Spotify.
2020-11-13
Länk till avsnitt

147. Snart flyttar vi till Marbella!

Ida och Alex berättar en väldigt rolig nyhet! Blir de att flytta till Spanien nu? Alex berättar om incidenten med Elvis på hotellfrukosten. Det pratas och om periodisk fasta, om hur svårt det är och varför det är så bra? Alex har dessutom svaret på hur man lever längre! Om du vill komma i kontakt med Alex super engelska lärare: https://instagram.com/nastassiaa_?igshid=1jlagwjpsgg21
2020-11-06
Länk till avsnitt

146. Idas fylleslag

I veckans avsnitt berättar Ida om hennes galet roliga fyllekväll. Alex berättar om hur han kände för att inte vara bjuden.. Sen blir de lyssnar frågor! Hur många barn vill ni ha? Varför målar Alex naglarna? Vilken är favoritlåten? Är du intresserad av att signa upp dig på eventet för personlig utveckling? Gå in på: www.framgangsakademin.se
2020-10-23
Länk till avsnitt

145. SINGELTJEJER, KOLLA HIT!

I veckans avsnitt blir de uppföljning på Ann Ahl, som har hört av sig! Alex, Ida och Elvis har hängt med Idas släkt, och vi får veta vad Alex egentligen tycker om dom det? Men framför allt tillägnas avsnittet till en speciell gäst! Singel-hunken Toni besöker podden och berättar om sig själv och vad han söker efter. Om ni gillar det ni hör, tveka inte att kontakta Toni och berätta lite om er själva: [email protected]
2020-10-16
Länk till avsnitt

144. Vem är Ann Ahl?

Alex har busat, har kromade naglar och ska släppa en ny bok! Han berättar även om vad han hittade i ett stort mystiskt paket han fått budat till sig. Ida har spelat in en ny as grym låt, besökt nyhetsmorgon och läser upp kommentarer från hennes dansande på Instagram. Med mera! Finns det någon Ann Ahl där ute? Skriv gärna till [email protected] Är ni intresserade av Alex nya bok? Kika här: https://bit.ly/3jGuZyJ
2020-10-09
Länk till avsnitt

143. Jagad i kallingar av vakt med batong

Denna vecka blir det mycket mat-snack! Om du fick välja en diet bestående av bara ett livsmedel, vilket skulle du välja? Dessutom blir de dejt och live podd med ny restaurang och recension. Kasai sushi restaurang var de som besöktes! Sen blir de också några lyssnarfrågor i vanlig ordning,
2020-10-01
Länk till avsnitt

142. Det onyttiga avsnittet

Ida och Alex berättar om sin dejt på vegetarisk dyr restaurang, som inte fyllde upp förväntningarna.. Sen blir de massor av onyttigheter där de mest gottiga innersta söt synderna bekänns. Vilket är egentligen det godaste godiset? Det blir också lyssnar frågor!
2020-09-25
Länk till avsnitt

141. Instagram förstör våra liv

I veckans avsnitt blir det husuppdatering, med en liten svacka.. Ida och Alex pratar kostvanor, hälsokontoller och helkroppsröntgen. Det pratas också om skärmtid och det faktum att vi blir lite dummare för varje sekund vi tittar på telefonen. Är du intresserad av de hälsoundersökningar som Alex genomför varje år? Gå in på www.vegatus.se och läs mer.
2020-09-17
Länk till avsnitt

140. Klockrånad med kniv

Alex har bestämt sig för att bli inne och trendig! Spelar storleken någon roll? Sen blir de lyssnarfrågor! Hur långa är ni? Drömresemål? Favorit Youtuber? Hur stort kommer huset att bli? Det pratas också om de eskalerade vapenvåldet. Vet du någon som har olagligt vapeninnehav? Tveka inte att anmäla till Polisen. Gå in på länken nedan för att se hur du ska gå till väga. https://polisen.se/kontakt/tipsa-polisen/
2020-09-11
Länk till avsnitt

139. Vem var den mystiska kvinnan...?

I veckans avsnitt berättar Ida och Alex om en väldigt märklig händelse som utspelade sig en natt i deras hem. Sen blir de massa lyssnar frågor! Bland annat får ni svar på: Hur man når sin mål? Varför Alex och Ida inte väljer att bo i Åmål? Och hur man kommer över sitt ex? Tack för att ni lyssnar!
2020-09-04
Länk till avsnitt

138. Ollning och snigling

I veckans avsnitt blir det snack om onani, ollning och snigling. Sen blir de frågestund! Hur gör man i ett förhållande när en har lite sexlust och en har mycket? Det reds också ut om Alex är en romantiker eller inte? Alex och Ida är också lite rädda att någon ska tagit över deras hus i Spanien efter att ha läst den här artikeln: https://www.expressen.se/dinapengar/ockupanterna-tog-over-deras-hus-pa-solkusten/
2020-08-28
Länk till avsnitt

137. Vi alla kan hjälpa till!

Alex berättar om hans nyfunna, hemlösa och inspirerande vän. Och om projektet att hjälpa honom genom en insamling och hjälp med bostad. Det blir också hus uppdatering! Kommer myror att sätta stop för husplanerna? Dom har fått svar från en person med erfarenhet av öppna förhållande och diskussionen fortsätter. Sen blir det också frågestund med Ida och Alex: Hur hanterar man motgångar på jobbet? Vill du vara med och bidra till ett boende till Mikael, så Swicha vad som till: 123 026 89 04 märk "Hemlös" Beställ massage pistolen här https://www.activenordic.se/products/hyper-pro-1?variant=32024910921831&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Google%20Shopping&gclid=Cj0KCQjwyJn5BRDrARIsADZ9ykFP5pFbSLcYT5Etrar5cnJrx-lCvcKFYA1c_pWzOfdX2RbdQ6SOKwoaArMeEALw_wcB
2020-08-21
Länk till avsnitt

136. Ida och Alex överväger ett öppet förhållande.

Ida ger en förklaring till vad som hände med hennes humör i förra podden. Är den nya "bad-girl" Ida här för att stanna? Sen blir det en lång diskussion och övervägning om det kanske ändå är värt och skulle passa för Ida och Alex att ha ett öppet förhållande?
2020-08-14
Länk till avsnitt

135. Spår framtidens sociala medier

Alex och Ida är tillbaka i Stockholm! Alex listar saker han och hans framgångsvänner skulle vilja hinna göra innan dom dör, men Ida är ovanligt negativ.. Sen pratar Ida om den nya "Tiktok" funktionen på Instagram som fått namnet Reels. Är detta slutet för Tiktok? Sen försöker Alex förklara hur han tänkte när han i veckan gjort något väldigt elakt mot Elvis.
2020-08-07
Länk till avsnitt

134. Sviken av en vän

Det är sommar, och veckans avsnitt spelas återigen in i stockstugan i Åmål! Alex berättar om sitt stora svek gentemot Idas föräldrar... Han och Ida delar också med sig av sina sommar-träningsrutiner! Det blir Elvis-uppdateringar, och äntligen en lyssnarfråga som besvaras. Hur ska man egentligen hantera ett svek från en vän? Alex och Ida har ju såklart svaret!
2020-07-31
Länk till avsnitt

133. Benförlängning och ankmunnar

Den här veckan går Alex och Ida in på vad de anser är de fulaste tjej och kill trenderna. Bland annat pratas det om urringade linnen, ufo byxor, barfota-skor, ankmunnar och benförlängningar. Sen berättar Alex om en händelse för längesedan som han har väldigt dåligt samvete för. Något han gjort som Ida har väldigt svårt att acceptera...
2020-07-24
Länk till avsnitt

132. Fetish tankar från en stockstuga i Åmål

Veckans avsnitt spelas in från Åmål! Det pratas om Idas fina föräldrar och deras paradis boende i Åmål. Alex berättar om sin massage behandling hos världens starkaste kvinna. Sen blir det uppdatering av husplanerna! Ida beskriver planlösningen och tar er med genom de olika rummen i det planerade nya huset. Men samtidigt har dom ju blivit förälskade i Åmål.. kommer jakten på hus resan kanske sluta där?
2020-07-17
Länk till avsnitt

131. Ida och Alex frikort!

I veckans avsnitt blir det såklart en hus uppdatering! Det är också kärlek i luften, och de bjuds på lite kärleksskvaller... Om Ida skulle få välja tre tjejer hon skulle få hångla med, vilka skulle de var? Och vilken kille skulle Alex välja?
2020-07-10
Länk till avsnitt

130. Wargen svarar på allt!

Den här veckan består podden till stor del av Ida som svarar på frågor som Alex samlat på sig. Några av frågorna Ida svarar på är: Hur skulle du vilja att Elvis pratade om dig efter din död? Berätta om den vidrigaste situationen du har hamnat i med en annan människa. Vad skulle du säga till dig själv som 43 åring? Och en massa frågor till! Utöver det presenteras också en ny dejt aspirant! Nämligen dansaren, Idas vän och självaste killen som klipper och gör musiken till podden, Calle! Verkar han intressant? Skriv till Ida eller direkt till Calle på hans instagram: callestenback
2020-07-03
Länk till avsnitt

129. Sanningen om Ex on The Beach

Denna vecka får vi besök av Rosanna Charles, influenser och castare till Ex on the beach! Vi får veta massa smaskiga detaljer behind the scenes, och hon delar med sig av några sjuka historier hon fått uppleva genom åren. Dessutom blir det uppdatering av dröm huset, som fortfarande ligger i en svacka... Och är dom verkligen kapabla till att ta hand om ett barn?
2020-06-26
Länk till avsnitt

128. Är de nu husresan tar slut?

I dagens avsnitt får vi en hus uppdatering, men dessvärre en lite ledsam sådan denna gång. Sen berättar Alex om något otroligt, gigantiskt och ofattbart han sett ute på stan. Ida berättar om en möhippan med bästa vännen. Och det blir lite härligt Ex on the beach snack!
2020-06-19
Länk till avsnitt

127. Hannalicious söker man!

Denna vecka gästas podden av Hanna "Hannalicious" Friberg! Det visar sig i podden att hon är singel och sökande, vilket leder till att Ida och Alex direkt antager henne som aspirant till "Sånt är livets" dejting förmedling. Detta betyder att ni killar har chansen att dejta den här fantastiska pingla! Dessutom blir det citat-battle mellan Alex och Hanna, där dom slänger favorit citat på varandra. Vem kommer vinna? Den rutinerade citat maskinen Alex, eller den mer eftertänksamma Hanna med fingertopps känsla för det ultimata citatet? Som jury i battlet är den otroligt kräsna och citat-hatande Ida Warg.
2020-06-12
Länk till avsnitt

126. Dickpic på ny nivå

Den här veckan varnar vi lyssnare som är känsliga för ett grovt språk! Ida spelar upp ett video klipp hon fått från ett "fan", där innehållet får både Ida och Alex att inte veta om dom ska skratta eller gråta. Minst sagt obehagligt! Men sen blir det också såklart en uppdatering i villa följetången! Vi får också lära känna en ny singel kille som söker efter kärleken. Ett riktigt kap! Låter han intressant? Skriv till: [email protected]
2020-06-05
Länk till avsnitt

125. Drömhuset

Tomten till drömhuset är fixad. Men hur ska huset se ut? Trähus eller stenhus? Ska the walk in closet vara nära sovrummet eller tvättstugan? Vi får reda på vem som är Alex kvinnliga tvillingsjäl. Elvis har fått en ny väldigt oväntad kompis. Dessutom ringer dom upp Idas bror Linus! Hur har det gått, har han fått några förfrågningar på Instagram? Sen blir de lyssnarfrågor! Ida berättar bland annat om när hon var nära att flytta ifrån Alex. Trevlig lyssning :)
2020-05-29
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.