Sveriges 100 mest populära podcasts

RAW comedy podden

RAW comedy podden

RAW comedy podden ger dig underhållning och skratt varje vecka! Roliga spaningar, udda nyheter, gäster och unikt skvaller från standup-världen! Allt tillsammans med våra roliga och knasiga panelmedlemmar.

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

rawcomedyclub.se

Avsnitt

Nacksvinga en älg & mardrömsbastu - Med Patrik Larsson och Tobbe Ström

Senast han gästade oss blev det otroligt roligt och så även denna gången! Patrik Larsson är tillbaka i studion och som vanligt i toppform! Han berättar varför han har lungor som en 70-åring och om hans allra första fylla som slutade på sjukhuset. Tobbe tror sig ha en briljant idé på hur han ska bli stenrik på den nya köttmarknaden och hur kan ett epilepsianfall leda till ett sexuellt ofredande? Vi ställer oss också frågan om huruvida det är en bra idé att tar hår från röven och sätta på huvudet. Ett tipptopp-avsnitt från början till slut helt enkelt! Stort tack för att du lyssnar!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-05-08
Länk till avsnitt

Pervers reklamfilm & pulver i burken - Med Elina Du Rietz & Tobbe Ström

Vi kliver in i maj på det bästa sättet man kan göra, nämligen med ett nytt färskt avsnitt! Pga av en smärre olycka så blev det bara Elina och Tobbe i studion idag men det blir minst lika roligt för det! Får svenskar skämta om människor från andra länder eller är det ett big no no? Vi reder ut det. Tobbe berättar om hur det gick till när han bröt sitt lillfinger och Elina har svingat en yxa på ett uselt sätt! Vi analyserar en klassisk men pervers (?) reklamfilm från 90-talet och vi är också väldigt oense om våra tvättrutiner. Det blir även riktigt dåliga hångelupplevelser och arisk opera i detta mycket härliga avsnitt! Stort tack för att du lyssnar!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-05-01
Länk till avsnitt

En sminkad get & en stor stark med Talmannen - Med Umit Dag, Mårten Andersson och Tobbe Ström

Lillördag och RAW comedy podden värmer såklart dina öron i den envisa vårkylan! Umit Dag är tillbaka och han har gått sönder igen, vad har hänt egentligen? Han berättar dessutom varför han avliva blinda hundar! Tobbe har fyllt 40, hur firade han det egentligen? Ni får även höra om Ronnebys Thorsten Flinck och hans unika taktik för att kunna dricka så mycket öl som möjligt. Svensk polis har äntligen bekräftat att danskar låter som svenska fyllon och vi bjuder dessutom på en sminkad get och mycket mer därtill! Tack för att lyssnar på podden och tipsa gärna en kompis om att vi finns!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-04-24
Länk till avsnitt

Ansiktsförlamad hos polisen & hobbitopera

Det är grått och kallt ute men i studion är det alltid strålande sol! Elina har råkat ut för kinesisk tortyr och hon har även blivit så pass livrädd för den kinesiska staten att hon överväger att lämna TikTok för evigt! Tobbe berättar om sin geniala plan om hur han ska lura polisen men den idén blir rejält sågad av Mårten, som undrar om det står rätt till i hans huvud. Vi ställer oss frågan om standup-opera är det nya vinnande framtidskonceptet och vi avslöjar även hur vi som minderåriga tog oss in på krogen. Vi släpper dessutom ÄNNU en ny rolig nyhet som har premiär i sommar! Varmt välkommen ska du och dina öron vara till veckans avsnitt! Tack för att du lyssnar!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-04-17
Länk till avsnitt

Bröllopsblottare & rådjursnazi - Med Thanos Fotas, Mårten Andersson och Tobbe Ström

Komikern och humorgeniet Thanos Fotas gästar oss denna vecka och vilket härligt tugg det blev! Vi får veta hur livet för honom som komiker är och vad han absolut INTE vill bli kallad! Vi bjuder även på en helt sjuk bröllopshistoria som innehåller en byxlös man och gråtande barn! Mårten berättar om hur hans kompis i SVT använde en golfbana som toalett och Tobbe avslöjar vad han gjorde ståendes på en bil i Tyskland. Vässa öronen, för det är ett högt tempo i detta avsnitt! Tack för att du lyssnar och tipsa gärna en kompis om att vi finns!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-04-10
Länk till avsnitt

Ihoptejpad med Carola & En köttsponsrad cykel - Med Elina Du Rietz, Mårten Andersson & Tobbe Ström

Likt Jesus återuppstår, efter påsken, även RAW comedy podden i vanlig ordning! Mårten berättar om hur han blev rånad på sin frukost denna morgon och Elina har haft en klassåterträff på ett mycket omtalat hotell där det pågår en del suspekta aktiviteter. Vi får höra en otroligt bisarr men underhållande anekdot om en av våra absolut största artister och vi har också skrapat fram i ljudarkivet, den som allra först spelade Gunvald Larsson i BECK-filmerna! Vad är egentligen en köttsponsrad cykel och dessutom ska du som siktar på att bli komiker lyssna väldigt noga! Vi hälsar dina öron varmt välkomna! Tack för att du lyssnar!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-04-03
Länk till avsnitt

Markoolios lögn & råna pensionärer - Med Patrik Larsson, Mårten Andersson & Tobbe Ström

Har det skrattats såhär mycket i ett avsnitt tidigare? TVEKSAMT! Hjärnan bakom den danska succékaraktären KARSTEN TOREBJER, Patrik Larsson, gästar oss denna vecka och han var i storform! Han, Mårten och Tobbe hade väldigt roligt när vi bl a analyserar och är tveksamma till varför Finland återigen är det lyckligaste landet i världen! Mårten berättar om hur dålig granne han varit förr och vi avslöjar även Markoolios stora lögn! Vi synar även nötallergikernas felaktiga argument och Claes Ohlson har gjort Patrik otroligt förvirrad tack vare en pinne med gummi på. Det blir även galna grannfejder och Norska företag med perversa namn! Vi har otroligt mycket roligt i detta avsnitt så det bästa är att du kliver in i din podspelare och trycker på play och bara njuter! Stort tack för att du lyssnar och vi är evigt tacksamma om du delar med dig podden till någon annan!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-03-27
Länk till avsnitt

Drive by med epatraktor & Ulf Kristersson är en gangster - Med Behrad Rouzbeh, Mårten Andersson & Tobbe Ström

Vi gästas denna vecka av komikern och IFS-panelmedlemen Behrad Rouzbeh! Snoop Dogg har skämt ut sig och Ulf Kristersson har blivit en gangster som är beredd att dö för sin kollega - eller? Hur pinsamt är det att handla på Lidl och har vi alla tre fått någon form av ålderskris? Är det ett vinnande koncept eller inte att som PT, använda sig av härskartekniker och har vi helt och hållet missförstått Jimmie Åkesson? Vi reder ut allt detta i veckans avsnitt som leveras rykande färskt till dina öron! Tack för att du lyssnar!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-03-20
Länk till avsnitt

Vidriga hotellupplevelser & den organiserade gubbmaffian - Med Elina Du Rietz & Tobbe Ström

Vänta, va?! Bara två!? Jajamensan, pga både sjukdom och förhinder så blev det bara Elina och Tobbe denna vecka, MEN det är inte så bara! Det blev kanon! Elina berättar bla om när hon råkade avslöja en otrohetsaffär och dessutom är hon riktigt arg på en känd influenser! Vad händer om man går in på en Polisstation och viskar dem i örat?

Den så kallade "Gubbmaffian" som sabbar för oss artister får sig en känga och vad mest lämpligt, råna en kärring eller göra ett barn ledsen? Vi reder ut detta och mycket mer i detta väldigt roliga och trevliga avsnitt! Stort tack för att du lyssnar !


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-03-13
Länk till avsnitt

Dvärgbyxor & inlåsta klimataktivister i källaren - Med Mårten Andersson, Umit Dag & Tobbe Ström

Ja, vart ska vi börja?! Det danska kn*llandet i morgonradio, de utskällda klimataktivisterna eller faktumet att Armand Duplantis är totalt jävla överskattad? Umit Dag är på plats i studion! Han har gått ytterligare en kurs och han vill dessutom låsa in en viss typ av människor i sin källare. Mårten har haft turnépremiär i Gävle och han är ON FIRE i veckans avsnitt! Han har dessutom blivit utskälld av ett australiensiskt rugby-proffs och berättar även vad serber gör med duvor som inte verkar helt normalt! Ett av de roligaste avsnitten på länge för dina öron! Tack för att du lyssnar!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-03-06
Länk till avsnitt

Slagsmål på Instagram & barnvagn med älgvarnare - Med Simon Garshasebi, Mårten Andersson & Tobbe Ström

Avsnitt 140 i ordningen och vi har besök av hjärnan bakom SVT:s humorsuccé Laxbralla - Simon Garshasebi! Han avslöjar inte bara en utan TVÅ stora hemligheter och dessutom får vi höra om hans virala klipp om Oceana i Göteborg som skapade storbråk på hans Instagram. Mårten har varit i Norrland, stämmer hans fördomar mot dem eller är det helt tvärtom och hur går det med hans ätande? Har han blivit portad från buffén ännu? Går det att döpa sitt barn med ett travhäst-namn? Det och mycket mer i detta underhållande avsnitt! Tack för att du lyssnar och dela gärna med dig av podden till någon!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-02-28
Länk till avsnitt

Technoyoga & Gunilla Persson som barnvakt - Med Mårten Andersson, Elina Du Rietz & Tobbe Ström

Nu blir veckan äntligen bättre för nu finns det ett nytt avsnitt av RAW comedy podden i din podspelare! Mårten Andersson är äntligen tillbaka och det med besked! Varför har han börjat äta så mycket egentligen och vad är det med SVT som gör honom nästintill rasande? Elina Du Rietz är också på plats och hon har varit på yoga med techno-tema! Hon vill dessutom gå på spa med Donald Trump, varför då? Det blir även gymhat, dålig syn och obehaglig hotellfrukost i detta rappa, roliga och innehållsrika avsnitt! Stort tack för att du lyssnar på oss och dela gärna med dig av podden till någon du känner!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-02-21
Länk till avsnitt

Uppkörning med Stalin & Korvfest i skyddsrum - Med Viktor Engberg, Svea Sigmond & Tobbe Ström

Glad alla hjärtans dag på er och med kärlek levererar vi återigen ett pangavsnitt till! Viktor Engberg har bänkat sig tillsammans med Svea Sigmond och det blir lite allt möjligt! Viktor och Tobbe är tydligen två riktiga losers, lyssna så får ni veta varför. Hundägare i Stockholm har gått ihop och tillverkat en väldigt udda bomb som fått oanade konsekvenser. Anders & Peter låter som två helt vanliga män men dessa två herrar är det viktigaste Sverige har just nu och är deras uppdrag så att säga ett "Mission Impossible" ? Är det verkligen en slump att man tatuerar in en diktators namn i nacken och varför äger Viktors pappa världens största vikingabåt? Ja,det är många frågor och förhoppningsvis finns det svar! Varmt välkomna till RAW comedy podden, tack för att du lyssnar!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-02-14
Länk till avsnitt

Strypta katter i mello & 50-åriga groupies - Med Svea Sigmond, Elina Du Rietz & Tobbe Ström

Elina Du Rietz och Svea Sigmond har bänkat sig tillsammans med Tobbe Ström och det blir såklart kanon! Vi tar självklart upp förra veckans snackis, hur falska är egentligen Samir & Viktor? Svea berättar om sin mardrömsaudition och Elina har fått en stalker, eller? Tobbe har blivit en gammal, grinig gubbe, varför hatar han sina grannar? Vi avslöjar varandras Guilty Pleasures och varning varning, det blir riktigt äckligt där en stund! Vi hoppas du och dina öron får en mycket rolig och trevlig stund! Tack för att du lyssnar och tipsa gärna någon du gillar om oss!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-02-07
Länk till avsnitt

Jagad av en naken man i djungeln - Med Elin Almén, Svea Sigmond & Tobbe Ström

Vilket pangavsnitt vi har till er idag! Elin Almén gästar Tobbe Ström tillsammans med Svea Sigmond och de har med sig en varsin helt otrolig djungelhistoria, båda med en nära döden-upplevelse! Vi reder ut om skottår verkligen är något att ha och varför tycker Tobbe att svensk sjukvård är alldeles för bra? Vi får också svar på varför Elin och Svea vill ligga med Nils Karlsson Pyssling. Lukt-Tv är på frammarsch, vad är det för något och vad är fördelarna och nackdelarna med detta? Vill vi känna doften av kön i tv-soffan? Ett mycket roligt och skrattigt avsnitt serverat för din öron! Tack för att du lyssnar och dela gärna me dig av podden till någon du tycker om! Ps. Du vet väl om att det finns en massa roliga avsnitt av RAW comedy podden från förr att lyssna in om du missat det!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-01-31
Länk till avsnitt

Rabattkoder mot ångest & spilla tårta på ett lik

Välkommen onsdag! Svea Sigmond har landat i studion tillsammans med Elina Du Rietz! Vad är det egentligen som ger influensers så väldigt mycket ångest och vad är det för fel på deltagarna i nya dokusåpan "Love is blind"? Svea berättar om varför hon är rädd för att bli kremerad och har Elinas tandläkare grävt med sina händer i röven på någon? Vi får även ovärderliga experttips från Gotland om hur man hanterar kylan bäst och börjar Tobbe att bli gammal och dement? Ni får alla svaren i veckans väldigt roliga, trevliga och blandade avsnitt! Vi hoppas att dina öron ska njuta och tack för att du lyssnar på podden!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-01-24
Länk till avsnitt

I röven på gymmet & ryggskott av tandborstning

Härliga onsdag! Mårten är tillbaka i studion igen och med sig har han en trasig Umit Dag! Vad har hänt med honom egentligen?! New York har drabbats av en speciell doft och Mårten vet varför. Umit avslöjar hans planer om att bevaka kungen och han delar även med sig av ett livsmotto som får oss andra att tappa hakan. Vi reder ut vad som inte är okej att göra på gymmet, världens dyraste (?) jordgubbe tillhör numera Norge och det lönar sig tydligen att vara bakfull nuförtiden! Tack för att du lyssnar och tipsa gärna en vän om att vi finns!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-01-17
Länk till avsnitt

Korankris & sex med tandlösa britter - Med Elina Du Rietz, Viktor Engberg & Tobbe Ström

Vi är tillbaka! Hoppas ni haft en underbar jul och nyår och fortsätter hänga med oss in i 2024! Finfina Viktor Engberg och Elina Du Rietz har bänkat sig med Tobbe Ström i årets första avsnitt! Vi får höra Elina berätta om när hon bevittnade brittiskt fulsex och hur hennes middagsdukning blev mer populär än ett fullsatt Avicii Arena! Viktor avslöjar varför han vill att världen ska gå under och hur han ska ta sig in i Guinness Rekordbok. Vad är egentligen en vild graviditet och ska gamla människor verkligen få använda Facebook? Det blir även lite korankris och en happy ending i detta mycket trevliga och roliga avsnitt! Tack för att du lyssnar och tipsa gärna en kompis om podden om du vill! Nu kör vi!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2024-01-10
Länk till avsnitt

Självmordskorv & julbord med kungen - Med Özz Nûjen, Umit Dag & Ulas Nûjen

Vi önskar alla våra lyssnare en riktigt god jul! Ojojoj, vilket stökigt MEN roligt avsnitt det blev denna vecka! Özz Nûjen är äntligen med oss och med sig har sin bror Ulas! Vi får svar på varför Özz är så otroligt rädd för plysch och persikor varför Migrationsverket knackar på hans dörr varje jul. Umit Dag är också på plats och han briljerar (plågar?) oss återigen med sina dialektkunskaper. Ni får höra Tobbes berättelse om när han frivilligt, nästan tog livet av sig med hjälp av en korv med bröd och det blir även två väldigt dramatiska fiskehistorier med en gädda i fokus! Vi är så väldigt glada och tacksamma över att ni lyssnar och sprider podden vidare!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-12-20
Länk till avsnitt

Förbjudna pepparkakor & Özz Nûjens stora hemlighet - Med Mårten Andersson, Umit Dag & Tobbe Ström

Sankta Lucia vilket avsnitt! Exklusivt endast i RAW comedy podden; Vi avslöjar vår kollega och vän Özz Nûjens stora hemlighet! Mårten berättar även om utmaningarna med att umgås med honom. Umit briljerar med sina dialektkunskaper och vi får även höra om hur han lyckades smuggla in en förbjuden pepparkaka samt varför hans byxfickor så ofta fick honom stoppad av väktare. Hur gick det egentligen på Mårtens ångestfyllda mäklargig? Vi bjuder dessutom på en klassisk busringning i detta mycket trevliga och roliga avsnitt! Tack för att du lyssnar på oss och tipsa gärna en vän om att vi finns!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-12-13
Länk till avsnitt

Technno i julhandeln & knarkande sexåringar - Med Henrik Hjelt, Elina Du Rietz & Mårten Andersson

Vilket pangavsnitt! Humorkungen Henrik Hjelt har tagit plats i studion! Varför brukar han flyga helikopter och dricka bubbel samtidigt? Vi reder ut huruvida det är bra eller dåligt att ge barn knark och vi avslöjar varför julen är en mardröm för oss komiker. Vi får veta mer om Elinas vuxenlekar och varför borde julhandeln använda sig av techno istället för klassisk julmusik? En tomtenisse har även gått in i väggen och blivit alkoholist! Återigen ett kanonavsnitt med mycket skratt, så tryck på play och må bra helt enkelt! Stort tack för att du lyssnar och tipsa gärna en kompis om att vi finns!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-12-06
Länk till avsnitt

VM i sittkissning & en turkmacka i Riga - Med Mårten Andersson, Umit Dag & Tobbe Ström

Spänn öronen för nu är det dags igen! Vi inleder med att Tobbe har blivit har blivit lurad av ett PR-trick och Mårten blir försökskanin i ett omdiskuterat smaktest. Umit har varit i Riga och briljerat med sin usla engelska och varför var han tvungen att söka vård efter att ha ätit popcorn? Det blir sittkissande, välhängda tyskar och kanske historiens mest onödiga besök hos frisören. Luta dig tillbaka och njut av RAW comedy podden! Tack för att du lyssnar och vi uppskattar det enormt om du delar och tipsar om oss!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-11-29
Länk till avsnitt

Kokta underkläder & ett vidrigt biobesök

Poddags! Vi inleder självklart med den chockerande världsnyheten som slog ned som en bomb! Tobbe berättar om sitt traumatiska biobesök han aldrig glömmer. Elina minns tillbaka till när hon blev bedragen i Grekland och vart går hennes gräns på loppmarknad egentligen? Svea har varit på en helt sinnessjuk julfest där löständer kastats i luften. Vi diskuterar även årets julklapp och den svenska kvinnan som gav Mick Jagger fyra miljoner. Tack för att du lyssnar på podden och vi uppskattar det enormt mycket om du vill tipsa en kompis om den! God lyssning!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-11-22
Länk till avsnitt

Död mormor i rymden & massagestav på café - Med Anna Blomberg, Elina Du Rietz & Viktor Engberg

Äntligen poddags igen! Härliga Anna Blomberg är tillbaka och hon är osäker på om hon råkat ut för stöld eller bara dåligt minne. Varför får Viktor panik mitt i inspelningen och måste lämna studion? Kan man skicka upp sin döda mormor till rymden och varför hatar Tobbe en av Astrids Lindgrens mest kända karaktärer? Elina driver en kamp mot klockan och har t o m startat en Facebookgrupp för att få en förändring. Det blir roligt, trevligt och lite lite äckligt i veckans avsnitt och du får reda på varför när du trycker på play! Tack för att du lyssnar och vi uppskattar det enormt mycket om du delar podden! Trevlig lyssning!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-11-15
Länk till avsnitt

Skallad i pissoaren & utskälld av SJ - Med Elina Du Rietz, Viktor Engberg & Mårten Andersson

En man har blivit skallad i en pissoar och förvirringen är total!

En annan man dejtar 35 kvinnor samtidigt, varför då? Tobbe har visat att han kan bli riktigt förbannad och Viktor avslöjar hur han beter sig mot sina grannar?

Mårten berättar om terrorn han fått utstå i helgen och Elina avslöjar den gyllene regeln när det gäller presenter! Vi finns där poddar finns, bla på iTunes och Spotify ??Tack för att du lyssnar på podden och ingen är gladare än oss om du tipsar en kompis om den! God lyssning! ??


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-11-08
Länk till avsnitt

Greta Thunbergs vapenchock och den NYA Ove Sundberg - Med Shima Niavarani, Mårten Andersson & Tobbe Ström

Den här veckan har vi ett kärt återbesök av den hårt arbetande entertainern, begåvade och underbara människan, Shima Niavarani som bl a berättar om det tuffa turnélivet och varför det är svamp i hennes scenkläder. Vi hör Greta Thunbergs chockerande uttalande om vapen och den NYA Ove Sundberg berättar en tragisk historia om ett par skosnören. Mårten har skällt ut en skåning och Tobbe har varit i Halmstad och gjort något han aldrig någonsin har gjort förut. Ett väldigt trevligt avsnitt och vi tycker att det är väldigt trevligt att du lyssnar, Tack för det! Tipsa gärna en vän om podden och sätta gärna ett betyg så blir vi ännu gladare!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-11-01
Länk till avsnitt

Betala notan med hjärtattack & Syrianskt Netflix - Med Mårten Andersson, Elina Du Rietz & Umit Dag

Ännu ett väldigt roligt avsnitt med succékvartetten från förra veckan! Vi får självklart höra hur RAW 20 år på Avicii Arena var och Elina berättar om sin korta karriär som prostituerad. Umit avslöjar hemligheten om hur du kan se gratis film och hur går det egentligen med Mårtens anger management? Vi får också ett guldtips om hur man slipper betala notan på restaurang. Allt detta och lite till i den enda podden du behöver! Tack för att du lyssnar och dela gärna podden så blir vi superglada!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-10-25
Länk till avsnitt

Köra över gamla tanter & fördomsfulla svennebanan-kalas

Oj oj oj vad kul vi hade i veckans avsnitt! För första gången någonsin får vi höra bl a Mårten köra standup på serbiska och Elina på tyska. WOW!

Donald Trump har slagit en golfboll i Joe Bidens huvud och tyst klippning, ja vad fan är det för något? Umit har en otrolig story om hur han infiltrerade en fest och hur det ledde till ett kaos med rasistiska fördomar. Ett härligt skrattigt avsnitt som vi hoppas att du ska tycka om! Tack för att du lyssnar och delar podden!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-10-18
Länk till avsnitt

Slå sig själv snygg med en hammare & hjälpa sin granne att dö - Med Mårten Andersson, Svea Sigmond & Elina Du Rietz

Onsdag och nytt balsam för öronen! I veckans avsnitt får vi bl a höra hur Elina försöker ha ihjäl sin granne och Mårten ger oss det ULTIMATA dejtingtipset. Kan man bli snyggare genom att slå sig själv i ansiktet med en hammare och varför kör hundar bil i slovakien? Tobbe får hjälp med sin dansfobi och Svea berättar varför man är framgångsrik om man har ett plåster på näsan. Självklart blir det också en ny tävling om EXKLUSIVA biljetter till utsålda RAW 20 år på Avicii Arena. Stort tack för att du lyssnar och delar podden!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-10-11
Länk till avsnitt

Kärringar på Facebook & Sveriges Eddie Murphy - Med Mårten Andersson, Svea Sigmond & Viktor Engberg

Äntligen ett nytt avsnitt och det innebär även en ny tävling där du kan vinna EXKLUSIVA biljetter till slutsålda RAW 20 år på AVICII ARENA! Mårten, Viktor & Svea har intagit studion! Vi pratar bl a om Tom Hanks bedrägeri, Sveriges Eddie Murphy och att Mårten har blivit utskälld av kärringar på Facebook. Vi får höra hur långt Viktor är beredd att gå för rätt summa pengar och Svea berättar om obekväma sjukhusbesök i Chile. Tack för att du lyssnar och delar podden!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-10-04
Länk till avsnitt

Gängkriminella i Lets Dance och ett otroligt pungtrick - Med Svea Sigmond, Mårten Andersson & Isidor Olsbjörk

Nytt avsnitt och ny chans att vinna exklusiva biljetter till slutsålda RAW 20 år på Avicii Arena! Svea, Mårten & Isidor finns på plats! Det blir höga orimligt höga stön på gymmet, blodig cykeldejt, pungtricket och en Kurdisk räv bakom örat. Vi presenterar såklart förra veckans vinnare och den nya tävlingen. Ett kanonavsnitt helt enkelt! Tack för att du lyssnar och sprider podden vidare!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-09-27
Länk till avsnitt

Dansk rassetaxi, bruten fot & perversa ljud - Med Elina Du Rietz & Svea Sigmond

Exklusivt! Vinn biljetter till RAW:s 20 års jubileum i Avicii Arena genom att lyssna på podden!


Ett jättedrama utspelar sig redan innan Elina och Svea tar sig in i studion! Elina har firat sin födelsedag helt ensam i ett annat land. Svea ska tvinga sig själv att älska sporten hon hatar. Varför blev en hel by i Portugal packade på rödvin och kan man verkligen få en vit taxichaufför i Danmark om man önskar sig det? Mycket trevlig lyssning önskar vi dig och lycka till i tävlingen!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-09-20
Länk till avsnitt

Skita på sig på 10000 meters höjd och bli utskälld på grund av en fruktsallad - Med Mårten Andersson, Svea Sigmond & Umit Dag

Varsågod, ett härligt gott & blandat avsnitt! Mårten är gräsänkling och avslöjar allt han passar på att göra då. Vad kan det vara? Svea berättar om när hon blev bestulen på sin säng mitt framför ögonen på henne och Umit är rasande över klimataktivister och att bli serverad fruktsallad! Kommunen snålar in på det heligaste vi har och ett flygplan blir totalt nedbajsat. Ja, du hör ju att du inte kan missa detta!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-09-13
Länk till avsnitt

Knarkschack och elefanter som mördar kvinnor - Med Mårten Andersson, Svea Sigmond & Viktor Engberg

Vilket kanonavsnitt vi har för er idag! Är röka gräs och spela curling samtidigt verkligen en bra idé? Vi får bekräftat att elefanter är sinnessjuka kvinnomördare och varför har influencern förlängt sina ben med 14 centimeter?


Tack för att du lyssnar och glöm inte att prenumerera på podden!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-09-06
Länk till avsnitt

Sälja sina golfklubbor för att ha råd med rysk kaviar

RAW comedy podden är tillbaka! Hösten är tillbaka och vi älskar det. Elina har börjat med gangsterrap och vi får faktiskt ett smakprov. Mårten har bevittnat något helt otroligt i överklassområdena och Umit berättar om hur han åt tolv måltider på en och samma gång. Glöm inte att prenumerera på på podden och tack för att du lyssnar!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-08-30
Länk till avsnitt

SOMMARTUGG - Med Jonas Strandberg

SOMMARTUGG!


RAW comedy podden presentar SOMMARTUGG


Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.

Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runt om i landet!


Sist ut i SOMMARTUGG den här sommaren är ingen mindre än Jonas Strandberg. Vad var det som fick honom att börja med standup och varför är stockholmare så jobbiga? Det blir även historier om mardrömsgig och brinnande flygplan.


Tack för att du lyssnar, gillar och delar podden!


Musiken i avsnittet:


Lollydolls - Testarossa Night

Bella - Aldrig mer

Not The New Messiah - The bridge

Andreas Kärnfeldt - Leva nu


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-08-23
Länk till avsnitt

SOMMARTUGG - Med Svea Sigmond

SOMMARTUGG!


Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och som på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.


Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runtom i landet!


Veckans SOMMARTUGG står komikern Svea Sigmond för. Från studier på ett katolskt universit i Chile till dödsångest i en bil. Varför fick hon inte prata överhuvudtaget på över en vecka och hur var det att bli lämnad ensam mitt i natten i Rios farliga kvarter? Spännande spännande!


Tack för att du lyssnar, gillar och delar podden!


Musiken i detta avsnitt:


Not the new Messiah - Falling back down

Estherlivia - Limbo

Gray Soul Pennies -Forever long

Songcaster Andy Callahan - Poison is leaving

Mackan N Matthew - Varje andetag


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-08-16
Länk till avsnitt

SOMMARTUGG - Med Hasse Brontén

SOMMARTUGG!


Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och som på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.


Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runtom i landet!


Veckans SOMMARTUGG hör vi från ingen mindre än Hasse Brontén. SÄPO-polisen som skolade om sig till komiker och har synts överallt i landet, både på scen och i TV. Vi får höra hans förkärlek till monster och skräckfilmer och om hur en diagnos kan ställa till det i livet. Det blir även en fin berättelse om ett väldigt speciellt möte.


Tack för att du lyssnar, gillar och delar podden!


Musiken i detta avsnitt:


Not the new Messiah - The bridge

Mackan N Matthew - Varje andetag

Estherlivia - Limbo


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-08-09
Länk till avsnitt

SOMMARTUGG - Med Jens Falk & Viktor Engberg

SOMMARTUGG!


Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och som på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.


Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runtom i landet!


Den här veckan gästas SOMMARTUGG av TVÅ väldigt roliga människor, nämligen Jens Falk & Viktor Engberg! Standup-Sveriges svar på Piff & Puff tar oss med på en väldigt märklig bussresa bort från Sverige. På den här resan, som är deras första tillsammans, skiter det sig (bokstavligt talat).En skum, fåordig busschaufför samt omärkta sedlar från ett bankrån dyker upp. Hur ska det sluta? Lyssna så får du svaret!


Tack för att du lyssnar, gillar och delar podden!


Musiken i detta avsnitt:


Not the new Messiah - Never enslave Ukraine

Estherlivia - I would never

Glora Tells - Shine on you


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-08-02
Länk till avsnitt

SOMMARTUGG - Med Zinat Pirzadeh

SOMMARTUGG!


Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och som på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.


Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runtom i landet!


Den här veckan gästas SOMMARTUGG av glädjespridaren och människorättskämpen Zinat Pirzadeh! Hon berättar hur hon hittat glädjen trots att det varit så tufft och med så många tårar och påminner oss också om att vi människor inte får glömma bort empati och humanism innan det är för sent. Vi får också veta varför rädslan för att ta körkort är så stor och hur man står upp mot en kvinnoförtryckande regim!


Tack för att du lyssnar, gillar och delar podden!


Musiken i detta avsnitt:


Therese Neaimé - Sandstorm

Armand Mirpour - Vakna

Izabella Swartz - Aldrig mer

Arghavan - ZAN

Sir Boyfriend - Poem for Masha


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-07-26
Länk till avsnitt

SOMMARTUGG - Med Ann Westin

SOMMARTUGG!


Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och som på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.


Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runtom i landet!


Denna vecka gästas SOMMARTUGG av den underbara Ann Westin! I jakten på hennes teaterdrömmar tar hon jobb som både undersköterska och mentalskötare och i skådespeleriet är hon lite för övertygande som elak häxa. När hon sedan trillar in på humor och standup comedy, ja då blir det succé.


Tack för att du lyssnar, gillar och delar podden!


Musiken i detta avsnitt:


The River - The tides roll in

The River - You came along

Not the new Messiah - Falling back down


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-07-19
Länk till avsnitt

SOMMARTUGG - Med Umit Dag

SOMMARTUGG är tillbaka!


Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och som på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.


Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runtom i landet!


Denna vecka får vi ett SOMMARTUGG av ingen mindre än en av våra favoritkomiker, Umit Dag! Han tar med oss på en resa från flykt och förföljelse till Sverige där han växer upp. Det blir en del roliga kulturkrockar men också tacksamhet till landet där han till slut hittade sitt kall i livet.


Musiken i avsnittet:


MACKAN N MATTHEW - VARJE ANDETAG

VIKTOR JONSSON - BAD BREATHE

ESTHERLIVIA - TICKLE YOUR HEART

ESTHERLIVIA - I'M GOING HOMEHosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-07-12
Länk till avsnitt

SOMMARTUGG - Med Mårten Andersson

PREMIÄR för SOMMARTUGG!


Vi bjuder under sommaren in åtta av våra favoritkomiker som får ta över mikrofonen och som på ett personligt, intressant och förhoppningsvis roligt sätt berättar sin story.


Dessutom kryddar vi avsnitten med fantastiskt bra musik från osignade artister runtom i landet!


I premiäravsnittet hör vi Mårten Andersson. Entreprenör, småbarnspappa, succékomiker och grundare av sveriges största standupklubb. Med en "Just do it"-mentalitet har Mårten Andersson tagit sig dit han är idag och på vägen har han lärt sig att inte skaffa fiender eller bränna några broar. Att gå från festande singel till att bli en lycklig familjefar berättar han om och mycket mer! Tack för att du lyssnar!


Musiken i avsnittet:


GRAY SOUL PENNIES - LINGER

LOLLYDOLLS - TESTAROSSA NIGHT

LILJA CHRISTINA - AKVAVIT

EKI - DIN ROMEO

EKI - SEPAREU


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-07-05
Länk till avsnitt

Spöa skiten ur sin mobiltelefon - Med: Jens Falk, Mårten Andersson & Umit dag

Ekorrar som jagar människor, björnar som bjuds på glass och dödsstraff!

Ja det är äntligen lillördag igen och den rolige Jens Falk gästar för första gången! Hans tangentbord har gjort honom arg på rödhåriga tjejer, vi reder ut vad som är överskattat med svensk sommar och Umit berättar varför han är livrädd för att bada. Har Mårten varit på ett bröllop ELLER en filminspelning? Svaret får du i ett rykande färskt avsnitt! Vi älskar att du delar och prenumererar på podden!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-06-28
Länk till avsnitt

En hotellgästs stortå i munnen - Med: Mårten Andersson, Tobbe Ström & Umit Dag

Glad midsommar säger vi i RAW comedy podden! Denna veckan bjuds vi bl a på ett otroligt spännande drama från korvdramat i Mellerud. Umit berättar hur han slaktade en robot och är vädret verkligen rasistiskt? Vi får också "kanontips" på hur man svalkar sig bäst samt hur vi kan rädda rådjur som är dåliga i magen. Varsågoda!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-06-21
Länk till avsnitt

Ta en springnota med hjälp av polisen - Med Mårten Andersson, Viktor Engberg & Fredrika Karlsson

Äntligen sommar och äntligen ett nytt avsnitt! Mårten är tillbaka i studion och han berättar bl a om hur två tanter söp ned honom innan lunch. Viktor Engberg & Fredrika Karlsson är också på plats! Tobbe ger guldtips på hur man lyckas smita från en nota med hjälp av Polisen,

det blir även spekulationer kring det hemliga Europamästerskapet i sex som arrangeras i Sverige, Hitlers sommarprat och vi dricker öl med Kungen. Dessutom har Viktor varit med och löst Palmemordet. Detta och mycket mer i veckans avsnitt. Glöm inte att prenumerera och sprida podden så blir vi jätteglada! God lyssning!


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-06-14
Länk till avsnitt

"När husse tappar förståndet blir hunden överintelligent" - Med Umit Dag & Viktor Engberg

Vilket kanonavsnitt! Favoriterna Umit Dag & Viktor Engberg är tillbaka.Syltryggen Umit svarar på varför han vill skära bort sitt ena öra. Viktor har tydligen fobi mot allt, hatar fåglar och även svaret på varför hemlösa människors hundar är de smartaste. Dessutom har 1,7 promille viskat i Roger Pontares öron Det blir dubbla falukorvar, märkliga ursäkter och ska man få ha vilken flagga man vill på studenten? In och lyssna NU!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-06-07
Länk till avsnitt

Äter du renk*k med kniv & gaffel? - Gäster: Finn Aldén-Joyce & Anna Blomberg

Äntligen lillördag igen och idag tillsammans med Anna Blomberg och Finn Aldén-Joyce! Mårten ger sig själv sparken, vad innebär det här egentligen? Det blir även väldigt udda mat eller vad sägs om t ex renpenis? Vi får också svar på varför en hel by i Norge är alkoholister. Vi älskar att ni lyssnar och delar RAW comedy podden! 

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-05-31
Länk till avsnitt

UFO:n på konsum och ett barn med skägg - Gäster: Johanna Hurtig Wagrell & Isidor Olsbjörk

Mårten är på semester och det innebär att producent Tobbe hoppar in som programledare, hur ska det gå? Med sig har han Johanna Hurtig Wagrell och Isidor Olsbjörk. Vad har egentligen våra efternamn för historia? Isidor har satt Hällefors på kartan för där finns de tydligen en konstig sekt, gubbar som är elaka mot barn och även ett UFO som varit på besök. Johanna har ett och annat att säga om civilkurage och är vi alla överens om att det är bra att filma olyckor istället för att hjälpa till? Ett väldigt trevligt och roligt avsnitt, bara tryck på play och njut!

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-05-24
Länk till avsnitt

En påse bajs upptejpad på moderna museet - Gäster: Ann Westin & Shima Niavarani

Äntligen onsdag och vilka gäster vi har! Fina Ann Westin som är med oss och även den härliga Shima Niavarani som anlände sömnlös direkt från ett 80-års kalas i Paris. Vad hände där egentligen? Vi får svar på varför Mårten vill slå sin polare med en biljardkö, en sydkorean har käkat upp världens dyraste banan och för att överleva i vildmarken är det tydligen vin och chips som gäller. Varför då? Lyssna och får svaren! Välkommen till RAW comedy podden!
Music from #Uppbeat (free for Creators!):

https://uppbeat.io/t/prigida/cherry-blossom

License code: QCNJ4JT2AMILKWBS


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2023-05-17
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.