Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Anty & Paris - i ärlighetens namn

Anty & Paris - i ärlighetens namn

Du har sett dem i TV. De lever sitt liv i sociala medier. Men vilka är de bakom allt? Möt influencer-profilerna Anty och Daniel Paris. Här får du veta allt om dem - i ärlighetens namn.

Prenumerera via iTunes / Apple Podcaster

www.ilikeradio.se/podcasts/anty-paris/

Avsnitt

12. Ego boost

Vad ger du för första intryck? Anty och Paris har bett sina vänner skriva deras första tankar. Fulla av kärlek tas dessa intryck emot med tårar i halsen.
2018-06-18
Länk till avsnitt

11. Mood

Daniel Paris och Antonia Anty Johnsson bjuder på en feel good podd med mängder av peppande ord, detta efter Andy berättar att hon blev ghostad av sin date.
2018-06-12
Länk till avsnitt

10. En helt ny värld

Dagens podd handlar om resor! Paris erkänner vad han alltid gör för att slippa checka in själv och Anty berättar om när hon gjorde vad man absolut inte får göra inför Rihanna.
2018-06-04
Länk till avsnitt

9. Vänner

Att hitta sina BFFs och att göra slut med kompisar är väldigt svårt, idag pratar Anty och Paris om vänskapens olika delar och hur de tänker kring vänskap.
2018-05-28
Länk till avsnitt

8. It's getting hot in here

Frågor ställs som ingen vill svara på. Poddens tema är "heta stolen" och det blir ett svettigt avsnitt för Anty och Paris.
2018-05-21
Länk till avsnitt

7. Carpe sommarstressen

Nu när solen är ute måste du också vara det! Eller? Anty och Paris pratar om ångesten och hur man kan tänka för att kunna få ut mer av sommaren än bara stressen av att missa något som kan hända när du inte är med.
2018-05-14
Länk till avsnitt

6. Livepodd från ICon Fest

I helgen var Anty och Daniel på ICon Fest och om du inte kunde vara på plats kan du efterlyssna på livepodden nu!
2018-05-06
Länk till avsnitt

5. Livet händer nu

Vi får lära känna Daniel och Anty på en ny nivå när de pratar om allt som händer i deras liv och viktiga saker de tycker man ska ta med sig genom livet, vilka realityserier de vill vara med i och saker du inte visste om dem.
2018-04-30
Länk till avsnitt

4. We?ve got a situation

Man kan vara olika i olika situationer idag pratar Anty och Paris om situationer som kan trigga igång, situationer som inte känns bra och situationer där de är som allra bekvämast.
2018-04-23
Länk till avsnitt

3. Singel och omringad av katter

Daniel Paris och Antonia Anty Johnsson pratar om dejtinglivet, big "nono"s och vad som krävs av killar för att fånga deras blickar
2018-04-16
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.