Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Hanni & Dani

Hanni & Dani

Podcast by Hanni & Dani

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/user-991742267

Avsnitt

11. Livet som influencer

Tjejerna bad er välja veckans poddämne i en omröstning på Instagram och det blev livet som influencer. Sommaren har varit otroligt tuff och tjejerna delar med sig av den. Tankar och funderingar kring yrket dom jobbar med och ni får svar på den stora frågan som kanske alla undrar över; Vad är egentligen meningen med influenceryrket??
2018-08-14
Länk till avsnitt

10. Kan man bli tillsammans med sin kompis ex?

I dagens avsnitt svarar tjejerna på frågor som ni ställt till dem gällande vänner och vänskapsrelationer. Påverkar influenceryrket ens vänskapsrelationer? Vad är de viktigaste egenskaperna i en vänskapsrelation?
2018-08-07
Länk till avsnitt

9. Vi svarar på era sexfrågor

Hanna har tagit hjälp av fem olika killar för att göra en ordentlig research om vad killar gillar i sängen. Avsnittet ni väntat på är här. Let's talk about sex!
2018-07-30
Länk till avsnitt

8. Göra slut med haters

Var går gränsen till mobbning egentligen och varför tycker folk att det är okej att hänga ut varandra i sociala medier? Tjejerna är lite ledsna dels över hur folk beter sig men även över att de bara har träffats en dag på hela sommaren. Förstår ni hur mycket det finns att prata av sig om?
2018-07-24
Länk till avsnitt

7. Vem låg du med senast?

Tjejerna fortsätter att ställa fem jobbiga och obekväma frågor till varandra och frågorna blir bara värre och värre! Lyssna så förstår ni varför.
2018-07-16
Länk till avsnitt

6. Att drinkludra på Ibiza och festa med prinsen

Vad har tjejerna för sommarplaner? Vems kompis är egentligen Lojsan? Och big news coming up!!
2018-07-09
Länk till avsnitt

5. Första kärleken krossade mitt hjärta

I veckans avsnitt svarar tjejerna på lyssnarfrågor kring kärlek och delar med sig av egna erfarenheter! Vad hände egentligen när tjejerna blev dumpade för första gången? Existerar kärlek vid första ögonkastet? Detta vill ni inte missa!
2018-07-02
Länk till avsnitt

4. Vi har frågat fyra olika killar vad dom tycker

Hur tänker egentligen killar? I detta avsnitt pratar tjejerna med 4 väldigt olika killar; Casanovan, Pojkvännen, Pojkvänsmaterialet och Charmören, för att ta reda på vad som försigår i deras hjärnor. Tjejerna delar även med sig av sina bästa raggningsknep och diskuterar om det är okeh att ligga på första dejten? Allt detta och lite till kommer ni att få ta del av i veckans avsnitt. Detta vill ni inte missa!!
2018-06-25
Länk till avsnitt

3. Petar influencers bara i maten?

Grillsäsongen är igång och i detta avsnitt blir frågorna som tjejerna tvingar varandra att svara på bara värre... När vet man att man är bästisar? Vems fru var det egentligen som Dani stalkade? Och vad blev Hannas straff? Ni vill inte missa det här.
2018-06-18
Länk till avsnitt

2. Jag smsade honom

Tjejerna roastar varandra med obekväma frågor som de MÅSTE svara ärligt på. Vad är Danijelas knep för för hur du kan få vem du vill? Och hur gick Hannas blind date?
2018-06-10
Länk till avsnitt

1. Är det du som är Kaliffa?

Ödet förde dem samman en sen sommarkväll för 4 år sedan och nu har de bestämt sig för att starta en podd för att dela med sig av ALLT..
2018-06-03
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.