Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Hanni & Dani

Hanni & Dani

Podcast by Hanni & Dani

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/user-991742267

Avsnitt

22. Tack för allt!

Sista avsnittet! Året lider mot sitt slut och tjejerna summerar vad som hänt sedan sist. Har Hanna hittat sig själv i L.A, och hur länge blir hon egentligen kvar? Vad har Dani för nytt stort hemligt projekt på gång? Ett stort tack till alla underbara lyssnare som följt med på denna resa, ni är fantastiska! Det händer massor av saker under 2019 så glöm inte att följa tjejerna på Instagram för att se mer. Puss och kram!
2018-12-31
Länk till avsnitt

21. Influencers och Photoshop

Det har nu gått 10 dagar sen Hanna lämnade Sverige för LA! Dani berättar att bebisen haft sina första sparkar och tjejerna pratar om hur vissa influencers photoshoppar sina bilder och berättar sina tankar kring det! Varför finns det så mycket hatare där ute? Och varför är det sån stor skillnad på LA och Stockholm?
2018-10-23
Länk till avsnitt

20. Isabella Löwengrip, Ronaldo eller en Chanelväska?

20. Isabella Löwengrip, Ronaldo eller en Chanelväska? by Hanni & Dani
2018-10-17
Länk till avsnitt

19. Vi bjuder in en 5åring till podden

Dagens avsnitt är lite annorlunda jämfört med tidigare då tjejerna gästas av en 5åring. Men det blir inte riktigt som någon utav dem tänkt sig. Inspirationen sviktar och ja... ni får lyssna och höra själva!
2018-10-08
Länk till avsnitt

18. Kan man hyra ett barn?

Danijela är i mitten av graviditeten och tjejerna funderar kring barnuppfostran. Är internatskola rätta vägen att ta? Vad fick egentligen Hanna i födelsedagspresent av tjejerna och varför har hon hon inte provat än? Lyssna på veckans avsnitt för att höra tjejernas tankar.
2018-10-02
Länk till avsnitt

17. Vem är på besök i studion?

Tjejerna får besök av en manlig gäst i studion som får Hanna att falla i tårar. Det blir en känslig stund, men om ni vill bli motiverade så ska ni verkligen lyssna på detta avsnitt!
2018-09-24
Länk till avsnitt

16. Vi svarar på allmänbildningsfrågor

Det är ny vecka och tjejerna är äntligen återförenade i poddstudion. Efter mycket frågande har de valt att testa hur allmänbildade de egentligen är! Hur mycket kan tjejerna? Detta vill ni inte missa!
2018-09-17
Länk till avsnitt

15. Stockholm New York calling

Tjejerna är ännu en gång inte på hemmaplan tillsammans och tvingas podda på skilda vägar. Hanna är i deras favoritstad New York för Fashion Week och Dani får ett oväntat besök när det plingar på dörren hemma hos henne mitt i poddinspelningen! Vem är det egentligen som plingar på?
2018-09-10
Länk till avsnitt

14. Från småstad till Stockholm

Tjejerna berättar om hur de lärde känna varandra när de flyttade från småstad till Stockholm. Är det bästa sättet att festa sig till nya bekantskaper och kontakter?
2018-09-03
Länk till avsnitt

13. Womanizer

Äntligen tillbaka i studion! Tjejerna tipsar om sina bästa brunch, AW och dejtställen i Stockholm. Dessutom, hur såg livet ut direkt efter studenten? Och borde alla tjejer skaffa sig en Womanizer?
2018-08-27
Länk till avsnitt

12. Den stora hemligheten

Tjejerna berättar ÄNTLIGEN den stora hemligheten som de har hållit på! Ska Hanna verkligen lämna Dani? Och vad ger tjejerna egentligen för tips inför hösten?
2018-08-20
Länk till avsnitt

11. Livet som influencer

Tjejerna bad er välja veckans poddämne i en omröstning på Instagram och det blev livet som influencer. Sommaren har varit otroligt tuff och tjejerna delar med sig av den. Tankar och funderingar kring yrket dom jobbar med och ni får svar på den stora frågan som kanske alla undrar över; Vad är egentligen meningen med influenceryrket??
2018-08-14
Länk till avsnitt

10. Kan man bli tillsammans med sin kompis ex?

I dagens avsnitt svarar tjejerna på frågor som ni ställt till dem gällande vänner och vänskapsrelationer. Påverkar influenceryrket ens vänskapsrelationer? Vad är de viktigaste egenskaperna i en vänskapsrelation?
2018-08-07
Länk till avsnitt

9. Vi svarar på era sexfrågor

Hanna har tagit hjälp av fem olika killar för att göra en ordentlig research om vad killar gillar i sängen. Avsnittet ni väntat på är här. Let's talk about sex!
2018-07-30
Länk till avsnitt

8. Göra slut med haters

Var går gränsen till mobbning egentligen och varför tycker folk att det är okej att hänga ut varandra i sociala medier? Tjejerna är lite ledsna dels över hur folk beter sig men även över att de bara har träffats en dag på hela sommaren. Förstår ni hur mycket det finns att prata av sig om?
2018-07-24
Länk till avsnitt

7. Vem låg du med senast?

Tjejerna fortsätter att ställa fem jobbiga och obekväma frågor till varandra och frågorna blir bara värre och värre! Lyssna så förstår ni varför.
2018-07-16
Länk till avsnitt

6. Att drinkludra på Ibiza och festa med prinsen

Vad har tjejerna för sommarplaner? Vems kompis är egentligen Lojsan? Och big news coming up!!
2018-07-09
Länk till avsnitt

5. Första kärleken krossade mitt hjärta

I veckans avsnitt svarar tjejerna på lyssnarfrågor kring kärlek och delar med sig av egna erfarenheter! Vad hände egentligen när tjejerna blev dumpade för första gången? Existerar kärlek vid första ögonkastet? Detta vill ni inte missa!
2018-07-02
Länk till avsnitt

4. Vi har frågat fyra olika killar vad dom tycker

Hur tänker egentligen killar? I detta avsnitt pratar tjejerna med 4 väldigt olika killar; Casanovan, Pojkvännen, Pojkvänsmaterialet och Charmören, för att ta reda på vad som försigår i deras hjärnor. Tjejerna delar även med sig av sina bästa raggningsknep och diskuterar om det är okeh att ligga på första dejten? Allt detta och lite till kommer ni att få ta del av i veckans avsnitt. Detta vill ni inte missa!!
2018-06-25
Länk till avsnitt

3. Petar influencers bara i maten?

Grillsäsongen är igång och i detta avsnitt blir frågorna som tjejerna tvingar varandra att svara på bara värre... När vet man att man är bästisar? Vems fru var det egentligen som Dani stalkade? Och vad blev Hannas straff? Ni vill inte missa det här.
2018-06-18
Länk till avsnitt

2. Jag smsade honom

Tjejerna roastar varandra med obekväma frågor som de MÅSTE svara ärligt på. Vad är Danijelas knep för för hur du kan få vem du vill? Och hur gick Hannas blind date?
2018-06-10
Länk till avsnitt

1. Är det du som är Kaliffa?

Ödet förde dem samman en sen sommarkväll för 4 år sedan och nu har de bestämt sig för att starta en podd för att dela med sig av ALLT..
2018-06-03
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.