Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Anekdotpodden

Anekdotpodden

Otroliga historier och anekdoter, som slinker ner och sticker till - som en varm espresso.

Prenumerera via iTunes / Apple Podcaster

anekdotpodden.se

Avsnitt

Flygkaparen som hoppade och försvann

En kostymklädd man stiger på ett passagerarflygplan i Portland, USA. Han sätter sig på plats 18C, tänder en cigarett och lutar sig tillbaka. En stund senare hoppar han från flygplanet med motsvarande 10 miljoner kronor i kontanter, efter ett framgångsrikt rån. Mannen har aldrig återfunnits eller identifierats. Eller?

2018-07-11
Länk till avsnitt

Vinsamlarens släkt - som fick alla att se rött

Plötsligt dyker en ung och mystisk vinsamlare upp på några av världens mest exklusiva vinauktioner. Han köper, köper och köper. Sedan börjar han sälja. Men vem är han? Och vad finns egentligen i flaskorna? Och var har han fått pengarna ifrån för att finansiera sitt vinintresse? Svaret är mörkare, än man vågar tro.

2018-07-08
Länk till avsnitt

Okänd destination ombord Air Force One

150 liter kaffe. En låda bananer. Två höghus som faller i New York. Och George W. Bush - USA:s president. En otrolig historia som glömts bort om 11:e september 2001 är den berättad av personerna ombord på presidentflygplanet Air Force One - det enda flygplanet att befinna sig i luftrummet över USA.

2018-07-05
Länk till avsnitt

29 år, drogbaron och miljardär

Klockan 15:15 den 1 oktober 2013 smyger sig ett halvt dussin civilklädda FBI-agenter fram till en 29-åring, sittandes vid en laptop. Jakten, som pågått i flera år, avslutas där och då. Detta är historien som ledde fram till gripandet av den mytomspunna skaparen av en av darkwebs största marknadsplatser. 

2018-06-23
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.