Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Svenska FPL Podden

Svenska FPL Podden

Fantasy Premier League när det är som bäst! Varje vecka går vi igenom de viktigaste händelserna, kommer med rekommendationer på spelare att ta in och besvarar lyssnarfrågor. Allt för att just din säsong ska bli så bra som möjligt.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/svenska-fpl-podden

Avsnitt

47. FPL Podden tar ut laget 19/20

Utöver att vi går igenom vilka spelare vi har valt och varför i vårt gemensamma poddlag så pratar vi om spelare som vi varnar för och som vi tycker är intressanta men av olika anledningar valt bort osv. Vi presenterar nytt samarbete och ett riktigt fint förstapris i poddligan. Se till att gå med om du inte redan har gjort det, ligakod: rsuv49. Kan du slå poddlaget?
2019-08-06
Länk till avsnitt

46. Laggenomgång 19/20 del 2

En gedigen laggenomgång där vi går igenom lagen lag för lag (försäsong, transferfönster, intressanta FPL spelare, skador, troliga straffskyttar, analys av spelschema, varningar osv). I denna del 2 går vi igenom de sista 10 lagen i alfabetisk ordning, Man City-Wolves.
2019-08-04
Länk till avsnitt

45. Laggenomgång 19/20 del 1

En gedigen laggenomgång där vi går igenom lagen lag för lag (försäsong, transferfönster, intressanta FPL spelare, skador, troliga straffskyttar, analys av spelschema, varningar osv). I denna del 1 går vi igenom de första 10 lagen i alfabetisk ordning, Arsenal-Liverpool. Vi presenterar även ett nytt spännande samarbete!
2019-08-01
Länk till avsnitt

44. Uppsnack FPL 19/20

Med mindre än 1 månad kvar till Liverpool och nykomlingen Norwich sparkar igång Premier League 19/20 är det dags för oss att börja prata upp årets fantasysäsong. Vi dryftar lite övergripande tankar kring kommande säsong och intressanta lag och spelare. Tanken är även att vi kommer med ett rejält avsnitt med en ordentlig genomgång lag för lag i början av augusti samt ett avsnitt där vi presenterar uttagningen av vårt gemensamma poddlag strax innan allt drar igång. God lyssning och sprid nu ordet till alla nya bekanta som spelar fantasy!
2019-07-10
Länk till avsnitt

43. Säsongsavslutning

Dags att summera fantasysäsongen i det 43:e avsnittet. Vi blir lite nostalgiska och blickar tillbaka på ett mycket roligt år med podden och poddlaget, går igenom årets lag i fantasy samt några bubblar vi tycker förtjänar ett omnämnande och blickar lite smått fram mot nästa säsong. Men framförallt gratulerar vi poddvinnaren Aron Lundborg som spurtade om Alexander Melltoft i den allra sista omgången, större dramatik där än i avslutningen av PL. Poddlaget slutar på en hedersam 18:e plats i poddligan och nu tar vi lite uppehåll och laddar batterierna för att komma tillbaka med en ännu bättre podd nästa år! Tack för denna säsong alla trogna lyssnare!
2019-05-17
Länk till avsnitt

42. Nu ska allt avgöras

Vi är framme vid den avslutande omgången och poddens 42:a avsnitt, det är nu det ska avgöras! Den episka titelstriden fortsätter och det är faktiskt så att det bara är Man City och Liverpool som har något att spela för i sista omgången vilket gör deras spelar än mer attraktiva då det kommer roteras desto mer i övriga lag. Vi försöker dock bena ut vilka intressanta differentials som finns att tillgå och vilka lag som inte tagit på sig flip flopsen ännu. Vi kikar också in i poddligan där vi har en stark ledare medan poddlaget avancerar lite till. Avslutningsvis besvarar vi en massa lyssnarfrågor, stort lycka till i sista omgången!
2019-05-08
Länk till avsnitt

41. Slutspurt!

Dags för avsnitt 41 och nu är det bara två omgångar kvar av årets FPL. Alex sätter in dödsstöten i interntävlingen och nu väntar ett jobbigt straff för Stefan. I GW36 var det många som jublade över Liverpools överkörning av Huddersfield men vilka spelare är smartast att satsa på i avslutande omgångar? Vi går igenom de lag och spelare vi tror mest. I poddligan har vi en klar ledare, håller han hela vägen in i mål? Poddlaget gör en stark vecka utan chips och målsättningen är inom räckhåll. Avsnittet avslutas med rekar och lyssnarfrågor, god lyssning!
2019-05-02
Länk till avsnitt

40. Europaspelets påverkan

Avsnitt 40 och vi spelar in mitt i pågående DGW35 där Brighton verkar vaknat till liv. Säsongen börjar lida mot sitt slut men många av topplagen är kvar i Europacuperna vilket sätter sina spår i ligaformen. Det blir även allt fler lag som inte har så mycket att spela för sista omgångarna, tänk en extra gång på deras motivation. Stefan knappar in i interntävlingen med minst 1 pinne, poddlaget har det lite kämpigt och rekarna har gett blandad utdelning så här långt. Kämpa in i kaklet nu, sprid gärna ordet om podden och god lyssning!
2019-04-24
Länk till avsnitt

39. Brighton, vad händer?

Vi har kommit fram till det 39:e avsnittet och vi summerar en omgång där de många som drog sitt andra wildcard hade skral utdelning, mycket tack vare ett värdelöst Brighton. Alex trummar på i interntävlingen och ledningen börjar se svår att ta ifatt. Vi ger våra bästa tips för GW35 och resten av säsongen samt konstaterar att nya ledaren i poddligan gör en grym vecka samtidigt som poddlaget har lite svårt att sätta rätt spelare på plan. Massvis med lyssnarfrågor besvaras också, god lyssning!
2019-04-18
Länk till avsnitt

38. Blickarna riktas mot DGW35

Vi har kommit fram till det 38:e avsnittet och FPL säsongen går in i sitt slutskede. Det är många som kommer dra sitt andra wildcard denna vecka och vi går igenom vilka lag man bör kika mot och presenterar varsitt förslag på wildcardlag. I övrigt så knaprar Stefan in lite smått i interntävlingen men fler segrar krävs för att hota Alex och poddlagets WC förra veckan föll väl ut där vi fortsätter avancera. Som vanligt besvarar vi era lyssnarfrågor på slutet, god lyssning!
2019-04-10
Länk till avsnitt

37. Poddlaget levererar ordentligt

Inför den blanka GW33 så kommer en ordentlig laggenomgång då det var många lag som hade dubbelmatcher i GW32 och vi följer upp våra olika förslag på Free Hit lag. Poddlaget planerar att dra sitt WC nu och vi går igenom våra tankar kring detta. I tävlingen fortsätter Alex hålla greppet och vi kikar in i poddligan där poddlaget imponerar och tar stora kliv. Som vanligt avslutar vi med lyssnarfrågor, god lyssning!
2019-04-04
Länk till avsnitt

36. DGW 32 - chipsen är i spel

Dags för DGW 32 och många som planerar att spela sina olika chips i Triple Captain, Free Hit eller Bench Boost. I detta avsnitt gör vi en översyn av landslagsuppehållet, vilka visar form och vilka dras med skador? Både Stefan och Alexander presenterar sitt bästa förslag till Free Hit lag och tankar kring detta. I övrigt så river vi av lyssnarfrågor som vanligt och nya spelare väljs i interntävlingen för respektive position. God lyssning!
2019-03-27
Länk till avsnitt

35. Spelschemat äntligen spikat

I det 35:e avsnittet summerar vi den blanka GW31 och börjar blicka fram mot den stora dubbelveckan i nästa omgång. Spelschemat är äntligen spikat och nu kan man planera för resten av säsongen! Det blev 1-1 i interntävlingen denna vecka och Alex behåller därmed sitt försprång. Free Hit blev ingen succé för poddlaget men det var en tuff omgång för många lag och vi kämpar på! Då det är landslagsuppehåll kommer vi hinna spela in ett till avsnitt innan deadline för GW32 och då kommer vi gå djupare i laguttagningar för den veckan, ha ett bra break från fantasy och kom tillbaka starka!
2019-03-21
Länk till avsnitt

34. Dags för free hit i poddlaget

Dags för det 34:e avsnittet och Alex drar ifrån i interntävlingen efter en något turlig seger på backsidan. Vi blickar fram mot blanka GW31 där vi tar ut varsitt free hit-lag som kommer tävla mot varandra i kommande omgång. I poddligan har vi fått en ny ledare och därmed bryts Alexanderdominansen för tillfället. Vi avslutar som vanligt med massa lyssnarfrågor, lycka till och god lyssning!
2019-03-13
Länk till avsnitt

33. Det drar ihop sig

Vi har kommit till det 33 avsnittet av Svenska FPL podden och denna vecka lägger vi allt mer fokus på de blanka och dubbla omgångarna som är på intåg. Stefan får också plocka några efterlängtade poäng i tävlingen och poddlaget fortsätter avancera. Rekommendationerna föll väl ut förra veckan, framförallt Alex, och vi hoppas komma med lika bra denna vecka. Vi avslutar som vanligt med lyssnarfrågor, god lyssning!
2019-03-06
Länk till avsnitt

32. Vad innebär dessa tränarbyten?

Svenska FPL Podden är tillbaka med nytt avsnitt och vi ser två nya tränare i Leicester och i Fulham. Interntävlingen rullar på och frågan är om vi går mot en utklassningsseger eller kan Stefan hämta sig? Gedigen laggenomgång, ny ledare i poddligan och det gemensamma poddlaget avancerar. Nya spelarrekommendationer som fokuserar på olika strategier kopplat till chipsen presenteras och dröser med lyssnarfrågor rivs av. Trevlig lyssning (nu även på Spotify).
2019-02-28
Länk till avsnitt

31. Chipsstrategier

Vi är tillbaka efter lite uppehåll och börjar med vår nya tävling som står 1-1 efter första omgången, sedan går vi igenom alla lag nu när det börjar vankas dubbelveckor och diskuterar olika strategier för chipsen som ni förhoppningsvis har sparat på. Vi kör även en snabb genomgång av poddligan samt kommer med nya rekommendationer för kommande veckor. God lyssning!
2019-02-20
Länk till avsnitt

30.1 Extraavsnitt Alex

Dags för del två utav våra extraavsnitt där vi intervjuar varandra för att ge er lyssnare en djupare inblick i vilka det är som ligger bakom Svenska FPL podden. Denna gång är det Stefan som intervjuar Alex, hoppas ni finner det intressant och sprid gärna ordet om podden till era FPL-vänner!
2019-02-14
Länk till avsnitt

30. Äntligen Hazard, nu är du skeppad!

I detta avsnitt startar vi igång en ny tävling mellan oss i podden innan vi kör vår traditionella laggenomgång. Vi pratar även lite kort om poddligan men då det fortfarande är en match kvar lägger vi mer fokus på våra rekommendationer, som för övrigt varit riktigt vassa senaste veckorna. Avslutningsvis svara vi på det lyssnarfrågor som kommit in, god lyssning!
2019-02-06
Länk till avsnitt

29. Double gameweek - it´s time!

Spelets första DGW präglar detta avsnitt både i form av lyssnarfrågor och annat. Då vi även spelar in på självaste deadline-day så gör vi en kort genomgång och ser hur de mest intressanta värvningarna påverkar ur ett FPL hänseende. När vi går igenom senaste GW som vi verkligen får kalla skrällarnas omgång så gör vi nedslag i samtliga lagen för att se på intressanta spelare, bra respektive dåliga spelscheman osv. Våra rekar från förra veckan föll väldigt fint ut och i poddligan kan vi konstaterat att vägen till framgång stavas Alexander (dock inte Silversten). God lyssning och hjälp oss sprida podden genom att rekommendera den till vänner och bekanta!
2019-01-31
Länk till avsnitt

28. Första dubbelveckan redan GW25?

Det 28:e avsnittet börjar som vanligt med en laggenomgång där vi går hårt åt många lag. Vi följer sedan upp med en diskussion om en eventuell dubbelomgång redan GW25 och går igenom poddligan. Därefter kommer nya rekommendationer och avslutningsvis svarar vi på många lyssnarfrågor! Extremt kul att intresset fortsatt är så starkt för podden, vi tackar ödmjukast till er som har spridit ordet om oss till släkt och vänner!
2019-01-23
Länk till avsnitt

27. Vem ersätter Kane?

Avsnittet går igenom lagen efter att GW22 spelats och börjar så smått blicka fram mot dubbelveckorna. Vi kikar också in ställningen i poddligan och kommer med nya rekommendationer. Avslutningsvis tar vi upp massa lyssnarfrågor där fokus såklart hamnar på Kane och Alexander-Arnold som bekräftats skadade. God lyssning och gröna pilar på er!
2019-01-16
Länk till avsnitt

26. Vilka premiumspelare bör man satsa på?

Första avsnittet för 2019 inleder med en laggenomgång från Liverpool på första plats till Huddersfield på sista, självklart med FPL fokus. Sedan diskutera vi spelets dyraste spelare, vilka ska man äga och vilka kan man klara sig utan? Efter det går vi igenom poddligan och kommer med nya rekommendationer och sedvanligt så avslutar vi med massa lyssnarfrågor! Gott nytt 2019 och lycka till andra halvan av säsongen!
2019-01-09
Länk till avsnitt

25.1 Extraavsnitt Stefan

I detta extraavsnitt intervjuas Stefan av Alexander. Ni får lära känna Stefan lite bättre, men mycket fokus hamnar kring fotboll generellt och fantasy i synnerhet. Hoppas ni tycker det är ett kul upplägg, och givetvis kan ni förvänta er att även Alex kommer få sitta i heta stolen framöver. God lyssning!
2019-01-02
Länk till avsnitt

25. Det händer grejer i Manchester

Avsnitt 25 går igenom de viktigaste händelserna från GW18 och GW19 och blickar fram mot kommande omgångar med laggenomgång och rekommendationer. Huvudfokus hamnar i Manchester samt på Tottenham som fått upp ångan ordentligt. Vi tar oss också en titt på poddligan där det gjorts ett miniryck i toppen, kikar vad poddlaget sysslar med och avslutar med ett gång lyssnarfrågor. God fortsättning på er!
2018-12-28
Länk till avsnitt

24. Firar med skumpa!

Vilka dyrgripar kan man inte klara sig utan under det intensiva julschemat och vilka riskerar mest rotation? Mou out - vad kan detta innebära framåt? Palace vinner utan Zaha i laget för första gången sedan Gustav Vasa klippte lugg. Poddlaget går som tåget och vi följer både upp och kommer med nya rekommendationer och varningar. Många lyssnarfrågor rivs av och hinns med i slutet av avsnittet. God lyssning!
2018-12-18
Länk till avsnitt

23. De falska niornas omgång

GW 16 var en omgång där vi fick se många falska nior men vilka gynnas egentligen av detta? Salah hänger 3 kassar och då tar tom han bonus, kan vi nu förvänta oss sådan poängskörd kommande omgångar? Vi tar oss ett snack med ledaren i vår poddliga och kan se att hans hemlighet har varit många lyckade byten på senare tid och tack vare dessa byten som inneburit en hel del minuspoäng har han letat sig upp i topp i vår liga. Han ger sin syn på minuspoäng och vägen framåt. Vassa rekommendationer och svar på ett helt gäng lyssnarfrågor utlovas också. God lyssning!
2018-12-11
Länk till avsnitt

22. Stefan kryper till korset

Vi testar ett nytt format och skippar klassiska matchgenomgången för att istället lägga ett större fantasyperspektiv på snacket, kom gärna med feedback på detta nya upplägg och om det är något vi ska fortsätta med. Som avsnittet heter så kryper Stefan till korset gällande flera saker, våra rekar levererar och vi kommer även med nya. Poddlaget är på rätt spår och vi vräker av fler lyssnarfrågor än någonsin. Många frågor rör Spurs, Kane och Son. Lycka till inför både GW 15 och 16!
2018-12-03
Länk till avsnitt

21. Spurs time to shine?

Vi lyfter tre ämnen som börjar på S: Sané, Salah och Spurs. Sané levererar även Salah men är den senare värd sina 13 miljoner? Spurs med fin insats mot Chelsea och Eriksen/Alli/Son gör det bra tillsammans med Kane, vem eller vilka ska man satsa på? Matchgenomgång från GW13, rekommendationer och lyssnarfrågor - god lyssning!
2018-11-27
Länk till avsnitt

20. Mendys möjliga ersättare

I detta avsnitt 20 gör vi oss redo för GW13 efter höstens sista landslagsuppehåll. En rejäl genomgång av landslagsuppehållet för att se vilka FPL-spelare som visar gryende form samt vilka som riskerar att missa helgens matcher pga olika skador och skavanker. Fulham har tröttnat på Jokanovic och tagit in Leicesters gamla guldmakare Ranieri - vilka spelare gynnas respektive missgynnas av Ranieris spelstil? Mendys skador tar aldrig slut och nu är hans andra knä opererat, vad innebär det för Citys spel och vem ersätter man Mendy med i sitt FPL bygge? Vårt poddlags Wildcardbygge börjar klarna och vi kommer med spelarrekommendationer samt svar på era frågor som vanligt. Trevlig lyssning!
2018-11-20
Länk till avsnitt

19. Poddlaget drar wildcardet

I avsnitt 19 går vi igenom GW12 och tar upp följande noterbara saker: Liverpools försvar, Morata eller ej?, samt alla dessa småskavanker. Vi kikar lite på poddligan samt förklarar varför vi har dragit wildcardet. Sedan följer vi upp med lyssnarfrågor, förhoppningsvis är ljudet även mycket bättre än tidigare. God lyssning!
2018-11-14
Länk till avsnitt

18. City ångar på

I detta avsnitt går vi igenom matcherna i GW 11, fokuserar lite extra i Citys offensiv samt följer upp förra veckans diskussion om forwards. I sedvanlig ordning kikar vi lite på poddligan och poddlaget, för att sedan ge nya rekommendationer (som går att ifrågasätta ;)) och avslutar med ett gäng lyssnarfrågor. God lyssning och sprid gärna ordet.
2018-11-06
Länk till avsnitt

17. Det stora anfallsdilemmat

Det stora anfallsdilemmat, vilka tre forwards ska man satsa på? Liverpools offensiv verkar ha släppts lös och hur viktigt är det med en stark trupp nu framöver? Detta är ämnen som avhandlas tillsammans med sedvanliga bitar med rekommendationer, varningar, matchgenomgång och alla härliga lyssnarfrågor. Tack för att ni lyssnar och hjälper oss att sprida podden till vänner och bekanta!
2018-10-30
Länk till avsnitt

16. KdBs återkomst

GW 9 är avklarad och vi blickar framåt mot GW 10. Vilka har mest respektive minst fördelaktigt spelschema framåt och vilka spelare bör man antingen passa sig för eller ta in i sitt bygge? Kommer rotationen i topplagen bli allt värre och hur bör man tänka kring detta? Denna vecka tar vi upp lite extra många lyssnarfrågor också, trevlig lyssning!
2018-10-23
Länk till avsnitt

15. Ny statistikgenomgång

Vi är tillbaka inför GW 9 och fokuserar på vilka spelare som presterat allra bäst statistiskt sätt, och det finns gott om fynd! Utöver det summerar vi landslagsuppehållet, skadeläget inför helgen, delar våra tankar om kaptensvalet samt ger nya rekommendationer. Avslutningsvis svarar vi på en massa lyssnarfrågor, god lyssning och lycka till!
2018-10-17
Länk till avsnitt

14. Dags att dumpa Agüero?

Utöver de återkommande delarna såsom genomgång av senaste omgången, vår liga och poddlag så kikar vi närmare på spelets absolut dyraste spelare, vilka är faktiskt värda sina höga prislappar och vilka är överprisade? Hur imponerande är inte Bournmouths start och kommer det fortsätta? Utöver mängder med lyssnarfrågor så sätter vi även ihop ett imaginärt wildcard och diskuterar vilka spelare man bör kika närmare på om man väljer att spela WC just nu. Sprid ordet om podden och god lyssning!
2018-10-10
Länk till avsnitt

13. Är det dags för Kane?

I sedvanlig ordning kör vi en summering av förra omgången, med fokus på intressanta fantasyspelare framöver. Sedan frågar vi oss om det nu är dags för Kane, redogör för poddlagets succébyten samt frågar oss om Mourinho blir kvar. Efter det går vi igenom vår liga, kommer med nya bra rekommendationer och avslutar givetvis med att svara på massa lyssnarfrågor. Hoppas ni gillar avsnittet!
2018-10-03
Länk till avsnitt

12. Sjukstuga i podden

Avsnitt 12 är här, en dag senare än vanligt pga sjukdom och flytt. Vi krigar oss igenom en bihåleinflammation och flyttstök denna vecka. Kollar på förra GW, Champions Leagues fortsatta inverkan och hur såg Richarlison ut i återkomsten? Är veckans rekommendationer lika bra som vanligt och drämmer av en del lyssnarfrågor mot slutet. God lyssning!
2018-09-26
Länk till avsnitt

11. Leicester bonanza

Vi har tagit till oss av er feedback och gjort omtag på genomgången av förra GW, vi diskuterar Champions Leagues inverkan, Richarlisons återkomst och är Salah och Mane ovänner? En kik på poddligan och vår nya ledare, poddlaget fortsätter avancera, mycket tack vare våra lyckade byten så se till att följa våra spelarrekommendationer. Kanon & kalkon fokuserar på Leicester som har 10 riktigt fina matcher kommande, avslutningsvis öser vi på med era lyssnarfrågor. God lyssning och hjälp oss sprida podden genom att dela till vänner och bekanta!
2018-09-17
Länk till avsnitt

10. Statistikgenomgång med krispigt ljud

I detta avsnitt är vi på studiebesök hos I LIKE RADIO och har fått låna en av deras inspelningsstudios vilket vi hoppas ni hör. :) Vi går igenom landslagsuppehållet, djupdyker i statistik från de första fyra omgångarna, diskuterar poddlaget, kommer med rekommendationer inför helgen och svarar på ett gäng lyssnarfrågor. Lyssna med nöje och kom gärna med feedback!
2018-09-11
Länk till avsnitt

9. Wildcard tankegångar

Stundande landslagsuppehåll och därför väljer vi att djupdyka i lite intressanta spelare att hålla ögonen på om man drar sitt Wildcard, vi talar om man kan klara sig utan förra årets fantasykung Salah på sikt. Vad händer med Burnleys försvarsspel och hur länge ska Watford ta trepoängare, är premiumanfallarnas tid annalkande? Dessa frågor försöker vi ge svar på utöver alla härliga lyssnarfrågor som kommer in. Självklart gör vi en genomgång och summering av GW4 också. God lyssning och trevligt landslagsuppehåll!
2018-09-04
Länk till avsnitt

8. Richarlisons hjärnsläpp

Avsnittet går igenom GW3, diskuterar Sarriball och nykomlingarna, kollar på ställningen i poddligan och hur det gick för poddlaget. Sedan stämmer vi av förra veckans rekommendationer och ger nya tips inför GW4, presenterar en ny kanon- och kalkonlista och avslutningsvis svarar vi på en rad lyssnarfrågor. Sprid gärna ordet om podden till vänner!
2018-08-28
Länk till avsnitt

7. En argentinsk käftsmäll

Avsnittet går igenom GW2, diskuterar några ämnen lite mer ingående, kollar på ställningen i poddligan och hur det gick för poddlaget. Sedan stämmer vi av förra veckans rekommendationer och ger nya tips inför GW3, presenterar en ny kanon- och kalkonlista och avslutningsvis svarar vi på massa lyssnarfrågor. God lyssning!
2018-08-21
Länk till avsnitt

6. Säsongspremiär!

Fantasy Premier League är äntligen igång! I detta avsnitt går vi igenom matcherna i den första omgången, kikar på toppen av vår liga samt hur det gick för poddlaget. Sedan blickar vi fram mot kommande omgång och ger våra tips inför helgen, återupplivar kanon och kalkon och avslutar med lyssnarfrågor.
2018-08-15
Länk till avsnitt

5. FPL podden tar ut laget

Avsnittet innehåller mycket matnyttig information där vi diskuterar laguttagning av vårt gemensamma lag - vilka spelare har vi valt och varför, vilka spelare var vi sugna på men som inte kom med, spelare vi vill varna för. Utöver detta tips på kaptensval inför GW 1 och en del lyssnarfrågor. I slutet av podden kommer även en liten överraskning om vår poddliga, se till att gå med om du inte redan har gjort det, ligakod: 300826-63011.
2018-08-07
Länk till avsnitt

4. Bonussystemet under luppen

I detta avsnitt fokuserar vi på hur bonussystemet fungerar i FPL, belyser spelare som gynnas och missgynnas av det samt går igenom intressanta spelare på varje position.
2018-07-31
Länk till avsnitt

3. Laggenomgång del 2

I detta tredje avsnitt, som är uppdelad i två delar, av Svenska FPL Podden går vi igenom lag för lag i bokstavsordning där vi talar om intressanta spelare för FPL. I denna del 2 så går vi igenom lagen: Leicester, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Newcastle, Southampton, Tottenham, Watford, West Ham, Wolverhampton. Övriga lag går vi igenom i del 1.
2018-07-25
Länk till avsnitt

3. Laggenomgång del 1

I detta tredje avsnitt, som är uppdelad i två delar, av Svenska FPL Podden går vi igenom lag för lag i bokstavsordning där vi talar om intressanta spelare för FPL. I denna del 1 så går vi igenom lagen: Arsenal, Bournmouth, Brighton, Burnley, Cardiff, Chelsea, Crystal Palace, Everton, Fulham, Huddersfield. Övriga lag går vi igenom i del 2.
2018-07-25
Länk till avsnitt

2. Så blir du en bättre Fantasyspelare

I detta avsnitt ger vi konkreta tips på saker vi tycker är viktiga för att nå en bättre slutplacering. Tipsen, som är rätt många till antalet, berör laguttagning, hur man navigerar sig genom en säsong samt allmänna småtips.
2018-07-18
Länk till avsnitt

1. Ett "kort" premiäravsnitt

Första avsnittet av vår nya nördiga FPL podd. Vi diskuterar hur fotbolls-VM påverkar kommande säsong, går igenom nykomlingarna i Premier League samt tränarkarusellen och avslutningsvis går vi igenom prissättningen i årets upplaga.
2018-07-12
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.