Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Svenska FPL Podden

Svenska FPL Podden

Fantasy Premier League när det är som bäst! Varje vecka går vi igenom de viktigaste händelserna, kommer med rekommendationer på spelare att ta in och besvarar lyssnarfrågor. Allt för att just din säsong ska bli så bra som möjligt.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/svenska-fpl-podden

Avsnitt

109. WC-tankar och djup kaptensanalys

Inför denna stora DGW26 läggs det allra störst fokus på chipsen och då i synnerhet våra tankar kring ett eventuellt WC. Vi synar även alla kaptensalternativ i sömmarna och det verkar vara som så att alla alternativ har sina för- och nackdelar. Självklart summerar vi GW25 och svarar på era lyssnarfrågor, god lyssning!
2021-02-23
Länk till avsnitt

108. Navigera genom kommande DGWs

GW24 går mot sitt slut och redan nu är det dags att planera för nästa dubbelvecka här i DGW25. GW26 är i poddande stund inte helt spikad men vi förväntar oss besked inom kort, vilka chips man har kvar avgör mycket hur man går vidare härifrån. Nya rekommendationer och kaptensval diskuteras innan vi avslutningsvis svarar på era lyssnarfrågor. God lyssning!
2021-02-16
Länk till avsnitt

107. Hur mycket ska man satsa på dubbellagen?

Vi är tillbaka och summerar en ny poängrik omgång och man får inte kliva snett det minsta om man ska hänga med just nu. Framförallt imponerar City stort och tillsammans med Burnley och Leeds känns som de bästa dubbellagen att kika mot. Vi går igenom nyckelmatcher och kommer med nya rekar samt besvarar alla lyssnarfrågor. God lyssning!
2021-02-09
Länk till avsnitt

106. Nya dubbelveckor på ingång

Vi är tillbaka för att analysera GW22 som blev riktigt poängrik men vår analys föll lite när beskedet kom under kvällen att det blir dubbelveckor både GW24 och GW25. Vi gör såklart det bästa av situationen och tar upp våra tidiga tankar om den nyheten också. Sen kikar vi på rekar, kaptener till helgen och svarar på alla era lyssnarfrågor. God lyssning!
2021-02-04
Länk till avsnitt

105. Vad gör man med alla pengar?

Vi är tillbaka med en normal GW där alla lag spelar en gång men det finns mycket att rapportera om ändå. Till exempel tar Gundogan, Soucek och Saka alla dubbelsiffrigt, alla kostar under 6m så frågan är vad man bäst gör med sina pengar just nu? Vi går igenom de hetaste matcherna och försöker svara på frågan ovan med våra rekar. Avslutningsvis svarar vi på alla era lyssnarfrågor som vanligt, god lyssning!
2021-01-28
Länk till avsnitt

104. Back to basics

Efter en intensiv jul och lite specialomgångar med blanks och dubblar blickar vi nu fram mot relativt normala omgångar som det ser ut fram till GW26. Beroende på vilka chip man använt har man olika bekymmer just nu där de som har WC kvar kan chansa lite mer medan de som har bränt sitt WC måste se långsiktigt. Vi går igenom de bästa formlagen samt tar en diskussion om Villa som såg bättre ut än vad man kunnat ana. Vidare följer nya rekar och lyssnarfrågor. God lyssning!
2021-01-21
Länk till avsnitt

103. Hur gör man med DGW19

Vi tar sats mot DGW19 som just nu är lite oklar kring vilka lag som har dubbel och inte. Hur påverkar detta chipsstrategin framåt och är det läge att bara hålla hårt i sina värdefulla chip i dessa osäkra tider? Vi kommer med nya spelarrekommendationer och en kaptensdiskussion med en klar favorit trots goda alternativ. Avslutningsvis svarar vi som vanligt på era lyssnarfrågor, god lyssning!
2021-01-12
Länk till avsnitt

102. Chipsstrategier och osäkerhet

Vi är tillbaka efter allt julstök och analyserar de mest intressanta matcherna från GW17 samt blickar fram emot hur man bäst navigerar sig genom blanka GW18 och dubbel GW19 där vi både kollar på free hit och wildcard, samt att inte använda några chips alls. Efter den utförliga diskussionen svarar vi på lyssnarfrågor och flaggar för extra tålamod nu när covid-19 slagit till på flera håll i England. God lyssning!
2021-01-07
Länk till avsnitt

101. Avvakta!

Omgångarna duggar tätt och inställda matcher ställer till det, mycket att navigera genom och rådet att avvakta med alla beslut till deadline går inte att påtalas för många gånger. Vi gör en laggenomgång, uppdaterar våra rekommendationer och kommer med en kaptensdiskussion inför GW17. Som vanligt avslutar vi med era lyssnarfrågor. God lyssning och vi passar även på att önska ett gott nytt år!
2020-12-30
Länk till avsnitt

100. Jubileumsavsnitt och Liverpoolkross

Jubileumsavsnitt nummer 100 är här och vi summerar en händelserik GW14 där det var många storsegrar och kaptensval som föll väl ut. Vi gör om matchgenomgången lite och har 6 fokusmatcher istället för att gå igenom alla 10, kom gärna med feedback kring det! Vi går även igenom våra rekar, avhandlar ett litet quiz för att fira avsnitt 100 och avslutningsvis svarar på alla era lyssnarfrågor, god lyssning och God Jul på er alla kära lyssnare!
2020-12-23
Länk till avsnitt

99. Nu kliver vi in i det tighta julschemat

Vi är tillbaka efter en lite konstig GW12 och redan när vi spelar in har GW13 dragit igång så vi blickar istället fram mot GW14 som spelas till helgen. Dagen till ära har vi en ny poddmedlem i Fredrik och vi vill även passa på att tacka Christoffer för sin medverkan i podden. Det blir mycket snack om vilka premiumspelare man ska satsa på samt hur man ska tänka nu när vi fått info om blanka och dubbla GWs i Januari. Vi avslutar även med massa lyssnarfrågor, god lyssning på er!
2020-12-15
Länk till avsnitt

98. Överflöd av premiumspelare i form

Vi är tillbaka och summerar GW11 som var en riktigt poängrik historia där nästan samtliga kaptensalternativ levererade och det är just det som är den stora problematiken framöver nu, vilka premiumspelare måste man ha? Vi diskuterar också det tighta spelschemat i December och vad det innebär samt touchar lite på första blank och dubbelveckorna som ser ut att komma GW18-19. Avslutningsvis svarar vi på alla era lyssnarfrågor, god lyssning!
2020-12-08
Länk till avsnitt

97. Ingen match för Villa och Newcastle i GW11

Vi är tillbaka och går igenom alla händelser i GW10 samt informationen om att COVID-19 i Newcastles trupp har fått som konsekvens att deras match borta mot Villa skjuts upp. I övrigt fick vi se ett City som fick igång målskyttet och frågan är hur man ska få plats med alla intressanta mittfältare. Ny rekar kommer vi med och de är iaf bättre än våra val i interntävlingen. Sist men inte minst svarar vi på alla era lyssnarfrågor, god lyssning!
2020-12-01
Länk till avsnitt

96. Dags för islossning i City nu?

Vi är tillbaka efter landslagsuppehållet och är för ovanlighetens skull rätt oense kring vissa spelare. Det vi kan konstatera är att Liverpool kan spela bra fotboll trots alla skador och att titelstriden troligtvis kommer bli mycket jämn i år. Citys spelschema diskuteras och om det inte lossnar offensivt nu, kommer det någonsin göra det? Avslutningsvis kör vi rekar och besvarar alla era härliga lyssnarfrågor. God lyssning!
2020-11-24
Länk till avsnitt

95. Skadehelvete och COVID

Landslagsuppehållet går mot sitt slut och mer eller mindre varje spelare står som gul- eller rödmarkerad och vi pratar om hur man bäst hanterar detta. Stor tyngd läggs på genomgång av statistiken, vilka spelare har över- och underpresterat sett till sina bakomliggande siffror? Nya spelarrekommendationer presenteras samt en ingående kaptensdiskussion där det finns flera spännande alternativ. Avslutningsvis svarar vi på era lyssnarfrågor, god lyssning!
2020-11-17
Länk till avsnitt

94. Hur gör man bäst med Kane och Son?

Nu inför detta landslagsuppehåll pratar vi ner GW8 och planerar framåt. Vi gör även en liten småsummering av dessa första 8 gameweeks samt siar kring vad framtiden har på lur. Vi tar oss en kik på hur toppen av poddligan ser ut och konstaterar att mängden lyssnarfrågor aldrig verkar ta slut. Vid lyssnarfrågorna avhandlar vi wildcard-tankar och hur man agerar kring Spurs och City framöver då deras spelschema tar helt olika vändningar. God lyssning!
2020-11-11
Länk till avsnitt

93. Uppkommande kaptensrotation?

En intressant GW7 summeras och synas ordentligt i sömmarna. Oväntade rotationer och flera högt ägda spelare hamnar på bänken eller i vissa fall till och med på läktaren. Vi ser en stundande plan för intressant kaptensrotation då Citys spelschema snart vänder rejält. Vi levererar uppdaterade rekommendationer och en kaptensdiskussion inför GW8 som har en ovanligt tidig fredagsdeadline. Ni tar rekord i antal lyssnarfrågor som vi svarar på i slutet av avsnittet. God lyssning!
2020-11-04
Länk till avsnitt

92. Vart tog den glada anfallsfotbollen vägen?

Vi är tillbaka för att summera den målsnåla sjätte omgången och hade det inte det varit för ett hörnmål från Spurs i sista matchen hade vi nog haft riktigt låga poäng. Är det redan så att spelarna börjar bli slitna och vi kommer få se fler målsnåla tillställningar? Vi går som vanligt igenom omgången, kommer med rekommendationer och svarar på era lyssnarfrågor. God lyssning på er alla!
2020-10-27
Länk till avsnitt

91. Hur stora konsekvenser får Van Dijks skada på FPL?

Vi är tillbaka efter landslagsuppehållet och vart tog alla mål vägen? Vi försöker reda ut de mest intressant händelserna från GW5 och pratar även om Europaspel och rotation samt tar tillbaka rekarna vi hade som stående punkt förra året. Poddlaget WC blev lyckat första veckan vilket känns bra att äntligen få en grön pil. Avslutningsvis bränner vi av alla lyssnarfrågor, god lyssning på er!
2020-10-20
Länk till avsnitt

90. Statistikgenomgång GW 1-4

Vi är tillbaka med en summering av landslagsuppehållet samt en djupdykning i den inledande statistiken där det framförallt finns mycket intressant på forwardssidan att prata om. Som avslutning svarar vi som vanligt på alla era lyssnarfrågor, god lyssning!
2020-10-13
Länk till avsnitt

89. Vad är det som händer?

Inför GW4 tyckte vi att det varit en rätt galen säsongsinledning, men denna GW tar nog priset med Man United som skeppar sex bollar och Liverpool följer upp det med att skeppa sju mot Aston Villa, wow! Trots det försöker vi hitta någon sorts logik i det som händer just nu och är väl fortfarande av uppfattningen att saker och ting borde normaliseras ju längre in i säsongen vi kommer. Vi känner oss också tvingade att dra wildcard i poddlaget efter en usel start där halva laget återigen såg ut att tappa värde. Som avslutning svarar vi som vanligt på alla era lyssnarfrågor, god lyssning!
2020-10-07
Länk till avsnitt

88. 271 straffar?

En hel del uppseendeväckande resultat och lagen i GW3 synas och vi identifierar både de bästa spelarna i respektive lag samt vilka man ska hålla sig borta ifrån. GW4 är sista omgången innan säsongens första landslagsuppehåll och det är även snart dags för transferfönstret att stängas. Veckans diskussion handlar om alla straffar vi har sett och det har även kommit intressant info kring att domarna nu ska göra andra bedömningar än i säsongsinledningen. Kaptensdiskussion inför GW4 följer därpå och en massa lyssnarfrågor om Son, anfallsalternativ, WC och mycket mer. God lyssning!
2020-09-29
Länk till avsnitt

87. Målfest och straffkarneval

I detta avsnitt summerar vi som vanligt alla lags insatser och blickar framåt mot framtida matcher. Vi diskuterar den stora målskörden och vikten av straffskyttar i sitt fantasybygge då vi eventuellt kan se straffrekord i år med VAR och tveksamma handsregler. Kaptensalternativen till GW3 synas och vi svarar avslutningsvis på era många lyssnarfrågor. God lyssning och hjälp oss sprida ordet om podden och våra ligor till era vänner!
2020-09-22
Länk till avsnitt

86. Hur går man vidare från GW1?

Våra ordinarie avsnitt är tillbaka och vi hälsar en ny röst välkommen till podden. Vi går igenom matcherna som varit och gör en inblick i de fyra lagen som blankade i GW1. Vi pratar om tålamod och hur man bäst går vidare från en eventuell tung start. En kaptensdiskussion inför GW2 samt en drös med lyssnarfrågor får avsluta denna ordinarie podcast för säsongen 20/21. God lyssning!
2020-09-15
Länk till avsnitt

85. Vi tar ut poddlaget FPL 20/21

Så var det äntligen dags att återigen ta ut poddlaget för årets säsong. Utan att avslöja för mycket kan jag säga att det är en ganska vågad uttagning där vi dissat Liverpoolmittfältarna helt. Det känns helt okej inför årets deadline och vi hoppas att ni får några sista snilleblixtar när ni lyssnar på denna podd som gör att ni också går in i säsongen med en bra känsla. God lyssning på er och sprid gärna ordet!
2020-09-10
Länk till avsnitt

84. Anfallsgenomgång FPL 20/21

Dags för sista avsnittet i vår lagdelsserie och nu ska vi prata anfallare! Generella temat för året är att de prisat anfallarna lägre än ifjol vilket borde göra det mer intressant då det blir en bättre balans mellan spelets anfallare och mittfältare. Vi försöker reda ut hur vi bäst tacklar detta i årets upplaga, god lyssning!
2020-09-09
Länk till avsnitt

83. Mittfältsgenomgång FPL 20/21

Vi är tillbaka och nu sätter vi tänderna i den lagdel där vi brukar hitta säsongens bästa poängplockare, och i år har vi ännu fler val i denna kategori då många ytterforwards klassificerats om till just mittfältare. Det som är extra knivigt i år är att Manchesterklubbarna inte har någon match i GW1, vilket gör det svårt hur man ska tänka initialt med KdB, Sterling och Fernandes bland annat. Det blir mycket härliga diskussioner i detta avsnitt, hoppas ni gillar det och sprid ordet!
2020-09-08
Länk till avsnitt

82. Försvarsgenomgång FPL 20/21

Vi är tillbaka och nu är det dags att gå igenom de försvarsspelare som vi kikar mot inledningsvis av årets säsong. Vi delar in dem i premiumbackar, ett mellansegment och budgetbackar. Vi kan snabbt konstatera att det blir svårt att hitta en ny Lundstram i år och generellt svårt att veta vilka spelare som kommer starta i första omgången då försäsongen är mycket kortare än normalt.
2020-09-03
Länk till avsnitt

81. Målvaktsgenomgång FPL 20/21

Det första avsnittet av fyra i vår nya lagdelsgenomgång och här behandlar vi spelets målvakter som vi finner intressanta. Då det endast finns 20 förstamålvakter blir det ett lite kortare avsnitt men inom kort kommer vi även avhandla försvarsspelarna. God lyssning!
2020-09-01
Länk till avsnitt

80. FPL 2020/2021 - en inledande överblick

Vi är äntligen tillbaka för FPL-säsongen 20/21 och är riktigt taggade! I detta avsnitt presenterar vi lite roliga sponsor- och tävlingsnyheter samt börjar kika på det inledande spelschemat. Vi kollar även på de regeländringar som införts och hur COVID-19 kommer påverka den säsong vi nu går in i. Avslutningsvis kollar på vi vilka spelare som bytt position, vilken formation vi kikar mot att använda i GW1 samt går in lite på hur transfersfönstret sett ut hittills. Välkomna till alla nya lyssnare och välkomna tillbaka till alla trotjänare, god lyssning på er!
2020-08-28
Länk till avsnitt

79. Återstarten

Äntligen är återstarten här och det med en DGW direkt. Detta är spekulationernas avsnitt, vi går igenom det vi med säkerhet vet inför återstarten men spekulerar även vilt kring alla möjliga scenarion och hur vi tror att man bäst tar sig igenom genom detta med diskussioner gällande chipsstrategier, spelare, lag, osv. Vi svarar också självklart på era lyssnarfrågor. God lyssning!
2020-06-10
Länk till avsnitt

78. Hur klarar man blanka GW31 bäst?

Vi är tillbaka med ett nytt avsnitt och behandlar den dubbla GW28 samt riktar allt större fokus mot blanka GW31 och hur man bäst bör navigera där. Vi kikar snabbt in poddlaget som drog ett hittills misslyckat wildcard, kommer med nya rekar och besvarar alla era lyssnarfrågor. God lyssning!
2020-03-10
Länk till avsnitt

77. Nu händer allt på samma gång!

Vi är tillbaka och analyserar veckan som gått samt alla besked vi fått kring dubbelomgången 29 och nu en helt klar blank 31. Det är många tuffa beslut att fatta och inte blev det lättare när Guardiola informera att De Bruyne är skadad. Vi gör vårt bästa för att reda ut allt och kikar på hur man kan använda chipsen! Vi kollar även in i poddligan och kommer med nya rekar och svarar som vanligt på alla lyssnarfrågor. God lyssning!
2020-03-05
Länk till avsnitt

76. Nu börjar utmaningarna

Vi är tillbaka och det är nu klurigheterna börjar med blanka och dubbla gameweeks, vårt tips är att ha extra mycket tålamod med sin tranfers och att hålla hårt i chipsen. Vi kikar också in i poddligan samt kommer med nya rekar och svarar som vanligt på alla era lyssnarfrågor, god lyssning!
2020-02-25
Länk till avsnitt

75. Svårnavigerat med skador och blanks

Vi är tillbaka och summerar de sista matcherna efter vinteruppehållet förutom City. Nu drar även Europaspelet igång igen och vi har redan fått en liten skadekris med Son och eventuellt Mane. Lägg in lite rotationsrisk och blanka och dubbla omgångar i mixen så blir det lätt lite svårt hur man bäst agerar, vi försöker bena ut de strategier vi tror mest på! Vi uppdatera även våra rekar och svarar på alla era lyssnarfrågor, god lyssning!
2020-02-18
Länk till avsnitt

74. Statistikgenomgång med fokus GW22-25

Vi är tillbaka med ett specialavsnitt och en djupdykning i statistiken, men inledningsvis så pratar vi lite om de matcher som redan spelats i GW26. När vi sedan kommer till statistiken så fokuserar vi på GW22-25, alltså de omgångar som hittills spelats under 2020. Som vi gjort innan delar vi upp genomgången i forwards, mittfältare och backar och belyser några spelare som ser fina ut, god lyssning allihop!
2020-02-12
Länk till avsnitt

73. Kris i backlinjen?

Vi är tillbaka och summerar en händelserik GW25, förutom Salahs framfart noterar vi även att både Lundstram och Kelly får nöta bänk vilket ställer till problem. I poddligan hittar vi en nygammal ledare på tronen samtidigt som poddlaget tar ett litet kliv i rätt riktning. Vi kommer med nya rekar och besvarar de många lyssnarfrågor som kommit in, riktigt kul och god lyssning!
2020-02-04
Länk till avsnitt

72. Ingen tid att sörja

Vi är tillbaka och blickar mot GW25 och visst finns det hopp även om DGW24 blev en riktig besvikelse för många, det skiljer faktiskt fortsatt väldigt få poäng mellan olika totalplaceringar, så kämpa på! Just poddlaget brände ju sin TC på Mane men vi försöker hitta tillbaka till vinnarspåret med nya rekar och besvarar som vanligt alla era lyssnarfrågor. God lyssning!
2020-01-28
Länk till avsnitt

71. Vem ska få triple captain?

Vi är tillbaka och summerar GW23, men framförallt fokuserar vi på förberedelserna inför GW24 med fokus på LIverpool. I poddligan är det oförändrat i toppen medan poddlaget avancerar lite. Vi gör lite rekommendationsförändringar och svarar som vanligt på alla era lyssnarfrågor. God lyssning!
2020-01-20
Länk till avsnitt

70. Man City gör besluten svårare

Vi är tillbaka med ett nytt avsnitt där vi summerar GW22 och kan konstatera att hur man gör med Man City kommer bli avgörande i vår. Toppen i poddligan är oförändrad medan poddlaget hade ett riktigt bottennapp. Vi deppar inte ihop utan kommer med nya rekar och differentials till helgen samt besvarar mängder med lyssnar frågor, vilket är väldigt kul! God lyssning och stort lycka till inför GW23!
2020-01-14
Länk till avsnitt

69. Vilka 3 från Liverpool bör man ha?

Dags att summera GW21 och börja blicka fram mot GW22 men även snegla lite mot DGW24 där Liverpool och West Ham har två matcher. I poddligan har vi en ny manager på tredjeplats medan poddlaget tar igen förlorad mark och avancerar. Vi kommer med nya rekar men gör relativt få ändringar just nu, och som vanligt svarar vi på alla era lyssnarfrågor, god lyssning!
2020-01-07
Länk till avsnitt

68. Rotation i GW20, viss risk GW21

Vi är tillbaka med ett nytt poddavsnitt och vi summerar GW20 men även lite inblickar i GW19 som också hunnit avverkats sedan sist vi spelade in. Sammanfattningsvis kan man väl säga att det blev en hel del rotation som befarats men poäng från bänken och bra kaptensval räddade upp omgången för många på slutet. Vi kikar lite snabbt in poddlaget som tappat lite momentum och kommer med nya rekar, för att som vanligt avsluta med att svara på lyssnarfrågor. God lyssning och gott nytt år!
2019-12-30
Länk till avsnitt

67. Son, Son, SON!!

Den blanka GW18 blev en mardrömshistoria för många som dragit WC och Free Hit med kaptensmissar och en utvisad sydkorean. Vi summerar som vanligt händelserna och kollar in poddtoppen där våra två ledare visade upp fin fingertoppskänsla med Ings som kapten. Poddlaget var ytterst nära att göra samma sak men kan ändå glädjas åt en ny grön pil. Vi gör en del ändringar i rekarna och svarar som vanligt på alla era lyssnarfrågor. God Jul på er allihop!
2019-12-23
Länk till avsnitt

66. Hur göra med Liverpool?

Nu vankas det första blanka spelomgången när Liverpool och West Ham står utan matcher och i övrigt är GW18 svårbedömd på många håll. Vi kikar som vanligt igenom senaste omgången och lägger extra fokus på hur man bör behandla sina LIverpoolspelare. Sedan följer vi upp med en genomgång av poddligan där poddlaget avancerar för sjunde veckan i rad. Avslutningsvis kommer vi med nya rekar och svara på mängder med lyssnarfrågor, god lyssning!
2019-12-18
Länk till avsnitt

65. Rashford är het

Nu är vi inne i December där tre omgångar på en vecka är vardagsmat, vi summerar främst GW16 och blickar fram mot GW17 men kikar även lite på de viktigaste händelserna från GW15. I poddligan har det blivit lite större avstånd i toppen medan poddlaget fortsätter klättra i totalen. Vi kommer med nya rekar i ett lite svårare läge med GW18 i antåg samt svarar på alla era lyssnarfrågor som vanligt, god lyssning!
2019-12-10
Länk till avsnitt

64. Det hektiska December

Lite av ett specialavsnitt då vi spelar in tisdag kväll efter deadline på GW15, vi lyfter således blickarna mot GW16 fast summerar händelserna i GW14. Vi konstaterar att det är jämnt i poddligan samt att de gröna pilarna fortsätter för poddlaget, men den som det gått allra bäst för är Alexanders privata lag! Vi avslutar med nya rekar och lyssnarfrågor som vanligt, god lyssning och lycka till!
2019-12-03
Länk till avsnitt

63. The special one

Vi är tillbaka efter landslagsuppehållet i en GW där många fick ihop en bra poäng, det finns mycket att diskutera från helgens omgång och vi försöker summera det viktigaste. Sen kikar vi in poddligan där det blev tronskifte, och poddlaget fortsätter avancera. Vi gör lite ändringar bland rekarna och har en stor kaptensdiskussion och avslutningsvis svarar vi på alla era lyssnarfrågor.
2019-11-27
Länk till avsnitt

62. Statistikgenomgång GW 9-12

Nu är snart landslagsuppehållet slut och GW13 igång, det firar vi med en rejäl statistikomgång. Vi drar även snabbt igenom de viktigaste händelserna från landslagsuppehållet. Sedan kommer vi med nya rekommendationer och besvarar som vanligt alla era lyssnarfrågor, god lyssning och lycka till inför GW13!
2019-11-19
Länk till avsnitt

61. Liverpool FC

Avsnitt 61 och ett nytt landslagsuppehåll är här, vi summerar dock omgången som varit i vanlig ordning och kikar på strategier att vända sig mot framöver. Sedan följer vi upp poddligan där det tätnar i toppen och poddlaget fortsätter sin positiva trend, mycket tack vare ett trippelbyte som föll väl ut. Vi spar statistik och rekar till nästa vecka men besvarar alla de lyssnarfrågor som kommit in som vanligt! God lyssning och ta en välförtjänt paus från FPL några dagar!
2019-11-13
Länk till avsnitt

60. John Lundstram, vilken kille!

I detta 60:e avsnittet summerar vi GW11 med hjälten Lundstram och två topplag som får kämpa hårt sina segrar samtidigt som Leicester och Chelsea fortsätter imponera. Vi ser höga poäng i poddligan och även poddlaget gör ett rejält avancemang. På rekommendationsfronten testar vi lite nya initiativ,hoppas ni gillar det! Sedan som avslutning svara vi som vanligt på alla era lyssnarfrågor.
2019-11-05
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.