Sveriges 100 mest populära podcasts

Svenska FPL Podden

Svenska FPL Podden

Fantasy Premier League när det är som bäst! Varje vecka går vi igenom de viktigaste händelserna, kommer med rekommendationer på spelare att ta in och besvarar lyssnarfrågor. Allt för att just din säsong ska bli så bra som möjligt.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

soundcloud.com/svenska-fpl-podden

Avsnitt

137. Viktigt att prioritera i skadekaoset

Vi är tillbaka och tänkte dra lite tankar om landslagsuppehållet men mest snack handlar om alla dessa skador som vi får nyheter om. Vårt råd är att ta det lugnt, avvakta presskonferenserna och prioritera de viktgaste bytena samt ta hjälp av bänken om du har möjlighet. Vi hinner även med lite rekar och en snabb kaptensdiskussion där endast den våghalsiga gamblar denna vecka. Vi avslutar med lyssnarfrågor och är sjukt taggad inför helgen på Glenn, god lyssning och väl mött!
2021-10-12
Länk till avsnitt

136. Statistik och wildcardtankar

Vi är tillbaka men då det inte fanns så mycket att jubla över från GW7 kikar vi istället på hur ett eventuellt wildcard skulle kunna se ut samt djupdyker i statistiken från de första sju omgångarna. Det är en skön diskussion mellan det som varit och det vi förväntar oss framöver. Vi hinner även med lite lyssnarfrågor och inser att det snart är dags för årets GBG-resa till Glenn. Väl mött där och god lyssning på er!
2021-10-06
Länk till avsnitt

135. Dags för Chelseatrippeln?

Vi är tillbaka efter en GW6 där det var lite lägre poäng generellt och kanske framförallt pga den straff som United får och som sedan Bruno går och bränner. Det och Chelseas fina spelschema står på agendan, tillsammans med de många skadorna som fortsätter välla in över oss. De som har sitt wildcard intakt är såklart vinnare på det men för oss andra gäller det att ta genomtänkta beslut. Rekar och lyssnarfrågor står givetvis också på agendan, vi önskar ett stort lycka till inför GW7 och sedan hoppas vi att vi ses live för GW8 på Glenn i GBG!
2021-09-28
Länk till avsnitt

134. Många svåra beslut att fatta

Hej! Vi är tillbaka och analyserar händelserna i GW5 där vi fortsätter se leverans från Ronaldo och Salah samtidigt som Lukakus trevliga spelschema kommer allt närmre. Lägg därtill en uppsjö av billiga mittfältare men lite av en brist i mellansegmentet vilket gör att upptripplingen på just dessa herrar har funkat fint hittills, vi är dock inte helt sålda ännu. Utöver det kikar vi även på rekar, har en kaptensdiskussion och avslutar såklart med era lyssnarfrågor, god lyssning!
2021-09-21
Länk till avsnitt

133. En succéartad comeback

Vi är åter efter landslagsuppehållet och efter Palace överkörning av Spurs fick vi vänta länge på att första målet skulle falla i 16-matcherna och givetvis var det CR7 som skulle infria alla högt ställda förväntningar med ett stopptidsmål i 47e, men är han verkligen ett måste i fantasy? Vi diskuterar det, Europaspelets inverkan, Leeds och Wolverhampton och om det verkligen är så klokt att gå billigt i backlinjen och mycket annat i veckans podd. Vi presenterar även nya utlottningar till våra Patreons, där man har chansen att delta om man signar upp sig. God lyssning och lycka till iför GW5!
2021-09-15
Länk till avsnitt

132. Wildcardet är aktiverat!

Landslagsuppehållet lider mot sitt slut och med det så drogs till slut ett WC i podden, stor del av detta avsnitt ägnas åt att diskutera när det är rätt läge att dra wildcard men framförallt vilka spelare som vi blickar mot. Både WC diskussionen och kaptensdiskussionen för GW4 avhandlar Ronaldos intåg. God lyssning!
2021-09-08
Länk till avsnitt

131. WC-tankar och premiumstrategier

Ett mastigt avsnitt i landslagsuppehållet, vi går bl.a. igenom för och nackdelar med ett tidigt WC samt vilka frågor man bör ställa sig innan man trycker av. Måste man ha Ronaldo och hur påverkas Bruno och Greenwood? Transferfönstret analyseras ur ett FPL hänseende, Wolvestillgångarna synas pga fint spelschema och mycket mycket mer. Vi svarar på era lyssnarfrågor och släpper även info och bokning för vårens poddresa! God lyssning!
2021-09-02
Länk till avsnitt

130. Spännande nyheter i podden

Sista omgången innan första landslagsuppehållet är här och det råder fortsatta oklarheter vad som händer med karantän och liknande, vi ger råd kring hur man kan tänka runt detta och sina byten. Vi presenterar två väldigt spännande nyheter till podden, pratar om våra egna lag och tankegångar till den fina inledningen. I veckans punkter avhandlar vi Chelsea, City, West Ham, Villa och mycket mer. Rekommendationer på intressanta spelare samt kaptensval för GW3 gås igenom utöver svar på alla era lyssnarfrågor. God lyssning!
2021-08-25
Länk till avsnitt

129. FPL visar sig från sin bästa sida i premiären

Fantasysäsongen är nu officiellt igång och vi summerar den första omgången med många höga fantasypoäng. Så här i början av säsongen så gör vi ett rejält djupdyk i första omgången och går igenom alla lag för att inte missa vilka spelare som kanske flög lite under radarn i dem mindre klubbarna. Diskussion kring premiumalternativen, COVIDS möjliga inverkan och en hederlig lista på hyperintressanta spelare avhandlas också. Ett svårt (eller?) val gällande kapten inför GW2 gås igenom och vi svarar på mängder av era frågor. God lyssning!
2021-08-18
Länk till avsnitt

128. Laguttaggningsdags i podden

Då var vi framme vid tillfället när vi i podden presenterar våra egna drafts med mindre än en vecka till GW1 drar igång. Kärnan i våra lag är samma men vi går alla åt lite olika håll med de övriga spelarna vilket är roligt då det blir en hel del att diskutera oss emellan. Vi vill önska alla ett stort lycka till med era drafts och hoppas våra försäsongsavsnitt gett er lite vägledning, kör hårt!
2021-08-10
Länk till avsnitt

127. Anfallsgenomgång 21/22

Dags för sista delen i vår lagdelsgenomgång och denna gång är det såklart anfallarnas tur och till råga på allt spelar vi in podden bara någon timme efter att Barcelona har bekräftat att Messi kommer lämna. Det kan givetvis få rejäla dominoeffekter beroende på vart han nu hamnar men givet de förutsättningar vi har i dagsläget är vi rätt överens om att vi finner mest intressanta alternativ i mittensegmentet på forwardssidan. Hoppas ni uppskattat avsnitten och våra tankar och lycka nu till med era lag inför säsongen!
2021-08-06
Länk till avsnitt

126. Mittfältsgenomgång 21/22

Dags för del 3 av 4 av vår lagdelsgenomgång inför FPL-säsongen 21/22 och denna gång är det dags att dissekera mittfältarna. Historiskt sett har vi sett de allra bästa poängplockarna i denna kategori och mycket talar för att så åter blir fallet. Däremot är det lite snårigare att hitta rätt i mellansegmentet men det finns ändå några fynd i vår mening. Hoppas ni hittar en bra balans och håll tillgodo för vårt sista avsnitt som behandlar anfallarna, god lyssning!
2021-08-05
Länk till avsnitt

125. Försvarsgenomgång 21/22

Dags för del 2 i lagdelsgenomgången och denna gång har tar vi oss an spelets försvarare. Enligt oss finns det en hel del värde här, egentligen i samtliga prisklasser vilket gör att ens val i backlinjen kan bli rätt avgörande för den totala strategin. Vi kommer följa upp detta avsnitt med en genomgång av mittfältarna och anfallarna innan det är dags för oss att avslöja våra lag i en sista införpodd. God lyssning!
2021-08-04
Länk till avsnitt

124. Målvaktsgenomgång 21/22

Det första avsnittet av fyra i vår nya lagdelsgenomgång och här behandlar vi spelets målvakter som vi finner intressanta. Vi går även kort igenom lite olika strategier kring målvaktsval i FPL. Då det endast finns 20 förstamålvakter blir det ett lite kortare avsnitt men inom kort kommer vi även avhandla försvarsspelarna. God lyssning!
2021-08-03
Länk till avsnitt

123. Säsongsuppsnack 21/22

Vi är tillbaka! Starkare än någonsin och med sikte på starten om knappa 2 veckor. I detta avsnitt pratar vi om våra poddligor med fantastiska priser, vår nystartade Patreon för dem som vill vara med och stötta vårt arbete men mest av allt kring våra tankar kring nya säsongen. Ämnen såsom de nya lagen från Championship, chipstrategier, spelschema och formationer avhandlas bland annat. Trevlig lyssning och vi är snart tillbaka med ytterligare införavsnitt innan allt drar igång GW1 den 13/8!
2021-07-31
Länk till avsnitt

122. Säsongsavslutning

Vi är tillbaka en sista gång för denna säsong och summerar helt enkelt den galna säsongen som just passerat. Vi kikar på varför säsongen varit så annorlunda och lyfter fram årets spelare, besvikelse, etc. Vi kikar även på hur det gick för våra lag samt hur det slutade i poddligan och blickar lite smått fram mot nästa säsong. På slutet grillas Stefan och Alex ordentligt i en frågesport, är rätt säker på att många av er hade klarat testet bättre.
2021-05-26
Länk till avsnitt

121. Tankar inför finalomgången

Vi är tillbaka och spelar in redan på tisdagen då GW37 precis dragit igång, därav blir det inte så mycket insikter från den omgången men väl lite punkter vi funderar på inför avslutningen. Vi kikar även in i poddligan där det är ett jämnt race och svarar på era lyssnarfrågor. Stort lycka till inför söndag och tack till alla trogna lyssnare som varit med hela säsongen!
2021-05-18
Länk till avsnitt

120. Hur differentierar man sig bäst?

Vi befinner oss mitt i en triple gameweek och laddar inför en blank. Hur hanterar vi spelarna från dem lag som blankar nu inför denna spännande avslutning? Vilka av lagen har fortsatt någonting att spela för och hur påverkar detta? Dessa och flera andra frågor försöker vi svara på i senaste avsnittet. Utöver detta så kommer vi med nya rekommendationer, en kaptensdiskussion och avslutar som vanligt med era lyssnarfrågor. God lyssning!
2021-05-12
Länk till avsnitt

119. Knivigt kaptensval i denna dubbel

Vi är tillbaka för att summera en händelserik omgång där många inte kunde ställa fullt manskap på banan efter den inställda matchen på Old Trafford. Nu väntar den sista stora dubbelomgången och vi flaggar om massor av spännande differentials inför slutspurten samt våndas om vem som ska få bindeln. Vi kikar på ett möjligt free hit lag och svarar som vanligt på era lyssnarfrågor. God lyssning!
2021-05-04
Länk till avsnitt

118. Håll i era byten

Vi pratar igenom de mest intressanta lagen inför slutspurten och spekulerar lite kring eventuella kommande DGWs och blanks. Spelarrekommendationer bollas upp och de olika kaptensalternativen vägs emot varandra. Avslutningsvis svarar vi på era lyssnarfrågor, god lyssning!
2021-04-27
Länk till avsnitt

117. Slutspurten har börjat

Vi är tillbaka och spelar in mitt i GW32 men blickar såklart fram mot slutspurten på årets fantasysäsong. Vi har kommit till läget där det kan vara dags att chansa lite i sina kompisligor och gå på lite mindre ägda spelare. Nya rekommendationer ges och efter lite strul besvarar vi även lite lyssnarfrågor, får be om ursäkt om vi missade någon. God lyssning!
2021-04-21
Länk till avsnitt

116. Kane nu och förevigt

Vi fortsätter med veckans diskussionspunkter snarare än regelrätt laggenomgång, här går vi bland annat igenom hur man tänker med Spurs och City tillgångar, både nu inför 32 och blanken 33, men även hela vägen in mot slutet. Vi kommer med nya rekar och har en av de enklaste kaptensdiskussionerna någonsin. Avslutningsvis svarar vi som vanligt på alla era lyssnarfrågor, god lyssning!
2021-04-13
Länk till avsnitt

115. WC-tankar som lockar

Vi är tillbaka efter landslagsuppehållet och drar lite korta highlights kring senaste omgången för att istället fokusera lite extra på att presentera våra wildcardlag då det känns som ett bra läge att damma av chippet om man har det kvar. Utöver det har vi också en snårig kaptensdiskussion för att sedan avsluta med lite lyssnarfrågor. God lyssning på er alla!
2021-04-06
Länk till avsnitt

114. Kortsiktiga punts

Detta avsnitt summerar vi lite kring landslagsuppehållet, vilka spelare är tveksamma, vilka visar form, osv. Vi kommer med både rekommendationer och kaptensdiskussion till helgens GW30 och avslutar med era lyssnarfrågor. God lyssning!
2021-03-30
Länk till avsnitt

113. Free hit jubel eller total misär?

Lite specialavsnitt denna gång där vi analyserar de få matcher som spelades i GW29 men sedan lyfter blicken lite mer och kikar på vilka lag och spelare vi intresserar oss för på slutet av säsongen. Vi skippar rekarna pga landslagsuppehållet men besvarar som vanligt era lyssnarfrågor, god lyssning på er alla!
2021-03-23
Länk till avsnitt

112. Free hit or not to free hit

Vi är tillbaka och summerar GW28 som var en besvikelse för många om man inte satt tungt i Cityförsvaret. Det blir inte lättare heller inför GW29 där en rad spelare är tveksamma med skador och urvalet således blir ännu tunnare än det hade varit. Vi presenterar ett förslag till FH och diskuterar lite hur vi tänker kring att använda det eller ej samt svarar på alla era lyssnarfrågor. God lyssning!
2021-03-16
Länk till avsnitt

111. Vilka dyrgripar kan man lita på?

Vi är tillbaka för att summera GW27 och Spurs har snabbt seglat upp som ett lag att rikta sitt fokus mot när det finns frågetecken kring premiummittfältare som Salah, KdB och till viss del Bruno. Vi diskuterar lite hur vi tänker kring GW29 och vilka lag som har dubbelveckor kvar att planeras in samt kommer med nya rekommendationer. Som vanligt avslutar vi med att svara på alla era lyssnarfrågor, god lyssning!
2021-03-09
Länk till avsnitt

110. Dags att blicka fram mot nästa problem

Röken har knappt lagt sig efter DGW26 men vi måste ändå börja tänka på nästa problem som är hur man löser den blanka GW29 på bästa sätt. Vi analyserar de matcher som hittills varit i DGW26 och kommer men rekommendationer som vi tror underlättar i denna svåra terräng. Avslutningsvis svarar vi även på alla era lyssnarfrågor, god lyssning!
2021-03-02
Länk till avsnitt

109. WC-tankar och djup kaptensanalys

Inför denna stora DGW26 läggs det allra störst fokus på chipsen och då i synnerhet våra tankar kring ett eventuellt WC. Vi synar även alla kaptensalternativ i sömmarna och det verkar vara som så att alla alternativ har sina för- och nackdelar. Självklart summerar vi GW25 och svarar på era lyssnarfrågor, god lyssning!
2021-02-23
Länk till avsnitt

108. Navigera genom kommande DGWs

GW24 går mot sitt slut och redan nu är det dags att planera för nästa dubbelvecka här i DGW25. GW26 är i poddande stund inte helt spikad men vi förväntar oss besked inom kort, vilka chips man har kvar avgör mycket hur man går vidare härifrån. Nya rekommendationer och kaptensval diskuteras innan vi avslutningsvis svarar på era lyssnarfrågor. God lyssning!
2021-02-16
Länk till avsnitt

107. Hur mycket ska man satsa på dubbellagen?

Vi är tillbaka och summerar en ny poängrik omgång och man får inte kliva snett det minsta om man ska hänga med just nu. Framförallt imponerar City stort och tillsammans med Burnley och Leeds känns som de bästa dubbellagen att kika mot. Vi går igenom nyckelmatcher och kommer med nya rekar samt besvarar alla lyssnarfrågor. God lyssning!
2021-02-09
Länk till avsnitt

106. Nya dubbelveckor på ingång

Vi är tillbaka för att analysera GW22 som blev riktigt poängrik men vår analys föll lite när beskedet kom under kvällen att det blir dubbelveckor både GW24 och GW25. Vi gör såklart det bästa av situationen och tar upp våra tidiga tankar om den nyheten också. Sen kikar vi på rekar, kaptener till helgen och svarar på alla era lyssnarfrågor. God lyssning!
2021-02-04
Länk till avsnitt

105. Vad gör man med alla pengar?

Vi är tillbaka med en normal GW där alla lag spelar en gång men det finns mycket att rapportera om ändå. Till exempel tar Gundogan, Soucek och Saka alla dubbelsiffrigt, alla kostar under 6m så frågan är vad man bäst gör med sina pengar just nu? Vi går igenom de hetaste matcherna och försöker svara på frågan ovan med våra rekar. Avslutningsvis svarar vi på alla era lyssnarfrågor som vanligt, god lyssning!
2021-01-28
Länk till avsnitt

104. Back to basics

Efter en intensiv jul och lite specialomgångar med blanks och dubblar blickar vi nu fram mot relativt normala omgångar som det ser ut fram till GW26. Beroende på vilka chip man använt har man olika bekymmer just nu där de som har WC kvar kan chansa lite mer medan de som har bränt sitt WC måste se långsiktigt. Vi går igenom de bästa formlagen samt tar en diskussion om Villa som såg bättre ut än vad man kunnat ana. Vidare följer nya rekar och lyssnarfrågor. God lyssning!
2021-01-21
Länk till avsnitt

103. Hur gör man med DGW19

Vi tar sats mot DGW19 som just nu är lite oklar kring vilka lag som har dubbel och inte. Hur påverkar detta chipsstrategin framåt och är det läge att bara hålla hårt i sina värdefulla chip i dessa osäkra tider? Vi kommer med nya spelarrekommendationer och en kaptensdiskussion med en klar favorit trots goda alternativ. Avslutningsvis svarar vi som vanligt på era lyssnarfrågor, god lyssning!
2021-01-12
Länk till avsnitt

102. Chipsstrategier och osäkerhet

Vi är tillbaka efter allt julstök och analyserar de mest intressanta matcherna från GW17 samt blickar fram emot hur man bäst navigerar sig genom blanka GW18 och dubbel GW19 där vi både kollar på free hit och wildcard, samt att inte använda några chips alls. Efter den utförliga diskussionen svarar vi på lyssnarfrågor och flaggar för extra tålamod nu när covid-19 slagit till på flera håll i England. God lyssning!
2021-01-07
Länk till avsnitt

101. Avvakta!

Omgångarna duggar tätt och inställda matcher ställer till det, mycket att navigera genom och rådet att avvakta med alla beslut till deadline går inte att påtalas för många gånger. Vi gör en laggenomgång, uppdaterar våra rekommendationer och kommer med en kaptensdiskussion inför GW17. Som vanligt avslutar vi med era lyssnarfrågor. God lyssning och vi passar även på att önska ett gott nytt år!
2020-12-30
Länk till avsnitt

100. Jubileumsavsnitt och Liverpoolkross

Jubileumsavsnitt nummer 100 är här och vi summerar en händelserik GW14 där det var många storsegrar och kaptensval som föll väl ut. Vi gör om matchgenomgången lite och har 6 fokusmatcher istället för att gå igenom alla 10, kom gärna med feedback kring det! Vi går även igenom våra rekar, avhandlar ett litet quiz för att fira avsnitt 100 och avslutningsvis svarar på alla era lyssnarfrågor, god lyssning och God Jul på er alla kära lyssnare!
2020-12-23
Länk till avsnitt

99. Nu kliver vi in i det tighta julschemat

Vi är tillbaka efter en lite konstig GW12 och redan när vi spelar in har GW13 dragit igång så vi blickar istället fram mot GW14 som spelas till helgen. Dagen till ära har vi en ny poddmedlem i Fredrik och vi vill även passa på att tacka Christoffer för sin medverkan i podden. Det blir mycket snack om vilka premiumspelare man ska satsa på samt hur man ska tänka nu när vi fått info om blanka och dubbla GWs i Januari. Vi avslutar även med massa lyssnarfrågor, god lyssning på er!
2020-12-15
Länk till avsnitt

98. Överflöd av premiumspelare i form

Vi är tillbaka och summerar GW11 som var en riktigt poängrik historia där nästan samtliga kaptensalternativ levererade och det är just det som är den stora problematiken framöver nu, vilka premiumspelare måste man ha? Vi diskuterar också det tighta spelschemat i December och vad det innebär samt touchar lite på första blank och dubbelveckorna som ser ut att komma GW18-19. Avslutningsvis svarar vi på alla era lyssnarfrågor, god lyssning!
2020-12-08
Länk till avsnitt

97. Ingen match för Villa och Newcastle i GW11

Vi är tillbaka och går igenom alla händelser i GW10 samt informationen om att COVID-19 i Newcastles trupp har fått som konsekvens att deras match borta mot Villa skjuts upp. I övrigt fick vi se ett City som fick igång målskyttet och frågan är hur man ska få plats med alla intressanta mittfältare. Ny rekar kommer vi med och de är iaf bättre än våra val i interntävlingen. Sist men inte minst svarar vi på alla era lyssnarfrågor, god lyssning!
2020-12-01
Länk till avsnitt

96. Dags för islossning i City nu?

Vi är tillbaka efter landslagsuppehållet och är för ovanlighetens skull rätt oense kring vissa spelare. Det vi kan konstatera är att Liverpool kan spela bra fotboll trots alla skador och att titelstriden troligtvis kommer bli mycket jämn i år. Citys spelschema diskuteras och om det inte lossnar offensivt nu, kommer det någonsin göra det? Avslutningsvis kör vi rekar och besvarar alla era härliga lyssnarfrågor. God lyssning!
2020-11-24
Länk till avsnitt

95. Skadehelvete och COVID

Landslagsuppehållet går mot sitt slut och mer eller mindre varje spelare står som gul- eller rödmarkerad och vi pratar om hur man bäst hanterar detta. Stor tyngd läggs på genomgång av statistiken, vilka spelare har över- och underpresterat sett till sina bakomliggande siffror? Nya spelarrekommendationer presenteras samt en ingående kaptensdiskussion där det finns flera spännande alternativ. Avslutningsvis svarar vi på era lyssnarfrågor, god lyssning!
2020-11-17
Länk till avsnitt

94. Hur gör man bäst med Kane och Son?

Nu inför detta landslagsuppehåll pratar vi ner GW8 och planerar framåt. Vi gör även en liten småsummering av dessa första 8 gameweeks samt siar kring vad framtiden har på lur. Vi tar oss en kik på hur toppen av poddligan ser ut och konstaterar att mängden lyssnarfrågor aldrig verkar ta slut. Vid lyssnarfrågorna avhandlar vi wildcard-tankar och hur man agerar kring Spurs och City framöver då deras spelschema tar helt olika vändningar. God lyssning!
2020-11-11
Länk till avsnitt

93. Uppkommande kaptensrotation?

En intressant GW7 summeras och synas ordentligt i sömmarna. Oväntade rotationer och flera högt ägda spelare hamnar på bänken eller i vissa fall till och med på läktaren. Vi ser en stundande plan för intressant kaptensrotation då Citys spelschema snart vänder rejält. Vi levererar uppdaterade rekommendationer och en kaptensdiskussion inför GW8 som har en ovanligt tidig fredagsdeadline. Ni tar rekord i antal lyssnarfrågor som vi svarar på i slutet av avsnittet. God lyssning!
2020-11-04
Länk till avsnitt

92. Vart tog den glada anfallsfotbollen vägen?

Vi är tillbaka för att summera den målsnåla sjätte omgången och hade det inte det varit för ett hörnmål från Spurs i sista matchen hade vi nog haft riktigt låga poäng. Är det redan så att spelarna börjar bli slitna och vi kommer få se fler målsnåla tillställningar? Vi går som vanligt igenom omgången, kommer med rekommendationer och svarar på era lyssnarfrågor. God lyssning på er alla!
2020-10-27
Länk till avsnitt

91. Hur stora konsekvenser får Van Dijks skada på FPL?

Vi är tillbaka efter landslagsuppehållet och vart tog alla mål vägen? Vi försöker reda ut de mest intressant händelserna från GW5 och pratar även om Europaspel och rotation samt tar tillbaka rekarna vi hade som stående punkt förra året. Poddlaget WC blev lyckat första veckan vilket känns bra att äntligen få en grön pil. Avslutningsvis bränner vi av alla lyssnarfrågor, god lyssning på er!
2020-10-20
Länk till avsnitt

90. Statistikgenomgång GW 1-4

Vi är tillbaka med en summering av landslagsuppehållet samt en djupdykning i den inledande statistiken där det framförallt finns mycket intressant på forwardssidan att prata om. Som avslutning svarar vi som vanligt på alla era lyssnarfrågor, god lyssning!
2020-10-13
Länk till avsnitt

89. Vad är det som händer?

Inför GW4 tyckte vi att det varit en rätt galen säsongsinledning, men denna GW tar nog priset med Man United som skeppar sex bollar och Liverpool följer upp det med att skeppa sju mot Aston Villa, wow! Trots det försöker vi hitta någon sorts logik i det som händer just nu och är väl fortfarande av uppfattningen att saker och ting borde normaliseras ju längre in i säsongen vi kommer. Vi känner oss också tvingade att dra wildcard i poddlaget efter en usel start där halva laget återigen såg ut att tappa värde. Som avslutning svarar vi som vanligt på alla era lyssnarfrågor, god lyssning!
2020-10-07
Länk till avsnitt

88. 271 straffar?

En hel del uppseendeväckande resultat och lagen i GW3 synas och vi identifierar både de bästa spelarna i respektive lag samt vilka man ska hålla sig borta ifrån. GW4 är sista omgången innan säsongens första landslagsuppehåll och det är även snart dags för transferfönstret att stängas. Veckans diskussion handlar om alla straffar vi har sett och det har även kommit intressant info kring att domarna nu ska göra andra bedömningar än i säsongsinledningen. Kaptensdiskussion inför GW4 följer därpå och en massa lyssnarfrågor om Son, anfallsalternativ, WC och mycket mer. God lyssning!
2020-09-29
Länk till avsnitt
Hur lyssnar man på podcast?

En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.