Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Misslyckade Makthavare

Misslyckade Makthavare

Misslyckade makthavare är en spin-off på succépodden Misslyckade brott. Ett nytt avsnitt varje torsdag, fem veckor inför valet, med start den 9 augusti.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

radioplay.se/podcast/misslyckade-makthavare

Avsnitt

Misslyckade Brott säsong 4

Premiär 13 september
2018-09-12
Länk till avsnitt

5. Ministern som aldrig satt vackert

Rattfylla. Dubbla drömlöner. Ilskna påhopp på journalister. Tveksamma kvitton från en kräftfest. Inget tycktes kunna fälla pudelkungen Jan O Karlsson ? han var nämligen för rolig att umgås med.
2018-09-05
Länk till avsnitt

4. Tv-hatet som fällde toppolitikern

2 000 kronor per år var en struntsumma för Cecilia Stegö Chiló ? men tillräckligt mycket för att göra henne till Sveriges mest kortlivade minister. Varför hon inte betalade? Ministern ville bli tv-avgifts-martyr.
2018-08-29
Länk till avsnitt

3. Skrotkassan som förvandlade guld till sprit

I åratal hamnade sjuka medborgares kvarglömda värdesaker i en hemlig kassa som låg i politikernas händer. Den bekostade mat, dryck och styrdans under utlandsresor. Hur en av syndarna försvarade sig? ?Alingsås är en liten jävla håla så det är klart man sticker i väg.?
2018-08-22
Länk till avsnitt

2. Ungdomsbossens stenhårda slagsmål

SSU-ordföranden Anna Sjödin var van att vinna debatter och dueller. Men under en blöt söndagskväll på krogen Crazy Horse underskattade hon sin motståndare: en dörrvakt som var lika stark och verbal som hon.
2018-08-15
Länk till avsnitt

1. Snattsministern som föll för likörägg

Ska inte en hårt prövad politiker få smaska i sig lite påskgodis i fred? Jodå, men inte utan att betala för sig. Det fick statsministern Göran Persson lära sig den hårda vägen ? tack vare en värmlänning som var ute på stan och testade en ny kamera.
2018-08-08
Länk till avsnitt

Premiär för Misslyckade Makthavare!

Misslyckade makthavare är storytelling-podden om små svenska politiska skandaler. Korta, lyssningsvänliga historier om när mediedrevet tar över och fäller våra förtroendevalda. Trots att deras misstag är så små att det ibland blir komiskt. Premiär den 9 augusti.
2018-08-02
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.