Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Misslyckade Makthavare

Misslyckade Makthavare

Misslyckade makthavare är en spin-off på succépodden Misslyckade brott.Ett nytt avsnitt varje torsdag, fem veckor inför valet, med start den 9 augusti.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

radioplay.se/podcast/misslyckade-makthavare

Avsnitt

Misslyckade Brott säsong 4

Premiär 13 september
2018-09-12
Länk till avsnitt

5. Ministern som aldrig satt vackert

Rattfylla. Dubbla drömlöner. Ilskna påhopp på journalister. Tveksamma kvitton från en kräftfest. Inget tycktes kunna fälla pudelkungen Jan O Karlsson ? han var nämligen för rolig att umgås med.
2018-09-05
Länk till avsnitt

4. Tv-hatet som fällde toppolitikern

2 000 kronor per år var en struntsumma för Cecilia Stegö Chiló ? men tillräckligt mycket för att göra henne till Sveriges mest kortlivade minister. Varför hon inte betalade? Ministern ville bli tv-avgifts-martyr.
2018-08-29
Länk till avsnitt

3. Skrotkassan som förvandlade guld till sprit

I åratal hamnade sjuka medborgares kvarglömda värdesaker i en hemlig kassa som låg i politikernas händer. Den bekostade mat, dryck och styrdans under utlandsresor. Hur en av syndarna försvarade sig? ?Alingsås är en liten jävla håla så det är klart man sticker i väg.?
2018-08-22
Länk till avsnitt

2. Ungdomsbossens stenhårda slagsmål

SSU-ordföranden Anna Sjödin var van att vinna debatter och dueller. Men under en blöt söndagskväll på krogen Crazy Horse underskattade hon sin motståndare: en dörrvakt som var lika stark och verbal som hon.
2018-08-15
Länk till avsnitt

1. Snattsministern som föll för likörägg

Ska inte en hårt prövad politiker få smaska i sig lite påskgodis i fred? Jodå, men inte utan att betala för sig. Det fick statsministern Göran Persson lära sig den hårda vägen ? tack vare en värmlänning som var ute på stan och testade en ny kamera.
2018-08-08
Länk till avsnitt

Premiär för Misslyckade Makthavare!

Misslyckade makthavare är storytelling-podden om små svenska politiska skandaler.Korta, lyssningsvänliga historier om när mediedrevet tar över och fäller våra förtroendevalda. Trots att deras misstag är så små att det ibland blir komiskt.Premiär den 9 augusti.
2018-08-02
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.