Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Fondpodden

Fondpodden

En podd om fonder och sparande. Nytt avsnitt varje vecka.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

fondpodden2.libsyn.com/website

Avsnitt

5. Niklas Larsson småbolagsförvaltare

Niklas Larsson förvaltar fonden Swedbank Robur Småbolagsfond Global och har skapat en makalös avkastning. Här får vi höra hur han letar fram de bästa bolagen och vi får höra lite närmre om de två innehaven GoDaddy och IMCD.

2018-09-23
Länk till avsnitt

4. Fondavgifter och intervju med en ränteförvaltare

Petrusko pratar om fondavgifter och hur man kan tänka kring dem. Hur man kan jämföra fonder och deras avgifter. Intervju med Lars Lönnquist som förvaltar Spiltans räntefonder. Få en inblick hur han arbetar med ränteplaceringar och hur man kan använda sig av sådana investeringar.

2018-09-17
Länk till avsnitt

3. Xact Högutdelande Pär Nürnberg

Petrusko träffar Pär Nürnberg från Handelsbanken och pratar börshandlade fonder och deras Xact Högutdelande i huvudsak. En smart beta-fond med potential att avkasta mer än breda börsindex.

2018-09-10
Länk till avsnitt

2. Småbolag med investmentbolaget Svolder

Ulf Hedlundh VD på Svolder berättar om bolaget och sitt fokus på småbolag. Varför just småbolag kan vara bra samt lite närmre om bland annat bolagen Garo och Troax. Petrusko förklarar i inledningen varför investmentbolag kan vara ett alternativ till fonder för helt vanligt folk.

2018-09-03
Länk till avsnitt

1. Intervju Didner Gerge Globalfond

Petrusko besöker Didner & Gerge fonder och pratar med Henrik Andersson och Lars Johansson som förvaltar globalfonden. Kort om fondbolaget, förvaltarna och hur de arbetar med fonden. Samt en närmre titt på två bolag som fonden äger.

2018-08-27
Länk till avsnitt

Fondpodden kommer snart!

Här kommer du snart att hitta Fondpodden varje vecka!

2018-08-03
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.