Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Sex med Smail & Frida

Sex med Smail & Frida

Smail och Frida leder den nya podden där sex är i fokus. Tillsammans med gäster får du höra deras personliga historier som både kommer göra dig kåt, arg och så att du rullar på golvet av skratt! Inga tabun. Helt ofiltrerat... Maila oss direkt på sex@ilikeradio.se

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

ilikeradio.se/podcasts/sex-med-smail-frida/

Avsnitt

9. "Är kuken liten som en tops funkar det ju"

Frida och Smail pratar de konstigaste, roligaste och äckligaste fetischerna du kan tänka dig.
2018-10-25
Länk till avsnitt

8. "Flensost. Vilket också är ett härligt ord." - Läkaren André

Vi svarar på alla dina frågor kring sex, läkaren och sexexperten André är på plats och ger alla svar!
2018-10-17
Länk till avsnitt

7. "Jag är inte ute efter något seriöst" - Ebbis Roslund

Vi alla vill ju ha sex men för att komma dit måste man bemästra konsten att ragga. Hur du tar dig från den första kontakten till det där göttiga i sängen, det kan dagens gäst hjälpa till med.
2018-10-10
Länk till avsnitt

6. "Det började inte med mitt initiativ, faktiskt."

Smail gör det inte. Frida gör det lite för mycket. I dagens podd pratar de om att ha sex med sig själv, är det bästa sexet man kan ha eller tar det en energi du kan ha i kroppen och nyttja till något annat?
2018-10-03
Länk till avsnitt

5. "Han spruta' mig överrallt" - Alla Våra Ligg

Smail och Frida pratar sex med Anna och Amanda från Alla Våra Ligg. De pratar om hur man ska prata om sex och med vem man kan prata om sex samt hur det kan gå när man har olika bekväma eller obekväma samtal.
2018-09-26
Länk till avsnitt

4. "Jag vill knulla med vem jag vill" - Bettina Buchanan

Ibland är det okej att vara otrogen. Dagens gäst är med och pratar om hur det är att vara "den andra", hur det känns att bli bedragen och vart gränsen för otrohet går.
2018-09-19
Länk till avsnitt

3. "Det är lugnt, jag har bleachat mitt rövhål"

Frida gillar att tossa en sallad och scrolla. Smail vill inte ställa upp på ett pågatåg eller en golden shower. Alla dessa uttryck man kan använda behöver ett eget lexikon. Smail och Frida går igenom och pratar om några av dem och deras erfarenheter med dem.
2018-09-12
Länk till avsnitt

2. "Klibbigt, snaskigt och härligt" - Ola Lustig

Med sex kommer en del ljud, lukter och smaker som är mer eller mindre välkomna. Smail och Frida pratar igenom detta tillsammans med Ola Lustig som är gäst. Det handlar om allt från ljudet som leder till ett fult cumface till vem som får Smails fallout pussy. Get your inner juices flowin'!
2018-09-05
Länk till avsnitt

1. "Jag har legat med tre pers på vägen hit"

Sex är ett luddigt begrepp, i första avsnittet försöker Smail och Frida reda ut och komma fram till exakt vad som räknas med sex. Det hettar till direkt när Smail menar att en avsugning inte är sex. Frida ger svar på tal.
2018-09-05
Länk till avsnitt

Teaser

Smail (Paradise Hotel och Sex med Smail) & Frida (Power Hit Radio) pratar helt ofiltrerat om sex. Inga tabun. Det hettar till direkt. Premiär: torsdag 6 september.
2018-09-03
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.