Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Börssnack med Hansén & Olavi

Börssnack med Hansén & Olavi

Det senaste inom börs och de finansiella marknaderna med Erik Hansén och Jonas Olavi!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

borssnack.libsyn.com/website

Avsnitt

3. Marknadssentiment och bolagsspaningar

Då var det dags för det tredje avsnittet av Börssnack där vi, Erik Hansén och Jonas Olavi, går igenom allt som påverkar de finansiella marknaderna! Den här veckan går vi i vanlig ordning in på börsläget där vi bland annat pratar om bostadsmarknaden och kopparpriset! I veckans tema så går vi igenom marknadssentiment och hur man kan förstå det! Bolagen vi tittar närmare på är Alfa Laval och Skistar där vi även har en intressant intervju med CFO Anders Örnulf! Tack för att ni lyssnar!
Erik Hansén twitter: https://twitter.com/erikhansen_ig
Jonas Olavi twitter: https://twitter.com/j_olavi?lang=sv

2018-09-21
Länk till avsnitt

2. Välfärdsbolag och räntekurva

Då var det dags för avsnitt två av Börssnack med oss, Erik Hansén och Jonas Olavi! I det här avsnittet djupdyker vi i det svenska valet och den stundande orkanssäsongen, hur påverkar det börsen? I veckans tema så tittar vi på välfärdsbolag och räntekurvan! Slutligen tittar vi också in på ICA kontra Axfood och även bostadsmarknaden som börjar se lite ljustecken! Hoppas ni kommer tycka om avsnittet och tack för att ni lyssnar! 

 Erik Hansén twitter: https://twitter.com/erikhansen_ig 

 Jonas Olavi twitter: https://twitter.com/j_olavi?lang=sv

 

 

2018-09-14
Länk till avsnitt

1. Premiär för Börssnack!

Då var det dags för premiäravsnittet av Börssnack med Hansén & Olavi! I den här podden som släpps varje fredag kommer vi att prata om börsen och allt annat som styr de finansiella marknaderna! 
I det här premiäravsnittet går vi in på hur dagsläget är för börsen, det stundande svenska valet och slutligen ett djupdyk Securitas-aktier! Hoppas ni kommer tycka om det här lärorika och omfattande premiäravsnittet!

2018-09-07
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.