Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Pro Bono

Pro Bono

Pro Bono är en helt ny podcast om träning och hälsa med träningsexperten Lovisa ?Lofsan? Sandström. I Pro Bono kommer Lovisa varannan vecka intervjua olika spännande, starka personer om deras träning, kost och syn på hälsa. Namnet ?Pro Bono? (latin: ?för den goda sakens skull?) syftar till poddens ambition att ge intressanta och viktiga ingångar och nycklar till ett starkt, hälsosamt och hållbart liv.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

facebook.com/probonopodden/

Avsnitt

2. Funky Gine

I detta avsnitt av Pro Bono åker Lovisa till Norge för att träffa Jørgine Massa Vasstrand a.k.a. Funky Gine. Hon berättar om sin träningsvardag, hur den påverkar henne och hennes familj, hur lik eller olik Jørgine är sitt alter ego ?Funky Gine?, och hur hon bollar de många projekt hon har på gång samtidigt. Hon berättar också om den största utmaningen hennes kropp någonsin varit med om. Dessutom blir det i vanlig ordning: fråga PT:n!

2018-09-24
Länk till avsnitt

1. Joanna Swica

Lovisa Sandström pratar i detta premiäravsnitt av Pro Bono med gästen Joanna Swica: Ironman-ambassadör, triatlet och influencer. Joanna berättar om allt från hur hon tränar inför lopp till tuffa tider när kroppen drabbats av både sjukdomar och olyckor - bland annat den svåra cykelolycka hon nyligen var med om. Vad betydde denna kroppsliga utmaning för henne fysiskt, men också psykiskt? Dessutom blir det ett återkommande inslag i Pro Bono: Fråga PT:n. Och i detta premiäravsnitt får Lovisa svara på Joannas fråga om hur viktigt det egentligen är med vila inom träning.

2018-09-17
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.