Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Bonjour

Bonjour

Följ med oss på resan för att bli den bästa versionen av oss själva. Det här är en podd som peppar. En podd om livets ups and downs och hur vi kan hitta balans i vardagen. Kan det vara så att det inte är lyckliga människor som är tacksamma utan att det är tacksamma människor som är lyckliga? Häng med oss när vi diskuterar tankar om livet, mental träning och verktyg för att må bra. Vi utlovar mycket skratt och flummiga diskussioner om livet. Varannan vecka publicerar vi även exklusiva avsnitt hos podme.com som ni inte får missa! Kramar /Sanne och Sofia

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

bonjour.libsyn.com/website

Avsnitt

05. "Det här med självförtroende & självkänsla"

Vi diskuterar skillnaden mellan självförtroende och självkänsla och vad vi kan göra för att stärka dem. Som vanligt bjuder vi på egna exempel från våra liv.

2018-10-03
Länk till avsnitt

03. "Det här med tacksamhet"

Det är inte lyckliga människor som är tacksamma, det är tacksamma människor som är lyckliga! Hur jobbar vi med att känna tacksamhet och hur stor påverkan har det för vår lycka och välmående? Missa inte förra veckans exklusiva avsnitt om Ångest och oro som finns på Podme.com.

2018-09-19
Länk till avsnitt

01. "Det här med att starta en podd"

Efter att ha anlitat samma livscoach ledde det till långa samtal kring livet och där och då insåg vi att detta måste vi bara dela med oss av. Vi startar en podd!

2018-09-12
Länk till avsnitt

Trailer Bonjour

Kan det vara så att det inte är lyckliga människor som är tacksamma utan att det är tacksamma människor som är lyckliga? Häng med oss när vi diskuterar tankar om livet, mental träning och verktyg för att må bra. 

2018-09-11
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.