Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Nellytalk

Nellytalk

Dags att snacka inspiration, self love och Nelly såklart!

I samma anda som branschupproret #NellyNewFaces ? där representation och ideal ifrågasätts och förändras, kommer nu podcasten på samma tema.

Varje vecka tar Nellys stylist Michelle Lundin och stjärninfluencern Matilda Djerf med dig som lyssnar på en resa behind the scenes i Nellys inspirerande, och peppiga värld. Du som lyssnare får chansen att ställa frågor till inbjudna experter ? högt som lågt ? om allt från mode och beauty till kärleksproblem. Allt görs tillsammans, på ett ärligt och transparent sätt. Visst hänger du med?

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

nelly.com/nellytalk

Avsnitt

?Snor ni med er kläder hem efter plåtningar??

Ny säsong - nytt jag! Eller? I första avsnittet får vi lära känna Michelle och Matilda ordentligt. Matilda berättar om stress, kroppskärlek och hur hon tänker kring sitt Instagramflöde, och Michelle delar med sig av det ? inte alltid så glammiga ? stylistlivet. Plus, tjejerna snackar höst, trender, de perfekta höstskorna och varför det är härligt att syra (!) ansiktet nu?

2018-10-09
Länk till avsnitt

#NellyTalk - Snart kör vi igång!

Nellys efterlängtade podd är snart här! Varje vecka kommer Nellys stylist Michelle Lundin och influencern Matilda Djerf snacka inspiration, self love, trender - och Nelly såklart. Hur får man en egen stil? Vad är en bra beautyrutin? Hur slutar man jämföra sig med andra? Här är podden som ger dig svar på allt det, och mycket mer. Stay tuned...

2018-10-04
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.