Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Nellytalk

Nellytalk

Dags att snacka inspiration, self love och Nelly såklart!

I samma anda som branschupproret #NellyNewFaces ? där representation och ideal ifrågasätts och förändras, kommer nu podcasten på samma tema.

Varje vecka tar Nellys stylist Michelle Lundin och stjärninfluencern Matilda Djerf med dig som lyssnar på en resa behind the scenes i Nellys inspirerande, och peppiga värld. Du som lyssnare får chansen att ställa frågor till inbjudna experter ? högt som lågt ? om allt från mode och beauty till kärleksproblem. Allt görs tillsammans, på ett ärligt och transparent sätt. Visst hänger du med?

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

nelly.com/nellytalk

Avsnitt

Hobby-psykologerna resonerar!

I veckans avsnitt talar Matilda och Michelle om när man behöver, och vad man kan göra på en "Mental health day". Michelle chockerar sig själv med ett av sina egna tips, och Matilda berättar varför hon pratar med sig själv.

2019-01-23
Länk till avsnitt

...WE ARE BACK

Efter ett litet juluppehåll och ett mindre lyckat poddavslut på 2018 är Nellytalk tillbaka! I veckans avsnitt snackar Michelle och Matilda om vad dom tänker göra annorlunda i klädväg 2019, vilka trender dom kommer satsa på och ett fint lyssnarmail läses upp...

2019-01-16
Länk till avsnitt

För oss som gillar att ha saker på ansiktet!

NELLY FÖR MUSIKHJÄLPEN, alla har rätt att funka olika.

Klart vi på Nelly och NLY MAN vill vara med och samla in pengar till Musikhjälpen! I år är temat ?Alla har rätt att funka olika?. 

Under året har vi startat upp ett stort arbete för mångfald och representation på vår sajt. För världen är full av olikheter - och alla ska få plats att synas. Skänk en slant, stor som liten, i vår Nelly-bössa så hjälps vi tillsammans åt att bidra till förändring.

https://nelly.com/se/musikhjalpen-x-nelly-campaign-34246/

I dagens avsnitt diskuterar Michelle och Matilda smink! Ni får följa med i Matildas och Michelles olika sminkrutiner, som skiljer sig ganska ordentligt! Michelle blir så exalterad att hon går flera steg i förväg... Och sist men inte minst fick Michelle ta över veckans self love läxa! Dom pratar även om deras LIVEPODD som sänds på Nelly.com 13/12, missa inte den!

2018-12-12
Länk till avsnitt

25 djupa frågor med #Nellytalk

I dagens avsnitt så ställer Matilda och Michelle 25 djupa frågor till varandra som gör att vi lär känna dom på djupet! Lever tjejerna ett meningsfullt liv? Och finns äkta kärlek? Matilda berättar även om vad som inspirerar henne och delar ut sin self love läxa precis som vanligt!

2018-12-05
Länk till avsnitt

#Dazzlewithnelly - Det stora EFTERSNACKET!

I helgen var det äntligen dags för #Dazzlewithnelly och vilken FEST det var! Matilda och Michelle var på plats för modevisningen, där Matilda gick modell och Michelle stylade. I veckans avsnitt pratar dom om arbetet bakom visningen och sammanfattar alla de smaskiga backstage-detaljerna...

2018-11-28
Länk till avsnitt

Hårspecial!

Det är full fart på Nelly! Black Week pågår på sajten och det släpps nya deals hela tiden. Men största fokuset i det här avsnittet ligger på: håret! Tjejerna ger oss sina bästa frisyrknep och tipsar om sina favoritprodukter just nu.

2018-11-21
Länk till avsnitt

Det stora avsnittet om prestationsångest

I veckans avsnitt tar Michelle och Matilda upp ett ämne som berör många ? prestationsångest. Hur ska man göra för att kicka bort de där jobbiga tankarna, sänka kraven och tillåta sig själv stanna upp? Och hur funkar det när man jobbar som influencer och alla tror att man lever sitt bästa liv, hela tiden?

2018-11-14
Länk till avsnitt

?Med jumpsuiten nere vid knäna?

Michelle har blivit överöst med frågor angående sitt yrke ? kul! I det här avsnittet berättar hon allt om hur hon blev stylist. Men största fokuset är såklart PARTY. För nu börjar den stora partysäsongen och tjejerna snackar partytrender och vad som känns bäst på fest just nu. Och - hur tidigt får en egentligen börja planera sin nyårslook?

2018-11-07
Länk till avsnitt

Äntligen dags att snacka beauty!

I veckans avsnitt står beautyrutiner i fokus. Vad gör tjejerna med sina fejs egentligen? Det snackas micellära vatten, serum och masker man inte får missa. Matilda avslöjar hennes favoritingrediens bland ansiktsoljor och en ny endorfinfylld self love-läxa delas ut...

2018-10-31
Länk till avsnitt

Hur slutar man jämföra sig med andra?

Matilda är i LA, Michelle i ett regnigt Göteborg. Från varsin sida av Atlanten diskuterar de saker som känns ? och bränns ? just nu. Nämligen modebranschen, sociala medier och hur man ska göra för att sluta jämföra sig. En lyssnare har skickat in en fråga rörande klädstorlekar - och det blir kanske det viktigaste avsnittet hittills?

2018-10-23
Länk till avsnitt

?Det ÄR en av de sjukaste trenderna någonsin?

Trendspecial! Matilda och Michelle diskuterar vad de gillar mest just nu, vad som är värt att investera i och hur man egentligen gör för att behålla sin egen stil bland alla hösttrender. Matilda berättar om hur hon mått den senaste tiden, och hur man gör för att våga sätta hälsan först. Plus - det hypas inför jul och DU kan vinna biljetter till en viss maxad fest...

2018-10-16
Länk till avsnitt

?Snor ni med er kläder hem efter plåtningar??

Ny säsong - nytt jag! Eller? I första avsnittet får vi lära känna Michelle och Matilda ordentligt. Matilda berättar om stress, kroppskärlek och hur hon tänker kring sitt Instagramflöde, och Michelle delar med sig av det ? inte alltid så glammiga ? stylistlivet. Plus, tjejerna snackar höst, trender, de perfekta höstskorna och varför det är härligt att syra (!) ansiktet nu?

2018-10-09
Länk till avsnitt

#NellyTalk - Snart kör vi igång!

Nellys efterlängtade podd är snart här! Varje vecka kommer Nellys stylist Michelle Lundin och influencern Matilda Djerf snacka inspiration, self love, trender - och Nelly såklart. Hur får man en egen stil? Vad är en bra beautyrutin? Hur slutar man jämföra sig med andra? Här är podden som ger dig svar på allt det, och mycket mer. Stay tuned...

2018-10-04
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.