Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Julkalendern 2018: Tonje i Glimmerdalen

Julkalendern 2018: Tonje i Glimmerdalen

Följ Tonjes äventyr i Glimmerdalen med nya vänner, hemligheter och längtan efter dem man älskar. Ansvarig utgivare: Hanna Toll

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

sverigesradio.se/julkalendern

Avsnitt

Del 10: Ett bortglömt band

Tonje hittar ett kassettband bland Gunnvalds saker. När hon lyssnar hör hon en flicka som spelar fiol. Vem är det? Och vem är den stora kvinnan som plötsligt dyker upp i Glimmerdalen?

2018-12-10
Länk till avsnitt

Del 9: Brev till en död?

Tonjes faster Lotta är OS-mästarinna på skidor. Peter tror att ingen fattar att han är kär i henne, men det vet alla i dalen. Gunnvald ber Tonje skicka ett brev, men det är något konstigt med det.

2018-12-09
Länk till avsnitt

Del 8: Helikoptern kommer

Gunnvald drogs med av lavinen och är skadad. Ambulanshelikoptern kommer, men Gunnvald är rädd för sjukhus och läkare. Han åker bara om Tonje följer med - och det mystiska brevet.

2018-12-08
Länk till avsnitt

Del 7: Spränga laviner!

Tonjes nya vänner måste åka hem till stan. För att muntra upp sig går Tonje och Gunnvald upp på berget för att spränga en lavin. Gunnvald är van vid laviner, men den här gången går något fel.

2018-12-07
Länk till avsnitt

Del 6: En stormvind på medar

Just när allt blivit bra i Glimmerdalen förstör Klaus Hagen allt! Men Tonje ger sig inte, och sätter ett rekord som berget Sïlpevaerie aldrig kommer att glömma.

2018-12-06
Länk till avsnitt

Del 5: Tre nya barn

Två dumma barn visar sig vara tre snälla. Olle, Alex och deras lillasyster Gitte bor på Klaus Hagens spahotell - där det alltid måste vara tyst. Men nu kommer det att låta. Mycket.

2018-12-05
Länk till avsnitt

Del 4: Vem var Anna Zimmerman?

När det äntligen kommer andra barn till dalen blir det bråk. Dessutom stjäl de Gunnvalds snus! Hur hände det här egentligen? Sen får Tonje veta en hemlighet.

2018-12-04
Länk till avsnitt

Del 3: En surgubbe och en fullgubbe

Gunnvald påstår att det inte är brevet som gör honom sur. Det är att han har slut på snus. Tur att Tonje vet vem man kan få snus av. Sen har Gunnvald lovat att berätta om brevet.

2018-12-03
Länk till avsnitt

Del 2: Det mystiska brevet

Tonje får ett brev som hon ska lämna till Gunnvald. På vägen måste hon gå in till hotellägaren Klaus Hagen, som inte tycker om barn och vill att det ska vara tyst i Glimmerdalen. Särskilt Tonje!

2018-12-02
Länk till avsnitt

Del 1: Enda barnet i Glimmerdalen

Tonje bor i Glimmerdalen med sin tama mås och sin vän Gunnvald. Nu har det äntligen blivit dags att testa deras specialbyggda slalomspark. Men vem kommer där!?

2018-12-01
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.