Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Brita Zackari och Parisa Amiri

Brita Zackari och Parisa Amiri

I den här podden tar Brita Zackari och Parisa Amiri ett tag om veckan som gått. Populärkulturella frågor står i fokus men det blir även inslag av politik, nyheter och andra viktigheter i livet. Nytt avsnitt varje fredag! Podden produceras av ELLE och görs i samarbete med Acast. 

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

play.acast.com/s/brita-parisa

Avsnitt

14. Skavlan-skavet och Leaving Neverland

Brita och Parisa tar denna vecka upp Skavlan-skavet och såren som dokumentären "Leaving Neverland" river upp. Vi får veta varför Dogge Doggelito är ortens Knausgård, och varför SVT-serien "Gift vid första ögonkastet" istället borde heta "Besviken vid första ögonkastet".

2019-03-15
Länk till avsnitt

13. Otrevligheter klädda i kamp

Det trettonde tursamma avsnittet är här! Parisa berättar om när hon var på ett mingel och insåg varför folk hatar feminister. Det blir också lyssnarfrågor, bland annat om anti PK-rörelsen som är stor nuförtiden. Dessutom har Brita någonting att säga om att föda barn, helt utan smärtlindring. Välkomna!

2019-03-08
Länk till avsnitt

12. Oscarsgalan och Gaga/Bradley

I veckans avsnitt avhandlar Brita och Parisa bland annat Oscarsgalans höjdpunkter och besvikelser, fejkade hatbrottsattacker och så blir det prat om svartsjuka. 

2019-03-01
Länk till avsnitt

11. På spåret-ångern och bordellmammorna

I veckans avsnitt berättar Parisa, såhär inför finalen av ?På Spåret?, om märkliga icke-komplimanger som hon får och tre saker hon ångrar. Brita går igenom en oväntad effekt från hennes gravidnyhet och förklarar hur de mäktigaste kvinnorna kan vara bordellmammor. Det blir också en genomgång av de centrala Oscars-kategorierna inför söndagens gala, och Parisa tippar vilka som kommer vinna vad.

2019-02-22
Länk till avsnitt

10. Unleash the kuk

I veckans avsnitt berättar Brita varför hon har börjat se fram emot att kolla på Mello och Parisa har en väldigt kuk-centrerad nyhet som samtidigt säger en del om samtiden. Dessutom tar Brita upp en av sina favorit tv-serier som vi snart måste ta farväl av.

2019-02-15
Länk till avsnitt

9. Guilty pleasure-religion och Russian Doll

I veckans avsnitt gör Brita avbön på sitt mest politiska inkorrekta ?Guilty Pleasure? och Parisa pratar om mörk ljuvlig humor, bland annat om nya succéserien Russian Doll. Podden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

2019-02-08
Länk till avsnitt

8. Amanda Lind och Sex Education

I veckans avsnitt pratar Brita och Parisa bland annat om kultur- och demokratiministern Amanda Lind, den omtalade nya Netflix-serien ?Sex Education? och så blir det snack om en viss kollektion som florerade på Paris Fashion Week. 

2019-02-01
Länk till avsnitt

7. Bikinimodeller och grisarna

I veckans avsnitt av Brita och Parisas podcast snackas det bland annat om ELLE-galan som nyligen tog plats, det blir jubel när Cardi B ryter ifrån på Instagram och så blir det en annorlunda bikinigris-upplevelse när Parisa berättar om dokumentären "FYRE".

2019-01-25
Länk till avsnitt

6. Massdejtare och fotfetischen

I veckans avsnitt av Brita och Parisas podcast pratas det bland annat om den omättlige massdejtaren från dokumentären "Anders, jag och hans 23 andra kvinnor". Brita avslöjar en ny upptäckt hon gjort som involverar fotfetischism, internet och hennes egna fötter. Dessutom berättar Parisa om upplevelsen som tävlande i "På Spåret"!

2019-01-18
Länk till avsnitt

5. Golden Globes och R Kelly

I veckans avsnitt av Brita & Parisa blir det fokus på bland annat Golden Globes, den nya dokumentären om R Kelly och så har Brita en Beyonce-överraskning till Parisa! 

2019-01-11
Länk till avsnitt

4. Håkan eller Disney?

Bland annat om rikas o-relaterbarhet, vad man kan lära sig av en alkis och så ett nytt spel: Håkan eller Disney?

2018-12-28
Länk till avsnitt

3. Epidemin av fula kärleksintressen i kulturen

I veckans podd med Brita och Parisa avhandlas bland annat det fega humorlandet Sverige, katastrofbudgeten som nyligen presenterades och epidemin av kärleksintressen som är alltför fula i tv-serier och film. 

2018-12-21
Länk till avsnitt

2. Samtyckespionjärerna i Akademien

Denna vecka om hur Linda Skugge fått verkligheten om bakfoten, om kulturmännens system för att paxa tjejer och vad handlade allt ståhej kring Micke Persbrandt om egentligen?

2018-12-14
Länk till avsnitt

1. Obamas sexliv och medges ej

Första avsnittet av Brita och Parisas nya (efterlängtade!) podd. Den här veckan om kvinnors oförmåga att fixa cash, varför vi inte vill höra om Obamas sexliv ? och vilken svensk kändis som fick medges ej på kreditkortet.

2018-12-07
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.