Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Brita Zackari och Parisa Amiri

Brita Zackari och Parisa Amiri

I den här podden tar Brita Zackari och Parisa Amiri ett tag om veckan som gått. Populärkulturella frågor står i fokus men det blir även inslag av politik, nyheter och andra viktigheter i livet. Nytt avsnitt varje fredag!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

play.acast.com/s/brita-parisa

Avsnitt

6. Massdejtare och fotfetischen

I veckans avsnitt av Brita och Parisas podcast pratas det bland annat om den omättlige massdejtaren från dokumentären "Anders, jag och hans 23 andra kvinnor". Brita avslöjar en ny upptäckt hon gjort som involverar fotfetischism, internet och hennes egna fötter. Dessutom berättar Parisa om upplevelsen som tävlande i "På Spåret"!

2019-01-18
Länk till avsnitt

5. Golden Globes och R Kelly

I veckans avsnitt av Brita & Parisa blir det fokus på bland annat Golden Globes, den nya dokumentären om R Kelly och så har Brita en Beyonce-överraskning till Parisa! 

2019-01-11
Länk till avsnitt

4. Håkan eller Disney?

Bland annat om rikas o-relaterbarhet, vad man kan lära sig av en alkis och så ett nytt spel: Håkan eller Disney?

2018-12-28
Länk till avsnitt

3. Epidemin av fula kärleksintressen i kulturen

I veckans podd med Brita och Parisa avhandlas bland annat det fega humorlandet Sverige, katastrofbudgeten som nyligen presenterades och epidemin av kärleksintressen som är alltför fula i tv-serier och film. 

2018-12-21
Länk till avsnitt

2. Samtyckespionjärerna i Akademien

Denna vecka om hur Linda Skugge fått verkligheten om bakfoten, om kulturmännens system för att paxa tjejer och vad handlade allt ståhej kring Micke Persbrandt om egentligen?

2018-12-14
Länk till avsnitt

1. Obamas sexliv och medges ej

Första avsnittet av Brita och Parisas nya (efterlängtade!) podd. Den här veckan om kvinnors oförmåga att fixa cash, varför vi inte vill höra om Obamas sexliv ? och vilken svensk kändis som fick medges ej på kreditkortet.

2018-12-07
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.