Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Djup tid och tunna ställen

Djup tid och tunna ställen

Författaren och prästen Are Norrhava pratar med olika gäster om ämnen som tunna ställen, helig vänskap, andliga sår och Gud i drag. En produktion av Verbum AB och: Samtalsledare: Are Norrhava Tekniker: Mikael Johansson Producent: Sofie Kalodimos Musik: Arvid Svenungsson och Hans Vainikainen

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

verbum.se/52637296-product

Avsnitt

Avsnitt 6: Are Norrhava och Eido Al Fakir

På temat Gud i drag pratar Are Norrhava med gästen Eido Al Fakir, i Allhelgonakyrkam o Stockholm. Om friheten i att inte ta livet på för stort allvar och modet att våga skina och vara sig själv.
2019-01-06
Länk till avsnitt

Avsnitt 5: Are Norrhava och Malin Rosén

Malin Rosén är meditationslärare med rötter i den Buddhistiska tron. I avsnitt 5 av Djup tid och tunna ställen pratar Are Norrhava och Malin om djupdimension, att tillåta det som gör ont att göra ont och att samtala över de religiösa gränserna.
2018-12-30
Länk till avsnitt

Avsnitt 4: Are Norrhava, KG Hammar och Agneta Sjödin

Dagens avsnitt av Djup tid och tunna ställen är inspelat på Bokmässan i Göteborg, där Are Norrhava, KG Hammar och Agneta Sjödin diskuterar skillnaden på att vara religiös och andlig och om vad som händer när man upplever ett tunnt ställe.
2018-12-23
Länk till avsnitt

Avsnitt 3: Are Norrhava och Finn Nilson

Are Norrhava och docenten i riskhantering, Finn Nilson, pratar om heliga sår. Och om varför män i skogssamhällen är så pass överrepresenterade i självmordsstatistiken.
2018-12-17
Länk till avsnitt

Avsnitt 2: Are Norrhava och Agneta Lagercrantz

andra avsnittet av podden Djup tid och tunna ställen - en podd med fördjupning av boken med samma namn. Ämnet för dagen är andlig gemenskap och anden som andning.
2018-12-09
Länk till avsnitt

Djup tid och tunna ställen ? Avsnitt 1: Are Norrhava och Mark Levengood

Författaren och prästen Are Norrhava pratar med Mark Levengood i första avsnittet av podden Djup tid och tunna ställen - en podd med fördjupning av boken med samma namn. Ämnet för dagen är Helig vänskap.
2018-11-30
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.