Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Vi mår skit

Vi mår skit

Syftet med vår podcast är att vara en överlevnadsguide för de som går i gymnasiet och upplever jobbiga situationer. 

Vi vill finnas där för våra lyssnare när de behöver vägledning med kärlek, relationer, alkohol, skolan och allt däremellan som gymnasiet inkluderar. 

Vi vill få våra lyssnare att må bra och få ett förstärkt självförtroende, något som vi hade behövt när vi gick i gymnasiet. 

Följ oss!

Jennifers Instagram: zennufer

Maddes Instagram: maddehellgrens

Youtube-kanal: zennufer

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

play.acast.com/s/vimarskit

Avsnitt

7. HUR raggar man??

HEJ! I dagens avsnitt blir vi lite på snusen med er och snackar om hur man raggar. Vi är inte direkt dom som levt ut till fullo i vårt singelliv men vi sitter här idag och ber er att göra det om ni vill göra det! Vi vill bara få er att skratta i detta avsnitt och lyssna på vårt skitsnack. & vi lovar att vi älskar våra pojkvänner även fast vi pratar utanför ramarna. Vi har aldrig varit lyckligare i våra förhållanden, men det är kul att tänka på hur livet hade varit annars. Lev ditt liv och våga göra misstag, våga vara vild eller våga vara tillbakadragen.

Mail: vimarskit@hotmail.com

Instagram: zennufer & maddehellgrens

2019-01-20
Länk till avsnitt

6. Psykisk ohälsa & ätstörningar

Dagens avsnitt blev väldigt naket och exponerat för oss båda. Vi vill dela med oss av våra erfarenheter och våra perioder med ohälsa för att det är otroligt viktigt att prata om det eftersom man inte får lära sig så mycket av dessa ämnen i gymnasiet där det här faktiskt händer många. Vi har varit med om en del under våra gymnasieår och vi fick inte lära oss hur man skulle tackla vissa saker. Vi förstod inte alltid allt som hände med kroppen och våra tankar. Därför tar vi upp detta ämne idag för att lyfta dessa ämnen, prata om dom och förhoppningsvis hjälpa andra.

Mail: vimarskit@hotmail.com

Instagram: zennufer & maddehellgrens

2019-01-13
Länk till avsnitt

5. Att få sitt hjärta krossat

I dagens avsnitt snackar vi hur det var för oss att få sitt hjärta krossat och hur man tog sig igenom det. Vi har varit där och vi vet att livet suger. Men vad vi har lärt oss av det är att livet kommer gå vidare och du kommer bli lycklig igen, om inte lyckligare. 

Ljudet är inte en fröjd men det var så många av er som ville ha det ändå även fast det inte var riktigt 100! Nästa avsnitt kommer vi garanterat ha bättre ljud. & glöm inte vår mail där ni kan skicka in era funderingar eller frågor!! 

Mail: vimarskit@hotmail.com

Instagram

Jennifer: zennufer

Madeleine: maddehellgrens

2019-01-07
Länk till avsnitt

4. En bricka kokain

Vi är tillbaka med ännu ett avsnitt. Idag pratar vi om något vi tycker är jäkligt viktigt - och det är att kunna säga nej. Att säga nej till alkohol och droger på dina villkor och inte falla för grupptryck. Jennifer öppnar upp sig om en händelse som hände vid 15-års ålder där hon inte sa nej till alkohol och blev drogad och utsatt. Vi snackar om klädeshets, alkoholhets, grupptryck, droger och massa mer.

Instagram:

zennufer

maddehellgrens

2018-12-30
Länk till avsnitt

3. Youtube-linjen

I dagens avsnitt pratar vi om gymnasievalet. Vi diskuterar hur vi valde, vad för tankar vi hade om varje linje, vilket skola man ville gå i, följde man efter kompisarna eller gick man på egen känsla m.m. Vi tänkte att eftersom gymnasievalen kommer alldeles runt hörnet så ville vi hjälpa er med hur man kan tänka inför en ny skola, eftersom det är inte alltid lätt och kan dessutom vara extremt skrämmande. Vi hoppas såklart att ni diggade avsnittet och att vi förhoppningsvis kunde hjälpa er med nerverna inför en ny skola!

2018-12-23
Länk till avsnitt

1. Shots & hjärnskakning

I vårt första avsnitt fokuserar vi på att presentera oss själv så ni kära lyssnare får en bättre bild av vilka vi är och varför vi har valt att podda ihop. Vi hoppas innerligt att ni kommer digga vår podcast och fortsätta lyssna på oss. Vi kan lova att vi har mycket att erbjuda!

2018-12-16
Länk till avsnitt

2. Sperma-allergi

I vårt andra avsnitt pratar vi om första kärleken. Vi delar med oss av våra erfarenheter med våra första pojkvänner som vi även ringer i podden!! Vi pratar om att vara i ett förhållande i gymnasiet, att förlora oskulden, att vara allergisk mot sperma och massa annat kul.

2018-12-16
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.