Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Vi mår skit

Vi mår skit

Syftet med vår podcast är att vara en överlevnadsguide för de som går i gymnasiet och upplever jobbiga situationer. 

Vi vill finnas där för våra lyssnare när de behöver vägledning med kärlek, relationer, alkohol, skolan och allt däremellan som gymnasiet inkluderar. 

Vi vill få våra lyssnare att må bra och få ett förstärkt självförtroende, något som vi hade behövt när vi gick i gymnasiet. 

Följ oss!

Jennifers Instagram: zennufer

Maddes Instagram: maddehellgrens

Youtube-kanal: zennufer

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

play.acast.com/s/vimarskit

Avsnitt

15. Var går gränsen för otrohet?

I dagens avsnitt fortsätter vi att svara på era frågor som ni har mailat in till oss. Vi snackar otrohet, vad som är okej och inte. Bästa vänner som ligger med kompisarnas ex, osköna tjejkompisar, när är man för snäll? Och till sist, hur raggar man? Hur hittar man en pojkvän? Allt svarar vi på i dagens avsnitt, så lyssna, njut, skratta och gråt. Det är en berg- och dalbana.

INSTAGRAM: zennufer & maddehellgrens

MAIL: vimarskit@hotmail.com

2019-03-17
Länk till avsnitt

14. Kungen och en himla massa sex

Hej alla härliga poddlyssnare!! Dagens avsnitt handlar om KÄRLEK eller lättare sagt era kärleksproblem. Vi svarar på några av era mail!! Det blir allt från svartsjuka till att ligga med fel kille! Sen kommer även ett inslag ifrån en middag vi sent kommer att glömma! Detta avsnitt får ni INTE missa.

Mail: vimarskit@hotmail.com

Instagram: zennufer & maddehellgrens

2019-03-09
Länk till avsnitt

"Svimmade av stress"

Heeej alla våra underbara lyssnare! Dagens avsnitt handlar om skolans hets kring betyg och hur det kan påverka dig! Vi pratar även om pressen som kan komma hemifrån och hur man kan tackla föräldrar på bästa sätt. Vi hoppas att detta avsnitt kan ge dig stöd i allt plugg där hemma!! 

Mail: vimarskit@hotmail.com

Instagram: maddehellgrens zennufer

2019-03-03
Länk till avsnitt

12. Magic Mike & skeden

Ja men HALLÅ! Gör er redo för ett roligt avsnitt, vi läser nämligen upp era sjuka sexhistorier i detta avsnitt med ingen mindre än Armin Coric!!! Risk för vårt roligaste avsnitt någonsin. Vi tyckte det var så otroligt kul att få involvera er lyssnare i dagens avsnitt, så det här är ju definitivt något vi kommer göra igen. xx

Mail: vimarskit@hotmail.com

Instagram: zennufer & maddehellgrens

Armins Instagram: armincoric

2019-02-24
Länk till avsnitt

11. VI SNACKAR STUDENTEN

Hej hoppsan! I dagens avsnitt pratar vi om studenten och allt som hör till, ni har velat att vi ska prata om det här ämnet så länge och äntligen gör vi det. Vi pratar om allt ifrån 200-dagars till mösspåtagningen till studenten och alla tips som ni BORDE veta!

Mail: vimarskit@hotmail.com

Instagram: zennufer & maddehellgrens

2019-02-17
Länk till avsnitt

10. Det finns inga "IT" girls!!!

Vårt tionde (!!!) avsnitt firar vi med att svara på era relationsfrågor som ni mailat in till oss. Vi vill först & främst tacka för era mail & meddelanden som vi får varje dag. I avsnittet vill vi svara på så många som möjligt!! Ditt mail kanske läses upp??

Det vi pratar om idag är i alla fall att det är okej om dina känslor har svalnat för din partner eller om du inte är bjuden på alla fester eller om du inte är med i det så kallade "gänget". Vi är här för dig för att lugna dina nerver och förhoppningsvis få dig att se att livet är så mycket mer än vad du tror.

xx

Mail: vimarskit@hotmail.com

Instagram: zennufer & maddehellgrens

2019-02-10
Länk till avsnitt

9. "Dom väntade i hallen på att slå ner mig"

Veckans ämne är MOBBNING! Detta avsnitt var både känslosamt och jobbigt att spela in men tror att många kan känna igen sig i våra upplevelser och vi hoppas att ni känner er starkare efter detta avsnitt och vågar stå emot alla som försöker att trycka ner er. Det är fruktansvärt viktigt att våga prata öppet om mobbing som händer, det gör att fler vågar be om hjälp och faktiskt kunna åtgärda det. Det är exakt vad vi gjorde!

Sidetrack - Maddes mic hade ej samma inställningar som Jennifers tydligen, därav ljudskillnaden :(

Instagram: zennufer & maddehellgrens

Mail: vimarskit@hotmail.com

2019-02-03
Länk till avsnitt

8. "KASTA HONOM"

I dagens avsnitt snackar vi SVARTSJUKA. Yes ladies and gentlemen, avsnittet här som alla längtat efter. Vi ville verkligen svara på alla era frågor, men ni hade så sjukt många. Så vi tog dom största och försökte täcka så mycket som möjligt. Ni får verkligen en syn på hur vi ser på svartsjuka & hur våra förhållanden ser ut. ENJOY!

Mail: vimarskit@hotmail.com

Instagram: zennufer & maddehellgrens

2019-01-27
Länk till avsnitt

7. HUR raggar man??

HEJ! I dagens avsnitt blir vi lite på snusen med er och snackar om hur man raggar. Vi är inte direkt dom som levt ut till fullo i vårt singelliv men vi sitter här idag och ber er att göra det om ni vill göra det! Vi vill bara få er att skratta i detta avsnitt och lyssna på vårt skitsnack. & vi lovar att vi älskar våra pojkvänner även fast vi pratar utanför ramarna. Vi har aldrig varit lyckligare i våra förhållanden, men det är kul att tänka på hur livet hade varit annars. Lev ditt liv och våga göra misstag, våga vara vild eller våga vara tillbakadragen.

Mail: vimarskit@hotmail.com

Instagram: zennufer & maddehellgrens

2019-01-20
Länk till avsnitt

6. Psykisk ohälsa & ätstörningar

Dagens avsnitt blev väldigt naket och exponerat för oss båda. Vi vill dela med oss av våra erfarenheter och våra perioder med ohälsa för att det är otroligt viktigt att prata om det eftersom man inte får lära sig så mycket av dessa ämnen i gymnasiet där det här faktiskt händer många. Vi har varit med om en del under våra gymnasieår och vi fick inte lära oss hur man skulle tackla vissa saker. Vi förstod inte alltid allt som hände med kroppen och våra tankar. Därför tar vi upp detta ämne idag för att lyfta dessa ämnen, prata om dom och förhoppningsvis hjälpa andra.

Mail: vimarskit@hotmail.com

Instagram: zennufer & maddehellgrens

2019-01-13
Länk till avsnitt

5. Att få sitt hjärta krossat

I dagens avsnitt snackar vi hur det var för oss att få sitt hjärta krossat och hur man tog sig igenom det. Vi har varit där och vi vet att livet suger. Men vad vi har lärt oss av det är att livet kommer gå vidare och du kommer bli lycklig igen, om inte lyckligare. 

Ljudet är inte en fröjd men det var så många av er som ville ha det ändå även fast det inte var riktigt 100! Nästa avsnitt kommer vi garanterat ha bättre ljud. & glöm inte vår mail där ni kan skicka in era funderingar eller frågor!! 

Mail: vimarskit@hotmail.com

Instagram

Jennifer: zennufer

Madeleine: maddehellgrens

2019-01-07
Länk till avsnitt

4. En bricka kokain

Vi är tillbaka med ännu ett avsnitt. Idag pratar vi om något vi tycker är jäkligt viktigt - och det är att kunna säga nej. Att säga nej till alkohol och droger på dina villkor och inte falla för grupptryck. Jennifer öppnar upp sig om en händelse som hände vid 15-års ålder där hon inte sa nej till alkohol och blev drogad och utsatt. Vi snackar om klädeshets, alkoholhets, grupptryck, droger och massa mer.

Instagram:

zennufer

maddehellgrens

2018-12-30
Länk till avsnitt

3. Youtube-linjen

I dagens avsnitt pratar vi om gymnasievalet. Vi diskuterar hur vi valde, vad för tankar vi hade om varje linje, vilket skola man ville gå i, följde man efter kompisarna eller gick man på egen känsla m.m. Vi tänkte att eftersom gymnasievalen kommer alldeles runt hörnet så ville vi hjälpa er med hur man kan tänka inför en ny skola, eftersom det är inte alltid lätt och kan dessutom vara extremt skrämmande. Vi hoppas såklart att ni diggade avsnittet och att vi förhoppningsvis kunde hjälpa er med nerverna inför en ny skola!

2018-12-23
Länk till avsnitt

1. Shots & hjärnskakning

I vårt första avsnitt fokuserar vi på att presentera oss själv så ni kära lyssnare får en bättre bild av vilka vi är och varför vi har valt att podda ihop. Vi hoppas innerligt att ni kommer digga vår podcast och fortsätta lyssna på oss. Vi kan lova att vi har mycket att erbjuda!

2018-12-16
Länk till avsnitt

2. Sperma-allergi

I vårt andra avsnitt pratar vi om första kärleken. Vi delar med oss av våra erfarenheter med våra första pojkvänner som vi även ringer i podden!! Vi pratar om att vara i ett förhållande i gymnasiet, att förlora oskulden, att vara allergisk mot sperma och massa annat kul.

2018-12-16
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.