Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Beauty & Bubblor

Beauty & Bubblor

Emma och Frida är tillbaka! Samma härliga innehåll ? men i nytt format och nytt namn. Det blir mycket beauty så klart men även snack om annat som bubblar i livet. Nytt avsnitt varje onsdag. Podden produceras av ELLE och görs i samarbete med Acast. 

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

acast.com/emma-frida

Avsnitt

10. Det stora BUS-avsnittet

Emma och Frida väntar fortfarande på vårens första, värmande solstrålar och tills dess passar de på att testa sig fram i BUS-djungeln. Vilken Brun Utan Sol får man en naturlig ?solkysst? hy av, finns det BUS som inte luktar typiskt BUS och vad finns det för tips och trix när man ska applicera hemma? Här kommer det perfekta avsnittet till alla lyssnare som inte heller orkar vänta på sommar och sol för att få lite färg på nosen. Produktlista kommer i slutet av avsnittet!

2019-03-20
Länk till avsnitt

9. Morgon- och kvällsrutiner

Våra favoritbubblor är tillbaka och i veckans avsnitt pratar Emma och Frida om hur Emma lugnade ner- och reparerade sin något solshockade hy, efter en heldag på vattenland i gassande sol. Frida har, efter många lyssnarfrågor, äntligen testat ?It Cosmetics? och recenserar i detta avsnitt två olika CC-creams från det märket. Det blir också snack om rengöringsrutiner och hur man kan göra på morgonen och på kvällen! Dessutom: Är ni sugna på att hänga med Emma och Frida under ett livepodd-event? Skriv era svar på instagramkontot: beautyobubblor. Produktlista från veckans avsnitt hör ni i slutet av podden.

2019-03-13
Länk till avsnitt

8. Lyssnarfrågor

I veckans avsnitt är det lyssnarnas frågor som står i fokus. Bland annat svarar Emma och Frida på om man borde pausa Retinolanvändandet när man ammar, vilka produkter stramar åt trött och slapp hud i ansiktet, hur kan man minska förstorade porer i ansiktet, vad tycker Frida och Emma om rengöringsverktyg och hur råder man bot på torra läppar under vinterhalvåret?

2019-03-06
Länk till avsnitt

7. Retinol och Botox

Frida lättar äntligen på locket och berättar hur hennes hy har förändrats till så mycket bättre under det senaste halvåret. Vad är hennes hemligheter? Det har också blivit dags för Emma och Frida att nörda ner sig i vad Retinol är, hur det används och vad resultaten kan bli om man använder det rätt. Dessutom ger Frida en uppdatering gällande hennes Botox-erfarenheter. Som alltid kommer produktlistan i slutet av avsnittet!

2019-02-27
Länk till avsnitt

6. Bästa reseprodukterna

Emma och Frida har precis kommit tillbaka från sina uppdrag som konferenciers på Yves Rochers 60-års jubileum i Helsingborg, och landat direkt i poddstolarna. På tal om resa så delar de i detta avsnitt med sig av tips och trix som hjälper till att hålla hyn återfuktad, plumpad och fräsch trots att man är på resande fot. Det blir masktips, krämtips, mist-tips och mycket mer. Så packa väskan och packa den rätt - med hjälp av Emma och Fridas reseprodukt-avsnitt! Som vanligt kommer produktlistan i slutet av avsnittet. 

2019-02-20
Länk till avsnitt

5. En cocktail med glow

Det är Fridas tur att vara förkyld men Emma, hon ska gå på gala ikväll. På tal om gala så var det nyligen både ELLE Decoration-gala och Stockholm Fashion Week. Allt detta rapporterar våra bubbliga poddare givetvis mer om! Emma ger oss en exklusiv inblick i vårens trendrapport i sminkväg och så blir det ett supertips på en magisk combo av två ansiktsprodukter som resulterar i mjuk, återfuktad, plumpad, glowad och exfolierad hy - allt på samma gång.

2019-02-13
Länk till avsnitt

4. Vårnyheter

Emma har dragit på sig en hiskelig förkylning men inte hindrar det henne från att sätta sig i poddstolen bredvid Frida och dela med sig av spaningar från Köpenhamn Fashion Week! Frida berättar i sin tur vad hon lärde sig när hon besökte retinolernas mecka och lanseringen av en helt ny retinolprodukt. Emma har provat en ny, ljusreflekterande cc-cream som verkligen smälter in i ansiktet och så blir det prat om rengöring - även här finns det aktuella produkter som bland annat en oljebaserad cleanser. Detta, och många fler vårnyheter, får ni höra om i veckans Beauty & Bubblor! Som vanligt kommer en fullständig produktlista i slutet av avsnittet.

2019-02-06
Länk till avsnitt

3. Hell Yeah!

Frida, nyss hemkommen från 25 minusgrader i Norrland, märker av kylan på sina numera fnasiga läppar. Hur råder hon bot på detta? Det får vi givetvis svaret på i veckans avsnitt av Beauty & Bubblor. Emma, hon är fortfarande lite bakis, så varför inte fortsätta i samma anda och äntligen berätta om ELLE-galan! Framförallt avslöjar Emma och Frida hur de fixade sig inför galan, både med långsiktigt förberedande behandlingar, och så sminket som lades själva galadagen. Dessutom får vi veta vad det är för ny produkt som får Frida att utropa ?Hell yeah!?

2019-01-30
Länk till avsnitt

2. Nytt år, nya produkter

I veckans avsnitt av Beauty & Bubblor så pratar Frida och Emma om någonting som vissa tycker är jobbigt att ta upp: Botox. Emma och Frida berättar om sina egna Botox-erfarenheter, både bra och dåliga. Många av deras älsklings-ansiktsprodukter börjar nu spela på sina sista strängar när vi klivit in i ett nytt år, och de går därför igenom foundations, concealers och annat smink som bör ta plats i de tomma necessärerna. Dessutom blir det tips och trix på hur man kan effektivisera morgonrutinen, och så blir det en lyssnarfråga om ekoprodukter. Som vanligt presenteras en fullständig produktlista i slutet av avsnittet!

2019-01-23
Länk till avsnitt

1. ELLE-galaspecial

I det allra första avsnittet av Beauty & Bubblor pratar Emma Unckel, innehållschef på ELLE och Frida Fahrman, skribent för ELLE Decoration, bland annat om olika dermapenbehandlingar och hur de påverkar hyn. Det blir också genomgång av kvällsrutiner för ansiktet och Frida och Emma nördar ner sig i toners, ansiktsoljor och vilka produkter som är perfekta för det kalla vinterklimatet. Givetvis blir det en hel del fokus på ELLE-galan och vi får veta hur Emma och Frida har förberett sig, från topp till tå. Dessutom: vad är det för torrborste-utmaning som Emma och Frida tar sig an?

I slutet av avsnittet får du även en fullständig lista över alla produkter som nämnts!

2019-01-18
Länk till avsnitt

Trailer: Beauty & Bubblor

Den 16:e januari släpps nya podden Beauty & Bubblor med Emma Unckel och Frida Fahrman. Tillsammans hade de tidigare podden The Routine, men numera hittar du dem här. I väntan på första avsnittet kan du lyssna på deras pre-avsnitt, där de bland annat pratar om hur namnet på podden kom till. Enjoy!

2018-12-30
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.