Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Kenza & Dani - När livet händer

Kenza & Dani - När livet händer

Vad vore livet utan familj, hopp och kärlek? I den här podden får ni följa två vänner med olika förflutna men med en och samma dröm. Med ett par månaders skillnad i graviditeten delar nu Danijela Pavlica & Kenza Zouiten Subosic med sig av livet som soon-to-be moms. De kommer ta med er på sina resor genom graviditeter, framgångar och motgångar. Genom glädje och genom sorg. En podcast om allt som sker När livet händer

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

instagram.com/kenzaochdani/

Avsnitt

5. När det övernaturliga är på besök

Kenza och Dani tittar tillbaka på en spårad tjejresa till Barcelona. De pratar också om bebisarnas kön, hur kunde egentligen Kenza veta könet på sin bebis direkt när hon blev gravid? De tar även upp sina erfarenheter av spådamer, medium och det övernaturliga. Vem är den krullhåriga tanten som vakar över Dani, och vad händer efter döden? Välkomna till ett lite kusligare avsnitt!

2019-02-13
Länk till avsnitt

4. Alla dessa jävla pekpinnar

I fjärde avsnittet av När livet händer pratar tjejerna om förlossning samt sina förväntningar inför det nya livet. Är det bye bye till parrelationen? Kommer livet med bebis verkligen bli så jobbigt som alla säger? Och varför har så många mammor behovet av att läxa upp andra mammor?

2019-02-06
Länk till avsnitt

3. Greken som försökte sälja hemlisar till Blondinbella

I veckans avsnitt berättar Kenza och Dani om sina första kärlekar, tidigare relationer och hjärtekross. Hur träffade tjejerna sina partners? Vem fick en tunga nerkörd i halsen i fjärde klass? Kan man förlåta otrohet? Och vem var greken som skulle sälja hemlig information till Blondinbella? Välkomna till kärleksavsnittet!

2019-01-30
Länk till avsnitt

2. Allt om våra graviditeter

Tjejerna är tillbaka i studion för att berätta allt om sina graviditeter. När är bebisarna beräknade? Hur gick det till när paren kände sig redo för att bli föräldrar? Kommer de visa upp barnen på sociala medier? Och hur berättar man för sin vän att man är gravid om man vet om att vännen har svårt att bli med barn?

2019-01-23
Länk till avsnitt

1. När podcasten äntligen händer

Tjejernas premiäravsnitt får sig en riktig skitstart, men nu är podden äntligen här! Kenza är nyligen hemkommen från en magisk semester på Maldiverna där hon även gick ut med sin graviditet. Dani börjar närma sig förlossning med bara en månad kvar och är i full gång med att göra i ordning babyrummet i sin nya lägenhet. Hur lärde vännerna känna varandra? Varför trodde Kenza att hon skulle dö? Och vem sket egentligen på sig? Välkomna till vår podd!

Jingel av Filip Häggblom: https://soundcloud.com/sydentertainment

2019-01-16
Länk till avsnitt

Kenza och Dani - När livet händer - Trailer

...

2019-01-06
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.