Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Fotbollsexperterna

Fotbollsexperterna

En podcast om svensk fotboll med tv-experterna Anders Andersson, Alexander Axén, Erik Edman och Jon Persson. Produceras av Martin Gustafsson.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

twitter.com/fotbollsexpert

Avsnitt

06. Så ska MFF slå Chelsea

Kvartetten har blivit en trio då vabbruari slagit hårt mot Jon Persson. Det hindrar dock inte Erik Edman, Anders Andersson och Alexander Axén från att grotta ner sig i bland annat:

"MFF har 20 procents chans att slå ut Chelsea!" Genomgång av Svenska Cupen! "Inför åttondelsfinaler i cupen!" AIK:s risk i gruppspelet! Kan Edmans Eskilsminne störa Bajen? "Med Astrit i laget är Djurgården topp tre!" "Blåvitt kommer inte att vinna derbyt!" Hammarbys sportchef Jesper Jansson gästar!

Podden produceras av Martin Gustafsson, MpaG Media.

Följ oss på Twitter, Facebook och Instagram!

2019-02-12
Länk till avsnitt

05. Mördarboll med Bielsa

Den kungliga kvartetten Erik Edman, Alexander Axén, Anders Andersson och Jon Persson är tillbaka med ett nytt avsnitt av Fotbollsexperterna och den här veckan blir det en djupdykning i demontränaren Marcelo Bielsas filosofier och verk.

Landslagsmittbacken Pontus "Ponne" Jansson om hur krävande det är att ha Bielsa som tränare! Axén bryter ner argentinarens taktik! C More-kollegan Hasse Backe om fascinationen för Bielsa och den kommande boken om tränarkollegan! Hur kan allsvenska lag använda Bielsas idéer?

Följ oss på Twitter, Instagram och Facebook!

2019-02-05
Länk till avsnitt

04 - Överfullt i mitten

Fotbollssveriges smartaste kvartett är tillbaka med ett nytt avsnitt och den här veckan avhandlar Erik Edman, Alexander Axén, Anders Andersson och Jon Persson bland annat:

ALLA lags träningsmatcher hittills "Sundgren är värd att lämna AIK" "Elfsborg kommer att ta rejäla steg" Oron över svenska lag kontra finska och norska Edman och Axén tjafsar om Blåvitt Special om fasta situationer "Det är skämmigt hur lite lag jobbar med fasta" "Det finns en fara med att göra för mycket" Häcken är jätteunika

Podden produceras av Martin Gustafsson, MpaG Media.

Följ oss på Facebook, Twitter & Instagram!

2019-01-29
Länk till avsnitt

03. Rakip är perfekt för AIK

Superkvartetten Andersson, Axén, Edman och Persson är tillbaka med ett nytt avsnitt av Fotbollsexperterna och ger sig nu i kast med en statusuppdatering kring storklubbarna.

"Blåvitt har ingen ryggrad!" Debatt: Är Norrköping potentiell guldkandidat eller flopp? Axén jämför Ajdarevic med Zidane och Messi "Bajen skulle vara okej med att sluta sjua" Är Erdal Rakip AIK:s perfekta värvning? Varför har Persson och Fjellström lämnat MFF?

Podden produceras av Martin Gustafsson.

Följ oss gärna på Facebook, Twitter och Instagram!

2019-01-22
Länk till avsnitt

2. Jaget före laget

Sveriges läckraste fotbollspodd är tillbaka med sin första uppföljare! Avsnitt två fokuserar på den allsvenska försäsongen och bjuder bland annat på:

Sex veckor utan boll i mörker Träningsmatch mot kockar och servitriser "DET kan man aldrig säga till en spelare" Axén dömer ut pulsträning "Fystränare förstår inte fotboll" "Man kan inte tappa form när man tränar" "Spelare är som isberg" "Svensk fotboll är som ett dagis" Roy Hodgsons sågning av Blackburns stjärnor Därför går snart norsk fotboll om svensk "MFF har inte så bra mittfältare" "Han var sämst någonsin i AIK" "Ta in två lag till i Allsvenskan!"

Följ oss på Twitter, Facebook och Instagram!

Podden produceras av Martin Gustafsson & Mpag Media.

2019-01-15
Länk till avsnitt

01. PREMIÄR - "Vi är mjuka och kramas"

Äntligen är den här - podcasten om svensk fotboll som ni alla har längtat efter! TV-experterna Anders Andersson, Alexander Axén, Erik Edman och Jon Persson lägger ut texten rejält kring såväl högt som lågt kring den svenska fotbollen. Varmt välkomna säger vi till Fotbollsexperterna!

I premiäravsnittet avhandlas bland annat:

Djupdykning i Januariturnéns fördelar och nackdelar! "Han kom till landslaget med sex kilos övervikt"! "Därför ska vi spela höst-vår i Sverige"! Henrik Larssons jättemiss med landslagstalangen! "Skandalöst att Isak inte spelar"! "Vi är för svaga mentalt i Sverige"! Varför åker man 1500 mil i 70km/h?

Podden produceras av Martin Gustafsson.

Följ Fotbollsexperterna på Facebook, Twitter & Instagram!
2019-01-09
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.