Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Parnevik & Engblom

Parnevik & Engblom

En ohämmad och intim podd från folkkära realitystjärnan Mia Parnevik och barndomsvännen Annelie Engblom. Kliv rakt in i ett frispråkigt samtal mellan två bästa vänner som ibland vet lite för mycket om varann. Ta del av allt från tokiga ungdomsminnen till Parneviks brokiga vardag i solparadiset. Igenkänningsfaktor kan bli hög om du är tonårsmorsa, känner vallningar eller en gång insisterat på spretlugg och axelvaddar!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/parnevikengblom

Avsnitt

5. Sit down and shut up

Högt och lågt i sökandets tecken! Att be om hjälp hos en klok terapeut när det skaver. Mia delar minnen från intensiv parterapi och Jespers vilja att testa det mesta. Funkar affirmationer, skrikövningar och placebo? Vi slår ett slag för vår egen kraft och viljan att må bra!
2019-02-15
Länk till avsnitt

4. Äkta kärlek och bäverskräck

Mia poddar från favoritstaden New York och släpper en förlovningsbomb! Vi jämför korta och långa äktenskap och gräver bland nycklarna som kan få det att funka i 30 år. Singel vid 50! Vi snackar nätdejtingens fallgropar och känslan av att inte duga som man är. Mia knåpar ihop en vågad kontaktannons! Det kan gå hur som helst?
2019-02-08
Länk till avsnitt

3. Tarmsköljning och språksvårigheter

Inget stoppar podden!! Mamma Mia ligger nere för räkning i väntan på helbesiktning av tarmarna? Annelie följer upp lyssnarbrev och får be om ursäkt för ungdomssynder. Vi snackar tvåspråkighet, halvspråkighet och språkligt kreativa ungar. Och två lanseringar! En magisk barnbok och en given hit av nya duon GAMMAL med Peg!
2019-02-01
Länk till avsnitt

2. Vad ska folk tycka?

I episod 2 avhandlas den klassiska oron för vad folk ska tycka? Och vad gör man med andras åsikter när hela familjen lever i medias strålkastarljus? Föräldraskapets prestationsångest slipper ingen undan, men good enough is good enough! Annelie hobbyanalyserar fru Parneviks goda självkänsla och Mia tipsar om tvättstugans centrala roll i barnuppfostran.
2019-01-25
Länk till avsnitt

1. Trånande blickar och dödsångest

["\n \n "]
2019-01-18
Länk till avsnitt

0. Trailer: Parnevik & Engblom

["\n \n "]
2019-01-14
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.