Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Parnevik & Engblom

Parnevik & Engblom

En ohämmad och intim podd från folkkära realitystjärnan Mia Parnevik och barndomsvännen Annelie Engblom. Kliv rakt in i ett frispråkigt samtal mellan två bästa vänner som ibland vet lite för mycket om varann. Ta del av allt från tokiga ungdomsminnen till Parneviks brokiga vardag i solparadiset. Igenkänningsfaktor kan bli hög om du är tonårsmorsa, känner vallningar eller en gång insisterat på spretlugg och axelvaddar!

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

pod.space/parnevikengblom

Avsnitt

14. Är Mia synsk!?

Vi pratar ballonglugg och bränder, baknostalgi och befruktning. Och förmågan att veta sånt man inte borde. Liv som släcks och liv som tänds. VI minns Sveriges mesta sierska Saida Anderssson ? och hennes mindre talangfulla brorsa...
2019-04-19
Länk till avsnitt

13. Mamma, lyssna INTE på det här!

Kaos i paradiset när Parneviks får stor vattenläcka och Mia inte fått ligga. Vad är nyckeln till bra sex när snabbisarna i garderoben är över och Cirque du Soleil inte längre uppträder i sängkammaren? Annelie är i strömsparläge? Tar man saken i egna händer eller nöjer sig med ofrivilliga orgasmer i sömnen? Inget filter i veckans podd!!!
2019-04-12
Länk till avsnitt

12. Monogam som en bandmask

Mia har huset fullt med galna gäster, som bjuder på både sig själva och lite väl effektiva parasitkurer! Strider Mia & Jeppes relation mot naturen? Är monogami en norm vi köpt fast vi delar 99% av vårt dna med chimpanserna som har sex till höger och vänster? Mia triggas av ämnet otrohet. Bort med ursäkter och sopsortera innan du kliver över gränsen och sårar den som står dig närmast. And if you fuck up - own up to it!
2019-04-05
Länk till avsnitt

11. Lets talks about it!! Kkkklimakteriet

Vi är ute på andra sidan, lättade men tilltufsade. Hur är det att tampas med vallningar, sömnlösa nätter, värk och blixtrande ilska? Mia berättar om en mörk tid då hon inte längre kände igen sig själv. Annelie har botaniserat bland Stockholms thaimassörer. "Big ass ? you very lucky!? Bonus! En elektrisk repris på ett av Jeppes pranks!
2019-03-29
Länk till avsnitt

10. I would go gay for you Skäringer

Mia är på Sverigebesök! Annelie har börjat medieskola hos Mia och gjort skakig radiodebut på Rix morronzoo. Vi pratar om Mias skådespelardrömmar och oförglömliga rolltolkningar. Glitter, glamour och hyllningar på Eldsjälsgalan. Vi inspireras av Loui Sand och alla som väljer att våga VARA den de är! No more fucks to give!
2019-03-22
Länk till avsnitt

9. Framgången bakom Mias matchmaking

Mia har fått lite av ett legendarisk rykte som matchmaker. I hennes trackrecord ingår Tiger Woods och Elin Nordegren, Carina Berg och Erik Johansson och vårt senaste par Penny och Douglas! I veckans avsnitt drar vi upp ärmarna och tar oss an Annelies sökande efter the one med hjälp av dejtingappar och pratar om hur man hettar upp kärlekslivet både i nya och gamla romanser  
2019-03-15
Länk till avsnitt

8. Svavelbad och knipövningar

Medan Mia och Jeppe är på turné på amerikanska västkusten har Annelie varit på kurort i Ungern och badat i ångorna av ruttna ägg. Inkontinens! En tillfällig eller riktigt tuff utmaning? På internationella kvinnodagen säger vi goodbye till negativt självsnack och hej till Pegs nya hit på samma tema!
2019-03-08
Länk till avsnitt

7. Cannabiskondomer???

Annelie är på semester i Prag där allt inte går riktigt enligt plan... Mia har kollat Oscarsgalan och blivit kär i Olivia Coleman. Starstruck? Vi pratar kändisar, vanligt folk (och aliens) som imponerar oss och konstaterar att Mia är bra på mycket, men inte stand-up!
2019-02-28
Länk till avsnitt

6. Mammalycka! ?

Mia ska bli mormor!! Pennys graviditet slog ned som en bomb hos familjen och ledde inte bara till glädjerop. Vi minns vår egen barnlängtan, och jämför Mias löpande-band-graviditeter med Annelies längre kamp för att bli mamma. ?Får du sperman på burk?? Annelie rätar ut frågetecknen och pratar insemination, IVF, adoptionsköer, längtan, väntan och besvikelser? Och berättar hur hon till slut blev mamma på ett helt oväntat sätt.
2019-02-22
Länk till avsnitt

5. Sit down and shut up

Högt och lågt i sökandets tecken! Att be om hjälp hos en klok terapeut när det skaver. Mia delar minnen från intensiv parterapi och Jespers vilja att testa det mesta. Funkar affirmationer, skrikövningar och placebo? Vi slår ett slag för vår egen kraft och viljan att må bra!
2019-02-15
Länk till avsnitt

4. Äkta kärlek och bäverskräck

Mia poddar från favoritstaden New York och släpper en förlovningsbomb! Vi jämför korta och långa äktenskap och gräver bland nycklarna som kan få det att funka i 30 år. Singel vid 50! Vi snackar nätdejtingens fallgropar och känslan av att inte duga som man är. Mia knåpar ihop en vågad kontaktannons! Det kan gå hur som helst?
2019-02-08
Länk till avsnitt

3. Tarmsköljning och språksvårigheter

Inget stoppar podden!! Mamma Mia ligger nere för räkning i väntan på helbesiktning av tarmarna? Annelie följer upp lyssnarbrev och får be om ursäkt för ungdomssynder. Vi snackar tvåspråkighet, halvspråkighet och språkligt kreativa ungar. Och två lanseringar! En magisk barnbok och en given hit av nya duon GAMMAL med Peg!
2019-02-01
Länk till avsnitt

2. Vad ska folk tycka?

I episod 2 avhandlas den klassiska oron för vad folk ska tycka? Och vad gör man med andras åsikter när hela familjen lever i medias strålkastarljus? Föräldraskapets prestationsångest slipper ingen undan, men good enough is good enough! Annelie hobbyanalyserar fru Parneviks goda självkänsla och Mia tipsar om tvättstugans centrala roll i barnuppfostran.
2019-01-25
Länk till avsnitt

1. Trånande blickar och dödsångest

["\n \n "]
2019-01-18
Länk till avsnitt

0. Trailer: Parnevik & Engblom

["\n \n "]
2019-01-14
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.