Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Den rörliga bildens kraft

Den rörliga bildens kraft

Jobbar du med kommunikation och marknad och vill lära dig mer om videoproduktion? Då har du hittat rätt! De vassaste i branschen tipsar om allt från manusbearbetning och utveckling till filmning, ljussättning, redigering och distribution.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

molinsky.se

Avsnitt

#5 Streaming - Andreas Holmgren

Andreas Holmgren, vd för Mediemerah delar med sig av sin kunskap när det kommer till livesändningar och streaming. Vi snackar om allt ifrån vad man ska tänka på inför en livesändning till teknik, trender och multipla streams.

2019-03-05
Länk till avsnitt

#4 Redigering - Thomas Ekblom

I det här avsnittet snackar vi redigering med Thomas Ekblom som har jobbat som redigerare i över 20 år. Vi pratar mjukvaruprogram, grading, vad man ska tänka på när man är ute och filmar för att underlätta redigeringsprocessen bland mycket annat.

2019-02-15
Länk till avsnitt

#3 Fotograf - Nicklas Gustafsson

Fotograf Nicklas Gustafsson berättar om allt ifrån ljussättning till ljudupptagning och vad man ska tänka på när det kommer till inköp av utrustning bland mycket annat. Självklart pratar vi även trender i detta avsnitt. 

2019-02-07
Länk till avsnitt

#2 Inhouse - Jan Stråhle

Frilansfilmaren Jan Stråhle delar med sig av sina erfarenheter från tiden då han var anställd som inhousefilmare på ett av Sveriges största företag. Ett avsnitt fyllt med ovärderliga tips från insidan. 

 

Glöm inte att prenumerera! 

 

2019-01-31
Länk till avsnitt

#1 Producent - Philippa Magnusson

I det här avsnittet träffar vi Philippa Magnusson som är Creative Director på contentbyrån Spoon och som har arbetat som producent åt flera av de största contentbyråerna. Philippa ger oss heta tips om vad som kan vara bra att tänka på innan, under och efter videoproduktionen.

2019-01-21
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.