Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Mammasanningar med Vivi och Carin

Mammasanningar med Vivi och Carin

Mammasanningar är podden med Vivi Wallin och Carin da Silva som pratar om det osminkade föräldraskapet med humor och stor igenkänning.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

radioplay.se/podcast/mammasanningar

Avsnitt

Sjögurkor & Meloner - colab med Pappapodden!

Bonusavsnitt där vi gästas av Nisse & Manne från @pappapodden ! Vi pratar om allt från att ha 100 barn till vem som ska gå upp på natten när barnen skriker. Diskutera gärna avsnittet på Instagram hos @mammasanningar & @dasilvacarin
2019-06-12
Länk till avsnitt

22. En tunga i korvbröd!

I veckans avsnitt snackar vi om svartsjuka, överraskningsfester & att ta sig ur ett svårt förhållande. Diskutera gärna avsnittet på Instagram hos @mammasanningar och @dasilvacarin och skicka gärna in era egna mammasanningar till oss så tar vi upp dom anonymt i nästa avsnitt!
2019-06-10
Länk till avsnitt

21. Vivi and the juice, gym & wine!

I veckans avsnitt pratar vi om att semestra enklare med barn, flytten till bryssel och Skilda Världar. Håll utkik på Instagram hos @mammasanningar och @dasilvacarin för nästa veckas mammasanning och skicka in dina mammasanningar!
2019-06-03
Länk till avsnitt

20. Sug mig på ryggen!

I veckans avsnitt pratar vi om att använda choklad i håret, göra det man tycker är bäst när man är barnledig (städa) & andligt flum. Diskutera gärna avsnittet på Instagram hos @mammasanningar och @dasilvacarin och skicka gärna in era egna mammasanningar till oss så tar vi upp dom anonymt i nästa avsnitt!
2019-05-27
Länk till avsnitt

19. Ett riktigt hönsaluder!

I veckans avsnitt snackar vi om Carins bikinikropp, Vivis rädsla för att tvångsmässigt klä ut sig till kebab & hur det är att vara gift med en fd. dokusåpakändis. Dessutom pratar vi digitala knip-ägg och roliga sätt att berätta att man är gravid. Diskutera gärna avsnittet på Instagram hos @mammasanningar och @dasilvacarin!
2019-05-20
Länk till avsnitt

18. And the boat is sinking

Veckans avsnitt spelas in på distans med Carin som befinner sig i Grekland på träningsresa. I veckans avsnitt bjuds det på mycket skratt och självklart även veckans mammasanning som idag handlar om multitasking som förälder. Diskutera gärna avsnittet på Instagram hos @mammasanningar och @dasilvacarin och skicka gärna in era egna mammasanningar till oss så tar vi upp dom anonymt i nästa avsnitt!
2019-05-13
Länk till avsnitt

17. Carin släpper en bomb!!!

Måndag och avsnitt 17 är här! Carin droppar den största bomben någonsin, Vivi är nervös över att bjuda in familjen da Silva på middag, Westlife kastar kanelbullar på varandra i livesänd tv och självklart veckans mammasanning! Använd koden "MAMMASANNINGARPODDEN" för att få ett par strumpor på köpet vid alla beställningar hos mammasanningar.se . Lägg strumporna i varukorgen och skriv in koden. Håll utkik på Instagram hos @mammasanningar och @dasilvacarin för nästa veckas mammasanning och skicka in dina mammasanningar!
2019-05-06
Länk till avsnitt

16. Kramizzzzzzzz finis!

I veckans avsnitt pratar vi om vår hektiska påsk med fläng mellan ställen, hur vi har lärt ut den kristna tron som gudmödrar och självklart veckans Mammasanning med ord och fraser som ni lyssnare inte gillar. Diskutera gärna avsnittet på Instagram hos @mammasanningar & @dasilvacarin. Kramizzzz finisar!
2019-04-29
Länk till avsnitt

15. Vivian von Guldknopf och Carin da Slampa

Vivi och Carin bjuder på ett riktigt fnissigt avsnitt med allt från gamla dejter, kontaktannonser i Lund, veckans mammasanning med måsten att ha i BB-väskan och mycket annat!   Diskutera gärna avsnittet på Instagram hos @mammasanningar och @dasilvacarin 
2019-04-22
Länk till avsnitt

14. Feed my beaver!!

Vivi är tillbaka på banan, hungrigare och mer redo än någonsin! Carin har lovat att inte prata skit om sin man i podden, lyssna hur det går. Kärt barn har många namn, om ni förstår vad vi menar. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Mammasanningar-Podden!   Diskutera gärna avsnittet på Instagram hos @Mammasanningar och @Dasilvacarin Tipsa om Mammasanningar-Podden på Instagram och tävla om roliga prylar från Mammasanningar.se!
2019-04-15
Länk till avsnitt

13. Är vi i klimakteriet???

Vivi och Carin pratar om hur det var att stå på Barnmässan i Karlstad och något riktigt sjukt som hände efter mässan ute på stan. Självklart är Veckans mammasanning med! Denna vecka frågade vi er om tips och tricks för Städskrubben, och oj vad många tips vi fick! Ni är underbara! Diskutera gärna avsnittet på Instagram hos @mammasanningar och @dasilvacarin Vi tackar ELON som gör veckans avsnitt av Mammasanningar Podden möjligt!
2019-04-08
Länk till avsnitt

12. Varför knöschla te't?

Måndag och klockan är 05:00, Mammasanningar Podden avsnitt 12 är här! Vivi berättar om en sak som hände för väldigt länge sedan som hon fortfarande mår dåligt över, Carin berättar om sitt första förhållande och självklart Veckans Mammasanningar där vi slår rekord i engagemang!  Diskutera gärna avsnittet på Instagram hos @mammasanningar och @dasilvacarin! Lämna gärna en recension i iTunes om Mammasanningar Podden!
2019-04-01
Länk till avsnitt

11. Var snäll mot dig själv!!

I veckans avsnitt berättar Vivi om hur man tjatar in sig på härliga frukostar och Carin funderar på att göra comeback i Let's Dance! Veckans Mammasanning där vi delar med oss av era tips om hur man leker med barnen minimal ansträngning. Vi kommer pratar även om att Mammasanningar-Podden kommer att gå live för första gången nu på lördag den 30 mars i Karlstad på Barnmässan! Kom och säg hej till oss vid Lilla Scenen klockan 15:10.Mer information på Barnmassan.se Diskutera gärna veckans avsnitt på Instagram hos @mammasanningar och @dasilvacarin
2019-03-25
Länk till avsnitt

10. Du har en hjärntumör

I veckans avsnitt delar Vivi med sig av sin barndom med en mamma som hade hjärntumör. Vi pratar om swingersklubbar i Örkelljunga och självklart Veckans Mammasanning där vi delar med oss av bästa tvättstugehacksen för att göra tiden i tvättstugan lite enklare och roligare! Diskutera gärna avsnittet på Instagram hos @mammasanningar och @dasilvacarin Mycket nöje!
2019-03-18
Länk till avsnitt

9. Nästa, Pakistan!!

I dagens avsnitt av Mammasanningar Podden bjuder Vivi på en lista av olika mammatyper, Carin berättar hur barn transporteras från punk A till punkt B och självklart veckans Mammasanning! Mycket nöje! Diskutera gärna avsnittet på Instagram @mammasanningar & @dasilvacarin Redigering: Marcus Sätherström
2019-03-11
Länk till avsnitt

8. Västa mammarådet NÅGONSIN!!

Måndag morgon och det är dags för nytt avsnitt! Vi går i dagens avsnitt igenom mammaråd som vi hatar, varför man matar en plansch med tomtar och mycket mer!  Trevlig start på veckan! Diskutera gärna avsnittet på Instagram hos @mammasanningar & @dasilvacarin. 
2019-03-04
Länk till avsnitt

7. Det sjukaste jag har hört!!!

Ett finger i en låda, veckans mammasanning, en svärmor i sängen och mycket mer! Diskutera gärna avsnittet på Instagram hos @mammasanningar & @dasilvacarin. 
2019-02-25
Länk till avsnitt

6. Är det inte hon från Let's Dance som hänger där i liften?

Carin har varit i fjällen med familjen, vad får man om man blandar Donald Trump och Robert Aschberg, tips för att klara av hell hour. Detta och mycket annat i avsnitt 6 av Mammasanningar-podden. Diskutera gärna avsnittet på Instagram under @mammasanningar & @dasilvacarin. 
2019-02-18
Länk till avsnitt

5. Jag utgår från att alla är idioter!

Avsnitt 5 är här för att hjälpa dig starta veckan på bästa vis! Pratar vi för snabbt, hur fungerar egentligen Let's Dance och självklart veckans mammasanning! Allt detta och mycket mer i Mammasanningar-podden avsnitt 5! Diskutera gärna avsnittet på Instagram hos @mammasanningar & @dasilvacarin!
2019-02-11
Länk till avsnitt

4. "Stockholm stänger snart"

Veckans avsnitt bjuder på berättelse om hur det var vid första barnet, om att Carin har glömt bort att hon har varit en dansare, mammalögner och mycket annat roligt!   Diskutera gärna avsnittet på Instagram på @mammasanningar och @dasilvacarin
2019-02-04
Länk till avsnitt

3. "Jag älskar CockPorn!"

Vi mammor måste peppa varandra och inte må dåligt utan förstå att vi gör vårt bästa för våra barn. Mom-pepping helt enkelt! Detta och mycket skratt i dagens avsnitt av Mammasanningar-podden! Diskutera gärna avsnittet på Instagram under @mammasanningar och @dasilvacarin  
2019-01-28
Länk till avsnitt

2. "Mamma, vad finns det för olika sorters löss?"

Avsnitt två av Mammasanningar-podden är här. Vi pratar om tandläkarbesök, hur gynstolen hade kunnat bli bättre, vilka typer av löss det finns, veckans mammasanning och mycket annat härligt! Diskutera gärna avsnittet hos @mammasanningar och @dasilvacarin på Instagram.
2019-01-28
Länk till avsnitt

1. Mammasanningar-podden är här!

Premiäravsnitten av Mammasanningar-podden är nu live! Vivi Wallin och Carin da Silva pratar om det osminkade föräldraskapet och hur det är att vara mamma utan filter. Hur kom det sig att det blev en podd? Flera mammahacks för en lättare vardag. Detta och mycket mer i premiäravsnittet av Mammasanningar-podden! Välkomna till Mammasanningar-podden! Diskutera gärna avsnittet hos @mammasanningar och @dasilvacarin på Instagram.
2019-01-27
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.