Bra podcast

Sveriges 100 mest populära podcasts

Design Talk W/ Sundling Kickén

Design Talk W/ Sundling Kickén

Stylistduon Sundling Kickén som består av Evalotta Sundling och Elin Kickén har på kort tid blivit framstående i inrednings- och designbranschen. I deras podcast 'Design Talk W/ Sundling Kickén' sätter de sig ner mellan uppdragen och pratar om frilanslivet, vardagliga tankenötter och design. Följ med bakom kulisserna och ta del av arbetets fram- och baksida, branschskvaller samt handfasta inredningstips.

Prenumerera

iTunes / Overcast / RSS

Webbplats

withhoof.libsyn.com/website

Avsnitt

Takeover by The Sculptor's Residence

DESIGN TALK W/ Sundling Kickén takeover by DUX & MENU during Stockholm Design Week 2020. Bringing together a vibrant panel from fashion, design and art they discuss style, substance and standing the test of time. How can we create meaningful objects that last longer - and how do we add an emotional quality to our work? 

Welcome to the conversation between Katrine Goldstein (managing director & partner Norm Architects), Lotta Agaton (interior designer), Marina Kereklidou (creative director/fashion stylist), Monica Förster (creative director) and Nick Ross (designer), all moderated by Hanna Nova Beatrice. 

The episode will be in english. 

2020-02-12
Länk till avsnitt

Julspecial DEL 2

I avsnitt 35 av DESIGN TALK är det säsongsavslutning och Sundling Kickén öppnar de resterande 12 luckorna i julkalendern. Deras hjärnor har redan tagit julledigt och istället för att öppna lucka 13-24 räknar de ner från 1 ännu en gång. Som tur är förändrar förvirring inte det härliga innehållet som gömmer sig där. Behöver du inspiration och handfasta tips till juldukningen? Uppslag på allsköns genomtänkta klappar som passar både den ena och den andra? Eller vill du få idéer på vad du kan hitta på med dina nära och kära för att förlänga myset under julen? Ja, då tycker vi att du ska ta med stylistduon i lurarna på nästa promenad! Du kan ju för allt i världen inte missa sista avsnittet för säsongen.

2019-12-12
Länk till avsnitt

Julspecial DEL 1

I avsnitt 34 av DESIGN TALK sörplar Sundling Kickén glögg och tar i från tårna för att sprida julstämning med hjälp av sin egentillverkade adventskalender. Under två avsnitt öppnar de hela 12 luckor åt gången med varierat och smaskigt innehåll. Behöver du hjälp på traven med klapparna? Testa något nytt som kittlar gommen? Eller är du sugen på att pyssla och skapa något till granen från scratch? Ja, då gör du helt rätt i att trycka på play. Saffransdoft i näsborrarna och jul-längt kan nästan utlovas! Emellan lucköppningen bjuds det även på skönsång, snack om Leif Loket Olsson och Elin berättar om hur hon hamnade på VIPen på Carolas julshow. Hå-hå-hå, håll i dig!

2019-12-05
Länk till avsnitt

Zürich, drömväskan och kommande flytt?

I avsnitt 33 av DESIGN TALK har Sundling Kickén inte setts på flera dagar och har en hel del att surra om. Vad gjorde Elin i Zürich? Vilken drömväska fick hon med sig hem? Bästa restaurangerna! Och på hemmaplan - levererade designmarknaden à la London? Ska Evalotta flytta? Efter att ha gått igenom alla skojsigheter gör de även sin förnöjsamma plikt och betar av några av era frågor. Duon pratar bland annat om olika sätt att dela av ett rum och tipsar om tidlösa färgval till köksskåpen. Sist men inte minst dyker de in i sådant härligt som de är riktigt sugna på just nu i form av veckans balans och skav. Nästa vecka utlovar ett avsnitt all in på julen - kom gärna med önskemål på innehåll och ställ frågor på ämnet! Shownotes på Sundlingkicken.com

2019-11-28
Länk till avsnitt

Så kan du bli inredare och stylist!

Detta avsnitt är i samarbete med Inredningskurser.se 

I avsnitt 32 av DESIGN TALK har Sundling Kickén finbesök i studion av Anna Nordvall som är grundare av inredningskurser.se. Anna berättar om hur hon kastade sig ut för att följa sin dröm och resan mot att bygga upp företaget som skulle bli Sveriges största utbildare inom inredning. De delar med sig av erfarenheter och pratar om olika vägar att söka sig till en yrkesroll inom inredning. Utöver det går de även in mer i detalj på vad just inredningskurser.se kan erbjuda den som vill utöka sina kunskaper på området. Sitter du hemma eller på jobbet och dagdrömmer om att jobba som inredare eller stylist? Eller vill du få utlopp för din kreativitet på hobbynivå? Då ska du definitivt lyssna på denna veckas avsnitt för att få en push i rätt riktning! Shownotes på Sundlingkicken.com

2019-11-21
Länk till avsnitt

Vi vänder en usel vecka

I avsnitt 31 av DESIGN TALK vänder Sundling Kickén en usel vecka till något bra så fort de sätter sig ner med poddmicken. De ventilerar, släpper och går vidare för att dyka rakt in i ämnet fönster - eller snarare hur du inreder ditt fönster. Vad blir ofta fel när vi försöker oss på att pryda våra fönsterbänkar? Vilka tips och trix finns för att få till det? Stylistduon utgår från ett konkret exempel genom att hjälpa en lyssnare med hennes köksfönster. Vad är orsaken till att hon inte får ihop helheten? Och vad skulle hon kunna tillsätta? Tryck på play för att bli lite klokare, lite gladare och aningen mer inspirerad.

2019-11-14
Länk till avsnitt

Heta tips i novembermörkret

I avsnitt 30 av DESIGN TALK märks det tydligt att Sundling Kickén har saknat att sätta sig ner med podden efter förra veckans uppehåll. Munnarna går i ett och de svävar ut och in ur ämnena med stor entusiasm. Mellan glädje-surret om uppdrag duon har haft bjussar de på tips till höger och vänster. Med andra ord är detta avsnitt en gottepåse som innehåller allt från förslag på badrumsmatta till var du kan luncha i helgen. Elins sängbordsdröm och Evalottas favoritblomma? Fusk-lussekatter! Blöggel? Spänn fast dig för att ta del av ett fullproppat avsnitt som förhoppningsvis inspirerar i novembermörkret. Shownotes på sundlingkicken.com

2019-11-07
Länk till avsnitt

Dags för inflytt med Sune & Janne!

I avsnitt 29 av DESIGN TALK sladdar Sundling Kickén hem efter en fullspäckad dag på location och berättar om allt gottigt som hänt i det senaste. De svarar på den fetaste lyssnarfrågan ever som handlar om hur du inreder från grunden. Vad ska du tänka på när du flyttar in i en ny bostad? Vilken ände börjar du i? Finns det några knep för hur du och din sambo ska sy ihop era stilar? De går igenom de viktigaste grunderna och svävar iväg lite däremellan! Mat, trams och julmys är några av avstickarna - tryck på play och häng med stylistduon en stund.

2019-10-24
Länk till avsnitt

Brasmys hos Therese Sennerholt

I avsnitt 28 av DESIGN TALK hälsar Sundling Kickén på hemma hos art directorn Therese Sennerholt tillsammans med fotografen Erik Lefvander. De lär känna båda lite mer på djupet och samtalar om det mesta som rör frilanslivet och inredningsbranschen. Yrkesval, inspiration och inredning är några av ämnena som tas upp under den dryga timmen framför Therese öppna spis. Tune in för att ta del av ett mysigt och intressant samtal med två kloka och erfarna branschmänniskor. Vi ber om ursäkt för att ljudet är av sämre kvalitet i detta avsnitt men hoppas det fina sällskapet kompenserar. Shownotes på sundlingkicken.com

2019-10-18
Länk till avsnitt

Dickpicks undanbedes!

I avsnitt 27 av DESIGN TALK kör Sundling Kickén en recap och benar ut vad som har hänt under de senaste veckorna. Det har minst sagt varit händelserika dagar med spännande möten och intressanta platser. Vad är det bästa med Miss Clara? Vad gjorde stylistduon hemma hos Therese Sennerholt? Och drömbuketten! Utöver det svarar de på lyssnarfrågor som legat och väntat ett tag. De inreder sovrum på distans, tipsar om handtag och världens snyggaste tv-bänk. Högt, lågt och en hel del fniss utlovas på det. Håll till godo!

Shownotes på sundlingkicken.com

2019-10-10
Länk till avsnitt

Gästspel och avslöjanden

I avsnitt 26 av DESIGN TALK har Sundling Kickén tagit sig ur sin comfort zone och åkt till Växjö med poddutrustningen i högsta hugg. Stylistduon gästas för första gången av två fantastiska kvinnor från branschen och pratar om framgångar och motgångar och om vägen till toppen som aldrig är rak. Vad tycker kvartetten är största utmaningen just nu? Lär de sig av sina misstag? De berättar även om en rykande färst styling och avslöjar spännande nyheter som du blir först med att veta. Girl power och inredningsbabbel it is! Gött snack och många skratt utlovas så missa för allt i världen inte detta exklusiva avsnitt!

2019-10-03
Länk till avsnitt

Drömhuset, energi-påslag och lärofyllda utmaningar

I avsnitt 25 av DESIGN TALK babblar Sundling Kickén på mer än någonsin och intar mikrofonen med iver. Det höga arbetstempot och en ny superspännande förfrågan ger dem en något uppskruvad energi. De betar av ämne efter ämne i rask takt. Vad är skillnaden mellan att bo i hyres- eller bostadsrätt? Lagt bud på drömhuset? Största utmaningen på vägen mot karriärs-målet? Men. Givetvis bjuder de på lite struktur också och svarar på en blandad kompott med lyssnarfrågor. Lampor till barnrum! Snygg-förvaring! Bästa tipset för att bli stylist? Som grädde på moset har de även denna vecka fiskat fram det hetaste heta när det kommer till inredningens yin och yang - balans och skav. Shownotes samlat hos sundlingkicken.com

2019-09-26
Länk till avsnitt

Vi flyr stressen och pressen - slow living ftw!

I avsnitt 24 av DESIGN TALK grottar Sundling Kickén ner sig i ämnet Slow living. Vad betyder egentligen begreppet och vad kan vi göra för att föra in tankesättet i vardagen och hemmet? Snillen spekulerar mitt i en galen arbetsvecka - stress, press och allt däremellan. De tipsar om massa knep och knåp - vad du kan göra med enkla medel för att hotta upp det där hemma utan att det tar kål på både plånboken och miljön. Byta med en vän? Organisera! Använda sågen?? Det blir även tips från coachen när det kommer till att välja möbler av god kvalitet och med lite bättre samvete. Sist men inte minst landar stylistduon i veckans balans och strösslar med 90-talsvibbar. Shownotes på sundlingkicken.com

2019-09-19
Länk till avsnitt

Höstens goaste textilier!

I avsnitt 23 av DESIGN TALK djupdyker Sundling Kickén i härliga textilier och delar med sig av vad de själva är sugna på just nu. I takt med att en kallare temperatur sakta börjar smyga sig på vill de börja bädda in sig själva och hemmet så smått. Då tycker dem att det är på sin plats att nosa fram tok-heta och mjuka tips på ämnet! Det blir alltifrån kökstextilier, barnvänliga mattor till det du har närmast kroppen. Lager på lager, quiltat och fransar i mängder - här lämnas inget åt slumpen! Utöver allt fluffigt snack skvallrar de och pratar strunt i vanlig ordning. Det är mycket som brinner och stylistduon behöver både balans och skav för att få harmoni i sina liv!

2019-09-12
Länk till avsnitt

Inred dina väggar med bravur!

I avsnitt 22 av DESIGN TALK levererar Sundling Kickén grundläggande tips om hur du kan hänga dina tavlor snyggt där hemma. Hur får du till en personlig tavelvägg och var kan du hitta unika verk till ett rimligt pris? De listar en rad med nätbutiker som har snyggheter till väggarna och lyfter fram specifika prints som vi själva gillar. Utöver det nämner de även mer oväntade skattgömmor när det kommer till tavlor och konst. Vad mer? Jo, stylistduon hjälper en härlig lyssnare att sätta pricken över i:et i hennes nya lägenhet. Och - vad skaver i balansen denna vecka? Pyssel! Halvdött blomster? Listen and learn. Shownotes på Sundlingkickén.com

2019-09-05
Länk till avsnitt

Inredning och välbefinnande

I avsnitt 21 av DESIGN TALK pratar Sundling Kickén om inredning och välbefinnande - hur vi människor påverkas av olika miljöer. Vilka ingredienser behövs för att få ihop en tilltalande inredning? Stylistduons tolkning av de fyra elementen! Du får följa med bakom kulisserna när de stylar enligt konstens alla regler på den nytänkande skönhetskliniken Elite Clinic. Förutom allt detta berättar de om sin kreativa workshop i studion tillsammans med producentteamet With Hoof. Som grädde på moset presenterar de en ny poddkategori ?balans och skav?, hintar om nyp-oss-i-armen förfrågan och mycket mer!    Detta avsnittet är i betalt samarbete med ELITE CLINIC
2019-08-29
Länk till avsnitt

Tipsfylld och övertaggad säsongsstart

I avsnitt 20 av DESIGN TALK pratar Sundling Kickén om sommarens äventyr, berättar galna resminnen och tipsar om ett och annat guldkorn. De är inspirerade och laddade till max för en ny höstsäsong och blickar framåt men även bakåt. Vad hände egentligen i Sydafrika? Hur var det att besöka Bruno Mathssons sommarhus? Vad händer härnäst? Soff-tips! Och sist men inte minst - vilka tankar och influenser fick de med sig från sina resor på temat inredning? 

Detta avsnittet är i betalt samarbete med NET-A-PORTER 

Klicka på länken bit.ly/2TAOKf4 och använd koden FIRST15 för att få 15% rabatt på höstgarderoben. 

2019-08-22
Länk till avsnitt

Semester-skål och stolar runt 3000 pix!

Sundling Kickén smider sommarplaner och svarar på massvis av lyssnarfrågor som löser inrednings-relaterade problem. Hur många träslag kan du blanda och hur kan du tänka kring matchning av lampor i ett rum? Snygga stolar runt 3000 pix! Sedan poppar de champagnen och firar in sommaren i deras sista avsnitt innan semestern. De delar med oss av sina bästa smultronställen i två olika delar av Sverige och tipsar om böcker de är sugna på att läsa för att boosta sig själva och fylla på inspirationsbanken. Lycka, välmående och nytänk är ledorden. Sist men inte minst vill stylistduon önska er alla en riktigt fin sommar!

2019-06-18
Länk till avsnitt

Komponera stilleben som ett proffs!

I avsnitt 18 av DESIGN TALK tar Sundling Kickén hjälp av en lyssnares lägenhet och sätter detaljerna med ord. De komponerar stilleben och ger konkreta tips och råd på hur du ska få ihop pinalerna på ett snyggt sätt där hemma. När du väl kan reglerna är det bara att leka dig fram och kanske bryta en och annan! Utöver denna matiga punkt berättar de mer om sitt event på Steam Hotel - vad tyckte, tänkte och kände de om det hela? Stressutslag, pirr och logistik-kaos! Vad gömde sig i goodiebagen som gästerna fick? Icebreaker frågor under middagen fick många intressanta svar - vem sa det alla kunde hålla med om? Lyssna för att ta del av mumsigt skvaller och för att bli stilleben-proffs förstås!

Shownotes på Sundlingkicken.com

2019-06-11
Länk till avsnitt

LIVE på Steam Hotel

LIVE SPECIAL! I avsnitt 17 av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén bjuder vi in till vårt design talk som hölls live på Steam Hotel tillsammans med Therese Sennerholt, Per Olav Sølvberg och Tina Hellberg. Samtalet modereras av Johanna Hoof och berör inredning, design och styling men även sociala medier och hållbarhetstänk. Förutom det får du som lyssnare ta del av mer personliga anekdoter som de flesta kanske inte vet om de spännande panel-deltagare.

Vi vill passa på att tacka samtliga som deltog i design talket men vi vill också rikta ett stort tack till var och en av våra inbjudna gäster som lyssnade aktivt, kom med inspel och bidrog med fin stämning. 

/ E+ E

Shownotes på sundlingkicken.com

2019-06-03
Länk till avsnitt

Utemöbler, utemöbler och en kropp i obalans

I avsnitt 16 pratar Sundling Kickén utemöbler och listar allt från tidlösa klassiker till moderna uppstickare. Vilka utemöbler passar till ett gammalt rött hus eller balkongen och vilka tillverkare bör du hålla utkik efter överlag? De svarar på lyssnarfrågor om hur du ska tänka när du väljer lampa till ett litet rum och vilken väggfärg de har i studion. Det blir även en del prat om hus och Elin delar med sig av sitt bästa tips från familjens sommarhusbygge i Båstad. Duon har fortfarande en fullproppad kalender och ett svettigt schema, men har mycket att se fram emot. Ny samarbetspartner! En kropp i obalans? Mot Stockholm!!

Shownotes på Sundlingkicken.com

2019-05-28
Länk till avsnitt

Vårens höjdpunkt och coffee table-böcker

I avsnitt 15 av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén återkopplar stylistduon till avsnittet om vårens planer och berättar om allt galet och roligt som de har varit med om på sistone. Hur gick det stora projektet? Och hur var det på trädgårdsfesten med Design Of? Färg!! Skrattsalvor! Båttur? De avslöjar även två av deltagarna i deras kommande design talk på Steam Hotel. Förutom det svarar de på frågor från deras kära lyssnare och ger tips på coffee table-böcker samt hur du bäst kommer in i inredningsbranschen. Lyssna för att få reda på allt detta men också vad som kommer härnäst. They are busy as bees!

Shownotes på Sundlingkicken.com

2019-05-21
Länk till avsnitt

Drömmattan, lyssnarfrågor och besvikelser

I det här avsnittet levereras Elin och Evalottas efterlängtade matta till studion och ljusar upp deras tungrodda vecka. För att släppa deras egna problem för en stund svarar de på intressanta lyssnarfrågor med stor entusiasm. Vilka matbord passar till y-stolen? Hur rekommenderar de att inreda nyproduktion? Och vad har de för yrkesmässig bakgrund? Stylistduon ser på sin egen arbetssituation och listar plus och minus på hur det är att vara egna företagare. Frihet! Ansvar? Avslutningsvis hissar duon veckans största inspirationskälla och dissar något som ständigt gör dem besvikna. Lyssna och få reda på vad!

Shownotes på Sundlingkicken.com 

2019-05-14
Länk till avsnitt

Ett måste i varje inredning

Sundling Kickén pratar om vikten av konst och hantverk i en inredning för att skapa ett personligt hem. De tipsar om konstnärer, keramiker och butiker som har det där lilla extra. Var hittar du de bästa pärlorna i form av unika föremål? De rabblar vaser, tavlor, skulpturer och udda ting! I deras gottepåse finns något för alla smaker. Och - många kockar, sämre soppa? Ny samarbetspartner! Gör dig redo för skattjakt?

Shownotes på Sundlingkicken.com

2019-05-07
Länk till avsnitt

Spännande planer och vårpepp!

I avsnitt 12 av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén öppnar Elin och Evalotta upp sin värld och åker ut på tur i kalendern. Vad händer framöver och vad har de för spännande planer? De pratar om två av vårens hetaste event och vad som komma skall. De lägger förkylningarna bakom sig och smittar istället med vårpepp! Inspirationen är på topp och ingen är gladare än vår stylistduo att det är en ny vecka med nya möjligheter. Bali? Skjuta upp-skjukan? Rekvisitajakt, köksplåtningar och bokförings-ångest! Sedan hissar de och dissar i vanlig ordning, hoppas du vill lyssna!

Shownotes på Sundlingkicken.com

2019-04-30
Länk till avsnitt

Så stylar du din bostad inför försäljning

I avsnitt 11 tar Sundling Kickén upp sina bästa knep när det kommer till att inreda en bostad inför försäljning. Efter många års erfarenhet av kånkande, släpade och stylande har de nämligen lärt sig hur du på bästa sätt får till en inspirerande inredning som säljer. Vad får just din lägenhet att sticka ut på marknaden och hur ska du tänka inför fotograferingen? Förutom allt försäljnings-snack hintar stylistduon även om en resa som de sent ska glömma och ett välbehövligt påsklov. Tryck på play för att ta del av deras försenade påskägg som är fullproppat med smaskiga tips!

Shownotes på sundlingkicken.com

2019-04-24
Länk till avsnitt

Våra husdrömmar i fem olika hem

I avsnitt 10 av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén pratar Elin och Evalotta om sina framtida husdrömmar. Ur en guldgruva har de grävt fram 5 hem med olika karaktärer som de suktar efter. Det är allt ifrån en arkitektritad villa bland trädtopparna till ett avskalat och futuristiskt hem. Duon pratar om trä, paneler och stuckaturer men även om annat som är på tapeten just nu. Deras Stockholmsvistelse och fetaste eventet! Är de världens sämsta flickvänner och hur påverkas de av stress? Ett matnyttigt avsnitt och ett måste för dig som är lika inredningstokig som Sundling Kickén.

Shownotes på sundlingkicken.com

2019-04-09
Länk till avsnitt

Vilken inredningsstil har du?

I avsnitt 9 av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén går duon igenom och ringar in olika inredningsstilar. De hjälper dig som lyssnar att navigera i djungeln där ute och hitta hem till just din stil med ett blogginlägg av Trendenser som utgångspunkt. Vem gör sin stil bäst? Och - vilken är Elin och Evalottas stil? Hur kombinerar de det konstnärliga med affärsbiten? Stress!! De löser sina egna problem och taggar för att slå klackarna i taket på årets lanseringsfest. Ja, du hör ju! Detta vill du inte missa.

Shownotes på Sundlingkicken.com

2019-04-02
Länk till avsnitt

Kontona som inspirerar mest på Instagram

I avsnitt 8 av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén gräver vi djupt i en av våra största inspirationsbanker - Instagram. Vilka ger oss mest på Instagram och varför talar just de till oss? Vad får oss att gå igång och haja till? Det blir röv-snack, vi hissar en rolig plåtning och berättar om storyn bakom. Prestationsångest!! Våra DRÖM-köp? Kort och gott - ett fullspäckat avsnitt som du i allsin dar inte får missa?

Shownotes på Sundlingkickén.com

2019-03-26
Länk till avsnitt

De snyggaste väggfärgerna 2019

I veckans avsnitt av Design talk W/ Sundling Kickén står färgbonanza på menyn. Vi delar med oss av vilka väggfärger som vi tycker är hetast 2019. Hur tänker vi när vi färgsätter ett rum och vad är på tapeten när det kommer till nya metoder att måla med. Vi gräver djupt i den beiga färgskalan, men bjuder även in blått och grönt i leken. Snyggaste sänggaveln! Design talk-event i vår? Häng med?

Shownotes på sundlingkicken.com

2019-03-19
Länk till avsnitt

Under huden på Sundling Kickén

I avsnitt 6 av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén spelar vi Icebreaker för att komma varandra in under huden och delar med oss av saker ni garanterat inte visste om oss. Vem av oss är snuskig och vem är en j-vel på polka? Highs and lows 2018! Vilka skulle tjäna på att anlita oss och hur ser ett typiskt uppdrag ut? Så dressar du ett vitt kök på bästa sätt! Veckans hiss fick oss att gråta en skvätt och bli påminda om vad som är viktigt i livet. Och så en och annan skrattsalva...

Shownotes på sundlingkicken.com

2019-03-12
Länk till avsnitt

Framgångsreceptet

I denna veckans avsnitt av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén får du ta del av stylistduons egentillverkade framgångsrecept på 10 punkter. Lever de som de lär och vad är deras största brister? Dålig stämning Elin och Evalotta emellan? De berättar hur de tog sig igenom en negativ spiral i deras relation och hur de gör för att peppa varandra. Fick de jobbet de hintade om? Veckans hiss och diss glider in som ny programpunkt. Och de konstaterar: dags att balla ur!!

Shownotes på Sundlingkickén.com

2019-03-05
Länk till avsnitt

Våra bästa inredningstips

Den här veckan djupdyker Sundling Kickén i konsten att inreda. De strösslar med deras bästa tips och lyfter de vanligaste inredningsmissarna. Studion börjar bli färdigrenoverad och duon hoppar av glädje. Stylisternas dröm-matta! Inbjudningar och bubbel på kylning? Soffbord, soffbord och soffbord!!   Shownotes på sundlingkicken.com
2019-02-26
Länk till avsnitt

Vårt språk tar en ny riktning

Ny vecka och nytt podd-avsnitt! I tredje avsnittet av DESIGN TALK W/ Sundling Kickén är det dags att lyssna till hjärtat och sätta fingret på pulsen - är stylistduon rätt ute stilmässigt? De ifrågasätter sitt eget skapande, pratar gardiner och utser den fulaste trenden just nu. Grymma stylisten Linnéa Salmén ställer intressanta frågor - Sundling Kickén svarar! Drama i Branäs och förvirring på Yasuragi? Deras största rädslor? Bästa inne-växten! Och mycket, mycket mer?

Shownotes på sundlingkicken.com

 

 

2019-02-19
Länk till avsnitt

Första parkett på Stockholm Design Week

Stylistduon dricker vin och pratar om glammiga events, men också om det som tär på krafterna. Var det Kleerup? Vem ångrar de att de inte pratade med? Vad tyckte de om utställningen ?The Fenix Palace?? Snyggaste lampan! Designa en egen matta? Hur många gånger kan man nämna Lotta Agaton Interiors och säga ordet japanskt egentligen? Och sist men inte minst - vilka trender är på G?

Shownotes på sundlingkicken.com

2019-02-10
Länk till avsnitt

Inspirera dem som inspirerar oss

Stylistduon Sundling Kickén som består av Evalotta Sundling och Elin Kickén har på kort tid blivit framstående i inrednings- och designbranschen. I deras podcast 'Design Talk w/ Sundling Kickén' sätter de sig ner mellan uppdragen och pratar om frilanslivet, vardagliga tankenötter och design. Följ med bakom kulisserna och ta del av arbetets fram- och baksida, branschskvaller samt handfasta inredningstips.

2019-02-03
Länk till avsnitt

Välkommen till vår lilla bubbla

Stylistduon Sundling Kickén som består av Evalotta Sundling och Elin Kickén har på kort tid blivit framstående i inrednings- och designbranschen. I deras podcast 'Design Talk w/ Sundling Kickén' sätter de sig ner mellan uppdragen och pratar om frilanslivet, vardagliga tankenötter och design. Följ med bakom kulisserna och ta del av arbetets fram- och baksida, branschskvaller samt handfasta inredningstips.

2019-02-03
Länk till avsnitt
En liten tjänst av I'm With Friends. Finns även på engelska.
Uppdateras med hjälp från iTunes.